A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

[quote="oszman777"]
írta:
oszman777Andoca!!Ugye te jelöltél az iwiwen?? hogy találtál rám??

Melike!!!térd???? Nekem miota Milán van azota fáj a térdem. Ahogy felállok vele,nap mint nap szopcsi után. A suly. egyre szarabb lesz. Pedig én is tornáznék lábra.

Körkérdés!!! azt vettem észre hogy Milán mosmár egyre
ilyedékeny.Ti ezt nem vettétek észre? pld:hapcizok,fujom az orrom.
Nagyon tud sirni.

Én jelöltelek be. Tegnap keresgéltem az ismerőseim között, és azt hiszem Barinál megtaláltalak. (fénykép alapján).

Nekem is fáj a térdem, ha lefele kell mennem lépcsőn, akkor iszonyúan fáj, alig tudok lemenni.

Kitti nagyon ilyedős. Remélem hamar leszokik róla, mert úgy meg tud ilyedni a kis buta. Van hogy a csörgő játékát egy kicsit erősebben megrázzuk, és összerezzen tőle!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

na, én most megint elbúcsúzom, mert 1 hétre kimegyünk a telekre nyaralni. Azaz nem csak nyaralás lesz, hanem lefestjük a házat, addig küldjétek el nekem, hogy ki mit ad a babának enni: anyatej-tápszer, és összeírom.

Ha visszajövök, akkor reagálok, mert még a mai napot sem sikerült visszaolvasnom.

Puszi
Sziasztok

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

andóca: jó pihit. :)

ijedősség: Milán is ijedösebb, összerezzen, de nem sirja el magát. sogornöm fia 2 éves lesz és elsirja magát ha ugat egy kutya vagy vminagyobb hang van, auto, bármi... durva.

tej: nekem kiskoromban anyu nem tápszerrel, hanem (feles?) tehéntejjel potolt 3 honapos koromtol. se ekcémás se allergiás nem voltam sose. söt semmilyen betegségem nem volt (koppkopp). szintén sogornöm fia azellenpélda: féléves korátol tápszer kiegészités, tejet sztem még most sekap, és ekcémás. szoval lehet benne valami.

mia_snow

Szia mia!!!
Megcsináltam,nagyon fini lett. Egy kicsitt szét nyilt a teteje,de annyi baj legyen. :o
Köszönöm még egyszer. És még Milán sem kelt fel azota.

Bari!!!!!!! Milyen oltás 34 ezer ft??? Miről is van szó??? A 2 honapos??? Vagy az ingyenes?? mikor kell ezt beadatni???

Kata&Milán

oszman777

Kép

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!

na itt lehülésnek csak látszatja van...(kicsit szürkébb az idő) de érezni nem lehet...idén nyáron most éreztem a legmelegebbnek az éjszakát.... :?

Andóca jó nyaralást a telken és jó házfestést!

Valami téma a hétvégére?(bár most itthon lesz a párom(elvileg) úgyhogy progizunk,de olvasni azért néha benézek...

JÓ HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!!!!!(ÉS EGY KIS LEHÜLÉST!)
Vendég

jó reggelt!!
megpróbáltuk az őszit!!!hát olyan fejeket vágott tőle mintha citromot adtam volna.pedig édes volt és még meg is cukroztam,úgyhogy őszibarack kipipálva :lol:
Vendég

Szép jó reggelt!

Jobb idő van szerencsére!Felénk még nem esett csak fúj a szél nagyon.

Képzeljétek!Hasra fordult reggel a csepp fiam!Hallottam,hogy nagyon erőlködik,nyögdécsel,de máskor is szokott,hagytam.Aztán olyan furcsa hangon vette a levegőt,mint akinek van valami az orra előtt.Megnéztem.Hát hason volt és a lepedőt szagolta,a jobb keze meg maga alatt.
Azt hittem megzabálom!Vissza raktamoldalra és újra megfordult.
Aztán magyaráztam neki vagy 10 percig ő meg teli szájjal nevetett rajtam.
Kell ennél jobb reggel?! :lol:

Apa dolgozik,mi meg megyünk anyósékhoz falura. :wink:

Kép
melike

Bari:azért még később próbáld!
Az én fiam tegnap is kapott két kanállal és nagyon tetszett neki.

