A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

Büfiztetés: van amikor felemelem a szopispárnáról, hatalmas felnőtteket is megszégyenítő böfögés elhagyja a száját, megijed és elkezd sírni... :D

Kép

Kép
dcili81

sziasztok.

lekopogom, de ma eddig egeszen jo napunk volt.
tegnap apa etette meg Sophiet ejfel korul, en meg aludtam egy jot vegre. aztan f4-kor kelt. egy picit ciciztunk, de nem sokat, mert majdnem bealudt, aztan kapott 120ml tapszert, majd ujra cici, aztan elaludt, meg en is a hintaszekben, kb negyed hatig. letettem a mozesba, en meg mentem fejni, sterilizalni, 6 elmult mire vissza tudtam fekudni. o mar negyed 8-kor ebredezett, de en meg lusta voltam felkelni, igy bevettem az egyba es ciciztunk/aludtunk harom negyed 9-ig. aztan felkeltuk, reggelizett kb f11-ig(140ml anaytej). aztan egy kis jatek a jatszoszonyegen, meg dumcsi., meg apazott. en meg fejtem (80ml) aztan 12 fele megint kajcsi(80ml anyatej). bealudt. letettem, de 15 perc mulva felebredt. szerintem mar hulla faradt volt, o a bolcsoben en meg mellette ettem, de aztan elkezdett nyugoskodni. amig en sterilizaltam me fejtem addig apa "dolgoztak", es apa oleben egy hatalmasat kakalt. apanak is at kellett oltoznie. Sophiet is meg kellett furdetni. :lol: :lol: :lol:
kitalaltuk, hogy elvisszuk setalni. a bazi nagy hoban alig tudtuk tolni a babakocsit, de azert kuzdottunk egy orat, apa is jott velunk. amikor hazaertunk elkezdett ebredezni, de apa razogatta a babakocsit, es igy visszaaludt. es meg most is alszik... lassan keltenem kell, mert kulonben nem vegez a kajalassal furdes elott.

az elmult par napban, amikor kivesszuk a kadbol, akkor elkezd sirni. elotte nem nagyon csinalta ezt. a kadban meg imad lebegni. vajon mi lehet az oka?

csatlakozom a hatfajosokhoz. en is erzem az EDA helyet. majd mondom is a dokinak 17-en.

mi meg mindig nem rosszalkodtunk... :oops: lassan mar kene, nem?

en is alig varom a Zsofi kepeket!

mindenkinek koszonom a biztatast

manna. csak tapis meg nem akarok lenni, mert azert ahhoz sok tejem van. fejek 4-5 alkalommal, es 40-80ml jon le, hajnalban meg tobb is. azert az is tobb, mint a semmi.
nem hiszem, hogy beteg Sophie. szurcsog, de ez lehet sok midnentol lehet.

laura. szerintem senki sem itel el, amiert visszamesz dolgozni.
lehet, hogy majd nekem is kell novembertol. nagy a munkanelkuliseg jelen pillanatban, de az meg messze van. attol is fugg, hogy mennyibe kerulne a bolcsi. lehet, hogy tobbe, mint az en fizum. itt nincs allami bolcsi, csak magan. en azert remelem, hogy inkabb itthon maradhatok Sophieval.
en is bolcsis voltam pici koromtol. szoval ne erezd rosszul magad.

KépKép
KépKép
mush589

elkezdett hullani a haja szegenykemnek. elol tok kopasz, hatul meg egy csomo haja van. :lol:

na megyek megprobalok rakott kelt osszehozni. remelem nem viseli meg babakusz pocakjat.

magi.mi is infacolozunk, meg tornaztatjuk a labat. hatalmasakat pukizik.

KépKép
KépKép
mush589

Akkor közkívánatra néhány fotó...

Kép Buli után :-)

Kép Lassan a pelenkázót is kinövi...

Kép Imádja a forgóját

Kép Ezeket meg én imádom :-)

Kép
Kép
lbernuska

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 15:09-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 15:10-kor.
Vendég

vonalzópróba..

