A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Sziasztok lányok!

Én is halál szarul vagyok........éjszaka kétszer is görcsölgettem...........majd meghaltam, alig tudtam aludni! :( Tuti nekem is bekavart a front, mert eddig bármikor jött, főleg hideg, a halálomon voltam! Remélem még nem fogok szülni! :? Fáj mindenem, szédülök és alig birtam kikelni az ágyból! Csak azért jöttem fel, hogy megnézzem hogy vagytok és írjak pár sort!

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Édes vagy Niki,köszi az 1üttérzést! :oops:
A többségét igen,de volt egy saját munka,amit sehova máshová nem menetettem el,na azért fáj a fejem,de úgy nagyon!

És ha 1szer egy üzlet beindul....,gondoltam gyorsan lefürdök és visszafexem az ágyba,tanulok és pihizek,mindezt már csak büdöskén tudom kivitelezni,mert elzárták a vizet! :twisted: :evil: :twisted:

Vannak napok amikor semmisem sikerül.....
Nekem úgy látszik ez egy ilyen lesz. :cry:

Kép
bringababa

Túlleszel ezen is!
:lol:

Kép
niki30

Sziasztok,

Ugy latszik akkor ma mindenki kicsit nyamvadek! En is!! :( Reggel fajt a hasam, aztan bevittem ferjem egy darabig, mert ma kene nekem a kocsi, de kozben majd meghaltam a gyomoregestol (az a tipikus belesajdult a hatad is gyomoreges), a fejem szet akar szakadni, a hasam kuruttyol, es meg ingerult is vagyok. Idegbajt kaptam a vezetestol, es azt hittem sosem erek haza!!!!! :(
Ma lenne az erzestelenitesrol szo a szulesfekesziton...el kene menni, de majd meglatom...ahogy most erzem magam! Plusz borgyogyaszhoz is el kene mennem, mert a hatamon az az ize..,....hat eleg gaz es zavar.....de rettegek, hogy hozzanyul valaki, pedig igy sem jo!!!!! :(
Szoval eleg jol vagyok most en is!!!! :twisted: :twisted:

Vegigolvastam titeket, de mindenre nem tudok reagalni. Az epiduralis erzestelenites nekem is jo lenne...de ugy tudom nem is osztogatjak surun. En rakerdeztem a dokimtol azt mondta hogy haaaat persze adnak, ha kerek...de hat tudjam hogy mire bekotik, meg mire hat, eltelik 1 ora!! Ami nem igaz, mert tesom is kapott, baratnom is es 20-25 perc mindennel egyut!t!!! Nem akarnak adni, mert penz es a korhaz nem tudja ugye radterhelni, elszamolni.l
En nem altatom magam. Baromira fog fajni a szules, nem vagyok hos, hogy mar en pedig kibirom.....szerintem visitva fogom kovetelni.......csak azt nem tudom hogy kapok-e vagy sem. Amugy kulfodlon ugy neznek rad, mint egy ufora, ha NEM akarsz erzestelenitest!!! Szerintem attol, meg mindenki jo anya lehet, hogy nem szenved borzalmasan a szulestol. Egy kolleganom azt mondta, hogy hat o nem kerne ha suzlne, mert elveszi a szules oromet. Mondtam neki, hogy en igaz meg nem szultem, de mar volt nagy fajdalmam, de amikor valami faj es majd szetszakadsz, rohadtul nem erdekel mar a szules orome...hanem hogy muljon el a fajdalom. Szoval en igy latom...es bizom benne,hogy majd kapok erzestelenitest ha mar nem birom tovabb!!!!!

Na jo megyek, mert most annyira minden bajom van, hogy inkabb...nem is tudom. Pihenek, bar fekudni nem birok a gyomoregestol!!! :(

Pusz,
Lorci

Kép

Kép
lorcika

Lorci, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz napod van!
És még az idő sem a legjobb.
Próbálj meg pihenni, úgy ahogy a legjobban esik.
Nem tudok okosat mondani, csak azt, hogy tarts ki!!!!!!!
Veled vagyunk!

Kép
niki30

Megyek intézem a polgármesteri hivatalban a hajadonsági papíromat.
Én ugyanis nem vagyok még férjnél. Csak menyasszony vagyok:)

Kép
niki30

Sziasztok!

Sajnalok Mindenkit, aki gyengelkedik ma, kivanom hogy holnapra muljon el teljesen.
En csak a fejemet erzem kicsit kabanak, de az idonek tudom be.
Ma szerintem aludtam volna 11-ig siman, de fel 10-kor furogep ebresztett, na jo nem panaszkodom, hisz minden ejjel alszom rendesen. :oops:

Niki, Doo szerintem is ezen a topicon tudjuk majd folytatni az eszmecsereket. :D

Jo hir, ma 5-re jonnek lerakni a szonyeget a baboca szobajaba. Hurra!

Most megyek Anyuhoz ebedelni, halat kertem salataval, rizzsel, nagyon szeretem es meg egeszseges is, nyamm-nyamm!

KépKép
horilda

Sziasztok!

Megnyugodtam, ma mindenki nyeszlett. Én is. Teljesen kiveszett belőlem a tettvágy!

A reggeli vizsgát egyszerűen elaludtam. :( Ezt sajnos mielőbb pótolnom kell, mert aztán jön a baba, nem érek rá vizsgázgatni.

Délután lenne angol zh, hát nem tudom, olyan vagyok mint egy nagy adag olvadt fagyi... plötty vagy mi. Nem tudomképes leszek-é elvonszolni bánatestemet odáig... Amúgyis a páromnak kéne bemenni 4-6-ig órára, nem tudom mi legyen. Ha ma nem megyek tuti nem írja alá az indexem az a szörnyella. Épp azon gondolkodtam hogy olyan szar tanár lehet jobb is volna, jövőre újra a kettes modult járni valami jobb tanárral... Ezen még pont 2-ig tudok gondolkodni.

Amit alvás közben kivitelezek majd! :)

Ma a barátnőmmel elmentünk a virágoshoz, meg beszereztem Gergőnek a húsvéti ajit.

Holnap páromnál céges húsvétolás van, oda persze kell menni...

Aztán pénteken megint két zh.

Szóval aszem elfáradtam totálisan... most így érzem. A lábam kidagad a szandálomból is, a hasam felkeményedik az ötödik lépés után...

Nem az én napom.

Mindenkinek jobbat a nap hátralévő szakaszában!

KépKépKép
bogyra

Bogyra: Kitartast a mai napra neked is! Ez tenyleg ilyen hulye nap!! :(

En meg itt agyalok, hogy menjek-e borgyogyaszhoz. Egyszer mar votlam ennel a manusnal. Akkro ranezett a bigyomra es hipp-hopp le is egette. Persze en szivrohamot kaptam..de vegulis minden oke azota.
Na most itt rettegek, hogy odamegyek, megmutatom mim van, o meg tuzes vassal leegeti...Ricsi meg kiugrik belolem az ijedsegtol!!!!! :( :shock:
Jajj gyava nyul vagyok!!!!!! 12-15 oraig van...szoval meg van egy pici idom eldonteni tul essek-e a tuzes vason!!! :(

Bringa: Remelem lenyugodtal mar te is egy kicsit. Ez baromi rossz, amikor elvesznek a cuccok a geprol!! :twisted:

Eliza: Pihenjel sokat, hatha meg Domcsi bent marad egy picit. :)

Horilda jo etvagyat. En ma egy zsomlet ettem ebedre. Egyik fele sonkas, masik szalamis. Ez a mai egeszseges, taplalo es vitaminban gazdag ebedem. :D

Na jo agonizalok meg egy kicsit a tuzes vason.....

Szep...szebb napot mindenkinek!

