Na ismét itt vagyok. Babuci kajált és rögtön el is aludt. Azóta kicsit rendbe tettem a lakást és reggeliztem is, és remélhetőleg most tényleg marad 1 kis időm írni is!
Szóval köszi a tanácsokat - ismét - !

Most már 3. napja úgy etetek hogy mindkét cicire ráteszem és néha már egész jókat eszik (Tegnap volt 1x 110 is!!

). Csak még mindig baromi sokáig, de majdcsak alakul ez is. Már kitaláltam, hogy ha látom hogy 5 percig csak rágódik, vagy alszik, akkor leveszem és ha felkel, akkor visszateszem. Így valamivel jobban haladunk, de van, hogy úgy bealszik, hogy csak 5-10 perc múlva ébred fel, viszont akkor baromi erőteljesen követeli újra a kaját!

Hát ez van. Nem kesergek, mert szépen hízik. Tegnap mértem: 3970 gramm. Ahoz képest, hogy pont 2 hete 3520-szal engedték ki a koriból, szerintem elég jó!
Másodszor is voltunk sétálni, megint végig csucsulta a kisasszony! Úgy örültem neki! Apával verekedtünk hogy ki tolja!
Tegnap délelőtt kaptam egy kimenőt és elrongyoltam vásárolni! Hát, valami szenzációs volt! Vettem 3 nadrágot, 2 fölsőt és 2 szopis melltartót abból amit annyira imádok. Elvertem egy valag pénzt, de olyan jól esett. Apa azt mondta hogy bármikor leléphetek máskor is, csak hagyjak itthon tejcsit. Asszem élni is fogok a lehetőséggel, szuper volt egy kicsit kimozdulni, még ha csak rövid időre is.
Ja! És közben olyan jól átpelenkázta Nonót, hogy amikor hazaértem és az ölembe vettem, kokrétan lefosta a lábam!!

Kicsit lazára hagyta a pelus derekát és az egész gyerek úszott a kakiban, és persze én is.
Úgy drukkolok hogy valaki menjen már szülni!
Persze csak akinek itt van az ideje! 
Új babákokat szeretnék nézegetni!
Amimami - hogy vagytok???? Tejcsi alakul??? Áron baba még mindig csak kézben szeret lenni? Ne aggódj, Nóri is, de én annyira nem is bánom. Mondta anyósom, hogy ha így elkapatom, akkor később megbánom. Hát én nem akarom hogy azt érezze a gyerekem hogy cserben hagyom. Ha rajtam akar aludni, akkor annak biztos megvan az oka!
És az elmaradhatatlan fotók

: