A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Mezsótól sms:

"Szia! Hát, vagyogatunk. Még bent a kórházban, mert a kicsi lányka besárgult ... szombat óta szenvedünk vele. Szopizni se igazán jól tud még, 3 napja mérhető csak: 60, 120, 50 ml-ket/ nap... Úgyhogy fejnem kell, de a mennyiség így is már szépen alakul. Már csak a sárgaságból kellene kijönnie..."

Drukk nekik továbbra is!

(Nem azért nem írok, mert teljesen magam alatt vagyok .. csak szimplán annyira, hogy nem tudnék megfelelően reagálni pl. csodaszép pocakfotókra és egyéb kedves írásokra a saját nyomorom miatt .. és ilyenkor utálom magam.
Holnap kapok majd valamilyen hírt, és jelentkezem.
Bizakodó vagyok, nagyot csalódnék a dokimban, ha nem oldaná meg ezt a helyzetet ..)

Kép
szösszenet

Csakmert többen rákérdeztetek, de nem akartam ezzel fárasztani a jónépet... mert igaz, Zoli kicsit normálisabb lett, hazajár meg minden...
De továbbra sem segit semmiben. A rendezvényszervezőnél is mikor mondtam, hogy nézze meg a zenéket, én már megnéztem, lecsapta a mappát és közölte, hogy akkor ő minek nézegesse, egyébkéntis neki tökmindegy, mi szól.. :evil: Csodáltam, hogy legalább a saját ingjét és nyakkendőjét eljött kiválasztani és hogy megnézte, milyen ruhát vettem Evinek.
Húú, csodaszép az a ruha... mondtam, még énis felvenném az esküvőre is, csak nekem kicsit kicsi... :lol: most jön a kiscsaj hétvégén, kiváncsi leszek, mit szól majd hozzá, bár szerintem nincs az a kislány, aki nem szivesen bújna bele egy ilyen "hercegnős" csodába!
Anyósom hétvégére engedi ki az én ruhámat, kiváncsi leszek, mennyit nőhetek még bele jövő hét szombatig. Mert az elmúlt két hétben őrült nagyot nőtt! Jó lenne, ha beleférnék azért, mert ha nem, el sem megyek. De ez tényleg igy van, ha az ember minden egyes dolgot egyedül intéz, akkor mire odajut, hogy húúú, itt a nagy nap, már a háta közepére kivánja az egészet. Én örülök, ha nem ott fog elfolyni a magzatvizem, mert látom lelki szemeimmel, hogy Zoli biztos fel fog húzni vmivel még délelőtt.
Már közölte, hogy neki nem kell virág az öltönyzsebébe... :evil: hát akkoris oda fogja rakni! Mert az oda való!
Úgyhogy előkészületek igy zajlanak, én már hulla vagyok, rengeteget futkosok minden nap... és már elég volt! Pedig még csak most jön a java, mert bevásárolni is én megyek a hétvégén.
Jövő héten meg takaritás vár rám, mert csili-vili kell legyen a lakás szombatra. És persze egyedül. Igy erőteljesen imádkozok Zsófinak, hogy birja még ki minimum két hétig...

Jajjj, Kritta! Mindig irni akartam, csak mindig mást irtam! Gratulálok! Nagyon szépek voltatok! És hova dugtad a pocakot??? :)
Vendég

Babyteve!

Igen, az előző vérvételemnél (6 hete) találtak ellenanyagot... de valszeg csak azért, mert november 21-én kaptam anti D-t...azt meg azért, mert /hajlott korom miatt :oops: :P / amniocentézisem volt. Ja, és a leletemre az volt írva, hogy köv. alkalommal apai vérminta is szükséges. Hogy ez miért kell, én sem tudom :roll: Azt eddig is tudtuk, hogy ő pozitívos, de nem tudom most mit kísérletezgetnek a vérünkkel, majd megkérdezem jövő héten a dokimat!
Az én Uram nem fél a tűtől, simán vette az akadályt, pedig Tőle is 3 kémcsővel vettek le, aztán meg még el is zavartam dolgozni :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