Kép
melike

bari!
Gratula az első falatokhoz! :wink:

Melike!
Gratula az átforduláshoz! Jó korán,nagyon ügyi Máté!:wink:
Vendég

kösz majd még megpróbálom holnap is,de tök ari manó fejeket vágott,ha máskor is ezt fogja csinálni akkor lekamerázom nektek :lol: :lol:

melike de jó neked hogy mentek valahova :? olyan szar,hogy mi sosem megyünk sehova
Vendég

Háááát....Ahogy vesszük.Jártam már jobb helyen is,mint anyóséknál,de jobb,mint itthon ülni.

Kép
melike

20.án horgászni szeretne menni a párom.De az úgy lenne jó,ha előtte este már anyóséknál aludnánk,mert após meg Zoli már korán kimennének,értünk meg eljönne 9-10körül.És anyóséktól nincs olyan messze,ha meg hozzánk kéne értünk jönni az messze van.
A lényeg,hogy nem tudom hogyan aludna Máté anyóséknál.

Kép
melike

én nagyon vidékre vágyok, de nekünk nincs rokonunk eggyáltalán senki...nem hogy vidéken de sehol!!
sanyi rokonságával meg ugye nem tárgyalunk,úgyhogy marad az itthon csücsülés
Vendég

melike szerintem pont úgy aludna mint otthon..utazóágyatok van?
Vendég

Igen,az is anyóséknál van.Tehát abban nappal már aludt.

Kép
melike

Elmentünk.Majd este jövök.

Kép
melike

Sziasztok!!!
Mia!! Elfogyott a muffin,olyan jol sikerült. Pedig azt délutánra sütötem,mert akkor jönnek a vendégek.

Kb. 20 perce beriasztott a légzésfigyelő. :shock: :shock: :shock: :shock:
az ütő megállt bennem. :o :o

Kata&Milán

oszman777

eyi!!!!! Érdekelnének a muffinjaid.

-banános csoki darabos,
-ananászos,kokuszos.
-répás,mézes.
-yo-yo muffin vaniliás

Kata&Milán

oszman777

GYEREK KORI EMLÉK:
Az volt hogy anyámék ott felejtettek az ovodába,és a dajka néni vitt haza ovoda záráskor.
:roll: :roll:

Kata&Milán

oszman777

oszmaaan, ilyen nekem is volt.

ja jo reggelt.

szoval nekem ugy volt hogy ráadásul pont én voltam a napos. és én szolongattam mindenkinek hogy jöttek érted, jöttek érted. értem meg nem jöttek, pedig már senki nem volt. tisztán emlékszem hogy hogy sirtam, még most is iszonyu szar belegondolni. anyu le van döbbenve hogy ennyire emlékszem rá. :( az történt tulajdonképpen hogy apu tulorázott, és ugy emlékezett hogy anyu jön értem. anyu meg ugy, hogy apu jön értem és azért nem aggodott mert apu még nem ért haza, és gondolta hogy még boltba mentünk vagy iesmi. aztán valamikor amikor apu hazaért a tulorábol (6körül talán?) akkor kérdezték hogy háta gyerek? nem te hoztad el? na és akkor spuriztak értem az oviba én meg ott sirtam. jajj de rocc volt. :(

muffinbol nekünk sincs már sok pedig csak ketten vagyunk rá.
ma bárány bordát sütünk ebédre. 8)

melike: gratu az átforduláshoz, nem semmi. az én fiam szinte csak hason szeret lenni... nem hinném hogy valaha is átfordul majd magától... :roll:

itt nagyon lehült a levegö, hosszunadrágot vettem fel. frappé helyett meg tejeskávét ittam az elöbb a teraszon. ez nálam már nagy szo. :D viszont igy most rá tudom magam szánni a vasalásra. :roll:

na ha már mindenki öszibarackozik, lehet mi is megprobáljuk. :D

mia_snow

jó reggelt!

itt jó levegő volt kb egy órával ezelöttig!!!! 8) már megint dög meleg van. Itt este /éjjel azért volt nagy vihar!

