A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Kép port aventura Kép bérelt járművünk Kép Kép Kép Kép innen nem is látszik! Kép oldalról Kép mobil árnyék

nem vagyok annyira béna, meg tudom fordítani a képeket, de akkor valahogy túllépik a limitet. Remélem így is látszik a lényeg

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

és a hasas képek: Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke, nagyon jok a kepek, mind!!! es a hasid is nagyon edes! :lol:

na, a rubint reka torna mara is kipipalva, tök jo volt :lol: Gerike, megatjuk meddig lesz kedvem hozza :lol:

csajok, aqua fitness idöpont? nem jart senki?

eppen nyulpaprikast fözök, nyami :wink:

megyek zuhiba, nem birom :oops:

pusszancs
Vendég

Hali!

Ezt a számvitelt nem nekem találták ki. Szerintem tuti bukta megint. Már nem is érdekel, nem bírok ebben a melegben koncentrálni.

Ciripke: nagyon szépek a képek.

Úgy néz ki mi is veszünk nagyobb autót. Nekem most egy puntóm van, de ez elég kicsi. Renault Scenic, For Focus C-max a befutó. Olyan kell amibe belefér a babakocsi.

Holnap megint munka: Pfújjjjjj

Megyek vacsizni. Jó éjt mindenkinek.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Sziasztok

Egész nap strandoltunk nagyon jól éreztem magam Lipóton voltunk.

2 hét múlva lesz majd a kontroll a szívhanggal semmi gond nem volt.Nem is értem mi a gond,csak az a furi hogy Lilinél a 18 hetes uh-ra ráírta hogy négyüregű szív erre nem csak annyit hogy szívkontroll.Remélem semmi gond,mert azért izgulok.Két hét nagyon sok addig lehet elmegyek egy 4 d-be de itt Győrbe csak egy van oda meg egy hónappal előbb be kell jelentkezni.

Na megyek aludni.Evu a nyúlpaprikás fincsi.
Én holnap tökfőzeléket csinálok pörivel,meg lehet főzök húslevest is imádom.

Kép
Kép
eszter26

Ciripke- de helyesek vagytok !! nagyon tetszik a kis csaladod, es milyen fiatal vagy! hany eves vagy? hogy Vago Istvan szavaival eljek: "Rokonszenves" csalad. es koszonom az oszinte beszamolot-jo tudni, hogy mar ekkora gyerekek is igy elvezik a nyaralast. hogy hovjak a lurkokat ?

Evu- a momfitnessz, vagy mompark, neven minden reszletesen kijon, idopont, arak- remelem megtalalod. Sajnos tolem messze van a mom park, en nem jarok oda

Erika- mazli, hogy csak 1 szamot nott...ez kulonben mitol fugg ? hogy mennyi hizik az ember ? vagy adottsag?

Adri-kormod???!!! na ne

jo ejt, ha vki meg ilyenkor fentvolna...bar amiota megterhesedtem, altalaban 10 kor alszom - ma kivetel van
bogyogyorgyi

Jutta - te is nyaralsz ?
bogyogyorgyi

jaj, nem lattam a tobbi irast-
Eszter, orulok, hogy nem lett baj, meg hogy starndoltal ma-ez a legjobb,amit a melegben tehetunk

mindenki uj kocsit vesz? vegul is logikus, mert no a csalad...mi most maradunk a meglevonel, majd eleg boviteni, ha jon a bebi No 2./3
bogyogyorgyi

Sziasztok Pocisok!

Nem tudtam írni mostanában mert csak anyukámnál van net,és nem tudok mindig jönni,de vissszaolvaslak benneteket.
A kis pöcsös nagyon aktív,olyan megnyugtató a mozgása,így legalább tudom hogy jól van.
A múlt héten sikerült nevet választani: Erik.Ebben maradtunk mert ez mindkettőnknek tetszik. :lol:
Én nagyon bírtam a meleget,amíg nem voltam terhes,de most olyan szenvedés.Már kétszer elindultunk medencét venni,de persze nem volt olyan amilyet szeretnénk. :cry:

Csajok!
Amikor először jelentkeztetek ti kaptatok a védőnőnél Felicitas-os könyvecskét a várandósságról?Mert ha igen,akkor van benne egy kupon amit ha beváltotok akkor egy kis ajándékcsomagot kaptok amiben van egy 125ml-es Avent cumisüveg,egy Mam cumi és egy Dm-es kuponfüzet amivel pár dologra kaptok kedvezményt a boltban.Ja és Aventes,Tefalos,Mamos tájékoztató füzi.

Egyelőre ennyi,így is elég hosszú voltam.Ma még lehet hogy írok mert anyánál vagyok egész nap.

Anita

Kép
xx nikita xx

Szép reggelt!

Ciripke! Nagyon jók a fotók! Biztos jó lehetett. Cukik a gyerekek és látszik a férjeden is hogy nagyon jó apa :) És csini a pocid :)
Neked is van fogszabályzód??? Mert nekem igen. Most elindult az ínyem... burjánzik :? vagy mi. Nekem a fogszabályzós le tudja vágni...

Eszter! De jó lehetett nektek a strandon :) A szívhang miatt meg ne aggódj! Az egy hetek csak úgy ingadoznak néha. Legközelebb minden frankó lesz :)

Masi! Nem vagy hülye, a számvitelnek mindenki többször fut neki :( Én jövőre kezdem el a kálváriámat a számvitellel.

Erika! De jó hogy jöttél :) Hát... három gyerek mellett jó ha videózni jut idő :)

Adrinalin! Körömzsibbadás? :shock:

Pusszancs!
Büngyi

büngyike

Erre a kis könyvre gondoltam!A kuponra egyébként rá van írva hogy a termékminták változók,tehát ha kiváltjátok akkor nem is bizti hogy az lesz amit beírtam,de ilyenkor mindennek örül az ember! :lol:

Kép

Kép
xx nikita xx

A képet a szeptemberi topicból csentem el. :oops: :oops: :oops:

Kép
xx nikita xx

Szia Mindenkinek!

Tegnap voltam, de nem tudtam írni, mert forrt az agyvizem. Melegem van, haza is húztam 2 után aludni egyet, utána meg szülésfelkészítőn voltunk. Képzeljétek, hogy egy közepes teremben, volt 100 kismama és 50 pasi. Mi már csak egy asztal tetejére tudtunk leülni, és az előadónak kellett a pasikat megkérni arra, hogy álljanak fel a székről. Persze néhány így is szart bele…furi mi?

Tegnap hiába „sírtam” tele a párnát, hogy menjünk el tengerpartra, párom hajthatatlan volt…úgy, de úgy szeretnék….azt mondta, hogy 2-3 év múlva. Én meg mondtam, hogy JÖVŐRE!!!! Különben egyedül is elmegyek!!!!!

Ciripke!
Ügyesek voltatok a gyerekes nyaralással! És csodásak a képek. Nem volt gond a repülőúton, jól érezted magad végig?

Evu!
Ne vidd túlzásba a sportot! Főleg ebben a melegben ne!

Masi!
Számvitel az ilyen! Kitartás
Eszter!
De jó neked…én is akarok strandra menni!!!!!!

Nikita!
Én kaptam, szerintem mindenki kap, mert ez jár! De átvenni csak a 3. trimeszterben lehet, a kijelölt helyeken.