És még én paráztam,hogy a tegnap esti akció után meg sem nyikkant.Persze ha tudtam volna ,hogy csak felszívja magát.. :D
A legutóbbi vérvételkor 1 szülésznő,2 laboros 6 szúrásból bírt levenni 1 vért.Mindkét karomat kiluggatták,most tudom felemelni behajlítani egy hét után először,meg csupa lila lett.Nem vagyok nyavajgós de pocak folyton húzódott közben,mert igenis fájt.Szerintetek mi van ha az utolsót köszönöm nem kérem?Eddig sem volt baja a babának,de minden piszka egy stressz neki is,többet árt mint használ.
bibi15

Bibi!
3-4 napja már nekem is fáj szinte minden mozdulata a babónak, ha meg épp nem fáj, akkor feszít egyszerre több helyen is. gondolom ez már a végéig így marad :roll:

Viszont mikor 2-3 búbot is látok/érzek a hasamon és könnybe lábad a szemem, akkor mindig Szofira és Babyteve-re gondolok, hogy nekik ez duplán van és ők ezt simán bírják, így nekem is kell! Bár néha eszembe jut, hogy talán nekem is 2 van :?: :wink: :arrow: ha így van nagyon megütöm a dokimat :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Bibi!

Én úgy tudom, hogy ezek a vérvételek "kötelezőek". Vagy nem :roll: :?:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Pumpóka!

Sajnálom, hogy a párod nem folyik bele az előkészületekbe kellő mértékben, de azért legalább a takarításba beszállhatna :evil: Ha másért nem, hát a közös babó miatt :!: Newhogy már a finisben legyen gond!
De ugye nem egyedül cipekedsz majd 7végén? Mert már a vásárolgatás is fárasztó nekünk...a cipekedés meg egyenesen tilos!
Sztem biztos, hogy beleférsz majd a szépséges rucidba, hisz már nagyon közel a nagy nap! Nem akarod megmutatni a megnőtt pocidat :?:

Mi annak idején szinte mindent közösen intéztünk a Zurammal, de ettől még a végén már nagyon fárasztónak éreztük.
Nagyon erős nő vagy, hogy bírod egyedül, pocakosan, 2 gyerekkel :shock: Nekem ez biztos nem menne :oops:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Megdobbenek, ahanyszor csak belepek: hu, megint 5 oldal, hatha szult valaki... :lol:
Benettke, Toncsi, Szofi :!: Szep pocakok, gratulalok :!:
Adri, tetszik a kis bolcsoagy :!:
Emi, koszonom az erdeklodest, igen, en meg jovoheten is dolgozom, valoban kulfoldon, labororvos vagyok jelenleg, nem megterhelo a munka. Sot, valoszinuleg meg a 38. es 39. heten is bejovok segiteni delutanonkent egy-egy oracskara. Legalabb hozzatok is bekukkanthatok. Hiaba, ahol megfizetik... :wink: es igen, itt van a szuleszet is, ha szukseg lenne rajuk, meg a ferjem is egy osztallyal arrebb :wink:
katavirag

Sziasztok!
:)
Ne haragudjatok, hogy így ismeretlenül beugrok, :shock: már többször gondolkoztam rajta, hogy írok Nektek mert elég sok érdekességet olvastam itt az EDA-val kapcsolatban!
Az én saját élményem nagyon pozitív ezzel kapcsolatban!
Hajnal 4-kor elfolyt a magzatvizem, fél7-kor megkaptam az EDA-t és 10.10-kor megszületett a kisfiam!
A fájásokat végig éreztem, ha kiment a hatás kértem újabb adagot a végén már nem kaptam, mert mondták, hogy a tolófájásokat éreznem kell! Így is történt a kitolási szakaszban is mindent éreztem és semmilyen eszköz nem kellett, hogy segítsenek a babának!
A varrásból semmit nem éreztem, sőt semmilyen más mellékhatás (fejfájás)nem volt!
Délután már úgy ültem a szobában, mintha nem reggel szültem volna!

Szerintem sok múlik a beadás módján és idején!
Én legközelebb is biztosan ezt választom!
További jó pocakságot mindenkinek! :)

Sziasztok:Hajni
milcsi

Gitka!

