A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Mi Wiw? :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

www.iwiw.hu

Regisztrálva vagy? Ott könnyű ismerőseket találni!!!

Kép
andkata

Sziasztok!
Hát nem tul sokat irtatok a délután folyamán... látom jó idő van, és vagy mindenki kint van vízközelben, vagy pihen!
Hát itt is nagyon jó meleg lett..... délben mentünk le a városba sétálni, és csak most értünk haza! Hát mi sem vagyunk normálisak...ennyit sétálni! De azért pihentünk is közben, mert leültünk enni is!
Meg kiköltekeztük magunkat..... párom vett uj egeret a számítógéphez....vettünk uj tölthető elemeket (fel is raktam tölteni, bármikor kellhet a fényképezőbe :) ), meg vettünk nekem egy parfümöt.... egyik drogériában nézem miért vannak ennyien....hát kiderült, hogy boltkiürítés van, mert bezárnak. És egy parfümöt (nem o de toilette, hanem valódi parfüm) aminek az eredeti ára 18.000Ft azt 6000-ért vettük.

Picuri nagyon be van lassulva amugy ma....szinte semmit nem mozgott....egy kis lábnyujtogatással jelezte, hogy itt van....de már nagyon be van lassulva. mondtam is a páromnak, hogy babóka már lehet tud valamit amit mi még nem!
hazafele már rohadt fáradt voltam négy óra gyaloglás után....erreföl persze, hogy nem volt lift! :evil: Költözködtek, igy még sétálhattam fel a 4.-re!

d.dodó

Andkata:próbáltam az iwiw-en is,de nincs. :?

Durci vagyok:Apa délelőttös volt,most meg szomszédol,ahelyett hogy velem lenne. :x

Kép
Kép
Kép
kike

kike: ha a googleba irod be, ad ki ugyan olyan nevet, vagy semmi?
hat ha tudod a cimet, akkor mit kell rola meg megtudni?
irjon neki levelet, lapot.A telefonszamot ugyis csa akkor lehet megtalalni ha nem titkos.
Vendég

Dodó: az én babóm is nagyon be van lassulva, már tegnap is ilyen volt (mondjuk az öt utáni kötelező 10 mozgás megvolt de igen lassan) nekem azt mondták ha ez nincs meg akkor is menjek be!
És anyukám szerint a pocakom a múlt héthez képest lejjebb került!
Hátha..... de persze az is lehet, hogy csak front van, vagy meleg a kicsiknek és azért mozognak kevesebbet!
Vendég

Csak gondoltam hátha tudtok valami olyan honlapot,ahol nyilvántartják az embereket akik ekkor-és ekkor születtek.Az az igazság hogy Nagy szerelem volt annó,de az élet máshogy rendelte,szóval kicsit bonyolult volt,és nem szeretne beavatkozni az életébe,csak tudni szeretné mi van vele.No mindegy,gondolom nem érdekel senkit,csak engem úgy megfogott a történet amit mesélt,csak szomorú lett a vége.Ha még él is az illető,akkor is 75 vagy77 éves.

ma nagyon nyügi vagyok,nem tudom miért,és ideges is.

Kép
Kép
Kép
kike

kike: ilyen oldal azert remelhetoleg nincs ahol szamon tartjak az embereket....
Jo aki valami nagyin jot vagy nagyon rosszat tett, az igen, de amugy csak az van fenn a neten, aki onszantabol vagyis csinal egy oldalt maganak, vagy valhol regisztralva van...a veltelen ra is akadsza anever, sem tudsz meg rola tobbet, ha csak nem iro, kolto politikus,m stb....
szeretem az ilyen multbeli felkutatasokat, de ez neten keresztul nem fog menni.
Irj Nkei akkor Te. Max nem jo a cim...Ha gondolod ne arulj el eleinte magadrol sokat, csak vard lesz e egyaltalan reakcio...a tobbi elfdol. en nem hagynam annyiba ha van cim!
Vendég

a cím alapján keress rá a telefonszámra, vagy a mobilhálózatoknál, hátha van bejelentett mobilja. Vagy tényleg írj neki te levelet, olyat amivel nem forgatod fel gyökerestül az életeét aztán figyeld meg, hogyan reagál rá!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.15 15:58-kor.
Vendég

mocorgas nekem sem nagyon van ma- bar jellemzoen este aktiv mindig- igy en 2 korul elkezdtem keltegetni, mert mar izgultam picit( teny hogy egesz ejjel meg sem allt, de akkor is), es akkor egy visszarugas erejeig jelentkezett, aztan megint pihgi. Bezzeg mikor az apja odarakta a kzet, koszont neki, es mondta mondj egy sziat, azonnal visszabokott:) Jatszottak is kis idot, ahova rakta ferjem a kezet, o ott dudorodott ki.
edesek nagyon ilyenkor.
De nekem is azt mondta a vedono barmikor elbizonytalanodok a mozgas mennyiseget illetoen menjek el a legkozelebbi helyre ahol szivhangot tudnak nezni- hat ez hetvegen az ugyelet, de az 5-10 azert megvan meg igy is( meg ha nem is 20 perc alatt)

Szerintetek tenyleg gaz, hogy nekem meg nem neztek aramlas vizsgalatot?
Mondtam egy kismamanak es tok kiakadt hogy mi az hogy nem neztek. En meg mondtam azt hittem csak annak nezik akinek valami nem stimmel teszem azt ctg-n, vagy a baba meretevel....
Vendég

Anyjuk, nekem addigi életemben összesen egy áramlásvizsgálatot csináltak, túlhordás ÉS kérdéses CTG okán...

potyka

Hát ilyet még nem észleltem! 3 és fél órája senki sem járt erre! :( :(
Akkor mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!
Vendég

Hát bekukkantottam, de látom azóta sem volt forgalom! Babóca kb 5-öt mozgott...nagyon le van lassulva. De a keményedésen kívül más nem volt!
Most viszont megyek alukálni, mert nagyon álmos vagyok!!
Majd holnap jelentkezem!

d.dodó

Hát szép estét mindenkinek!

Hát bevallom, hogy most csak átfutottam az amúgysem sok irományt. :oops:
De tüneményes babafotókat láttam, meg úgy nézem, a pocaklakók lustiznak ma. Én nem panaszkodom, sőt, néha cserélnék valamelyikőtökkel pár órára.

Ma forgalmas napom volt. Délelőtt anyával elmentünk bevásárló körútra, megvettünk jóformán mindent, ami még hiányzik.
Most már teljes a kórházi csomagom.
Levi babának is már csak néhány apróságot kell venni: körömcsipesz, hajkefe(?) meg valami fürdetőszivacs.
Na meg a mellszívó hiányzik még, meg a babakocsi. :roll:

Délután voltunk egy ismerős családnál, megkaptuk tőlük a kádat állványostul, egy tök ari zenélő izét az ágyikó fölé, meg babatakarót kispárnával.

Este meg elmentünk csavarogni, olyan kellemes, már-már hűvös volt az idő. Annyira jó volt! :P 8)

Hát azt hiszem el is teszem magam holnapra. Altatni tuti nem kell!

Mindenkinek nyugodt szép éjszakát!

Illetve akiknek ideje van: hajrá hajrá! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hát a mi leányunk ma sem nyugis...
Durván nyomja jelenleg is...

Kép
andkata

Sziasztok!

Hát nekem ma pocsék napom volt. Bocsi, hogy nem reagálok semmire, de annyira a saját bajommal vagyok elfoglalva.

Ma (!!!) kiderült, hogy a dokim kedden elutazik külföldre. Még azt sem igazán sikerült kiderítenem, hogy mennyi időre! Úgy tűnik, hogy egész jövő héten. Igaz, hogy lesz valaki helyette, de hát azt még az életben nem láttam. Végig hozzá jártam, ismeri az összes hülyeségemet, és akkor most lehet, hogy egy vadidegennél fogok szülni!???

Kép
Kép
patr

Köszi a bíztatást csajok, még mindig nem tudom mi lenne velem nélkületek.
Nah, felébredt a kisasszony... pedig azt hittem lesz egy kis időm rátok, de hát nem... később folytatom! Cuppa!
Vendég

Patr, még nem késő, próbál szülésznőt keríteni!!! (esetleg doulát, bár számomra az nem igazán értelmezhető). És fel a fejjel, a doki úgysem szorongatta volna a mancsodat!!!

