A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

zsuzsi, mikorra lesz meg a vér? (lehet írtad, de szitaagy befigyelt :roll: )

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Andi! Mit csinálsz még itt? A Samuknak ma van a szülinapjuk ;) ;) ;) ;)
(bocs, nagyon magas labda volt!)
Vendég

Emi: Úgy van a program, hogy 20-án NST+UH, aztán 23-án lesz egy műtét előkészítő labor (vér, vizelet, EKG, stb), aztán 25-én veszik le a vért a választott vérhez. Sajna nem lehet előbb. A prof sem értette, hogy miért, de valami olyasmit mondott az asszisztense, hogy máshol veszik le, mások küldik ki, vagy mi. 26-án lesz a csaszi.
Azaz, ha beindul magától, akkor nem tudom, mi lesz.... elég izgi basszus.

Kép
zsuzsi**

Andi! Jaj, most látom, hogy Ti is elsütöttétek... Bocs! :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Bori: Gratula Főninek a betöltött első hónapjához!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

aham, ezt jól kicentizték! akkor megy a ++++++++++ Pankához, hogy még pihizzen odabent nyugodtan!

lynia-

Gurgi irta Brigi sömösére:

"Nem mondod, ez kemény! Én kaptam EDA-t de egyelőre féloldalas. A kézi vizsgálat veszettül fáj a jobb oldalon. Gratu Brigiéknek! Samuk jönnek sorban. Pusza"
Vendég

Csak egy kérdés van bennem: Mi van akkor, ha beindul, nincs vér, és nekem szükségem van rá??? Akkor meghalok vagy mi???? :roll: :shock: Ééérdekes, nem...? Jó, röhögtünk egyet az egészen, mondván, hogy jaaaj, majd drukkolunk, hogy ne induljon be, de sajna ez nem így működik....

Kép
zsuzsi**

Mármint a dokival röhögtünk egyet...

Kép
zsuzsi**

én abban bízok, hogy tegnap mondta a tv, hogy holnapra várja az eü a rohamot, mert addigra fárad el az emberi szervezet ebben az időben...szal remélem én szervezet is elfárad, és nem várja meg a szerdai befekvést

lynia-

Borikám: én olyan nagyon szívesen csatlakoznék... de hát látod meg van kötve a kezem (remélem a dokié nem lesz holnap)! :lol:
Attól félek, hogy olyan szeretne lenni mint az Apukája (a terhesség eleje óta ettől rettegek :shock: ) rák-szűz, rendmániás és majd rakhatom színsorrendben a kis ingeket, meg nagyság szerint a macikat! Faszomkarate! NNNEEEEEEEEE!!!!!! És ez pont júl. 18-19-re esne...

Andrea
Kép
kindernay

zsuzsi, nekem is ez ugrott be, hogy jöhet előbb is, nem törvényszerű a 40 hét, csak nem akartam írni, nehogy még pluszban én is idegesítselek :?

de csak nem lesz gond! tudom! :wink: jók az informátoraim :wink:

lynia-

Zsuzsi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Panka időben érkezzen!
Kép

Andrea
Kép
kindernay

Andi, neeeee, akkor jó eséllyel indulok egy rendmániásért! :shock:

homályosítsatok fel, császárnál mindenképp adnak vért? vagy hogy van?

lynia-

Na megyek, ma még nem is ettem, ideje ezen változtatni!
:wink:

Andrea
Kép
kindernay

Hát, ez az Emi... mindegy. Valahogy csak lesz! Remélem, az orvosok tudják, mit csinálnak! Panna nincs veszélyben állítólag.

Kép
zsuzsi**

Emi: Nem adnak vért mindenképp, ne izgulj. Ez a szar csak rám vonatkozik, de nekem sem biztos, hogy kell. Csak ha nagyon sok vért veszítünk, de szerintem ennek esélye minimális. Rutinműtét, én tudom, de bakker aggódom, hogy mi van, ha mégis kell majd a vér??? Mit csinálnak akkor? Majd széttárják a kezüket a férjemnek, hogy jaaa, bocs, belehalt, mert nem volt neki megfelelő vér? Vagy mi? Tudom, hogy hülye vagyok, meg mindenki nyugtat, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek választott vér kell, de akkor sem értem... :cry: :cry:

