A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Lányok,apa nagyon megorrolt,hogy ezt így megírtam és igaza van,légyszi erről ne is írjunk többet.

Köszönöm

Viszont én megvígasztaltam magam egy Miss Január cimmel.Most teszteltem egy +at. :D

Eszter

Kép

Kép
anubias

:D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
anubias

Eszter!!!!!!!!!!!!!!

Gratulálok!!!
Gondolom a jóhír hallatára apa megbékélt! :)
Látod, látod, tudtam, hogy nem maradhatsz le nagyon tőlem!!!! :)
De boldog vagyok! Gondolom te is! :)
csné

eszter,
ááááááááááááááááááááááááááááááááá,szuper,gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na látodlátod :wink:
öröm ilyen hírekre jönni :lol: :lol:

titi,
nem maradsz egyedül baba nélkül ne aggódj én is leszek veled :?
nagyon úgy fest hogy tegnap délelött volt repi és mi nem voltunk együtt csak hétfőn este :( :( :( szóval ha nem élnek az a katonák 48 órát csak téynleg 24et ugrott a hónap :cry:

ildi,
drukk megy hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Eszter! DE JÓ!!!!!! NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK, ÉS PROBLÉMAMENTES TERHESSÉGET KÍVÁNOK!

Ildikó! Veled mi a helyzet? Hogy vagy? Jelentkezz, hogy minden oké!!!!!
Vendég

Lányok! Ma nagyon fájt az egyik mellem és ahogy megnyomtam, olyan előtej szerű jött belőle. Egyébként már tavaly február óta nem szopatok! Szerintetek mi lehet ez? Éva van valami ötleted?
Vendég

Én is segítséget kérek!!!

Fáj a fogam :( Szerintetek mit tudok csinálni??? :cry: Vehetek én be valamilyen gyógyszert legalább éjszakára? Vagy menjek ügyeletre, ha nem bírom? :(
csné

Sziasztok Lányok!

Eszter!
Ugye mondtuk, hogy nem feladni!!!!
Most olyan boldog vagyok, mintha nekem sikerült volna!!!!
Gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Little!
Nekem sajnos ez volt a legnagyobb problémám! Nem állt vissza a prolactin szinted. Néhány hét alatt vissza fog állni gyógyszerrel. Tessék elmenni minél elöbb orvoshoz. Nekem 15 hónappal a szoptatás abbahagyása után még mindig volt tejem! Sajnos ez megakadályozza a teherbeesést, de ne aggódj, tényleg pillanatok alatt rendeződik. Én kb 3 hétig szedtem a gyógyszert és teljesen elmúlt.

Éva

Kép
balimama

little,
a lányok fognak neked valami okosat mondani, de úgy tudom az nem jó, mert akkor a hormonjaid nem álltak vissza...
csné

Ági!
Elméletileg Algopirynt már vehetsz be, de szeritnem azonnal fogorvos! A fájdalomcsillapító nem fogja megoldani a problémát és most nem hiányzik egy csúnya gyulladás!

Éva

Kép
balimama

Drága Eszter!
Most, hogy nagyon boldogok vagytok, már merlek zavarni. Tudod halacskák az iwiwen. :oops: :oops: :oops: :lol:

Éva

Kép
balimama

little,
tényleg kéne egy hormonvizsgálat.......nekem szintén jön a tej a cicimből (pedig kb 3 hétig szoptattam és b már két és fél)május óta szedem a bromot,tök szépen levitte de mégis jön a tej :shock: szóval nem biztos hogy magas a prolctinod mert nekem sem magas már megis csepegek :? de ha viszont az akkor kell rá gyógyszer!

ági,
nekem anno azt mondta a dokim hogy algopiryn kalmopiryn,ezek a jó öreg szerek mehetnek!még az első 12 hétben is!te meg túl vagy rajta úgyhogy sztem nyugodtan beszedhetsz egyet ha nem bírod :(

babások,
lett valaki közületek úgy terhes hogy pé elött 2 nappal volt együtt :? ??????????????????????????????????
Vendég

gigi,
én pont aznap voltam együtt apával... :roll:

Köszi lányok, nem tudom, hogy mit csináljak. Új fogorvosom van (még nem is voltam nála), február elejére kaptam ip-ot, mert annyian vannak... Nem tudom, hogy ő fog-e fogadni?! Meg holnap péntek...
Az ügyelettől meg félek :(

