A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Lányok, vigyetek egy alkoholos filcet, és írjátok rá a neveteket a pohárra, akkor senkié sem fog elkeveredni!
dmaggie

Gremese! Szuper ügyes Zsófi!!! Mennyit fejlődött napok alatt!!! Én úgy tudom, hogy a pici babák még nem hordhatnak napszemüveget.

Áronnak boldog névnapot!

Gyönyörű minden baba!!!

Mi végre elsőnek eljutunk szombaton babaúszásra. Szolnokon egy helyen van erre lehetőség és most készült el az uszoda egyik csövének a cseréje. Kíváncsi vagyok mit művel Marci.

De jó nektek... tali! Úgy mennék! De aznap dolgozok. Ma voltunk Marci egyik kis barátjánál, hihetlen mit műveltek a fiúk! A múltkor még tudomást sem vettek egymásról, most meg Marci megtanította Balázst rugózni, Balázs meg Marcit brrregni. Nagyon édik voltak!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Lányok, mind drágák vagytok, hogy gondoltok ránk!

l. móni: Apa igazából 3 napja itthon van velünk, mert ő tud vezetni, egyébként a kórház 1,5 órányira lenne tömegközlekedéssel. Meg a magas láz miatt is. Bár amikor ma rámjött a para, pont a gyerekorvosnál volt receptekért... Tudod, nekem azért iszonyú ez az egész, mert amióta Ádika megvan (7 hónap lesz mindjárt), még egyetlen olyan napunk nem volt, hogy ne lett volna valami baja! Ha ezt más mondaná el sem hinném. A kórházban már nagyon besárgult (kékfényezték, infúziózták), valami folyt a szeméből, ami hetekig nem múlt el, plusz 2 hetesen a nyelvkinövését le kellett vágatni. Aztán jött a 3 hónapos erős hasfájás, szájpenész, középfülgyulladás, kéthetes nátha, a 3 hónapja tartó BCG-horror, és most ez. A szívem szakad meg érte...

Bongyi: jó ötlet volt a kanál, mert így meggyőződtünk róla, hogy Ádi egyértelműen a szirup szagától öklendezik, nem az adagolója zavarja.

Remélem, tudunk majd menni a talira, ha nem, nézzétek el!

Kép
Kép
irina

És Móni: örülök, hogy Cicus jobban van! A hátadra nagyon vigyázz!!!

MINDENKINEK JÓ ÉJSZAKÁT!

Kép
Kép
irina

Irina! Én szívből kívánom Nektek, hogy Ádó hipp-hopp makk egészséges legyen, és ne fájjon neki semmije!!! Én már biztosan összeroppantam volna! Nagyon erős vagy!

Többi betegeskedőnek is sok-sok gyógypuszi!!!
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

Dmaggie, azért a 60 deka jó kis eredmény. Tényleg nem kell aggódni Albert miatt. Lehet, h az "igaz" kajára vár. Na majd a husilevesből... :lol:
Alkoholos filc rögtön beugrott nekem is, úgyhogy Lmóni, viszek azt is. Légyszi dobj föl egy listát, h tudjam hányan leszünk a szendók miatt. Köszi

Irina, szirup szaga tényleg jogos. Mi panadolozunk, de az is furi. Elsőre epres, aztán (ízre is) olyan kesernyés. Na, azt mi sem komáljuk, jön az öklendezés és a szájból kicsorgatás. Talán nem véletlen, h lehet kúpokat is kapni. :lol: Gyógyuljatok meg gyorsan-gyorsan! :lol:

silka
silka

Irina Drága!

Nagyon erősek vagytok Ádikával együtt!
Hipp hopp rendbejön Ádika és soha többé nem lesz semmi baja:-)

Kitartás!

Heni
KépKép
heni81

Ha-hó

Irina!
Nagyon szorítok,hogy Ádi baba ne legyen beteg.

Nagyon aranyosak a képek és annyira ügyesek a babók. :D

Hétvégén meg tudom írni,hogy megyünk-e én szeretnék.