Ágica
Kép
ágica_26

hello csajok!!!!
bocs ,hogy rég voltam ,próbáltam visszaolvasni,de rengeteget írtatok.ciripke:szép a poci,szépek a képek .
mi majd szombaton megyünk egyet loccsanni dunaföldvár vagy paks a cél,majd meglátjuk.
képzeljétek tegnap voltam védőnőnél és idáig 2,5 kg szedtem csk fel,tökre örültem ,igaz ezt a terhességet 10 kg -vasl nehezebben kezdtem ,mint az előzőt , de akkor is büszke vagyok magamra :oops:
nikita:én nem kaptam ilyen könyvet.
képzeljétek mikor alányom született a kórházban hazajövetel napján kaptunk egy ,nem kettő nagy csomagot , tele minden jóval(nivea és johnson's termékekkel)tökre örültem neki,utána pedig a cégek bombáztak mindenféle termékmintákkal(pampers ,milupa,hipp)ezeket nagyon díjaztam.nem tudom ,ez most is így lehet????????
na mindjárt dobok én is egy pocis képet
geosel.klara

Sziasztok!

Hú nagyon meleg van, nehezen bírom, azt hiszem elmegyek szabira holnap, holnapután, mert nálunk a munkahelyen nincs klíma, így a 40 fokban ülni elég gáz.

Nikita, én ezt a füzetet az első alkalommal megkaptam a védőnőtől, meg egy pár kismamás mintaújságot, meg tájékoztatót stb. A védőnőm elég lelkiismeretes.

Sheepy, Masi Ti is a Rómain laktok? Mi egyelőre a Pók utcai lakótelepen lakunk, bár a baba már nem ide fog érkezni, szóval egy költözés még hátra van nekünk...

Sheepy majd írd meg milyen volt Békáson a kismamajóga, mert ha jó, akkor én is elmennék oda, elég közel van.

Ciripke, Büngyi nagyon szuper lehetett a nyaralás, mi idén sajnos nem megyünk semerre, majd jövőre a babával.

Masi, a számvitel az kemény tudomány, engem is megizzasztottak vele anno a Közgázon, de végülis sikerült. Kitartás!!!

Szép napot! Csilla
csim

Kép Kép Kép ez pedig most
geosel.klara

tehát 18 hetes,19 hetes ,és most :D ,így már remélem érthető :oops:
geosel.klara

Cuki!
benne vagyok! irány Rovinj, az nincs is olyan messze! délelőtt napozás, lubickolás, jó pasik nézegetése, jéghideg gyümik majszolása, délután punnyadás, este meg fini koktélok garmada (szigorúan alkoholmentes!), óvárosban séta szép ruhában, talpig csillámporos sminkben!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!

olyan csodás volt az összes tengerparti nyaralásunk. a párom olyankor nagyon gavallér, csak én nem látom értelmét a sok hülyeség megvételének! :roll: de nézegetni imádom a szép dolgokat.
egyszer Dubrovnyikban kagylót akartunk enni, de mondtam a páromnak, hogy azt olvastam, azt csak tűzpiros körmökkel, és brilliáns gyűrűben illik enni...úgyhogy nem kértem... :D :wink:

Ágica
Kép
ágica_26

persze kizárólag csak azért, mert nem volt pirosra festve a körmöm!!!! :wink: :wink: :wink:
anélkül meg ugye...

Ágica
Kép
ágica_26

terhesen nem lehet tengerigyümit enni?

Ágica
Kép
ágica_26

jo reggelt csajok, sok vizzel, arnyekkal es pihivel

na, ebböl nekem csak a viz van, az irodaban höseg van, bevizeztem a hajamat, mire az asztalomhoz ertem, meg is szaradt

annyira fincsi lett a nyulpaprikas makaronit föztem hozza

csajok...Mini ujabban alig mozog, vagy csak en nem erzem olyan intenziven...lustizik vagy a melegtöl lehet? van valami modszer, hogyan ösztönözhetnem egy kicsi mozgolodasra?

ma este dinnye lesz otthon a menü es piskotat kell sütnöm Laci rendelesere :lol:

ilyen kis tajekoztato könyvecsket es egy csomo kismama tajekoztato ujsagot en is kaptam a vedönenimtöl, nagyon kedves es lelkiismeretes, nagyon kedvelem :D

megsülök.............