képzeljétek el először aludt velünk a kicsi reggel 7- fél 10-ig!!! (két kajcsi között!!!!) - olyan kis édi volt, majdnem megzabáltam!!! mert ugye én csak gyönyörködtem benne.
bszilvi25

hát én felnyitottama konzervet :oops:
remélem nem az ügyeleten kötünk ki bélgörcsel :oops:
Vendég

Szilvi: nemhogy te is aludtál volna. ;)

Bari: most őszintén. mi baja lehet? ha hozzáér valami koszos dologhoz, aztán bekapja a kezét (mindezt úgy hogy észre sem veszed), nagyobb baja lehet tőle mint a konzervtől, hidd el. úgyhogy csak bátran. de azért ne tömd meg. :lol:

mia_snow

tegnap este csináltunk fürcsis videót. lányos anyukáknak csak óvatosan ajánlom. 8)

http://www.youtube.com/watch?v=AmfYYnF3uDg

mia_snow

Sziasztok

Mia: Nagyon édes Milán.
Az én kis Pistikém, nem szereti a vizet, hiába bohóckodok neki. Kicsit benne van, aztán legörbül a szája.

Sex: Nekem a férjemmel volt előszőr, azóta is. Mondjuk köztünk van 18 év korkülönbség az ő javára. Tapasztaltabb volt mint én.

Ovis emlék. anyámék bevittek az oviba. Nyár volt, és nyitvahagyták az óvónők a csapot, én meg befogtam és mindenkit lelocsoltam.

Kép
Kép
schopin

mia imádnivalóan édesa kisvideon milán :lol:
kár hogy nekem nincs hang...már kiderült a gyerekek eljátszották a fülcsit...eltört a zsinórja :twisted:
Vendég

Helló!

Megjöttünk.Fél4-4 körül vendégek jönnek babalátogatóba.

Nálunk is elhűvösödött, és esik.

Mia:nagyon édes ahogy lubickol Milán!

Oszman:tévesen riasztott vagy tényleg nem vett levegőt?

Kép
melike

Bari:adtál már konzervet Dávidnak?Izlett neki?

Kép
melike

Sziasztok!

Bari!
semmi baja nem lesz Dávidnak!NO PARA!

Mia!
Tuti a kisvideó...Zoénak nem engedtem megnézni... :wink:

Úgy látom,hogy mindenkinek ovis kora körültől vannak meg az emlékek...akkor még van időm nem eljátszani a komoly anyukát éa hülyét csinálni magamból amikor szórakoztatom,ugyse emlékszik... :wink:
8)

Holnap Szilvásváradra tervezünk kirándulást...az nem baj ha hűvös lesz,csak NE ESSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

na akkor gondolkodom mert én 6 éves kort írtam...nem akarok hülyébb lenni :twisted:

emlék oviból:egyszer kilukadt a bugyi a seggemen,és nem mertem szólni senkinek,olyan mini ruhában voltam,hogy még ma is érzem a hideg műbőr széket :lol: :lol:

egyszer a zoknimból kiállt egy kis cérna,meghúztam és leszaladt az egész zoknim orra...onnantól kezdve minden reggel zokni vizitet tartotam,és ha csak egy kis szösz is volt rajta nem indulhattunk!!
apám tiszta ideg volt!kitalálta,hogy cigivel leégeti a szöszt..akkor meg azért nem mentem mert maradt a helyén egy fekete pötty!!
(és ez igaz,évekig tartott mire kinőttem)

na mostmár nekem is van emlékem :lol:
Vendég

ja és naponta minimum 10x mentem ki a szekrényemhez ellenőrizni,hogy megvannak-e még a ruháim,már akkor fóbiás voltam
Vendég

Bari:olyan jót röhögtem az emlékeiden!

Elmentek a vendégek.Kaptunk egy játszószőnyeget. :shock: :lol: Nagyon szép,de már van egy (15ezer forintos).
Ezért odaadták a blokkot és már tudom is,hogy mire cserélem ki.Zenélő forgónk még nincs az ágy fölé.