Kép

Kép
lorcika

Sajnos én is csatlakozom a rosszullétes kismamák táborához. Lefektettem a lányomat, és most csak nyögök, mert megint egy olyan fél órája ugyanaz az érzés, ami tegnap du. Ugyanott, jobb oldalon, szúr és fáj. :shock: :? Lefeküdni vele képtelenség, és a legapróbb mozdulatra is belenyillal. Ez remek lesz, ha napi rendszerességgel előjön..
Vendég

Dori: Jajj ez nagyon rossz lehet! :( Valami kenyelmes fotelben probalj meg ulni...hatha az is segit! :(
Vigyazz magadra!

Kép

Kép
lorcika

Atya-gatya,szép kis nap ez,úgy látom :roll: :? :(
Én az ágyban időztem idáig,végre hallom jön a víz,gyorsan kikeltem egy azonnali fürdés reményében,de a víz olyan fekete volt,mint az üszök :twisted: :evil: :twisted: Kerek negyed órát folyattam,mire letisztult valamelyest,de a kosztól ami feljött tönkrement a konyhai csap,gondolom eldugult! :twisted: :evil: :twisted:
Kérdés:ki fizeti meg az elfolyatott vizet?ki vesz új csapot?
Áldott panel feeleng :twisted: :evil: :twisted:
Közben még apával is összekaptam,mert morcos voltam,gondolom ő meg fáradt az éjszakánk után :cry:
Tanulás???????????!!!!!!!!!!!Nuku.nem megy.úgy vagyok,mint Bogyra,egy plöttttttttttttttyyyyyyyyyyyy.
Lányok!mivel én kezdtem a nyavajgást,ezért most én hirdetek juszt is jól vagyok kampányt! :wink: :lol: :wink:
Ki tudja,hátha bejön....
Egy biztos:én ki nem teszem a lábam itthonról!

Ja,és még egy adalék:telefonáltam a biztosítóba,mert nem küldték a kötelezőm,erre azt mondták azért,mert nem látszik az első negyed év befizetése,ami egy bróker cégen keresztül történt.Én meg ügyesen csak a kötvényt tettem el,nem találom a készpénzfizetési számlát.YUPPIÉYUPPIÉÁYOOOOO :twisted: :evil: :twisted:
Ezért balázs kinyír,mert ő rendes fiú én meg hanyag-anya.
Hülye,hülye,hülye bróker!és én is az vagyok,soha nem tanulok a hibáimból.Ez az irodásdi rendben elrakni csekkeket nekem nem megy,pedig tudom hogy ez így nem jó,de nálam le van tudva a dolog,ha befizettem amit be kellett.
Na mind1,mostantól érvénybe léptetem a csak azért sem vagyunk szarul délutánt! :lol:
Puszi,sok

Kép
bringababa

Úgy látszik ez már mindigy így lesz...
Mármint, hogy egyre több nyűgünk lesz, egyre nehezebben viseljük a terheket, egyre hamarabb kimerülünk, stb....
Én is éjszaka többször felébredek, gyomorégésre és Emma nyomulására. Egyszerűen úgy feszít.
Lányok, már nincs sok hátra!
Azért sem vagyunk szarul délutánhoz csatlakoznék! :D :D :D :D :D

Hogy mindenkinek szebb napja legyen, beírok egy gyönyörű idézetet.

"Honnan jöttem? Hol találtál rám?" - kérdezi a kisgyermek édesanyjától.
Amaz sír és nevet egyszerre és a gyermeket keblére ölelve így válaszol: "A szívemben rejtőzté, drágám te voltál annak minden vágya."

(Rabindranath Tagore)

Kép
niki30

rejtőztél
pontosítva

Kép
niki30

Sziasztok!

Én is pocsékul vagyok :)
Semmi erőm semmihez, pedig lenne egy csomó dolgom. Álmos vagyok és szédelgek, elmúlhatna már. Úgy látszik frontérzékeny vagyok. Megyek kínlódok egy kicsit később még benézek.

Kép
rena10

doppingoltam magam,mégpedig azzal,hogyha a Csisztu fel tud kelni reggel és parádézik a Tv-ben,én sem vagyok sz.. ból,és összeszedem magam! :wink:

Kép
bringababa

Niki!nagyon kis culi az idézet! :)

Kép
bringababa

Jajj eddig jóéjszát Bogika volt! :)

Most keltem, szemem keresztbe, szeméremcsontom asszem kettőben, vagy több darabban, úúúgggggy fááááj, a fejem szédül. Kurvafüves bácsik meg lankadatlan nyírják a füvet. Csak tudnám az összesen 10 négyzetméterhez mié kell egy egész traktor!!!! Hát nem a margitszigeten lakom. Nah se baj, fejem szét megy, szét traktorozzák a füvesbácsik.

most szépen elvonulok suliba lesz ami lesz alapon, az utba eső összes fagyist végig eszem, hogy nekem is legyen már egy kis jó. :)

És ezennel csatlakozom csakazért is jól vagyok, márameddig fagyiról álmodom délutánról! :)

Jajj álmok, tegnap férjhez mentem álmomban. De a párom persze mindent elfelejtett ami rá volt bízva, úgyhogy első öt percében a házasságomnak lerágtam a fejét dühében... :D :D
Nesze nektek és főleg nesze neki kedves kis éjdibéjdi ara! :D

KépKépKép
bogyra

Legyetek szíves az üzenetemet úgy érteni, ahogy nem sikerült a leírni. A ragozásokat tessék benne elrendezni! :)

délutánról = délutánhoz

dühében = dühömben

és egyebek amiket nem láttam/vettem észre! :)

KépKépKép
bogyra

Ügyfelünk a Kárpát utcai 4dultrahang rendelő és múlt héten voltunk kinnt fotózni. Én is rákerültem egy képre. :oops:
Ha valakit érdekel.
http://4dultrahang.com
Galéria menüpont alatt a Rendelő. Épp olvasgatok:)

Kép
niki30

még mindig fáj :shock: :shock: :? :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Niki: Rozsaszin kardiganban vagy? Mert akkor megneztelek! :) Csini, vekony kismama vagy! :)

Elmentem a borgyogyaszhoz, de rengetegen voltak...igy el is jottem. Nem erdekel az egesz...lesz ami lesz a bigyommal...majd leszakad vagy mittomen....
Az utakon idegbajt kaptam, persze, hogy a kamionos alig akar beengedni az M0-ra....inkabb fogyjon el a betero sav es menjek neki a korlatnak!!!! Elegem van a sok hulyebol!!!
Az a baj, hogy olyan helyen lakunk, hogy az egyetlen tomegkozlekedesi eszkoz 20-25 perc seta...amit nincs minidg kedvem bevallalni...igy marad a kocsi. Ami egyre inkabb nem fog menni, mert nincs turelmem mar hozza.....apu dolgozik, szoval nem tudom hogy fogom csinlani.
Es holnap mennem kell a Nyugatihoz a dokihoz. Na mindegy!!!
Ahhh nincs jobb kedvem....csatlakoznek en minden szep delutan taborhoz, de inkabb megprobalok ledolni es varom, hogy ez a nap veget erjen.

Pusz.

Kép

Kép
lorcika

Dori: Dokiddal nem beszeltel?? Mi lehet ez?? :(

Kép

Kép
lorcika

Igen, az vagyok én:)

Kép
niki30

Laura,
nem vagyok egy telefonálgatós típus a dokinak. :roll: Holnap este meg megyek ctg-re úgyis. Abban bízom, hogy tegnap is elmúlt, de már dél óta tart, és lassan felébred Viki is és indul a hurciba, meg mennem kell egy óra múlva Gergőért is a suliba. Na, remélem addigra elmúlik.

Niki,
:D :D
Vendég

Kitartas Dori! :)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Hát csak bejöttem, és gondoltam irok pár sort, mivel rég voltam itt...

JÚÚJJ, MOST TELKÓZOTT A BARÁTNŐM APUKÁJA, HOGY MOST SZÜLETETT MEG A KISLÁNYA, 3200, 52CM, EGÉSZSÉGES!!! jAJ, DE IRIGYLEM!!! :D :D

Hát, lécelek is, hirtelen....amindenit, nem semmi! Olyan nemistudom, tök irigykedős érzésem van, én meg ittmaradtam még várni-várni....hajjaj,
Puszi mindekinek, vigfyázzatok magatokra!

Kép
[/url]
gypsophila

Dóri,te szegény! :cry: :cry: :cry:
Nekem javult a pihenésre,tudom Te még azt sem tudsz,de legalább akkor tényleg beszélj orvossal!

Niki!én is megnéztelek,tényleg csiniminimami vagy! :)

Lorci!a vezetéssel én is pont úgy vagyok,mint Te!kezdem útálni,pedig imádtam,annyi paraszt van! :twisted: :evil: :twisted:
Nekem holnap kell(ene) mennem Gödöllőre,de még nem tudom hogyan veszem rá magam :? Az 1etlen motivációm az az,hogyha most fosok,mi lesz mikor majd babával kéne menni?!

Apával megbékültünk,Alexa hozott két darab 5öst,holnaptól tavaszi szünet,elolvastam legalább 7 tételt,ettem milánóit és folyton azt mondom magamnak:látod a Csisztu is.... :wink:

Hajrá fagyi,hajrá jókedv,Bogyra ügyes légy az okosítóban! :lol:

Dóri!értesíts majd mivan Veled!
Eliza!hová tűntél?!minden okés?!

Doo!nos :?: :!: :?: :!: :?: :!: nagyon drukkolok

és a fájdalomcsillapításról ugyanazt gondolom,mint Lorci,nekem néha elegem van "a nem vagy anya,ha nem bírod ki","nem vagy anya,ha nem szoptatsz" típusú billogokból.Azt is nagyon útálom,ha valaki ítélkezik más felett,erre szerintem megvan a "felettes szerv" :!:
Én is beszéltem a dokimmal róla,mondjuk én akkor a szülésemért rimánkodva,hátha így engedné,de az Uzsokiban sincs erre külön anesztes doki,akit fel lehetne kérni erre az kerek 20ezer forintért vállalja,amit az én orvosom rühell,mármint azt hogy valaki előre elkéri valami árát.Azt mondta ez aljas dolog,még szerncse,hogy az ő árát nem kérdeztem meg! :roll: csúnyán beégtem volna!jól éreztem én hogy sértésnek venné,ha pénzről akarnék vele beszélni...De ez még a jobbik hozzáállás szerintem!

Kép
bringababa

Dóri!igenis értettem,nem telefonálsz és kész! :wink: :lol: :wink:

Kép
bringababa

Sziasztok lányok!

Dögrováson vagyok, úgyhogy dokihoz megyünk ma este fél nyolcra....nem tudom ott mi lesz, de lehet, hogy már nem jövök!
Ha gondolja, valaki megadhatja a mobilszámát, és írok neki, és akkor tud nektek szólni! DE remélem nem kerül rá sor!

Remélem ti jól vagytok, bár ahogy olvasom ez a rohadt front, mindenkit kikészít! :(

Kép
elizabeth25

Hello!

Niki, tenyleg tok vekony vagy, jol nezel ki! :D

Dori remelem elmulik ez a valami... :shock: gondolok ratok.

Lanyok! Tudom megkerdezhetem a dokimat es a vedonomet is, de mielott megyek hozzajuk, inkabb Toletek szeretnek informalodni.
Szoval a 32. het utan, nektek meg hany UH-tok lesz es mikor?
Illetve milyen az a CTG vizsgalat? Ez hetente lesz majd a vegen? Mikor? Van meg valami vizsgalat ami hatravan a 32. het utan?

Koszi elore is!
Mindenkinek tulelest a mai naphoz!

KépKép
horilda

Eliza, szurkolok ertetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
horilda

Vettem Vas+folsav Plussz tablettat, azt lehet inni?
Ti biztos tudjatok. :D

KépKép
horilda

Eliza!nekem minden adatom lát6ó az iwiw-en,mármint ismerősöknek.amúgy sem vagyok egy titkosvilmos fajta.
remélem minden okés lesz :!: drukkolok :!:

Ildi!én úgy tudom,ha minden rendben van,akkor még egy UH van a 36.héten.Ctg pedig utána hetente,majd az utolsó 7en naponta,de szerintem ezt is kórháza,orvosa válogatja.Ez egyébként a fájásokat és közben a baba szívműködését vizsgálja,1általán nem fájdalmas,csak kényelmetlen ha a baba éppen alszik,mert akkor fel kell ébreszteni,vagy különben jó sokáig eltart.Ezért jó,ha a vizsgálat előtt eszel valami szénhidrát félét,mert attól általában "felpörögnek" a babók.
Van ahol csinálnak még kenet és vérvizsgálatot is,szerintem mindenkinek kéne streptococcus szűrést is,de ez is kórház függő,pedig sok fertőzés ilyenkor alakul ki,és ezzel az 1szerű vizsgálattal sok minden megelőzhető lenne.Gondolom ez is pénz,illetve protokoll függő.
Én ezt és így tudom,de Bogyra biztosan okosabb nálam,majd ha hazaért a SIKERES zh után,biztosan megosztja velünk a tudományát :wink: :lol: :wink:

Fincsi volt a hami maminál? :lol:

Kép
bringababa

Nagyon finom volt! :D A hal mindig nagyon jol esik.

Koszonom a felvilagositast, en is igy hallottam, aztan majd ugyis rakerdezek legkozelebb, koszi meg egyszer.

Szeretnelek megkerni Titeket, hogy hivjatok Ildanak, engem kiskorom ota igy szolitanak, persze en vagyok a luke, hogy eddig nem szoltam.
Ennyi jo kis tarsalgas utan, orulnek ha Ti is igy szolitanatok. :D

KépKép
horilda

Sziasztok!

Zh, fagyi megvolt! :) A lábam buci mint egy cipó, de egyebekben jobb a hangulatom!

Jajj annyi szakami kérdés volt itt a napokban, próbálok válaszolni mindre! :)

Először is KABO: köldök alatt bal oldalt (azaz fejvégű baba I. állásban ez szupi, így normális)

KAJO: köldök alatt jobb oldalt (fejvégű de II. állásban, nem annyira jó, de még nem okoz nagy gondot, ráadásul ez az ami még az utolsó héten is megváltozhat)

Epidurál: sztem legalább annyi érv szól mellette mint ellene. Mindenki döntse el maga. Én magam nem vagyok oda érte, mert a gondolattól is frászt kapok, hogy a gerincem körül matassanak egy bazi nagy tűvel.
Ha nem jó időben adják és erre nagy esély van akkor ha nem a nőgyógyász rendelkezik epidurálás képzéssel, szóval ha akkor jön az anesztes amikor éppen ráér, nagyon lelassíthatja a szülést... ami egy csomó kockázatot hord magában (szükség lehet oxitocinra, külső segítségre stb.). Amennyiben jó időben adják és jól adják (nem féloldas, nem túlérzéstelenít), akkor szuper is lehet valóban.

De ezt már mondtam, hogy minden ami nem természetes kockázatok sorozatát hordja magában. De láttam már jó epidurált.
Bár ugyanazt a jótékony hatást el lehet érni egy kábítófájdalomcsillapító és izomlazító + görcsoldó megfelelő időben adott injekcióval. Én valszeg ezt váalsztom, ha már nagyon nem bírom :)

Vizsgálatok a harmadik trimeszterben a nőgyógy főisten ajánlásával:

- medence mérés (nah ezt számomra érthetetlen okból nem csinálják szinte sehol)
- CTG: egyidejűleg vizsgálja a magzati szívhangokat és a méhtevékenységet
- NST: ez ugynaaz nagyjából csak a gép más és máshogy kell értékelni, ez egy egyszerűbb változat, de pl a szent imrében ilyen van.
Ezeket a 36. héttől végzik először hetente, majd hetente háromszor, és végül naponta esetleg többször is (reggel, este).
- Vannak terheléses szívhang vizsgálatok, de ezt csak akkor csinálják ha valami nem stimmel szóval erről egyelőre nem beszélek :)
- UH a betöltött 36. hét után. itt a súly becslés, fekvés, lepény állapot, magzatvíz mennyiség, köldökzsinór, téraránytalanságot vizsgálják.

34. héttől vagy 80-85-ös bpd-től hetente rovosi, védőnői vizsgálat szükséges.

35. héttől magzatmozgás számlálás naponta háromszor fél-egy óra. (ezt sem nézik nagyon)

Szülés előtt 3 héttel vérvizsgálat, ellenanyag szűrés.

36-38 hét között hüvelyváladék tenyésztés (inkább 36. hét mert így még van idő kezelni is)

Nah ennyi aszem. :)

KépKépKép
bogyra

Jött,látott,rombolt,most meg lemondott és itt hagyta nekünk ezt a szőke szukát :twisted: :evil: :twisted: hát miért nem vitte őt is magával :?: :?: :?:

Kép
bringababa

Bocsika,de nagyon felbőszített ennek a Molnárnak a fel-illetve lelépése,működése............ :twisted: :evil: :twisted:

Kép
bringababa

Még mindig fáj. :? :? :cry:

Brigi,
én is tudtam pihenni, de nem javul arra sajnos. :?

Eliza,

remélem minden rendben lesz Veletek és hallunk felőled!!!!

Fotóztattam férjjel most este, fel is teszem. A fejemen látszik a "jó passz". :roll: Kép
Vendég

Molnár nem semmi, még csak a hírt magát hallottam, de majd utánaolvasok hogy is van ez. megcsinálta a szart aztán személyes okokból lelécelt. :shock: :evil:
Vendég

Bogyra: Koszi a felvilagositast. Annyira jo hogy vagy nekunk..nem gyozom hangsulyozni! :) :)
Azt mondod 80-85-os BPD-tol elvileg hetente orvosi vizsgalat??? Hat holnap kivancsi leszek Ricsike mereteire, hisz neki 28. heten volt 75 a BPD-je! :)

Ma amugy rendkivul aktiv es kepzeljetek videora is tudtam venni tegnap is, meg ma is a poci mozgast!!!! ALIEN!!!!!! :D

Most nekem is jobb kedvem lett. Lehet, hogy azert mert ettem normalis kajat, kint voltam a kutyaval es megjott ferjecskem?? :) :)

En is hallottam a Molnart a radioban, de hiradot nem neztem..most nem is erdekel mi van....ebben az orszagban semmi nem ugy mukodik, ahogy kene.

Dori: Szep nagy pocid van! Hogy birja a hatad? nem faj sokat?

Na hat szep estet mindenkinek. Majd meg benezek.

Kép

Kép
lorcika

Bogyra en is koszi a reszletes infokat!

Leraktak a szonyeget! Hurra! Nagyon szep lett!!! :D :D :D

KépKép
horilda

Ilda kuggye kepet!!!

Kép

Kép
lorcika

Bogyra,
nagyon jó, amit leírtál. :wink: Hol dolgoztál és mit? :oops: :oops:

Laura,
nem fájt se hátam, sem a derekam. Egyik terhesség alkalmával sem. :D

Ilda,
na hadd lássuk.
Vendég

Dóri,nagyon sajnálom,hogy nem múlnak a fájdalmaid :cry: ,viszont ultra brutál culi pocid van! :lol:
Nekem sokkal jobb,pihire elmúlt,remélem az éjszaka is nyugodt lesz.Neked is ezt kívánom,és gondolok rád! :wink:

Megint visszamentem a pocis képedre,teljesen odavagyok tőle! :wink:

Mindenkinek jó éjszakát,puszik!

Kép
bringababa

Dóri!

Szülésznő vagyok/voltam! GYES után már csak védőnő leszek! :) Nem éccakázok többet a családom érdekében.
Nem semmi hasad van....
:oops:

Ilda kérünk képet! :)

KépKépKép
bogyra

Még egyben vagyunk :) úgy értem, szerencse h nem a Felszab. ünnepen született meg Viktória, de most már lassan kibújhat. ma egyszer piros tűpettyecskék voltak a wc papíron pisilés után - dokim szerint a méhszáj v mi tágulhatott így. hát, ilyet még nem is hallottam. hogy ez a szülés mennyi bizonytalanságot rejt magában! én meg már aszittem h a nyákdugó.
bezzeg nálam semmilyen hatással nem volt a hidegfront! eddig is megfigyeltem h Viktória nem lett punnyadtabb szar időben, sőt, még mintha aktívabb is lenne olyankor. azért csak lesz vmi ami kicsalogatja a rejtekhelyéről...
Vendég

Doo: Hat ugy latszik a kislanyka nagyon jol erzi magat odabenn es nem akar kijonni! :) Na de ami egyszer bement az ki is jon..elobb vagy utobb!! :D
Nem vagy mar nyugos?...nincs minden bajod, hogy jajj jojjon mar ki es legyen itt vegre!! :)

Amugy most hogy hidegfront jott en eleg szarul voltam, de Ricsike pl. tok aktiv volt, nem szunyalt, hanem dorbezolt ezerrel!! :D Regebben,amikor kisebb volt ilyenkor napokig aludt, en meg fraszt kaptam hogy mi van!!! Hat igen....felnonek a gyerekek!!!! :lol: :lol: :lol:
Egesz jol aludtam, most 5 ora mult, de mar egy oraja vergodok. nem baj mar mindjart reggel......most nem zavar ha fent vagyok.

Figyu nektek vannak mostanaban ilyen kisebb gorcseitek? Nekem ilyen menstruacios gorcshoz hasonloak vannak reggelente vagy este. Most gyakorol a meh? Vagy ez nem az? Valahol olvastam ilyesmit!
Tegnap megh a Suttogo Titkait olvastam es pont a szules utani dolgokrol votl benne szo.....fizikai resze, meg a lelki resze....depi ez az amaz. Haaaat...en ettol eleve kicsit tartok, mert en hajlamos vagyok depire sajnos, meg szorongasra....es nem tudom mit fog kivaltani belolem a faradtsag, ujdonsag. Remeljuk semmi agybeborulast!!!! :shock:

Ja kepzeljetek felhivtam a bababutorosokat. Miutan megnezte a rendelest kerdezte, hogy mikor is jon a baba? Na mondom.....ebbol se lesz butor. Aztan kiderult, hogy a kisagy, meg a szekrenyke megvan, de a sarokpelenkazo csak aprilis 14-en lesz meg, mert valami alkatresz hianyzik (biztos a kek fogantyuk Bogyra!!! :wink: ). Mondtam, hogy okes ami megvan elhozzuk es akkor majd a pelenkazo johet kesobb. De valami mar legyen itt, hogy elkezdhessuk kialakitani a szobat!!! Egyenlore csak a viragmagok kelnek ki a babaszobaban.....de mar szeretnem latni hogy fogjuk kialakitani a dolgokat!! :)

Na jol van kicsit meg visszabujok az agyba.
Csaoo!

Kép

Kép
lorcika

Total nem jar jol a babanetes ora!!!! :shock:

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! :)

Dokinál tegnap minden ok volt, nem rövidült tovább a méhszáj és zárt, azt mondta, hogy szerinte nem a nyákdugó mehetett el...és Domcsi még két hétig bent marad, DE utána bármikor jöhet! Most 2200 gramm és premier planba mutatta a kukiját :oops: , kaptunk is róla képet! :) Továbbra is pihenni és a 36 hétig Magne B6oznom kell!

Lorci, a mensis görcsök normálisak, nekem is sokszor vannak, ezek ilyen jóslófájások, gyakorol a méh a szülésre! Ne ijedj meg, én is rákérdeztem a dokinál! Pihenjél azért, mert ilyenkor az kell!

Doo, de lehet, hogy akkor nemsokára babázni fogsz! :)

Kép
elizabeth25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?