ma vagyunk 21 hetesek

pusszancs mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Ne is szomorítsatok a tengerrel. Úgy volt, hogy az idén megyünk, mert tavaly felújítás volt nálunk, festés és falbontás meg társai. A gyerekek nagyon várták. Erre ugye itt a baba, aki miatt nem merünk elindulni, meg ha ott elköltünk egy rakás pénzt...
Így marad a jövő nyár. :cry:
Pedig annyira készültünk. Még év elején is nézegettük, de mivel a hasam folyamatosan keményedik, nem merek belevágni.
Ma megyek UH-ra. Sztem megint 2 perc lesz az egész.

Cukika: Ha jó a mérlegünk, már én is 5 kg-nál tartok. Pedig egy dekát sem akartam hízni. Hát nem megy ez a dolog nekem.

Képzeljétek tegnap beszéltem egy ismerősömmel, aki nemrég szült annál a dokinál, akinél én is készülök szülni. Hát nem dícsérte agyba-főbe...
A története eléggé megrázó nekem.
Elfolyt a magzatvize szombat este, ömlött belőle. Mivel első gyereke, bement a kórházba. Ott a szülésznő és az ügyeletes orvos így fogadta: "Minek jött? Ebből úgy sem lesz gyerek még 3 hét múlva sem. (Egyébként aznap már 2 nappal túlhordta a babát.) Látszik, hogy első gyerek."
Betették valami sötét szobába, és amikor fel akart kelni pisilni, ráordítottak, hogy nem örülnek neki, hogy járkál!!! Jó mi? Ez már hajnalban volt. A fájásmérő szerint borzalmas fájásai volrtak. Reggel jött a váltás, egy tök rendes doki nézte meg, aki felvitte a szülőszobára. A fogadott orvos csak valamikor reggel 9.kor tolta oda az orrát. Hagyta szegény Mónit több mint 12 órát vajúdni. Pedig a gyerek nem csúszott lejjebb, nem illeszkedett be a szülőcsatornába, hiába volt a méhszája kinyílva. Majd nagykegyesen vasárnap délután 3-kor megcsászározták. Akkor mondta neki a doki, hogy bizony ez a gyerek nem jött volna hüvelyelen keresztül ki, mert olyan szűk volt a szülőcsatorna. Ja, és azért nem császározhatták meg hamarabb (mármint szombaton késő este), mert napona csak 3 császár van engedélyezve!!!!! Ez felháborító! És embertelen!
3kiló 85 dekás lett a gyerek. A hab a tortán, hogy aztán egy hét múlva a seb helyén vérrögök képződtek, és 1 hétig feküdt bent a babábal a kórházban, infúziót kapott, nehogy trombózisa legyen. A fogadott orvos meg le sem szarta. A császár után sem ment be hozzá megnézni a babát, csak amikor a zárót adta ki, meg az egy hét bentfekvés alatt sem nézte meg, csak 1x. Pediga szülés után 50ezer Ft-ot adott neki. Az itt Miskolcon elég tisztességes hálapénz.

Na ehhez járok én is. Most elgondolkodtam, hogy jól teszem-e, hogy ilyenre bízom magam...

Kép
Kép
Kép
gabi39

Gabi, ez a story sokkolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Vendég

Cukika, köszi a megnyugtato szavakat :D este majd relaxalok es remelem erezni fogom..
en meg nagyon sokaig akarok melozni, ameddig csak tudok :D

ujra hajat mostam :roll:
Vendég

Minden nap olvaslak titeket, de mióta nincs suli a gyerekeknek, sokat vagyok "foglalkoztatva", meg kitúrnak a géptől.

