Bari!! Nekem is suzukim van,és nincs klima benne. A babyhordozonak van ekoja,és egyáltalán nem vág be a huzat a Milán hordozojába.De kicsitt van lehuzva. De ha kiveszem mindenkép betakarom,mert nekem is bele szokott sűlni szegénykém.
Holnap menj a dm.-be és takard be Bari azt a gyereket.Meg ne fázzon!!!!!!!
Én már megnéztem nálatok van-e dm. Barátság utcán+még valahol van. Van macis is csak az barna és vajszinü szin össze állitás. Nekem ez a kék a szinem. Meg Milán Unokatestvérének olyan van. Azért nem vettem meg a másikat.
Érdeklődj a pont gyüjtésről,és a bababonusz programrol.
Aztán gyere ha megvetted.Muti meg. Nagyon jo anyaga van szerintem. Kiss puha,nem műszálas.
Csajok!!! Arra jöttem rá hogy bizony a HUGGIES pelenka a legjobb.
Hékás!!! Jol megjártátok. 2 napja ugyan igy járt szegény bady.Pont a barátnőmnél voltunk,akitől kapta. Mi minden hova menet felszereltséggel megyünk. Még tápszer por is van a táskámba+gyogynövényes tea kicsi dobozkába. Pelus vagy 4-5db. stb. Ezekre nagyon oda figyelek.
Melike!! Te benne vagy a baba bonusz programba??? Vagy valaki????????????????
Ezt el kell meséljem!!!valamelyik nap össze futottam egy csaszlival akivel egy nap szűltünk. Kérdezem mi ujság? Hogy vagytok??? stb, Jo baba? Erre őőőőőőőőőőőőő.
Te Kata ezt a gyereket még sosem hallottam sirni. Ez még sosem sirt. Majdnem hátast dobtam.

Annyira nem szeretem ha egy anyuka ennyire dicsérné a gyerekét. Azért ne már. Hogy a gyerek még sosem sirt. Na hadjuk. Ezt a dumát én nem hiszem el.
És meg is kérdezem.
Anyukák!! van itt olyan baba aki még nem sirt???? Vagy csak én vagyok hülye.
Holnap lepcsánka (tócsni)party lesz nálunk. Majd délután jövök.