(nekem azzal kezdődött a terhesség, hogy megkerestem a régi dokit, aki azt mondta, elvállal, de nincs kórházi háttere. Ezek szerint még rendes volt, hogy előre szólt.... Felrobbannék egy ilyen hírtől, és ilyen későn, és a pénzt meg eddig gondolom eltette. :roll: :twisted: , sajnállak)

Nézzétek mit vettem, így Ötöskének...
Kép

(merthogy kiságy egylőre nem fér sehova, ez meg olyan fészekszerű, és a kiságyat meg majd megoldjuk menet közben. :lol:

potyka

Jó reggelt!

Potyka
ez tök jó mózeskosár nekem is volt gyerekkoromban uganilyen .Szerintem csúcs, újszülöttként amúgyse kell neki egy ágyméretű hely .Szerintem klassz.

Patr
ami igaz az igaz én is a szülésznőre hajtanék rá,van időd még kiismerni és megszokni és ő ott lesz veled

Wercsi
fel a fejjel nem csüggedni a nehézségeken :wink:

Mi megvagyunk folyamatosan vannakk jóslóim , már utálom őket de ez van próbálok sokat nem törődni velük persze ez nem könnyű mert elég jól jönnek mennek de nem rendszereződnek az istenért se.Néha meghalni szeretnék aztán meg semmi bajom jó lesz ha még tényleg kihúzom 10-ig , akkor felkötöm magam így azt hiszem.
No megyek mert apa nagyon rondán figyel és mutogatja a drága fekhejem :( .

Mindenkinek jobb napot sziasztok
tappancs28

jó reggelt lányok!

patr!
én teljesen megértelek. én is ilyesmivel küszködök, de irtam is.
ilyen ez a nyári időszak...
persze ugy nem tud egyik orvos sem sazbira menni hogy valamelyik betegével ne toljon ki. nah de miért pont mi? ;)
mondjuk én szerdán beszélek vele és rákérdezek a tervezett szülésre. én abba pont beleférek asszem nyaralása előtt.

potyka!
hát nagyon-nagyon tetszik a mózes. szuperul néz ki. elfogadnék én is egy ilyet :D ;)
nekünk még utazóágyunk sincs. ugyhogy én nagyon a gyerekszobába vagyok kényszerítve. igaz nagyágyon is ugyanolyat tud durmolni ha körbepárnázom, de hát az azért más. :(

tappancs!
kiváncsi vagyok meddig jósolgatsz még. lassan jósdát is nyithatnál. a gömb az ugyis megvan hozzá :D simogatni meg azt is lehet :D és abból is elég sokmindent ki lehet olvasni. hol itt van hol ott ;)

mi ma anyáéknál leszünk. tegnap ő volt itt nagynénémmel. nénikém még csak most látta a pocimat. és el volt ájulva hogy mekkora... pedig ahhoz képest nem is nagy. de hát ő még "karcsú" koromban látott utoljára, mikor még nem volt pocim.

Kép

Kép
timi1982

Na ismét itt vagyok. Babuci kajált és rögtön el is aludt. Azóta kicsit rendbe tettem a lakást és reggeliztem is, és remélhetőleg most tényleg marad 1 kis időm írni is! :D

Szóval köszi a tanácsokat - ismét - ! :wink: Most már 3. napja úgy etetek hogy mindkét cicire ráteszem és néha már egész jókat eszik (Tegnap volt 1x 110 is!! :D :D ). Csak még mindig baromi sokáig, de majdcsak alakul ez is. Már kitaláltam, hogy ha látom hogy 5 percig csak rágódik, vagy alszik, akkor leveszem és ha felkel, akkor visszateszem. Így valamivel jobban haladunk, de van, hogy úgy bealszik, hogy csak 5-10 perc múlva ébred fel, viszont akkor baromi erőteljesen követeli újra a kaját! :lol: Hát ez van. Nem kesergek, mert szépen hízik. Tegnap mértem: 3970 gramm. Ahoz képest, hogy pont 2 hete 3520-szal engedték ki a koriból, szerintem elég jó!

