Sziasztok!
Dikó, Brigi gartulálok én is Nektek!!!! Sok-sok tejcit!!!!!
Gurgi Hajrá mennek tőlem is a drukkok!!!!
Túlhordás: Szerintem én leszek a csúcstartó.... Zsanit 15 nappal hordtam túl, most Petrával a 7. nap tartok, ha péntekig kijön már örülni fogok mert akkor csak annyit húz rá mint Gréti (11 nap) Mondjuk szerintem én még csak ma tölöttem a terminust (gyerekes anyuka nem akkor csinálja a tesót mikor peteérés van hanem mikor ideje, és reméli hogy akkor van érett petéje

) de Tuti hogy ezt a babát az október 23.ai hétvégén hoztuk össze...
Zsuzsi
Nyugi biztos megoldják ezt a vérproblémát is. De szerintem nem a saját véred kapod vissza, mert ahhoz már jelentős vérmennyiséget kellett volna adnod eddig. De szorítok hogy csak akkor induljon el mikor neked jó a csajos.
Ná
Hol fogsz szülni? Látom te is debreceni vagy. És ki a dokid? Az enyém most jött vissza, én már akár szülhetnék is... de a csaj az állíndó klímára voksolt inkáább.....
Embertelen ez a meleg, a két csaj alig eszik, csak iszik. Még játszani se sok kedvük van, most is berakatták a Tesz Vesz Város DVD-t azt nézik a földön fekve. Mondjuk nekem sincs kedvem megmozdulni, még jó hogy főznöm se kell.
Emi
Nem tudok mit mondani az én két csajom az elején mindig követelte a kaját, sose kellett ébreszteni őket. A felesleges tejcsit meg a tejtesó kapta meg, mert nekem is olyan volt a cici mint Manónak, egyikből szopiztak másikból ömlött... meg szó szerint húztam magam után a tejcsicsíkot ha éjszaka ébredtem...
Na megyek ledőlök én is a földre ott van a leghűvösebb