A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Jó reggelt!

Hát én még mindig itt :) egy hozzámnőtt, vigéc leánnyal!
De neki még 2 napja van, nem sürgetem, lehet hogy csak pontos lesz mint az apja :)
És ma sokkal jobb kedvűen! Nincs több sírás, elhatároztam! Hormonok mondjanak le! :)

Tappancs! Úgy örülök!

Ági
! Örülök, hogy Nálatok si jó a hangulat!

Potyka! Köszi a kimerítő választ! A gyerekeknek azért nem lehetett túl rossz a tegnapi nap!

Kike
! Nektek is szép napot!

Viki dokiján én is csodálkozom! Én tutira felkeltem volna már! És mi van ha megszületik most Lackó! Meglátjátok megengedi hogy felkeljen és ő is túl fog hordani...Bár nem kívánom neki...

Kata
! Jelentkezz!

Kép
andkata

sziasztok. sajnos a mosolygós képre várni kell, csak sírós lett volna, azt meg inkább nem csináltuk meg. tegnap hazasírtam magam, úgyhogy most itthon fekszem, csak papíron vagyok benn hétfőig. édes pici fiam az intenzíven, onnan pedig valamikor a jövő héten a heim pálba viszik majd át és megkezdik a műtéteket. az életfunkciók stabilak, de semmi jóval nem bíztatnak minket a kilátásokat illetően. eddig kb. ötször láthattam, mindig tök rövid időre és amikor megfoghattam, akkor is csak szigorúan pólyában. emiatt sem meg a maszk miatt sem amit viselni kell, nem tudtam megvalósítani a sarokharapdálást. pedig annyira szeretném. vagy csak a kis testét fogni, pólya nélkül...
tegnap este sikerült beindítani a tejem, úgyhogy remélem ma már tudok neki vinni valamennyit. puszi nektek.

KépKép
muffin

jó reggelt lányok!

látom még mindenki 2 in 1.
habár tappancs talán már eljut a kórházig és a szülésig ++++ a hétvégén.

kike!
hogy te még mindig itt... pedig azt hittem te már összeszeded magad és domi babát és elindultok.

ági!
milyen jó nektek. én is szivesen mennék a balcsihoz vagy a velencei tóhoz. talán a velenceit jobban szeretem mint vizet, de a balcsinak meg olyan fílingje van! csak ugy árad belőle a csííí :D
te a vízbe belemerészkedsz még?!?! :shock:
gondolom inkább viszed a gyerekeket :D és őket fürcsizteted mint magadat.

potyka!
asszem te irtad ezeket a mókákat a gyerekekkel. hogy mik jutnak eszedbe... honnan ez a nagy kreativitás??? nagyon szuper ötletek. habár lehet nekem is jön majd az ihlet ha már majd megvan a kölköm. :)

viki dokijával nem tudom mi van. mondjuk ha csak azért nem engedi felkelni mert nyitva van a 37. héten, én a viki helyében már rég felkeltem volna.
de persze ezt ők tudják. de hát vikivel egy idősek vagyunk napra pontosan és szerintem már van olyan érett lackó hogy kibujhasson. de ha megvárnak minket ugy is jó lesz :D ugyis nagyon egy hullámhosszon voltunk eddig.

mi jól vagyunk. kicsit pihengettem tegnap meg főzőcskéztem. nyusziapu elég későn ért haza az értekezletről. este fél 9 körül. szegény jól el is fáradt. de azért megszeretgettük egymást :D :oops:
ma is kelt már 6 órakor és ment pestre. költözteti az öccsét. :(
kiváncsi vagyok mikor látom itthon ujra. pedig jó lett volna ha itthon van. elvihetett volna kirándulni szilvásváradra. már 2 héte várom hogy menjünk, de a nagy melegben nem mert velem elindulni.
de most szépen fuj a szél, csak nem lenne belőle gond.
ennék finom halacskát meg sétálnék egy nagyot. következő hétvégére már más porgramunk van, utána meg ki tudja mi lesz... szerintem kettesen már nem jutunk el oda. :(

nah lassan összeszedem magam és elindulok a zöldségesbe. van olcsó kukoricájuk :D tegnap üzent bnőm hogy hoztak és ma menjek. intéz nekem :D
meg hát a gyümölcs készletem is megcsappant, sőt elfogyott. :(

Kép

Kép
timi1982

muffin!
örülök hogy jelentkeztél és hirt adtál magatokról. pihengess amennyit tudsz és fel a fejjel!!!!
a tejcsit termeld és vigyed a kis drágádnak, nehogy már másét kapja meg holmi hülye tápokat!!!!
++++++++
vigyázzatok egymásra, szeretgessétek egymást, és biztassátok egymást. áramoljon bennetek a csííííí!!!!!!!

amennyit tudsz ide is nézz be, és mesélj. nagyon várom a hireket.

