Sziasztok!
Csak gyorsan....
Tike:Csaszaros voltam,es meg most is van egy kis barna cumo....ez egy hete tart,elotte nekem is verezgetes volt,hol kevesebb-hol tobb......mar vege lehetne,de szerencsere kb.5 napja nem kell orias betet,orias bugyival!Mar megorjitett
Tabati:kendozz batran!!!Igen,inkabb elobb kell kezdeni,mert akkor szeretni fogja...sajnos most en is hanyagolom,mert meleg volt nagyon,es mindketten beleizzadtunk,helyette Babybjorn kengurut hasznalunk a setakhoz.De amint tudjuk,hasznaljuk a kendot!Sok felkotesi video van a neten,eddig csak 1 felet hasznaltunk,az tokeletes most is,es kesobb is.....de nekem sem sikerult am mindig jol megkotni....
Figyu!Sogornod nincsen?

Mert ha igen,akkor o volt az osztalytarsam,megpedig a Konyves Kalman gimiben.......rajz tagozaton.....
Lorca:megyunk hozzatok tanulni Kuglifejjel

Danitol egy kis nyugalmat...bar ma egeszen faszan megy a napunk

,javulo tendenciat mutat!Mar alszik 2 es 1/2 oraja
Breki:csodaszep a fiad!!!

Irigykedek a sok hajert,nalunk Hangi egyre kopaszabb

de en is igy indultam neki az eletnek,aztan most meg csak bajom van a rengeteg hajammal

Hogy birja a hajmosast?Fulebe nem megy a viz?Vagy csak en felek ettol?
Dodi:Nalunk is van am visszabukas rendesen...hiaba az oltari nagy bufiztetes.....azt hittem tegnap este is,hogy kiszkad a szoba fala,akkorat buffentett....aztan csak bukik utana is.De rettentoen mohon eszik,nem tudom hogyan allitsam le az elejen.....sokszor nyel is felre emiatt,en meg szivbajt kapva veregetem a gyerekem hatat!!!otlet?Kar hogy nincsen szabalyozo a cickomon.....elvetemulten eszik Golyofej
Kepzeljetek,azt vettem eszre,hogy a turogomboc tejszaporito hatasu nalam!!!

Sajna valoszinuleg sulyszaporito is...de vegre joizuen eszek valamit azota,miota megszultem.Apa csudafinom gombocokat tud csinalni,na 3 napja azt reggelizek kb.10-11 fele

Sajna elfogyott megint
Rigolyak:teljesen egyforman mukodunk akkor csajok,mert az enyemek is hasonloak....szeretem a rendet,es igazabol ezt nem tartanam rigolyanak,bar pasikamnak nem jon be.....sokszor mondtam hogy lehetne maskent is,de akkor az lenne a baja.Megorjit hogy minden ajto,szekrenyajto nyitva marad,amit kinyit...mintha szellemek jarnanak a lakasban....
-fogkrem tubus vegerol nyomva
-parhuzamok megtartasa
-cipok,papucsok merolegesen,nem lerugva...
-minden vissza a helyere(szerintem csak igy talalhato meg,mi hol leledzik)
-minden vizesblokk teljesen szarazra torulese hasznalat utan!
-agytakarok visszarendezese makulatlanra,ha "osszeultuk"
-wc papir faltol kifele
-szoszok rendszeres szedegetese a foldrol,szonyegrol...
Nem tudok igazan versenybe szallni...plane nem Dodival!!!!
Amulok rajta azert hogy nalam rosszabbak is vannak...meg kene mutatnom pasikamnak,miket irt ossze Dodi magarol!!!
Na lepek most,Nyugike felebredt es enni ker!!!!
-