Csakmert többen rákérdeztetek, de nem akartam ezzel fárasztani a jónépet... mert igaz, Zoli kicsit normálisabb lett, hazajár meg minden...
De továbbra sem segit semmiben. A rendezvényszervezőnél is mikor mondtam, hogy nézze meg a zenéket, én már megnéztem, lecsapta a mappát és közölte, hogy akkor ő minek nézegesse, egyébkéntis neki tökmindegy, mi szól..

Csodáltam, hogy legalább a saját ingjét és nyakkendőjét eljött kiválasztani és hogy megnézte, milyen ruhát vettem Evinek.
Húú, csodaszép az a ruha... mondtam, még énis felvenném az esküvőre is, csak nekem kicsit kicsi...

most jön a kiscsaj hétvégén, kiváncsi leszek, mit szól majd hozzá, bár szerintem nincs az a kislány, aki nem szivesen bújna bele egy ilyen "hercegnős" csodába!
Anyósom hétvégére engedi ki az én ruhámat, kiváncsi leszek, mennyit nőhetek még bele jövő hét szombatig. Mert az elmúlt két hétben őrült nagyot nőtt! Jó lenne, ha beleférnék azért, mert ha nem, el sem megyek. De ez tényleg igy van, ha az ember minden egyes dolgot egyedül intéz, akkor mire odajut, hogy húúú, itt a nagy nap, már a háta közepére kivánja az egészet. Én örülök, ha nem ott fog elfolyni a magzatvizem, mert látom lelki szemeimmel, hogy Zoli biztos fel fog húzni vmivel még délelőtt.
Már közölte, hogy neki nem kell virág az öltönyzsebébe...

hát akkoris oda fogja rakni! Mert az oda való!
Úgyhogy előkészületek igy zajlanak, én már hulla vagyok, rengeteget futkosok minden nap... és már elég volt! Pedig még csak most jön a java, mert bevásárolni is én megyek a hétvégén.
Jövő héten meg takaritás vár rám, mert csili-vili kell legyen a lakás szombatra. És persze egyedül. Igy erőteljesen imádkozok Zsófinak, hogy birja még ki minimum két hétig...
Jajjj, Kritta! Mindig irni akartam, csak mindig mást irtam! Gratulálok! Nagyon szépek voltatok! És hova dugtad a pocakot???