Gratulálok Zétinek a fogacskához és Zsófinak a fel álláshoz :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Helló mindenkinek!

Áronnak boldog névnapot!

Csajok olyan rendik vagytok!!Dettyk olovastam,hogy netet kerestél nekem de édes vagy,teljesen meghatódtam!!!A pannonnal az a baj ahogy Heni írja tök lassu(tesóméknak van)apa semmi féle képpen nem akarja azt mondta akkor inkább nem lesz de szar nem kell :cry: Hát nem tom...

Bongyikám én is ríni fogok!!Zitád valami hihetetlenül zabálni való!!

Maggie!Segitségem az nem nagyon akad ,mindenki dolgozik a családba...
Igazából akkor gáz ha apa délutános mert akkor 13 órától 23-ig egyedül vagyok ,na az már elég fárasztó de hát ez van.

Irina!Jaj!Drága kis Ádó sokat gondolok rá,nagyon gyors gyógyulást kívánok neki!!!Írj amint megtudsz valamit!!!!!
Ha írni nem is tudok mendig de azért olvasni jövök!!

Most sajna mennem kell mert nyügizik,néha felsír...
Holnap dobok fel képet!

KépKép
juba

Lányok, köszönjük a gyógypuszikat, hatottak! :D Máté szemén már látni semmit nem lehet, de még két napig „kínzom” szegényt, hogy biztos ne is jöjjön vissza. Az én torkom is lényegesen jobb, mint tegnap.

Juba: Remélem sikerül valami jó megoldást találni, hiányoznátok a csapatból!

Heni, Dettyk: Hangyák nálunk is időről időre tiszteletüket teszik, legutóbb múlt héten, ilyenkor körbefújjuk irtóval a szobát, elzárjuk az útjukat. Így egy időre eltűnnek. Mondjuk ha Máté úgy igazán beindul a mászással, akkor nehezebb dolgunk lesz. :roll:

MMóni: Gratulálok a fogácskához! Megvan a „bűnös”!
Mi még mindig a fogatlanok táborát erősítjük! :lol:

Timi26: :(

Pároló: Én azt a lábasba tehetőt használom, nekem nagyon bevált, azt hiszem Sense írta, hogy neki is ilyen van.

Hurkaverseny győztese Zita, de az ezüst egyértelműen Zsófié! :lol: A bronzra még lehet, hogy mi is beneveznénk. :lol:

Tali: Szerintem én viszek fóliát meg zacskót, hogy legyen mibe csomagolni a maradék kajcsikat! :lol:

Silka: Napsütésre szerintem nem jó, mert nincs benne UV szűrő. Inkább szeles, hidegebb időben védi meg, hogy ne száradjon ki a kis bőrük.

Irina: Sok-sok gyógypuszit és energiát küldök nektek! A magas láz tényleg félelmetes (Bencusnál tapasztaltam), de olyan erő van ezekben a babákban, hogy nem is hinnénk. Hamar legyőzi Ádi azt a fránya vírust! Kívánom, hogy jó éjszakátok legyen!

Nurophen: A barátnőm kisfia már ha kimondták előtte a nevét hányt. Amíg kicsi volt kúpozták, azután pedig tablettát kapott összetörve.

Na megyek, mert a fiúk már alszanak és ahogy látom Apának sem sok kell, hogy elaludjon a kanapén :lol: !

Jó éjszakát!

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Csak pár szó:

Minden betegeskedőnek nagyon gyors gyógyulást kívánok. Annyira szörnyű, ha ilyen pici védtelen babák nem érzik jól magukat. Őszintén remélem, hogy nem tart egyik betegség sem sokáig.
Irina! Nektek különösen nagyon sok puszit küldök, nagyon sokat gondolok Rátok.

Tali:
Úgy néz ki, mi megyünk Botonddal. Ugye még mindig ápr 12. 10 óra az időpont, és a Dörmögő Dömötör játszóház?
Szívesen készítek vmi sósat. Szoktam mini hot-dogokat sütni, kelt tésztából. Ha gondoljátok...

