Sziasztok!
Egy pici bekukk!
Mi is használjuk az infacolt, meg a mecsek bébi teát, azóta Bogi tök nyugisan alszik, és szinte mindíg 3órát!
Csak ez a kaki eröltetés megmaradt, de viszont van naponta 2-3-szor kaki, én nem tudom miért erölteti folyton, de majd szerdán megyünk dokinénihez tanácsadásra és rákérdezünk, egyébként semmi gond nincs, tök jol vagyunk mostmár.
Kinderke!
Nálunk pont ez volt a szitu, hogy a kórházban nem volt még tejcsim, és nyomatták bele a tápit, azzal dicsekedtek a 3. napon hogy Bogim olyan éhes, hogy 100-at simán benyom, természetesen cumisüvegből...
Mikor hazajöttünk megindult a tejcsim, de nem volt elég, így pótolnom kell tápival, a szopizás totál nyűgi volt nálunk is.
Aztán a mult héten eljutottunk oda, hogy szopizás egyáltalán nem kellett, mert fájt a poconk is, meg ugye a cumisüvegből könnyem kajcsizni, így olyan torka szakadtából üvöltéseket levágott, hogy szó szerint elkékült a feje, alig kapott levegőt, na akkor én úgy voltam, hogy nem eröltetem tovább a szopást, inkább fejek, és odaadom cumisüvegből, így már minden okés volt...
Persze ez rohadt fárasztó, meg időigényes.
Aztán jött anyukám, hogy én annó dettó ilyen voltam, vegyek bimbóvédőt, azzal majd szopizik.
Így aztán másnap irány a bolt, alig vártam hogy hazaérjek és kifőzzem és kipróbáljuk.
Na azóta szopizik csodálatosan, tejcsim is egyre jobban szaporodik, már alig kell pótolnom.
Ezt csak azért írtam le neked, hogy ne szomorodj el (mert én azt tettem, szétbőgtem a fejem minden szopipróbálkozás után), egyenlőre ne add fel, próbálgasd hátha sikkerül visszaszoktatni, de ha nem megy akkor vegyél te is, tulajdonképpen nem vészes ez, a lényeg hogy szopizzon valahogy, és én még a jó oldalát is nézem, ha majd jön a foga, nem fogja szétcsócsálni a bimbóm...
Szal kitartás, ne add fel, még elég picuri Samud, mi 3 héten keresztül nyűglödtünk vele, szal én már akkor ttotál kész voltam, muszáj volt valamit lépni.
Egyébként nagyon rossz dolog ez, anyám mesélte, hogy annó én is itt halason születtem, és engem is itt "rontottak" el ezzel a cumisüvegezéssel, ezért nem voltam hajlandó szopizni, az öcsém Szegeden született, ott még anno akkor nem cumisüvegeztek, hanem pohárbol adták nekik a kajcsit, nem is volt gond a szoptatásnál mikor hazament anyum a tesómmal.
Azért ez elég gáz, bár tudom én, hogy cumisüvegből sokkal könnyebb kajáltatni, de utána meg szenved az ember vele otthon...
Na, befejezem, bocsika kicsit hosszú lett...
De hátha segítek vele...
Jó éjt Mindenkinek!
Pussz.