Jó reggelt!
Már megjártuk Harasztit (vittük a vén kocsinkat - ami nem is a miénk, csak szükség esetén használjuk, és nálunk lakik) szervízbe.
Valamiért hulla fáradt vagyok... Nem tudom, miért, mert rendesen aludtam, Saci is csak kétszer kelt
Kriszti: hű, ez a doki nem semmi!
Nekem csináltak rtg-t szoptatás alatt, mérlegelve az előnyöket és a hátrányokat. Van, amikor a babáknak is szükséges lehet. Mesinél pl. még nem csípő uh vlt, hanem csípő rtg.
Krisza: sztem is korai a gyerekágy
Profil: fent van egy rózsaszín sor: Társalgó, Társalgás (legördülő), majd Segédletek (legördülő), na ebben a segédletek legördülőben van a profil.
Sírás, nem sírás, burok témához már nem szólok hozzá, mindent leírtatok... sztem mindannyian közel hasonlóan gondolkodunk, én Sziszihez hasonlóan fogalmaznám meg helyzetünket. Ponty
Egyébként Saci nagyon szeret kirándulni, kicsi kora óta erre trenírozzuk

Háton utazik, de már volt el babakocsiban is (na nem sokat). Ja, végre be tudom kötni. Nem nőtt meg, csak buheráltam

Egyébként meg vagány csaj, szereti az eseményeket, az érdekes, új dolgokat
Katus:

áááááááááááááááááááááááááá, egér, amóta macskánk van, nem merészkednek a ház közelébe. De előtte volt a lakásban is. A hálószobában. Klassz kapirgálásra ébredni
Tesóféltékenység: huh, nem lehet könnyű! Kitartás! Nálunk ilyen nem volt, mert ugye Emese a nagyobb, és ő olyan, mint amilyen a neve, Anyácska...
Mesi szegény szomorú... barátnője anyukája már vagy egy hete ígéri, hogy elviszi pár napra, de megint nem jutott el ide (most elmentek külföldre). Sztem nem is fog, de akkor minek a francnak ígéri?
Megyek halat ragasztani... feldobjuk kicsit a fürdőt.