Pároló:
Nekem rozsdamentes van, ami illik egy másik lábosra. (Igen, Meryke). De még nem használtam, mert még csak gyümölcsözünk. A család pedig igen jól elvan párolt zöldség nélkül... :shock: :cry:
De holnap kipróbálom, mert beterveztem kóstolásra a répát.

Botond:
Ma felült magától!!! Többször is, úgyhogy nem véletlen volt. A babakocsiban, fekvő helyzetből megkapaszkodott a biztonsági övben. Azt a boldogságos fejet, amit vágott a teljesítményére!!! :lol: 8) Azt hittem megzabálom.
Egyébként meg közlekedik ezerrel. Azt nem mondanám, hogy mászik, de már nem is kúszik. Valami a kettő között. Édes pofa. :lol:
Hozzátápi: alma, barack, banán, sütőtök, meggy. (utóbbi nagy kedvence, pedig szerintem iszonyú savanyú.)
Az éjszakáink még mindig rapszodikusak. Van, hogy hatszor (!) kel fel egy éjjel, van hogy egyszer sem.
Tegnap és ma a Sinlacot vacsira kapta, szopi előtt... Hááát. Majd meglátjuk.
(Fleur!
Botondnak is keményebb a kakija, és én is a sinlacra gyanakszom. De annyira nem gáz, hogy úgy érezném, hogy abba kell hagynom.)

Most ennyire futotta. Próbálok gyakrabban írni.
Most megyek Apának inget vasalni holnapra. :evil:
Jó éjt!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Azért előtte még teszek fel 2 friss képet. :lol:

Kép az a fejvédő és ágyrácsok között botond látható

Kép széttéplek a két fogammal !!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jó reggelt!

:lol: :lol: :lol: :lol: Mit művel Boti a takaróval??? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Meryke! Örülök, hogy jobban vagytok!!! :D
Ez jó! Felkészülünk a maradék kaja elhozatalára!!! :lol: Szerintem is annyi lesz, hogy nem bírunk majd vele!!! :lol:

Sense! Gratulálok a felüléshez! Nagyon édi! :D Ja, hogy az a rácsvédő!!! Tényleg! :lol:
Milyen volt az éjszaka?

Irina???

Szeli most éjjel is csak 1x ébredt, aztán 3/4 6-kor keltünk. Ezt így teljes mértékben el tudom fogadni!!! :D
Az a bizonyos 3 hét borzalmas volt, úgyhogy együtt érzek mindenkevel, aki éjszakázik! :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Irina:
"Az én életkedvem Ádi állapota függvényében változik, a teljes kétségbeeséstől ("lehet, hogy agyhártyagyulladás ekkor lázzal?") az örömig, amikor végre mosolyog."
Nem akarlak elkeseríteni, de az anya egy ilyen lény, persze egész pici korban nagyobb a kétségbeesés, de az aggódás ugyanúgy megvan nagyobb korban is. Bár az enyémek még elég kicsik, de hihetetlenül féltem, sajnálom őket, ha betegek, vagy megsérülnek, a szívem tud megszakadni értük. De ez így van jól.
Remélem azért a ma éjjeletek már nem volt olyan lázas!
Képzeljétek, az én fiaim imádják a Nurofent, sőt Ákos rendesen hisztizik, ha neki épp nem kell adnom, de Levinek adok, ő is akar enni!

Sense! Gratulálok a felüléshez Botondnak, ez nagy teljesítmény szerintem egy ekkora babának! Bár itt annyira ügyes babák vannak!

Szia Regi, látom téged is kivetett az ágy...:)
Nálunk is így vannak mostanában az éjjelek. Egy ébredés (és szopi) aztán már a hajnali-reggeli kelés. Tulajdonképpen nem panaszkodhatom. Bár azért még én hajnalban tudnék aludni.....

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt!