Végre eljött a védőnő hozzánk. A lábdagadásra azt mondta egyek sok fehérjét, túrót, meg sajtot mert az lehúzza a vizet. Na erről még nem hallottam. A hízásra meg azt, hogy tartsak gyümölcsnapot, de ne dinnyével és banánnal. A banánt értem, de a dinnyével miért nem lehet? Túl sok a cukor benne?

Amikor beszélgettünk a kórházról elmondta, hogy a szülőszobán itt is függönyös megoldás van. Úgy hogy Cukika nem csak Debrecenben van így. De a legszebb, hogy nincs semmiféle alternatív szülési lehetőség. Ez azért bosszantó, hiszen ne várják már el az embertől, hogy 10-12 órát feküdjön!!!!
És ilyet, hogy nem lehet felállni, mert az a rohadt fájásmérő rád van kötve! Ki nem szarja le! Majd lekapom magamról és megmondom kössék ők magukra! Nagyon felháborodtam ezen a bánásmódon én is. Azért a másik kórház kicsit rugalmasabb ilyen téren. Csak sajna nem oda tarozom.

Tegnap mondta a híradó, hogy nem kell fizetni, és ez már tuti a választott orvosért. Legalább ennyi vigaszunk van.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok!

Cuki, Ágica, jó ötlet ez az ellógás! :) Bár még jövőre lehet egy kicsit korai baba nélkül, utána miért ne? :D :wink:
Lehet, hogy a tengerekben felhalmozódó nehézfémek miatt nem ajánlják. Ezek belekerülnek a halakba is stb. (higany, cián vagy/ is arzén, ólom stb).Talán ezért. Egyszer apukám könyvében olvastam ezekről (vízügyis tanár).

Cuki, szépek vagytok apával! :) Erről a menstruáció- szerű dologról én is hallottam, az anyai hormonok miatt lehet.

Klára, ari a pocakod! :)

Büngyi, köszi, aranyos vagy! Igyekszem nem lemaradni. :)

Ciripke, nagyon szép családod van! Szép helyen jártatok! Repülés jó volt?

Csilla, 40 fokot én sem bírnám. :( Sztem is menj szabira!

Nikita, ilyen füzetet én is kaptam, csak éppen nem a legújabb volt, és a kupon beváltás határideje is már lejárt, emlékeim szerint. Majd mégegyszer megnézem azért. Régebben is adtak minden féle ajándék csomagocskákat, terhesség alatt, szülés után, meg még később is.
Erik név nekem is tetszik. :wink:

Bogyó, nem tudom, mitől függ. Az igaz, hogy én az elsővel híztam a legtöbbet(18 kg-ot).

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Gabi, szomorú történet. De biztos azért nem kelhetett fel az anyuka, amit Cukika is írt. Nekem is így volt, hogy Benedek nem illeszkedett be még a szülőcsatornába(csak születés előtt fél órával!) és oda voltam kötve az ágyhoz meg a hülye CTG-hez. Ez volt állítom az egész szülésben a legrosszabb. Ráadásul csak tévedés volt, hogy folyt a magzatvíz, mert mégsem, csak rosszul hittem(beöntő foly. távozott később) . Az egész felesleges volt. :shock: Brrr...fekve vajúdni nem jó csajok! Ne hagyjátok magatokat majd. Csak ha nagyon muszáj.
Szegény anyuka, Gabi, tényleg gondold át, hogy ennél az orvosnál akarsz-e szülni!

E.

gerika

A kötés csak átvitt értelemben! :roll:

E.

gerika

Sziasztok!

Most értem haza egy jó nagy sétáról,volt egy kis intézni valóm.Úgy fájnak a lábaim,jól lejártam őket,de azért jól is esett a séta,csak ne lenne ilyen meleg...

Cuki!
Bocsi,igazad van Rossmannos,nem Dm-es. :oops:
Ha csak Manó születése után lehet beváltani akkor,nem bizti hogy be tudom mert az én kuponfüzim szept.30-ig érvényes.
Egyébként a csomagot is hamarabb vettem át,23 hetesen,de nem is kérdeztek semmit.

