Na sziasztok!
Szilvi! Ùgy nöö ez a kis csaj, mintha húznák

és nagyon szééép!!!!
Gurgi! A pasijaid jól mutatnak együtt

Szerintem, paszold át apánk, mikor gond van. Nálunk ez nagyon bevált. Csak hát apa nincs mindig itthon...
Andi! Milyen szépen alszik a kis drága....és milyen cukker pofija van
Uxi! A babaneten csináltam fotólabumot Egonnak, pici Egon néven.
De azért felteszem mégegyszer:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=13598
Hemej! Ok! Elküldöm neked is a mesét

Ès te is írhatnál magatokról. Nagyon kiváncsi vagyok. Egyébként beterveztük apával a Baby-messe-t.
Ez a Sab csepp ilyen hamar hat?
Mütyürke! Èn iszom az alkoholmentes söröket, de eszek is, elég sokat. Hát, nem is fogyok...
Voltunk Egonnal sétálni, minden nap megyünk, ha szép az idöö. A szomszédasszony megkérdezte, hogy itt lakik a baba, mert öö semmit sem hall...

Már Veszprémbe is átjöttek a szomszédok megnézni, mert nem hitték, hogy baba van a háznál
Aki tudja kostólja meg a csokis-tejes viziló szeletett, kinder termék. Hát annyira finom, csak eszem-eszem...Igazából vmi turórudi pótlást kerestem, mert itt nincs és egyszer apa ezt hozott nekem
Kengurú: nekünk a chicco vált be, de ha mentek venni, mindenképpen próbáljátok fel a bébbel együtt. Ùgy lehet eldönteni.
Èn megkérdeztem a védöönööt és a doktornööt is. Lehet használni akár máris, de csak olyat, amelyiknek fejtámasza is van. Vagyis a hátsó része felér a fejéig. A képen látszik...és még javasolta is, mert fiziólógiailag jó a babáknak. Helyesen tarja a kis lábukat, még kisebb kötött csipöö problémákra is jó. A babák szeretik, mert hallják a szívverésetek, kicsit hasonlít nekik a paocakbeli állapothoz...
Na megyek zuhanyozni, aztán hunyok.