Nekem nagyon bejönnek ezek a zsiráfos pizsik :shock: Hol vetted őket???

Amúgy én sem vagyok maci párti, inkább zsiráf és ami nálam már rég sláger: zöld béka :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Hajni!

NAGYON KÖSZÖNÖM :!: Remélem nekem is ilyen tapasztalataim lesznek :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Mezsónak drukk! 7végére már biztos hazamehetnek :roll: !

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Na, most hogy ezt a topikot kinyírtam :( átmegyek egy másikba, megpróbálom azt is tönkretenni :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Ez tök jellemző... ha nem vagyok egy-két napig, akkor napi 4-5 oldalt irtok, ha meg vagyok, akkor egy sem telik be....
Én vagyok Benettke... de úgy látszik, az én hsz-eim után hal ki a topic... :roll: mert ha nem irok egész nap, akkor mindenkiből dől a hozzászólás... :roll:

Én egyébként már azon is gondolkodtam, hogy annak örüljek, ha egyáltalán a szülésnél megjelenik az én egyetlenem. Mert ugyan nálunk nem volt kérdés, ott lesz-e, viszont az ő munkamorálját elnézve még megvárja, mig kevesebben lesznek, nehogy többet kelljen sétálnia vmelyik munkatársának, mert ő eljön... (vannak általában 6-9-en) aztán majd szépen komótosan elindul és talán (TALÁN) a kitolásra oda is ér! Én már ettől is parázok! Mert hogy egyedül nem szülök, az is biztos. Valakit be fogok rángatni, ha ember késik! És az biztos, hogy leüvöltöm a fejét ott a szülőszobán!

Hajni! Végre vki aki egyetért azzal, hogy nem lehet általánositani!!
És nem vagyok egyedül, akinek jól sikerült az eda-val szülés!
Vendég

Lányok,

lenne egy kérdésem a császármetszéssel kapcsolatban:

Tudjátok írtam, hogy még nem jól fekszik a kis drága, és ha nem fordul meg, akkor császár lesz. Mi van, ha beindul a szülés???? Ha elkezdődnek a fájások a tervezett időpont előtt, akkor is lehet még epidurált kapni, vagy akkor már csak az altatás marad????

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok... még megvagyunk.. csak rengeteg az intéznivaló, szeretnénk március végén költözni a lakásba, de még van vele egy csomó munka.

Mezsóéknak minden szépet és jót!
Isten hozta a csöpp lányt a nagyvilágban... próbálok azért kicsit jobban visszaolvasni...

rólunk:
Áronom tegnap olyan aranyos volt... felkelt délutáni szunyókából odajött hozzám, felhúzta a pólóm, össze-vissza puszilgatta a hasam majd belenézett jelentőségteljesen az arcomba és azt suttogta Andor ! :)
Azt hittem megzabálom... eddig még nem mondta ki öcsi nevét! :)

pociképek

31 hetes, 32 hetes
Kép
Kép

Áronomtól nőnapra
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 15:58-kor.
Vendég

Pumpóka!

Ketten együtt meg aztán végérvényesen kiírtottuk a topikot :shock: :shock: :shock: Lehet a csajok már nyitottak is maguknak egy másikat :roll: :wink:

Hát azért gondolom a baba születése csak fontosabb lesz a párodnak, mint a nyavajás munkahelye :evil: !

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Szia Mamacka!

De jó, hogy jelentkeztél!!!!
Hova költöztök Kőbányán??? Tudod előtte mi is ott laktunk a Mongol utcában a Sportliget közelében.
Hát ez a kisfiú még mindig gyönyörű!

