A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Na beadtuk a MÁK-ba papírokat nem volt senki előttünk, 3 perc alatt végeztünk :D

Kata: Nem baj, hogy hosszú mesééééééééééééélj :) Szeretem az ilyen romantice történeteket, főleg ha valóban megtörténtek (avagy nem lányregény :lol: ) Mit tanít az egyetemen? Szüleid mit szóltak a korkülönbséghez?

Mütyürke: Lehet hogy a következő csp-al együtt utalják a különbözetet. 3 gyerekre mennyi a csp? 14000 gyerekenként?

Pillangó: 5290 volt a kapszula, postai úton. Futárral is csak tegnap kaptam volna meg, 1 nap a különbség, és azért a futárszolgálattal jóval drágább... De megértelek, hogy nem akarod "kidobni" rá a pénzt, mert mi van ha nem használ... :roll: Őszilevet én is iszok napi 1 dobozzal, meg ugye sört legalább 2 dobozzal + szopis tea, és homeós golyók! Most nagyon bízom ebben a More Milkben. Görögszéna mag ebbe a kapszulába is van! És ha megnéznéd a boldogmama.hu-n az összetevőket (vagy én bepötyögöm neked szivesen) és megvennéd patikában külön-külön őket hátha úgy olcsóbb lenne.....és hátha hatna is.... Bár most átfutottam és csalánlevél, édesköménymag és benedekfűmag van még benne.... Tulajdonképpen a görögszéna mag a a domináns... Lehet tényleg elég lenne ha csak azt vennél valahol :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

laktoherb módra épp az előbb nyomoztam ki hogyan kéne itt a gyógyibótban kérni ezt a grszénamagot
asszem letesztelem azt is, nyomatok ám minden irányból
hányi ma megy ezerrel, s különben aluka

Kép
kissmanó

zsú
Azt szeretném kérdezni, hogy vittétek már Marcit a bébihordóban? És ha igen benne van nektek is a szűkítő? Mert én ezzel a szűkítővel csak olyan bénán tudom bekötni a gyereket..De lehet mi vagyunk a bénák...
Nekünk a pampers pelus bevált! 3-6 kilós.

KépKép

KépKép
szivvi

Bocs, természetesen Zsú :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

sziasztok!A mainap örömhiire ùgy látszik Beni el tud egyedül aludni.:-)Éjszakánk türhetö volt féltiztöl kettőig aludt.Utána négykor kelt volt egy kis hiszti hasfájás a végén adtam neki Sab cseppet utána tudott alukálni így mi is reggel hatol háromnegyed tízig aludtunk.Délelöt szépen nézegetett egyedül alukált el.Úgy hogy végre tudtam nyugisan háztartani.Nem rég volt egy kakis pelus közben szépen le pisiltük anyát.Azóta megint nyugi van.:-)Kata:Nyugodtan mesélj szeretem a romantikus történeteket.Szerintem a kor különbség még jó is.Köztünk 9 év így a párom sokat tud nekem segíteni,hogy ne kövesem el azokat a hibákat amiket esetleg ö el követett.Nekem apukám ellenezte a kapcsolatunkat mivel közte meg anyu között is kilenc év volt és az ö házasságuk zátonyra futott.Apu a mai napig nincs ki békülve,hogy én itt élek de ez egy már másik téma......nem akarlak untatni.Meg néztem a kisfiad albumját hát tündéri nagyon szép kis ember.Olyan kis imádni való.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Emi!
Teljesen meg tudlak érteni, hogy a problémáidat megosztod velünk és tanácsot vagy csak véleményt kérsz. Mindannyian ezt tesszük és ez sztem így jó. A súllyal kapcsolatos hozzászólásomnak pedig nem volt konkrét címzettje, így kérlek, ne vedd magadra! Egy biztos, hogy ez a téma mindenkinél központban van. Főleg akinek első babája van aggódik (én is ilyen voltam), hogy valóban jól fejlődik-e a babája, van-e elég teje. Nagyon hamar elbizonytalanodhatnak, ha másoknál lényegesen nagyobb súlygyarapodást látnak. Egy biztos, mint ahogyan Andrea is írta csak alsó határ létezik. Annak csak örülni lehet, ha a baba ennél többet "hízik", jobban gyarapszik.

T.

Kép[/url]
mtücsi

Szivvi, Gurgi
kicsi zabálnivaló angyalkáitok vannak :)

Pillangó
Biztos, hogy a csaszis has nehezebben megy vissza. Esetleg haskötő?
Nekem is maradt hasam, de - nagy nehezen- fel tudom venni a cuccaimat, bár szorítanak. Én is várom, hogy lehessen tornázni (eddig nem mertem, bár 2 hete tervezem)
A házaséletre 9 hét??? Mi itt a csajokkal ezt megkonzultáltuk, mert nekem a 6 is soknak tűnt, és mondták, hogy 4 hét is elég. Mivel 1 hete nincs vérzésem, apával nem vártunk tovább 4 hétnél :oops:

Zsuzsi
Tényleg nem akartam senkire a frászt hozni! Ne gondolj tápszerre! Ha van tejed a kis királylány eldönti, mi kell neki. De sztem tényleg fontos, hogy mikor keveset eszik, akkor fejjél, és akkor a melled nem áll át a kisebb termelésre

tücsi
ok :)

Kép
Kép
emma1976

Hol néztétek meg Kata képeit?

KépKépKépKépKép
uxi

Nekünk volt kb.1hétig jó kis napirendünk.Szinte percre pontosan azonos időpontokban volt evés,alvás.Azóta huss elfújta a szél.Most is megmaradt 2-3 óránkénti evés,utána alvás csak majdnem mindennap más időpontban.Egyedül ami megmaradt az esti fürdés 8-kor és az elalvás este 1O-kor. Újból kifog alakulni napirend?Vagy mi lesz?Nektek ez,hogy van?Mindennap ugyanakkor eszik,alszik?
pillangó7

Csajok, sziasztok!
Nekem azt mondta a védőnő, hogy havi 500 gramm súlygyarapodás kell legalább, de nem kell pánikolni. Nekem is a 2. héten indult meg...

Gurgi: ez szuper! Ügyik vagytok! Csocsantás nektek! Egyébként Botondnak is váladékozik a jobb szeme, már mindent próbáltam most kaptam egy csepegtetőt, hátha... Te mit használtál eddig rá?

Pillangó: hogy más időpont? átalussza?

Zsú: nekem eddig Helen Harper bejött, annyi, hogy mivel egy idő után "átüt" a fosinger... de én nagyon gyakran cserélek pelust, tehát nincs ilyen jellegű gondunk! A Libero pedig kezd beválni, eddig kifolyt a pisi, de mióta lehajtom kicsit a kuksit, nem felfelé lővell a drága!

Csajok a kenguruból Chicco vált be Katának? Többi vélemény?
Most tervezünk venni a hétvégén! "Plíz" segítsetek!

Ja, és akinek elemes mérlege van (pl Tefal) kéretik az elemet megnézni, mert ha kifogyóban az elem kevésbé méri az alacsony értékeket! Védnőnéi mondta! No para!

Andrea
Kép
kindernay

Gurgi: Samu tünemény Apával, milyen békés, és nincs cickó a szájában! :lol:

Szivvi: tényleg nagyot nőtt Lilkó, olyan cukker kis husis nőci!

Jaj, mindenkinek olyan szép a babája, SZÉP BABÁK TOPIKJA!

Andrea
Kép
kindernay

Mütyürke!
Ilka is rendesen belehúzott. Elvégre ő sem akar kicsi maradni!
Te mennyi ideig szoptattad a nagyokat?

Enikő és akik nektár sört isznak! :)
Hol lehet kapni? (A Sparban a páromnak Bivaly sört ajánlott az eladó a nektár sör helyett. Biztos értett hozzá. :? )

Tejtermelés csökkenése: pirosbetűs napok elött 1-2 nappal átmenetileg csökken a tejtermelés. Ezt csak azért írom, mert én így jártam első babánál a 10. majd a 2. babánál a 7. héten. És innentől kezdve minden hónapban. :( Nem erre számítottam, de ezt kaptam sajna.

Kép[/url]
mtücsi

Csajok, kengurut én úgy tudom csak három hónapos kortól lehet használni. Nem?