Éva,
igazad van, muszáj fogorvoshoz mennem. Ez egy tömött fogam, amit itt jól elbarmoltak az sztk-ban :( Szerintem gyökérkezelés nélkül tömött rá a nő! :evil:
A kamillás öblögetés addig jó lehet neki??
csné

Eszter!!! Gratulálok!!!!! Emlékszel, én mondtam, hogy ez a nagyonnemérdekel hozzállás fog bejönni neked!!!! Nagyon örülök!!!! Lányok, beindult a zebraeső! :)

(Ne haragudjatok, írni továbbra is képtelen vagyok.)

meri

Éva!
Te leszel a következő!!! Főleg, mert te is olyan kis negatív voltál az elmúlt napokban. Ugyanis az a hőesés a napokban nem a kihűlés jele, hanem a beágyazódásé volt, szerintem. :)

meri

Meri,
nagyon nem tetszik ez nekem! :( Fogsz még egyáltalán jönni hozzánk?? :cry:
Nem tudod elmondani, hogy mi a baj?
csné

Eszter!!! Jajjj, annyira, de annyira örülök!!! Nagyon gratulálok :D
Vendég

Köszi Lányok! Megvárom, hogy a következő mensim megjöjjön, az már csak kb 10 nap, és utána elmegyek dokihoz!

Ági! Én is Algopyrint szedtem a terhesség alatt, ha fájt valamim!

Meri! Én is nagyon aggódom! Mi a baj? Persze azt is megértem, ha most nincs kedved beszélgetni, de lehet, hogy ha megpróbálnád elmondani mi a baj, segíthet!
Vendég

meri,
én is vhogy ilyen világvége hangulatomban vagyok :cry:

ági,
nekem van egy nagyon kedves,aranyos,nagyon profi fogdokim,az andrássy úton rendel,egy baja van csak,hogy aranyárban dolgozik :roll: de sztem tudna azonnal fogadni.......szólj ha érdekel!
Vendég

Gigi,
aranyos vagy, ha esetleg kell ilyen drágán is, akkor szólok!
...megyek,eszek, hátha késöbb nem tudok... :(
Egyenlőre elviselhetően fáj csak. Remélem holnapig kihúzom valahogy!
csné

Annnyira kedvesek vagytok!!!!
Mi a baj? Asszem tele van a hócipőm mindennel! Az állandó hőmérőzéstől kezdve a családomon át a munkahelyemeig mindennel! Borzasztóan megviselt a nagyi halála, állandó bőghetnékem van! Utálom, hogy állandóan a hőmet méricskélem, és idegesítem magam vele!!! Olyan alacsony hőfokon működöm, hogy az már elképesztő. És amiből totálisan elegem van: az a munkahelyem!!! Érzéketlen barmokkal dolgozom, eddig is utáltam közéjük bejárni (persze, Mo, tudod, hogy nem rólad beszélek), de a napokban az egyik kolléganőm egy bejelentésével nagyon betett!!! Biztos érzékenyebb is vagyok, mint általában, de én alapból is olyan vagyok, hogy hatszor meggondolom, kivel mit osztok meg. Főleg a számomra igazán fontos dolgokkal kapcsolatban. Nekem ez a babvárós időszak egy kis csodaidőszak, nem akarom megbeszélni akárkivel. Erre ez az érzketlen barom-állat egy értekezlete közölte a többiekkel, hogy én azért leszek ötödikes, mert szülni akarok! Egyrészt sértő volt a kifejezés: én nem akarok szülni, kisbabára várunk életem szerelmével. Másrészt, vele erről egy percet nem beszéltem, nem volt joga ehhez. A többieknek meg tudni róla nincs joguk. És még én vagyok a hülye, mert "itt mi mindent megosztunk egymással". Hát én nem. A legjobb barátaim közül is csak néhányan tudják, mit tervezünk, akkor nekik mi a f@sz közük van hozzá? Elhiszitek, hogy a 20 gyerekem, akik csak 10 évesek sokkal tapintatosabbak, sokkal érzékenyebben reagálnak mindenre, mint ez a sok "okos pedagógus"!!!! Szóval per. pillanat tele van a hócipőm mindennel! Hétvégén a barátaimmal találkozom, és legszívesebben jól leinnám magam (amit soha nem szoktam), de persze ezt sem tehetem meg, mert hát ki tudja...
Jaj, lányok annnnnnnyira elegem van!!!!!!!!!!!!!! Én ennyire még életemben nem borultam ki! Nem ismerek magamra! És ez is idegesít!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Na tessék, jó hosszú lett! Kellett ez nektek? :wink: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

meri

meri,
lehet hogy van vmi a levegőben mert én is ma besokalltam :cry: :cry: és hidd el hogy sokkal jobb ám hogy kiborultál mint hogy belülről emészted magad!nekem is a tököm kivan már a sok "jóakaróval" akik segíteni akarnak csak kár hogy nem kértem segítséget :roll: de őket persze ez nem zavarja :evil:
szóval a lelkem most nekem is romokban és passzolom hogy hova kerül ha megjön nemsokára :cry: :cry: :cry: de majd támogatjuk egymást valahogy :wink:
Vendég