Kép
melike

sziasztok!

oszi most jöttem, bocsi, mit sütöttél?vagy kaptak nápolyit?
majd akkor küldöm a recepteket, csak most nincs nálam, s nem vagyok teljesen otthon..
pussz

Kép
Kép
eyi

melike az tök jó!szerintem abból még más is kifér a forgón kívül
Vendég

dávid ma úgy aludt,hogy eltolódott az idő,és 6 evés helyett csak 5 fér ki időben...de mennyiségre nem eszik többet evésenkétn az baj???
Vendég

én vagyok az első tegnap én voltam az utolsó áááá reménytelen :lol:

na szóval,tegnap semmi baja nem lett a hipp konzervtől akkor ma is adok asszem..akkor ma sem lehet baja ugye??
Vendég

jó reggelt!

ma reggel olyan élményünk volt, hogy szinte hihetetlen.

fél 9-kor kelt a leányzó hogy éhes. Apa behozta nekem az ágyba, és mellénk feküdt. (ugy voltunk hogy: én, gyerek, apa) Elkezdte simogatni a kezét meg puszilgatni, mire a gyerek így reagált!!!! :shock:
Cici elenged, apa felé fordul, gagyog neki 2-t, és elkezd ordítani!!!!!
(mintha közölte volna, hogy na most itt a vége, enni akarok!!!!!!!)
ezt látni kellett volna, elmondani (leírni) nem is lehet!!!
bszilvi25

Sziasztok!!! Milánt este 19 orakkor etettem meg,és képzeljétek majd negyed 2 kor kelt fel enni.Majd 6kor,és 9kor.

Lenne egy kérdésem.

Már rég kevés a tejem,sőt szinte semmi.De érzem még van benne valamennyi. Már nem akarok igy szoptatni.
És ilyenkor mi van. ????

Mi lesz a ciciben maradt tejcsivel???

Meg az az igazság fáj napok ota a fogam,ami terhesség alatt is fájt,és azt kezelni kell majd. Antibiotikum,lehet. Meg meg kellene rötgenezni.
Szoval hétfőn fogorvos. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kata&Milán

oszman777

osszmann akkor ne szoptasd,hagyd elapadni.
ha már nem akarsz szoptatni akkor miért félsz a fogadra gyógyszert bevenni?? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, 2 napja Boni nem kel éjszaka :shock: Tegnap is meg ma is fél7-kor kelt. Tegnapelőtt 10-kor raktam le, tegnap meg 8-kor. Ha nem végleges, csak néha csinálja így , már akkor is ajándék :)
Már kérdezni akartam, a ti babátok nézegeti már a kezét, meg nyúl a tárgyakért :?: Boni még nem. Véletlenszerűen fog meg dolgokat, meg a pelenkát gyűri az arcába alváskor.

Melike, Máté a hátán feküdt és úgy fordult a hasára, vagy oldalán?
Mia, Milán nagyon édi a pancsiban. Boni is szeret fürödni, de ekkora hancúrt nem csinál :)

Emlék óvodáskoromból van nekem is először, egy néni megkérdezte, hány éves vagyok, de már nagyon untam, mert állandóan azt kérdezték, gondoltam mondok valami, nagyot, "olyan 18 körül" :) Nagyot nevettek rajta. Én meg égtem.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Osszman, én is így voltam, aztán hagytam elapadni, nem gyulladt be. Én attól féltem.

Kép

Kép
[/url]
stella40

stella nagyon ügyi fiad van!!ennyit egyhuztamban lenyom :shock:
(mármint alvásból)
dávid is csak véletlenszerűen fog meg tárgyakat!!
viszont nyúl feléjük,de nem bírja megfogni!!
és gurgulázva nevet...hangosan,még hátra is dobja magát ha kézben van :lol: :lol: :lol: :lol:
de jó lenne ha folyton csak nevetne aludna és enne
ÉS NEM SÍRNA :? :? :?
Vendég

NEKEM SE GYULLADT BE AMIKOR HAGYTAM ELAPADNI A TEJET...MONJUK KB 10 GR VOLT BENNE :?
Vendég

NA AKTIVIZÁLJÁTOK MAGATOKAT :twisted:
Vendég

Mostmár fogok indítani egy topikot"bari mindenkinek válaszol"címmel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát nem voltam két napig és egy csomót írtatok.Na nem a hétvégére gondolok, hanem a pénteki napra.

Szóval látom volt téma bőven. Akkor ha nem bánjátok én is elmesélem az "elsőt":
15 éves voltam, és egy pesti srác akiknek itt van a balcsin nyaralójuk, elcsábította a fejem. Én hülye meg nem tudtam neki ellenállni, és a végén pedig az ágyban kötöttünk ki. Jobban mondva nem is az ágyban, hanem a strandon egy kabinban. Mondjuk nem volt rossz élmény, csak utánna jöttem rá, hogy kihasznált. Majd a következő években minden nyáron találkoztunk ez kb. 4-5 évig ment és a nyarakat együtt töltöttük, persze nem jártunk, csak szex volt, meg együtt buliztunk. :oops: :oops: :oops: A férjem nekem később jött az életembe, bár már így is jövőre 10 éve leszünk együtt :wink:

Első emlék: szintén az oviból való: anyu hozott haza biciklin én hátul ültem, de már elfáradt a lábam és nem tudtam kitartani, hogy elérje a kereket. Mondtam anyunak nem bírom, de mire kimondtam már be is kapta a küllő a lábam. El is törött, be kellett gipszelni. De az volt a jó az egészben, hogy jöttek az ovistársak és meglátogattak egy csomóan :lol: :lol: Szóval Csiri ne aggódj, erre az időszakra még biztos nem fog emlékezni Zoé. (Én is azért merek hülyét csinálni magamból :? :? :roll: :roll: :wink:

Bari: Tök jó hogy ki merted próbálni végre a konzit, és ízlett Dávidnak! Gartula hozzá! Csak így tovább!!!

Mia: Milán nagyon édi, és jópofa a fürcsi közben!

Hékás: igen én jelöltelek be, andóca ismerősei közt találtalak :roll: :roll: :wink:

Jut eszembe pia: Hát fiatalkoromban (bár nem mintha öreg lennék), én sem vetettem meg az alkoholt, és kezdetnek császárkörtével indítottam, de sajnos töménytelen mennyiségben, így Keszthelyről Gyenesdiásig már nem jutottam ki, ahol a disco volt. Jobban mondva igen, de úgy vittek :oops: :oops: :oops: Másnap persze semmire sem emlékeztem, de azóta sem bírom meginni a császárkörtét. Mondjuk mi a mai napig eljárunk bulizni, csak mióta Marci megvan azóta nem, de terhesen is elmentünk szombat esténként egyszer kétszer. Most meg már hiányom is kezd lenni, de nem bírom itthon hagyni a kis drágát.

Oszmann: én is így voltam a végefelé, hogy alig jött valami tejci, és mikor már tényleg kevés volt, már nem fejtem le és magától elapadt, úgy hogy be sem gyulladt.

Jah és tök büszke vagyok én is a kisfiamra, mert hatalmasat aludt, magához képest, mivel este 9kor feküdt, fél 5-kor kelt, majd visszaaludt fél 9 ig. Ennyit még egyszer sem aludt éjjel. Bár tegnap napközben csak 2 órát ha aludhatott összesen. :roll:

ancsika82

lányok ok ,hohgy ennyire bátornak tartotok a konzerv etetés miatt(ma hipp banán alma volt a menü),de azért annyira nem tartjátok jó ötletnek,hogy kövessétek a példámat??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jobban esne a lelkemnek ha nem én lennék az EGGYETLEN aki már ilyet ad a gyerekének :oops: :oops:
Vendég

amúgy nem tudom,hogy izlik e neki...eszi de olyan kis szopó nyelvmozdulatokkal,és isteni illatut böfög utánna...IMÁDOM AZT A NAGY BUCI FEJÉT
Vendég

Stella tényleg nagyon ügyi a kisfiad. Már én is tudnám dijjazni, ha az éjjeli egyszeri kelés is megszűnne. Sokszor alig tudok visszaaludni utánna. :(
BariMajd hétfőn már biztosan többen lesznek fenn, most mindenki biztos csavarog.
Én meg itthon ücsörgök, mert a drága férjem ha nem dolgozik, akkor focizni megy és miért is ne vasárnap legyen meccse, az egyetlen szabad napunkon. Így mi meg Marcussal itthon dekkolhatunk, mert ugye apa viszi az autót is magával. :cry: :cry: :cry:

ancsika82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?