Másodszor is voltunk sétálni, megint végig csucsulta a kisasszony! Úgy örültem neki! Apával verekedtünk hogy ki tolja! :lol: :lol:

Tegnap délelőtt kaptam egy kimenőt és elrongyoltam vásárolni! Hát, valami szenzációs volt! Vettem 3 nadrágot, 2 fölsőt és 2 szopis melltartót abból amit annyira imádok. Elvertem egy valag pénzt, de olyan jól esett. Apa azt mondta hogy bármikor leléphetek máskor is, csak hagyjak itthon tejcsit. Asszem élni is fogok a lehetőséggel, szuper volt egy kicsit kimozdulni, még ha csak rövid időre is.
Ja! És közben olyan jól átpelenkázta Nonót, hogy amikor hazaértem és az ölembe vettem, kokrétan lefosta a lábam!! :lol: :lol: :lol: :lol: Kicsit lazára hagyta a pelus derekát és az egész gyerek úszott a kakiban, és persze én is. :twisted:

Úgy drukkolok hogy valaki menjen már szülni! Persze csak akinek itt van az ideje! :wink: Új babákokat szeretnék nézegetni! :D

Amimami - hogy vagytok???? Tejcsi alakul??? Áron baba még mindig csak kézben szeret lenni? Ne aggódj, Nóri is, de én annyira nem is bánom. Mondta anyósom, hogy ha így elkapatom, akkor később megbánom. Hát én nem akarom hogy azt érezze a gyerekem hogy cserben hagyom. Ha rajtam akar aludni, akkor annak biztos megvan az oka! :D :wink:

És az elmaradhatatlan fotók :D :
Kép Kép
Vendég

Jó reggelt!

Patr: rettenetesen sajnállak de tényleg fogadj szülésznőt, az úgyis jobb és veled tud foglalkozni, lényegében végig, míg a doki csak a kitolásra fog bejönni! Amúgy meg most elmegy egy hétre lehet, hogy nem is szülsz meg addig! Látod hányan húzták jó sokáig! (egy héttel kedd után, pont ott fogsz tartani mint mi Kikével meg Muffinnal) és látod sehol egy baba. Amúgy gratula a 38. héthez!

Potyka: az nagyon édes! És azért jó pár hónapig jó is lesz! (az ötödik ilyen kivételezett???? :lol: :lol: :lol: :lol: )

Tappancs: kitartás! Szerintem ha már ilyen jóslóid vannak nem hiszem hogy a végéig kihúzod! Bár Aminak is rengeteg baja meg fájásai voltak a 37. héttől és azért a 39. után szült csak!

Wera: azért tök jó, hogy be-be ugrasz mégha nincs is sok időd!
Tudom (vagyis sejtem) nagyon nehéz lehet. De a többi kismamairól is jó lenne hallani néha!
Vendég

Timi írta:
[quote] írta:lassan jósdát is nyithatnál. a gömb az ugyis megvan hozzá
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Potyka - szuper a mózes!! Nagyon tetszik! :wink:
Vendég

Sziasztok,jelentem még egyben :x

Potyka:tök jó ötöske fekhelye! :D

Tappancs:Menj csak pihenni,fogadj szót Apának! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Jaj de tündéri ez a Nóri baba!
Amúgy írtad a múltkor, hogy milyen sokat visszafogyott, akartam írni, hogy az nem is sok kb. 10% a normális (szóval egy 3800 grammos baba simán lefogyhat 380 grammot is)
Vendég

Vera:ha lehetséges,egyre édesebb a Babucid!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Én már minden praktikát (amiket itt anno írtatok) bevetek lassan, hogy meginduljon de ebből is látszik hogy ha nem akar, akkor semmi sem használ! :oops: :D
Vendég

Na igen,erőltetni nem lehet.Ha nem akar,akkor nem fog előbúlyni. :roll:
Versenyezhetünk,kié búlyik ki előbb :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Na én lassan megyek! ma már csak este leszek de ha csak annyit írtok mint tegnap, akkor nem lesz nehéz dolgom a visszaolvasással!
Véda: tessék szülni! Mavericknek is már nagyon itt lenne az ideje! Jó lenne két kis babuciról hallani!
És drukkolok persze magunknak is (Kike, Muffin, Andkata, Dittke) és mindenkinek aki akar!
Vendég

Kike: én be sem szállok a versenybe mert ahogy magamat ismerem én leszek az utolsó! :( :( :(
Vendég

tegnap este fél kilenckor kidőltem-illetve kidőltem volna,olyan hulla voltam,hogy moccanni is alig tudtam-erre Babám épp hogy lefeküdtem másfél órán át megállás nélkül ugrált,boxolt,meg minden. :? Fél óránként jártam pisilni,hol azért mert épp nekifeszítette magát,hol meg azért mert bekeményedett a pocak,és olyankor is jön az inger. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Szerintem meg én leszek az utolsó,ha az első kettőt veszem alapul :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Látom, nincs sok újdonság babák terén :)

Timi, jósgömb :D :D :D

A jóslóknak kívánom, hogy mihamarabb valódiak legyenek, és aki benne van a korban, annak legyen csodaszép, egészséges babája!

