Sziasztok!
Ne is szomorítsatok a tengerrel. Úgy volt, hogy az idén megyünk, mert tavaly felújítás volt nálunk, festés és falbontás meg társai. A gyerekek nagyon várták. Erre ugye itt a baba, aki miatt nem merünk elindulni, meg ha ott elköltünk egy rakás pénzt...
Így marad a jövő nyár.
Pedig annyira készültünk. Még év elején is nézegettük, de mivel a hasam folyamatosan keményedik, nem merek belevágni.
Ma megyek UH-ra. Sztem megint 2 perc lesz az egész.
Cukika: Ha jó a mérlegünk, már én is 5 kg-nál tartok. Pedig egy dekát sem akartam hízni. Hát nem megy ez a dolog nekem.
Képzeljétek tegnap beszéltem egy ismerősömmel, aki nemrég szült annál a dokinál, akinél én is készülök szülni. Hát nem dícsérte agyba-főbe...
A története eléggé megrázó nekem.
Elfolyt a magzatvize szombat este, ömlött belőle. Mivel első gyereke, bement a kórházba. Ott a szülésznő és az ügyeletes orvos így fogadta: "Minek jött? Ebből úgy sem lesz gyerek még 3 hét múlva sem. (Egyébként aznap már 2 nappal túlhordta a babát.) Látszik, hogy első gyerek."
Betették valami sötét szobába, és amikor fel akart kelni pisilni, ráordítottak, hogy nem örülnek neki, hogy járkál!!! Jó mi? Ez már hajnalban volt. A fájásmérő szerint borzalmas fájásai volrtak. Reggel jött a váltás, egy tök rendes doki nézte meg, aki felvitte a szülőszobára. A fogadott orvos csak valamikor reggel 9.kor tolta oda az orrát. Hagyta szegény Mónit több mint 12 órát vajúdni. Pedig a gyerek nem csúszott lejjebb, nem illeszkedett be a szülőcsatornába, hiába volt a méhszája kinyílva. Majd nagykegyesen vasárnap délután 3-kor megcsászározták. Akkor mondta neki a doki, hogy bizony ez a gyerek nem jött volna hüvelyelen keresztül ki, mert olyan szűk volt a szülőcsatorna. Ja, és azért nem császározhatták meg hamarabb (mármint szombaton késő este), mert napona csak 3 császár van engedélyezve!!!!! Ez felháborító! És embertelen!
3kiló 85 dekás lett a gyerek. A hab a tortán, hogy aztán egy hét múlva a seb helyén vérrögök képződtek, és 1 hétig feküdt bent a babábal a kórházban, infúziót kapott, nehogy trombózisa legyen. A fogadott orvos meg le sem szarta. A császár után sem ment be hozzá megnézni a babát, csak amikor a zárót adta ki, meg az egy hét bentfekvés alatt sem nézte meg, csak 1x. Pediga szülés után 50ezer Ft-ot adott neki. Az itt Miskolcon elég tisztességes hálapénz.
Na ehhez járok én is. Most elgondolkodtam, hogy jól teszem-e, hogy ilyenre bízom magam...