Libero: Én akármerre rakom a kukacot kifolyik, ja és mindig csak jobb oldalt. De lehet én pelenkázom bénán. Végülis nem is csodálkoznék, mert senki nem mutatta meg, hogyan kell, mire kell figyelni, hogy rakjam rá, meg ilyenek. Megérzésből pelenkázom elejétől fogva.

kispiskóta

Tücsi én úgy tudom nektársört a gyógyszertárban is lehet kapni...

Zsú: a fektethetős kengurut már lehet az elejétől nem?
Nekem is mindig kifolyt, de mióta a kukit helyezem, jobb a helyzet. :lol:

Na jó éjt nektek.

Kép

Andrea
Kép
kindernay

dikó: hát huszonv.hanyadika körül... ill. a bankszámlakivonatot csak másfél hétre rá faxoltam, mert elfelejtettem... :oops: :lol:
viszont az egyszeri támogatás meg megjött... na mind1, most már kivárom a szeptembert és aztán reklamálok... :roll:

enikő: hát passz... de lehet hogy 14eFt, na ennek nem néztem utána... :?

KépKépKép
mütyürke

Andi, egyszerűen gyönyörű fiad van!!!!

Jajj! Szivvi, igen vittük már egy csomószor a hordozóba, és nekünk is olyan bébán mutat benne, vagyis nekem van olyan érzésem, hogy olyan furin tudom belerakni, de rá nem jöttem volna, hogy a szűkítőtől van.:wink: :D

Jó éjt mindenkinek, Marci már egy órája alszik, én is követem!!!

kispiskóta

Kinderandi: Zalánnak is még mindig váladékozik a szeme :cry: Amióta hazajöttünk a klinikáról, csepegtetem és semmi :cry: :shock: Te mit hasztálsz most rá? Nekünk Neomycini dos nevű szemcseppünk van....de lószart se ér már bocs :evil:

Tücsi: Én nem nektár sörcsit iszok (olyat hol kapni? :D ) hanem sima mezei alkoholmentes sört. De a védőnéni szerint az alkoholos is jó. Lehet gyors lezúzok egyet hátha jobbat alszom :lol:
Amúgy a Bivaly elég messze van a nektár sörtől :lol: igen tipikus esete a "hozzáértő" kereskedőknek... :roll: Ennél már csak az ennyire hozzáértő orvos, vagy patikus a jobb.... :x

Szücsi: Ha nem tudod feltölteni a képet, lődd át nekem őket emilbe és majd én felnyomom.... :wink: Cuppantom Sárát :D

Uxi: Kata tegnap belinkelt egy oldalt ahol fel vannak töltve a képei. Olvass vissza tegnap estéhez ott lesz a link Kata egyik hozzászólásában! :wink:

Pillangó: Nálunk most kezd kialakulni a napirend. Én hozzánk alkalmaztattam (de csúnya szó ez :oops: ) a Zalánt!! Mivel a lányokkal már egy kialakult napirend szerint élünk egy ideje (amióta megszülettek :D ) ezért magunkhoz igazítottam bébet is :wink:

Házaséletre 9 hetet várni? :shock: Ha nincs gond szvsz hülyeség... Én alig vártam, hogy leteljen a 6 hét, már a falat kapartam... :oops: Sztem csak nagyon brutál esetekkor (brutál gátseb vagy ilyenek) kell még hanyagolni.... amúgy simánszki mehet....Nem értem mi akadálya lenne a 6. hét után.... :roll:

Kata majd holnap válaszolok, most nagyon gatya, megyek húnyni! 8)

Jóéjt mindenkinek!

ceniko
Szeged

na az a baj, hogy egy hozzászólást xórán keresztül írom... mert mindig félbe kell hagynom.. így mire elküldöm már fél nap is eltelik... :lol: :lol: :lol:

tücsi: málnát pankával való 4.hónapos terhességemig(1,5évig) szoptattam-ő választotta el magát, pankát 1éves koráig-szintén ő választotta el magát.. :wink:

KépKépKép
mütyürke

Andi: nagyon ééééééédes :D :D :D

ceniko
Szeged

azért a sört ivóknak mondanám: én is ittam mind2-vel, nagyon jól serkenti a tejtermelést, DE rendkívül hízlal... :idea: :? nemhogy fogytam volna a szoptatás alatt, hanem vissza híztam azt is, amit a szüléssel leadtam.. :(
szóval csak ésszel a sörrel.. :wink:

KépKépKép
mütyürke

mondjuk én napi 2-3 üveggel (alkoholmentes stella artois-sztem ez a legfinomabb) ittam... :lol:

KépKépKép
mütyürke

Na sziasztok!