Vigyázzatok magatokra meg a babókra!
Anita

Kép
xx nikita xx

Sziasztok !

Gabi szörnyű ,hogy mik vannak ! Még jó ,hogy az orvosok diplomaosztáskor esküt tesznek , legalább abban a 2 percben átfut rajtuk a hivatástudat !

Én is hallottam egy-két ronda szülés -sztorit, és többen azt tanácsolták, hogy az orvosnak csak a gyerekágyas időszak letelte után adjak pénzt, vagy legalábbis a felét tartsam vissza, mert a szüléssel azért szerintem még bőven nem érünk végére a megpróbáltatásoknak !
Az én dokim is nagyon laza ember : az ultrahangot
Ő is letudja 90 másodperc alatt, gyorsan megkukkolja a méhszájat, és kész . Igazából nem is értem minek maszekhoz járni, mert ezt a körzeti rendelőben is megcsinálják , ahol szintén időpontos bejelentkezés van és kevesebb a beteg+ van vagy 6 orvos akiből lehet választani és ha valaki tetszik csak hozzá járhatok.
Most 30 percig vártam ,hogy fogadjon a doki, mert az előző betegek késtek , és csúszott a vizit + 6 kismama szívta egymás elől az oxigént a váróban. Este megyek 4 D-s uh-ra , már alig várom , legalább ez vígasztal, mert ott nagyon rendesek állítólag !!!

Ágica , Cuki , Többiek , Mindenki : én is csatlakozom a nyaralós ötlethez :lol:
Béreljünk egy nagy buszt , ráfestjük az oldalára ,hogy kismama járat , tessék vigyázni , és irány a tenger !!!!!! :wink:
Ha hívunk egy orvost is októberig vissza sem kell jönni :wink:
Apukák meg majd hétvégéken meglátogatnak , ha vége a melónak .

Csim : Békásiak vagyunk Masival .
Merre költözöl majd ?

Kép
sheepy

hihi :D
elképzelem, ahogy néznének minket, amikor leszállunk sorban a buszról, nagy pocakkal...
sok hormontúltengéses, besózott kismama :lol: :lol: :lol:

Ágica
Kép
ágica_26

Sheppy Ez nagyon jó ötlet :lol: Három és fél hónap tengerpart,pihi,minden! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁhhhh! :lol: Biztosan nagyon izgulsz milyen lesz Picúrka! Én is szeretnék menni lassan, mert, nagyon kíváncsi vagyok!Ha tudsz tegyél fel képet is!!Lééééécccccccííí!! :D
Szóval ez a köröm fájás nem csak engem ilyesztett meg... :shock: Most mi lesz? :roll:
Ciripke Köszönöm az infókat!Most még megnézzük a Megane-t is,aztán kiválasztjuk,mert így kocsi nélül.Nem szeretem, ha így függök Apától!Mindenhová Ő visz most,pedig tudnék egyedül is! :roll:
Fúúúúúúú, nagyon meleg van!Igyatok sokat!
Vendég

Ja!!! Holnap megyek vércukros mizére! Alig várom! Mit kell vinni magamon kívül,tudna valaki segíteni? Citromlé? És rossz nagyon?Most akkor lehet pisilni közben vagy nem? :oops: :lol:
Befejeztem..... :oops:
Vendég

Adrinalin!
nekem azt mondta a doki, hogy vegyek 72g glükóznak megfelelő valamit a gyógyszertárba, és vigyek egy nagy bögrét, meg egy fél citromot. és hogy ne készítsem el, mert nem szeretik egyes helyeken, ha a kismama készíti, mert nem bíznak bennük, hanem majd ott a nővérek összeállítják....

nomármost, mondjátok, ha hülye vagyok....miután levette 100 ember "hepatítiszes" vérét a kedves aszisztencia. akkor nekiáll az én citromomat facsargatni a koszos kezével?????????,
mert hiába mossa meg a kezét,a citrom ezerszer több kórokozót mar le a kezéről, és az belefolyik a bögrébe....

