Sziasztok!
Nagyon köszönjük a szívélyes fogadtatást és a dicséreteket is. Átadtam Prücsöknek!
Beleki, mi is elkérhetnénk a tanulókártyákat:
r.zsoofi@gmail.com
És szuper, hogy otthon maradhatsz. Mi nem vagyunk ilyen szerencsések, januártól bölcsi és meló újra.
Szisz, és ha van egy perced, engem is nagyon érdekelne a másik cikk!
Binyek visszament dolgozni, hogy az ikrek bölcsisek lettek?
A cumisüveget meg ne sajnáld, annyi 2-3 éves gyerek van, akinek már most sárgák a fogai a sok cukor lötyitől. Levi és csak megrágja majd tépkedi a cumisüveg gumiját, fogalma sincs mire való.
Bár néha, amikor abszolút nem iszik, akkor azért gondolkodóba esem.
Kórház: Levi nyár közepe-vége felé elkezdett bukni,öklendezni előbb ritkán, majd napi szinten többször is. Tihanyban már minden kaja fele kijött, ahogy bement. Ugye amivel műtötték annak is ez a fő tünete, és ugyan az nem "nőhet" vissza, de én már totál kész voltam. Erre jött az influenza és hogy gyakorlatilag nem evett semmit és nem is ivott. Minden kaja olyan 20-30 millinél lezárult. Nekem meg már annyi tejem nincs, igaz még szopizik többször, de már nincs meg az a szívóerő mint régen, inkább csak szomjoltás. NA, emiatt izgultam, uh esélyes volt a dolog, de aztán elmúlt a betegség és szép lassan visszatért az étvágy is. Már olyan 99,9%os.
Köszi az érdeklődést.
Fogmosás: Levi egész nap rágná a fogkefét, és már mozgatja is, így nem erőltetem. Sztem ez most épp elég.
Képek extra cukik, ezek a kék szemek, bimbózó románcok, göndör hajfürtök, stb....
Dina, Isten éltessen Neved napja alkalmából!
Zsófi, innen is javulást!
Mecsi, én benne vagyok nagyon. Csütörtök?
Zsófi, JázminAndi, Pöttöm? Bucseket egyéb csatornákon könnyebb utolérni.
Boni?
Meg persze aki még akar, és van kocsija, jöhet bátran!