Kép
eszterke24

Eszterke! Megalapítjuk a Mikulás napi Dánielek klubját???? :lol: :lol: :lol:

Mush látod vannak jobb napok, csak belejöttök ti is!

Boci szuperek a ruhák!

Berni azt hiszem már most lehet a különböző fegyvereket beszerezni apának, mert ha Zsófi felnő..., dögös kiscsaj lesz!

Nekünk hátul hullott ki a hajunk.... :D

Kép

Kép
dcili81

Csemetém elaludt a játszószőnyegen! Olyan aranyos!

Kép

Kép
dcili81

Sikerült a vonalzó! hurráááá :D

Cili: bizony :) jó kis nap ám a dec. :wink: neked mikor született? Én Dánielem d.e negyed 11 kor.

Boci: nagyon vagány rucik!

Lbernuska: Zsófi nagyon édes!

Laura: szerintem senki nem ítél el a munka miatt. A mai világban már egyre nehezebb sajnos.. lehet h nekem is ez lesz a vége..

Mush: örülök h jó napotok volt !
irigy vagyok ám a hó miatt.. úúúúgy mennék hóesésben sétálni!!

A hajunk nekünk is hullott, de nem volt vészes.

A hátam nekem is fáj!

Boci: kinek reklamáltál Tgyás ügyben??? TB?
már nekem is azt kellene lehet,,, én nov. közepétől nem kaptam pénzt.. :evil:

Kép
eszterke24

Laura: én sem ítéllek el, ha menni kell, hát menni kell. Ha szerencsém van, nekem megoldható lesz az itthon dolgozás (rendszergazdánk megbűvöli a dolgokat a gépen), de valószínűleg nekem is muszáj lesz, mert édeskevés az, amit kapok, pláne, hogy ugye nem annyit kaptam, mint amennyire be vagyok jelentve, viszont állambácsitól a bejelentett után kapom a dolgokat, ami elég gáz. Szerencsére nem vettek fel senkit a helyemre, sőt, visszavárnak, és azért ennek nagyon örülök.
Én is bölcsis voltam, mégis itt vagyok :D

Cili: csináltam helyet a fagyinkban :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote]A írta:ttól van, hogy olyan izmaid is működésbe léptek, amiről nem is tudtál, hogy vannak.

Ne is mondd, olyan bicepszem lett, apa már nem mer beszólni 8) :lol: :lol: :lol:

Mush: tök jó! És ez egyre csak jobb lesz :)
Ma mi is kakát mostunk, és szellőztettünk. Hogy tud egy ilyen kis ember ekkora büdöset kakálni? :twisted:

Berni: nagyon szépséges Zsófid. Mennyi haja van! Az utsó előtti képet már megkuksiztam iwiwen :) :wink:

Kép

Kép
gabilany79

Eszterke délután 13:34-kor kezdett el visítani..., ezt a jószokását azóta is folytatja.... :D :D :D

Gaby és mindenki aki szenved a szoptatással, amennyiben eljöttök, nagyon szívesen adok tejet! És ezt komolyan mondom. (a védőnő nem szólt, hogy kell valahova, így megmaradt)

Kép

Kép
dcili81

Cili, komolyan gondoltad, hogy adnál anyatejet annak aki igényt tart rá? Milyen összegért gondoltad? Merre laktok, hova kéne érte menni?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Cili: húzunk sorszámot ki mikor megy a fagyasztódat üríteni ! :D

Kép
eszterke24

Aida komolyan gondoltam! Sárbogárd után lakom, de a többit majd inkább priviben.
Az összeget még nem tudom, de megegyezhetünk.

Kép

Kép
dcili81

:wink: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 15:11-kor.
Vendég

Mush! A legtöbb baba a vízből kivéve fázik, azért sír.

Ibernuska! Zsofi nagyon aranyos! A kis tappancsa ennivaló! :D

Eszterke! Nagyon szép a vonalzód!

Boci! Igazi pasis ruhákat kaptatok!