Eszteeeeerrr! Alig hittem a szememnek. Olyan természetesen közölted velünk. Én meg nyugisan olvasgatom amit írtatok, egyszer csak: Jaa, amúgy meg, most teszteltem egy pozitívat...... háát, majdem elájultam! Gratulálok!! Pont erről volt szó a napokban, hogy mi lenne, ha a csütörtöki vizsgálat napjára időzítenéd a tesztelést, és azzal várnád a férjed.... mondván, hogy te előbb tudtad, hogy minden oké vele, mert itt a + teszt. De jó!!! Olyan szuper érzés! Teljesen felvillanyozódtam.

Velem semmi különös. Azóta sem jött meg, ma reggel is csak 36.3 voltam, a barnázás viszont elmúlt. Szóval marad az idegtépő várakozás vasárnapig.

Meri! Rettentően sajnálom a veled történteket. Teljesen át tudom élni a helyzeted.... engem is megviselt, pedig csak fültanúja voltam a dolgoknak. Azt hiszem, eljött az ideje, hogy legyen egy tündi-bündi babánk, és otthagyjuk ezt az egész kócerájt.

Ildi! Mi a helyzet azóta?! Nagyon aggódok érted!!!! Elmúltak a délelőtti tünetek?
Vendég

Látom, nagyon lenyomta a topik hangulatát. :( Ne haragudjatok, lányok! Inkább nem beszélek! Inkább küldjétek a cuccokat a lapra, azzal legalább lefoglalom magam!

meri

Sziasztok!

Éva! Ha holnap felmegy a hőd, akkor nem is olyan rémes a görbéd, ma akár beágyazódás is lehetett. Írjál mindig a kisfiadról, annyira aranyos, mindig felvidítanak a kis történetek.

Eszter! GRATULA! Nagyon boldog vagyok. Ugye a párod is megnyugodott!? Végül is igaziból egyetlen kiskatona is elég, csak az erős és bátor legyen…

Juci! Ez nem szemtelenkedés, mindig örülünk az írásaidnak, meg különben én is átmentem hozzátok és galádul leloptam a tali képeit.

Ildikó! Ne aggódj nagyon, tök jó, hogy már holnap tudsz is menni dokihoz, utána gyere gyorsan, hogy mit mondott.
Még nem vagyok hivatalosan kismama, bár tegnap megnéztem a neten, hogy hol van védőnői szolgálat a kerületben és gynútlanul elmentem a legközelebbibe, mert pont útbaesett a dokitól hazafelé , ahol is közölték, hogy nem oda tartozunk. Ezt nem igazán értem, mert ahova mennem kell végül, az kb ötször olyan messzi van, mint ez. Jövő héten majd felhívom őket és megkérdezem mikor mehetek.

Titi! Akár hova is mentek mindenképp próbáld meg az együttlétet, most a bébi a legfontosabb. Bizti nem volt még pé-d, max vasárnap lehetett volna, de azt két nappal utána már batette volna a ferti.

Gigi! Élnek 48 órát a katonák, csak valószínű, hogy ha lesz babád, akkor az kislány lesz, azt írják, hogy azok sokkal kitartóbbak.

Ági! Nem tudom a kamilla jó lehet-e, de semmiképpen ne idd meg, mert azt olvastam valahol, hogy sok gyógynövény ártalmas terhesség alatt és a kamilla is köztük van. Szerintem próbálj meg inkább valami gyulladáscsökkentős szájöblögetőt, a patikában biztosan tudnak ajánlani.

Meri! Persze hogy kellett ez nekünk, remélhetőleg már attól jobb lett, hogy kiírtad magadból. Attól biztosan nem lesz jobb, ha begubózol. Fel a fejjel! Nemsokára babás leszel és otthagyhatod a munkahelyedet.

