Sziasztok!
Hát nem voltam két napig és egy csomót írtatok.Na nem a hétvégére gondolok, hanem a pénteki napra.
Szóval látom volt téma bőven. Akkor ha nem bánjátok én is elmesélem az "elsőt":
15 éves voltam, és egy pesti srác akiknek itt van a balcsin nyaralójuk, elcsábította a fejem. Én hülye meg nem tudtam neki ellenállni, és a végén pedig az ágyban kötöttünk ki. Jobban mondva nem is az ágyban, hanem a strandon egy kabinban. Mondjuk nem volt rossz élmény, csak utánna jöttem rá, hogy kihasznált. Majd a következő években minden nyáron találkoztunk ez kb. 4-5 évig ment és a nyarakat együtt töltöttük, persze nem jártunk, csak szex volt, meg együtt buliztunk.

A férjem nekem később jött az életembe, bár már így is jövőre 10 éve leszünk együtt
Első emlék: szintén az oviból való: anyu hozott haza biciklin én hátul ültem, de már elfáradt a lábam és nem tudtam kitartani, hogy elérje a kereket. Mondtam anyunak nem bírom, de mire kimondtam már be is kapta a küllő a lábam. El is törött, be kellett gipszelni. De az volt a jó az egészben, hogy jöttek az ovistársak és meglátogattak egy csomóan

Szóval Csiri ne aggódj, erre az időszakra még biztos nem fog emlékezni Zoé. (Én is azért merek hülyét csinálni magamból
Bari: Tök jó hogy ki merted próbálni végre a konzit, és ízlett Dávidnak! Gartula hozzá! Csak így tovább!!!
Mia: Milán nagyon édi, és jópofa a fürcsi közben!
Hékás: igen én jelöltelek be, andóca ismerősei közt találtalak
Jut eszembe pia: Hát fiatalkoromban (bár nem mintha öreg lennék), én sem vetettem meg az alkoholt, és kezdetnek császárkörtével indítottam, de sajnos töménytelen mennyiségben, így Keszthelyről Gyenesdiásig már nem jutottam ki, ahol a disco volt. Jobban mondva igen, de úgy vittek

Másnap persze semmire sem emlékeztem, de azóta sem bírom meginni a császárkörtét. Mondjuk mi a mai napig eljárunk bulizni, csak mióta Marci megvan azóta nem, de terhesen is elmentünk szombat esténként egyszer kétszer. Most meg már hiányom is kezd lenni, de nem bírom itthon hagyni a kis drágát.
Oszmann: én is így voltam a végefelé, hogy alig jött valami tejci, és mikor már tényleg kevés volt, már nem fejtem le és magától elapadt, úgy hogy be sem gyulladt.
Jah és tök büszke vagyok én is a kisfiamra, mert hatalmasat aludt, magához képest, mivel este 9kor feküdt, fél 5-kor kelt, majd visszaaludt fél 9 ig. Ennyit még egyszer sem aludt éjjel. Bár tegnap napközben csak 2 órát ha aludhatott összesen.