Gabi!
"Ma mi is kakát mostunk, és szellőztettünk. Hogy tud egy ilyen kis ember ekkora büdöset kakálni?"
Ez illatos és bolhányi ahoz képest, hogy majd 1-1,5 évesen milyeneket fog produkálni! :D :D :D

Cili!
"Gaby és mindenki aki szenved a szoptatással, amennyiben eljöttök, nagyon szívesen adok tejet! És ezt komolyan mondom"
Hol laksz? :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

No lányok ennyire kelendő a tej?
Enikő Sárbogárdon lakom.
Dani nem akar aludni, de az anyja mér igen...

Kép

Kép
dcili81

Cili: nekünk az kicsit messzi van, de rettentően aranyos vagy, hogy felajánlottad :D

Enikő:
[quote]E írta:z illatos és bolhányi ahoz képest, hogy majd 1-1,5 évesen milyeneket fog produkálni!

Ne ijesztgess :shock: :lol: , már most kb. félórát kellett utána szellőztetni, a teli pelust meg egyenesen a kinti kukába vittük, aztán apa kipucolta a kádat meg a lefolyót :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

sziasztok

susy melyik fogigálót szeded? mert anno első fiammal a ceklarettát vagy mit és 2 hetente megjött. abba is hagytam

arik a gyerkőcők:lol: :lol:

ha van Balázs rajtunk kívűl boldog neve napját nekik :lol: :lol:

örülhettek a fürdetés miatt mert nekünk horror a fürdetés. fel fogom venni videóra mit művel. nyomja ki magát a kádból, sír annyira hogy nem vesz levegőt. iszonyat víz iszonyos. a többi nem volt. Igaz őket nem is fürdették olyan brutál a khban mint őt. de itthon próbáltam már velem is de semmi.

Ma 10 hetes a drágám és egész nap ezt csinálja
Kép
vagy ezt
Kép
itt egy apás kép is
Kép
és velem
Kép

éés ezt találtam ma kidobva. semmi baja nincsen csak annyi volt hogy a huzata pár helyen ki volt szakadva de én újrahúztam és kész van egy új székünk
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Mush: Nagyon ügyes vagy, hogy ezt így bírod. A sok fejést, meg a sok nemalvást. Persze, hogy ha Sophie anyatejet kap az a legjobb!

Na, tegnap jól elkiabáltam, mert Domi este 11 után 3-kor kelt....azt hittem fél 6-ig alszik majd.... :? Mindegy, remélem a melegfront.

Zöldi: Okés, akkor majd szólj és megyünk mi!

manna
mannababoca

Jó reggelt!

Hulla vagyok. Dani fél 4 óta szórakoztat..., Kb 1,5 órát már aludt...hurrá! Annyira jár keze lába, majdnem lelökött az ágyról!

Suzy én Cerazettet szedek és nekem is megjött hétvégén. Remélem most már kifele megyek belőle..., ez nem hiányzott egyáltalán!

Kép

Kép
dcili81

Jó reggelt!!!!

Juhé, a tegnap előtt ténlyeg melegfront volt. Ma visszaállítunk, egyszer kelt, ötkor. Így egész jól kialudtam magam!

Gondoltam szuper, akkor elmegyünk sétálni, de esik az a rohadt esőőőőőő. Elegem van!!!! Tegnap is ez volt. Miért nem lehet pár szép napos délután!

manna
mannababoca

Ja, azt szerettem volna még megkérdezni, hogy aki érdeklődött, az milyen elérhetőségen tette TGYÁS ügyben???
mannababoca

sziasztok

hű, de nehéz üvöltő gyerekkel a kezemben irni! Nem tudom mi baja lehet, evett, tisztába van téve, igaz,nem folyamatosan sir, csak szakaszokban, beleszundikál, és utána, mintha nyúznák, kezdi előlről. Már tiszta ideg vagyok...

Az anyatejes babáitok milyen gyakran kakilnak?Három napja semmi, azelőtt minden nap volt. Kb egy hete nekem is volt menszi-szerű vérzésem, de nagyon kevés jött, azóta kakál ilyen nehezen, szerintetek összefügghet?