Jelentem, ma betöltöttem a 37 hetet, így én is időzített bombának tartom magam :) Bár semmi előjelem nincs, és a méhszájam is olyan, mint új korában. És úgy néz ki, a doki jelöli majd meg, mikor robbantja a bombámat, de azért kicsit reménykedem, hogy ha a lánykám akar, komplikációmentesen, természetesen tör utat magának :)
Főztem egy málnalevélteát is, mától iszom.

Wera, örülök a tejcsi rendeződésének, csak így tovább! Nóri baba gyönyörű!
Azt gondolom, hogy a gyerekeket nem lehet elkapatni azzal, ha cipeljük őket, főleg ebben a korban nem :) most kell szeretgetni őket, amíg hagyják! Néhány hónap, és tojnak a fejünkre :D Oti szerencsére bújós alkat, de azért néha úgy kell magamhoz rántanom, ha meg akarom szeretgetni, akkor is tök hamar lepasszol :roll: :lol:

Most szalmázom, mert tegnap Apa hobbizenekarának koncertjén voltunk, így Oti Anyuéknál aludt, Apa meg éjjel csatlakozott hozzá. Én már nem mondok le a saját szuper kis matracomról, legalább az az 5-6 óra kényelem legyen meg, amíg alszom - több valahogy nem jön össze. Kimosok egy adag ruhát, kicsit pakolászom, aztán csatlakozom a családomhoz, ilyenkor vasárnap mindig közös ebéd van Anyuéknál.

Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Patr, Timi, sajnálom, hogy a doki miatt bizonytalanságban érzitek magatokat! Egy jó szülésznő tényleg biztos pont lehet, ha valóban nem lesz ott a dokitok!
Sajna nyári mamáknál benne van a pakliban a szabadságolás...
Az én dokim - bár ez sem normális azért - úgy szokott szabira menni, hogy a kórházat max. két órán belül elérje, ha akció van.

Kép
Kép
bondi

Bondi:gratula a 37. héthez :D

Kép
Kép
Kép
kike

Helló!

Hát én is itt, szerintem a hétvégén már nem szülünk, pedig pénteken azt hittem...
Mindegy addig is kihasználjuk az időt, tegnap jó sokat sétáltunk és voltunk moziban. Kaptunk egy ajándék hétvégét a kisasszonytól! :)
Ma meg Surány, Zoli szüleinek a nyaralója, kórházi cucc a csomagtartóban, biztos, ami biztos. :)

Titeket nem idegesítenek a telefonok? Mikor én még türelmes vagyok, mert még van egy hete, akkor olyan nehéz elviselni, hogy legalább 5-en érdeklődnek naponta. A nagymamám pl. hétvégén mindig 8-8,30 között. Ma meg is mondtam neki, hogy ne telefonáljon ilyen korán, még lehet hogy alszunk ( tök udvariasan). Addig tesszük, amíg Adél hagy, utána már nem lehet. Erre hallottam hogy megsértődik. :(

De ha itt lesz Adél, akkor se tudok majd hullafáradtan mindig udvarias lenni!Tudom áramoljon bennem a csíííííí....:)

Wera! Úgy örülök, ezek azért egészen jó hírek Rólatok! :)

Pati
! Szerintem is jó ötlet a szülésznő!

Potyka! Mózeskosárban biztos jól fogja érezni magát! :)

Kike, Kata! Hogy aludtatok?

Kike! tegnap este az én lányom se hagyott minket aludni! Végül az apja nagy nehezen megnyugtatta!

Kép
andkata

Tudtommal én ma betöltöttem a 39.hetet....

