A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

"Szereted ha simogatnak?
Szereted ha megérintenek?
Szereted ha fogdosnak?
Szereted ha felizgatnak?
Szereted érezni a másik leheletét, szuszogását a nyakadnál, esetleg a
fülednél vagy az arcodba?
Szeretsz új pozíciókat kipróbálni?
Mikor hidegen felülsz rá,majd forrón és teljesen leizzadva végzed?
Velünk a fantáziád megvalósulhat, életre kel, próbálj ki minket!!!!

- BKV ! ! !"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :?

"Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt, hogy milyen szerencsés családban él.

Egy egyszerű falusi család házában szálltak meg, ahol egy napot és egy éjszakát töltöttek. Amikor a vidéki út végén tartottak, az apa megkérdezte fiát.

-Nos, mit gondolsz erről az útról?
-Nagyon jó volt apa!
-Láttad, hogy némelyek milyen szükségben és szegénységben élnek?
-Igen.
-És mit láttál meg mindebből?

-Azt, Apa, hogy nekünk egy kutyánk van, nekik négy. Nekünk egy medencénk
van otthon, ők meg egy tó partján laknak. A mi kertünket lámpák árasztják el fénnyel, az övékére pedig csillagok világítanak. A mi udvarunk a kerítésig tart, az övéké addig amíg a szem ellát. És végül láttam, hogy nekik van idejük beszélgetni egymással, és hogy boldog családként élnek.
Te és Anyu viszont egész nap dolgoztok, és alig látlak titeket.

Az apa csak fogta a kormányt, vezetett csöndben, mire a kisfiú hozzátette.

-Köszönöm Apa, hogy megmutattad, milyen gazdagok is lehetnénk. "

No comment...

Kép
Kép
200907?

Libabőrös lettem a történetedtől Bond! (nem a bkv-tól :lol: :lol: :lol: )

Lent voltunk vásárolni a Mei tai-ban és a Petra úgy elaludt, hogy mikor hazaértünk nem volt szívem kikötni, úgyhogy most itt szuszog rajtam. Ááááááááá, nincs melegem!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem is meséltem még, hogy Apának egyik napról a másikra egy foltban kihullott a haja, úgyhogy gyorsan elmentünk egy bőrgyógyászhoz.
Valami baktérium okozta, és a bőrgyógyász szerint a térdműtét utáni gyulladás miatt történt. Biztos ami biztos, el kell mennie néhány helyre góckutatásra, de több mint valószínű, hogy a térdében lévő gyulladás okozta.

Ma végre szobabicikliztem, és kb. negyed óra után már éreztem, hogy égnek az izmaim! :shock:
Nem is mertem többet, nehogy izomlázam legyen. Majd szép apránként belejövök.

Sillia!
Engem műtöttek köldöksérvvel 3 éves koromban. Semmi rossz emlékem nincs, pedig emlékszem rá.

Kép
katy76

Czigka!
Jó, hogy jelentkeztél! :wink:
Sajnálom a szopis gondokat! Tudod, hogy mi lehet az oka? Ő is bealszik, mint Boo Zsirije?

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Én már előre megkönnyeztem a köv. 2 naptokat! :cry:
Persze én is megpróbálnám a helyedben! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok hozzá!!! És üzenem Apának, hogy egy kicsit pozitívabban álljon hozzá!

Én ezt a háton/hason fektetést nem igazán értem. Miért javasolják, hogy altasd háton a gyereket, mert az jobb a bölcsőhalál szempontjából, ha aztán kiderül, hogy deformálódik a fej, v. nem emeli a fejét, stb., tehát minden más szempontból hátrányos? :roll: :roll: :roll:

A mi időnkben kimondottan a hason fekvést propagálták. Én Petrát kezdettől fogva hason altatom, nyugodtabb vagyok így az esetleges bukás miatt.
Ha meg fent van, akkor a hátán van.

Legújabb: a hátán fekszik, ökölbe szorítja a két kezét és hasizomból próbálja felhúzni magát! Konkrétan hasprésezik a gyerek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(és még mindig itt alszik rajtam) :wink: :wink:

Kép
katy76

Boo!

Hát nem semmi, hogy te is mit küzdesz ezekkel a szopigondokkal. :shock: De éltessen az is, hogy már én is kezdem elfelejteni a sok kínlódást, sőt!!! Már egy hete csak és kizárólag fekve szoptatok, és nagy királyság ám!!! 8) 8) :D :D Engem még az sem zavar, hogy akár órákat el tudunk így lenni (na jó, max 2 órát) néha alszunk néha szopizunk. aztán ha elég volt, akkor szépen kisurranok mellőle. :wink: Így az is megoldódott, hogy szeény mindig álomba sírta magát, mert hiába volt álmos, nem akart aludni. Ha meg cicin bealudt, akkor ahogy visszaraktam a kiságyba felébredt. Szóval naggyon jó. És tényleg egy oldalon is tudok 2 mellből szoptatni, úgyhogy ha nincs elég az egyikben nem kell pozitúrát váltani, csak egy kicsit rádőlni, hogy elérje a felső cicit is. :wink:
Előszört sírt amikor felébredt, mert nem tudta hol van és én hova lettem. Meg amúgy is utál háton lenni. Most már megszokta és odarakom neki a megszokott játékait. MOst is felébredt már, de hallom, hogy gügyög, elvan. :D

Ancsurti!

Hát látod Noé füle is milyen kis kajla! :lol: Na jó, ő így született, pedig senkinek nem áll el a családból.

Kép
Kép
tabati

Kép Kisfiam üzenete a világnak :)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Csibe:De ugyes vagy...nekem nagyon nem mennek a kiloim sehova sem...de mindig is dietaznom kellett,egesz eletemben,es nagyon nehezen tavoztak rolam,ha netan felszedtem egy picit....

Gabi:jobbulast!

Merion:Nehogy elszaladj: :lol: :lol:

Lorca:Ez gyors es tomor helyzetjelentes volt :? :lol:

Czigka:De jo hogy jottel picit....tenyleg ez miert van igy?Nem akar szopizni?

Breki:Koszi :wink: Annyira jok a kepeitek...mi is tervezzuk,hogy megyunk majd fotoshoz...ja csak nem igazan vagyok fotogen allapotomban....Szepek vagytok!!!

Dodi:Igen,en is hasonloval probalkozok,de Hanginak a cumi nem kell,max.ha tenyleg hasfajos,es semmi nem segit.....
Most eppen kajalt,bufi megvolt,beszelgettunk is,es most jatszik a jatszoszonyegen...nezelodik,nyulkal!!!!!a jatekok utan.....es amikor majd latom,hogy uncsi,akkor szoktunk menni picit hintaszekezni.....tobbnyire mar ez segit,lenyugszik,es megyunk csicsizni.Nincs neki meg alvo-baratja,mert kizarolag hason alszik....A napkozbeni alvasok mostanaban kovetkeztek be,hogy nincs annyi pocakfajas,es amint latom hogy kampicsorodas van,igyekszek nyugtatni(most mar nagyobb sikerrel)es irany a kisagy.Kb.masfel-2 hete alszik napkozben is tobbet :lol: (tobb picit)
Tenyleg javulunk am :wink: csak amikor rakezd ugy igazan,akkor nekem az nagyon rossz,mert tenyleg kezdem kiismerni ot,es o is engem,megis...ezek a hisztik nehezek tudnal am lenni.....
En csucskoztem kiskoromban..... 8)
Kajarendeles:eppenseggel lehet hogy itt is lehet,de mivel nem mindent ehetunk,plane en nem merek meg egyenlore,igy nem is rendelnek sehonnan.Inkabb az ihletnek kene jonnie......Nehezen talalom ki mit is fozhetnek.....
Tippek johetnenek,ki mit rittyentett ossze :wink: :wink: :wink:

Tike:Ti aludtatok meg egy picit furcsi elott?Lehet hogy azt kene elhagyni valahogy.....es igy a furdes is elorebb johet picit.Nekunk is az elso napokban 9-kor volt furdes,aztan az nem valt be...azutan 1/2 8-kor...es most a 8-as idopont a nyero.....igy 3/49-fele mar szopi van,az jo hosszu.mert az a lefekvos szopi.....szerencsere tegnap is elaludt 10-kor :lol: 8) ....

