sziasztok!
mi is itthon!
először is,
CsengeAndi, azért hasonlítottam csak a ringatóhoz ezt a foglalkozást, mert olyanon még nem voltam, ezen is csak most először, de nagyon bejött, köszi a kérdést
JázminAndi :) itt a nőci, aki tartja, korai fejlesztőként dolgozik, vagy dolgozott, nem tudnám megsaccolni a korát, de nem fiatal. ringató is van itt Szigetszentmiklóson, csak az sokkal messzebb, és akkor mindig buszozni kellene...

a néni furulyázott először, meg volt mondókázás, énekelgetés, táncolás, gyerekek karjának, lábának mozgatása, zenehallgatás, miközben szappanbuborékokat fújt a néni, aztán ujjbábos ismerkedés, meg zenélés, különböző kézi hangszerekkel

tényleg jó volt! 1x majd elmegyek veletek a ringatóra is, és akkor majd megtudom, hogy ténylegesen mi is a különbség

ez a fonós foglalkozás mennyibe kerül/alkalom? nekem ugye a beutazás is pénz, de 1x mindenképpen kipróbáljuk
Felícia, reméljük, hogy tényleg nem kell visszafizetni a pénzt, jó lenne tényleg valami méltányossági kérelmet írni, ahogy Boni is említette!
Kata, tök jó, hogy visszaadták a pénzt
CsengeAndi, nagyon jók a fotók, Zsombi pedig eszméletlen édi a vigyoris képeken! Zétinek jobbulást!

Most ő lesz beteg!:(
Boni, férjemnek is volt lázgörcse, meg anyósnak és apukámnak is gyerekkorban. Spock-ban olvastam, hogy annyira nem para, mint amennyire kinéz, reméljuk, hogy nálatok sem lesz semmi gond! mondjuk én kiakadnék, ha egyszer is előfordulna, iszonyat ijesztő dolog lehet!

:(:( én anno rákérdeztem dokinéninél, hogy mit lehet ilyen esetben tenni, mivel apuci is lázgörcsös volt, talán a hajlam öröklődik is. azt mondta, hogy a germicid kúpan van már ez ellen is hatóanyag... én ezért 38,3nál már múltkor is beadtam a kúpot Beninek...
Felícia, nem tudom, hogy én is hogyan állnék az örökbefogadás kérdéséhez... nehéz ügy nagyon! de előttem már minden leírtak, szóval nem is ragoznám tovább ezt a témát! amúgy tök jó, hogy Dávid ilyen kis jó étvágyú
Aproo, jó volt találkozni veletek, akkor jövő héten folyt.köv. tranzitba nem jöttök hétfőn?