KépKép
kisfruzsi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 15:58-kor.
Vendég

Mi van Benettke??? Ezt nem nagyon értem...
Senki nem haragszik senkire és nem un senki senkit. Ha valaki felkapja a vizet azon, hogy nem egyezik a véleményünk egyben másban azzal nem lehet mit csinálni! Ez nem olyan dolog, amin bárkinek fel kellene húznia magát, szerintem! Szóval take it easy 8) :lol:

KépKép
kisfruzsi

Nono, köszi. Csak azt nem tudom, hogyha tudják hogy nem jól fekszik még a 39. 40. héten sem, akkor sem kell időzíteni?
Ok, szóval ha már fájások vannak, akkor is kaphatok epidurálist.
Remélem, hogy megfordul addig, mert term. úton szeretném megszülni. Addig is csinálom a négykézlábos pózt, hátha segít... :roll:

KépKép
kisfruzsi

Vettem tegnap 2 hálóinget, de akkorák lettek! Ma visszamentem kicserélni, sikerült is. De szebbek nem nagyon lettek!
Bár az egyik igen, mert abban nem volt kisebb és másikat vettem helyette, spagettipántos és van egy kis vékony köntös hozzá...hát azthiszem elteszem majd őket a köv. babához is, mert nem hordok ilyeneket egyébként! :lol: :lol:

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok!

Nagyon szépek lettek a pocakfotók!
Öröm nézegetni őket :) .

Babyteve

Az én férjemtől is vettek vért, mert negatívos vagyok és ő pozitív.Bár annyi mindent másképp csinálnak az országon belül,csak nézek néha miket írtok :shock:

Kritta

Szépek az esküvői fotók és tényleg nem látszik a pocid.

Vákum ,hasbakönyöklés ,akár eda nélkül is előfordulhat,sajnos mindkettőben volt részem az első szüésnél./Nálunk pl. az EDA-t sem nagyon csinálják,apás szülőszoba is sajnos csak 1 van :? /

Jut eszembe egy jó tanács, bár biztosan sokszor elmondják majd szülés közben,szemet becsukni!
Mikor Bencét szültem, leesett a szívhangja és annyira aggódtam, hogy nyomás közben is a műszereket figyeltem és sajnos 5 hétig piros szemű voltam utána.

Tegnap megvolt az utolsó vérvétel és ellenanyagszűrés.Ma megvettem mindent a kórházi csomaghoz.És sikerült a gyerekeknek is megvennem a husvéti ajándékot :) .Nagyon elfáradtam a végére,de megérte.Egy 12 és egy 16 colos bicajt is sikerült betuszkolnom a csomagtartóba a nagybevásárlás mellé :)

Holnap vendégek érkeznek erdélyből ,pár napig itt lesznek :)
Szombaton pedig háromszoros ünnepünk lesz :D .Nemzeti,házassági évfordulónk 5., szülinapom le se írom hányadik :( .Apa estére asztaltfoglaltatott abba az étterembe ahol az esküvőnk is volt :) .Jó lesz mert ezer éve nem voltunk seholsem.

KépKépKép
bambika

Jajj Fruzsikám!

Csak vicceltem :lol: Nézd meg mennyi hsz-em van egymás után :oops: Olyan mintha tényleg kinyírtam volna a topikot :shock:

Nem haragszom senkire, és én igenis élvezem, hogy vannak véleménykülönbségek! Így legalább nem csak egy oldalról ismerünk meg bizonyos dolgokat.

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi,
a védőnő elfelejtette felírni, hogy ma kell meglátogatnia, úgyhogy csak holnap jön :roll: :roll: Így a kórházi pakkot is csak holnap rakom össze, de a ha mond valamit, amit itt nem olvastam, jelezni fogom.

Mamacka,
örülök, hogy benéztél. Pocakod szép, Áron pedig továbbra is gyönyörű. Szoírtok, hogy március végére sikerüljön átköltöznötök.

Katavirág,
Így teljesen érthető, hogy a 37. hét végéig dolgozol... Ha nem lett volna annyira stresszes az én munkám, akkor valszeg én is onnan mentem volna szülni.

Pumpóka,
kitartás!!!

Szöszke,
azért nem olyan nagy gáz az az április 1. Gondolj bele, itt azért simán meg van az esély, hogy bárki április 1-jén szüljön. Nekem életem egyik legnagyobb szerelme született április 1-jén, de én ezt inkább jópofának találtam, mintsem cikinek.