Ibernuska: leányzómnak is tök olyan az arcbőre, mint amilyent leirtál, védőnő válasza: "anyatejtől van, majd elmúlik magától" :roll: Kezdek kételkedni benne, egyre csak rosszabb. Lefényképeztem, ime:
Kép arc
Kép ásitás

Kép
galzsuzsa

Zsuzsa azt mondják a napi többszöritől lehet heti 1 kaki...
Nekünk naponta többször van. Mostanában nekünk is nehezen megy, főleg éjjel, kínlódunk is, de ha hasrafordítom hatalmas pukik közepette megindul és kijön aminek ki kelle jönnie..., próbáld meg hátha beválik. Adsz neki valamit? Infacolt vagy Espumisant vagy valami mást?

Elkészült a süti..., a rakott krumpli meg sül már. :D

Kép

Ráadás kép:
Kép

Kép

Kép
dcili81

Kiütéseink nekünk is vannak, de nekünk amit a doki adott krém bevált, nagyon szépen helyrejött a pofija....

Ma reggeli akció: tisztába akarom tenni, keze lába jár, mint a motolla...(mondtam is apának tegnap este ráköthetnénk egy generátort, spórolhatnánk a villannyal...), mikor ráteszek egy adag krémet az ujjamra, hogy majd rákenem a popóra egy jól irányzott rúgással mindent rákent a zoknijára...aztán meg a pelenkázólapra... 8) , már épp kezdett a fejem szétmenni, mikor egy hatalmas vigyor közepette egy gööööööööööö elhagyta a száját..., a mérgelődést felváltotta a nevetés meg a puszilkodás...

Kép

Kép
dcili81

Röff!

Én meg élem a nagyasszonyok életét: éjfélkor ágyba megyünk - közösbe :) , hajrá elkényeztetés! - bébim játszik, mint anno odabenn, anya tévét néz, és a huszonötödik viasatos sorozat után elszenderedünk. Három-négy óránként szippancskám rámmászik, vagy én dugom a szájába a "falatot" és alszunk tovább. Ne kövezzetek meg, de ma is 11-ig ágyban voltunk. ;) :oops:
Én kb. nettó 9 órát alszom. Ma is az a gonosz Gastroyalos pasi ébresztett! :twisted: :wink: :oops: ...vagyis főznöm sem kell. Már-már szégyenlem magam. Épp most reggelizem a káposztás csülkös sztrapacskájukat. Valamiből erőt kell meríteni a vasaláshoz :wink:

Valakííííííííííííííííííí állítsa el az esőőőőőőőőőőt! MOST!

Kép
zölddisznó

Kép
zölddisznó

Azt hiszem ma már teljesen fölösleges lesz este lefeküdnöm...Beninek egyre korábban elkezdődika hasfájás.. az éjszakánk: Éjféltől reggel fél 6-ig 5-10 perces kihagyásokkal folyamatosan sírt, tekergett, a kezemben vo,t, a derekammajd leszakad, Anna folyton felébred, én hulla vagyok, és bánt, hogy nem tudok Bencén segíteni..
Szerintetek normális ez, hogy ennyit fáj a pocakja? Egy hasfájós baba ilyen hosszú ideig tud szenvedni? Én már nem tudom mit csináljak, de szabályosan szédülök a fáradtságtól...

Kép
Kép
Kép
mágnes

zoldi. irigylesremelto az eletmodod.

