A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Zsófi, boldog névnapot :!:

Tudnám mit akartam még.... Mostanában elég sokat írtok, ami egyénként jó, csak ritkán jövök, és kiesik a fejemből, hogy mire akartam reagálni :oops:

Mindenki képei szuperek!! És nagyon ügyesek a gyerkőcök!!

Eni állathangokat utánoz: vau-vau, miaú, háp-háp, stb, ez már nagyon megy neki. Az Apa az neki is megy, az Anyát azt ritkábban mondja... Ja meg a Mama, a nagyik nagy örömére... Meg egyre többet megy egyedül, még inkább csak a lakásban.

Boni, jók a könyvek!!

Bocs, de ennyire futotta, jó éjt!! Igyekszem holnap is jönni

:wink:

yuyu79

Köszi a hiányolást ;-) Előbújtam :lol:

yuyu79

Julcsi, örülök, hogy jól vagytpk, megvagytok, nem semmi méretek Enikőnél, megünnepeltétek a névnapját?

Mazska, ez a gyurma is jó ötlet, egyszer már gondoltam rá, de aztán elfelejtettem, most örülök, hogy eszembe juttatad, tanuló kártya szívesen! A keddel kapcsolatban még jelentkezek.

Zsófi :oops: bocs, tényleg elfelejtettem válaszolni, eleinte a nagyik próbálkoztak az Adéllal, néha még most is, de mivel tojik rá, így hamar feladja mindenki, az én nagyim szerint a Málna nem név, így ő Adélnak hívja, de nem hallgat rá egyáltalán (ezzel a dédivel találkozunk sajnos legritkábban)

Szóval egyelőre Málna, aztán majd ő később eldönti mit is szeretne.

Jó éjt mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

massbarbi, jó az isten jót ád!épp a minap említetted :D csak kiejted a szádon :lol:
szisz, én is könnyesre :D :D
Vendég

Üdv a régi-újaknak! Jó, hogy jöttetek!

Boldog Zsófi napot!

Kitti! Az persze belefér, sőt leginkább elkerülhetetlen időnként ha már hulla fáradt, azt hittem beteszitek és rá van bízva mikor engedi el.

Megyek is, mert nyűgös napunk volt. Jó éjt!

KépKép
jazmin2005

Pacsirtásat drágaszágaim! :lol:

engem személy szerint hihetetlen mértékeben feldobott hogy ennyi csigaházból előbújtak :lol:

Zsófi annyira nagylegény lett Beni!

Aproo gyere ám, annyira megörültem neked!

Pöttöm örülök,hogy bejelentkeztél, sajnálom hogy nem tudtunk elmenni hozzátok a képek nagyon jók látszik jól éreztétek magatokat! fiad gyönyörű! a Rota oltás miatti kínokat pedig utólag is sajnálom :cry:

Julcsi örülök,hogy jól vagytok!

Szisz jók lettek a tanulókártyák! Zsigának én végül az Atlas kiadó által kiadott gyüjteményt vettem meg a teszveszen. elég drága volt, de nem is én fizetettem hanem anyósék, de így is a negyed árért lett a miénk, mert barátnőmmel kiszámoltuk, hogy mire az összes kártya összegyűlik 32000ft direkt kerestem ezeket a kártyákat, mert több ismerősömnek is van, és imádják a gyerekek. bár többen feladták az ára miatt én se álltam volna neki. így megörültem amikor rátaláltam.. van benne képkirakó, memóriajáték, párosító, tanulókártya, mondóka szólástanulás stb stb...

:shock:

Zsiga is imádja a játszóteret! imád rajzolni és gyurmázni. a kutya a sláger nálunk a Fakopáncsos kutyus rendesen le van építve már

Szisz hát folynak a könnyeim....volt nálunk is olyan régen, hoyg rácuppant apa orrára.. meg az én államra

Barbi ez ám a szép nap :lol:

Mazska elmentettem címedet! szeretnénk nagyon menni!!!!!

Szép napot mindenkinek akiknek most nem írtam nekik is! jó lenen ha mindenki napi 1* be tudna jelentkezni! :lol:
Vendég

Ja igen,köszi a névnapi köszöntéseket, ez tegnap kimaradt :oops:

Megtartottuk, de a napján csak 3-masban (4-esben ;-)), meg tegnap itt voltak Anyósék, Anyuméknál meg vasárnap lesz összevont ünneplés.