Kép

Kép
timi1982

Muffin, ügyes vagy a fejéssel, s Te tejed a legjobb a kisfiadnak, és minden percben szeretettel gondolok Rátok!!! Remélem eljön majd még a mosolygós kép is.

potyka

Muffin:nagyon sajnálom,hogy így alakulnak a dolgok,de bízom benne hogy minnél előbb rendeződnek a dolgaitok,ez nem igazság-peddig annyira szurkol nektek mindenki.És persze továbbre is szorítunk értetek!!Csak sejteni tudom,hogy most milyen nehéz nektek-nagyon sok lelki erőt kívánok!

Timi:na igen,én is reméltem hogy végre különválunk Domi baba,meg én,de ragaszkodik hozzám :lol: Pedig tegnap volt hidegfront,csak rá nem volt hatással. :roll: Pedig bennt nem maradhat a végtelenségig. :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
sokan a fronttól várják a megoldást. nah attól én nem fogom...
az én babócámra sem hatnak igazán a frontok. vagy én nem veszem észre :oops:
nem tudom mit kell figyelnem... habár ezt kétlem. nekem front hatására sem mozog kevesebbet vagy többet.
én sem érzem magam máshogy.
jó persze nem mondom hogy a meleg nem készít ki, de hát az nem front. az csak ugy van...
szóval ugy látom te is ilyen fajta vagy... már csak a csodát várhatod :D
és hogy végre ne legyen anyás a kicsi fiad. már most milyen anyás, mi lesz később ?!?! :lol: :lol: :lol:

nah eldugulok, mert közben felöltöztem. gurulok a gyümölcseimért :D jó nagy szatyorral indulok utnak. sőt nem is szatyor, hanem ilyen válltáska szerűség. "rongyszatyor" bele fér az egész zöldséges. mostanában ezzel járok, mert könnyebb vállon cipelni mint a kezemben az 5-6 szatyorkát.

Kép

Kép
timi1982

Muffin!
+++++++++

Kép
andkata

sziasztok

muffin gratula minden oké lesz csak higgy benne :P :P :P

vikre visszatérve én a korházban 12 napig voltam szigoru fekvésre itélve a lepény miatt meg az uh-n 2500g nak becsülték csak lénát....................

és be kellett tölteni a 36-ik hetet az meg volt levettek az infuziorol és azt mondták hadd jööjön na ez volt kedd este és másnap hajnalban már kezdödött is

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Van egy kis időm, és energiám, hogy írjak! Gergő elpilledt! :)

Először is gratulálok minden anyukának a babákhoz! Nagyon ritkán jövök, így eléggé le vagyok maradva, de minden babának ás anyukának puszi!!!!

Talán 1 oldalt néztem vissza, és látom síros téma van. Gergőnek vannak olyan pillanatai, amikor csak a cici érdekli. S mivel igény szerinti szoptatáson vagyunk, így meg is kapja. Nem tudom ki hogy van ezzel, de talán segít, olvassatok bele.
http://www.lll.hu/main
Amikor kezdett elapadni a tejcsi, én egy olyan csajszi tanácsait követtem, aki ezzel foglalkozik itt battán.
Ő azt mondta nekem, hogy a baba első 2 hónapjában természetes, ha cicin akar lenni. Gergő is sokat sír, de ha csak 3 percre megkapja a cicit utána megnyugszik és csönd van.
Ja, és minél többet van cicin, annál jobb a tejtermelődés is!
Na nem ragozom, olvasson bele akit érdekel ez a téma!

És akkor egy pár friss kép!

Hát te ki vagy?????
Kép

Kajcsi után
Kép

Így alszunk mi!
Kép

KépKép
hene

Muffin! Csak sejteni tudom, mekkora erőre és kitartásra van szükségetek. De fel a fejjel, idővel minden sokkal jobbra fordul majd! Itt mindenki nagyon szorít értetek! ++++++++++

Hene! Gergő baba nagyon édes!