Sophie mindig sir, amikor beoltoztetem setahoz, de aztan amikor mar megy a szeker, akkor lecsillapodik. masnal is van ilyen? (ezert nem akarom naponta tobbszor kivinni).
itt nincs bundazsak, igy marad a kezeslabas, polya meg 2 pled.

lanyok. bajban vagyok azzal, hogy mennyi kajcsit adjak a kisasszonynak. 120-t siman megevett. gondoltam kiprobalom, hogy adok 150ml-t. erre azt is megette. nem sok ez? honnan tudom, hogy meg ehes? es nem csak "tomom" a babakuszt?

mennyi anyatejet csepegtessek az orraba? meg mindig szurcsog. es felnottet megszegyenito fika darabokat pecazok ki az orrabol.

koromvagas. a kezen mar tobbszor is levagtam a kormot, de a laban meg nem kellett, de most mar kicsit hosszabb. de annyira kalimpal. ti hogy vagjatok le a laban a kormot? ja itt azt mondtak, hogy ne is vagjuk, hanem RAGJUK le a kormoket. koszi....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.02.04 15:27-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Gabi!
A bicepszem nekem is izmosodik! Bárcsak más testtájékra (comb, fenék) is ilyen hatással lenne a gyerekemelgetés. Bár a lépcsőgépemet sem kell elővennem: naponta kb. 30-szor megyek fel és jövök le az emeletről. :evil:

Vera!
Iza továbbra is zabálnivaló kiscsaj! :-D Jó az újrahasznosított etetőszéked!

Zsuzsa!
Én a helyedben elviném a leányzót bőrgyógyászhoz. Zsófi arca is ilyen volt, csak még vörösebb. Plusz a mellkasa a cici vonaláig.

Zöldi!
Nálunk is a Gastroyalos pasi főz. :-D De szerencsére engem nem zaklat, felakasztja a kerítésre a kaját, Apa meg reggel, mikor indul dolgozóba, behozza. Nálad nem tudja a kilincsre felakasztani?

Kép
Kép
lbernuska

Mági!
Basszus, ez nagyon durva! Hát nincs ötletem hasfájás ellen, szerencsére bennünket elkerül.

Mush!
Lerágni a körmöt??? Hát ahhoz milyen hosszúra kell megnőnie? Zsófi már az egy mm-es körmével is összekarmolja az arcocskáját. Én alvás közben vágom neki, de a lábán még én sem vágtam. Azt nem tudom hogy fogom megoldani...

Körkérdés:
Zsófi olyan "idegbeteg" módon alszik. Tök nehezen alszik el és gyakran fordul elő, hogy pár perc alvás után kapkodja a fejét, kezét, lábát, először álmában, aztán ezzel jól felébreszti magát és kezdődik minden előről. Este is rengeteg idő kell neki, hogy mély álomba zuhanjon. Másnál is előfordul ilyen? Mit lehet ez ellen tenni?

Kép
Kép
lbernuska

Mági! Ez borzasztó. Minden elismerésem. Szerintem sürgősen szerezz be egy hordozókendőt - ha már úgyis rajtad lóg, legalább ne szakadj meg. Ha "összefekszetek" az sem segít? Infacol, masszír, melegítés mind megvolt már?
[quote]
írta:
zoldi. irigylesremelto az eletmodod.

Tudom Musi! Leírni is alig mertem, csak sok-sok :oops: -val tűzdelve.
És még hozzá sem tettem, hogy tök jól elvagyunk anyóssal, mióta bébi idekint éldegél, annyira, hogy most hétvégén is megyek hozzá. Nem is folytatom, ott milyen az aranyélet - Balatonparti sétákkal fűszerezve - mert meglincseltek.

[quote]S írta:ophie mindig sir, amikor beoltoztetem setahoz, de aztan amikor mar megy a szeker, akkor lecsillapodik. masnal is van ilyen?

Próbáld meg úgy, hogy akkor öltözteted, amikor alszik... Jófej vagyok, mi? Örülsz, hogy alszik... Hát, nem tudom mi lenne a jó. Gyorsan öltöztesd fel, és már menjetek is... Asszem befejezem a hasznos tanácsokat!

Jajj, ébredés!

Kép
zölddisznó

Mush kicsit morbid a körömrágás....
Nekünk is le kellene már vágni..., majd este fürdés után, kaja közben!

Berni Dani is pontosan így alszik..., ma hajnalban 2,5 órát tartott, amíg elaludt! Próbáltam magamhoz ölelni, de akkor meg elkezdett sírni..., totál kivoltam a végére! Hagytam, hogy elfáradjon és valamikor elaludt...