A fogmosás nálunk is problémás, nem nagyon hagyja, viszont össze-vissza rágcsálja a fogkefét, mivel jönnek a fogai, és ettől meg felébred éjszaka. Erre most jöttünk rá, ugyanis az elmúlt 1 hétben 2 éjszakát aludt át, amikor előtte kihagytuk este a fogmosást. Ha volt fogmosás/rágcsálás, akkor hajnali 1 és 5 között valamikor sírva ébredt, és csak a mi ágyunkban aludt vissza :roll: Így most lehet, hogy áttérünk ideiglenesen a reggeli fogmosásra (?)...

CsAndi, a fáradtság nálam az első 12 hétben volt durva, mondjuk azóta se kell elringatni... Próbálj pihenni, amikor CSengi alszik! Bár ez nálam is sokszor kimarad, mert akkor pakolászok, mosogatok, vagy valami...

Barbi, nem semmi ez a legutóbbi szerzeményed :shock: :D

Sziszka, örülök, hogy végre rendbejött Málnus szája, remélem a fogacskák is kifehérednek majd

yuyu79

Dia! Nagyon boldog névnapot!!! ;)

Julcsi, jó, hogy minden oké veletek! Már izgultunk! Enikőnek pedig nagyon szép méretei vannak! (Nálunk amúgy nincs havi tanácsadás... :( Ha van kedved, a védőnőhöz elviheted a gyereket, de ennyi!)

Most jutottam oda, hogy elolvastam Sziszka linkjét a h1n1 oltásról. Férjem gyógyszercégnek dolgozik. Meséltem neki, hogy mit olvastam. Neki merőben más a véleménye erről. Már, hogy a gyógyszercégeknek mindegy, ha meghal az ember a rossz vakcinától (sarkosítva fogalmazok), de ettől függetlenül nem gondolkozunk Beni beoltásán, csak megemlítettem...

Szisz, Boni, mi volt ez a Marci+Málnus sztori!? :) Frigy várható a gyerkőcök között!? Még a megatalin történt eseményekről van szó, ugye? :)

megyek. gyerekem óbégat... :(

sophie27

Boniko: ez melyik tanulókártya?

Nekünk a www.tanulokartya.hu -ról van meg én lelamináltam őket, ha kell valakinek az alábbiak megvannak

+ zöldségek
+ csümölcsök
+ színek, formák
+ játékok
+ kis ABC
+ nagy ABC

Kristófnak 1 hónapja elővettem, de csak gyűrögette, talán most újra előveszem. Újabb szétszórható dolgok.

Lányok a házunk olyan mintha szétrobbantottak volna egy játékboltot, pedig nincs sok játékunk (elvből), de formabedobó, megy a gyűrű, ... darabjait is szétszórja, minden este keresgélés a konyhaszekrény alatt, a cipők között (ez a kedvenc helye).

Képzeljétek, most ment apa suliba és oda készítettem neki egy hátitatyiba a kajcsiját egész napra és Kristóf odarakta neki az autóját. Nagyon cuki volt.

Mostmár mindig pápázik, ha apa elmegy, mert mindig ki szoktuk kisérni és becsukjuk utána a kaput.
Vendég

Köszi a válaszokat, lányok (ennyien még sosem reagáltak egy kérdésemre sem :D )! Még egy kényesebb kérdésem lenne: aki normál szüléssel szült, annak változtak dolgok valamilyen formában tőle/ illetve csinál valaki pl. Kriston tornát?

Néhány kép, hogy erősítsük a kék szemű fiúk táborát:

Kép

Kép

Kép
Kép

Judit

Kép
Kép
csutak33

Dia
Virág nagyon édes, és milyen ügyesen tolja a járássegítőt!
Azt hiszem te kérdezted, hogy milyen cipőt vettünk Máténak. Florens gyógycipőboltban vettük, majd képet teszek róla, ha egyszer lefotózom.

Sziszka
Neked akartam még írni, hogy tényleg nagyon sokat fogytál! Nagyon ügyes vagy! Én most nagyon leálltam a fogyással, újra össze kell kapnom magam.

Csutak
Dani nagyon édes, és micsoda szemei vannak!