Sillia;Az a lilas duzzanat a koldokeben van?En meg sosem lattam,de feltem hogy kijon a sok sirastol....Remelem Loci kinovi azert!

Bond:micsoda sztorikat tudsz elorantani.....igazan szep es tanulsagos!!!

Katy:Na basszus...meg ez hianyzik nektek..nem volt elegge bonyolult igy is ez a mutet....
En is nagyon vagyok egy szobabicajra meg mindig....

Boo:Na vegre!!!Ennek a terapianak sikeresnek kell lennie es kesz!!!Tartsatok ki szepen!Nekem is volt hasonlo,bar nem szopis gondok.....de nehez volt a masodik heten elhagyni a tapszert,amit tukmaltak rank.....es volt siras(azota is van,de nem ezert :wink: )
Zarkoztam mar be en is a gyerekkel,es csak szopi volt folyamatosan szinte.....Ugyesen!!!

Hasonalvas:nehez lehet atszoktatni....mi vettunk anno egy pici fejforma alakito parnat,ami alig magasabb2-3 centinel,a kozepen egy luk van a fejenek...azert hogy ha haton fekszik,ne deformalodjon el a koponyaja...persze most porosodik a dobozaban.....

Tudom hogy segiteni akarsz.......
Tuletetes :wink: :wink: :En nem hiszem hogy tuletetem Hangit....a 2 orankenti etetes ebben a korban teljesen normalis..max.otthon parazzak tul ezt a dolgot(lasd.mamik tulzott dietara fogasa is varandossag alatt)Teljesen elfogadott dolog ez,sok helyen olvasom...regen okes hogy az volt a bevett szokas,hogy 3-4 orankent etessunk szigoruan...meg is lett az eredmenye sok maminal :(
De mostansag ez nem problema...alig ket honaposan lehet ez a rendszer,mas is eszik igy :roll: es lam,neked is ezt ajanlottak most,es mar korabban is itt is a forumon.Amikor Hangi nyugos,nem az az elso hogy cicire teszem...plane most mar,hogy mar o magatol is kitolja ezeket az idopontokat.Ja es a 2 orankenti szopi nem azt jelenti,hogy na,most lejart az ido,irany a szoptatas...csak nezem nagyjabol az idot,es ha akkor mar nyugis,jeleket ad hogy ehes,akkor szopizunk....ez inkabb az igeny szerinti szopi.A heten ez mar sokszor 3 orankenti etetest is jelentett,o szeretne igy...
Itt nem koveznek meg mert a babam kicsit tullepte a havi megengedett hizast...nem hinnem hogy tablazatok alapjan,vagy statisztikak alapjan kene hiznunk....orultek neki nagyon,plane hogy ezt anyatejjel ertuk el,es a javasolt 2 orankenti etetessel.Raadasul szep formas kisbaba,nem egy kis szumorol beszelunk 8)
Egy anyatejes babanak a szeklete altalaban hig....es bukasunk is van idonkent...de nem vennem magamra a tuletetest semmi aron sem.Orulok hogy jol eszik Kuglikam,eddig probaltak mar belem allitani a fraszt,hogy azert sir,mert keves a kaja neki,es hogy honnan is tudnam mennyit eszik,ha nincsen merlegunk :shock: :evil:
En tudom hogy nem ez az oka a sirasnak,ezt nem fogadom el....
Kezdjuk kiismerni egymast,itt csak en nem tudok belenyugodni idonkent abba,hogy miert kepes ennyire sirdogalni(ami mar kozel sem annyi mint az elejen)....varatlanul,derult egbol.....lehet koze ahhoz,amit Dodi irt,szerintem elfarad,tulporog,csak meg kene talalnom a megfelelo csillapitasi modot.
A cumi kilove,most is probalkoztam vele....a hintaszek sokszor bejon.....nemtudom,de keresem a megoldast :wink: !

A hajam ma fog elkeszulni...mar izgulok rendesen,mint egy kis szuzlany....

Kép
Kép
ancsurti

Kicsidodi,

Nekem is ÁKOS a kedvencem !!! :lol: Naggggyon szeretem, és minden évben megyünk is koncertre, ha van! :D Volt szerencsém személyesen is találkozni vele már többször is. :lol: Kicsi Mírám is volt már tavaly novemberben koncerten még a pocakban, amint lehet, biztos, hogy vinni fogom Őt is. :lol: Bízom benne, hogy még akkor is lesznek ÁKOS koncertek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2009.09.26 09:51-kor.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Sziasztok! :)

Látom, vadul hiányol mindenki. :roll: :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry:

Úgyhogy nem is írok mást, csak annyit, hogy a délután subi-dubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! volt. :wink: :oops: 8)

továbbá:

boo!

Szerintem ez már marhára túl van bonyolítva. :roll: :?
Mindenképpen próbáld meg, amit mondott a doki néni. De!
- hagyd a francba a méricskélést úgy, ahogy van :evil: :evil: :evil:
- lehet, hogy nem fogsz tudni 6 hónapig kizárólag csak szoptatni. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSSSSS????????????? :evil: :evil: :evil: :evil:
Persze az anyatej a lehető legjobb, de a tápszer egyáltalán nem gáz, nem lúgot itatsz a gyerekkel! Semmivel nem lesztek kevesebbek vagy kerültök hátrányosabb helyzetbe, ha tápiztok majd. :? :? :?

Buksi.
Előfordul, hogy "elaludják" a fejüket, ha sokat alszanak egyoldalon. A buksi formáját tekintve ez nem gázos. Akkor nem szerencsésebb (csak), ha nagyobb fokú, mert akkor tényleg a nyaki izmok megrövidülésével jár(hat).

Örülök, hogy tetszett a történet. Nagyon megy nekem a másolás-beillesztés. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bezzeg a saját agyszüleményemre senki nem reagált semmit. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Végre, végre!!! :D Én már írtam ezt a módszert neked korábban, ahogy a teljes cumimegvonást is, de totál megértem, hogy szakember megerősítésére vártál (bár én is tőlük tudom) :wink: :D . Tuti, hogy menni fog, mert ez bevált módszer, sikerül, hidd el :wink: ! És közel sem biztos, hogy ooolyan borzasztó lesz! Botond figyelmét pl. még fél órán át el tudom terelni a kajáról, ha kell, sztem nektek is simán menni fog :wink: !
Biztos lesz hiszti, de ne f*ssatok,fog ő szívni, ha már annyira éhes!
Csak ne adjátok fel!!Ne gyengüljetek el! Hosszú távon sokkal inkább ez a gyerek érdeke, mint hogy most jajszegénynesírjon! Ha meg valamelyikőtök már nem bírja idegekkel, az menjen le sétálni a kutyával, vagy közértbe, vagy ilyesmi! Váltsátok egymást, úgy könnyebb :wink: !! Én TuDoM, hogy van elég tejed, így meg meglesz hozzá a vákuum is, csak legyetek kitartóak! Én nagyon hiszek bennetek!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Mutimeg a mosolycsinálós képet :D ! Tök kíváncsi vagyok, bizti vicces!
Én már azon el voltam képedve, hogy mi kis digitálisunk felismeri a fejeket :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Ancsurti!

Kééépet :D ! Ha már Boo tojik a fejünkre :evil: ....

Merion!