Én annyira fáradt de boldog vagyok egész nap. :D Csak megint a kajával nem tudok kijönni, sajna sűrűn volt problémá a gyomrommal, az idegesség mindig ráhúzódott és rettenetesen érzékeny. Fogalmam sincs mit egyek, hogy ne fájjon folyamatosan. Ma elmondtam a babát a kedvenc kollegámnak, nagyon örült neki, nem az a látszat öröm vilt, hanem áradt belőle, úgyhogy egy valaki biztosan mellettem lesz bent és ez nekem már elég. Holnapra összeszedem a bátorságomat és megmondom a két főnökömnek is.

Pusz mindenkinek.
verzsike

verzsike,
nagy kalappal holnapra :wink:
ez frusztrál engem:
http://www.babazo.hu/szakertok/20050918peteeres.html

bár mondjuk kiegyeznék egy csajjal :lol: :lol: :lol: :lol:

titi,
merre vagy????????????????????????????????????

ildi,
helyzetjelentést kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Eszter - Miss Januar Nr. 1,

Szivbol gratulalok es minden jot kivanok nektek !!!!!!!!!
Nagyon orulok!

KépKép
KépKép
vitte

Jajjj, Meri :cry: Borazsztóan sajnálom, hogy ilyen tapintatlan tuskókkal kell együtt dogoznod... tudom, hogy baromi nehéz, hisz a kollegáid, de próbálj meg nem törődni a véleményükkel, vagy egyálatlán a jelenlétükkel... Te százszor jobb ember vagy náluk, csak magukat minősítik, mikor másra, vagy jelen esetben Rád ilyen megjegyzéseket tesznek...
Tényleg ez életünk legszebb, és nem sokszor megismétlődő időszaka. Ne engedjük, hogy ilyen bántó beszólások ezt elrontsák. Jajjj, remélem nagyon, hogy hamar beköltözik Hozzátok is a baba és végre tényleg csak magatokkal kell foglalkozni, nem azal, hogy ki mit mond, kinek mi a véleménye... Le van szarva, csak az a fontos, hogy Te mit szertnél, és akinek ez nem tetszik... :roll:
Próbálj megnyugodni, és nagyon vigyázz magadra!

Ildi, kérlek én is, amint tudsz jelentkezz!!! Gondolok Rád ezerrel!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ildikó!
Van valami változás?? Remélem már jól vagy! Sokat gondoltam Rád és nagyon szorítok Neked!

Eszter!
Azért, ha már megemésztettétek a nagy hírt és kiörömködtétek magatokat remélem jössz és mesélsz arról, hogy vagy! Mikor mész orvoshoz? Bálintkának mikor fogod megmondani? Mostmár a csodálatos munkahelyedre is örömmel mehetsz be, hiszen már nem sokáig undokoskodhatnak veled!

Meri!
Nagyon megértelek! Ez olyan sok így egyszerre, de hidd el, amit babás leszel már nem fog érdekelni ki mit gondol a munkahelyeden és talán valamennyit enyhít a nagyid elvesztése feletti fájdalmadon. Nekem nagyon hiányzik a boldog Meri!

Erzsike!
Mire olvasol minket már túl leszel a nagy bejelentésen. Remélem jól sült el a dolog. Ahogy elkezd nőni a pocid úgyis mindenki kedves és figyelmes lesz, és ha nem akarsz rögtön betegállományba menni, akkor még idejük is marad a helyedre keresni valakit. Biztosan nem fog meglepetésként érni senkit, hiszen fiatal nő vagy, már egy ideje házas, tehát most van itt az ideje! A rosszullét már nem tart olyan sokáig, ha nem hánysz nagyon sokat, akkor baj nem lehet belőle.

Gigi!
Hasonlóan érzem magam én is. Egész éjjel nem bírtam aludni, csak azon járt az eszem, hogy mindjárt fel kell kelni hőmérőzni, indul egy újabb nap és én már annyira szeretnék a régi lenni, nem foglalkozni a hőmmel, a testváladékaimmal, nem azért szeretkezni, mert most kell. Egyszerűen úgy érzem nem bírom tovább! A végtelenségig el vagyok keseredve! :cry: :cry: :cry:
Ez a 17. hónapom és még fogalmam sincs mennyi van hátra!

Ági!
Remélem még bírod a fogaddal, legalább addig, amíg eljutsz a fogorvoshoz! Annyira irigyellek, már csak 2-3 hét és érezni fogod a picúr mozgását! :lol: :lol:

Little!
Ne aggódj nem ezen a kis dolgon fog múlni a baba. Igaza van Giginek, nem is biztos, hogy magas a prolactinod, egyébként meg van aki szoptatás mellett lesz terhes.

