Sziasztok lányok!
Sajnos tegnap már nem tudtam jönni, de az első dolgom volt, hogy felhívjam Esztert! Még mindig nem tértem magamhoz, hisz nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy sikerült Neked! Persze, önző módon mindig eszembe jut, nekem miért nem lehet… de ez nem azt jelenti, hogy nem örülnék a sikerednek. Nagyon megérdemelted már, és nagyon rád fért ez a boldog pillanat. Hogy apa megorrolt?! Én nem mondom el neki, miről írok, sosem beszélünk róla. Képzeljétek, mi lenne, ha bárki is olvasná a családból a hozzászólásaim, milyen háború volna belőle. Azok után, amiket írtam az utóbbi napokban… de ahogy gondolod, téma lezárva!
Persze, ha valaki babás lett, azt mindig elmesélem! Tényleg, és a férjednek hogy mondtad el? Gondolom, rettentően boldog volt!
Ildikó, Istenem! Mintha Meri esete ismétlődne. Erre írta akkor azt, hogyha nem tesztelnénk ilyen hamar, akkor ez ki sem derülne. Ildikó, nem lehet erre okos reagálást írni, csak azt, hogy el tudom, képzelni, mit érzel most. Erre a dokim mindig azt mondta akkoriban, mikor vérezgettem, hogy a természet szelektál, és higgyem el, akárhogy is lesz, az lesz a helyes. Nekem valószínűleg ki akarta szelektálni, csak valamiért nem tette, és látod, mi lett a vége. BIZTOS vagyok benne, hogy tényleg így a jó, valószínűleg nem lett volna egészséges! Az pedig a legfontosabb!
Éva, nem tudom, mi a gond a görbéddel?! A leesésre gondolsz?! Na, majd meglátjuk, a ciklusod végén mit fogsz mondani erre a szép egy napos hőleesésre. Tudod, mire gondolok…
Ma újabb LH tesztet csinálok. Kíváncsi vagyok, mi történik odabent, hisz érdekes módon mára leesett a hőm. Nagyon korainak találom, de talán minden visszaáll végre a régibe, és újra 28 naposak lesznek a ciklusaim. Csak rövidebbek ne legyenek. Mert most 25 napra jött meg.
Ildikó, kérdezted a múltkor, igen, iszom az Aloe-t, naponta 2x 4 cl-t. Remélem, csinál valamit odabent, ha mást nem, rendbeteszi a ciklusom. Bízom benne.
Little, a lányok már mindent leírtak, remélem, el jutsz dokihoz, aztán vérvételre, és kiderül, valóban magasabb-e a prolactin szinted. Nekem nagyjából 3-4 hét alatt apadt el teljesen a tejem. Sajnos azóta nem voltam újabb vizsgálaton, de talán a prolactinom is rendben van.
Éva, egy kérdés… ha magas a prolactin szint, akkor mindenképpen kell jönni a tejnek? Mert nem voltam vérvizsgálaton a szülés óta, fogalmam sincs, normalizálódott-e a prolactin odabent, de ha nincs tejem, az egyértelműen azt jelenti, hogy igen?! Előre is köszönöm!!!
Verzsike, na, mi volt bent a reagálás?!