Kép

Kép
dcili81

Mági nagyon sajnálom, hogy Beni ilyen nyűgös. Lehet meg kellene mutatni dokinak..., kitartás!

Kép

Kép
dcili81

Próbáltam, hogy összebújjunk, de nem jó neki, feszít. Masszíroztam, a lábait tornáztattam, kapja az Ifacolt, egyedül a meleg maradt még el, azt nem próbáltam..
Tuti az lehet a baj, hogy nagyon gyorsan eszik,10 perc alatt végez a szopival.. De hogy bírjam rá, hogy lassabban egyen???

Kép
Kép
Kép
mágnes

...na, eljátszadozik még.

Körömvágás: alvás közben.

Berni! Dede, felakasztja, csak ma fizetős nap volt.

Berni! Ez egy tök normális elalvás. Nem kell ellene tenni! Egyre többet fog mozogni, fejet fordítani, és egyre kevésbé fog úgy elaludni, hogy leteszed, oszt moszat.

Kép
zölddisznó

Mági! Szerintem nem tudod rábírni. Marad az idő. ...ami nagyon lassan megy ilyenkor. :cry:

Kép
zölddisznó

zöldi: mit tudsz a cephalhaematomáról??

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok!

Nekünk összekészülni kb egy, másfél óra mire el tudunk indulni.
ez később csak rosszabb lesz?

Mági: nekünk a hasfájás du-án 3-4 óra felé kezdődik és eltart este 11-ig.
Bár lekopogom eltelt a hatodik hét, a hét elején volt egy egész napos őrjöngés, azóta már csak napi 2-3 óra amíg robban egyszer a pelus és vége.

ibernuska: nálunk is ez van elalváskor másfél óra mire elalszik és ugyanezt csinálja.
Ilyenkor oldalra fordítom megfogom a kezeit, közbe a másik kezemmel megtartom a cumit a szájába, meg közbe ringatom a bölcsőt, és még dúdolok is aztán egyszer elfárad.
tegnap este 23-kor evett aztán fél 2-ig csinálta ezt.
Én a bölcső szélén szoktam aludni.
Van amikor megunom, felülök, ölbe veszem, magamhoz húzom szorosan, a cicimmel megtartom a cumit és így alszik el.

cili: dettó a fagyó egyik polca tele van felcímkézett anyatejjel.
már nincs helye a kajának
majd felhasználom amikor jön a hozzátáplálás.

mi még nem voltunk együtt a párommal, amikor Réka alszik akkor nincs itthon,mikor itthon van Réka nem alszik,mire elalszik addigra hulla vagyok és örülök ha vízszintesbe kerülök.
pedig már hiányzik :oops:

én is cerazettet szedek tegnap óta,megfog tőle jönni?

lassan nekünk is gastroyalos szakács lesz,mert nincs időm főzni.
eddig anyósom főzött, de nem várhatom el tőle,hogy mindig ő főzzön.

KépKép

Kép
orsimorsi

mági:
mi már túl vagyunk az infacolon, a gripe wateren és jeleleg az espumisan megy.a homeopathian, pár napig ideiglenes megoldást nyújt, de ahogy hozzászokik kezdődik előről
a legrosszabb az volt amikor minden egyes evés után elszenderedett fél órára és utána sikítva ébredt, a következő etetésig őrjöngött, volt, hogy a következő szopit is úgy csinálta végig, hogy közben is görcsölt a hasa, tépte a pólóm, vagy cicim, megfeszült és sehogy se volt el,verte víz.
(én sírtam vele együtt, aztán megszoktam és már nem borulok ki annyira)
aztán egyszer csak a kimerüléstől elájult és egyszer csak oldódott a görcse.
örültem ha naponta egyszer van kakija, 6 hetes kora óta lekopogom tényleg csak napi 2-3órán át görcsöl "csak"

már kezdtem azt hinni, hogy "mérgező" számára az anyatejem. :(

fektesd az alkarodra,ringasd,aztán felemeld vállra, mert a sok sírástól még több levegőt nyel, aztán hasra vágni, hagyni, hogy sírjon és köhögjön, mert akkor kitud néha robbanni egy egy levegő buborék, masszírozni a hátát, majd ringatás ölbe, majd melléd fekteted, aztán séta, és ezt addig amíg nem oldódik
nem tudsz ellene semmit tenni, várni idővel jobb lesz.