Én ezt nem akarom!!!!

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Adrinalin, én vittem magammal egy zsemlét és 2 dl tejet, de pl. a kórházi büfében is meg tudtam volna venni. Pisilni lehet, de viszont inni nem, még vizet sem. Hát én már az utolsó órában nagyon kivoltam... Szerencsére szuper lett az eredményem.

Sheepy, sajnos még nem vettük meg a leendő otthonunkat, nagy keresésben vagyunk... Ami tetszik az a Római (de nem a lakótelep, ja és nem az ártér) vagy Szentendre.

Evu, az én babám sem mindig aktív, teljesen változó, hogy mikor milyen kedve van. Általában estére indul be, van amikor csak úgy remeg a hasam.

Sziasztok, Csilla
csim

Jah, Ti idénre gondoltatok!... :oops:

Ágica, igazad van! Én már többször nem csinálnám újra ezt a sz...ságot, a tej+ zsemle az álom a másikhoz képest!

Cuki, itt is magunk vesszük a cuccokat.

Én pénteken voltam, elég új a tapasztalat. Reggel lehet pisilni, éhgyomorra vért vesznek, majd meg kell inni a cukros lötyit, amit viszünk magunkkal, ezután már mást enni, inni nem lehet, plusz pisilni sem. 2 óra múlva újabb vérvétel, plusz pisi.

E.

gerika

Cuki, nem kell csempészni, nekünk eleve így mondta a védőnő is.

E.

gerika

AKKOR VIZELETET NEM VIZSGÁLNAK? ELÉG OTTHON PISILNI, ÉS NEM KELL VINNI BELŐLE?

Ágica
Kép
ágica_26

azt tudtátok, hogy mivel a delfinek ultrahanggal kommunikálnak, ezért látják a terhes nőkben a kisbabát? és ezért megtisztelik őket? kár, hogy MO-n nincs delfin akvárium. szívesen elmennék megnézni, hogy mit szól a pocakomhoz
ezt a párom hallotta valahol

Ágica
Kép
ágica_26

jaj Cuki!!!

de jó az a cica!!! szegénykém...hát clorox, meg vanis, most azonnal, és újra 95 fokos mosás, vagy kétszer....

Ágica
Kép
ágica_26

Köszönöm a segítséget! Oké! Tehát viszem a kis citromomat magammal (mert ezt a szőlőcukros "finomságot" senki nem mondta, hogy nekem kell beszereznem) . De pisilhetek reggel otthon, vagy azt is vigyem, hátha kíváncsi rá valaki? Aztán vért vesznek, megiszom a löttyöt, majd két órás kókadozás és pisi meg vér? Jól értelmezm? De miből lesz a pisi, ha nem ihatok?? :roll: Hmm..... :oops:
Vendég

fél liter vízben lehet feloldani a cukrot. azzal ki lehet bírni

Ágica
Kép
ágica_26

Cukika Fúúúúúúúú! Ne aggódaj, egyszer én is jártam hasonlóan. Kimostam egy színeset, de benne volt a párom vadiúj Boss gyapjú(!) pulovere. Amikor kiteregettem, akkor csak nézegettem hogyan került a mosásba babaruha??? És bevillant, hogy miből lett.... Egy nagy nevetés volt a vége! :lol:
Vendég

3 éve a mamám belemost a rózsaszín térdzoknimat a fehérneműim közé...azt hittem rosszul látok, amikor mindenem egységesen halványrózsaszín árnyalatban pompázott...ennél már csak aza rosszabb, amikor a zöld színű mosópor, zöld árnyalatot ad a fehér ruháknak...
a párom volt felesége egyszer leszedte a lakásban a függönyöket, és kimosta 60 fokon. persze összementek , és olyanok lettek, mint a miniszoknya. akkor lehajtották a szegést, de most meg olyan miniszoknya, amiből a szőr is kilóg.... :lol: :lol: :lol:

Ágica
Kép
ágica_26

csajok nagyon kivagyok, mindjárt bőgök...először is Cukit sajnálom. Miért nem pártol egy pici szerencse az emberek mellé, amikor szükség lenne rá????????

másodszor: a kedves kollégák úgy engedik el az ajtót, hogy az nem tud becsukódni, és sípol. és én ülök a legközelebbhozzá. én állok fel becsukni!!!! persze ilyenkor a pocimmal megbeszélem, hogy most iszonyat bevágom az ajtót, ne ijedjen meg! persze én ijedek úgy meg, hogy majd ki esik a szivem,, és most bőgnék is, és a kispocok is rugdalódzik. legalább az ajtót csuknák be az emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ágica
Kép
ágica_26

Hű csajok!
Jó sokat írtatok! Én ma szétdolgoztam az agyamat, most volt 10 percem feljönni a netre.

A tengerjáratban én is benne lennék, de nekem az is elég ha a Balcsiig megyünk, és a következő 3 hónapot ott töltjük.
Apa megígérte, hogy július elején lemegyünk pár napra, utánna pedig egy barátunk házába a Velencei tóra egy hétre. Már alig várom.

Jövőhétem Én is megyek cukorterhelésre, nem nagyon várom
Ez már a második lesz: otthonról kell pisit vinni és otthon kell meginni a cukros lötyit is.

Adrinalin: csak a cukrot add neki oda, vigyél magaddal egy kiskanalat és a citomot te csavard bele!

Nem írígylem akiknél nincs klíma, nem tudom, hogy bírnám, szerintem be sem mennék dolgozni. Nálunk otthon is egész nap és néha még egész éjjel is megy a klíma, mert nem tudunk aludni a melegtől, ablakot pedig nem lehet nyitni olyan zaj van. Ez Békás City.

Hű, most írt Apa sms-t vett nekem vacsira dinnyét.

Na megyek még egy kicsit dolgozni, aztán írány haza.
Még jó, hogy kocsival jötte, abban is van klíma.

Masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

asszem hazamegyek...elegem van!

Ágica
Kép
ágica_26

JA!
és akkor a kedves kolléga megjegyzi, amikor szólok az ajtó miatt, hogy ő nem is hallja...igen, mert a terem végében nem lehet hallani. ellenben ÉN hallom!!!! mert tőlem 4 méterre van!!!
és egész nap sípol!!!! IDEGESÍT
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil:

Ágica
Kép
ágica_26

MOSTMÁR TÉNYLEG MEGYEK HAZA, OTTHON FOLYTATOM A PUFFOGÁST!

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Voltam UH-n. Nem a doki csinálta, ezért jó sokáig tartott. Mindent alaposan megnézett Ági (ő az UH-s), sőt 4D-re is átkapcsolt, megnéztük az arcát, de nem igazán mutogatta magát, mert belebújt a lepénybe. Farfekvéses. És a becsült súlya 663 gramm.
Ágitól megkérdeztem, hogy mi a helyzet azzal, hogy szülésznőt kell fogadni. Ő azt mondta nem muszáj. Bár hozzátette, sokkal többet segít mint egy orvos, ezért nem árt megfogadni.

Cukika: Én is szoktam ilyet csinálni. A múltkor nálunk rózsaszín volt minden. Nekem a Vanish fehérítő vált be.

Terheléses cukor: Nekünk nem kell semmit sem vinni, csak poharat. A citromot nekünk kell beletenni. És nem fontos az asszisztens előtt meginni, sokan nem is bírják egyszerre lehúzni, hanem le lehet ülni egy paraván mögé és ott elkortyolni. Azt hiszem nekem csak 2 hét múlva kell mennem.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?