Iszonyat komoly témákat hoztatok fel! Kangu! Izgulok érted, hogy minden rendben legyen!!!
Nekem is van ismerettségi körben orvosi hiba miatt betegen született gyerkőc....nem könnyű, sőt! Fog sincs hogy tudnék élni vele....gondoltam már rá, hogy mi van ha nekem is lesz olyan, és még mikor a vizsgálatok se jók, az ember persze megijed...de ez a baba a pocakomban már él, benn van, sose tudnám megtenni, hogy elvetesssem...én szerintem nem dönthetek az ő kis életéről! Ha olyan nagyon beteg lenne, már rég magától elment volna! Valamiért mégis maradt, és én bízom benne, hogy nincs semmi baja, és makk egészséges, és a születésnél sem lesz gond! Csak pozitívan lehet hozzáállni, különben csak a baba érzi, és rossz neki is!!! Ha beteg lesz, akkor úgy kell veel élni, és lehet még attól jó élete! Az csak nekünk nehéz..mint egy nagymama, akit esetleg ápolni kell idős korára...nem tehet róla, de ránk van utalva egészségesekre...na mindegy, ez az én meglátásom... Azért csak arra kell készülni, hogy a babával minden ok, és normális, egészséges!!!!!!
Szájvíz téma: Én Foreveres Aloe foggélt használok, tök természetes, és nagyon jó a szájamnak, fogaimnak, fluor mentes.
Nagyon szenvedtem a rossz szájízemtől, meg hogy éjszaka a fogrém kiszárította a szám teljesen, meg fura íze lett....ez így mind terhesség óta....És most vettem megint iylen foggélt, és nagyon jó!!!!!
Mellesleg aftákat, szájpenészeket is eltünteti-gyógyítja...fiam előszeretettel kenegeti vele az innyét, mert neki szokott lenni, olyan érzékeny..
Szájvizekben elég sok olyan mellékanyag van, amit talán egy kismamának nem kéne használni... a cserszömörcés az egyetlen, amit ajánlanék, ha mégiscsak kell! (gyógyszertáros vagyok)
Vagy a Richtofit, viszont annak csak közérzetjavító hatása van...nekem utálta a szám!