Szilvi! Ùgy nöö ez a kis csaj, mintha húznák :lol: és nagyon szééép!!!!

Gurgi! A pasijaid jól mutatnak együtt :D Szerintem, paszold át apánk, mikor gond van. Nálunk ez nagyon bevált. Csak hát apa nincs mindig itthon... :?

Andi! Milyen szépen alszik a kis drága....és milyen cukker pofija van :D

Uxi! A babaneten csináltam fotólabumot Egonnak, pici Egon néven.
De azért felteszem mégegyszer:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=13598

Hemej! Ok! Elküldöm neked is a mesét :wink: Ès te is írhatnál magatokról. Nagyon kiváncsi vagyok. Egyébként beterveztük apával a Baby-messe-t. :P
Ez a Sab csepp ilyen hamar hat?

Mütyürke! Èn iszom az alkoholmentes söröket, de eszek is, elég sokat. Hát, nem is fogyok... :oops:

Voltunk Egonnal sétálni, minden nap megyünk, ha szép az idöö. A szomszédasszony megkérdezte, hogy itt lakik a baba, mert öö semmit sem hall... :D Már Veszprémbe is átjöttek a szomszédok megnézni, mert nem hitték, hogy baba van a háznál :lol:

Aki tudja kostólja meg a csokis-tejes viziló szeletett, kinder termék. Hát annyira finom, csak eszem-eszem...Igazából vmi turórudi pótlást kerestem, mert itt nincs és egyszer apa ezt hozott nekem :D

Kengurú: nekünk a chicco vált be, de ha mentek venni, mindenképpen próbáljátok fel a bébbel együtt. Ùgy lehet eldönteni.
Èn megkérdeztem a védöönööt és a doktornööt is. Lehet használni akár máris, de csak olyat, amelyiknek fejtámasza is van. Vagyis a hátsó része felér a fejéig. A képen látszik...és még javasolta is, mert fiziólógiailag jó a babáknak. Helyesen tarja a kis lábukat, még kisebb kötött csipöö problémákra is jó. A babák szeretik, mert hallják a szívverésetek, kicsit hasonlít nekik a paocakbeli állapothoz...

Na megyek zuhanyozni, aztán hunyok.
molkata

Zsu!!
Libero 3-6 kg. --> amióta meghúzom majdnem a jelölésig azóta nem folyik ki a pisi, egyébként nekünk is csak a jobb oldalán folyt ki.
Ma kifolyt ugyan de az azért volt mert asszzem dokibá tette vissza azt a részt.
Milyen az a latex?? Hogy néz ki? :shock:

Na ezt figyeljétek!!!
Samu cumizik, mármint játszócumizik.
Doki után evett, apa vállán aludt el..aludt 2 órát, magától ébredt, szopiztunk 20 percet, utána irány a város. Nézelődött, aztán a hordozóban elaludt. Én beszaladtam az elefániban játékot venni (névnapja lesz kedden.hihi :lol: ) na mire kiértem pityergett..de nem volt vészes..elindultunk a városliget felé..közben hallom betrottyant a pelusba..cumi be a szájba, bóbiskolás..Leparkoltunk a ligetben a csomagtartóban pelus+body csere..ugyanis kifolyt..közben Samu nézelődött, sima ügy. Be a babakocsiba ébren, kis mocorgás és lám cumikával elaludt kb. 5 percen belül. Nagy séta, még söröztünk is (alkeszmentest) szal szuper volt.
Most is cumival aludt el. Ez nálunk nagyon nagy eredmény. Szopika után kicsit hagyom még komfortozni, nem sokat 5 percet kb.
Azt is észrevettem, hogy már kiköpi a bimbót ha jól lakott..persze utána még kéri a komfortozást..Ja max 4 óra van 2 etetés között és min. 2. sálálá. Basszus működik, műű-kööö-dik :lol:
Szupi napunk volt.
Szépen haladunk.

