sziasztok.
lekopogom, de ma eddig egeszen jo napunk volt.
tegnap apa etette meg Sophiet ejfel korul, en meg aludtam egy jot vegre. aztan f4-kor kelt. egy picit ciciztunk, de nem sokat, mert majdnem bealudt, aztan kapott 120ml tapszert, majd ujra cici, aztan elaludt, meg en is a hintaszekben, kb negyed hatig. letettem a mozesba, en meg mentem fejni, sterilizalni, 6 elmult mire vissza tudtam fekudni. o mar negyed 8-kor ebredezett, de en meg lusta voltam felkelni, igy bevettem az egyba es ciciztunk/aludtunk harom negyed 9-ig. aztan felkeltuk, reggelizett kb f11-ig(140ml anaytej). aztan egy kis jatek a jatszoszonyegen, meg dumcsi., meg apazott. en meg fejtem (80ml) aztan 12 fele megint kajcsi(80ml anyatej). bealudt. letettem, de 15 perc mulva felebredt. szerintem mar hulla faradt volt, o a bolcsoben en meg mellette ettem, de aztan elkezdett nyugoskodni. amig en sterilizaltam me fejtem addig apa "dolgoztak", es apa oleben egy hatalmasat kakalt. apanak is at kellett oltoznie. Sophiet is meg kellett furdetni.
kitalaltuk, hogy elvisszuk setalni. a bazi nagy hoban alig tudtuk tolni a babakocsit, de azert kuzdottunk egy orat, apa is jott velunk. amikor hazaertunk elkezdett ebredezni, de apa razogatta a babakocsit, es igy visszaaludt. es meg most is alszik... lassan keltenem kell, mert kulonben nem vegez a kajalassal furdes elott.
az elmult par napban, amikor kivesszuk a kadbol, akkor elkezd sirni. elotte nem nagyon csinalta ezt. a kadban meg imad lebegni. vajon mi lehet az oka?
csatlakozom a hatfajosokhoz. en is erzem az EDA helyet. majd mondom is a dokinak 17-en.
mi meg mindig nem rosszalkodtunk...

lassan mar kene, nem?
en is alig varom a Zsofi kepeket!
mindenkinek koszonom a biztatast
manna. csak tapis meg nem akarok lenni, mert azert ahhoz sok tejem van. fejek 4-5 alkalommal, es 40-80ml jon le, hajnalban meg tobb is. azert az is tobb, mint a semmi.
nem hiszem, hogy beteg Sophie. szurcsog, de ez lehet sok midnentol lehet.
laura. szerintem senki sem itel el, amiert visszamesz dolgozni.
lehet, hogy majd nekem is kell novembertol. nagy a munkanelkuliseg jelen pillanatban, de az meg messze van. attol is fugg, hogy mennyibe kerulne a bolcsi. lehet, hogy tobbe, mint az en fizum. itt nincs allami bolcsi, csak magan. en azert remelem, hogy inkabb itthon maradhatok Sophieval.
en is bolcsis voltam pici koromtol. szoval ne erezd rosszul magad.