Sziasztok!
Csibe:De ugyes vagy...nekem nagyon nem mennek a kiloim sehova sem...de mindig is dietaznom kellett,egesz eletemben,es nagyon nehezen tavoztak rolam,ha netan felszedtem egy picit....
Gabi:jobbulast!
Merion:Nehogy elszaladj:
Lorca:Ez gyors es tomor helyzetjelentes volt
Czigka:De jo hogy jottel picit....tenyleg ez miert van igy?Nem akar szopizni?
Breki:Koszi

Annyira jok a kepeitek...mi is tervezzuk,hogy megyunk majd fotoshoz...ja csak nem igazan vagyok fotogen allapotomban....Szepek vagytok!!!
Dodi:Igen,en is hasonloval probalkozok,de Hanginak a cumi nem kell,max.ha tenyleg hasfajos,es semmi nem segit.....
Most eppen kajalt,bufi megvolt,beszelgettunk is,es most jatszik a jatszoszonyegen...nezelodik,nyulkal!!!!!a jatekok utan.....es amikor majd latom,hogy uncsi,akkor szoktunk menni picit hintaszekezni.....tobbnyire mar ez segit,lenyugszik,es megyunk csicsizni.Nincs neki meg alvo-baratja,mert kizarolag hason alszik....A napkozbeni alvasok mostanaban kovetkeztek be,hogy nincs annyi pocakfajas,es amint latom hogy kampicsorodas van,igyekszek nyugtatni(most mar nagyobb sikerrel)es irany a kisagy.Kb.masfel-2 hete alszik napkozben is tobbet

(tobb picit)
Tenyleg javulunk am

csak amikor rakezd ugy igazan,akkor nekem az nagyon rossz,mert tenyleg kezdem kiismerni ot,es o is engem,megis...ezek a hisztik nehezek tudnal am lenni.....
En csucskoztem kiskoromban.....
Kajarendeles:eppenseggel lehet hogy itt is lehet,de mivel nem mindent ehetunk,plane en nem merek meg egyenlore,igy nem is rendelnek sehonnan.Inkabb az ihletnek kene jonnie......Nehezen talalom ki mit is fozhetnek.....
Tippek johetnenek,ki mit rittyentett ossze
Tike:Ti aludtatok meg egy picit furcsi elott?Lehet hogy azt kene elhagyni valahogy.....es igy a furdes is elorebb johet picit.Nekunk is az elso napokban 9-kor volt furdes,aztan az nem valt be...azutan 1/2 8-kor...es most a 8-as idopont a nyero.....igy 3/49-fele mar szopi van,az jo hosszu.mert az a lefekvos szopi.....szerencsere tegnap is elaludt 10-kor

....
Sillia;Az a lilas duzzanat a koldokeben van?En meg sosem lattam,de feltem hogy kijon a sok sirastol....Remelem Loci kinovi azert!
Bond:micsoda sztorikat tudsz elorantani.....igazan szep es tanulsagos!!!
Katy:Na basszus...meg ez hianyzik nektek..nem volt elegge bonyolult igy is ez a mutet....
En is nagyon vagyok egy szobabicajra meg mindig....
Boo:Na vegre!!!Ennek a terapianak sikeresnek kell lennie es kesz!!!Tartsatok ki szepen!Nekem is volt hasonlo,bar nem szopis gondok.....de nehez volt a masodik heten elhagyni a tapszert,amit tukmaltak rank.....es volt siras(azota is van,de nem ezert

)
Zarkoztam mar be en is a gyerekkel,es csak szopi volt folyamatosan szinte.....Ugyesen!!!
Hasonalvas:nehez lehet atszoktatni....mi vettunk anno egy pici fejforma alakito parnat,ami alig magasabb2-3 centinel,a kozepen egy luk van a fejenek...azert hogy ha haton fekszik,ne deformalodjon el a koponyaja...persze most porosodik a dobozaban.....
Tudom hogy segiteni akarsz.......
Tuletetes

:En nem hiszem hogy tuletetem Hangit....a 2 orankenti etetes ebben a korban teljesen normalis..max.otthon parazzak tul ezt a dolgot(lasd.mamik tulzott dietara fogasa is varandossag alatt)Teljesen elfogadott dolog ez,sok helyen olvasom...regen okes hogy az volt a bevett szokas,hogy 3-4 orankent etessunk szigoruan...meg is lett az eredmenye sok maminal
De mostansag ez nem problema...alig ket honaposan lehet ez a rendszer,mas is eszik igy

es lam,neked is ezt ajanlottak most,es mar korabban is itt is a forumon.Amikor Hangi nyugos,nem az az elso hogy cicire teszem...plane most mar,hogy mar o magatol is kitolja ezeket az idopontokat.Ja es a 2 orankenti szopi nem azt jelenti,hogy na,most lejart az ido,irany a szoptatas...csak nezem nagyjabol az idot,es ha akkor mar nyugis,jeleket ad hogy ehes,akkor szopizunk....ez inkabb az igeny szerinti szopi.A heten ez mar sokszor 3 orankenti etetest is jelentett,o szeretne igy...
Itt nem koveznek meg mert a babam kicsit tullepte a havi megengedett hizast...nem hinnem hogy tablazatok alapjan,vagy statisztikak alapjan kene hiznunk....orultek neki nagyon,plane hogy ezt anyatejjel ertuk el,es a javasolt 2 orankenti etetessel.Raadasul szep formas kisbaba,nem egy kis szumorol beszelunk
Egy anyatejes babanak a szeklete altalaban hig....es bukasunk is van idonkent...de nem vennem magamra a tuletetest semmi aron sem.Orulok hogy jol eszik Kuglikam,eddig probaltak mar belem allitani a fraszt,hogy azert sir,mert keves a kaja neki,es hogy honnan is tudnam mennyit eszik,ha nincsen merlegunk
En tudom hogy nem ez az oka a sirasnak,ezt nem fogadom el....
Kezdjuk kiismerni egymast,itt csak en nem tudok belenyugodni idonkent abba,hogy miert kepes ennyire sirdogalni(ami mar kozel sem annyi mint az elejen)....varatlanul,derult egbol.....lehet koze ahhoz,amit Dodi irt,szerintem elfarad,tulporog,csak meg kene talalnom a megfelelo csillapitasi modot.
A cumi kilove,most is probalkoztam vele....a hintaszek sokszor bejon.....nemtudom,de keresem a megoldast

!
A hajam ma fog elkeszulni...mar izgulok rendesen,mint egy kis szuzlany....