Kép
andkata

Bondi, vicces, de télen sem jó szülni, mert vagy síelnek, vagy az asszpny hívja őket, hogy menjenek már karácsonyi ajándékot vásárolni (mindkettőhöz volt szerencsém, és az utóbbi végig tartott a négy órás kitolás alatt, folyamatos telefonokkal...)
Drnéni viszont ideális időpontban, azaz jövő hélten megy, és csak IDE A bALCSIRA, azt mondja, onnan felér. Én meg azt remélem, innen beérek.. Mert kicsit most betojtam, apánk uis holnap este elhúz Németoba, és még az sem biztos, hogy a lányok addigra itthon lesznek. Úgyhogy úgy döntöttem hívok valakit hálóvendégnek...

potyka

Andkata:gratula a 39-hez :D

Bizony,mostmár elég idegesítőek a hivogatások,de ez van,el kell viselni hogy még egyben vagyunk :D
Néha még örülök neki,néha viszont már úgy szeretném hogy külön legyünk,és főleg hogy láthassam a drágámat :D
Én nem csináltattam 4D-uh-ot így halány fogalmam sincs milyen lessz-már nagyon kiváncsi vagyok rá-persze a szülési fájdalmat elkerülném ha lehetne-bár ha azt nézem hogy a Fiammal még fájdalomcsillapító nélkül is elviseltem,akkor azért kicsit megnyugszom.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, köszi!
Kata, neked is gratula a 39-hez!

És nyugodtan szólj, ha zavarnak téged! A telefonok engem is bosszantanak, ha olyantól jönnek, akinek amúgy hónapok óta eszébe sem jutottam... egy ismerősöm hívott fel szerdán, ráadásul úgy, hogy tudta, csak 1-2 perce van beszélni. Rákérdezett, miegszültem-e már, és azt is mondta, az iwiw-en szokta nézegetni az oldalamat. Hát ha úgyis le van informálva, mindek kérdezi meg? És ha tényleg érdeklem, miért két percre hívott fel? De mindegy, nekem ennyi is elég volt a beszélgetésből :)

Kép
Kép
bondi

Hihi, én mindenkinek azt mondtam, hogy majd aug elején. :lol: :lol: :lol: Így nem nyaggatnak, csak azzal szivatnak, hogy ekkora hassal tuti nem ikrek?

potyka

Szép Napot Mindenkinek!

Van egy kis időm, Viki most aludt el. De meddig...

A szopival úgy állunk, hogy éjszaka van egy csomó tejcsi, nappalra meg épphogy. Ezt nem nagyon értem. Reggelre kiürül a kanna.
És sztem a mérleg sem jó. Egyszer azt mutatja, hogy 1 cickóból evett 90-et, aztán meg kettőből 30-at. 2 óra elteltével.
Egyébként semmi kedvem mérni, úgyis annyit eszik, amennyi jólesik neki, ha véletlenül kevés lenne, azt úgyis jelzi, ilyenkor jön a tápszer. Sajnos nem tudok mit csinálni. Jó lenne, ha lenne elég tejecske. Na mindegy.

Alvás: hát az tuti, hogy este 8-kor van fürcsi, utána kaja, olyan 9 körül beájul és alszik 1-ig, fél 1-ig. De utána szinte percre pontosan 2 óránként kel fel, függetlenül attól, hogy mennyit eszik. De a pocija fáj. Nem sír, csak nyög meg tekeredik meg vörösödik a feje. Látni, hogy présel. Ha már nem tekeredik a pocija, akkor visszaalszik. Persze, ha nem éhes. Én ezzel a hasfájással nem tudok mit kezdeni. Úgy sajnálom. Nem tudok rajta segíteni.
De nappal meg szinte nem is fáj. Egyszer-kétszer tekeredik, de ennyi.

Na befejezem, nem fárasztalak ezzel benneteket.

Kismamik! Nem akarnak kijönni a babák? Olyan jó lenne már új híreket kapni! Meg persze babafotókat nézegetni..
Olyan jó izgulni a másikért.

Megyek egy kicsit összerámolok, amíg alszik a tündérkém. Teszek fel két képet, remélem nem baj..

Kép

Kép

sz.andi

Akata! Idegesítőek a telefonhívások, de még idegesítőbb az, amikor hulla vagy, épphogy elaludt a pici, Te is pihennél és csörög a telefon, hogy mi újság? Van elég tejcsi? Hogy aludtatok? Jó baba? stb...

Aggódnak, de abban reménykedem én is, hogy előbb-utóbb lecseng és egyre ritkábban keresnek majd.

Na tényleg megyek.

sz.andi

írtam egy jó hosszút és úgy kifagyott a gép, hogy esélyem nem volt semmire. Úgyhogy ugrott a szöveg...

