Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Doo! Nem kötelező a nyákdugónak távozni, de szokott. Valóban lehet hogy csak a magaztvíz mossa ki. De ha görcsölget a hasad, mintha meg akarna jönni akkor valószínű előbb utóbb csak távozik belőled a dugó.
Ugye az akkor tud kicsusszani, hamár kicsit nyitva a méhszáj. A funkciója meg az volna, hogy a szülésig ne jussanak fel a méhbe a bacik a hüvelyből, tehát az sem jó ha sokkal előtte távozik. De ha jól sejtem te pont mára vagy kiírva ugye? Nekem egy vagy két nappal a szülés előtt távozott. De van akinek az nap reggel.
És nyugi mint mondtam Gergő is tanyázott bennem plusz 11 napot, még nem akart elválni tőlem, azóta sem mondjuk, tisztára anyás kis hizelkedő nyunyagép.

De én így imádom őt!!!
A magzatvíz kukucskának is csak akkor van értelme, ha a ctg-n nem stimmel valami... szerintem. Meg ha valamelyest nyitva a méhszáj, különben kanyit sem lát. Nah és ez az a vizsgálat emitőlelőszeretettel megindul a szülés, márha úgy csinálják, szóval lehet úgy is csinálni...
Ilyenkor megúsznak egy csomó beleegyező nyilatkozatot az orvosok... Nah de ezt csak súgtam. Persze rosszindulatból. Én a munkahelyi tapasztalatok óta tudom, hogy terminus közelben senki sem vizsgálhat meg csak és kizárólag az Orsi, ő nem meri úgy csinálni, hogy attól induljon meg....
Mostmár drukkolok nektek nagyon, szerintem szép lassan kezdj búcsúzkodni a babutól, egészen más kapcsolat lesz köztetek.

Eddig csak a tied volt minden kis mozzanata, reakciója, mindene. Mostmár majd osztozkodni kell rajta!
Én is nagyon élvezem Leventét amíg lehet, aztán folyton kikapkodják majd a kezemből.
Tudjátok irigykutya anya vagyok!
Most nekem a legnagyobb lelki eredtű gondom az, hogy Gergő annyira nagyon anyás, tehát még imád hozzám bújni, kéri hogy simizzem, puszilgassa, masszírozzam, vagy csak úgy nyunyáljam. És én elveszem tőle magamat. Szóval egy új gyerek érkezésével ami kapcsolatunk is teljesen meg fog változni, hiába nem szeretném. És nem tudom mennyi lelki gondot fogok ezzel neki okozni. Mert én tudom, hogy ilyenkor a szeretet nem osztódik két felé, hanem megszorzódik kettővel, de ő nem biztos hogy így tudja. De egyenlőre kitartóan várja a kistesót, ábrándozik róla, hogy mit fog vele csinálni. Remélem jó testvérek lesznek.
megmondom őszintén könyveket nem merek olvasni erről a témáról, mert akkor minidg rájövök hogy milyen szar anya vagyok és rögtön öngyidepi hangulatba kerülök.
Maradok a gyerekpszichológusnál, Gergő annyi mindent elmond neki, hogy mi jár a kis fejében. Talán ez a legnagyobb segítség.
Nah nem ömlengek tovább! Szépen süt a nap. Megyek angol Zh-t írni.
Aztán jön a párom igazi apukája, megint hoz mosóport

Meg húst. (hentes az osztrákoknál)

És amúgy is jöjjön csak. Én örülök neki, hogy sikerült felvenni a kapcsolatot vele. Persze nem Apa -fia kapcsolat van, de fontos ápolni a családi viszonyokat. Ebben a párom nagyon amatőr. Lusta telefonálni, lusta elmenni. De egy ideje unszolom ezzel, hogy anyukáját is hívja fel minden hétvégén, apukájának is küldjön sms-t... azóta tényleg jobb mindenkivel a viszonyunk. Anyukája is azóta kezd megnyugodni meg segítőkész lenni, amióta Zsolti is keresi őt, szépen beszámol minden hétvégéne, hogy mik történtek velünk. Ez az elmúlt két három évben nem így volt, gyakran mint két idegen úgy álltak egymás mellett....
Nah lelőttem magam! Bocsi.