Botond számára sem ismeretlenek az Ákos számok :wink: :D ! Biztos lesz még koncert, pont pár napja nyilatkozta a VIVÁn, hogy jövő őszre tervezi az új albumot, és a következő turné már nem ücsörgősnyakkendősnyugdíjas lesz, hanem ugrálóstombolós! Arra tuuttttiiii megyek :D :D :D ! (én ugyanis még soha nem voltam koncerten :? ! Nem csak Ákoson, hanem semmilyenen :oops: :( ! De ez még bőőőven pótolható :wink: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kb. 4 nap után kakilt Hugi. Mennyiség okés, színe sárgás-zöldes-barnás (mittoménmilyen :roll: ), de nyálkás. Miért is? :roll: :roll: :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Ugye nem gondoltad komolyan, hogy kemény 4 órányi távollét után bárki is hiányolni fog?!?!?! Sőőt, fellélegeztünk :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Neeeem, csak viccelek :wink: ! szeret-szeret-szeret

És? Amúgy? Hogy telt a délutánod? :wink: :lol: :lol: :lol:

Egyetlen redvás légy van ebben a benga házban, mégis mindig rám száll!!!! Vááááá....... :evil: :evil: :evil: Megyek, jobb létre szenderítem :twisted: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

DE GONDOLTAM!!!

10 perc távollét: enyhe csodálkozás
30 perc távollét: "No!?"
60 perc távollét: az egyik szemöldök felemelése
90 perc távollét: másik szemöldök felvonása
120 perc távollét: a fentiek, homlokráncolással kiegészítve
180 perc távollét: enyhe aggodalom
4 óra távollét: komoly aggodalom, rendőrség értesítésének erősen fontólóra vétele
5 óra távollét: telefonálás és TELJES PÁNIK!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Tabati:kajla fulu Noe :lol: :lol: :lol:

Sillia:Loci naggyon jo arc :wink: !

Bond:hianyzol mindig,minden percben!!!!!!! :lol: :lol: :lol: De leirni oly nehez ezt.....(plane mikor gyereket vigasztalok :wink: )Es tudjuk,te soha nem hagysz el minket,csak ha nagggyon fontos dolgod van :P :P :P
Mi az a subi-dubi :roll: :oops:
Hugi:lehet kellett valami sikosito anyag,hogy kicsusszon :wink: ..nem tudom,ha semmi egyeb tunet nincsen,akkor biztos rendben van.....

Egyebkent meg jo a dumad a hianyolast illetoen :wink: :lol: :lol:

Dodi:meg nincsen frizura,delutan 5-re megyek....de igyekszek majd megorokiteni fodrasz utan,mert valoszinuleg masnap mar nyoma sem lesz...max.a rovidsege lesz lathato...mivel elegge hullamos/gondor a hajam,es vastag-eros szalu...szoval ha levagjak,akkor osszeugrik,en meg nem igazan erek ra kisimitgatni...de legalabb kevesebb festek kell majd ra...az majd talan a jovoheten esedekes......

Mi lehet a tobbiekkel??? :roll: :roll: :roll: Annyira kevesen irtok mostanaban.....

Kép
Kép
ancsurti

Ilyesmi lesz...szoval hasonlot szeretnek:
Kép Kép

Es egy meztelen kep Husikamrol...nem is latszik rajta a 6kilo :shock:
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Kicsidodi, ha ÁKOS koncerttel kezded, akkor az biztosan nagyon maradandó élmény lesz... Én már több ücsörgősön is voltam, de azok is nagyon nagy élményt jelentettek, a tombolósról már nem is beszélve. Egyáltalán ennek az embernek a személyes jelenléte is hat, mert hihetetlen kisugárzása van, és aztán amikor a dalok is megszólalnak, az már csak a ráadás. Na de én nagyon elfogult vagyok vele kapcsolatban. Majd nagyon kíváncsi vagyok a személyes élményedre. :lol: Azért Mírával azt hiszem nem a tombolós koncerttel fogunk kezdeni. :lol:

Mírának is szokott néha nyákos lenni széklete...

Nekem iszonyú sok hajam hullott ki az utóbbi hetekben, így már nem tervezem, hogy fodrászhoz megyek, mert ha még vágna is belőle, akkor sokkal feltűnőbb lenne a ritkasága... :cry:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Boo

Remélem sikerül a fáradozásod a szopiért, de:

szerintem ennyit nem ér az egész...Én is beletörődtem az elején hogy Lóci tápis lesz, és mostanra már több mint háromnegyed részben anyatejet szopizik. Beletanultunk mind a ketten, de ha nem így lett volna attól még szeretjük egymást.

Szóval csak annyit akartam mondani, hogy nem érdemes görcsöléssel tönkretenni ezeket a heteket...

Fejforma:

Ha Zsirié lapos, akkor nézd meg Lőrincét. Olyan mint egy kis UFO! Ahogy nő, azért lapul egy picit, de ő meg éppen hanyattfekve nem tud sokáig nézelődni, ugyanis elbillenik a fejecskéje azon a dudoron hátul :)
Kép UFO-kám :)
Kép itt látszik a köldöke.. Kép hanyatt csak így tud aludni mert különben billeg a feje..
Vendég

Bond

Jó a BKV reklám :wink:

de Alba Volán reklámnak is megtenné... :?

Ancsurti

Én is holnap megyek fodrászhoz. Majd egyszerre dicsekszünk. (vagy diszkréten hallgatunk ha nem úgy sikerül ahogy szeretnénk..)
Tudom, hogy most sem hosszú a hajam, de ennél rövidebb szokott lenni.

Dodi, gondolom hogy neked a hosszabb haj tettszik de az a helyzet hogy eddig mindig az összes ismerősöm azt mondta egy-egy rövidre nyírás után hogy
- 10év. És az ilyesmi azért jól esik az ember lányának...

Bond

Csak nehogy majd összekeverj a Bochkorral
:lol: :lol:
Vendég

De szégyenlős babák... :oops: :lol: Nem mintha nem lenne mindegy, csak nekem eszembe sem jutna kitakarni... :roll:

Merion!

Nekem is hullik a hajam, és engem csak azért zavar, mert mindenhol hajszálak vannak, megőrülök tőlük. Sok hajam van, úgyhogy nem számítana egy kis hajhullás. Összefoghatnám, csak direkt megfogadtam, hogy nem leszek kontyos anyuka, hanem hordom továbbra is kiengedve. (persze van néha összefogva is azért, de nem az a jellemző)

Kép
Kép
tabati

sziasztok!

a babák gyönyörűek nagyon!!!

Ancsurti!
biztos neked is le fog menni...Hangin tényleg nem látsyzik a 6 kiló...

Boo!
hajrá Zsirinek a szopihoz és sok-sok türelmet és kitartást!!!
biztos meglesz a gyümölcs...

ha minden igaz alukálunk...remélem tartós lesz...
mi holnap lemegyünk a telekre,így csak hétfőn jövök...
legyetek jók...

Kép
Kép
csibe83

Ancsurti!
nagyon jó lesz a friszkód...az ilyenek tetszenek nekem is...

már rám is rámférne a fodrász,így két hét múlva már remélem én is
eljutok végre és visszafestetem olyanra,mint az avatar képem...

igaz kéne hozzá szoéiznom,de azt olvastam szoptatás alatt nem ajánlott...
ti tudtok erről valamit???
és az arc szoliról?

Kép
Kép
csibe83

Sillia:imadom Locit!!!!Nagyon is szep a kis bubja!!!Es ez a husi...osszedogonyoznem szivesen!!!Ruhaban sokkal szalkasabbnak latszik....de latom,azert van ott anyag :wink:
Koszi a kepet a servrol...igy sejtettem,mert Hanginak is ott lilul,es turemkedik siras kozben,de aztan sehol semmi.(szerencsere)
En hordanek am rovid hajat is,csak aztan hianyozna a hosszu...na es a testalkatomhoz sem lenne az igazi.Mig versenyeztem,roviddel nyomtam...azota szinte csak hosszu...Na gyere majd a fotoval!!!

Jo lett a serom!!!Rovidebb joval,es most ki lett szaritva,holnap mutatom :wink: es mennyivel konnyebb...mindjart raallok a merlegre,lehet hogy fogytam egy 5-ost :lol: :lol: :lol:

Tabati:Sajnos eleg sok ocsmanysag letezik,es regota olvasoja vagyok a babanetnek....olvastam tobb helyen,hogy nemkene teljes,meztelen fotot feltenni.
Amugy sem szivesen tennem,de igy meg plane nem.Ne az en gyerekemen perverzkedjenek :evil: :evil: :evil:
Szoval ezert szegyenlosek!!!

Kép
Kép
ancsurti

Csibe:Szoliznek mar en is nagyon!De meg nem mertem...ennyire gazosan eletemben nem neztem ki....na sebaj.Leszunk meg joformaban!
Ugy tudom,megvaltozik nagyon a szagunk..tudod,olyan szoliszagunk lesz :wink: Es a cicit nem fogadjak el :? Azt hogy a tejet befolyasolja-e,azt nem tudom,de utanaolvasok nemsokara..mar regota tervezem.Arc-szolizni lehet az biztos!
Fodrasz:dejo hogy visszafesteted!Az nagyon jol all neked!
Jo hetveget!!!

Kép
Kép
ancsurti

Bond!

:lol: :lol: :lol:
Ezt a "táblázatot" anyu diktálta neked :shock: :D ?
Továbbá...
Ha 1* nem veszed fel a telót, biztos rosszul vagy.
2* nem veszed fel a telót, biztos kómában vagy.
3* nem veszed fela telefont, biztos halott vagy.
:? :lol: :lol: :lol:

Merion!

Nekem sokszor volt szerencsém találkozni, és beszélgetni vele, mert a VIVA tv-nél az volt az (egyik) munkám, hogy az Interaktív vendégeit navigáljam, és szórakoztassam, amíg adásba kerülnek :wink: . (Kemény meló volt :lol: ) Hidd el, nem csalódnál benne: baromi intelligens, közvetlen,és nagyon jó a humora :wink: . Munkásságától függetlenül is az egyik kedvenc vendégem volt :D !
(Viszont rengetegen okoztak csalódást személyesen:? )

Sillia!

Akkor áldásom a rövid hajadra :wink: :lol: . Ezek szerint te is azon maroknyi nő közé tartozol, akinek jól áll :wink: . Tőled is képet kérünk majd, de sebtiben :lol: !

Ancsurti!

De jó hogy elégedett vagy :wink: (várjuk csak meg az elsó hajmosást :twisted: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jó reggelt!

Még mindenki alszik??

Tabati

Én felraktam volna az eredeti (fütyis) képet, de úgy gondoltam ha mindenki takargat akkor én is. Csak alkalmazkodtam...

(émmárcsakilyenvagyokmindenben :oops:)

Ma egész jó éjszakánk volt :lol:
Vendég

Hendegabiról tud valaki valamit??
a privit el sem olvasta tehát nem is olvas minket. remélem nincs valami nagyobb zűr náluk..
Vendég

sziasztok!

Sillia!

Nagyon édes Lóci! És azok a szemek!!!! Én csak azért takargatom a fütyköst (nem azért mert szemérmes lennék), hogy x év múlva nehogy szemrehányás legyen Ármin részéről :lol: :wink: ! Fotót kérünk a hajról!!!!

Ancsurti!

Szintén fotót kérünk!!!! Hangi nagyon cuki és szép! Annyira imádom a hurkáikat, olyan édesek!!! Ármin a 3 hónapos kontrollon 7210 g volt! Én is így nőttem anno :wink: :lol: :lol:

Dodi!

Ákos nálam is nagy favorit....a magyar DM ugyebár....szóval 1értelmű, hogy benne van a pixisbe :wink: ! Igen én is remélem, hogy hamarosan jöhetnek a tesók!! Majd szólok, hogy mikor kezdjük, hátha megint 1x-e várjuk majd őket...és mindkettőnknek Hugica jön össze... :wink: :wink: :lol:

Boo!

Senkit nem untatsz ezzel! Nagyon drukkolok, és hidd el nem ettől lesz valaki jó, vagy rossz anya, úgyhogy ne legyen lelkiismeret furdalásod! De tényleg sok kitartást ehhez!!!!!!!!

Én is mindent próbáltam, az összes teát, a tejserkentő golyócskákat, a lucernát kapszula és csíra formájában, a Karamalzot...de semmi. Egyedül a More milk-nél éreztem a változást, de arra meg allergiásak lettünk, ráadásul a cukraim az égben voltak tőle! Szóval belenyugodtam, hogy napi 5-6 x fejek, így cca. 100-120 ml tejet tudok Minónak adni. De nem fogok abba belebetegedni, hogy Istenem miért nem tudom csak szoptatni???

Én nem tudnám ezt végigcsinálni, hogy nem adok Neki tápot pedig lehet, hogy hatásos????? Ármin amúgy is nagy haspók. :lol:

Szegeden kinézte a szánkból a dinnyét, meg az őszibarackot. :D :D

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!!

Bocsi,eltűntem,mert Lili szerdán kapott oltást és tegnap elég nyűgös volt szegénykém. A Rota-nál még nem volt olyan nagy gáz,de azért a szemkontaktust egyből megtalálta velünk,hogy segítsünk neki :cry:,aztán megkapta a szurit. Szegénykém ordított,próbáltam rátenni cicire,de reménytelen őt ilyenkor szopira fogni,így apa vette fel,akinél megnyugodott. Szerencsére nem lázasodott be,de a hangulata elég fos volt. De az éjszaka már jó volt,9-től aludt 4-ig,úgyhogy egy szavam nem lehet,7-kor evett,most megint alszik. 5250 g és 59 cm,szóval szépen gyarapodik.

Boo!! Sajnálom a szopigondokat,de biztos sikerülni fog!! 2 nap idegeskedés,de utána meg gondolj bele,hogy mennyivel egyszerűbb lesz csak előkapni a cicit,mint tápot keverni. Apával meg ne foglalkozz mit mond,az a lényeg,hogy te higgyél benne. Egyetértek Bonddal,hogy ne méricskéld,mert atttól csak idegesebb leszel - tapasztalatból mondom - ha nem elég neki,azt úgyis jelezni fogja,hidd el.

Ancsurti! Sikerült olyan hajat kreálnia a fodrásznak mint ami a képen van? Hangi nagyon tündéri!

Sillia! Lóci nagyon helyes kis pasi,megzabálom :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok.
ancsurti:
szerintem szolizhatsz,mert nálunk pl. a Domi nem szoptt ,fejni kellett neki,és kb. 3 hete elkezdtem járni minden másnap.És a Domi egy hete rákapott a cicire.Ugyhogy a szoli szag nem befolyásol,külömben meg szoktam utána tusolni.
krissy3

Én is járok már szoliba,sőt azt vettem észre,hogy a meleg hatására bedurrant a mellem utána :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi:
ez igy van,a melegtöl jobban beindul a tejtermrlödés.
krissy3

Ma megyünk a 3 hónapos mérésre, már tök kíváncsi vagyok, hogy Petra hány centi, hány kiló!
Olyan fura, a múltkor megnéztük Anyunál az oltási könyvünket a tesómmal, és ő 1 évesen 7 kiló volt, én 8. Pedig én 3 kilóval születtem, ő meg 2800-al.
És Anyunak annyi teje volt, hogy literszám adta le a tejét.

Napjainkban meg pár hónaposan elérik a babák ezeket a súlyokat.

Én pont a múltkor mondtam Apának, hogy nem tudnék most szolizni. Régen én is rendszeresen jártam (2 hetente 3 percre csak), mert én nagyon fehér bőrű vagyok, de most valahogy annyira nem kívánnék beállni, nem tudom, hogy miért. :roll: :roll:

Tegnap a Fókuszban csak mutattak részleteket a drogfüggő újszülöttekről... Éppen szoptattam, amikor mutatták. Úgy elkapott a sírás, a szívem megszakadt azokért a csepp babákért! Borzasztó, még most is előttem van, ahogy rángatóztak. :cry: :cry: :cry:

Kép
katy76

Jaj elfelejtettem!

Gabi1!

Igen eléri a pihiszékben Ármin a játékokat, mert több állása van a széknek! Fisher price szék.

Boo!
Csak, hogy lásd, milyen emberek vannak. Védőnőm mesélte, hogy nemrég volt egy családnál, ahol anyukának lenne teje, na de apuka azt mondta még a védőnőnek is, hogy a táp szerinte sokkal jobb, mint az anyatej :shock: :shock: :evil: :evil: A hülye...már bocs. Lehet, hogy a csaj melleit félti??? Na számomra ez az ultragáz!!!!!

Barátnőm Szegeden most várja a második Babáját. És Neki is volt egy mellműtétje (nem szilikon) egészségügyi...és bizony nem tudta szoptatni a Kisfiát. Ettől még nagyon jó Anyuka! A Kisfiú mégsem beteges, talán 2 év alatt 2x volt kicsit megfázva. Viszont nagyon szépen neveli, nagyon értelmes, szófogadó Gyerek. A védőnőjük szerint a most 2 éves gyerek már simán 4-5 éves értelmi szintjén van (rengeteget foglalkozik vele). Ja és BOND-- a Barátnőm is rengeteget írogat egy fórumra----szóval kellő elmélete többszörösen is megdőlt!!!!!!

Ugyanúgy, ahogy szerintem nem feltétlen szereti jobban az a gyerekeket akinek 4-5 van (Gabi1 nem Rád gondolok itt egyáltalán) mint akinek 1-2. Én ezzel úgy vagyok, hogy szívem szerint 10 gyereket is bevállalnék, mert annyira édesek. De az eszem is ott van, ami viszont azt mondja, hogy annyit vállaljak be, hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben (na itt most nem egy 55.játékra gondolok) hanem arra, hogy nem szeretném ha azt kellene mondani bármelyik gyerkőcnek is, hogy bocsika, sajna téged már nem tudlak taníttatni, mert nincs rá keret, viszont legyél happy, mert nagy családod van (biztos boldog is lesz, főleg felnőttként, hogy nem tudta megvalósítani önmagát hiába volt tehetséges).

Dodi!

Tenyérjóslás...nekem bizony anno azt mondták, hogy egy fiam és egy lányom lesz, meg egy meg nem született baba. Na most a meg nem született, meg a Kisfiú okés....szóval remélem tényleg úgy lesz, ahogy mondták. :lol: :lol: :lol: [/b]

Tickerplayground.com
breki76

Jövök még, mint a megszálló csapatok. :wink: Csak :shock: így kikerekedett a szemem, hogy hogyan kerül ide az unokahugom fényképe. Aztán elolvastam, amit ancsurti írt, hogy ilyesmi frizurát szeretne. Csak elsőre nem tudtam hová tenni a dolgot, mert annyira hasonlít a jobb oldali képre.

(Nem ide tartozik, csak eszembe jutott.
Anyám a minap mesélte, hogy nem tetszik neki, hogy nagyjából orrba-szájba bulizik 17 évesen, majdnem minden hétvégén és ezt tesómnak is megemlítette. Válasz: "miért ne, amikor jók a jegyei, csak ötöse van". Ez eddig oké is lenne, csak aztán még az is valahogy belekeveredett a beszélgetésbe, hogy már "milyen ügyesen ellátják" egymást a 2 évvel fiatalabb öccsével: amikor az egyik hányt akkor a másik látta el őt és fordítva. Természetesen nem gyomorrontásól volt szó... :roll:
Tesómék elváltak, de van egy barátnője, szintén 2 gyerekkel. A nagyobbik egyidős tesómék gyerekeivel. Ő is nagyon jó tanuló. A múltkor az árokparton találták meg a biciklijével. Háromszor próbált meg visszaszállni rá. Csak az az egy üveg Hubertus, amit a haverokkal együtt ivott nem akarta...
És mindegyik gyerek értelmes, kulturált, sportolnak, nyári meló, hogy maguknak finiszírozhassanak ezt-azt... :roll: :roll: :roll: )

breki76!

Ha egy 2 éves értelmi szintje már most eléri egy 4-5 évesét, akkor vele mi lesz az oviban és a suliban? Nem fogják "visszahúzni őt...? :?:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Lotti szopi közben a cicit nyomogatja,mintha pumpálná. :lol: A másik kezét a feje fölé teszi. :shock: Alig bírom tartani,5910 gr. :roll:

Lili sírogat a héten mindennap ovibamenetelkor,de kemény vagyok,míg be nem adom.Aztán hazáig bőgök egy kicsit,majd nincs rá több időm...Jön a másik gyerek ellátása,meg a háztartás,alig érek vissza 3-ra az oviba.

Holnap megyünk a Mátrába reggel,este jövünk,káretik előre félni,mert,ahogy magamat ismerem készül kb 150 új kép,ha abból csak 20-at kicsinyítek,könnyen megússzátok a család élményeit cirka 10 db-bal,amit ide dobok hétfőn. :oops: :D HNa lehet? :roll: :roll: :roll:

Hason alvás:Lilivel kellett Dévény-tornára járnunk,3 hetes korától,sok gond volt,ma már semmi baja.Ő sem aludt hason,mert mindig ordított,ha hasra tettem.Mondta a konduktor,hogy ez így nem jó,hasra kell rakni,nincs mese!Nagyon fontos,a mozgásfejlődése miatt,ami meg a későbbi beszédfejlődés miatt fontos,stb...Minden mindennel összefügg,hasra kell tenni!Nem tudtam,hogyan,így ő azt tanácsolta,hogy minden alkalommal,mikor leteszem a kiságyba/játszószőnyegre/bárhová,akkor hasra tegyem.Első nap 1. percre,aztán mehet vissza hátra,2. nap 2 percre(nem baj,ha sír),3. nap 3 percre,stb...Azt mondta,észre sem fogom venni,és nem fog sírni.És igaza lett.HNamar megtanult hason lenni,és el is kezdte feltolni magát,fejét emelni,mittoménmégmit,amit előtte nem csinált.Mi 1 éves koráig hordtuk,szépen helyre hozta,nagyon ajánlom mindenkinek!Az egészségesnek mondott Lottust is elvittem 4 hetesen,mert az a tuti számomra,amit ő mond.Kaptunk is tanácsot,a lábaira,mert befelé állnak a talpai,minden pelusozásnál kell neki masszíroznom,ahogy mutatta.Meg a bandzsításra is adott egy feladatsort,szintén minden pelusozásnál kell a szemét :shock: masszíroznom.Majd a köv talin megmutizom,ha érdekel valakit.Ettől féltem,de lássatok csodát,már vagy 2 hete egyáltalán nem bandzsi. :wink: Pedig az volr,de durván... :oops:

Megint hosszú lett,ez nem igaz... :roll: Megyek is,ma délben hozom haza a Nulikámat. :D

Jó hétvégét mindenkinek!ÉS BOO FEL NE ADD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Breki!

Szuper, pocakosodhatunk megint együtt (további jelentkezők?) :wink: :D . Bizony, mi is hugira gyúrunk majd :wink: . Megpróbálunk bevetni minden fortélyt, hátha, de ha lesz még egy ilyen gyönyörűügyesokosbátorhős kisfiam, akkor sem leszek elkeseredve :lol: :lol: :lol: . Mondtam is apának, hogy azért is remélem, hogy kislány lesz a második, mert ha az öcskös nem sikerülne ilyen jól, milyen nehéz lenne a bátyja árnyékában felnőni :oops: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: .

Reméljük bejön a jóslat :wink: ! Hála Istennek az én "jósom" csak egy kontár volt.
Amúgy simán lehet abban vmi, hogy a jobb kézen a "lehetőség", a balon a "megvalósulás" látszik. Nekem ugyanis a jobb kezemen három "babavonal" van (két erősebb, egy gyengébb -ez jelenthet valamit?), a balon pedig, mikor a csaj nézte még valóban nem volt vonal, most viszont van egy :shock: (meg mintha, halványan jönne egy második...terhes vagyok wazzeg?! :shock: :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Én is jelentkezem! :wink: És mi is kislányra gyúrunk! Vagyis mondtam páromnak, hogy oldja meg, rajta múlik. :lol:

Lilisgabi!

Hihetetlen ez a szemmasszázs. Mi nem bandzsítunk, de azért érdekel!

Ancsurti!

Igazad lehet a pucérkodással kapcsolatban, csak én naív vagyok ilyenekre nem is gondolok, hogy valaki egy babás oldalra jön fel perverzkedni, pedig milyen logikus egy perverznek... :roll: :evil:

Noé még a játszószőnyegen sem éri el a játékokat... :roll: Nem is értem miért csinálták ilyen magasra, talán idősebb gyerekeknek való? :shock:

Na még kiderül, hogy a szoli még jót is tesz! :lol: Hajrá akkor annak aki szereti! :wink:

Krissy!

Az tök jó, hogy visszaszokott a szopira! :D Lehet, hogy az volt a baj, hogy nehezen jött belőle és a szoli hatására jobban beindult az elején? :?:

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi: jelentkezem a pocakosodni vágyókhoz :lol: , bár dokibá azt mondta a csaszi miatt azért kéne kicsit várni :roll: Rákérdeztem, hogy ilyen esetben a 2. alapból császár-e, de azt mondta nem feltétlenül, csak nagy rá az esély. Szerinte a 2 szülés között legalább 2 évnek kell eltelnie, kb mi is ennyire gondoltunk :)

Jóslás: nekem ingás módszerrel azt mondták nem lesz babám, hála istennek most ott szuszog az ágyában. Csak a 2 vetélés után szar volt ezt hallani.

Boo: drukkolok neked, hogy sikerüljön. Néhány napja tudom csak, hogy min mehettek keresztül, előtte nálunk nem volt gond. Szerencsére ma ismét jutott tejci a fagyasztóba is. :P

Tegnap este Hédi bemutatta, milyen is az igazi hasfájás és még ma is nyüglődött kaja után. Lehet, hogy az az 1 szem paradicsom a bűnös amit tegnap ettem? Semmi más olyat nem ettem - ez volt az egyetlen újdonság :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Itt szinte minden megtalálható amit kerestem.
Mondókák, dalszövegek egyaránt :)

http://www.vizimano.hu/babazo/
Vendég

Boo!
Kitartás!!!!!

A napközbeni mérést felejtsd el. Kb 1 hét alatt egyenlítődnek ki a mérések eredményei. Gondolj bele, lehet, hogy előtte pisilt, cseréltél, utána kaja után már nem pisis a pelus...úgy könnyebb. Ciklikus a napi-2 napi súly nagyon! Én a mérleget csak arra használtam, hogy a szopás mennyiségét mérjem.

A nettó súlyát elég ha hetente 1x pelus nélkül fürdés előtt méred!

Látod Dodi Anyucija tudta Dodit szoptatni mégis cukros lett, engem Anyukám csak 2 hónapig és én is az lettem....ezt nem lehet előre kiszámítani, hidd el ha Te mindent megteszel és tudsz adni Mironnak bármennyi tejet is, az már nagyon jó és dícséretes! Védőnőmmel pont erről beszélgettünk kedden! Engem nem csesztetett ezzel sem a védőnőm, sem a dokim. Sőt meg is dícsért, hogy milyen jó, hogy ezt csinálom, sokan nem csinálnák ezt a fejegetést. Mondjuk nyilván Ő már sokat látott és Ő volt aki segített beindítani a tejet is, azt hittem meghalok (pont mint Dodi) és gondolom látta az idő múlásával, hogy ennek már régen nem így kellene jönnie...

Dodi!

Mi is csajszira gyúrunk persze...sőőőt még ha lehetne áldoznánk is egy kevéske összeget a célért (na nem milliókat persze), mivel nekünk már tuti nem lesz harmadik Baba (cukor, kor, meg a pénz miatt sem). Kettőt viszont tuti ki tudunk taníttatni, meg támogatni is bizonyos határig. Harmadikon csak akkor agyalnék, ha mégis Kisfiú lenne Ketteske is :D :D ! Barátnőim is azt mondják....."Neked kell egy Kiscsaj, annyira illene hozzád a lány". A diabetológián meg azt mondta a dietetikus, hogy Férjemet annyira lányos Apukának tudná elképzelni. Szerdán, hogy ott voltunk megnézte Lulókát és megint azt mondta...neeem hiszi el, hogy tényleg Kisfiú! :wink: Én meg inkább attól tartok, hogyha a Kiscsaj lesz túl fiús (Férjem férfias orrát örökölné, közben Árminnak meg pici pisze orra vanl), akkor az tényleg rossz lenne.....nem nekem, Neki. Viszont ha ketteske fiú lenne és Férjemre hasonlítana, akkor annak örülnék nagyon!

Bár tudod mit álmodtam. Az előző Babánál pontosan olyan Kisfiút, mint Ármin. Árminnál meg ugyancsak egy fekete Kiscsajt. Hát remélem ez volt a sorrend!!!!! :lol: :lol:

Nekem van egy halvány félig vonal, majd egy bazi erős, é egy halvány teljes vonal. félig---vetélés, erős--fiú, gyenge---lány állítólag

Sillia! Ez tök jó!!!!!!!!! Fotó????

Tickerplayground.com
breki76

Bond!

Nem tudom...de ahogy Barátnőm mondta a gyereknek, hogy sárga kúp, akkor az odavitte Neki stb.

Nem biztos, hogy visszahúzzák...én már 4 és fél évesen olvastam, meg írtam nyomtatott betűkkel, mégsem unatkoztam soha a suliban, kaptam külön feladatokat olvasásból, aztán ennyi.

Tickerplayground.com
breki76

Lilisgabi!

Akkor majd én is jobban erőltetem. Bár szoktuk hasra tenni naponta, de Minó is üvölt (érdekes én meg csak hason aludtam folyton), emeli a fejét, de szegény tényleg utálja nagyon. Talán egyszer sikerült Neki úgy aludnia...Anyum altatta el úgy! Viszont kúszik az üvöltés közben. És mivel ez az élménye, így ha aludni raknám le hasra, akkor is elkezd kúszni és sírni!!! :cry:

Tickerplayground.com
breki76

breki

[quote]S írta:illia! Ez tök jó!!!!!!!!! Fotó????

egy picit elvesztettem a fonalat..
miről szeretnél fotót?
Vendég

Sziasztok!
Jó rég jártam erre, de remélem, nem nagyon kell magyarázkodnom és megértitek. Nem is tudok visszaolvasni, remélem, ezt is megértitek... Azért próbálkoztam az utolsó pár oldallal, de aztán inkább a képeket kezdtem el nézegetni, nagyon tündériek a babócák! Breki, ez a hajmennyiség hihetetlen!!!! És Bond a pillák...
Mi jól meg vagyunk, egész jól kialakult a napirend, nem panaszkodom. Szerencsére már az éjszakák is tök jók. Este fürdés után be az ágyikóba, cumi szájba és elalszanak maguktól. 10-kor etetés, ekkor alszanak mint a bunda, fel sem ébrednek rá. Majd 4 fél 5 körül kelnek újabb adagért, utána pedig alszanak 8-9-ig. Úgyhogy most már tudok én is egész jókat aludni. Apa most már visszament dolgozni, de egész jól boldogulunk. Csak egy zavar, hogy nem tudok egyedül elmennei sétálni velük. EGyszer elindultam, kenguruban egyikük, kettő kocsiban. Jó is volt, de aztán a gyógytornász, akihez járunk Natival (nincs semmi baja, csak túl feszes és ezt kimasszírozza - illetve az inakra gyakorol hatást Dévény Anna módszer ) ő mondta, hogy még ne hordjam kenguruban, amíg nem tartja a fejét biztosan. Bár szerintem tartja, de hát csak ő a szakember. Szépen hízogatnak, az egypetéjűek 5 kg felett vannak már, Nati pedig 4,5 kg.
Képeket most nincs időm feltölteni, de ha valakit érdekel, akkor az iwiw-en megtalálja.
Pápics Natali, Noémi, Nikol néven.
Ezer puszi nektek csajok! Próbálok olvasgatni, de nem nagyon van időm. Remélem, mindenki jól van, jót babázgattok! Most mennem kell, mert ébrednek. Gondolom már megint éhesek, hisz mindjárt 3!