Kinderke!
Édes a kis Boti..cumi ott figyel :lol:
Kösz a dícséretet.
Nekünk a gyerekdoki sima forralt vizet ajánlott..az egyik szeme rendbe jött a másik sajnos nem..Kaptunk beutalót szemészetre..
A kórházban kaptunk Neomicin szemcseppet de nem használt. A kamillát meg nagyon nem ajánlják a szemészek sem. Rosszabb lesz tőle.
Anyatejet is ki lehetne még próbálni.

Jó éjt bébibabák!
torolve_20131003125716

Hordozóról: tegnap a barátainknál láttuk, hogy plédet raktak a szűkítő alá, hogy jobban feküdjön benne a baba ne pedig összegörnyedve..
Ma is tettünk alá, nagyon jó!! Ajánlom!!
(addig iszonyat bénán ült benne)
Amúgy mi használjuk, Samu párszor már ült benne..legalább tízszer sztem.
torolve_20131003125716

Javítás: nem ma is hanem mi is
torolve_20131003125716

Na még benéztem, így lefekvés előtt...

Gurgi: mi is teszünk a hordozóba plédet vagy pelenkát, de még így is olyan kis szerencsétlen szegény... Örülök, hogy jól alakul a kis életetetek, és Samu jó fiú, gyorsan tanul. sálálálálá! :wink:

Köszi Zsú! Bár szerintem ezzel mindenki így van itt!

Szem: nálunk a kórházban kezdődött (tuti huzatot kapott :evil: ) és kamillát adtak rá a kórházban, hogy azzal mosogassam (! most akkor mi van a kamillával) aztán kaptunk egy homeopátiás cseppet Enikő holnap leírom a nevét, meg bogyót, de sajnos az sem használt, csak a jobb szeme és sárgás váladék folyik belőle. Holnap megyek a gyógyszertárba receptes cuccért, majd azt is leírom. Szóval 3 hete "szenvedünk" a kis szemével, javult sokat, de nem gyógyult meg! Meg nagyon szürcsögünk is, azt mondja a dokinéni, meg a védőnéni, hogy normális. NEmtom.

Na jó éjt mindenkinek mégegyszer!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!:)

Megvagyunk ám mi is! :D Sajnos tejcsi alig alig van. :cry: Már egyre többször kell tápszert kapnia. Petivel is igy jártam anno. :roll:
Viszont az éjjeleket végigszundizza. Este 9-től reggel 5-ig nem mocorog. Néha már frankón kipattan a szemem és lesem hogy szuszog-e. :shock: :oops:

Családi: Eddig a MÁK-tól kaptam a két csemetére de a melóhelyen már akkor is sipoltak hogy át kell kérniük mert kifizetőhely és hogy kötelező. Andris 06.27.-én született, a papírok 07.01-el be voltak adva a munkahelyemre. Ennek örömére még mindig csak 2 gyerekre kaptam. :? Szóval, Andris után még semmit!
Állitólag most kapta meg 5.-én a zöld utat a MÁK-tól, de akkor már le volt zárva a bérjegyzék. Most próbálok egyezkedni hogy kifizesse hó közben. Nyakamon az iskolakezdés. És idén már 2 megy suliba.
Apropó: Úgy hallottam hogy a MÁK utólag fizeti a csp-t, a munkahelynek viszont előre kell. Tehát most a júliusit kaptam? Mert akkor következő hónapban a június-július különbözetet és az augusztus-szeptember teljeset kell kapnom. Az jóó! 2x16.600 és 2x 42.000 Ft! Remek! :D
Vendég

Jó reggelt

Nagyon cukkerek a bébek!

Hát a mi napirendünk is kezd kialakulni, éjszaka alszik a drágám 8-9-kor szopi és reggel 4-5-kor kelés napközben 3 órénként szopi, viszont estére elfogy a tejem van vkinek hasonló tapasztalata? Egész nap tudok szoptatni eszik is 110-140-ket de estére eltűnik a tejem tegnap este a két ciciből csak 70-t tudott szopizni, ezért pótolnom kellett a lefejt tejjel.
Most újra elkezdtem fejni, és szedem a more milk plus tablettát, hátha........ :roll: már mindent kipróbáltam ittam teákat, sört, homeos bogyót, már csak a tablettában bízok. De nem adom fel, már lefejtem 100 ml-t szóval ha este pótolnom kell akkor tudok neki adni.
Azt mondták hogy szoptatás után azt a cicit amit szívott ürítsem ki teljesen és a másikból is fejjek egy kicsit :roll: , de én attól félek hogy akkor nem lesz neki elég a következő szopikor. Aki fejt hogy csinálta?

Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

Jó Reggelt!

Szem: Nekünk a bal szemünk váladékozik. Forralt vízzel mostuk, nem volt jó. Aztán Tobrex szemcseppet használtunk (anyósom hozta, szemész ajánlásával, de állítólag minden újszölöttnek ezt adják) két hétig az sem használt, így jövőhéten szemdoki. :?

Emi:Állítólag mindenkinek kevesebb lesz a teje estére. :roll: Nekem is van, amikor kevesebb, mondjuk még elég neki így is.

Én már megkaptam a Tgyást és az egyszerit is, a családit még nem, pedig rögtön az első itthon töltött héten intézve lett, azaz három hete.

Rita
Van szilikon és van latex cumi. A latex az gumi anyag, és gondolom ezért okozhta allergiát. Ez csak a cumi anyaga, formára, minden féle van. Mamból is van lapos, mint az Avent (Botond mellett a képen szerintem ez van) és kerek is.
Örülök, hogy bevált a rendszeresség és, hogy nyugodtabban telt a napotok!!! :D

kispiskóta

Ja és a szilikon az fehér, míg a latexnek ilyen sárga színe van.

kispiskóta

A plédet, hogy rakod be alá? Fényképezd le, ha tudod. :roll:

kispiskóta

Jó reggelt.

Ezelőtt kb. 20 perccel, mikor olvastam Anneet, szinte lereagáltam, hogy sajna nálunk is ez a nagy helyzet, csak még nem tápi. Tegnapi napunkról elmondhatnám, hogy lányom cicizett, mindig mindkettőből, s a végén mindig úgy rángatta, rázta a fejét, meg rúgott a lábacskáival, hogy ember legyen a talpán aki nem arra gondolt volna, hogy ez egy éhes gyerek hisztije.
hajnali 5-kor jól cicizett egyet mindkettőből, olyankor még álmos, így nem kellett hisztiznie. Reggel 6:30-kor ismét cici. S 7-kor panaszkodott. S mert úgy éreztem a cicik lenullázódtak, ezért melegítettem az aranytartalékból. Naná, hogy 10 perc alatt "evett" olyan szűk 10 ml-t. Hát nem sok, s leraktam az ágyra. Azóta is boldogan magyaráz. Én meg azt mondtam, hogy csakazértsemadommégfel, s elővettem a mellszívót. Hát alig bírtam az első pár csepp tejkót kifacsarni, de utána...... láss csodát........... 120 ml-t fejtem ki egy ciciből.
Ezek szerint tegnap mégsem került éhezésközeli állapotba? vagy most mi van? Nem tudom, de kezdem ehhez a témához szőkének és butának érezni magam.
Jó, az tény, hogy nem adom fel. Nem még. Túl kicsi a gyöngyöm még ehhez. Ha nővéreinek volt 3 hónapig, neki is minimum ennyi kijár ezektől a lusta tejcsarnoki némberektől.

Emi _25 - szeretnék neked tanácsot adni, de most annyira tanácstalan vagyok a saját dolgaimban, hogy asszem jobb lesz ha hallgatok. Az tény, hogy amelyikből szopott azt kell fejni utána még, a másik kicsit kifejéséhez témában azért én megkérdezném, hogy valamelyest rendszer van nálatok? Beállt egy kb. 3 órás szopi igény? Mert ha igen, akkor tényleg lehet jó dolog picit kifejni, de ha 1-1,5 óra után kérne, akkor nem tom mit is mondjak, én esetemből okoskodva. Szal asszem ez a nap nem az én tanácsosztó napom.

Amúgy kíváncsi vagyok nálam a kifejt ciciben mikor lesz ismét valami kajálnivaló.