Irina! Móninak igaza van! Ne gondolj a legrosszabbra, hessegesd el a negatív gondolatokat! Szerintem Ádó mára már sokkal jobban lesz! Sajnálom, hogy ilyen csúnya betegséget kapott, de most már hamar túl lesztek rajta.

Hangyák ellen: sütőpor! Szórjátok be azt a részt, ahol bejönnek, és el fognak tűnni! Mi már ezer éve így csináljuk, mert a kertből néha betévednek. Persze poros lesz minden, de mikor eltűnnek, fel lehet szépen porszívózni! Nagyon tuti! Próbáljátok ki! Ezerszer jobb, mint bármelyik rovarortó!

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi! Köszi! :D Nálunk is vannak hangyák, de inkább a konyhában garázdálkodnak a mosogató körül (jönnek inni, meg enni). :evil:
Veszel párolót?

Kép

Kép
regcsiken14

Nálunk is vannak néha nyáron hangyák, de képzeljétek, olyan elvetemültek, hogy oda se nekik sütőpor! Meg persze a drága hangyairtó csapdák se. Szerencsére most nincsenek, kop-kop!

KépKépKép
bongyi

Sziasztok!

Lányok! KÖSZÖNÖM!!!

Aki jár szoliba, ha hófehér bőröm van meddig kell 4 percesre járnom, mielőtt több időre fekszem be, hogy ne égjek meg, és milyen időközönként???
Asszem itt az ideje, hogy vonzó nőt csináljak magamból! :wink:

Irina: szegénykéim! :( :( :(
Sajnos nálunk is ez van! Mióta VikDan megszületett ő is állandóan beteg! :( És tehetetlen vagyok. Tegnap este ő is lázas volt, de más tünet nincs úgyhogy nem tudom, mi van...
Ezzel együtt kell élni. Mindig lesz min aggódni. Ez az anyák sorsa! Fel a fejjel!!! :D Minden rendben lesz!

Sense: még azok a nagy tappancsok! Nagyon édes Botond!!! :D :D :D

Gremese: naggyon komoly Zsófi!!! :D Tényleg idősebbnek néz ki a koránál. Ez most még nem gond, de mi lesz tizenévesen??? :wink:

Regi: a pároló nemcsak babáknak való! Én rengeteget "főzök" benne magunknak is, úgyhogy nyugodtan vedd meg, nagyon jó befektetés és egészséges!

Tegnap főztem húslevest és VikDan abból evet!!! Nagyon ízlett neki!
Én most már nem csinálok nagy gondot abból, hogy mit eszik...

Kép
Kép
timi26

Timi26! Hát én negyedszerre már 8 percre mentem, és egy kicsit megégtem, nem vészesen, de húzódott és viszketett a bőröm, pedig én gyorsan barnuló / nem leégős típus vagyok! Persze ez attól is függ, hogy milyen erősek a csövek az adott szoliban.

Oké! Most már tuti, megveszem a párolót :D , hacsak valaki nem licitál túl, de nem hiszem! Addig nem is akarok róla többet írni, csak ha lezárult! :wink: (Nem miattatok!)

Szerintem én meg egy hét múlva már adok husit Szelinek!!! Kivi vagyok!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

Sense, édes, ahogy Boti garázdálkodik a fejvédő alatt. Gratula a felüléshez! :lol:

Timi26, azt hiszem én nem fogok Neked tanácsot adni szoli ügyben. De ha szeretnél 1 hét mozdulatlanságot és 2-3 álmatlan éjszakát, akkor javaslom a 12 percet. :wink: Hajrá nőiesség!

na, folyt köv...

silka
silka

Silka: :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Regi: akkor végülis van időm, hogy sokáig 4 percesre járjak, még nincs pólószezon! :D ?
Vedd csak meg azt a párolót! Hajrá egészséges táplálkozás!!! :D

Megjött VikDan allergiatesztje!!!
Nem allergiás SEMMIRE!!! :D Hurrá!!! :D :D :D
Jöhet a tojássárgája, 2 hét múlva pedig a túró!!! (a védőnő mondta...)

Kép
Kép
timi26

Boti! :lol:

Regi! Megnéztem a párolót, amire licitálsz, meg amiket már eladtál. Ügyes vagy, nagyon! :D

Timi26! Ez nagyon jó, hgogy VikDan nem allergiás semmire.

Mi ma megyünk minitalizni Kiskolbiékhoz! :twisted: Zsófi kb. fél9 óta alszik. Szerintem szép kisimult pofival akar menni, azért alszik ennyit. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Lányok,

el is felejtettem írni: DOKIT VÁLTOTTUNK!!!! :lol: :lol: :lol:

El sem hiszem, h egy gyerekdoki ilyen is tud lenni. Basszus, csak álltam és ámultam. Tiszta kedvesség és türelmesség a nő. Mondjuk mikor rákérdezett, h hova jártunk korábban és én csak a rendelőt mondtam rögtön név szerint kérdezett rá a régi dokinkra. Úgy tűnik nem egyedi eset a mienk. :twisted:
Kaptunk tejpépet meg egyebeket, átbeszéltük az oltásokat. Még, ha kicsit messzebb is van, azt hiszem megérte váltani.

Timi26, ilyen allergiatesztet automatice csinálnak, v kérni kell? Egyébként meg honnan lehet tudni, h mikortól adható a túró és társai?

Gremese, jó talit! Zsófi már most tudja a szépségtippeket randi előtt. :lol: Aztán nem ám lerohanni Kolbi-aput! :lol: :lol: :lol:

silka
silka

Sziasztok!

Sense!
Nagyon aranyos Botond.
Már írni akartam ,hogy merre vagy. :D

Timi26!
Ez nagyon jó hír :D :D

Mesi,Kolbi!
Jó babázást.
Kérjük majd a képeket :D

Silka!
De jó vannak még normális dokik is. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok,

Hát én jobban, Robesz is, de az éjszakáink az elmúlt időszakban katasztrófák. Ma is, vagy 4x felkelt, és pukizott szegénykém, ilye rég nem volt.
Én hulla vagyok, Apja szintén.

Viszont kijött a felső jobbos fogunk, és négykézláb állásból felültünk:)

A képek nagyon jók.
Irina, és a többi betegeknek gyógyuljatok, Irina, nagyon sajnálom, gondolok rátok!

Megyek, mert összesem.

Kép
Kép
nektarin

Silka: VikDant a sok hörghurut miatt vizsgáltattuk ki, a pulmotológus küldött minket vérvételre, abból csináltak allergiatesztet is.
Ha nincs allergiás a családban, akkor 8-9 hónapos kortól lehet adni túrót, natur joghurtot és babapudingokat. Ha van akkor kb. 1 éves kortól. (én így tudom, de mindenki mást mond)

Nektarin: örülök, hogy jobban vagytok! :D

Gremese: basszus, megint elfelejtettem elvinni VikDant a fülészetre! :shock: Marha felelőtlen egy anya vagyok... :cry:

Kép
Kép
timi26

Silka!

Neked akartam az előbb írni
Amit kapot Lizi a korházban kiskönyv
amibe írják a súlyt stb annak a közepén van
egy táblázat abban is írják,hogy mit mikortól lehet adni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Timi26! Ez nagyon jóóó hír!!! :D

Mesi! Köszi! :oops: :D
Kiskolbinak mondd meg kérlek, hogy szombaton a délelőtt jó nekünk, írtam privit is neki! Köszke!!! :D

Nektarin! Gratu a fogacskához (most éjjel bújt ki?), és a felüléshez! :D

Silka! Hát nagyon jó, hogy léptetek!!! :D Az legyen a legnagyobb gond, hogy messzebb van! (szerintem)

Kép

Kép
regcsiken14

Bakker, van még1 regcsiken :evil: (egy blog oldalon)! Kár, hogy nem lehet felhasználónevet szabadalmaztatni. :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Tali!