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsimorsi! Az én fiam ugyanezt csinálja! Ahogy elkezd cicizni, jön a sírás. Kicsi lábacskáival, pont a sebet rugdossa és a mellemet karmolássza. Egyszerűen képtelenség etetni. Érdekes viszont, hogy ha cumisüvegből eszik, függetlenül attól, hogy anyatejet vagy tápszert nincs ilyen problémája!

Andy! Mi van veled? Voltál már dokinál?

Zöldi! Én is nagyon irigy vagyok! Alvás miatt és anyós miatt is!
Ma nekeünk 2,5 óra alvás jutott (a szokásos 3-4 óra helyett).

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mági! Azt, hogy Hannának van (volt)
Attól van, hogy a méhben megnyomódik a bébike feje - medencéhez nyomja a gravitáció. Gyaktilag vízzel teli szövetek, ami lassan szépen felszívódik. Ha mázlid van, akkor csak egy csontos perem marad utána - szinte észre sem vehető. Ha nincs akkora mázlid, akkor egy kisebb csontos hupli. Nem vészes, és ahogy nő a bébi feje, kiegyenlítődik. Amúgy meg teljesen ártalmatlan "szépséghiba" ... vagy szexepil... felfogás kérdése :)

Kép
zölddisznó

Orsi! Mi a túrót csinálsz annyi ideig összekészülődéskor?

Kép
zölddisznó

Zöldi:
És Hannának puha tapintású? Mert bencének kemény, ésazt olvastam valahol, hogya nagyobbak becsontosodhatnak. Ez viszont elég nagyahhoz, hogy, ha becsontosodna, akkor eléggé látszódna... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Enikő! Küldtem alvást! ;)

Kép
zölddisznó

Nekünk kb negyed óra összekészülni...
Apát elindul felöltözni, közben Danira ráadnom az összes cuccot. Ablakot kinyitni, közben apa elindítja az autót. Legutóljára öltözök én. Danit berakni a hordozóba és kész. Én ha tudom, hogy másnap megyünk valahova előző este összerakom a cuccokat, hogy reggel csak etetni, meg öltöztetni kelljen.

Kép

Kép
dcili81

magi. sajnalom, hogy ennyire hasfajos Beni. potlashoz ajanlanam a medelas uvget. az lassan urul ki.

orsi. sajnalom, hogy reka is ilyen hafajos. azt hiszem Sophinak csak neha van ilyen napja.

elalvas. nalunk is nehezen megy. jar keze-laba. este altalban eves utan cicire teszem a hintaszekben ugy 30-45 perc alatt elalszik. en is. :oops: de van, hogy hagyjuk gugyogni a mozesban, rakosgatjuk cumit, aztan egyszer elalszik.
korhazban mondtak, hogy simogassuk a ket szemoldoke kozott az orra fele.

babacska most a kezemben szendereg egy fel ora cicizes utan.voltunk setalni, de amint bejottunk felebredt. jeges/havas jardan ugy razkodott a kocsi, hogy ihajj, de ot nem zavarta. nem volt egyszeru tolni.holnapra megint hovihart igernek. :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Nekünk kb negyed óra összekészülni...
Apát elindul felöltözni, közben Danira ráadnom az összes cuccot. Ablakot kinyitni, közben apa elindítja az autót. Legutóljára öltözök én. Danit berakni a hordozóba és kész. Én ha tudom, hogy másnap megyünk valahova előző este összerakom a cuccokat, hogy reggel csak etetni, meg öltöztetni kelljen.

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?