Kép
pagika

Sziasztok!

Már szerda este óta szerettem volna írni, nektek, de valahogy nem jött össze :(
Talán most! :)

Először is köszi a sok Jázminos dícséretet! :) Igazán jólesik, de mint már írttam szerintem ebben a topicban vannak a legszebb babák :D :!: :!: :!:

Pocakosodás: Meglepődve olvastam, hogy mennyien már most rövid időn belül szeretnétek babát. Hajrá!!! Mi még nem tervezzük. Én úgy vagyok vele, hogy annyira szép ez az időszak, hogy nem bírok betelni vele, és egy kicsit később szeretném ezt újból átélni.

Breki! Összejön az a kislány! Szerintem is illene hozzád! :-)

Tike! Hasfájás :evil: Én is nagyon figyelem, hogy mit ehetek, mert múltkor éjszaka keltünk olyan visításra, hogy a szomszéd is meglepődött :shock: Szegénykémnek nagyon tekerte a pocakját valami, bár azóta se jöttem rá, hogy mi lehetett :oops:

Boo! Nem irigyellek a szopis témával kapcsolatban. Viszont minden elismerésem a kitartásodért. Ne ess kétségbe és hidd el megoldóduk a dolog. Tegnap olyan határozott voltál a 2 óránki etetéssel kapcsolatban! Apa bizonytalanított el? Ne hagyd magad! Tedd 2 óránként cicire a babót és alakulni fognak a dolgok.
Apáról jutott eszembe! Meddig lesz veled otthon? Most ő nem dolgozik?

Tabati! A játszószőnyeggel én sem vagyok megelégedve, mert Jázmin se éri el a játékokat, pedig már fogdossa őket, meg ütögeti, no nem mindig tudatos a dolog :D Én a kiságyá két oldalára feszítettem ki a csörgőt és úgfy eléri, közben zenél a forgója, így ezt imádja. Ha aludni szeretne, akkor meg hasrafordítom :lol:

Lilisgabi! Ez a szemtorna és a talpmasszázs engem nagyon érdekelne, mert Jázminnak is befelé fordul a talpa, a szemével pedig előfordul, hogy bekancsalít. Azt mondták, hogy ez normális, de én szívesen tennék ellene, ha tudnám mit kéne.

Katy! Majd írd meg Petra adatait! Kíváncsi vagyok mekkora! Mi jövő héten megyünk a 3 hónapos tanácsadásra. Drogfüggő babák :( :( :(
én megnéztem a műsort, a szívem szakadt meg és közben jól felhúztam magam az anya böszmeségén.:twisted: :twisted: :twisted:Ezek a babák életük során bármikor ujra függővé válhatnak, elég csak egyszer találkozniuk a droggal

Nyuszi! Lili szép nagy baba! Jó olvasni, hogy minden oké veletek! Jöhetne egy két kép is!:D

Sillia! Lóci nagyon édes baba! Köldöksérvet sajnálom :( Húgomnak volt volt lágyéksérve mindkét oldalon, és a hóna aljában egy begyulladt nyirokcsomó a BCG oltástól. Szegényt már 3 hónaposan operálták azt egyik sérvvel, majd a nyirokcsomóval-ezekre nem emlékszik. Majd 3évesen a másik sérvvel, arra már emlékszik. Azt mondja kb az volt az első emlékképe. Viszont a műtét utáni napon már felgyalogolt a 3.emeletre :shock: annyira jól gyógyult. De Lócival minden rendben lesz!!!

Ancsurti! Én is azért nem merek menni szoliba, mert lehet a szag megzavarná Jázmint. A múlt heti sztrájk miatt meg pláne. Jöhetne egy kép az új frizurádról!!! :D Már a múltkori képek alkalmával akartam írni, hogy Hanga annyira gyönyörű baba!Gondolom büszkék vagytok ti is és a nagyszülők is! Anyukáddal tudod tartani a kapcsolatot?
Amúgy Hangán nem látszik a 6 kiló, de ő is elég hosszú baba, nem?

Merion! Ugyanolyan babakocsink van, csak nekünk arany-fekete! :D Nálunk Jázmin nem szereti a hordozó részét, így inkább a mózest használjuk. :) De rengetegen megnézik a városban a kocsit és meg is dícsérik :D Én nagyon imádom!

Rólunk: Szerdán átutaztunk Bajára a keresztanyámhoz. Hát végérvényesen rá kellett jönnünk, hogy Bogyó nem díjazza a hordozót. :( Szó szerint feszítette ki magát belőle, ha nem lett volna bekötve, még lehet, hogy ki is "ugrott" volna. :shock: Így aztán estére jól elfáradt és fürdés előtt bealudt. :oops:
Ma éjjel pedig úgy gondolta ő visszaáll a kezdeti időszakra és bevezette az éjjel 1 órai evést :oops: :shock: Remélem nem sokáig marad így!Ennek okán, ma elég nyúzottnak érzem magam! :?
Vendég

Pagika!
Tök jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy szépen kialakult a napirendetek, ez nagyon megkönnyíti a dolgodat! Szépen fejlődnek a babók!
Séta! Az is menni fog nemsokára! Hordozókendőt nem próbáltad?
Vigyázz nagyon magatokra, és azért gyere, hogy te is kikapcsolódj kicsit! :lol:
Vendég

ancsurti! :)

Megy ez nektek! Lassan már egyáltalán nem fog sírni, hanem nevetni fog egyfolytában. Annyit, mint amennyit korábban sírt. :wink:

"A hajam ma fog elkeszulni...mar izgulok rendesen,mint egy kis szuzlany...."
:oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

czigka! :)

[quote="czigka"]S írta:czigkaziasztok!

Élünk és virulunk. Próbállak olvasgatni benneteket (nem nagy sikerrel). Az alapvető baj, ami miatt nem tudok jönni, az az, hogy Bende nem hajlandó ciciből szopni (pedig volna mit), így folyton fejem neki a tejet. Ez nekem alkalmanként egy-egy óra, így egy nap átlagba 6 órán át fejek. (Lehet más ügyesebb, de nekem ez kétkezi és hosszú meló). De hát valamit valamiért. Gyakran rápróbálkozok, hogy hátha megy már a szopi, de sajna nem.
Majd ha tudok jövök még, de nagyon nehéz így.

Miért kézzel fejsz? :roll: A gépit nem bírnád? Lényegesen egyszerűbb lenne: nem fáradnál el annyira, több időd maradna másra. Így jószerivel a fél napot töltöd a melleid nézegetésével. :roll: :(
Ha állandóan cumiból kapja a kaját, akkor könnyebb dolga van, mintha ciciztetnéd, mert nem kell annyit dolgoznia a kajáért. Vissza/rá lehet szoktatni a cicire, csak nagyon strapás. Erős idegek, sok pézsé és füldugó kell hozzá. :( :( :( :( :(

breki76! :)

A következőket figyeltem meg a képek kapcsán:
- nagyon jók
- Ármin nem kifejezetten vézna
- szivecskés kép: naggyonn trükkös :P
- nektek is van IKEA-s kifogótok. :lol: :lol: :lol:

A "művészképek" hogyan születtek? És honnan lett olyan sok haja? :shock: :lol: :lol: :lol:

Reméljük akkor, hogy nem húzzák vissza, ha már ilyen okos. (A sáájga már megyünk nekünk is, de a kúp még nem. :roll: A rombuszt viszont az imént gyakoroltuk evés közben. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

kicsidodi! :)

Erről a Suttogóról már kismilliószor hallottam és mindig áááááááradozva. Nem olvastam, mint ahogy a többi hogyanneveljünkkiegyensúlyozottgyereket jellegű könyvet sem. Ez miért ekkora durranás? :roll: :?:

"Ezt a "táblázatot" anyu diktálta neked ?
Továbbá...
Ha 1* nem veszed fel a telót, biztos rosszul vagy.
2* nem veszed fel a telót, biztos kómában vagy.
3* nem veszed fela telefont, biztos halott vagy. "

:shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tike! :)

[quote="tike"]
írta:
tikeSzopizással mostanában küszködünk és a napirendünk is teljesen szétesett. Hédi a múlt héten rekordkevesett hízott ( 60g), én fejek, sörözök, laktoherbet iszok és tegnap már a fagyiba is jutott tej, de a kisasszony szerintem most sem eszik többet.

Megvolt a 6 hetes kontroll, így 8 hetesen.Minden ok, bár mivel még mindig vérezgetek, kaptam fogigátlót, hogy az majd rendbeteszi a dolgokat.Nem nagyon akartam szedni, mert mi is hamar szeretnénk kistesót, de doki szerint ez nagyon lightos és nem fog bezavarni. Nagyon alapos volt az orvosom még az is érdekelte, hogy volt-e már szex és jó volt-e :shock: :D :shock:

A 60 gr hízás csak annyit jelent, hogy 60 grammot hízott egy hónap alatt. Semmi mást. 8) Nem egyformán gyarapodnak, hol jobban beelhúznak, hol alig van valami. Ha egyébként egészséges, szépen fejlődik, akkor felejtős. :wink:

Doki bácsid kétségtelenül alapos és figyelemes. Innen már csak egy lépés lett volna, hogy új pozitúrákat ajánl... :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:
(Tényleg! Mit válaszoltál neki? :roll: :oops: :lol: :lol: )

sillia! :)

Miért kell megműteni? Annyire csak nem komoly pláne, ha idővel magától is képes rendeződni a dolog? :roll: :?:
(Én a múltkor utána néztem, hogy jó, hogy a védőnő meg a dokinéni mindig bólogat, hogy rendben van Hugi köldöke, de hasonlít egy csengőgombra és kicsit lilás volt még az alja. Azóta egy kicsit jobban figyelünk a köldökére és már szebb a színe. De a formája az nemigen lesz más, attól tartok. Egyszerűen nagyra hagyták a csonkot. Különösebben nem zavar, de szerintem őt zavarni fogja. Mondjuk, ettől nagyobb baja sohe ne legyen az életben… :roll: :roll: :roll: )

Naggyonn jó ez a fityiszes kép!

"Csak nehogy majd összekeverj a Bochkorral "
Ezt látatlanban nem garantálhatom. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Hendegabi legutóbb valami taknyóról írt, nem? :roll: :roll: :roll:

katy76! :)

[quote="katy76"]
írta:
katy76Libabőrös lettem a történetedtől Bond! (nem a bkv-tól :lol: :lol: :lol: )

Lent voltunk vásárolni a Mei tai-ban és a Petra úgy elaludt, hogy mikor hazaértünk nem volt szívem kikötni, úgyhogy most itt szuszog rajtam. Ááááááááá, nincs melegem!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem is meséltem még, hogy Apának egyik napról a másikra egy foltban kihullott a haja, úgyhogy gyorsan elmentünk egy bőrgyógyászhoz.
Valami baktérium okozta, és a bőrgyógyász szerint a térdműtét utáni gyulladás miatt történt. Biztos ami biztos, el kell mennie néhány helyre góckutatásra, de több mint valószínű, hogy a térdében lévő gyulladás okozta.

Menj a fenébe! Először azt hittem, hogy a Mei tai valami új kínai bolt. :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hihetetlen, hogy ezt a fránya térdműtétet nem bírjátok magatok mögött hagyni. :evil: :( :( :( :( :( Apa jár valami rehabilitációs tornára most?

boo! :)

Én legszívesebben azt mondanám, hogy fogd be a füledet és ne hallgass másra csak az ösztöneidre. Persze, van mindenféle jobbnál jobb szopis technika, de bele lehet hülyülni az egyébként jó tanácsokba, mert mindenkinek más jön be.
(Mielőtt befognád a füled csak egy dolog :oops: : vigyázz a cicidre, hogy ne legyen sebes, mert az most marhára nem hiányzik… :roll: :? )

[quote="boo"]
írta:
boote dinnye tudom hogy a gép képességei korlátozottak, nem a tieid!!! hát mernék én packázni veled? még a végén nyilvánossá teszed a megfigyelési aktámat :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, azér!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

[quote="boo"]
írta:
booSillia
a következő talira kirinyáljuk hogy Bond hozza el Manóvári Nyuszifül uraságot :wink:
na és jössz te/ti is!!!
Amúgy nár tudom miért Nyuszi: tényleg úgy beszél, meg kell tabálni, és ez a 007es nőci hiába próbálja feltűntetni, mint vmi gézendzsúzt, áldott jól nevelt egy gyermek!!! :wink:
mondjuk virágot csak az anyjával hajlandó szaglászni :roll: :roll: :lol:
viszont együtt toltuk Zsirit a babkocsiban, és azt hittem megzabálom: fél keze gipszben, felkötve, a másikkal meg pipiskedve segített tolni a szekeret :D :D :D

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esnek jól a soraid :oops: 8) , de azért nem kell ennyire fényezni Nyuszit: tud ő méregzsák is lenni. Ez csak a demo volt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azzal együtt a következő talira majd megpróbájuk úgy időzíteni a dolgokat, hogy eltörve se legyen semmije és tudjunk menni mindannyian. :lol: :lol:

tabati! :)

[quote="tabati"] írta:tabatiMár egy hete csak és kizárólag fekve szoptatok, és nagy királyság ám!!! 8) 8) :D :D Engem még az sem zavar, hogy akár órákat el tudunk így lenni (na jó, max 2 órát) néha alszunk néha szopizunk. aztán ha elég volt, akkor szépen kisurranok mellőle. :wink: Így az is megoldódott, hogy szeény mindig álomba sírta magát, mert hiába volt álmos, nem akart aludni. Ha meg cicin bealudt, akkor ahogy visszaraktam a kiságyba felébredt. Szóval naggyon jó. És tényleg egy oldalon is tudok 2 mellből szoptatni, úgyhogy ha nincs elég az egyikben nem kell pozitúrát váltani, csak egy kicsit rádőlni, hogy elérje a felső cicit is. :wink:

Mánmosnemazér, de ugyehogy ugye, hogy ugye!? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem véletlenül mondtuk lorcával. :roll: 8) Ügyi vagy nagyon!!! :wink:

ancsurti! :)

Megy ez nektek! Lassan már egyáltalán nem fog sírni, hanem nevetni fog egyfolytában. Annyit, mint amennyit korábban sírt. :wink:

"A hajam ma fog elkeszulni...mar izgulok rendesen,mint egy kis szuzlany...."
:oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"En hordanek am rovid hajat is,csak aztan hianyozna a hosszu..."
Ez szép volt. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

merion! :)

Én nem ismerem személyesen Ákost, de az biztos, hogy a dalszövegei nem csak azért vannak, hogy betű is legyen a kottán lévő pöttyök alatt, hanem igazi MONDANIVALÓJA van.

krissy3! :)

De jó, hogy írtál! :D Kérünk szépen több bejegyzést tőled is! :wink:
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.25 14:50-kor.

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?