Akik jönnek (ha minden igaz):

Heni
Regi
Irina :?:
L.Móni
Mesi
Kolbi
Fleur
Dettyk
Bongyi
Nektarin
Sense
Silka
Hörcsög :?:
Marica :?:
Meryke
Viranka
Timi26

Remélem nem hagytam ki senkit.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nektarin Gratula a kibújt fogacskához.

Silka Na végre! De jó, hogy sikerült orvost váltanotok.

Sense Mini hot-dog. Nagyon jól hangzik :lol:

Irina Kedves hogy vagytok? Lázas még Ádika?

Kiskolbi, Mesi érezzétek jól magatokat és képeket kérünk :lol:

Tényleg Fleur és Nektarin még lógnak a képekkel ha jól emlékszem. Vagy mégsem :roll: :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

L.Móni! Nem hagytál ki senkit, csak a babákat!!! :wink: :lol: :lol: (ezt a poént nem hagyhattam ki!)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

Mesi köszi a tippet, most már minden csupa sütőpor, remélem beválik és eltünnek ezek az apró fehete bizbaszok :evil:

Móni mi megyünk, még egy tank se tud megállitani

Se apák ???? Se nappalik??? hm

Na szóval a mi nappalink ilyen: Kép Kép

nemis ezzel akarnék valamit kezdeni, de az étkezővel. Ott még fehér a fal, festetni akarok a nyáron, meg egy kicsit feldobni valahogyan. Pirosas bordós kanapé meg zöld huzatos székek vannak ott nekem, na ehhez kellene valami jó kis falszim, valami mediterrán. Ezért szerettem volna a képekből ötleteket meriteni.
A maggiek nappali szinvilága teccet, onnan jött az ötlet :wink: csak senki nem rakott fel képet :?

Apa és muki a sapkámban :wink: Kép :D

Heni
KépKép
heni81

Hello Lányok,

Nektarin, nagy :lol: gratula a fiatalúrnak a mutatványhoz és a fogincához!

Timi26, áhá. Ha nem tudok allergiáról a családban, akkor max adok neki 8-9 hónapos korában kostit, aztán majd kiderül. :wink:

Hörcsög, köszi, ezt tudtam. :lol: Onnan szoktam lesni. Csak azt nem tudtam, h mi van ha nem tudom az allergiahelyzetet a családban. De majd picit megpróbálunk idővel, ahogy fentebb is írtam. 8)

Lmóni, köszi a névsort. Egyébként nekem sem rémlik Fleur és Nektarin képgyűjteménye... :oops:

Heni, szép a nappalitok!

Képzeljétek lejjebb raktuk az ágyat. Muszáj volt, a kis kópé kezdett a rácsokba kapaszkodni, meg próbálta magát a fejvédővel és a baldachinnal felhúzni. Egyenlőre nem sikerült neki, csak magára bontott mindent. De inkább ágyat szerelek, még mielőtt rájön a felállás trükkjére. Ja és szerelés közben persze potyogtak a könnyeim, h az én kisbabám milyen nagylány lett már... Én nem tudom, h valaha rendeződnek-e a hormonjaim, v most már örökre így maradok és mindenen picsogok. :cry:

silka
silka

Heni!

Nekem nagyon tetszik a nappalitok!!! :D Nagy az összhang, és micsoda rend van!!! :D Én ígérem, hogy rakok fel, ha készen lesz! (Jó volt az ötlet. Várom a többiekét is!) De az még szerintem 2 hét, ahogy Apát ismerem... :| Most csatatér van... :lol:
Bár a mi nappalink tele lesz pakolós szekrénnyel, nem lesz ilyen hangulatos. Kis lakás hátránya... :(

Apás képet meg nem teszek fel, mert már láttátok azokat a képeket, amik Apával készültek... :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

De azért az duuuurva, hogy végül a kínaiban :!: kellett farmert vennem, mert sehol nem találtam olyat, aminek jó lett volna a hossza (a hosszú lábaim miatt)! :shock: De jól jártam, mert így csak 2000 Ft-ot költöttem!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Milyen tárolódobozt akarsz az Ikeában venni? Csak mert nekünk is jó lenne majd (ötletgyűjtés).