Mehetek csomagolni magunknak is valamit, gyerkőcöknek tegnap rámoltam. Utána meg eresztem Bükszádra a nagyok után.
Csókolom.

Kép
kissmanó

Manó, egy ciciből 120 az nem semmi!!! :wink:

kispiskóta

Sziasztok!

Fél éjszakán át kínlódtunk, Beni nem tudott kakilni, s csak nyögött. Végül meglázmérőztem, de az sem használt...Úgy sajnáltam, nagyon szendevett szegény. :?

Szemváladékozás: Beninek is a bal szeme állandóan beragad, s srárgásan váladékozik. Doki szerint kórházban összeszedett kötőhártyagyula, anyatejet kell bele csepegtetni.

KépKépKépKépKép
uxi

Emi 25 , én is ezen gondolkodtam az este. Két és fél órán át cicin lógott, már hónaljig sajgott mind2, s még mindig éhesnek nézett ki. Valsz este nekem is kevés a tejem.

De ez milyen görénység, este kéne jóllakjon, hogy éjjel végre ne másfél-2 óránként kelljen szoptatni... de ezt ő nem tudja. :?

KépKépKépKépKép
uxi

Zsu!
Nekünk akkor latex van csak. Semmit nem okozott, bár még csak tegnap óta használja. :lol:

Köszi-köszi, jól haladunk..az éjszaka is jól telt..3/4 tíztől 1/2 négyig alvás, utána szopika és 1/2 öttől 1/2 8ig alvás. Evés, nézelődés, most kicsi nyügi..

Mi ma jelentkezünk be a szemészetre.
Azt mondta a gyerekorvos, minél előbb annál jobb.

Ma is megyünk kocsikázni vhová..sétálniiiiiiiiiiiiii.
Talán még az IKEA is belefér.

Megróbálom lefotózni ZSU! mindjárt..
torolve_20131003125716

Zsu!
Remélem vmennyire látni, hogy ott a pléd a szűkítő alatt.

Kép

Egy kép a cumis Samuról :lol: Kép
torolve_20131003125716

Hű, de szuper éjszakánk volt végre a 2 xar után :D 9-től 9ig alvás egy gyors szopi megszakítással :D 7 órát aludtam egyben juhhhhéj :D

Emi
nekem is kevesebb az esti szopira a tejem, 80-90 körül van csak ha mindkettőt leszívja, de azt mondják az okosok, az esti tej sűrűbb, így kevesebb is elég neki. Tényleg a reggeli elég vizes, ma reggel fejtem az egyik cicikót, sokkal átlátszóbb, az esti meg tök fehér.

Libero: sztem nagyon rossz, hogy hátul nincs gumírozva a derekánál! Azért csajok próbáljatok ki mást, nem lehet véletlen, hogy nekem a huggies-ból egyszer sem ment ki, a liberoból meg minden 2. alkalommal öltözködés lesz

Hordozó: mi pelust teszünk a dereka alá, így fekvősebb póz, nem olyan ülős-görnyedős

Kép
Kép
emma1976

halihó

gyors számvetés:

haza: 07.30. 3550g
08.06. 3810g
08.16. 4420g :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

védőnéninknek leesett az álla! na nekem is! :o

Lilypie Maternity tickers
lynia-

halihó

gyors számvetés:

haza: 07.30. 3550g
08.06. 3810g
08.16. 4420g :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

védőnéninknek leesett az álla! na nekem is! :o

lynia-

Szép napot,
Gurgi nagyon szépek vagytok! Ti már ennyire nyomjátok a sétát, meg miegymás???? Mi még sehol nem voltunk? A hétvégére tervezzük az első "igazi" kiruccanást, max. a kertben pihiztünk.
Ti hogy viszitek Samut a sétánál? Babakocsi? Hordozó? Kenguru?

Cumi ügyben nekem a lapos AVENT vált be, a NUK pedig egyáltalán nem, szegény mikor elkezdi csócsálni, kb. 5 perc után beépül az arcába és ott marad a helye elég sokáig, mert ilyen hülye félkör kialakítása van! :roll:

Hú csajok mi olyan mosolyokat kapunk, hogy csak na! Apának minden reggel teli pofival vigyorog! (külön alszunk).

Emi: Ez igen!