Tegnap kipróbáltam, hogy elalszik-e a gyerekem cumisüveg nélkül este, és sikerült! Ringatásról tértünk üvegre, most meg lehet, hogy azt is elhagyjuk. A cumi marad, mert az neki nagyon fontos.
Ráadásul tegnap nagyon sokat járt egyedül, kicsit még ingatad, de már alakul.
kittina30

Diának boldog névnapot!
kittina30

Csutak! nagyon édes Danid! és tényleg igézőek a szemecskéi! ;)

a kényesebb kérdésed pedig nem nagyon értem... :oops: :roll: mire gondolsz? hogy változott-e a testem, ill. egy bizonyos testrészem a normál szüléstől!? én eléggé pórul jártam, mert repedtem is, vágtak is végül (nagy baba volt Beni nagyon), és hát varrni is egy órán keresztül varrt a dokinő szülés után. sokáig fájt a gátsebem, illetve volt valami gixer vele, mert vérezgettem és vissza is kellett mennem a dokihoz, már jócskán a 6 hetes kontroll után! de azóta minden okés. sajnos picit nehezen rázódtam/rázódom vissza a rendes kerékvágásba, de már sokkal jobb a helyzet, mint 1/2 évvel ezelőtt :oops:

Kata, ezt a tanulókártyát Te vetted!? nekünk is megvan valamelyik. de csak szerintem a zöldség és a gyümi. a többi érdekelne, ha nem gond neked! mail-ben tudod átdobni? köszi előre is!!!

és, hogy valami rossz hírről is beszámoljak... kezdek nagyon kiakadni, de a gyereknek megint folyik az orra! köhög és prüszköl! :( szerdán voltunk kontrollon, mindent rendben talált a doki! mi a franc ez már megint!? :( szerintetek mit csináljak!?

sophie27

Sziasztok!

Kata, engem érdekelne a tanuló kártya, nekünk csak a zöldség-gyümölcs van meg, a többit szívesen venném :) Priviben elküldöma mail címemet, és köszönöm.

Zsófi, a sztori az volt, hogy Boni férje kinézte megának Málnust, nagyon tetszettek neki a szemei, de bármit is tettünk Zsigit sem érdekelte különösen Málnus és fordítva sem, ellenben Marcival már majdnem szobára mentek :) szerencsére csukva volt a szoba ajtó, és ez a kezdődő románc alakulgat azóta is :D Erről jut eszembe, hogy megakartam nektek mutatni Maja haját, remélem BInyek nem haragszik meg érte, de hihetetlen göndör lett a kisasszony :)
Kép

Barbikám, szerintem járj nyitott szemmel, hátha egyszer csak előtted terem egy sütő is, hihetetlen mázlista vagy :)

Zsófi, neked akartam még írni, hogy találtam egy ennél sokkal durvább cikket is, azt már be sem mertem ide írni, annyira hihetetlen volt az oltással kapcsolatban, átküldöm mailben, kíváncsi vagyok a férjed véleményére. A barátnőm Amerikában él, neki megmutattam, és azt mondja, hogy simán el tudja képzelni, pedig inkább tűnik összeesküvés elméletnek, kíváncsi vagyok mit mond erre a férjed...

Csutak Judit, nagyon édes Dani, és milyen sűrű haja van, nagyon rég nem tettél fel képet, és nagyon örülök, hogy pótoltad!
Kérdésedre válaszolva nálunk minden a régi. Az egyedül elalvás miatt nagyon irigykedek...nálunk a cumisüveget el sem fogadja, cicifüggő, még nem tudom, hogyan fogom rászoktatni a teljesen önálló alvásra...

Diának én is nagyon Boldog Névnapot Kívánok!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Zsófi
Jobbulást Beninek! Sajnálom, hogy nem gyógyult meg.
Visszamentek az orvoshoz?
kittina30

Kittina, a dokinkat még sosem hívtam ki, meg szerintem ő is beteg, mert maszkban volt a rendelőben szerdán. szóval valami ügyeleten gondolkodom, csak nem tudom, hogy hova tudnánk fordulni! félek a szövődményektől, bár a tüdejét tisztának találta mindig a dokinő...

Sziszka, okés. küldd mail-ben. tudod a címem? én meglestem Majust a picasatokon! :) nagyon cukor!

köszi a Zsigis sztorit! :)

sophie27

Zsófi, a mail elment!
Magyon sajnálom szegény Benit, lehet hogy neked is kellene valami vitamint adnod neki, most mi is elkezdtük a Cebion multiját adni Málnusnak.

<
sziszka78
Tolna

hahó megjöttem én is lurkó alszik , ettem is végre, függyönyt is mostam , és már vendégem is volt. Most meg gyors irka-firka mert du. megyünk vendégségbe.

Már Aproonak említettem de Halásztelek Miklós régióhoz kérdés jövőhéten ha esetleg esedékes lenne hogy megyek arra felé lenne kedvetek egy talihoz?

Áron tegnap tutira kiakasztott estére idegileg kifáradtam. Délelőtt jót játszottak Zsófikával, délután alvás és után kibújt a kisördög belőle. Kanapéra fel le, puffra fel le le is esett 2xis. Aztán a fejével egyensúlyozza néha magát így találta magát el a homlokán az ajtó élével, aztán elvette kulcscsomómat csörgette ezerrel erre majdnem kiverte a szemét, most a szemcsücsökbe van egy sebe, és az est fénypontja : eresztem a fürdővizem, gyerek nézi a vizet én nagyszobába kijöttem leoltani a lámpát , feltűnően nagy csönd rohanás be, a fürdővíz tele mindennel-gyerek elérte a hajvasalóm a polcos szekrényről és bevágta a vízbe, hajgumi hegyek, fésű, és a lábáról a fél zoknit is. Hát szuper! :lol: :lol: :lol: :shock: :shock:

Utolagosan is minden mostanában ünnepeltünknek Nagyon Boldogságosat!
Mai névnaposunknak Diának is!
Kép

Zsófi nem lehet hogy Beni allergiás valamire??

Jópofák ezek a tanulókártyák kár hogy én nem tudom kinyomtatni meg fóliázni bár fóliám még lenne is :( csak a többi hiáncikk itthon

Yuyu de jó hogy jöttél te is , örülök hogy jól vagytok. A fáradtságos napokat sikerült eszembe juttatni amiért Morminak neveztük el Áront :)
Én lehet merő figyelmetlenségből vagy még nem írtátok pocakosok tudjátok már a nemét a babóknak????

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Barbikám gratulálok az új szerzeményhez. Szegény sütő ha lecserélésre kerül, majd kitapasztalhatod újra a sok finom süti sütését nehogy megégjen.
Ezek a kinti lomik nagyon jók egyszer elmennék én is így mert ott kint nagyon vacsi új dolgokat is kidobnak.

Pöttöm :D :D te is gyere még ha lesz majd időd!
Nonoka csuda édes helyes kisfiú és igazi kis sukár manó lett :lol: :lol: Milyen jó hogy vannak anyai ösztönök és megérzések!

Benikém képe igazni nyűgli tekintet.
Virág szemei háááát mesések.
Maja haja de édes göndi!
Dani babáról egy bankár jut eszembe vagy valami komoly foglalkozású férfiú. Nagyon édes.

Szisz kezdődő románcokkal vigyázni, ajtókat bezárni :lol: :lol:
Nálunk is nagy a szerelem íme a bizonyíték
Ja és Dia nagyon szupi a levegős játék most ez a kedvenc!
Kép
először nem akartam , de aztán megtettem
Kép
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Tanulókártya: igen mi megvettük az abc-st a nővérem a lányának, de az is nálam van. Mivel ez elég sok, ezért még gyűjteném az érdekelteket és egybe menne, ha nem gond.

Akik eddig kérték:
Mazska
Sziszka
Zsófi

Holnap délután küldeném.
Vendég

Mecsi, azt mondják, hogy ilyen korán nem alakul ki allergia... Hát nem tudom! Már én is gondolkozom ezen a variáción is. De fogalmam sincs, hogy hova kellene menni ezzel is... Abban biztos vagyok, ha allergia is, nem étel, hanem ugyanúgy fű/fa/virág, mint nekem! :(

akkor Áron is jól elvan... :( nálunk Beni szokott megzakkanni időnként! elég sűrűn, iszonyat energia van bennük!

Sziszka, nézem mail-t, férjem megjön, megmutatom neki! vitaminon én is gondolkozom! :(

sophie27

Kata én is kérnék tanulókártyákból ha lehet mennyivel tartozunk érte? azért nem olcsó a patron és a lamináló sem! :?: :?:
Vagy emailban tudod átküldeni őket?
:oops: :oops:

Zsófi azt olvastam még a homeos könyvemben hogy a fogzás is okozhta nátha szerű tüneteket esetleg. Mert a fogzásnak is többféléje van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2009.09.18 13:14-kor.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok csajok!

Köszi a szívélyes köszöntéseket!

Zsófinak utólag itt is nagyon boldog névnapot, és mára Diának is hasonlókat kívánunk! :lol:

Hát ezektől a szerelmespároktól teljesen elolvadok...ahogy Áron lesmacizza a kiscsajt...igazi kis sármőr :lol:

Maja haja tényleg tündéri, és Csutak kékszemű kispasija is szerelmem lett :wink: Úgy látom egy helyen nyaraltunk, ezt a hintát nem lehet elfelejteni :lol: Jól éreztétek magatokat Gyenesen?

A tanulókártyákra mi is beneveznénk Beleki, ha nem baj. Előre is köszönjük. email cím: gabor.edina@gmail.com

Barbi, tényleg érdekes a sors,s főzőlap kellett, főzőlap ott termett. Kívánom hogy minden álmod így teljesüljön!!! A babás is

hmmm...nem is tudom mit szerettem volna még :oops:

pöttömpanni

Ja, igen...Beninek szeretnék javulást kívánni, látom megint nem stimmel vmi...
Én lekopogom, utóljára januárban szívtam huligán orrát. Túlestünk a 3 napos lázon még július elején, azt leszámítva nem is volt beteg már rég óta.
És olyan jó nézni csajok, ahogy fejlődik, semmi kínja a gyereknek, na azt mondom, hogy ilyennek kell lennie minden babának :)

Kismamik tényleg UH képeket kérünk.

Nekem is vennem kell maszatra zárt cipellőket, mert már ő is úgy nyomja a járássegítővel meg a babakocsival, hogy alig lehet elkapni....megzabálom.

Ja és legfontosabb szavakat kihagytam, amivel irányít minket: adde (add ide) és oda. Felveteti magát anya ölébe (persze ha nem veszem fel, jön egyből a balhé), és mutatja hova vigyem a kis seggét, mert alul már mindent tüzetesen végigrámolt, így fent kell rendezkedni :lol:

pöttömpanni

Sziasztok!
Kata!Minket is érdekelne a tanulókártya.(verocs13@freestart.hu)
Előre is köszönjük!
Zsófi! a nátha tényleg lehet a fogzás mellékhatása mikunak is volt már többször.elöször én is elcipeltem orvoshoz aztán többet nem(persze csak ha nem volt más tünete)
Vera
l.veronika

Sziasztok!
Mecsi, neked akartam még írni, hogy Málnusban is egy fiú veszett el, a cumival vasárnap jártunk mi is pont úgy mint ti, ömlött a szájából a vér, ugyanaz, ugyanúgy pont mint nektek, és amiket Áronról írsz, mintha rólunk írnád :) Kivéve a hajvasalót, de az elektromos kütyükön kívül ő is mindent beledobál a vízbe :) Zabálni valóak a képek :)
Engem egyébként a nem evéssel tud nagyon kiakasztani :( A betegsége óta napi egy kocka sajt az adagja :( Semmit nem lehet belediktálni, üvölt ha közelít a kanál, és meg sem hajlandó kostolni semmit :(

Pöttöm,. annyira örülök, hogy tól vagytok ezen az egészen!Na és persze annak, hogy újra itt vagy :)

Egyébként nekünk sincs se színes nyomtató, se lamináló, a zöldség-gyümölcs komplettet 3000 ft-ból csináltattuk meg, ebben minden benne volt!

<
sziszka78
Tolna

Kata, mi is nagyon örülnénk a kártyáknak! Címem: bojtiannakukacfreemailponthu
Köszi szépen!

Pöttöm, jó, hogy megint itt vagy! Nono nagyon helyes kis pasi lett :)

Fú, még szerettem volna írni csak Emma eszi a celluxot.........megyek

sushy

Kata én is kérném a kártyát. :lol: köszönöm

Maja még mindig gyönyörű!

ZSófi Szegény BENi! de Zsigának is folyik a nózi ha fogzik..

Mecsi Aproo Pöttöm, ZSófi nekem is jó lenne a közös tali

Csutak Ezek a szemek!

Boldog névnapot Dia !

rohanok tovább
Vendég

Várjatok, lassabban, így nem tudom követni....

Akik eddig kértek:

Mazska
Zsófi
Sziszka
Mecsi
Pöttöm
Vera
Sushy
Boniko

Aki nem látja a nevét, szurja be
Vendég

szúrja
Vendég

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a szívélyes fogadtatást és a dicséreteket is. Átadtam Prücsöknek!

Beleki, mi is elkérhetnénk a tanulókártyákat:
r.zsoofi@gmail.com
És szuper, hogy otthon maradhatsz. Mi nem vagyunk ilyen szerencsések, januártól bölcsi és meló újra. :-(

Szisz, és ha van egy perced, engem is nagyon érdekelne a másik cikk!
Binyek visszament dolgozni, hogy az ikrek bölcsisek lettek?
A cumisüveget meg ne sajnáld, annyi 2-3 éves gyerek van, akinek már most sárgák a fogai a sok cukor lötyitől. Levi és csak megrágja majd tépkedi a cumisüveg gumiját, fogalma sincs mire való. :-)
Bár néha, amikor abszolút nem iszik, akkor azért gondolkodóba esem.
Kórház: Levi nyár közepe-vége felé elkezdett bukni,öklendezni előbb ritkán, majd napi szinten többször is. Tihanyban már minden kaja fele kijött, ahogy bement. Ugye amivel műtötték annak is ez a fő tünete, és ugyan az nem "nőhet" vissza, de én már totál kész voltam. Erre jött az influenza és hogy gyakorlatilag nem evett semmit és nem is ivott. Minden kaja olyan 20-30 millinél lezárult. Nekem meg már annyi tejem nincs, igaz még szopizik többször, de már nincs meg az a szívóerő mint régen, inkább csak szomjoltás. NA, emiatt izgultam, uh esélyes volt a dolog, de aztán elmúlt a betegség és szép lassan visszatért az étvágy is. Már olyan 99,9%os.:-)
Köszi az érdeklődést.

Fogmosás: Levi egész nap rágná a fogkefét, és már mozgatja is, így nem erőltetem. Sztem ez most épp elég.

Képek extra cukik, ezek a kék szemek, bimbózó románcok, göndör hajfürtök, stb....

Dina, Isten éltessen Neved napja alkalmából!

Zsófi, innen is javulást!

Mecsi, én benne vagyok nagyon. Csütörtök?
Zsófi, JázminAndi, Pöttöm? Bucseket egyéb csatornákon könnyebb utolérni.:-)
Boni?
Meg persze aki még akar, és van kocsija, jöhet bátran!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi!

Bár lehet, hogy fentebb írtam, amikor akcióban volt csomagja (mailes) 495.-, akkor vettük a tesómmal és a gyümiket ajándékba kaptuk.
Vendég

Zsófi, MEcsi, Boniko priviben mailcímet kérek. Köszi
Vendég

Ja, még akartam írni, hogy Barbi, grat az új főzőlaphoz, szuper dolog lehet nálatok a lomtalanítás. Az itten nyóckeres és mondjuk csepeli (ezekhez volt szerencsém) lomtalanítás enyhén más szitu...

Virág és Beni kimaradt, édesek ők is a képeken!

Már egyszer régen írtam Nektek, amikor indult, azóta viszont egyre profibb, akinek van 5 perce:
www.tehogyan.hu
Nekünk anyuciknak, magunkról. És írjatok is cikkeket, tényleg hasznos. Annát már láttam hogy rálelt :wink: :D

Boni, mindenképp!!! :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a köszöntést, jól esett! Mecsi köszi az édes képet is!! :D :D
Köszi a dicséreteket is Virág nevében!

Sajna nem jól kezdődött a napom, torokfájásal keltem, és azóta csak rosszabb a helyzet. :( :? Miért mindig ünnepekre betegszem le!!!???
Na mindegy, szedek c-vitamint meg homeopátiás cuccot, remélem nem robbanok le mert megyünk ma délután valahova ünnepelni meg holnap anyumékhoz.

Pöttöm,
Örülök, hogy újra itt! Az szupi, hogy jól vagytok, nagyon jó hír hogy minden okés továbbra is! Fejlődésben ugyan ott vagyunk mit ti nagyjából, sőt fogszámban is :wink:

Barbi,
Ügyesek voltatok! Micsoda szerzemény!

Mecsi,
Jaj de édesek a képek! Micsoda csókkirály!
Nem semmi amit művelt Áron a fürdőben! Hát igen, ilyenkor fogja vissza magát az ember! Persze még nem direkt csinálják hanem csak a kíváncsiság vezérli őket, szóval nehéz ügy. Örülök, hogy tetszik a levegős asztalka! Virág most legújabban felmászik rá miután lepakolja az összes hengert, a szívbajt hozza rám! :? :shock:

Zsófi,
Most nagyon sok csúnya vírus van a levegőben, sajnos az ő immunrendszerük még nem olyan fejlett, könnyebben elkapják :( Szerintem is próbáld vitaminozni, hátha segít.

Csutak,
Gyönyörűek Dani szemecskéi is!! :)
Ami a másik kérdésedet illeti, nekem kellet egy jó fél év mire visszarázódott minden a normál kerékvágásban, azt hittem már hogy sosem lesz ugyanaz, de szerencsére mára minden mint a régi.

Kata,
Minket is érdekelne a kártya! A címem: DiaDal131@gmail.com

Yuyu,
Örülök hogy minden okés veletek!
:)

Egyenlőre ennyi jutott eszembe, megyek egy kicsit pihenni ha végre elalszik Virág, aztán aszem készülődnöm kell mert nem tudom hová megyünk de gondolom össze kéne szednem magam egy kicsit...

Kép
Kép
dia123

Mázlisták!

[size=7]A tanulókártyákat színesbe kinyomtattam, körbevágtam, lelamináltam, szétvágtam + szépen, hogy mindegyik egyforma legyen ismét körbevágtam. Gondolhatjátok, hány órát dolgoztam vele. Sajna én ilyen pepecselős tudok lenni.... :shock: Szerintem 10 ezer alatt nem vállalnám még1*. Remélem mindenkinek elvettem a kedvét, hogy megkérjen, hogy csinájam meg. :D :D :D Ja és volt, hogy apa is segített. A körbeollózástól már fájt a csuklóm.
No mindegy ez az én dolgom.
[/size]
Vendég

A toldacuccot.hu -n keresztül küldöm majd, mert a freemail nagyon lassan tölti fel.

Senki többet 3*...
Vendég

Kata:) én is én is: sniky@freemail.hu köszi, előre is!

sniky

Dia, Isten éltessen névnapod alkalmából!!! és gyógyulj meg, de gyorsan!!! ;)

Barbim, ezt a szerencsét!!! Tényleg minden kívánságod ilyen hamar teljesüljön!

Mecsi, hihetetlen ez a puszizkodós kép, nagyon édesek!!!

Zsófi, remélem csak a foga miatt van Beninek ez a megfázás, vitaminnal nem ártasz neki!!! 1/4 Calcium-Sandoz + 1000mg Cvit. vízben feloldva is csodákra képes, nekem a védőnő ajánlotta és segített!

sniky

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, habár minket soha nem hiányol senki Zsófin kívül. Mégsem sértődöm meg, mert tudom, hogy egyrészt annyian vagyunk, hogy néha nehéz fejben tartani kivel mi van és mikor jött utoljára, másrészt meg akik itt laknak a közelben sűrűbben talizunk, ha van rá mód, de hát ez mindenkivel így van ahogy olvasom a találkozós beszélgetéseket.
Aki meg szimpatikus, azzal úgyis kölcsönös a dolog szerintem.

Csabi is már megy ezerrel, sokat esik is, de nem zavarja, megy rendületlenül tovább :) Ínyét fel is sértette múltkor, vérzett a szája én meg halálra rémültem, mert azt hittem az éppen kibújó fogára esett és esetleg visszanyomta a szájába. De szerencsére csak az ínye volt.
Csabi is sokszro hisztizik mostanában, meg iszonyat pörgős és ő is randalírozik egyfolytában.
Meg rákattant a kihajtós színes mesekönyvekre, állandóan hozza oda hozzánk, hogy olvassunk neki. Már vagy 50-szer elolvastam neki őket, de gondolom még sokszor kell majd :)
Édesek a babók, olyan jó látni, hogy fejlődnek hónapról hónapra.

Zsófi: Csabi is taknyos napok óta, még hőemelkedése is volt pár napja. Szerintem a foga miatt van. Vagy tényleg megfázott egyik hajnalban. Mindenesetre megy az orrszívás, a Nasivin, meg a Cebion cseppek.

SZerencsére Csabi nagyon szereti a vizet, állandóan azt iszik, napi 4-5 dl vizet is megiszik. És elalváshoz sem kell neki semmi a cumin kívül. De éjszaka viszont legalább 3-szor ébred még mindig.

Fogmosás nálunk a Nenedent baby fogkefével megy és fogkrémmel. Nagyon szereti, úgy nyitja a kis száját, ha látja, hogy veszem elő. azon is röhög, ha én mosok fogat. :)
lei

Sziasztok!

Mecsi mikor jársz erre felénk?
Aproo! Most akkor lesz tali, jól értem? Kinél nyomulnánk?

Dia!
Javulást neked.

Beleki!

Mikor teszed fel a cuccost? Mert sajna megyünk nemsokára anyósékhoz és ott nincs net, és nem tudom mikor jövünk haza, talán vasárnap. Asszem csak korlátozott számban és ideig megy ez a letöltögetés :cry:
Talán ha Zsófi vagy vki leszedi, ide tudná majd adni pendrive_on?

Puszka

pöttömpanni

fogmosás: mi kb. 2 hete esténként szépen mosunk fogat:) tátja a száját a kis drágám, nagyon élvezi!

Pöttöm, örülök, hogy jól vagytok és rendbejött Nonóka!

Sziszka, engem is érdekelne a cikk, ha nem gond, átküldenéd? köszi!

sniky

Kép

Kép
lei

sziasztok!

Lei, üdv újra a klubban! :) jó, hogy hoztál képeket is!

Kata, mail címem küldöm priviben, de itt is, háhta az is megfelel! :) b.zsofiakukacgmailpontcom

köszi lányok a fogzás- megfázás összefüggéseket, de nálunk az a gond, hogy nagyon köhög is! szóval nem csak szimpla takonykór! :(

voltunk egy dokinál, de végül megnézni a miénk helyettese is... kicsit hülyén jött ki a dolog, hogy odamentünk egy idegen dokihoz (előtte az asszisztensével beszéltem telefonon!!!). szóval igazad volt Aproo! :( ez a mai eü! :(

ja, Katának akartam még írni, hogy iszonyat király melóhelyed van ám! nem reklámoznád egy kicsit! mi ez a munkahely? :)
az, hogy gyed alatt cafateria elérhető legyen, meg étkezési jegy, stb! szuper! gratula!

fogmosás nálunk is van, vagyis Beni imádja rágni a fogkevét, de mosni annyira nem engedi nekem a fogait! :) mindegy. kezdetnek ez sem rossz!

sophie27

Zsófi, de mit mondtad végül? Akkor ezek szerint más doki volt? Ha van vmi hétvégén, vasárnap d. kivételével nyugisan átugorhattok a nagyobb gondot Peti is kiszűri. Most úgyis Ő a halásztelki ügyeletes is sokszor, tehát kicsiket is visznek hozzá.

Ja, Szisz kérdezted az egészségügyet: Dúrva, de azért az sem semmi, ahogy dolgoztatják az embereket. Volt olyan, amikor Peti mentőzött, hogy a gépésznek az volt egyhuzamban a harmadik 12 órás műszakja, pihi nélkül. Mert a melóhelyek egymást nem ellenőrizhetik, egyik elküldi pihenni 12 óra után, de nem mehet utána, ha máshova megy, a pénz meg kell. Képzelheted, 36 órája talpon, és 170nel száguld. Miért? Hogy felvegyen egy saját piszkában fekvő, késsel fenyegetőző drogost. Szóval na....erre legyen jókedve?
A másik: Péter itt Halásztelken éjjeles volt. A gépész meg egy miklósi rajztanár volt, aki elvégzett egy kb. 20-30 órás eü tanfolyást. Ennyi, a tanárokat sem fizetik, így éjjelre tanítások között vezetget és ügyel. Miközben 100milliós végkielégítésekről és 8 milliós fizetésekről hallunk.
És persze minél nagyobb szintre ér vki, minél több a fizuja, minél idősebb, valahogy annál "érdekesebben" viselkedik a betegekkel sajnos.
Félre ne értsd, nem védeni akarom őket, nekem is volt eléggé sok rossz élményem, de valahol megértem az ő helyzetüket is.
...Az oltások után meg a vitaminok is megérnének egy misét.....kár, hogy azokról nincs cikk, vagy?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Beleki Kata mi már nem férünk bele? barbara.onodi@gmail.com, nem gáz, ha nem, csak bepróbálkoztam :D

Diának nagyon boldogságos névnapot!

Pöttöm! Örülök, hogy visszatértél!

Húú, de klassz képeket tettetek fel! A kedvencem a pusziszkodós, nem lehet elég korán kezdeni :D

Barbi
Kép
manci79

MAnci: nem gáz

Pöttöm: semmi gond, felrakom majd még1*, de azért lehet, hogy megpróbálom freemailen is.

Már csak Boniko és MEcsi maradt adós.
Vendég

Egyszerre csak 5 címzettnek lehet, így most indítottam az első adagot.

KApják: Mazska, Zsófi, Sziszka, Pöttöm, Vera
Vendég

Második adag is úton.

Kapják: Sushy, Aprooka, Dia, Sniky, Manci

Aki még jelentkezett, de nem tudok mailt: Mecsi, Boniko --> Nektek még1* küldöm majd.
Vendég

másodszor veszik el a cuccom....nemvagyokidegesnemvagyokideges....
:evil:

Kata én is:kitti6@freemail.hu

talán holnap újra írom..... :roll:
makadu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?