A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 18:50-kor.
hékás

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:23-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 18:50-kor.
hékás

Brigi!
Nagyon jó a kép Marciról! :lol:
Vendég

sziasztok!

megvolt a keresztelő, az én csendes lányom a pap első szavától az utolsóig ordított. hol csak nyöszörgött, hol meg egyenesen rázendített. Közben a kezemben volt, s nem tudtam megnyugtatni.előtte megetettem, minden oké volt tiszta jókedv a gyerek, ott meg..ilyen még nem volt hogy a kezemben így ordít. kész voltam. amint vége lett az egésznek, bealudt.

istvánka nagyon cuki és Zoéról is tüneményesek a képek, a sorozatképesen közelebbi, olyan édi.Brigi a te fiad is elégedett a világgal

ma egész nap cicin akar lenni a kincsem és az ökle a szájában van még ha nem éhes akkor is. szerdán szuri lesz úgy nem szeretem ha sír.

Kép
Kép
eyi

Szia eyi!!!!!
Raksz fel fotót?
Vendég

többiek keresztelő?

nekünk nem lesz a másik kettőnek sem volt.. :oops:
Vendég

Keresztelő tuti nem lesz,deha még létezik olyan mint névadó,akkor azon elgondolkozok... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Hékás:nagyon jó a kép Marcellről!

Bari:nekem azt mondta a doki,mikor beszéltük ezt a 24 órás csövezést,hogy "csak" addig kell a kórházban lennimíg felrakják meg leveszik.És ez csak a mennyiséget méri,hogy mennyi jön vissza.
Én nem biztos,hogy ezért megengedném.

Nálunk sem biztos,hogy lesz keresztelő,mert 1. én meg sem vagyok keresztelve,2. nem is tudok senkit,akit kereszt szülőnek választanék. :cry:

Kép
melike

Különben Máténak még mindig sok jön vissza,csak nem sír.Már megszoktam.

Kép
melike

rakok, csak alig találtam a gépet

indulás előtt még semmi gond..

Kép

már a templomban-még mindig semmi gond..

Kép

itt már rendesen hüppögtünk, csak meglepődtünk a hideg vízen, aztán újra rázendítettünk:

Kép

apa húzza a lerúgott cipellőt, én pedig nyugtatok:

Kép

a templomkertben a keresztelés után-már semmi gond :lol:

Kép

itt már mindenki felszabadult. a keresztszülők:
Kép

a babák:

Kép

és a többiek
Kép

Kép

BOCS HA TÉNYLEG SOK VOLTAM..EZ A CSIRI SOK KÉPÉHEZ KÉPEST TEMÉRDEK ÉS MÉG Ő MENTEGETŐZIK.. :lol:

Kép
Kép
eyi

EYI!
KÖSZÖNJÜK A KÉPEKET!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NEKEM TETSZIK A HABOS-BABOS BÉBIRUCI...ÉS LÁTOM NEKTEK IS VAN NYLON HARISNYÁTOK... :wink:
(nekünk is,demég nem volt hova felvenni... :roll: )
Vendég

Ja és voltunk ma a városba,meg benéztünk anyós munkahelyére...ezért olyan ruhát adtam rá,amit anyós vett neki...itt fodor,ott fodor és persze rózsaszín...jött velünk szembe 2 csajszi,benéztek a b.kocsiba és a jaj de édi,jaj de pici mondatok után még hozzátették,hogy jaj de kis habos babos... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eyi: csudaszép a kiscsaj. Nekem tetszik a habos-babos :P
bluebox

Én meg pénteken voltam a kínai boltba és láttam 20-as méretű kocka orrú fekete bőrcipőt :wink: Behaltam :D Zabálni való cipellő :wink: Én szeretem a kiscsávókon az öltönyt, vagy az öltönynek látszó valamit :wink: Tominak is volt, és nagyon tetszett. Anyáknapján volt rajta 1x az oviban :wink: Nagyon aranyos volt :wink: Bizti, hogy Kristófnak is lesz, mert nekem nagyon tetszenek :wink: Tudom, nem mindenkinek tetszik én meg azt tartom tiszteletben :wink:
bluebox

Melike na úgy már talán "szivesebben " beválallnám ha muszáj lenne...mármint úgy hogy nem kéne bent maradni
DE A MADARÁSZ UTCAI KÓRHÁZBAN EZ 3-5 NAP,ÉS EBBŐL 24 ÓRA,CSŐVEL A GYOMRÁBAN ÉS ÖSSZEKÖTVE A KEZEI A LÁBAIVAL

Eyi:nagyon ari a lányod,én még nem is láttam ekkora nejlon harit :lol: :lol: :lol: :lol:

csiri muti a ruhát
Vendég

amúgy a gyerekek 60-70%-a regurgál azaz bukik...én nem tudom,hogy döntik el kit kell megcsövezni és kit nem,kurva sokat keresgéltem tegnap a témában,sőt forumokat is fölkerestem de nem igazán kaptam választ a kérdéseimre
Vendég

bari!
már levettem,most pedig alszik,de fotózok neked nylonharist
Vendég

na 1 pár cucc a kollekciónkból: :lol:
helló Kittys poló és sapi,természetesen rózsaszínben...selyemszallagos kispillangós barna naci....lila horgolt pulcsi...(nagyban nekem is kell!!!)kisvirágos fidres fodros pink fürdőruci a bébiúszáshoz és a nylonhariska... :lol:
Kép
és téli kabátocska...
Kép
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 18:51-kor.
hékás

Hékás valahogy én is így gondolom,reménykedek,hogy nem lesz roszabb a helyzte.alapból mint tudjuk borulátó ember vagyok,de azért megpróbálok egy kis optimizmust magamra eröltetni ez ügyben...ha meg mégis vizsgálatra kerül a sor esetleg még addig is elmegyek ahova melike ment volna...

a képekből nekem sem tud soha sok lenni...mindenki visszafoja magát nehogy sok legyen közben kiderül,hogy mindenki szereti

nekem bejönnek ezek a rucik...teljesen átformálodok itt vénségemre :lol:

eyi:te vagy a tornász?az örök mosolygós kismama?akinek a feszes hasfala lassan nött?
annyian vagyunk(más topikokból is),hogy összezavarodott az agyam!
de ha nem te vagy(mert a képeken úgy látom hogy nem)akkor ki is??
Vendég

[quote]e írta:yi:te vagy a tornász?az örök mosolygós kismama?akinek a feszes hasfala lassan nött?
annyian vagyunk(más topikokból is),hogy összezavarodott az agyam!
de ha nem te vagy(mert a képeken úgy látom hogy nem)akkor ki is??

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemcsak pesszimista ,hanem kedves is... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Almaanira gondolsz! :wink:
Vendég

BARI BARI..

almaani a feszes hasú kismama, aki meglehetősen régen látogatott meg minket.

én tettem fel régen azt a sok esküvői képet, veled egy napon szültem, mit mondjak még? MEG OLYAN VOLTAM MINT EGY JÓO

Kép
Kép
eyi

SZÓVAL MINT EGY JÓL MEGTERMETT VIZILÓ :lol: ELÉG?NÉZD VISSZA

Kép
Kép
eyi

most tettem tisztába Zoét és nemcsak bokán fo.ta magát,hanem oldalba is... :shock: :shock: :shock: És nem tudom mit tartalmaz a kakája,de befogta a kezemet... :shock: :? 8) :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok,és Babák!!!
VÉDEKEZÉS:A multkor kérdeztem h.ki hogy védekezik.
Azért kérdeztem mert,mi a pharmatext hüvely tabletát használtuk RÉG.Be is vásároltam belöle. És képzeljétek nem jo már nekem,mellékhatása van. Én ezt nagyon szerettem. Kb.2évig ezt használtuk.Most tanácstalan vagyok hogy védekezzünk. Gumit nem szeretem. Gyógyszert meg nem nagyon szeretnék szedni,spirál meg kizárva.
BLU!!!Olvasom hogy jártál a gyogyszerrel. Sajnállak nagyon. Csak tápszert adsz már neki??És melyiket? Mi a milumil ha start.Igen én irtam a kakit.
Hékás! Itt lesz neked a foto.Amit igértem.
Kép

Bari!!!Neked is itt lesz a foto az alvos morzsirol. Kép

Dm-be vettem,és kb.1200ft volt. Még terhes voltam mikor vettem neki.Még nem értékeli.
Milánról egy pár foto.
Kép Kép [img]http://%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1218468054.1268.jpg[/img] Kép

Ezek a képek tegnap készültek. Anya aludt 5 orahosszát,Apa meg vigyázott rá,és játszottak.ettek,ittak,körmét levágta.
Imádom a kis párom mert nagyon drágaság. Ő mondta feküdjek le egy kicsitt. Bármikor rábizhatom Milánt.Kezdet kezdettől igy volt. Barinőm meg meséli a két gyerekét nem hagyhatja a férjére. Mert a pasi nem tud rájuk vigyázni. Egy 2 évesről és egy 7 honaposrol van szo. Az én páromon 2 gyerek sem fogna ki. Szerintem szokatás kérdése. Sose rakta rá a pasira egyik gyereket sem.
Mentem,megjött Apa. Már ki is vette Milánt az ágyból. Hol ott,aludnia kéne. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

és még valami!ma délelött láttam,hogy új providentes család van....ELKOPOTT A KOCKÁS FLANEL ING ÉS AZ A CSALÁD MÁR NEM TUDOTT TÖBB HITELT FELVENNI,MERT ELADÓSODOTT A VISSZAFIZETÉS MIATT????
Vendég

OSZMI!
AZ A SZÁJ MILÁNNAK!!!! NAGYON CSÓKOS! :wink:
Vendég

Csiri!!! A te kis hercegnőd gyönyörü.Mindig szoktam figyelni mikor raksz fel fotot.

Csókos száju???? Anyja szája. Csak ennyi van belölem Milánba. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A többi Apja. Itt egy kép rolam. Kép

Kata&Milán

oszman777

És ha megfigyeled olyan a szája mintha körbe lenne huzva konturral.

Barinőmnek mutattam,azt mondja azért mert még terhesen is konturoztam a szám. :lol: :lol: :lol: és azért lett ilyen szája. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Csajok!!! Nektek nem csinált még olyat a gyerköc,h.Cicizik kb. 2 percet. Aztán ordit mint állat. Vajon mitől??? van tejem. Száján folyik.
És aztán én adom fel,és tápszert adok neki.

Kata&Milán

oszman777

Csiri!!! Már kérdezni akartam hogy mit látsz Zoé szájába??? Milyen a kis innye???
Mert Milánnak alul középen 2 fog helyén Lyuk van. picit. Azt mondták ez még 2-3 hónap mire kibujik. Nagyon sok idő még. de a védőnőnek megmutatom majd.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Bari, én tornáztam 7 évig :wink:
bluebox

ÓÓÓ rólad mindent tudok Blue!! :lol:

és ezek szerint ALMAANIT hiányolom(többek közt),

osszman továbbra is tök szép...de mi ezt már megbeszéltük priviben is,a fia meg olyan helyes mint ő!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

és ami érdekes,hogy milánnak már olyan határozottan kék szeme van...kizártnak tarom,hogy bebarnuljon...dávidé még olyan "se szinü"
Vendég

kata:tök jó a baba,én miért nem látok sehol?? :shock:
Vendég

Én is vettem pénteken Kristófnak egy rongyos békát :P Múltkor otthagytam, de most elhoztam :P

Kép
bluebox

Bari!!!! dm-be nézd.
nálatok van?én nagyon szeretek ott vásárolni.
Most épp a bababonusz programba lépek be. '''''''''''''ingyen.'''''''''''''''''
És küldenek levelet a gyereknek,nagyon sok jo kedvezményekkel. 50 százalék,500 ft engedmény stb. nekem ma ajánlották.

Ja meg ha gyüjtöd a matricákat,amit vásárláskor kapsz,kigyüjtöd a 15db-ot,akkor a köv vásárláskor 15%-os eng kapsz. Multkor össze spanoskodtam a pénztáros csajjal,és kaptam csak ugy matricákat mert kértem tőle. És majdnem minden alkalommal 15%al olcsobban vásárolok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meg van kedvezményes kupon füzet is,amivel olcsobban vásárolhatsz.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bari azt mondod kék szeme marad???? Nekem barna szemem,van,páromnak meg zöldes kék.De ennyire kék.

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 18:51-kor.
hékás

Ezek szerint marcell is eszik gyümit :lol:
lányok én parás vagyok tudjátok..szóval az lenne a kérdésem,hogy mi lehet a LEG ROSZABB AMI TÖRTÉNHET ha mondjuk banánt adnék dávidnak????

kata:én redszeresen járok dm-be ,itt keszin 2 van!!a pontokat folyton ott hagyom,még soha meg sem kérdeztem mire való :oops:
kb 300 lenne már ha elhozom :oops:

holnap megnézem a babát :lol:
Vendég

a következő számomra fontos kérdés azoknak szól akiknek nincs légkondi a kocsijukban:

Szóval ma betettem dávidot a kocsimba és mire odaértünk a barinőmhöz(20perc) még a lábán is a víz csorgott...de kint már hideg volt(most értünk haza),úgy száltunk ki hogy bebugyoláltam nyakig.
a kocsiban viszont csak résre merem nyitni az ablakot mert a huzat sem jó..én a másik két gyerekkel is folyton ezen agonizáltam.
ez csak nekem ekkora probléma vagy másnak is??
tehát izzadjon?vagy huzatot kapjo?és télen besüljön?vagy föl le öltöztessem?overál stb....
és amikor kint 40 fok van és bemész egy légkondis helyre mint pl a dm akkor be kell bugyolálni vagy ennyit kibírnak?
Vendég

MINDKÉT HOZZÁSZÓLÁSOMBAN VAN KÉRDÉS REMÉLEM VÁLASZOLTOK :lol: :shock:
LINKEKET IS ELFOGADOK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én is gyűjtöm a DMes pontokat.

Bari:mi lehúzzuk elöl az ablakot a kocsiban és éri a szellő Mátét.Tudom,hogy a huzat nem jó nekik,de én nem akarom,hogy még a szél se érje.
Ha bemegyek vele egy légkondis boltba én is betakarom.

Sehol senki?Akkor jó éjt!

Kép
melike

Bari!! Nekem is suzukim van,és nincs klima benne. A babyhordozonak van ekoja,és egyáltalán nem vág be a huzat a Milán hordozojába.De kicsitt van lehuzva. De ha kiveszem mindenkép betakarom,mert nekem is bele szokott sűlni szegénykém. :?

Holnap menj a dm.-be és takard be Bari azt a gyereket.Meg ne fázzon!!!!!!!
Én már megnéztem nálatok van-e dm. Barátság utcán+még valahol van. Van macis is csak az barna és vajszinü szin össze állitás. Nekem ez a kék a szinem. Meg Milán Unokatestvérének olyan van. Azért nem vettem meg a másikat.
Érdeklődj a pont gyüjtésről,és a bababonusz programrol.
Aztán gyere ha megvetted.Muti meg. Nagyon jo anyaga van szerintem. Kiss puha,nem műszálas.

Csajok!!! Arra jöttem rá hogy bizony a HUGGIES pelenka a legjobb.

Hékás!!! Jol megjártátok. 2 napja ugyan igy járt szegény bady.Pont a barátnőmnél voltunk,akitől kapta. Mi minden hova menet felszereltséggel megyünk. Még tápszer por is van a táskámba+gyogynövényes tea kicsi dobozkába. Pelus vagy 4-5db. stb. Ezekre nagyon oda figyelek. :lol:

Melike!! Te benne vagy a baba bonusz programba??? Vagy valaki???????????????? :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Ezt el kell meséljem!!!valamelyik nap össze futottam egy csaszlival akivel egy nap szűltünk. Kérdezem mi ujság? Hogy vagytok??? stb, Jo baba? Erre őőőőőőőőőőőőő.
Te Kata ezt a gyereket még sosem hallottam sirni. Ez még sosem sirt. Majdnem hátast dobtam. :o Annyira nem szeretem ha egy anyuka ennyire dicsérné a gyerekét. Azért ne már. Hogy a gyerek még sosem sirt. Na hadjuk. Ezt a dumát én nem hiszem el.
És meg is kérdezem.
Anyukák!! van itt olyan baba aki még nem sirt???? Vagy csak én vagyok hülye.

Kép

Holnap lepcsánka (tócsni)party lesz nálunk. Majd délután jövök. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Bari!!!! Meg ezt vettem a tescoba 1300 rol,650 re vot leakciozva.

Kép

Kata&Milán

oszman777

nagyon ari maci :lol:
te is ari vagy kata :lol: :lol: oda járok a barátság utiba :lol:
ÉS ÉN IS AHAGGIES PELENKÁRA ESKÜSZÖM!!!
"hosszas"próbálgatás után rájöttem NEM KELL MÁS

a csajszinak akinek nem sírt még a gyereke sürgősen ajánlok egy neurológiai,fül orr gégész stb kivizsgálást!
akkor ott sajnos valami baj van
Vendég

jó reggelt!

Ti használtok a baba fejére sampont? Ha igen, akkor milyet?

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari: nekünk van légkondi a kocsinkban (persze most nem jó...), de mi nem merjük használni a baba miatt. Mi lehúzzuk az ablakot. Inkább kapjon egy kis huzatot (bár nagyon figyelünk, hogy ne érje a huzat), minthogy hőgutát.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mi csak utazásnál használjuk a hordozót, de szegénykémet állandóan csurom vizesen veszem ki belőle, úgy beleizzad...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

johnson
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 18:52-kor.
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?