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, ez még mindig a jobbik eset, örülj neki! :lol: :lol: :lol: (nekem mindig le kell vágnom a szárából, mert ami jó a hátsómra, az fél méterrel hosszabb nálam...)

silka
silka

gyors bekukkkkk

meg mindig nem kaptuk meg a kulcsot, majd holnap :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ad a butorok utan maszkalunk, nincs idom forumozniiiii, es ugy hianyziikk!!

i.moni: nana h megyunk :)

Kép

Kép
mmarica

sajna csak a kepekre volt idom visszanezni NAGYON NAGYON EDESEK A BABAK, OLYAN JO LATNI, KAR, H KEVES VAN FOLRAKVA :(

en viszek megint duran szenyakat, ha jo, vagy ha megmondjatok, h mi hianyzik akkor azt!!! bmit!! csak kiemelve irjatok meg pls!!!!!

majd ha vegra atkoltoztunk dobok kepet!

Kép

Kép
mmarica

Regi köszi:-)
vannak az Ikeában olyan egymásra rakható láda szerű szines dobozok, valami olyasmi volna jó, de majd ha ott leszek meglátom mi a kinálat és biztosan veszek is, mert ott tutira találok.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Olvaslak titeket de sajnos nincs időm írni de majd pótólom.

LMóni: Mi is megyünk a talira

Ági

Kép

Kép
agica1126

Ádibaba: BOLDOG HÓFORDULÓT ÁDÁMNAK!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Fleur-ék nem tettek fel talis képeket... :( Tessék pótolni!

Robesz felült? Wow!!!!! És még fogacska is? Gratulálok! Anyuka meg pihenjen!!!!

Úgy látom egyre több helyen kell leengedni az ágyakat, és a járókákat. Hiába.... egyre ügyesebbek ezek a babák. :D

A tali nagyon jó volt, délre mentünk, és majdnem 5-ig Kolbiéknál voltunk. Közben sétáltunk a környéken is, Zsófi aludt szépen a babakocsiban, pont fél órát.
Persze, ha előre tudom, hogy Kolbi egy bazi meredek úton akar babakocsit tologatni, akkor viszek oxigénsátrat is. :wink:

Isteni banános-műzlis sütit csinált (amire Apa itthon eléggé rákkattant).

És Zsófi kapott Mátétól ajándékot is. :D :D :D

Voltunk azon a játszótéren, ahol majd Máté fog garázdálkodni. Nagyon klassz és közel van!

Képeket később csatolok, csak Csücsöriborsó alszik, és nem akarok átcsattogni a gépért.

(Kolbi, egyébként Zsófinak hőemelkedése van, de ez lehet a foga miatt...)

Nagyon jól éreztük magunkat, feltöltődtem, és jól elfáradtam. SZUPI VOLT!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Helló csajok :D !

Látom jönnek szép sorba azok a fogacskák szinte már minden babának kibújt(rajtunk kívül)Gratulálok!

És fel is ülnek ezek a babók,meg kúsznak,másznak,felállnak és szaladnak :shock: :lol: 8) Hihetetlen gyorsan fejlődnek!

Timi26!Éljen majd kérünk rólad ilyen volt és ilyen lett képet!Vigyázz a szolival!Én speciel sose voltam mert tök fehér a bőrkém és tele vagyok anyajeggyel és nem akarok gázt!
De nagyon tetszik az elhatározásod!!!!!
De jó,hogy VikDaninak nincs alllergiája!!!!

Heni!Nagyon szép a nappali!!És ari a két pasi!!

Ádinak boldog hófordulót!!!

Apát kinyirom!!!!!!!!!!!!!Újra kellett telepíteni a gépet és az összes képem eltünt :twisted: :cry: :cry:

Akartam felrakni képet a Bertusról azt hiszitek sikerült???????
Hát NEEEEEEEEEEEEEM :twisted: :twisted:

Megpróbálom a gmailt!