Mororo!
Ugye lassan lesz időd ránk is!

Titi!
Hogy áll az LH teszt? Én úgy emlékszem a 10. nap körül kell elkezdeni, de ez függ a ciklus hosszától is.

Az én utálatos görbém:
Kép

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Az este nem engedett be a babanet, ezért nem tudtam irni.

Ez a hónap nekem elúszot......

Eszter, gratulálok! Legyen nagyon boldog, problémamentes babás időszakod!

Ne haragudjatok, hogy most többet nem irok, de egy kicsit magam alatt vagyok....

Puszi mindenkinek

KépKépKép
ildiko74

ildikó,
nagyon nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: most tudnék egy csomo közhelyet írni de nem akarok :roll:

éva,
annyira de annyira a szívemből szóltál :wink: komlyan mondom viszketek már attól hogy domináns tüszőkkel meg spermák élettartamával álmondom :oops: de ha nem foglalkozom velük és nem tudatosan csináljuk az egész hónap gyógyszer meg UH meg strapa meg miden feleslges volt :cry: ezt meg úgy érzem nem engedhetem meg magamnak.de így meg képtelen vagyok
elvonatkoztatni :cry: szóval most pár napja a nagyon lent korszakomat élem :?
a görbődből kb annyit értek hogy a 12.napra tette a pé-t
de mikor az alsó két kék sorban lévő betűk meg - ok meg Xek :oops: ?????????????????????????????????
Vendég

Sziasztok lányok!

Sajnos tegnap már nem tudtam jönni, de az első dolgom volt, hogy felhívjam Esztert! Még mindig nem tértem magamhoz, hisz nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy sikerült Neked! Persze, önző módon mindig eszembe jut, nekem miért nem lehet… de ez nem azt jelenti, hogy nem örülnék a sikerednek. Nagyon megérdemelted már, és nagyon rád fért ez a boldog pillanat. Hogy apa megorrolt?! Én nem mondom el neki, miről írok, sosem beszélünk róla. Képzeljétek, mi lenne, ha bárki is olvasná a családból a hozzászólásaim, milyen háború volna belőle. Azok után, amiket írtam az utóbbi napokban… de ahogy gondolod, téma lezárva!
Persze, ha valaki babás lett, azt mindig elmesélem! Tényleg, és a férjednek hogy mondtad el? Gondolom, rettentően boldog volt!

Ildikó, Istenem! Mintha Meri esete ismétlődne. Erre írta akkor azt, hogyha nem tesztelnénk ilyen hamar, akkor ez ki sem derülne. Ildikó, nem lehet erre okos reagálást írni, csak azt, hogy el tudom, képzelni, mit érzel most. Erre a dokim mindig azt mondta akkoriban, mikor vérezgettem, hogy a természet szelektál, és higgyem el, akárhogy is lesz, az lesz a helyes. Nekem valószínűleg ki akarta szelektálni, csak valamiért nem tette, és látod, mi lett a vége. BIZTOS vagyok benne, hogy tényleg így a jó, valószínűleg nem lett volna egészséges! Az pedig a legfontosabb!

Éva, nem tudom, mi a gond a görbéddel?! A leesésre gondolsz?! Na, majd meglátjuk, a ciklusod végén mit fogsz mondani erre a szép egy napos hőleesésre. Tudod, mire gondolok…

Ma újabb LH tesztet csinálok. Kíváncsi vagyok, mi történik odabent, hisz érdekes módon mára leesett a hőm. Nagyon korainak találom, de talán minden visszaáll végre a régibe, és újra 28 naposak lesznek a ciklusaim. Csak rövidebbek ne legyenek. Mert most 25 napra jött meg.

Ildikó, kérdezted a múltkor, igen, iszom az Aloe-t, naponta 2x 4 cl-t. Remélem, csinál valamit odabent, ha mást nem, rendbeteszi a ciklusom. Bízom benne.

Little, a lányok már mindent leírtak, remélem, el jutsz dokihoz, aztán vérvételre, és kiderül, valóban magasabb-e a prolactin szinted. Nekem nagyjából 3-4 hét alatt apadt el teljesen a tejem. Sajnos azóta nem voltam újabb vizsgálaton, de talán a prolactinom is rendben van.

Éva, egy kérdés… ha magas a prolactin szint, akkor mindenképpen kell jönni a tejnek? Mert nem voltam vérvizsgálaton a szülés óta, fogalmam sincs, normalizálódott-e a prolactin odabent, de ha nincs tejem, az egyértelműen azt jelenti, hogy igen?! Előre is köszönöm!!!

Verzsike, na, mi volt bent a reagálás?!

Kép

KépKép
titi_27

Ildi :cry: :cry: :cry: Nagyon-nagyon sajnálom... Teljesen megdöbbentem, mikor olvastam, hogy elúszott ez a hónapod. Pozitív teszt, aztán megjön... Rettenetesen kiborító. Amúlt hónapban nekem is a szívem szakedt meg. De én is csak azt tudom mondani, mint Titi, hogy a természet szelektál, és valamiért így kellett történnie :cry:
Próbálj megnyugodni kérlek, és meglátod nagyon hamar beköltözik Hozzád is egy egészséges kisbaba!

Nagy ölelés, és puszi Neked!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ildikó!
Mély szomorúságot érzek! Ezt a csalódást senki sem érdemli meg! Szorítok neked, hogy mielőbb sikerüljön túltenned magad rajta!

Lányok!
Vitte, aki soha nem mulasztja el, hogy gratuláljon nekünk és néha ír hasznos, kedves dolgokat, hajnal 3 óta szül, pedig még csak 35+5 hetes! Gondoljunk egy kicsit rá, hátha ez is számít! Remélem minden a legnagyobb rendben lesz a babájával!

Éva

Kép
balimama

Jézusom, Éva! Honnan tudsz Te ilyeneket?! És hogy hajnal 3 óta?! Tudsz valami konkrétumot? Miért indult meg korábban?!

Vitte, szorítunk érted!!!

KépKép
titi_27

Néha belenézek a 2007-be fogok szülni topikba, mert olyan jó látni, hogy nekik már sikerült és olyan jó olvasni a friss szüléstörténeteiket, megnézni a babás képeiket. Sajnos nem tudok semmi konkrétumot, mert nem nagyon van időm visszaolvasni őket. Ott írták a lányok, hogy Vitte szül!

Éva

Kép
balimama

Lányok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat! :D

Ildi!

Nagyon sajnálom.Talán így kellett lennie,de a következő hó remélem a tiéd. :cry: :wink:

Ági!

Szegénykém,voltál dokinál? Hogy van a fogad?

Erzsike!

Pont 3 héttel utánad lettem babás. :D

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Ildikó! Nem is tudom, hogy mit mondjak! Nagyon sajnálom ami veled történt! De én is csak annyit tudok neked mondani, hogy ha már ennek meg kellett történie, akkor inkább most, minthogy később.

Meri! Neked most nagyon összejöttek a dolgok, de remélem hamar sikerül túltenned magad ezen az egészen! Gondolj most arra, hogy lehet, hogy már készülődik benned valaki, és neki nem tesz jót ha ilyen hangulatod van! Nekem nagyon hiányzik az igazi Meri!!!!!!

Éva! Köszönöm a biztatást. Igaz, hogy tegnap egy kicsit elkenődtem miatta, de ma reggel már máshogy látom a dolgokat! Most még bizakodok, aztán ha megjön, akkor biztosan újra egy kicsit elkenődök, de van itt nekem egy kis rosszcsont, aki nem hagy sokáig búslakodni! Egyébként írtam egy net dokinak, aki azt írta, hogy nem biztos, hogy magas a prolactinom, ez mást is jelenthet, és arra kért, hogy ha most megjön azért keressek fel egy dokit, azzal nem vesztek semmit! Az is erőt ad, hogy a nyáron voltam ilyen általános uh-on, ahol pajzsmirigyet, melleket, hasat néztek és mindent rendben találtak.

Sajnos most mennem kell, mert éhes az én kis husikám, és ha egy pasi éhes.......
Vendég

Ja! Vittének pedig nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok,

csak gyorsan irok, hogy élek, az éjszakám nem volt rettenetes, és már túl vagyok a fogászaton. Gyökérkezeltek érzéstelenítővel... Szerdán kell visszamennem kezelésre.

Ildi,
rettenetesen sajnálom. :(

Vitte-nek meg megy a drukk nagyon! Reméljük erős babája lesz és igy minden rendben lesz velük!

puszi mindenkinek,
Ági

...jövök majd...
csné

Szisztok!

Vitte!

Én is sokat gondolok rád,és drukkolok értetek. :wink:

Ági!