SZEMRE HOMEÓS CUCCOK: csepegtető: OCULOHEEL (napi 3x legalább) bogyó: SILICEA CH 30 napi 3x1 golyó 1 napig, (vízben feloldva) aztán 2 hét múlva ismételni.

Andrea
Kép
kindernay

Szép napot,
Gurgi nagyon szépek vagytok! Ti már ennyire nyomjátok a sétát, meg miegymás???? Mi még sehol nem voltunk? A hétvégére tervezzük az első "igazi" kiruccanást, max. a kertben pihiztünk.
Ti hogy viszitek Samut a sétánál? Babakocsi? Hordozó? Kenguru?

Cumi ügyben nekem a lapos AVENT vált be, a NUK pedig egyáltalán nem, szegény mikor elkezdi csócsálni, kb. 5 perc után beépül az arcába és ott marad a helye elég sokáig, mert ilyen hülye félkör kialakítása van! :roll:

Hú csajok mi olyan mosolyokat kapunk, hogy csak na! Apának minden reggel teli pofival vigyorog! (külön alszunk).

Emi: Ez igen!

SZEMRE HOMEÓS CUCCOK: csepegtető: OCULOHEEL (napi 3x legalább) bogyó: SILICEA CH 30 napi 3x1 golyó 1 napig, (vízben feloldva) aztán 2 hét múlva ismételni.

Andrea
Kép
kindernay

Andrea
Kép
kindernay

édi srácok!!!! jó képek!

mi első csajos képünk:
Kép

szóval ne parázzatok a súlyon! védőnő engem is megnyugtatott, hogy nem gond, anyatejes, később megáll és minden oké!
mesélte van egy babó 8 hónaposan 9kg!
igaz azt azért mondta, hogy 2 óra legalább legyen a kaják között, de inkább 3, és éjjel ekkora gyereknek nem kellene 3 óránként!
szóval mától szigor lesz és mi is rendszert csinálunk! vagyis próbálkozok! :?

lynia-

Sziasztok!
Nem tudom, hogy Lilkónak Botit, vagy Samut stipi-stopizzam le?? Mindkettő roppant jóképű, helyes fiú! És gondolom jó nevelést is fognak kapni 8)
Maja is milyen szép! Nagyon csini!! Nekünk is vmi ilyesmi rütyő kellene, megyünk keresztelőre, mi leszünk a keresztszülők.
Csajok
Az én barinőm Mirko fia 4 hós és 8 kiló!! Csak anyatejet eszik (zabál) Szóval mondtam aptyuknak, hogy a templomban végig ő fogja majd, mert asszem én el se bírnám..

Minnyá nyomatok képet, hogy nálunk hogy néz ki ez a bébihordozó bébivel.
Én hogy irigylek mindenkit, akik ennyit alusznak éjjel..

KépKép

KépKép
szivvi

Kép
Ott a jobb vállánál látszik, hogy milyen bénán van bekötve..A szűkítőn függőlegesen van 2 szűk rés, persze a pánt vízszintesen lenne jó...

KépKép

KépKép
szivvi

4 hónaposan 8????? :shock: banyek, az durvaaaaa, remélem mi nem jutunk el addig a hízásban

lynia-

szivvi: a nevelés kérdése egyértelmű, már most megvan, hogy milyen jellegű ovi és suli... :lol: apával nagy-nagy egyetértésben... most nyomja a szunyát, közben olyanokat vigyorog, hát igen, a kiegyensúlyozott gyermekkor :wink: első 4 hete.

A barátnőm kisfia is 4 hónapos és 7 kg :lol: és egyáltalán nem duci!

Andrea
Kép
kindernay

Most nincs időm visszaolvasni, de lenne egy kérdésem:
Amikor szopi közben fejtek, azt hogy kivitelezitek? Hiszen szopinál én kényelmesen hátradőlök, ha meg fejek, előre kell dőlnöm, hogy ne fojjon vissza a mellemre a tej, hanem a mellszívóba lecsurogjon.

kétfiús anyuka
babdorka

Szivvi egyáltalán nem néz ki bénán a hordozóban, olyan szépen ül benne - persze a pánt tényleg lecsúszott - nálunk olyan idétlen benne a gyerek...

Andrea
Kép
kindernay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?