jó reggelt lányok!
látom még mindenki 2 in 1.
habár tappancs talán már eljut a kórházig és a szülésig ++++ a hétvégén.
kike!
hogy te még mindig itt... pedig azt hittem te már összeszeded magad és domi babát és elindultok.
ági!
milyen jó nektek. én is szivesen mennék a balcsihoz vagy a velencei tóhoz. talán a velenceit jobban szeretem mint vizet, de a balcsinak meg olyan fílingje van! csak ugy árad belőle a csííí
te a vízbe belemerészkedsz még?!?!
gondolom inkább viszed a gyerekeket

és őket fürcsizteted mint magadat.
potyka!
asszem te irtad ezeket a mókákat a gyerekekkel. hogy mik jutnak eszedbe... honnan ez a nagy kreativitás??? nagyon szuper ötletek. habár lehet nekem is jön majd az ihlet ha már majd megvan a kölköm.
viki dokijával nem tudom mi van. mondjuk ha csak azért nem engedi felkelni mert nyitva van a 37. héten, én a viki helyében már rég felkeltem volna.
de persze ezt ők tudják. de hát vikivel egy idősek vagyunk napra pontosan és szerintem már van olyan érett lackó hogy kibujhasson. de ha megvárnak minket ugy is jó lesz

ugyis nagyon egy hullámhosszon voltunk eddig.
mi jól vagyunk. kicsit pihengettem tegnap meg főzőcskéztem. nyusziapu elég későn ért haza az értekezletről. este fél 9 körül. szegény jól el is fáradt. de azért megszeretgettük egymást
ma is kelt már 6 órakor és ment pestre. költözteti az öccsét.
kiváncsi vagyok mikor látom itthon ujra. pedig jó lett volna ha itthon van. elvihetett volna kirándulni szilvásváradra. már 2 héte várom hogy menjünk, de a nagy melegben nem mert velem elindulni.
de most szépen fuj a szél, csak nem lenne belőle gond.
ennék finom halacskát meg sétálnék egy nagyot. következő hétvégére már más porgramunk van, utána meg ki tudja mi lesz... szerintem kettesen már nem jutunk el oda.
nah lassan összeszedem magam és elindulok a zöldségesbe. van olcsó kukoricájuk

tegnap üzent bnőm hogy hoztak és ma menjek. intéz nekem
meg hát a gyümölcs készletem is megcsappant, sőt elfogyott.