Én meg közben megjártam a boltot. És vettem lottót, hátha... :roll: Mindegy, az esélyt megadtam! :)

Reggel még beszélgettünk kicsit Apával, mielőtt elindult dolgozni. Azt mondta, hogy mennyire várja már, hogy Levi baba itt kint legyen, hogy tudja végre ajnározni! :D
Erre az előbb felhívott, hogy estefelé elmehetnénk palacsintázni! :shock:
Csak nem titokban minket olvas, és lopja a tippeket? :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Nekem is van 5 percem,Áron alszik,de szerintem mindjárt kel!
Az éjszaka egész jól telt ,éjfélkor elaludt és csak 4:30-kor kelt,kicsit cicizett és újra aludt 8-ig!
Aztán újra kis cici és most megint alszik!
A tápot már nem akarja megenni viszont reggel már nem volt mit szopiznia,de annyira nem lehetett éhes mert elaludt!
Ezt épphogy leírtam már nyöszörög!

Muffin!!! Nagyon-nagyon szorítok nektek és a kicsi Eliotnak!!!
Őszintén remélem,hogy végül minden jól alakul,megérdemelnétek már egy kis felhőtlen boldogságot!!!
Ügyes vagy a tejcsivel,csak így tovább!
Várjuk a híreket és továbbra is nagyon sok erőt kívánok nektek!
Vigyázzatok magatokra!!

Kép

Kép
ibm

Én meg mindig lemaradok magamról:
Hivatalosan is beléptem a 9.hónapba!
Levi baba papírforma szerint 4 hét múlva születik! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Muffin - jaj de örülök hogy írtál!!! Jól tetted hogy hazasírtad magad, otthon könnyebb a regenerálódás! REmélem szépen gyarapszik majd a tejcsid is!
Majd várjuk a vizsgálatok eredményét! Tudjátok már milyen műtétek lesznek pontosan? Végülis a szivét rendben találták?? Rettentően bízom benne hogy igen!! Nagyon sokat gondolok rátok! Az egész topik egy emberként szorít nektek, úgyhogy nem lehet baj!!!!!! Pihenj sokat! Sok-sok erőt kívánok nektek az elkövetkezendő hetekre! Vigasztalópuszi a kicsi Eliot sírdogáló pofijára! :wink:

Képzeljétek! Ma reggel lemázsáltam Nonót kaja előtt és után és 120-at evett, ráadásul 1 ciciből!!! Annyira örülök neki! Igaz, előtte 6 órát aludt, de akkoris! Úgy látszik használt a tegnapi nonstop szopizás! :lol: Azt hittem ma is ez lesz, mert a reggelünk hasonlóan indult. Ez után a mennyiség után is fél óránként 2x visszakéreckedett még, de végül csak sikerült elaltatnom.
Így beájult :lol: :

Kép

Tegnap Nórin is élénk piros kiütések jelentek meg, a pofija alján meg a nyakán. Remélem csak a melegtől. Van ahol azt írják hintőporozni kell, van ahogy azt hogy csak nehogy hintőporozzuk! Na, így legyek okos! :?

Tappancs - de jó! Akkor lehet hogy már a hétvégén Te is babázni fogsz!!! :D :D :D ++++++++++++++

Kike - ez lesz aztán a stramm kiskrapek, hogy ha még Kristi potom 20 kilóját is emelgeted és még úgy sem akar kibújni!! :lol:

Na, akinek itt az ideje, nyomás szülni! Éhezem az új babafotókra! :D :D :D
Vendég

sziasztok!

végre itthon, csodás érzés.1hónap után.... regényt tudnék írni a kórházas dolgokból, de inkább csak szűken írnék néhány dolgot, mert elkap a sírógörcs. Soa többet nem akarok oda menni!!!!!!!!!!!!! Elég mély nyomot hagyott bennem, pláne az utolsó egy hét.

Muffinnak nagy gratula! Egyébként félkómás állapotomban találkoztam vele.

A történet:
pénteken ugye volt az a bizonyos uh hogy most akkor mi is van a méhlepénnyel, hányad fokban érett. Szóval semmi gázos dolgot nem találtak. Felrohantam az ügyeletes osztályos orvoshoz vittem a papírokat, és mondtam hogy márpedig én hazamegyek és azt mondta jól van mert tényleg nincs gebasz DEEEE szombaton jöjjek be diafillynes infúzióra meg ctgre -tehát onnantról kezdve nem megszüntették volna a kezelést, hanem folytatták volna-. Már itt jelezném, hogy max a 36.hétig adják, ha gáz van! De nem volt. Én barom nem kérdeztem rá, hogy miért is folytatjuk!!!!??? Mindegy, eltávra megkaptam az engedélyt. A Föld fölött jártam 10cmrel! Végre itthon. Eljött a szombat. NEkem érdekes mód volt egy fura érzésem, hogy ne menjek be. Gyula is mondta, hogy nem visz be. Aztán mégis bementünk. 11kor ctg, utánainfúzió. Az infúzió jött ki folyt mindenhol a véremmel együtt. Azt mondták nem baj. Aztán beigazította a nővér, azt hittem szétütök valamit, annyira fájt. Ja hogy miért? Mert a vénám már nem bírta és iszonyúan be volt gyulladva, de azért nyomták. Hiába szóltam hogy qrvára fáj.

Aztán a férjem rám néz ilyedten és megkérdezte, tuti hogy jól vagyok? Gondoltam magamban hogy itt paráztat.... aztán kezdtem érezni azt a fura zsibbasztó érzést, aztán nem sokára jött a remegés. Ekkor Gyula rohant nővérért. Mire odaért már annyira járt mindenem mint egy epilepsziás rohamnál. Nem igazán tudtak lefogni. Na akkor még látni a nővér kétségbeesett fejét, ahogy hivja a dokit. A dokii elég higgadt volt de hát tükröződött a szemében minden... GÁZ van. illetve ki volt akadva hogy nekem miért írták továbbra is, sőt hogy nekem egyáltalán nem lehetett volna ezt adni több okból is. Akart adni betalocot, merrt a pulzusom 150 volt, de nem tudtam a számmal semmit kezdeni mert görcsök voltak rajtam. Aztánmondták: szülőszoba. Na akkor már nem érdekelt semmi, mert nagyon kivoltam és alig vártam hogy attól a szar érzéstől megszabadítsanak. Tolókocsival vittek le, de annyira rossz volt a görcsök miatt, azt hittem menten kiugrok a kocsiból. Ekkor már beszélni sem bírtam. Kaptam egy speckó ágyat, mellettem még 3an szültek..... minden szart rámkötöztek, alig bírtam megmoccanni. Tuti hogy nagyon nagy gebasz lehetett velem, mert non stop jöttek hozzám a dokik, különbözőek és csak csóválták a fejüket meg óránként vettek vért, meg mind a 2 kezembe ment infúzió először. Ezt nem igazán értettem..... Aztán nem tudom milyen kórházból azonnal odarendeltek valami belgyógyászt, aki szintén nem tudott erre mit mondani csak azt hogy miért kaptam a diafillynt??????? Hát ezzel nem voltam kisegítve. Aztán a dokik azt mondták még 20 percet birjak ki mert akkorra szűnik meg a görcs, roham. Hát majdnem.... még ráhúztam 2szer 20 percet.......
Aztán semmi nem történt. NAgyon szarul voltam, de rámnézni nem nagyon néztek már rám. Úgy kellett ágytálért könyörögni. a pulzusom átlag 140-150 között mozgott és elég lázas is voltam.
Aztán másnap kora reggel meghozták az ítéletet: azonnali császár, mert gyikőnknek sem jó!
Megszültem és elmúlt minden bajom.
Folyt köv.
magdolnam

Ami, Wera! ezek aztán az örömteli jó hírek!!! Juhéé! Nekem már szép napom lesz!!!
Wera! Ne hintőporozz kérlek! Ne is kenj rá semmit szerintem!

Ja és Kriszti
! Nektek is úgy örülök, hogy meg tudtátok apával beszélni a dolgokat... Tényleg, menjetek palacsintázni!

Férjecske tök jókedvű! Olyan jó! Azonkjívűl hogy minden éjszakai pisilésnél mikor felébred megkérdezi, hogy mi van megyünk?, szerintem nem olyan ideges mint az elmúlt napokban. Lehet hogy meg kell nyugodjunk és Adél jönni is fog?

Kép
andkata

Vera:Nagyon édes Nóri baba! :D

Hát az biztos hogy jó stramm kölök lessz-csak szinte már minden nap attól is félek,hogy csak ne ma,ne ma szülessen,mert annyi dolgom van,és úgy elfáradok,hogy nem lenne erőm megszülni. :roll:
Ma is ugye főztem,leszedtem két tököt,megpucoltam,lereszeltem,kenyeret csinálok,meg mosogatok,pedig tegnap mosogattam,de már megint nincs egy tányér se.És leszakad a hátam,nem bírok én ennyit állni már. :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Wera! Bugri Nóri továbbra is nagyon cuki!
120-at 1 ciciből????????
Aszta!
Nem semmi,irigyellek!
Kíváncsi vagyok ha felébred Áron mennyit fog enni,egyenlőre csak nyöszörög,bevörösödik a feje,jön egy puki és békésen alszik tovább! :wink:
Cuki!

Magdi! Ez elég gázul hangzik!
Te szegény,nagyon ijesztő lehetett!
Várom a folytatást!
Amúgy minden ok?
Tejcsi?
Fotó?

Kata! Nálunk is minden éjjel ez volt,Apa minden jajra ugrott,hogy megyünk?????
Mostmár Adélbaba tényleg kibújhatna!
Szorítok nektek!

Kép

Kép
ibm

Hat vidam nem lettem az olvasottaktol, bar Tappancsnak megy a drukk, szepen alakulnak a dolgaik, Krisztanak meg orulok, hogy bator volt es beszelgetett es hogy pozitivan vegzodott a nap. Viszont MAgdi irasa nagyon elszornyesztett, Muffin meg megsiratott.

Muffin: tudom itt a szavak nem igen segitenek, de talan a gondolat ereje igen! Nagy szeretettel gondolok Ratok es imadkozom a kicsi fiuert! Neked gyors felepulest es kitartast az elkovetkezo idokhoz!
Sokat gondolunk Ratok!
Vendég

Nóri nagyon zabálni való, ahogy bealudt! :D

Magdi! Atyaisten! Nem is tudom mit mondjak erre hirtelen! Olyan rossz volt olvasni, hogy elbőgtem magam! Vidámabb folytatást kérek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Aki menne szivesen szulni hat menjen!
En nagyon varom az uj babahireket es fotokat!
NEkem irhat aki gondolja, en itthon leszek a hetvegen is:(

Ferjem tegnap egesz este arrol beszelt o mar annyira nagyon varja hogy megszulessen a lanya, es igy hogy volt/van ez a riadalom igy meginkabb mert nem birja ezt a feszultseget, es nagyon felt minket.
O a korhaztol is nagyon tart( szoval MAgdi tortenetet nem fogom elmeselni neki) es mar azt szeretne harmasban bekeben itthon lennenk.
Szegeny, megertem mennyire izgul ertunk...
de egesz oszinten en is varom hogy tul legyunk rajta, mert bar fizikailag jol vagyok, magat a pocakto es a vele jarokat jol birom inkabb engem is az aggodalom orol fel.
Vendég

Most leugrom boltba, mert fejem az anyjahoz ment( okositja a szamitogep hasznalatarol- ez nagy melo lesz :lol: ) en meg retest szeretnek sutni, szoval beszerzem a hozzavalokat.
De jovok vissza hamar, cak tegnap nem tudtam mar menni, mert bombariado volt az arkadban
Vendég

Muffin: jó hogy írtál! Mást most nem tudok mondani: veletek vagyunk és szorítunk! Légy továbbra is erős!

Én is még egyben! Ma reggel megjártuk a kórházat mert megint elkezdtem vérezni és mostmár én is berinyáltam (a férjem továbra sem, de tűrte a hisztim rendületlenül) szóval felhívtama szülésznőtt éppen bent volt és berobogtunk! Azt mondta amennyire most vérzek az nem gáz de a tegnapi igen, ha megint előfordul azzonal kórház! Csinált CTG-t az jó lett, úgyhogy elengedtek!
Vendég

VKata: jo hogy bementetek! en mar tuti a tegnapit sem birtam volna ki ugy idegeskedtem volna....pihenj sokat!
Vendég

VKata! Örülök, hogy jó lett a CTG, de vigyázz magatokra! Dóri baba nem kiváncsi a külvilágra?

Én meg mégsem vargabélest csinálok ma, hanem gyümis piskótát. