Sziasztok lányok!
elöször is nagyon nagyon köszönjüka névnapi köszöntesekek!
Itt sajnos nincs névnap, vagyis nem ünneplik, nem tartják számon sehol, ezért mi totál el is felejtettük. Este anyukám hívott, ö mondta, hogy Áronnak névnapja van!
Ti meg egytöl-egyig gondoltatok ránk! Úgy szégyellem magam, hogy én meg nem is jöttem megint ennyi ideig! Olyan aranyosak vagytok! Úgy örülök, hogy közétek tartozhatom!
Sajnos mostanában elég bután jönnek ki a napjaink, Áron nagyon keveset és rosszul alszik napközben, a gép meg az ágyával van egy szobában, tehát nem tudok akkor sem írni, ha alszik, csak ha a babakocsiban alszik kint. Estére meg én ájulok be.
De ezentúl igyexem jönni folyamatosan!
Mi jól vagyunk, nem vagyunk betegek sem, hálistennek, Áron ari, már majdnem mászik, Ábel mostanában kicsit féltékenyebb, int szokott, de alapjában véve minden oksi.
Képek gyönyörüek, babák tüneményesek! Minden kis hófordulósnak, névnaposnak gratulálunk mi is!!
Tali! De jó lenne! Majd azért gondoljatok ránk is egy kicsit, jó? Aztán meg nyáron jó lenne egy olyat összehozni, hogy mi is el tudjunk menni.

Annyira jó lenne!
Na megyek, mert Áron már nagyon nyügi, fürdetni kell. Együtt fürcsiznek mostanában Ábival, mikor Áront beteszem Ábel mellé, akkor ö összeszedi a kis játékait és elkezd sikítani, hogy jájjjájjájj jön a szörny!! Menekülés!!!!

Aztán Áron végigcsapkodja az egész fürcsit kezével-lábával, annyira élvezi. Olyan tündériek!
Na most már tényleg mennem kell, mert nagy a kajabálás!
puszi mindenkinek és mégegyszer köszönöm, hogy ilyen aranyosak vagytok!!!!