A lényeg annyi volt, hogy én ezalatt a pár hónap alatt olyan türelmet tanultam, hogy már az sem hatna meg ha még két hetem lenne hátra. Olyan nyugodt vagyok, hogy nem gondoltam volna pár hete...

Bébi tegnap nekünk is energiabomba volt...

Tegnap este bementünk vacsizni, nagyon fincsit ettünk, meg megleptem apát egy fényképezővel. Csak nézett. :) Annyira édes volt. Tavaly az építkezés miatt eladta a gépét (nagyon komoly gép volt, abból lett a komplett fűtési rendszer meg a kazán), az én kis kompakt gépemet meg két hétre rá ellopták, úgyhogy azóta egy kis gagyi szerencsétlenséget használtunk. És most végre tudtam neki szerezni egy kis gépet. (ez is kompakt ugyan, de azok közül az egyik legjobb) Nagyon örült neki. Le sem akarta rakni egész este. :) Aztán elmentünk sétálni a váci utcában, meg a dunakorzón, meg megnéztük a hídünnepet is. :) Sétáltunk vagy másfél órát és még csak el sem fáradtam... Ja, és voltunk a new yorkerben és vettem egy ujjatlan felsőt, meg egy hosszúujjú pulcsit összesen 1580-ért. Nem rossz, mi? :)

Na most azt hiszem nagyjából ennyi. Lassan reggelizek valamit, aztán remélem a férjem is felébred. (Nem akarom zargatni, mert a május 1-i hosszúhétvége óta dolgozott a házon mint a gép, és semmit nem tudott pihenni. És mivel tegnap végleg minden elkészült, mondtam neki, hogy ma annyit alszik, amennyit akar. :)

Ja, és tegnap végleg összepakoltam a kórházi cuccot. (Eddig is össze volt, csak mindig egy-egy apróságot még a tetejére tettem és tegnap azokat is beleraktam. Már csak a gyönyörűséges bugyijaimat kell betenni... :) (Amiket a kínaiban vettem 150-ért, és tegnap nagyon jót mosolyogtunk rajta, hogy magyar gyármány. Kínaiban magyar bugyit vettem. :) Vicces, nem? :)

KépKép
muffin

andi, szerintem senkit nem untattál. Tök jó olvasni hogy mi van a bébikkel meg képeket nézegetni. :)

KépKép
muffin

Szép napot :P
Potyka :P
Nagyon jól néz ki a fekvő alkalmatosság, és praktikus!!!

Wera :P
Örülök! Menni fog ez, meglátod! Csak ösztönösen, és lazán, és nem lesz gond! (Tudod, óra és mérleg ellenes vagyok!!!) :wink:

Lányok :P
Nézzétek csak a vonalzómat! Nem semmi! Éjjel 3X ébredtem erős fájásra - nem keményedésre - fájásra, de mindannyiszor visszalaudtam, tehát mégsem volt olyan erős :? De legalább már nem keményedés, hanem picivel több, és talán hatékonyabb :D Végülis 2 nappal a kiírás előtt már csak-csak beindulhatna a szülés. Most már egyre jobban várom! És picit tartok tőle, hogy aki utánam jön (vagytok jó páran) jól beelőz majd! :roll:

Potyka :P
Hadd kérjem el a bábakoktél "receptjét"! Lehet, hogy szükség lesz majd rá...

Véda
Vendég

Hát ez az Andi! Most még nehezen, de elviselhető, de akkor nem hiszem hogy elő fogom tudni rántani a jó neveltetésemet....

Kép
andkata

Bocs!!!
Wera :P Andi :P
Csajszik gyönyörűek, és egyre nagyobbak!!!

Véda
Vendég

nekem is van képem a bébiről, csak még a pocim eltakarja. :) tegnapi pocikép (az új géppel :) :) :)

Kép

KépKép
muffin

Andi és összes babaás! MINDIG nagyon szívesen hallunk Rólatok!

Muffin! Holnap én szerintem fél1 körül érek a klinikára és egy ujjatlan almazöld ruha lesz rajtam! Legyen még valami ismertetőjelem? :)
Örülök, hogy ilyen jó kis napotok volt tegnap! :) És kicsit elszégyellem magam mindig mikor Téged olvaslak! Tényleg, Nektek mekkora türelemmel kell most rendelkezni....

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?