Irina!Mi van Ádikával?

Anitjával mi lehet már tök rég jelentkezett pedig azért néha be szokott kuksizni?!

KépKép
juba

Sziasztok lányok!

elöször is nagyon nagyon köszönjüka névnapi köszöntesekek!
Itt sajnos nincs névnap, vagyis nem ünneplik, nem tartják számon sehol, ezért mi totál el is felejtettük. Este anyukám hívott, ö mondta, hogy Áronnak névnapja van! :oops: :oops:
Ti meg egytöl-egyig gondoltatok ránk! Úgy szégyellem magam, hogy én meg nem is jöttem megint ennyi ideig! Olyan aranyosak vagytok! Úgy örülök, hogy közétek tartozhatom!
Sajnos mostanában elég bután jönnek ki a napjaink, Áron nagyon keveset és rosszul alszik napközben, a gép meg az ágyával van egy szobában, tehát nem tudok akkor sem írni, ha alszik, csak ha a babakocsiban alszik kint. Estére meg én ájulok be.
De ezentúl igyexem jönni folyamatosan!

Mi jól vagyunk, nem vagyunk betegek sem, hálistennek, Áron ari, már majdnem mászik, Ábel mostanában kicsit féltékenyebb, int szokott, de alapjában véve minden oksi.

Képek gyönyörüek, babák tüneményesek! Minden kis hófordulósnak, névnaposnak gratulálunk mi is!! :wink:

Tali! De jó lenne! Majd azért gondoljatok ránk is egy kicsit, jó? Aztán meg nyáron jó lenne egy olyat összehozni, hogy mi is el tudjunk menni. :wink: Annyira jó lenne!

Na megyek, mert Áron már nagyon nyügi, fürdetni kell. Együtt fürcsiznek mostanában Ábival, mikor Áront beteszem Ábel mellé, akkor ö összeszedi a kis játékait és elkezd sikítani, hogy jájjjájjájj jön a szörny!! Menekülés!!!! :lol: :lol: Aztán Áron végigcsapkodja az egész fürcsit kezével-lábával, annyira élvezi. Olyan tündériek!

Na most már tényleg mennem kell, mert nagy a kajabálás!

puszi mindenkinek és mégegyszer köszönöm, hogy ilyen aranyosak vagytok!!!! :) :) :)

KépKép
KépKép
motiot

Kép Buksiösszekoccanás
Kép Máté rástartolt Zsófi ülcsijére
Kép És teljesen el is foglalta.
Kép Zsófi Máté nyomába sem ér...
Kép Anya, én akkor is megeszem a maradékot!
Kép Zsófi kicsit szemlélődött
Kép Máté ezerrel ugrált, Zsófi meg hátulról piszkálta
Kép Búcsúzóul egy szembenyomás...

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Tényleg jó volt a tali, azt hiszem, a képek magukért beszélnek. :D Szuperül éreztük magunkat, ahogy Mesi is írta, igazi feltöltődés volt. (Ja, Máté azóta fent volt, hogy feljöttünk sétából, azaz kb. fél 3 óta, és végig tepert fürdésig!!!! Utána vacsi, és most beájult (f8-kor!!! :shock: )

Regi: ha nem haragszol, most nem priviben írok: az a baj, hogy délelőtt utazunk Dújvba, így délelőtt nem tudunk menni Hozzátok. :( Pedig annyira jó lenne találkozni Veletek!!!! Gondolom, koradélután pedig Szeli alszik, ill. készültök a délutáni programotokra... :(

Nektarin: hát először is gratula a fogacskához!!!! :D 8) Jövő héten eddig nekünk bármelyik nap jónak tűnik, kérlek írd meg priviben, Nektek mi lenne a legjobb. Várunk Titeket! :wink:

Silka: Lizibébi beindult!!!! Wow! Te pedig ne keseregj, inkább pityeregj mindenen, hiszen egy Gyönyörű NAGYLány Boldog Anyukája vagy!!!! :oops:

Detti
KépKép
kiskolbi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?