A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Jó reggelt!

Köszi lányok a poci dícséretet :oops: :oops: Éjjel jól aludtam, csak a szokásos hajnali 3-4-es ébredésem/pisilés volt meg.

Remélem ma nem kezdi megint a hasam a fájást. :?

Bogyra,
ja értem már! :D Itt egy teljesen szakmabéli. :wink:

Dóri,
majd csak kibújik Viki lány! :) Bár tudom, milyen rossz így a végén még egyben lenni. :? Kitartást!

Elizával mi van :?: :?:

Laura,
alakul az a babaszoba. :D Nekünk még az ágy sincs összerakva. :oops: :oops:

Ma szar napom van egyébként, mert aggódom. Megyek Vikivel uh-ra de., este ctg nekem, aztán barátnőmmel találkozom, amíg még egyben vagyok és tudunk babamentesen dumcsizni. Persze a barátnőzést meg a kedélyállapotomat nagyban befolyásolja a mai uh eredmény. :cry:
Viki meg még alszik este fél 8 óta.. :shock: :D Mindenkinek ilyen jól alvó babát kívánok egyébként, ezt a szokását 2 hónapos kora óta tartja egyfolytában. Addig meg éjféltől aludt kb. 6-ig.
Vendég

Eliza,
most látom, hogy írtál! Örülök, hogy rendben vagytok. :)
Vendég

Köszi, Dóri, én is nagyon örülök neki! :)

És ti hogy vagytok?

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Lorci! Nekünk van egy felesleges kék foggantyú csomagunk, meg egy cseresznye készlet is! nem tom miért de dupla annyi foggantyú volt benne. Jah és van dísz akármink is pluszban. :D
Ha gondolod kisegíthetünk! :)

Eliza, akkor pihenj tovább 2200-vel kicsi még az a baba!!! Vigyázz még rá! :)

Jah és természetesen nekem is vannak minden féle ismeretlen eredetű fájdalmaim, hol itt hol ott. :D

De leginkább alhas, derékra korlátozodik, menstruációsas, néha attól erősebb is szokott lenni. Tegnap is volt vagy kétfájásom, de csak félgőzzel az igazi fájásokhoz képest! :D Aztán gyorsan elaludtam...
Gyerkőc ébresztett, itt a tavaszi szünet! Úgyhogy aranyosan játszik a szobában, hogy nehogy felébredjek, de öt percenként azért átjön meggyőzödni, hogy tuti nem keltem-é fel! Ez úgy zajlik, hogy ad egy puszit kicsit megrázza a válam, hogy anya ugye nem keltél fel???? Hát nem édi? :D

Nyákdugót kérdezte valaki, jah Doo! Hát nekem a Wc papíron tűnt fel, de szerintem ha pisilsz is nézegess vissza mielőtt lehúzod és akkor tuti észre veszed! :) Amúgy nem őssze téveszthető semmivel. Olyan valami amit még sosem láttál és mégis belőled jött ki, kicsit véres nyákos nyúlós izé . :)

:shock:

Ma megyünk nyuszit simogatni, aztán leadom a kölköt anyunál. Visszafelé lehet bemegyünk a piacra, hozok zöldséget, meg sonkát, meg tojást húsvétra. Festek egy párat. Aztán nagytakarítás. És kérlek szóljatok rám, hogy pucoljam meg az erkély ajtón is az ablakot....
Ugyanis az ablak puci a Zsolt feladata, de mindig fogja és ráhuzza a függönyt, íg ycsak akkor veszem észre hogy nem pucolta meg, amikor a vendég leül a fotelbe pont az ajtó mellé... :twisted:

KépKépKép
bogyra

sziasztok

Lányok szóhoz sem jutok, mi van veletek? Mindenkinek fáj, szúr, hasogat?? remélem azért az elkövetkezendő pár hétben lesz javulás is. Azért még van egy kis időnk.

Ahhoz képest, hogy én hogy útáltam az egész terhességet, most baromi nyugodtság van rajtam, leszámítva, hogy nagyon parázom a szüléstől- bár osztom Bogyra véleményét és nekem ne bökdössék a gerincem tűvel inkább kicsit "meghalok" a fájdalomtól -. Szóval most kicsit megbékültem a terhemmel, bár néha nehéznek érzem a lányom. Pedig panaszkodhatnék, mivel a hülye cukrom, meg a pisimben lévő bacik miatt a héten minden nap orvosnál járok. Már fehér köpeny szindrómám van, mondjuk eddig is volt, csak eddig nem nagyon láttam orvost, csak a vészhelyzetben a tv-ben.

Amúgy itt Szegeden a napfény városában még mindig gyönyörű napsütéses az idő, bár talán ma már csak 14-15 fok lesz. Tegnap még simán volt 20 fok.

Barátnőm nagyon rendes és treníroztat a szülés utánra, ezért tegnap is felkért egy kis bébiszittelésre. De én tudtam előre, hogy a 6 hetes kislánya érezvén, hogy én mégiscsak idegen vagyok gyönyörűen végigalussza azt a két óra hosszát. Úgy is lett. Feltettem a pocimra és már szuszogott is, pedig az én kislányom igyekezett nagyon aktív lenni és felvenni véle a kapcsolatot. Olyan édesen szuszogott, hogy én is majdnem elaludtam.

szóval csodálkozom is magamon, de itt a finishben már elviselem a terhem. Nem mondom, hogy nem fáradok el estére, de egész nap igen aktív tudok lenni. Szóval csak pozitívan lányok.

Mindenkinek szép napot, én is lassan indulok a dokikörútra.

Márti
stella2007

Sziasztok!

Bogyra köszi a tegnapi felvilágosítást a kajo és kabo-ról. Most már értem nekem jelenleg kajo-t írtak ez van. Minden nyavajámat kialudtam és ma remekül vagyok. Remélem ti is jobban vagytok!

Kép
rena10

Bogyra,
már múltkor is akartam mondani, csak vhogy lemaradt h Gergő nagyon édes (ezt csak Neked mondom - egy ilyen nagyfiút a világért sem égetnék ilyesmivel szemtől szembe! ;)), jófej kissrác. a csokornyakkendőben meg tüneményes.

Eliza,
itt lenne az ideje h babázzak! :) Neked jó pihenést.

Dóri,
igazából nem rossz egyben lenni - sztem pont ezt érzi ő is. nem szenvedek semmitől (jó, most már picit fájogat a derekam) - nekem még a méhem sem gyakorlatozik igazából sokat, pedig most már csinálhatná!!

de azért remélem, tényleg közel a nagy nap: ma éjjel azt álmodtam h már erős kontrakcióim vannak, csak én nem érzem :lol: :lol:
az a helyzet h azt szeretném elkerülni h vegzálják szegény babámat :roll: mensimhez képest ma töltjük a 40. hetet. jövő szerdán megnézi a dokim a magzatvizet, ha addig nem történik semmi. tökre biztos voltam benne h inkább előbb fog jönni babsi, mint később :? az is igaz viszont h én soha nem voltam ilyen kifejezetten megérzős fajta :?

stella,
nagyon aranyos ez a hason szuszogó babás történet és h a lányod ismerkedni készült!! :lol: szted mitől változott a hozzáállásod? talán attól h már látod az alagút végét? Te hányadik hétben jársz? (ilyenkor én is mindig rájövök h milyen hasznosak a vonik, de magamra gondolva mindig az van a fejemben, ha én tudom az enyémet, biztosan más is tudja - mármint az enyémet :lol: )
Vendég

Különben érdekes dolog ez a terhesség. Keresztapám pszichológus és nem hittem amikor mondta, hogy többedszer szülőknél is úgy van hogy csak harmadik harmadban kezdenek kötődni a babához az anyuk. Persze nem úgy értem, hogy a magzat elvesztése nem fáj, már előtte is. Hanem itt rendes terhességre gondolok, szóval hogy addig is ott van bennünk, meg persze figyelünk rá, hogy ne bántsuk őt semmivel.

De ilyenkor már mint egy sötét kalitkába zárt családtag olyan. Legalábbis nálunk mostanában egyre szorosabb kötődés van. Apa -fia, bátyja - öcse között is. Egyre gyakrabban beszélek hozzá, most a legújabb hogy már a tömegközlekedési eszközökön is beszélek vele, hülyének is néznek. De én tudom hogy figyel rám! :)

A gergővel éppen húsvéti mondókát tanítunk neki, meg locsoló verset! :D

Biztos ennek köszönhető Stella megnyugvása is. Az anyai ösztönök. :)

Doo! Kitartás, nekem ez volt a legrosszabb, mármint lelkileg, hogy nem akart Gergő időre kibújni. A betöltött 42. hét előtti napon szándékozott találkozni velünk! :) Amúgy is tök nagy macera az állandó orvoshoz járás... mindenféle vizsgálatok... Úgyhogy hajrá nektek! :)

Nem tudom már kiírta, hogy a 80-85 BPD felett már hetente kontroll, illetve ezt én írtam, de ez az adat csak azokra vonatkozik akinél terminus bizonytaléanság áll fenn. Szóval hogy fingjuk sincs mekkora a gyerek valójában. Amúgy ránk normális mamikra az vonatkozik hogy 36 hét után már hetente kontroll. :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok.

Orulok, hogy mindenki jobban van es egyben van! :) Pihenjen mindenki.
Nekem annyi tervem van delelottre....de kozben meg fajdogalok kicsit. Delutan meg doki es azzal el is megy az egesz delutan.

Hogy toltitek a husveti unnepeket? Szombaton hozzank jonnek baratok elo-nyulazni. Aztan vasarnap ha szep ido van, akkor kirandulni szeretnenk, hetfon meg jon a csalad husvetozni.
Es en meg elotte szeretnem ha ferjecskem felszerelne a ket szobaba a karnist (plusz a babaszobaba), osszerakna a bababutort, a konyhaba felszerelne a bogre tartot, el kene menni bababoltba....szoooovaaaaal van teendonk!!!! :D :D Ebbol nem tudom mit tudunk megvalositani! :)

Na feltapaszkodom es tevekenykedek egy kicsit.
Szep napot mindenkinek.

Kép

Kép
lorcika

Mi itthon töltjük szerintem az ünnepeket.

Pénteken jön a párom apukája, vasárnap az anyukája lesz pesten úgyhogy velük talizunk valahol, elmegyünk ebédelni gondolom. Aztán hétfőm meg az én családom jön vagy megyünk...

Ennyi a nagy terv. És van valami jegyünk a gyerkkel gumihúsvétolásra... az aszem vasárnap lesz, ugráló park vagy mi. Oda muszáj elvinni :D Lesz legalább egy nyugodt esténk! :)

KépKépKép
bogyra

Agyat huztam....hat el is faradtam tole...a hasam is belefajdult!!! :cry: Ricsike meg egybol dorbezol, ahogy leulok.......masodik babas anyukak: Ha a baboka bent igen nagyon aktiv...akkro kint is az lesz?? Ugy ertem fog ez a babesz aludni.....valaha ha kijon??? :) :)

Na pihenek aztan nekiesek a terasz ajtonak.....marmint megpucolas celjabol!! :lol:

Ti valasztottatok szulesznot? JO az ha van? Szamit? A dokim asszisztense szuleszno is egyben....ok egyutt nagyon jo paros allitolag. Nem tudom hogy kell ezt csinlani...mikozben a dokinal vagyok, o meg ott asszisztal korulottem, mondjam neki, hogy valsztanam??? Tok bena vagyok en ehhez nem erteeeeeek!!!!!!!!!! :oops: :? :!:

Kép

Kép
lorcika

Ez úgy szok lenni, hoyg megkérded az orvost kit ajánl szülésznőnek, már ha van lehetőség választani. Erre ő biztos odahívja az asszisztensét, és már is nem kellemetlen.

Amúgy én inkább szülésznő választás párti vagyok, de nem választok senkit.

Szerintem a ma fellelhető legjobb megoldás az a dúla beszerzése. Abban tuti nem csalódsz. Nem kér többet mint egy szülésznő de mégis csak a tied. Én megpróbálom bekönyörögni a barátnőmet az uram mellé. Biztos több hasznát veszem neki, mint egy pasinak! :)
De ezt persze nem így mondtam meg apunak! :)

Énis kitakarítottam a konyhát a gyerekszobát már mosom a második adagot, tergettem, mosogattam (nah jó bepakoltam a mosigépet :) ). tiszta fári vagyok. Mosogatógép is undok dolog... a földön áll ugye, folyton hajolni kell, hogy ki-be pakoljam. Már ott tartok hogy van amit inkább gyorsan elmosogatok kézzel, mert úúúútálok hajolni, Levi sem szereti nagyon. Nah most mondjátok meg én szerencsétlen... :oops:

Lorci! Nyugi, minden gyerek alszik. Előbb vagy utóbb, többet vagy kevesebbet! :)
Amúgy Gergő is egy kickbox bajnok volt odabent, miko rkijött félévig észre sem vettük jóformán. Csak aludt meg mosolygott meg gögicsélt meg aludt meg evett meg kakilt meg aludt meg aludt...

Nah most az ellenkezője.... :D Mostmár pont olyan mint a hasamban volt, örökmozgó.

KépKépKép
bogyra

Bogyra: Lehet, hogy a mosogatogep alacsonyan van....de en azt mondom mindig, hogy az egyik legjobb dolog a vilagon!!!!! :D

Na majd a dokinal rogtonzok....vagy egybol az aszisztenst kerdem...vagy meglatom. Spontan leszek!!! :oops: :lol:
Dula? nem tudom. Igazandibol nem is tudnam kit hivnek be...mert ugye elso gyerek leven....fogalmam nincs mi hogy lesz, mire szamitsak...kit fogok elviselni magam korul! :) Ferjem bejon....de azt is el tudom kepzelni, hogy idegbajt kapok tole es kivagom! :D :D

Azt en is hallottam,hogy a kis orokmozgo pocaklakok, nagyobb korukban is azok.....de hatha csecsemo korukban azert szunyalnak! :) Bizakodom. :)

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

Én úgy üvöltöttem Gergő apjával, hogy csak nah. Mondtam neki mindent. Mondtam hogy többet egy szobába sem alszom vele. Törölgette az arcom, én kértem rá, hogy az olyan jól esik, törölgeti már vagy 5-6 órája kitartóan, két fájás közt rohant bevizezni stb stb... erre én üvöltve : VIDD MÁR A POFÁMBÓL EZT A KURVA RONGYOT!!!! A szülőszobán mindenki lemerevedett, kicsit el is szégyeltem magam. Aztán még szencségeltem egyet kettőt... Majd másnap rohangáltam mindenkitől bocsánatot kérni! Jól kiröhögtek... :D

Jah a mosogatógép életem legjobb befektetése volt. De annak is külön története van, hoyg végülis hogy vettem meg! :)

Báli szezon volt nálam, még különélő független koromban! :D Minidg nagy bulik voltak nálam... nahszal volt két buli egyik csüt másik szombat-vasárnap... a két buli közt persze ügyeltem egy 24 órát. Haza telefonáltam, hogy pakoljanak el mire hazamegyek mert mindenkit kivágok az ablakon. Be megyek a kecóba tök szépen kitakarítva minden... mosogató üres, felmosva felsöpörve. Bemegyek a fürdőbe... a kádam teli mosatlannal!!!! ÁÁÁÁÁ :roll: :shock: :lol:

Úgyhogy telefonáltam a barátnőmnek, megyek érted, megyünk mosogatógépet venni.... elemntünk megvettük, felcipeltük ketten a hetedikre, felhívtam egy SOS vízszerelőt, hogy azonnal jöjjön és kösse be a gépet ez már olyan este 8 körül volt... és reggelig mosogatott a gép. Még jó hogy örököltem vagy három-négy adag étkészletet. Így volt bőven mosogatni való! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hat el tudom en is kepzelni magam, ahogy szerencsetlen apjukot elkuldom melegebb videkre...plane ha meg szegeny kedveskedik is! :D :D
Ajajajjj...kemeny dolog ez!!! :D

Hat meg tudom erteni, a mosogatogep vasarlasod inditekat!!!!!!! :)
Nalam is tok sok buli votl es gyuloltem masnaposan mosogatni rendet rakni!!!
8) :x :twisted:

Megpucoltam a teraszajtot. Hajolgatas, guggolas, nyujtozkodas. Most kb. alig elek!!! De szep tiszta!!! De ha unokaocsem (masfel eves) a kis csokis tenyerevel hozza mer erni hetfon.......en itt fogok agyverzest kapni!!! :D
Ugyanis kint a kutya kaparaszasanak labnyomait torolgettem, bent meg Milanka csokis tenyerenek a nyomat! :) A kutya elharitva, mivel a terasz korbe lett keritve...mar csak Milant kell majd a terasz ajtobol elhessegetni!!!! :D Huhhaaaa nem vagyok en meg felkeszulve egy gyerekfogadasra es az azzal jaro koszolasra!!!!! :shock: :shock: :shock:
Ugyhogy most pihegek, kozben a gyomrombol langok csapnak fol kb. az agyamig. 8) :?
Fel 3-ra megyek dokihoz, addig meg hajat kell mosnom, teregetnem, valamit ennem, es szortelenitenem is......ami nem lesz egy egyszeru folyamat mar elore latom!

Na meg jovok addig az tutko. :)

Kép

Kép
lorcika

Mai állapot: Engem ez az melegfront is kikészít, többet nem is mondok, nem akarok nyavajogni! :?

Húsévti ünnepek: Én értem ma jön apukám Óbudára megyek ki hozzájuk Érdre, párom meg hazautazik szombaton a szüleihez Fehérvárra, én már ilyen állapotban nem szerettem volna elmenni vele...a világ végére! :(

Szülésznő: Én választottam, a dokim asszisztense, és nagyon aranyos, eddig teljesen megvagyok vele elégedve, szinte "napi" kapcsolatban vagyunk egymással, vagy telefonon vagy sms-ben.

Mindenkinek kellmes ünnepeket, majd kedden jövök és írok!

Puszi lányok, és vigyázzatok magatokra!

Kép
elizabeth25

Halló,
nem tudja véletlenül valaki hol lehet olcsón utazóágyat beszerezni?
Akár használtat is.

Köszi
Niki

Kép
niki30

Sziasztok!

Ime a szonyeg!
Apuci mondta, hogy nem am fiu szoba lesz - mert hogy kek - no de szerintem ha a fuggony valami igazan vilagos szin lesz, nem kek, akkor teljesen ok, amugy mindkettonknek nagyon tetszik. Kép

KépKép
horilda

Horilda, szerintem nagyon szép a szőnyegetek! :)

Niki, nézzd meg a www.babaszoba.hu-n az apróhirdetések között, én is ott bizniszelek néha....és nekünk is kell utazóágyat venni, de újjonnan biztos nem fogok, amilyen árakon van!

Kép
elizabeth25

Doo a celegyenesben vagy, nagyon szurkolunk a kis Elinaval! :D

En nem valasztok szulesznot, mert nem ismerem oket, bizom benne, hogy kedves, aranyos lesz.
Azt a ossze-vissza irok mindent, csak Ti nem latjatok, mert kijavitottam :oops:

Unnepek: szombaton Anyuekkal halaszlevezunk a szabadban, tesomek kertjeben, ok nem lesznek otthon, mi panellakok meg megszalljuk :wink:

Vasarnap - hetfo - fogalmam sincs, de tuti Anyosek+keresztlanyom, remelem azert a szabadban is tudunk lenni.

Amilyen napimado vagyok, ma meg csak a sarki boltig mentem le, itthon takaritgattam+ a nappali szekrenyben ramoltam valamifele rendet+ foztem.
Igazabol meg sok minden hatravan. No de majd szepen lassan.

Tovabbi szep napot!

KépKép
horilda

Sziasztok!

Dóri! Sztem mindenképp konzultálj a dokiddal!! Van valami idióta betegség vagy mi, valami szindróma, az egyik barátnőm ismerősének volt ilyen mikor terhes volt és annak is az volt a panasza, hogy jobboldalt fájt neki. És igazából más nem, és valami a májával volt, vagy mi a fene, de egy elég gáz kórság, szóval én felhívnám a dokimat....!! De remélme talán már jobban vagy, mire olvasol...
Ja, és a pocid, basszus, tisztára elkezdtem aggódni megint...az enéym mért csak ilyen kicsi???

Doo, azért nem jártam tornára már, mert egyrészt munkaidőban volt, és nem szerettem elkéredzkedni, másrészt jan-márc közt 6 hetet Pesten voltam, és nem győztünk egyeztetni a barátnőmmel,m hogy mikor menjünk mikor ne. Egyébként jó volt a torna, csak aztán elmaradt...Sajnálom, hogy nincs kép, de mindig elfelejtem hozni a fényképezőmet anyuékhoz, mert ugye netünk meg nincs. De meglesem hátha az öcsémé ittvan...
Te figyelj csak Doo, te hogy bírtad a végét??? Oké, hogy nekem azért is extra kín, mert minden áldott napért imádkozom, hogy még egyet, még egyet maradjon bent a kis Möki, de én már nagyon kivagyok. Már annyira várom, hogy teljen már az a szaros idő..!!! Pláne hogy a barátném is túlvan már....szóval én nem bírom. És az egészben az a vicc, hogy az eghész álló nap nem jár más a fejemben, csak a babázás meg a terhesség. Kb naponta 3X megnézem a terheskönyvemet (pedig 3 hete nincs új beleirva) tekergetem a tárcsámat, meg minden, szóval kezd az agyamra menni az egész. ???? Ez normális????? :shock:
Doo, te választottál szülésznőt?

Bogyra, azt szeretném kérdezni, hogy a 36. het utáni heti kontroll konkrétan mit jelent?? azazhogy minden héten méhszájturka? Vagy UH? Vagy mi?? Csak hogy tudjam mit nem csinál a dokim éppen...
Tök jót röhögtem a törlőrongyon!! Nagyon aranyos sztori, kb sejtem, hogy én is ilyenkeet fogok üvölteni.. :D A mosogatógépes se semmi!!! Hát, ha megszalad sztem mi is veszünk, úúútálok mosogatni!!

Lorci! A szülésznőválasztásról annyit, hogy én nem akartam, meg végülis sztem nem is fogok, mert az egyik asszisztens az osztályon ismerős, talán törődik majd velem, de a barátnőm, akit ugye tegnap császároztak meg, nagyon javasolta. Ma felhivott és mondta, hogy 5x többet ér egy fogadott szülésznő, mint a doki. Hogy végig jött éjjel is, hogy mi kell, mérte a vérnyomását, minden, kinyalta a seggét és hogy ez abban a kiszolgáltatott helyzetben tökre jkól esett neki. Szóval ha valakinek van rá zséje, akkor sztem ezen a 20ason már ne sóherkodjon, ennyit mi is megérdemlünk, úgyis egy rahedli lóvé ez az egész. Szóval ha lenne zsetonom, én választanék!

Ilda, klassz a szőnyeg!!

Kép
[/url]
gypsophila

Hát, mi Balcsira megyünk húsvétolni, mert holnap a lábazathoz hozunk hasított követ, amihez Keszthelyen van egy nagyon olcs lelőhely, úgyhogy akkor már maradunk pár napot anyuékkal a hétvégi házukban. Meg tihanyba megyünk húsvéti misére, meg ilyenek. Én marhára nem akarok menni, mert nem szivesen megyek el olyan messzire, és ha ott jön rám a szülés???? Persze 2,5 óra csak, meg 1 amit itthon még elszöszmötölnék...de hát sztem akkoris felelőtlenség ez, de anyuék nemigen érik meg. Nem tudom, de én akkor érzem magam biztosnágban, ha tudom, hogy 15 perc a kórház....
Mire hazaérünk húsvét után, addigra meg kész a mester a házunk szigetelésével-vakolásával!! Csak tudnám milyen színű lesz!! Apával nem tudtunk dönteni, végül rendelt egyet, de nem mondta meg mit!! :O

Fura lányok, de az volt ma délután az érzésem, hogy kevés a magzatvizem. Amikor kevert a Tökker, tisztára fájt. Pedig nem is keményedett be a hasam, ami tiszta csoda, e minhta belülről a körmeivel szántotta volna végig a méhfalat... na mindegy, aztán felálltam, mert épp hevertem, azóta kicsit jobb, de remélem nem jól sejtem. Még 5 nap az UH-ig, ki sem bírom!!! És utána még 2 hetet kell nagoyn kihúzni.

nem tudom lányok, ne haragudjatok, hogy mindig nyávogok, pedig nagyon szeretk jókedvű meg minden ilyen lenni, de én már nagyon nem bírom. nagoyn kezd púp lenni a hátamon ez az egész. Imádom a kisbabámat, egy csomót beszélek vele, hallgatjuk a felhúzós zenélőkét, bnéha énekelek neki, és tiszta bűntudatom van, ha pl eltöltök fél órát mondjuk olvasással úgy, hogy nem jutott az eszembe. De már kezdem feladni ezt az állandó aggódást-görcsölést. Hogy mindig kemény a hasam és utálni kell magam érte, a kicsiért meg aggódni, hogy mért nem tud nőni és csupa csík lenni a pocakom??!!! Odadnám bárkinek a csíkmentességet, csak lenne nagy, szép, fejlett babám!
na mindegy, abbahagyom. És télleg lécci ne haragudjatok, de besokalltam. Annyi nyavalya jutott nekem ebből az egészből!? És még mindig sehol a vége....aminek -ha igy van- persze örülnöm kell.

Kép
[/url]
gypsophila

Sziasztok,

Na votlam dokinal. Minden oke, megmerte a kis manot, szepen novoget a kis gomboc! A fejkorfogat 32. hetnek felel meg, de a pocakja meg 33. hetnek!!! Haspoook!! :D :D
Jo poen votl, mert mondta hogy fekudjek fol a szekre csak ruhastul az ultrahanghoz, felfekudtem, kozben az asszisztens elkezdte a csuklomra erositett vernyomasmerovel merni a vernyomasom, kozben hat toljam le a nadragot kicsit....jobb oldalon az asszisztens cibalta a nadragot, kozepen en, bal oldalt meg a doki, aki ekozben az automata bigyoval emelte magasabbra ugye a szeket! Aztan az asszisztens szolt, hogy alljon mar meg, mert a labam az mar az egekben volt, a fejem megmar logott le a tulodlalon, olyan magasra emelt!!!! Mindneki a nadragom gyomoszolesevel foglaltosokodott, mikozben en kezdtem hatra lecsuszni a szeken!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Muris volt!! :)
Valasztottam szulesznot. Mondtam nekik,hogy ugy hallom ok nagyon jo paros es ezert szeretnem az Erzsiket valasztani. O megkoszonte es mondta hogy amikor szulok akkor a korhazban mondjam a dokit is, meg ot is, hogy nala szulok es akkro rohannak be. Azert kicsit megnyugodtam, mert en is ugy hallottam, hogy jo dolog....es igy hatha tenyleg foglalkoznak az emberrel es ha en azt visitom kinok kozt, hogy adjanak valami kabszert, akkor adjanak, mert mindegyiknek nyomatjuk a lovet ezerrel es kepen torlom az egesz bandat, haezek utan en ott kinok kozt vegodok!!!!!! :shock: :D

Horilda klassz a szonyeg, siman jo kis dekoraciokkal olyan klassz babaszobat lehet csinalni!
Mi holnap megyunk a butorert...embert majd utom, hogy dobja ossze gyorsan!! 8)

Na megyek adok parocskamnak vacsit.
Puszt nektek!

Kép

Kép
lorcika

Gyps: Ne aggodj, szerintem mindannyian megertjuk hogy min mesz keresztul!!! Nem biztos, hogy keves a magzatviz, a kaparaszas nem feltetlenul jelenti azt. Nekem is neha olyat muvel a baba, hogy keresztbeall a szemem!!! :shock: Nyugi, megnezi a doki es megmondja mi van,.
Porbalj relaxalni, szerintem minden oke lesz a kis manoval...es most mar tenyleg nemsokara jon ki. Sokan mondjak azt, hogy az utolso hetek nagyon nyugosek...mindenki maskepp viseli a dolgokat!

Kép

Kép
lorcika

Nah, megtaláltam öcsi fotóapparátusát...megpróza feltenni képet... Kép én a pocival

Kép
[/url]
gypsophila

És sikerült!!
A szerkóért bocsi, már csak apa joggingja jön rám..mármint otthon utálok teljes puccperájban lenni. Na, most legalább láttok engem is! :D

Köszi Lorci a vigasztaló szavakat! Hát remélem nem csak én vagyok ilyen nyűgi, de ti mind olyan jól viselitek! Én meg állandóan nyavlaygok valamin....Frankó, hogy minden rendben a bébivel!! Jó ilyet hallani, hogy nagyobb, mint kéne legyen!! :))

Jah, és a barinőm mondja, hogy a szobatársát is végig riogatták, hogy 2-3 héttel el van maradva a bébi, aztán 39. hétre majdnem 4 kilós bébije lett. Szóval fel a fejjjel én, minek lógatom a búbomat!! Nemigaz??!!

És iganis nagy hasam, nekem ne mondja senki hogy nem, ma is aszongya egy ismerősöm, nem is olyan nagy ahsad! Aszittem lelövöm!! mIkor 4 hete mást se csinálok, csak hasat növesztek teljes gőzzel!!

Tök jó, anyuék már előremnetek a Balcsira elvileg adduig ülnék itt, mig akarok...max lassan haza kéne trottyogni apához,hadd dicsérjem meg mire jutott a fantasztikus álmennyezettel.. :shock: Elkezdtem dicsérgetni, rájöttem, hogy azóta kenyérre lehet kenni...

Ja, azt meg nem meséltem, hogy reggel aszittem beszarok, úgy begörcsölt a jobb vádlim. Nekem ezidáig még ilyen nem volt, hála égnek, mert folytak a könnyeim, hogy nem birtam mit csinálni...MI LESZ VELEM A SZÜLÉSKOR???!!! :shock: egy szar lábfájástól igy begyulladni!!??

Kép
[/url]
gypsophila

Gyps, a hasad igenis nagy, mar mint amekkoranak lennie kell, mert azt latom, hogy nem vagy az a nagy termet, szep vekony maradtal, de a pocakodra aztan nem lehet panasz.

En jokat szoktam nevetni, hogy minden ismerosom mast mond a pocakmeretemre, egyik azt, hogy igazan nem is nagy, a masik meg hogy uristen mar mekkora es meg van 2 honap - na ez utobbit en is majdnem leutottem volna. Annyira okosok, foleg akik meg nem estek at ezen egyszer sem.

Nekem magammal nincs bajom, csak a fejem ne lenne akkora, komolyan mondom en azt latom ducinak.
Legszivesebben mar most levagatnam a hajam rovidre - mert hogy azt mar eldontottem - ujra szoken, mint regen, de hat igy nem merem, asszem marad szules utanra.

Vagyok en is ugy neha, hogy eltelik par ora, es eszembe jut, hogy megkene simizni a babomat, marmint a pocakomat, ragondolni, meg a vegen azt hiszi, hogy elfeljtettem ot, ilyenkor nekem is buntudatom van.
Akkor van ilyen masnak is? :oops:

KépKép
horilda

Sziasztok!

Gyps semmi gond a hasaddal,épp akkora amekkorának lennie kell. Amúgy ha attól megnyugszol mérd meg minden héten a köldöködnél körben a haskörfogatot...

Én is ezt csináltam amikor bepánikoltam, hogy nem nő a hasam.
De ma megnyugodtam átmentünk anyuékhoz és mindketten rácsodálkoztak hogy úúúristen mekkorát nőtt a hasam.

Engem amúgy nem zavar, ha megjegyzéseket tesznek a hasamra, az sem ha kicsi az sem ha nagy.

Húú de amin én ma teljesen felbaszódtam a BKV-n, a villamoson átgázol rajtam egy nyúgdíjas, de úgy hogy majd fellök, persze az ülőhelyért. A buszon szintén, de bazzeg olyan fürgén mint egy zerge....
Majd elégedetten végig néz a hasamon, hogy nah ezt is megelőztük...

Ezen szencségeltem egész úton hazafelé a páromnak, hogy de kurvajól vannak ezek a kisnyúgdíjasok... bezzeg párhete még sírtak a szívgyógyszeráremelésért.... Alig győzött nyugtatni, hogy dehát szegények végig dolgozták az életüket... mondtam is neki, ha végig dolgozta volna akkor ennyi idős korára nem lennének ilyen fürgék...

Nahszal jól kidühöngtem magam ezen is. Szó se róla, soha nem ülnék le egy idős ember előtt még így terhesen sem, csak legalább lássam hogy rászorul arra a nyamvadt ülőhelyre. Értitek ugye???? Vagy pesti bunkó vagyok? :oops: :shock:

Elhaygtuk anyuéknál a gyerkőcöt megint.... két nap pihi, a holnapi vizsgát leszámítva. Nah meg a takarítást, meg a bevásárlást...
És ebben a hónapban igen szarul állunk anyagilag ugyanis nem kapok most két hónapig egy fillért sem. Szóval most egy fizuból élünk hárman-négyen. :(
És még az esküvő is... Aszem nem fogok többet hizni már én sem.... nem lesz mit ennünk :shock:

KépKépKép
bogyra

Köszönöm a bitatást, valszeg én sem izélnék annyit a hasméretemen, ha nem lenne téma a nem nő a babó cimű gond.

Hát bogyra, én is azt vallom, hogy ma a nyugdijasok k..ra el vannak kényeztetve. ha belegondolsz, nekik minden kedvezmény jár, nam eg a nuygdij. Oké, hogy dolgoztak (persze rengeteg csak pszichés alapon rokkantnyugdijban van, ezt se felejtsük), de az mégiscsak túlzás, ami itt megy. Én megértem, hogy az ő rétegük igen komoly szavazóbázis, és mint láthattuk is el is dönthetik a választsáok kimenetelét, de ami sok az sok. A diáknak feleannyi kedvezmény nem jár (lásd fürdők pl, ott csak gyerekjegy van, meh nyugdijas!), pediga diáknak nincs havi bére, azt a szerencsétlen szülő pénzeli! És én meg vagyok gyöződve róla, hogy azértvannka ugy elszállva, mert azt sugalja nekik a politika, hogy ők ugyis ki leszenk segitve, mert ők alegfontosabbka az országban!
Különben láttam én már különbet is, mikor a metrón két szomszédos ajtónál 2 nyugdijas felszáll, az egyik kezében bot, a másiknál nagy batyu. Úgy sprinteltek azért az egy, középen levő ülőhelyért!! És akkor az egyik lóbálva a botját iramodik mint egy rövidtávfutó, de a másik túljár az eszén: mint egy olimpikon hajítja a csomagját az üres helyre, majd beéri és öntelt győzedelmi mosollyal leül. A másik meg bosszankodik. a fiatalok meg röhögnek. :lol:

Kép
[/url]
gypsophila

Sziasztok!

Rég nem reagáltam az írásaitokra. Olvasni olvastam:)
Szal;
Köszike a dícséretet.
Volt szó az edáról. Hát én nem tudom. Ott fog kiderülni, mennyire bírom a kiképzést. Ha már nagyon nem, akkor elképzelhető, hogy kérek.

Bogyra, kabó, kajó kérdés. Sajna nekem frankón a köldök mellett/felett van a buksija:( De jó, hogy Te ilyen jól informált vagy, szakember!
Bogyra, én is jót nevettem a rongyos sztoridon. Tökre el tudom képzelni a szitut.

Dóri, hogy nő ez a pocak! De tényleg csak az:)

Doo, drukk megy. Tuti, hogy tök ügyes leszel.
Melinda vigyázz magadra, óvatosan mindent! És köszi az infót.

Stella, a végére Te is elkezded élvezni a terhességet:)

Gypsophila, olvasom soraidat. Hát figyelj tényleg nem kell ennyire rágörcsölni. Tudom, hogy nem vagyunk egyformák, de ennyire nem szabad belelovallni magad.
Meg egyébként is, élvezd, élvezd, hogy még pocakos vagy. Ez olyan szép időszak és hamar véget ér, aztán meg visszasírjuk.
Figyi, nem akartam úgy tűnni, mint aki nem ért meg, csak tényleg nyugi! Oké?:)
Jah, és szerintem tök szép kis pocakod van.

Na ma én is kibuktam kicsit.
Bogyra azért nem volt semmi a sztorid az öreg nyanyával kapcsolatban. Hihetetlenek. Gyp, hát a metrós eset is kurva jó lehetett. Kandikamerás szitu.
Szal, alapból olyan nyomi hangulatban mentem reggel a könyvelőhöz majd tornára. A villamoson rajtam is végignéznek, de öregem senki nem adná át a helyet. És hirtelenjében elkezdtem magam sajnálni. Olyan bőghetnék jött rám...
Annyira úútálom az embereket komolyan. Jó nem mindig, de ma nagyon. Legszívesebben beszóltam volna, h. gratulálok emberek.
Bogyra, nyugika, kihúzzátok ezt a hónapot is.

Képzeljétek, apa találta csavarokat a kölcsönbe kapott gyerekágyhoz. Annyira örültem. Holnap össze is rakja egy pajtása segítségével. Villanyt szerelnek és kiságyat + bölcsöt raknak össze.
Haladunk.

Szerintem még benézek!
De azért ha mégsem.... MINDENKINEK JÓ HÚSVÉTOLÁST, PIHENÉST ÉS NAGY-NAGY SÉTÁKAT A SZÉP IDŐBEN!
Egyetek sokat! :D

Kép
niki30

Gyps: Szerintem is nagy a hasad!! No para! Amugy tok rohej, mert nalam is az van, hogy szinte fel sem tunik ha olyan cuccban vagyok,maskor meg szornyulkodnek, hogy meg hatra van masfel 2 honap es mar ekkora????? Multkor mondtam is egy nonek, hogy ez attol fugg mi van rajtam. Ha paszentos felso, akkor szornyulkodes.....ha bo, akkor meg keresik a hasam!!!!!! :) Mind hulye!! :D

Ja ma hoztak az uj matracot. Ugyanis vettunk egyet az agyba meg januarban es mar most ki van fekudve..ugyhogy reklamaltunk, hogy azert ezt lehet hogy nem kene 2 honap utan!! Erre ma jon egy sofor, hogy hozta az uj matracot. MOndom oke, de egyedul van?? Mert mondom elfelejtettek szolni, es egyedul vagyok itthon...tan nem fogom emelgetni a 90 kilos matracot. Na csoro manus egyedul kicibalta a regit es becibalt az ujat!!!!! Jol kitoltak vele, folhivta a feletteset, aki kozolte, hogy jaaaa hat elfelejtett minket felhivni, hogy jon a matrac!!!!!!!! :) :) Szimpatikus!
Ja es ugy jott, hogy en mar pont keszulodni akartam a dokihoz. Ugyhogy ahogy elment turbo hajmosas, szortelenites...uj borotva...szet szedte a labam, aztan rohanas be a dokihoz!!!!!
Ja Bogyra: Pindur fejkormerete 85 BPD!!! Az nagy? Aszonta a doki, hogy jo az!! Nem rendelt el surubb vizsgalatot, 4 het mulva megyek.
Amuigy a metron ma nekem visszafele egy no adta at a helyet. Egy ferfival volt...de a no ugrott fel! errol ennyit! :)
Viszont setaltam egy nagyot, amitol le is rokkantam..de legelabb ettem fagyit menetkozben...es a jarasom sarokrol sarokra egyre lassabb lett!! :D :D Karesz is szedi a labat a metron, en meg loholok utana..en aki altalaban rohanok. Hat igen azert korlatoz a terhesseg!!! :D

Na jo nem szaporitom a szot...marha erdekeseket irtam!!!! :shock: :shock: :P :oops: :roll:

Mindenkinek jo ejszakat kivanok es sok pihit!
Lorci

Kép

Kép
lorcika

mosogatógép tényleg nagy találmány!

Gyps,
úgy kérded, mintha már túl lennék a várandósság végén - pedig még nem :roll: de eddig nem panaszkodhatok. kb egy hete kicsit fáj a derekam, már inkább csak poroszkálok séta közben, lehajolgatásnál eléggé keményedik a hasam, de igazából semmi komoly vész nincs v vmi extra nehezen elviselhető probléma.

választottam szülésznőt, ő csinálja az NST-ket nekem.

a pocakod teljesen jó sztem!! egyáltalán nem kicsi. a februári Kismama újságban láttam egy csajt, aki a hónap kismamája volt és 38. hetesen fotózták és sztem min fele ekkora volt a hasa, mint Neked most - ehhez képest egy 3680g-os 56 cm-es baba bújt elő belőle!! (direkt elővettem h megnézzem)

mellesleg az sem egyértelműen jó, ha az embernek folyton azt mondogatják h úristen, mekkora a pocakod és hogy ez nagggyon nagy baba lesz! az én hasamtól még a dokim is megijedt, ezért küldött el UH-ra. pedig sztem nem olyan borzalmas, csak nagyon csúcsos.
én kezdettől büszke voltam arra h szépen látszik a pocakomon h kismama vagyok, de egy csomóan ezt nem értik. amikor vastag kabátban is megjegyezték h húha, de nagy, hízott a májam - elújságoltam anyunak, ő meg persze jót akart és mondta h milyen hülyék az emberek, nem is olyan nagy. én meg teljesen kikattantam h mi az h nem is olyan nagy?! :evil: igenis, nagy és csak vegye észre mindenki h kismama vagyok! :lol:

bogyra,
ez a nyákdugó távozás különben kötelező attrakció v ez sincs mindenkinél?
vszeg én leszek az első nő a világon, akinek minden előjel (és persze szenvedés;)) nélkül bújik ki a babája :shock: :lol:
és nálatok miket csinált az orvos ellenőrzésképpen? a magzatvíz kuksizásnak van kockázata? az én orvosom azt tervezi jövő szerdára. én egyelőre csak azt a gondolatot viselem nehezen h esetleg megindítják a szülést. ki kell találnom h meddig halogassam ezt a dolgot - mert hogy nem akarok belemenni, csak a legvégső esetben, az biztos!! tapasztalatom szerint sok jó nem sül ki az ilyesmiből. ma azt olvastam a Bába válaszol című könyvben h 10 nappal előbb v később az tök normális és még túlhordást sem jelent, csak 10 napon túl. és azon dühöngök h az orvosok miért nem így gondolják?! :evil:
Vendég

Szépjóreggelt!!

Huhhh, alig győzöm visszaolvasgatni a cuccokat:):)

Eliza:

Örülök, hogy rendben vagy, szerintem 2 hetet még biztos bent tölt a kisfiad, sőt, többet is...Ne stresszelj ezen, pihizgess, és beszéld meg vele, hogy akarjon még bent maradni!

Gyps

Nekem sem óriási a pocim, de ahogy nézem, a tieddel sincs gond:):) Hidd el, ez alkati is, kinek mennyire látszik!!! És ne húzd magad fel mindig mindenen, olyan kitöréseket olvasok néha tőled! :) (na jó, magam is vehemens vagyok, pont ezt igyekeztem kicsit visszafogni a pocisodás alatt, nem tenne jót Noelkémnek, ha az anyucija állandóan kajabálna) Öreg nyanya? Engem 2 napja egy huszonéves srác lökött meg leülés közben, mert rohant a barátnőjéhez a villamoson, akkorát nyekkentem, azt hittem, szülök is mingyá! És mkég csak elnézést sem kért, mert minek azt!

Doo

Hajrá, hajrá:) :):) Én úgy olvastam, nem feltétlenül kell elsőnek a nyákdugónak távozni, van, akinél a magzatvíz megí el, van, ahol a fájások jelennek meg...Változó lehet. Én is csak tippelek, vajon mi lesz. Lehet inditás lesz, ha a dokim úgy itéli, hogy tovább mardna ment Noel, mint szeretnénk. Nem lenne gond normális esetben, csak ugye a kórház...Viszont ezügyben körbetelcsiztem az ismerőseim, illetva védőnőm meg a szintén védőnő barátosnőm, megnyugtattak, hogy 38.hét után ha a doki odafigyel, nincs gond. Nos, a dokim figyel, mert rá meg a 150 kilós párom ügyel :):) De azt mondta, 2 hét múlva még beszélünk a dologról, mert nem szeret indítani, csak ha muszáj.

Nah megyek vissza ágyiba, csak párom indítottam el melóba.

További jó reggelt és napfényes napot mindenkinek!!

Márti

Kép
horpika

Jó reggelt Mindenkinek,szép napot! 8)
Nagy péntek van,Boldog és Szép Ünnepet kívánok Mindnyájunknak!

Hát szépen termeltetek tegnap,igaza van Nikinek az ember mindig úgy érzi,akkor csevegtek sokat,mikor pont ő nem ér rá..... :roll:

Mind1 is,csak beugrottam köszönni,tegnap óta ezerrel tanulok,aztán meg a 7végén jön a családi dorbézolás... :wink:

Békés és Szent Húsvéti Ünnepet,jó pihenést és és feltöltődést Tinektek! :wink: :lol: :wink:

Ha minden igaz keddig nem vagyok,de ha "törpe terror" ideenged vagy már nem bírom az okosodást,akkor még bekukkantok néha felüdülni közétek!
Puszi Mindenkinek,sok!
Doo!szép lenne,ha ezalatt a szép ünnep alatt érkezne a bébi,gondolok Rátok! :wink:

Kép
bringababa

JO reggelt mindenkinek!

Hat en ma nem aludtam tul jol..most is almos vagyok, de mar nem fekhetek vissza, mert 10-remegyek vedonohoz, aztan be kene vasarolni. :( Aztan ha nem rokkanok le teljesen meg ki is takaritok, hogy ne holnap kelljen ezzel foglalkozni, holnap ugyanis apu osszerakja a bababutort, meg fur farag.....en meg kalacsot probalok sutni!!!! :shock: :) vendegek jonnek delutan.

Mindenkinek Kellemes Unnepeket kivanok. Sok sok sonkat, nem atdatumozott tojassal! :D
Azert meg szerintem benezek hozzatok.

Pusz.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Doo! Nem kötelező a nyákdugónak távozni, de szokott. Valóban lehet hogy csak a magaztvíz mossa ki. De ha görcsölget a hasad, mintha meg akarna jönni akkor valószínű előbb utóbb csak távozik belőled a dugó.
Ugye az akkor tud kicsusszani, hamár kicsit nyitva a méhszáj. A funkciója meg az volna, hogy a szülésig ne jussanak fel a méhbe a bacik a hüvelyből, tehát az sem jó ha sokkal előtte távozik. De ha jól sejtem te pont mára vagy kiírva ugye? Nekem egy vagy két nappal a szülés előtt távozott. De van akinek az nap reggel.
És nyugi mint mondtam Gergő is tanyázott bennem plusz 11 napot, még nem akart elválni tőlem, azóta sem mondjuk, tisztára anyás kis hizelkedő nyunyagép. :) De én így imádom őt!!!

A magzatvíz kukucskának is csak akkor van értelme, ha a ctg-n nem stimmel valami... szerintem. Meg ha valamelyest nyitva a méhszáj, különben kanyit sem lát. Nah és ez az a vizsgálat emitőlelőszeretettel megindul a szülés, márha úgy csinálják, szóval lehet úgy is csinálni...

Ilyenkor megúsznak egy csomó beleegyező nyilatkozatot az orvosok... Nah de ezt csak súgtam. Persze rosszindulatból. Én a munkahelyi tapasztalatok óta tudom, hogy terminus közelben senki sem vizsgálhat meg csak és kizárólag az Orsi, ő nem meri úgy csinálni, hogy attól induljon meg....

Mostmár drukkolok nektek nagyon, szerintem szép lassan kezdj búcsúzkodni a babutól, egészen más kapcsolat lesz köztetek. :) Eddig csak a tied volt minden kis mozzanata, reakciója, mindene. Mostmár majd osztozkodni kell rajta! :)

Én is nagyon élvezem Leventét amíg lehet, aztán folyton kikapkodják majd a kezemből. :(

Tudjátok irigykutya anya vagyok! :)

Most nekem a legnagyobb lelki eredtű gondom az, hogy Gergő annyira nagyon anyás, tehát még imád hozzám bújni, kéri hogy simizzem, puszilgassa, masszírozzam, vagy csak úgy nyunyáljam. És én elveszem tőle magamat. Szóval egy új gyerek érkezésével ami kapcsolatunk is teljesen meg fog változni, hiába nem szeretném. És nem tudom mennyi lelki gondot fogok ezzel neki okozni. Mert én tudom, hogy ilyenkor a szeretet nem osztódik két felé, hanem megszorzódik kettővel, de ő nem biztos hogy így tudja. De egyenlőre kitartóan várja a kistesót, ábrándozik róla, hogy mit fog vele csinálni. Remélem jó testvérek lesznek.

megmondom őszintén könyveket nem merek olvasni erről a témáról, mert akkor minidg rájövök hogy milyen szar anya vagyok és rögtön öngyidepi hangulatba kerülök.
Maradok a gyerekpszichológusnál, Gergő annyi mindent elmond neki, hogy mi jár a kis fejében. Talán ez a legnagyobb segítség.

Nah nem ömlengek tovább! Szépen süt a nap. Megyek angol Zh-t írni.
Aztán jön a párom igazi apukája, megint hoz mosóport :) Meg húst. (hentes az osztrákoknál) :) És amúgy is jöjjön csak. Én örülök neki, hogy sikerült felvenni a kapcsolatot vele. Persze nem Apa -fia kapcsolat van, de fontos ápolni a családi viszonyokat. Ebben a párom nagyon amatőr. Lusta telefonálni, lusta elmenni. De egy ideje unszolom ezzel, hogy anyukáját is hívja fel minden hétvégén, apukájának is küldjön sms-t... azóta tényleg jobb mindenkivel a viszonyunk. Anyukája is azóta kezd megnyugodni meg segítőkész lenni, amióta Zsolti is keresi őt, szépen beszámol minden hétvégéne, hogy mik történtek velünk. Ez az elmúlt két három évben nem így volt, gyakran mint két idegen úgy álltak egymás mellett....

Nah lelőttem magam! Bocsi.

KépKépKép
bogyra

hello csajok, bocs hogy nem jöttem pár napig, bár látom így is jól elvoltatok :wink: egy órámba tellett mire végigolvastalak benneteket kedd óta... :shock:

Nálunk minden rendben, csak hát ugye amióta nem dolgozom, aaaaannnnnyi dolgom van, hogy nem érek rá gép elé ülni :D :shock:

tegnap a barátnőimmel vacsiztam (ma is megyek egy másik társasággal) és teljesen ki lettem okosítva altatásból és szoptatásból :wink: Azt mondták úgy nézek ki, mintha lenyeltem volna egy görögdinnyét :roll: :D :D :D merthogy csak a pocimra híztam, az viszont már nagyon szépen alakul :wink:

Most is csak rövid leszek, mert mennem kell húsvéti sonkát főzni, és ha jól hallom, a kutya szét akarja verni már megint a bejárati ajtót :evil: tudja a büdös hogy itthon vagyok és társaságra vágyik.. na majd adok én neki :wink:

Mindenkinek kellmes ünnepeket! Óvatosan autózzanak akik elutaznak (mi is megyünk szombaton és vasárnap is...) a pocakfájósoknak megnyugvást, az otthonmaradóknak sok sétát a napsütésben, a lustiknak pedig energiabombát kívánok :D

Ja és Doonak pedig egy gyönyörű kisbabát az ünnepek végére :)

Ja és minden fényképet alaposan megnéztem, mindenki nagyon édi kismama, és pont ott kerekedik ahol kell :D
pici76

Sziasztok!

Mindenkinek azt kivanom, hogy nagyon kellemesen teljen a Husveti Unnep!

Most megyek a takaritast befejezni, nem voltam bobeszedu...pedig jo kedvem van am, hisz sut a nap, hurra!!! :wink: :D

KépKép
horilda

Sziasztok,

Delelott voltam vedononel, bevasaroltam, aztan sutottem fini halat es salataval benyomtam!! Etkezzunk mar egeszsegesen!!!!!! :wink: :D
Most meg erot gyujtok a takaritasra...ami nincs. Meg jo hogy a vedono elott a furdoszobat kitakaritottam...de a lakas porszivozas, torolgetes stb. hatra van. Varom, hogy visszaterjen az erom!!! :)

Mindenkinek szep napot kivanok.

Kép

Kép
lorcika

Ja es meg kell keresnem a makkat!! Kiment a kertbe...de nem talalom..pedig nem egy oriasi a kertunk. Remelem nem indult el vandorutra valamerre..nem vallana ra!! :) Azert sok itt kutya..biztos nemelyik orulne egy kis macskahusnak!! :shock: :?

Kép

Kép
lorcika

Naa, mindenki takarít?
Én is épp ablakpucolásban vagyok. Nehezen fogtam hozzá.
De lassan befejezem. Szerencsére nincs sok ablak.
És szerencsére borzasztó gyors és ügyes és fitt vagyok:):):)
Ma délután meg fiúk kiságyat szerelnek. [b]ÉLJEN! ÉLJEN! MA MÁR ÁLLNI FOG A KISÁGY![/b]

Kép
niki30

Béna lett a mákos gubám! :oops: viszont baromi fincsi! :wink:
Csak akartam,hogy tudjátok! :roll: :wink:

És leginkább azért jöttem,hogy megkérdezzem:Gyps!ki mondta,hogy nincsen vagy azt,hogy pici az a poci :?: :?: :?:
Akárki is volt,az vagy vak,vagy hülye,vagy 1szerre mind2!
Szerintem nagyon is hejre az a pocó :!: :!: :!: :wink:

Pusszantás Mindenkinek,kitartás a takarítóknak!
És hajrá kiságy,készüljön csak! :lol:

Kép
bringababa

sziasztok

mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!!! Most egy darabig megint nem leszek, mert holnap végre mindent megveszünk anyukámmal, ami még hiányzik, utána pedig nekiállunk a nagytakarításnak, a fiúk meg meszelni fognak. Így aztán a 35. hétnek már úgy vágok neki, hogy minden rendben és egyben van. A finishre kész leszek. Az üzemorvosom elkezdett jósolni, szerinte már csak négy hetem van. Én nem jósolgatok, de mondjuk a vizsgaidőszakom miatt jó lenne, ha négy hét múlva a karomban tarthatnám a picikémet.:-)))

sziasztok

Márti
stella2007

Természetesen most senki sincs, szóval csak azt mesélném el, hogy képzeljétek, a héten elkezdtem diétázgatni egy kicsit, mert úgy éreztem, hogy megint elkezdtem nagyon hízni. Az első terhességemnél úgy alakult, hogy az utolsó 2 hónap alatt híztam vagy 7 kilót, szóval nagyon durva volt.
Most így lement 2 kiló, és olyan jól vagyok,hogy csak na!!!
Fele annyit keményedik a pocakom, este sem érzem magamat plöttynek, nem fáj, nem szúr, szóval tuti.
Így most -a 33 . hétben járok- 7 kilónál tartok. (de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy eleve van vagy 15 kiló feleslegem, szóval egy vékony kismaminak biztosan kevés lenne a 7 kiló, de nekem még sok is)

Egyébként gipsy(bocs ha nem jól írom... :oops: ) szerintem ne aggódj a súly miatt!!! Nekem mindig azt mondták, hogy hú de nagy gyerek, erre fel 2990 gr-mal 53cm-el szerintem abszolút nem volt nagy!!!!Ez fordítva is simán előfordulhat.
Sőt a szülésélmények között én olvastam itt a babaneten egy olyat, ahol megindították előbb a szülést, merthogy nem fejlődik, és kicsi a baba, erre fel egy majdnem 4 kilós!!!gyereket szült a nőci.
Tényleg nyugodj meg, ezzel teszed a legjobbat.
Nikinek pedig nagyon jó a meglátása , valóban vissza fogjuk sírni ezt az időt!!! Pedig én is nagyon szenvedős kismama voltam -vagyok- de aztán olyan széppé tesz mindent az idő.
Remélem valamennyire érthető, hogy hogy gondolom, bár ma nem nagyon megy a fogalmazás....Bocsi
Niki: Az olyan jó,amikor összeáll a kiságy, valahogy nekem akkor esett le, hogy oda valóban valaki be fog költözni, és ott fog aludni, és szuszogni, és amikor feltettüka macis forgó bigyót, hát én totál elbőgtem mamagat....

Na sziasztok,mindjárt kel a gyerek, vége a szabadfoglalkozásnak :(
Jók legyetek!!!
famo

Visszanéztem, helyesen: gyps. Ezer bocs, ezután figyelek....
famo

Stella!nagyon kis happyness mami lett a végén belőled! :wink: :lol:
mire mi mindnyájan lepukkantunk,Te akkora lettél ilyen kis "funy"! :wink: :o
hiába,van aki okosan gazdálkodik önmagával.... :wink: :lol:

famo!én is akkor lettem enyhén szentmenti,amikor a forgó felkerült a kiságyra! :lol:

Lorci!megvan a cilumilu??????????az enyémet úgy is hívják Mikkamakka :lol: :lol: :lol:

ahhoz képest,hogy azt írtam nem leszek.....,de annyi minden történt ma,nem is tudatm tanulni,így néha ideszaladok két főzés között.
anyukám édes volt,hozta a sonkát,a sütit,a tojást,a tyúkot,még a husimat is ő vette meg,és a lányomat megcsípte a "hülye kígyó",mert egész nap segít a kis barátjával 1etemben,lótnak-futank,bármit kérek teljesítik!édesek! :lol:
mondjuk Alexa a gubámat lefikázta,de ma annyira aranyos,hogy még ez sem baj.
viszont volt egy kis para,mert anyuka azt kérte osszam meg a sütiket báttyámékkal :!: :roll: :!: na de ilyet?!?és mégis melyiket?a mézeset?!a raffaellót?!a kókuszgolyót?!netán a beiglit?!....bevallom kismamásan fájt :oops: :lol: :oops:
de aztán igazságosan elosztottam,így a jó végül elnyerte méltó jutalmát:kaptunk még egy csokitortát is! :wink:
nyaminyaminyaminyammmmmmmmmmmmm

Kép
bringababa

Bringa: Micsoda suti arzenal!!! :) Holnap jonnek a barataink, de kiadtam nekik, hogy a sonkat tojast nyomatom, de desszertrol gondoskodjanak...hetfon is majd anyukam hoz.
Meglett a mikkamakka. Az en macskam neve hivatalosan: Nyunnyogo! Nagy dagadek macsek! :) de imadom!
Fuzom a ferjem, hogy jojjon mar elobb haza...azaz most a fel 5-os indulas helyett! De o egy sztahanovista!!! Mar itt bevetek mindent, terhes hiszti, hogy maganyosan itt ulok egesz nap, meg minden...de ellenall!!!!!! Hallatlan!!!!!! :roll: 8) :lol:
szunyaltam egyet delutan de ez nem mindig jo rajottem, mert ebredes utan olyan ize kedvem van.
Meg itt stresszelem magam, hogy holnap mire jonnek a barataink jo lenne ha kesz lenne a babaszobaba a butor (amiert ma talan elmegyunk), fel lenne szerelve a karnis, ki kene takaritani, kene sutni kalacsot..amibe elfelejtettem megvenni a hozzavalokat.....es hol lesz erre ido???? :shock: :roll: Uristen uristen!!!
En meg kezdem erezni hogy az utolso honap fele battyogunk!!!! Lassan folyosithatnak a rokkantsagi nyugdijat...amilyen allapotban vagyok orokke!!!! :lol: :lol: :lol:
Tenyleg Stella tok fitt lett, sokunk meg jarokeret bizottsag!!!! :)
Jah es a heten felrantottam 2 kilot magamra...pedig nem zabaltam.....a vedono szerint leeht, hogy csak viz. Reggelre a kezfejem ugy be van mindig dagadva, alig birom behajlitani az ujjaim es eskuszom a talpam is, mert fura erzes. Szoval a plusz 2 kiloval mar 12 kilonal jarok!!!!! ide is lehet kuldeni a darut lassan!!!! :? :(

Na jo fuzom tovabb a ferjem, hogy en szegeny szerencsetlen, meg husvet, meg mittomen csak gyujjon maaa haza!! :D

Pusz nektek.
[/quote]

Kép

Kép
lorcika

Bringa, nem éééér, ennyi sütit ehetsz!
Mennyire elkapatnak hallod! Marha jó dolgod van! :P
Én csak bízom benne, hogy lesz süti hétvégén. De azért ma összedobok egy muffint, viszek haza szüleimhez.
A mákos gubát tökre megkívántam.

Lorci, remélem időben hazaér apa és kárpótol téged az egész hétért:)

Nálunk a fiúk 10 perc alatt bekötötték a villányt a babakuckóba. Annyira kis szép az új kis csillárja. Igazi lányos tündibündi:)
Most szerelik a kiságyat. Élmény nézni ahogy alakulunk!

Niki

Kép
niki30

Hello!

Olvasom milyen jo kis kajakrol van szo, en meg mar kevesebbet eszek, mint a terhessegem elott, a hulye cukor miatt.

Na de nem fogok am szenvedni, mert eheztetni a gyereket nagyobb baj, a doki szerint is.

Az en parom mindig mondja, hogy lehet, hogy nalunk soha nincs suti, nasi, hat amikor meg otthon laktam, nalunk soha nem volt.
Ezt ugy ertem, hogy a mi csaladunk nem eszi a sutiket, csokikat, nasikat.
Egyetlen elvezetunk a jegkrem volt miota az eszemet tudom, de ezt nem is banom, igy szoktam meg.
Na azert neha hozok Apucinak valami sutiket, de tenyleg nagyon ritka, en kb. 3x sutottem a ket ev alatt, miota itt lakunk. :oops:

En is orulnek, ha a parom mar hazaerne, de meg ezutan megy focizni, ugyhogy a mai napra ram nem nagyon marad ido.

:cry:

Na most mar kezdek ehes lenni, megyek nezek valamit.

KépKép
horilda

Sziasztok!

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

Gysophila szerintem se kicsi a hasad pont jó. Egyébként ahoz képest nekem se nagy ez alkati dolog. Bár én szoktam ezen problémázni de egy ideje mérem a haskörfogatom és a centi szerint nő. Megvan a babahordozó teszek fel képet. Kép Kép Kép
Kép
rena10

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?