Örülök,hogy túl vagy a fogdokin és már nem fáj a fogad.Beszélgettünk erről az övféléről,ami rajtad volt.Nem emlékszem hol vetted.Megkérdezhetem,és hogy mennyibe került?

Nos nem hiszitek el,de olyan nagy a hasam. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

vitte,
drukk megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lányok,
akkor most vonatkoztassunk el és ne a tüszőkről beszéljünk :roll:
eu reform :evil: én beleástam már magam nagyjából jó sokszor de ami még mindig nem világos számomra:
fieztni kell
1:ha van válaszott orvosod ill szülésznőd
2:ha nem tartozol oda területileg
a részleges térítési díjat 100.000be maximalizáltak.
de mi van akkor ha minddkettő érvényesül?akkor is max 100 vagy akkor 2X100 :shock: ?ezt vki ki tudja bogózni????????????esetleg ebből:
http://weborvos.hu/cikk.php?id=96&cid=82057

csak hogy tudja az ember hogy hogy készüljön :evil:
Vendég

Eszter, elhiszem, hogy nagy a hasad.... az enyém is az volt (tulajdonképpen, még látszik) - a vérbőségtől van ha jól tudom.
Hidd el, nagyon örülök, hogy neked sikerült - és nagyon remélem, hogy Mororo is követni fog!

Köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavakat!

Most már nagyjából megnyugodtam - beszéltem a barátnőmmel, és ő is igy járt a nyáron: késve jött meg, de az volt az utolsó mensije a terhessége elött.

Little, tényleg menj el dokihoz, mert nem biztos, hogy gond van, de legalább megnyugodhatsz!

Ági, szörnyű lehet a fogfájás, főleg ha pirulát sem nagyon lehet bevenni. Jó, hogy rendeződött :)

Anna, a jövő hónapban is csak kis időeltolódás lesz köztünk, igy megint együtt izgulhatunk - remélem eredményesen.

A hőmérőzéssel kapcsolatban: mileött olvastalak volna titeket, nekem is megfordult az agyamban, hogy a következő hónapban ne mérjem.... csak 1 gond van, hogy egy idő után nagyon ideges lennék tőle, hogy nem tudnám mi történik velem....pedig lehet, hogy jobb lenne.

Meri, nem csodálkozok, hogy kiborultál....remélem minél hamarabb megnyugodsz, fittyet hánysz mindnkire, és jó hirekkel jelentkezel nálunk! :wink:

Vitte-t nem ismerem, de én is szoritok neki! Ha valamit tudtok róla, mindenképp irjátok meg nekünk is!

Titi, szerintem holnapután lesz a p.é.-d, ezért mindenképpen el kellen kapd apát a napokban! Én nagyon szoritok, hogy ez a hónap eredményes legyen!!!

Erzsike, nem tudom nálatok hogy van a törvény, de nálunk csak azokat a terheseket védi a törvény a munkahelyen, akik 3 hónaposnál idősebbek. Vagyis, ha a főnök embertelen, csak azért, hogy pénzt spóroljon, kiteheti a várandós mamát, ha az nincs 3 hónapos :( - gondolom, nálad ez a veszély nem áll fenn - mindnképp ird meg, hogyan reagáltak a munkahelyen.

Éva, a görbédről még mindig az a véleményem, hogy tökéletes :) - és remélem most is igazam lesz, mint Erzsikénél és Eszternél is :D

Gigi! te hogy állsz a domináns tűszővel? Remélem azért akció is volt a nézegetés mellett :lol:

puszi mindenkinek!
ildiko74

Ági, örülök, hogy túl vagy rajta, és nem hamarabb jött ez a fogfájás. A második harmadban már lehet érzésteleníteni, úgyhogy semmi gond!

Ildikó, jaj, de örülök, hogy ilyen jól viseled! Én biztos nem lennék ilyen jól. Jut eszembe, amikor várandós lettem, előtte késett életemben először!!! Akkor 32 napra jött meg! Szóval, tényleg sosem lehet tudni.

Gigi, lövésem sincs erről az egészről, egyelőre úgy vagyok vele, hogy nem is foglalkozom vele, mert csak felidegelném magam. Majd ha végelegesen kiderül, akkor elég bosszankodni. Szinte biztos voltam benne, hogy feljebb fogják emelni az eddigi 30.000 Ft-ot. Csak nehogy a választott dokidhoz menj. Mert ki tudja ezt kifizetni egy gyedből hitel mellett?! Nem tudom. Azért ez kiborító, én mindig olyan ideges leszek tőle. Úgyhogy igyekszem ezzel nem stresszelni magam.

Kíváncsian várom az esti LH tesztem eredményét.

KépKép
titi_27

titi,
én is kivi vagyok a tiedre meg az enyémre is :lol: és én mondjuk azért mutatok ekkora érdeklődést a dolog iránt mert úgy vagyok vele ha már most tudom akkor tutira össze tudom szedni ezt a pénzt a 9 hónap alatt......nálam ügyeletes doki nem játszik :evil: :roll:

gigi 19.cn
Vendég

Sziasztok! Na végre nem csak késő délutántól jöhetek, hanem egy kicsit előbb is... :lol: Siettem haza, hogy tudjam mi van veletek.
Ildi! Nagyon sajnálom!!!!! :cry: Borzasztó érzés lehet. A lányoknak viszont nagyon igaza volt. Ennek valószínű hogy oka lehetett és talán jó is, hogy így történt. Tudom, hogy ezek nem megnyugtató szavak, és meg kell emésztened a történteket. Főleg az a rossz ilyenkor, hogy már úgy beleéled magad, és örülsz a csodának.
Különben, egy picit olyan érzésem van, mintha rokon lelkek lennénk..... ez az érzés sokszor hatalmába kerít, amikor téged olvaslak....

Meri!! Gyere közénk, írd ki a bánatod!! Ma kerestelek is, de nem találtalak... Beszélgess velünk!!! Hidd el, jobb lesz!

Eszter! Hogyan mondtad el otthon a nagy hírt?

Én aggódok. Szerintem csak késik a mensim. Nem tudom, hogy mi az oka. Ilyen akkor fordult elő velem, amikor túlstresszeltem a hónapot. (Apukám halálakor pl. úgy "megzavarodtam", hogy hónapokig össze-vissza jött meg.) Szerintem a munkahelyi güri, na meg az, hogy mostanában nagyon sokat foglalkozok a babaüggyel...megint bezavart a ciklusomba. A végén már olyan hosszú lesz a vonalzóm, hogy lelóg majd a monitorotokról. He-he.
Vendég

Gigi! Sajnos én sem értek ezekhez a kórházi dolgokhoz. Nem tudom, hogy mi várható. Az biztos, hogy mire szülni fogunk, sok-sok változás lesz..... és az egész ügy csak romlani fog. :cry:
Vendég

Én végre időbe jövök és sehol senki... LÁNYOK!!! HALIHÓ!!

Képzeljétek! Tegnap este elmondtam a férjemnek, hogy ismét babát vár valaki közülünk, erre ő azt mondta: "... remélem te is nemsokára megírhatod nekik, hogy + lett a teszted, de ugye előbb nekem mondod el?!...." Olyan aranyos volt. Megölelgettem!! Azt mondta, hogy legkésőbb húsvétig tuti összejön nekünk is.... Nahát, én azóta úgy várom a húsvétot, mint mint még soha. Rutinos különben... csak nehogy a húsvétból karácsony legyen... :lol: :lol:
Vendég

Mo, lenne egy kérdésem: mikor számitottál tesztelni? Tudom, hogy csak magadnak próbálod bemesélni, hogy áááááá, nem lehet, hogy babás legyél, de megvan minden esélyed rá! miért is ne? :D

Mo, meg akartalak kérni, ha nem gond, hogy küldjél képet nekem e-mailben - sokkal könnyebb úgy elképzelni valakit, ha legalább képen látjuk.
Ez a kérésem Little-nek és Giginek is szól! Persze, ha nem akartok küldeni, meghajlok az akaratotok elött, de legalább megpróbálom :)

Az én párom is nagyon aranyos volt a tegnap. Amikor meghallotta a hangom a telefonban, megkérdezte, hogy: baj van? Erre csak annyit mondtam, hogy ha hazaér, beszélünk - 5 perc múlva itthon volt, és azzal vigasztalt, hogy mindent meg fogunk tenni, hogy minél hamarabb összejöjjön :)

KépKépKép
ildiko74

Lányok, most nagyon bamba lettem: megmértem a hőmet, és 37 fok. Ennél több még soha nem is volt (a nappali hőmre utalok). Vagyis, a hőm nem esett le, és a szédülésem sem múlt el. Van fogalma róla valakinek, hogy ez vajon mitől van? Éva, esetleg neked van tipped?

KépKépKép
ildiko74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?