Ma elintéztük az apasági nyilatkozatot és vettem egy szoptatós melltartót is. (Anita márkájú, 5500 Ft-ba került. )

Kép
emi29

Benettke,

akkor jó! Mert azt hittem megsértődtél valamin!
Teljesen egyetértünk, mert szerintem is az a jó, ha több eltérő vélemény van, érvek-ellenérvek.

KépKép
kisfruzsi

Emi,

a szopis melltartót a mostani mérethez kell venni vagy rá kell hagyni? Remélem már nagyon tovább nem nő :lol:

KépKép
kisfruzsi

Én még mindig gőzerővel pakolászok.
Még a polgármesteri hivatalt is megjártam. A lakhatási engedélyhez szükséges papírokért mentem.
Megyek pakolok tovább aztán meg eszek valamit....mert farkas éhes vagyok, pedig két órája ebédeltem... :oops:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Fruzsi,
én a mostani mellméretemhez vettem. Az a melltartó amit én vettem eléggé rugalmas úgyhogy szerintem el fogok benne férni akkor is, ha picit még nőni fog a cicim.

Végre hírek Mezsóékról!! Sajnálom, hogy Blanka besárgult... Remélem, hamar rendbejön és hazamehetnek.

Kép
emi29

...
Vendég

Köszi Nono, akkor van remény! :P

KépKép
kisfruzsi

Emi, igen, az a helyzet, hogy Pesten mar a terhesseg elso hetetol kezdve elfoglaltam volna magam. De ha az ember olyan helyen alkik, ahol nem sok ismeros es program van, jo elfoglalja magat munkaval. Nekem gyerekszobat sem kell berendeznem, mert a gyerek 1 ill. 2 honapos koraban mas es mas orszagba koltozunk. De majd augusztustol en is csinalok babaszobat.

Mamacka, kisfiad gyonyoru!

Latom, EDA a tema. Hat en megmondom oszinten, a kezdetek kezdete ota nem ellenzem. Nem vagyok az a tipus, aki elhatarozza, hogy na majd en megmutatom. Meg at akarom elni, ugy, amilyen. En ha kell, AZONNAL kerem :lol:

Persze, ha lenne rossz elmenyem vele kapcsolatban, biztos maskepp gondolnam... :shock:
katavirag

Kisfruzsi, szerintem fajasok alatt is bekotnek spinalt. Legalabbis sokan elkezdenek vajudni, aztan elakadt szulesnel is van gerincbe erzestelenites, szerintem...
katavirag

Sziasztok!

Azért örömmel olvasom,hogy nem okoztam nagy galibát a hsz-mel.
Természetesen az EDA-nak számtalan előnye is van,de ezeket mindenki előbb tudja/hallja,mint a hártányokat!
Éppen ezért mindenki maga dönti el,hogy kéri e vagy sem!De vannak bizonyos esetek amikor kifejezetten az orvos tanácsolja!

Ha császárral kellett volna szülnöm/nem sürgős/biztos az EDA-t kértem volna,mert az a babának is jó és nekem is.
De sajnos nem mindenhol alkalmazzák.

Bambika,
te Veszprémben fogsz szülni?(persze,ha publikus :wink: )

Üdv.

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Szisztok MAmik!

Bejelentkezek, h még egyben és épen vagyunk. Itt volt barátnőm, akivel kb. egyszerre fogok szülni, és jól elcsacsogtuk az időt.
Nem tudam még visszaolvasni, de ezt most pótolom!!! :)

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Mamacka!

Neked is jó nagyot nőtt a pocid 1 hét alatt :shock: !

És képzeld csak most vettem észre, hogy milyen szép neveket választottatok a fiúknak :roll:

Emi!

Védőnő :?

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Délben voltam a védőnőnél, hát egy órahosszát végigbeszéltünk, igazán kedves csaj, szeretek hozzá járni.
Látom, az EDA volt a téma. Nekem nincs ilyen tapasztalatom, de ha valaki úgy gondolja, hogy szüksége van rá, miért ne? Én még nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán abban a kórházban, ahol szülök (olvastam, valaki írta, hogy nem mindenhol van lehetőség rá), aztán döntök.
Mamacka: Nagyon aranyos picifiad van, jó ez a kép róla! A pocid meg nagyon csini, pláne az enyémhez képest... :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Zsuzsa Én a szülésznőmhöz megyek a 9. emeletre CTGre kedden vagy szerdán , nem kell időpontot kérnem. De sajnos a 10 késő szerintem. Max akkor tudunk találkozni, ha "szül" és nekem várnom kell. Az a helyzet, hogy apukám dolgozik a kocsi nála van, és csak elvisz oda aztán megy dolgozni. Majd meglátjuk, sikerül e talizni.
Munka ügyben :(

Brigi ez nagyon kedves!!!! De él még ugye? Csak mert vadásztad. :wink:
ÉS hisztis vagy? Már a fotók miatt kérdezem.

Szösszenet ne! Na ez para nálam is… ápr 1. Biztos megoldja!!!

Bambi a bájos fehér hirvivel nagyon szép kép! (finnül a szarvas)

A házasságis válaszokat köszönöm.

Gitka a zsiráfos nagyon cuki. Most nekünk a szopis párna is zsiráfos, meg az ágynemű is. Igaz nem egyforma.

Bolygó mindegyik választott név szép. Csak gondold meg, hogy ha neked lenne ez a neved akkor szeretnéd e. Ha igen, akkor maradj annál amit kigondoltál. Csak vele ne tolj ki! És ne is hallgass másra!

Pumpóka
esküvője márc 22. Ha jól rémlik. Csak még részleteket nem tudunk. és közben már igen...

Gumimaci mi egy véleményen vagyunk. Mi sem mondtuk el a nevet. Azt mondom, még nem tudjuk. De közben meg halálra idegesít, hogy kapok ötleteket, aztán azokat ki kell kosarazni, mert nem tetszik. Akkor azon megsértődnek, főleg anyósék.

Kibírja a vasalást, én megkérdeztem a szopiparna.hu s csajszit. Íme a válasza:
Kedves Judit!
A töltet vatelin, más néven vlies. A külső anyag 100% pamut vászon.
40°C-on mosható, mérsékelt vasalóval vasalható.
Szép estét.
Üdvözlettel: Andrea

Benettke:
7 kémcső? Mire fel? Jaj szegényke...

Mezsónak szorítok!

Lassan megyek a dokihoz, roppant kiváncsi vagyok mit fog mondani.

Kép
téjé

Na, mostanra olvastam végig ezt a cskély két oldalt, amit reggel óta írtatok.

Névre persze nem emlékszem, szóval csak a témákhoz röviden!

EDA
Én fogok kérni, csak doki is menjen bele. Tegnap azért elég sok mindent helyre tettünk itt fenn, ezzel kapcs, és úgy látom, h a többség szerint nem gáz. De ez majd kiderül, amikor szülés után jönnek a beszámolók.

Éjszakai alvás
Én tegnap szenvedtem a fronttól, rá is készültem a szar éjszakára. A hátam úgy fájt már estére, h be is kenettem Apával. Aztán letettem a fejem, és legközelebb 4kor ébredtem, h pisis. Én ilyen jót már régen aludtam.
Front: Viszont a hétvége izgi lesz, mert szombaton jó idő vasárnap megint szar.. :?

Névválasztás
Anyóst le kell csapni. Ő ebbe nem szólhat bele, mert ő már adott a saját fiának nevet!!! Anyós nálunk is megkérdezte múltkor, h MAszat hivatalos neve biztos Barnabás lesz. Mi ragaszkodtunk a B. kezdőbetühöz.. Erre kérdeztük tőle, h miért a Béla jobb lenne. Vette a lapot és elhalgatot!!!

Pumpi
Én is örülök neki, ha itt vagy fennt velünk. Van itt pro és kontra de mindenki miváncsi a másikra, különben nem érdeklődnénk. Olyan jó kis csapat verődött össze, és ennek Te is szerves része vagy. Szóval ha van időd és energiád még ránk, akkor gyere, mert látod h hiányzol nekünk!!!!!

Szösz
Te is írjál, és ha rossz hírt hallasz holnap, akkor meg pláne itt a helyed.

Lányok, azért írunk ide, h segítsünk egymásnak és meghallgassuk a másik véleményét. Nekem annyi de annyi jó tanácsot adtatok már, és ezért olyan hálás vagyok nektek!!!

Na most hogy itt szétcsöpögtem az oldalt inkább lelépek, mert úgy belelovalom magam, h a végén még meg is könnyezem az egészet :oops: .

Ja fotók
Mindenki iszonyat csinos, Áron is nagyon édes, és egyébként is, aki vállaja itt fenn a képeit, az már egy tuti csaj alapból!!! :wink:

Kép

kisscica80

Judit
Hisztis??? Szőke, az biztos, de nem értem a kérdést! A pólo miatt??
Egyébként naná, h hisztis, vagy inkább nő?! :lol:
A kutyi alszik, a vadászat nem árt meg nekik. :lol: Remélem..
Majd jelentkezz, h mi volt a dokinál!

Kép

kisscica80

Brigi csak arra reagáltam, hogy ha hisztizel biztos lesz kép.... csak erre gondoltam, jaj nem félreéretni!!

Kép
téjé

félreérteni! :oops:

Kép
téjé

Nálunk a doki egy bazinagy kémcsővel veszi le, aztán töltögeti szét mindenfelé....így egy cseppet humánusabbnak tűnik, de így is megvan a 7 kémcső....ráadásul, TSH-t is kéne már nézetnem, mert bőven elmúlt a 6 hét... :oops: Én szoktam levinni a laborba (János kh, tehát bőven kell gyalogolni, mert a szülészet fent van a hegyen, a labor meg lent a főkapunál), és mindig aggódom, nehogy elessek a rengeteg vérrel kibélelve...eddig még nem fordult elő, de a múltkori zakózás óta nőttem is, meg még jobban szédelgek, szvsz majd a párom turnézik a cuccal :D

Kép
babyteve2

JA arra.
Egyébként hisztizni is miatta meg fotózni is elfelejtettünk. :lol:
Nem értettem félre, csak nem értettem, mert ugye el is felejtettem.
Na ebből már nem jövök ki jól. :oops: :lol:

Kép

kisscica80

Téjé, Kiscica: Most már ragaszkodni fogok ehhez a névhez és kész. Nekem tetszik ez a név, a Petra csak hirtelen felindulásból jutott eszembe, bár az sem rossz, de ez sokkal-sokkal jobban tetszik!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Benettke: Durva az a 7 kémcső! Én, mikor vért vettek, direkt egy pontot kinéztem magamnak, nem figyeltem, mit csinálnak velem, aztán mikor odanéztem, hát én is elszörnyedtem, hogy hány üvegcsével vesznek még vért?! De igyekeztem lenyugodni, meg aztán ügyes is volt a csaj, aki vette, egyáltalán nem éreztem semmit, bár a helye még egy hét múlva is látszott. A második vérvétel már fájt, és alig vártam, hogy vége legyen. Pedig ezek csak a vércukor és egyéb laborérték-vérvételek voltak. Gondolom tőled és azoktól, akik Rhnegatívok, sokkal többször vesznek vért. :shock:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 15:59-kor.
Vendég

Nono: Egészségedre! :lol:
Én ebédre ettem egy kis halkonzervet, mert a párom azt evett - imádja - és én megkívántam tőle, aztán 3 kisméretű töltöttkáposztát, végül egy szelet mézeskenyeret. Ez nem annyira extrém, mint a tiéd, de magamhoz képest az. :D

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Sziasztok Csajok!

Ma voltam az első NST-n, minden ok, Lili aludt, kicsit ébreszgetni kellett. :)
Utána volt UH is, minden ok, BPD: 91, és a súlya 2800g :shock: :shock: :shock: , 1 hónap alatt hízott 1kg-t a kis DRÁGÁM. Mondjuk érzem is, mert nagyon húz a hasam, nehéznek érzem, és mindenki mondja, hogy szinte csak a hasam nőtt, hát most már értem miért.
Jövő szerdán újra NST!

Vasárnap pedig talizunk a szülésznővel, megnézzük a szülőszobát is. :lol:

Kép
adri0422

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?