Kép
zsuzsi**

Briginek is megírtam az eseményeket. :D
Érdekességnek annyit irt még hogy Samu születését Apa és a Doki is lekéste. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jesszus, Annee... Akkor mennyi idő alatt született ez a kis lurkó? De édes...Gyorsvonat :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Andi: A te Samud is minnyá jön, nem hiszem, hogy vár 18-ig.... Én drukkolok ezerrel ++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: 8) :) :D

Kép
zsuzsi**

Nem tudom, ha lesz erőm, beszaladok a Bajcsyba. Egy köpésre van tőlünk. :D
Vendég

Gurgi! Ezerrel szorítok!!! Azért, nem semmi ez a nő, még ilyenkor is írogat!! :D

Brigi! Nagy-nagy gratula!!!! Sok puszi nektek, mindkettőtöknek!!!

Zsú! Nagy drukk neked!!!! Minden rendben lesz!!!

Olyan izgalmas!!! :D

Anne! Kösz a tippet. Kipróbáljuk.
molkata

Lidikókának megírtam az eseményeket! Mindenkinek gratulál, akinek pedig kell, drukkol!!!
Ők kb fél óra múlva hazamehetnek! De jó nekik!!!!

Kép
zsuzsi**

Húha, kiteszem a lábam, és mi van itt?
Megszül az egész topik?

Brigi, nagy-nagy gratula Samuhoz!
Ezek szerint mégis Samu lett:)!

A Péterfyben ezek szerint szokás a szülésindítás?

Remélem, nekem nem kell majd, a dokim 12 napot ad haladékba, ha jól van a baba. Elvileg megdönthetem a túlhordási rekordot.

KépKépKépKépKép
uxi

Na az előbb nem engedte az emiotikonokat, képzeljetek bele pár :wink: ilyet.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi: Gurginak azért indítottak, mert elmúlt 35 éves, és kevés is volt a magzatvíz. Zsúnál nem tudom, de a Péterfyben úgy van, hogy egy hétig hagyják túlhordani, utána indítanak asszem...
Gurginál kockázatos lett volna várni.

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi, feltétlen kell vért kapnod szüléskor?
VAgy csak a biztonság kedvéért készítik elő?
NEm tudom ,csaszinál hogy megy. :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Most látom, hogy már meg is lett válaszolva, amit kérdeztem. Kell nekem viszaolvasás közben írogatni....
De ez tényleg érthetetlen, milért nem tudják most megnézni azt a vért? :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Nekem van ez az ellenanyag-probléma, ezért kell előkészíteni a 37 fokra felmelegített, egy csomó antigénre negatív vért. Nem feltétlenül lesz rá szükség, csak ha sok vért veszítek. :shock:

Kép
zsuzsi**

Tudim, hogy amiatt, de ilyen vért "csinálnak", vagy lehet valakinek pont ilyene van?
Mármint hogy antuigénekre negatív legyen,

KépKépKépKépKép
uxi

A saját véremet kell elküldeni a vérellátóba, amiből asszem kivonják ezeket az antigéneket. De az a baj, hogy én sem tudok sokat erről, csak valahogy így értettem...

Kép
zsuzsi**

Na, miért köldte el menet közben???

Szóval: a kérdésem lényege az lett volna, hogy nehéz olyan ember találni, akinek negatív ezekre az antigénekre a vére, vagy pedig egy sima azonos vércsoportú vér elég, és azt kell megberhelni, hogy mindenféle antigénre negatív legyen, s ez sokáig tart?

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok Lányok!

Szinte gondoltam, hogy mire hazaérek, eseményhegyek lesznek!

Dikó, Brigi gartulálok Nektek!!!! Minden szépet, és jót kívánok, no és persze sok-sok tejcit!!!!!

Gurgiéknál vajon mi lehet?! Hú de izgi.... No és Zsú is ott van a kórházban, összejön az a kétágyas... :D jól összebeszélt a két bébi :wink:

Én most megyek, pihenek egyet, aztán jövök...addigra szüljetek sokan :D már aki szeretne persze :wink:

Pusz csajok,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Ja, látom, a válasz megint előbb jött, mint a kérdés...bocs.
Mindenesetre nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön előbb Panna!

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi: Nem kaphatok csoportazonos vért, mert nekem az A Rh+ vérből A1-es vércsoport lett (ne kérdezd, hogy hogyan). És ezt szerintem csak a sajátomból tudják kivonni, vagy mi...

Kép
zsuzsi**

sziasztok!

Hű micsoda nap és még nincs vége!

Brigi Diko gratulálok nektek és sok tejcsit!

Gurgula, Zsú mennek a drukkok!

Pelenkázás: Én szopi előtt szokam, de ha nincs benne semmi, akkor nem szedem le róla

Kérdés: Az én gyerekem össze vissza eszik, szerintetek kell ébreszteni ha már rég nem evett. ma este 9 kor letettem 3 ig aludt evett, azután 6 kor felébredt, evett 9 -ig nem aludt el akkor óránként evett most is alszik azóta a cicim meg már szétdurran.

Kitartás ebben a nagy melegben!
Emi

Kép Kép
emi_25

emi: én nem ébreszteném, tudják ők, hogy mikor kell enniük :wink: pláne , hogy nem kis súlllyal született, ugye jól emlékszem?!
Nekem anno a Blankát az első 1-2 hétben keltegetni kellet, mert ő kicsi volt, ezzel együtt sárga, és ettől állandóan aludt volna. Viszont 2 hetesen mondta a védőnő, hogy most már nem kell ébreszteni, addigra már szépen fejlődött, és nem volt sárga. Nekem szerencsém is volt, mert szinte óramű pontossággal, 3 óránként evett, éjjel is....

Móni

Kép
Kép
moni1973

lynia- : nem akarok türelmetlenkedni, de az én szervezetem is elfáradhatna holnapra :wink:

Neked holnap kell/ kellene befeküdnöd, hacsak addig nincs eksön?

Móni

Kép
Kép
moni1973

Brigi!!! Gratulalok Nektek Samu babahoz!! Ugyik vagytok!

Megy a drukk Zsunak!!!

Zsuzsi Neked meg kivanom, hogy ne akarjon babad hamarabb szuletni!

Andi, barhogy is legyen, Samunak Te leszel az anyukaja, ugyhogy Neki megtanithatod sajat maga rakosgassa sorrendbe a mackoit. :wink: (Ferjet nem, de gyereket meg -talan- lehet nevelni)

Tovabbi kellemes, babadus napot! :D
Vendég

Csajok, újabb hír!!!

[size=12]Mütyürke esemese: Ma 10.07-kor a népi megfigyelések ellenére (hahaha, akik tutti fiút jósoltak) Csicsóné lettem. Megszületett a 3. lányom :) Palotás Ilka Julianna 3450 gr 51 cm.[/size]

GRATULÁLUNK MÜTYŰRRRR!!! SOK TEJCIT ENNEK A GYÖNYÖRŰ NEVŰ KISLÁNYNAK! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT!!!! ÉLJEN CSICSÓNÉÉÉ!!!

Kép
zsuzsi**

Esztora, Lidikóka, Brigi: Gratulálok a kisfiúk születéséhez, jó egészséget mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dikó: Gratulálok Jázmin születéséhez, sok egészséget nektek is!!!!!!!!!!!!

Manó, Hencsi: tündériek a csajok.....................

Gurgula: ++++++++++++++++++++++++++++++

Zsú: legkésőbb holnap már te is babázol........

Andi: csatlakoznék Maryhez.... Max. majd megtanítod neki, hogyan kell szép rendet csinálni.....

Kép
barbuli

Sziasztok!

Dikó, Brigi gartulálok én is Nektek!!!! Sok-sok tejcit!!!!!

Gurgi Hajrá mennek tőlem is a drukkok!!!!

Túlhordás: Szerintem én leszek a csúcstartó.... Zsanit 15 nappal hordtam túl, most Petrával a 7. nap tartok, ha péntekig kijön már örülni fogok mert akkor csak annyit húz rá mint Gréti (11 nap) Mondjuk szerintem én még csak ma tölöttem a terminust (gyerekes anyuka nem akkor csinálja a tesót mikor peteérés van hanem mikor ideje, és reméli hogy akkor van érett petéje :D) de Tuti hogy ezt a babát az október 23.ai hétvégén hoztuk össze...

Zsuzsi
Nyugi biztos megoldják ezt a vérproblémát is. De szerintem nem a saját véred kapod vissza, mert ahhoz már jelentős vérmennyiséget kellett volna adnod eddig. De szorítok hogy csak akkor induljon el mikor neked jó a csajos.

Hol fogsz szülni? Látom te is debreceni vagy. És ki a dokid? Az enyém most jött vissza, én már akár szülhetnék is... de a csaj az állíndó klímára voksolt inkáább.....

Embertelen ez a meleg, a két csaj alig eszik, csak iszik. Még játszani se sok kedvük van, most is berakatták a Tesz Vesz Város DVD-t azt nézik a földön fekve. Mondjuk nekem sincs kedvem megmozdulni, még jó hogy főznöm se kell.

Emi
Nem tudok mit mondani az én két csajom az elején mindig követelte a kaját, sose kellett ébreszteni őket. A felesleges tejcsit meg a tejtesó kapta meg, mert nekem is olyan volt a cici mint Manónak, egyikből szopiztak másikból ömlött... meg szó szerint húztam magam után a tejcsicsíkot ha éjszaka ébredtem...

Na megyek ledőlök én is a földre ott van a leghűvösebb

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Köszönöm szépen üzeneteiteket, férjem behozta a korházba, írtó jól estek. Köszönöm!
Bors 2007.07.08-án született, 3720g/52cm. Délben mentünk be, 14.20ra megszületett. Szüléstörténetem leírom, csak még kicsit érlelem...
Jó babázást, ill. szép szülést, aki még nem esett át rajta! Hamarosan csatlakozom.

Üdv.: ckat

Egy tegnapi kép:

Kép
ckat

Beszarok!!! Tényleg potyognak a bébek!!! :D :D :D :D :D

Mütyűrke! Gratulálok a csodaszép nevű Kicsilányhoz! Sok sok sok tejecskét, jó egészséget Kivánok!
Vendég

Mütyűr: Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi: Királylány biztos megvárja 26.-át!!!!!!!+++++++++
Minden rendben lesz, ne aggódj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tök jó, hogy tudosítod mit kell vinni a kórházba!!!!Asszem lassan össze kéne pakolnom.....(így legalább tudom mit...)

Kép
barbuli

Zsú irta hogy reggel 6-kor kell jelentkeznie a szülőszobán! Onnantól lehet nyomatni a drukkokat! :D :D :D
Vendég

Tehát akkor:

Gratulálunk a 3 gyorsvonatnak! Brigi, Dikó, Mütyür! Jó babázást, és boldog nem-alvást kívánok mindannyiótoknak. De a Babák azért aludhatnak!!!

Ckat! Hát, ha az én fiam nem lenne ugyanilyen szép, mint Bors, javasolnám, hogy cseréljük el ;)

Pelus. Én nem kötöm semmihez a pelus cserét. Ha már teli van, és Főni beleegyezik, akkor cseréljük. Ez legyakrabban a szopizás közben van, amikor pihen egy kicsit.

Ébresztés. Emi! Én is úgy tudom, ahogy Móni írja, hogy ha elmúle 2 hetes, akkor már nem kell ébreszteni etetésre. Inkább örülj, hogy tucc aludni Te is! Anyám is azt mondta, hogy az ő idejében az volt a sztár anyuka, akinek 2 hetesen végigaludta az éjszakát a gyereke.
Hú, de messze vagyunk mi még ettől.

Kata! Ma még nem adtam plusz vizet, de a reggeli forralt teavizemből tettem félre, és lehet, leöntöm a torkán. Ha pohárból adod, nem krdés, hogy elfogadja-e, mert nem kell szívnia. Ádám csak cuppog, és közben lenyeli. Édes, csodaálkozó fejet tud vágni :D
Vendég

Köszi a bíztatást Csajok, biztos meghallotta Királylány... :D

Barbuli: Pakojjjjá, mer aztán jön Léna, mint a gyorsvonat. :D

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: Én azt hittem, hogy hétvégén berobog, és mi rohanhatunk haza a Balatonról pakolni, még a kórház előtt, de úgy látszik Ő még nem akar....Ezek a csajok kivárják a végét szerintem...... Egyébként hétvégén esküvőre vagyunk hivatalosak, úgyhogy akár várhatna is mostmár a jövő hétig...................... :D

Kép
barbuli

Húha, Barbuli, nem semmik vagytok! Én már sehova nem merek menni. Ebben a melegben meg pláne nem. Jaj, belegondolni is rossz... :shock:

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?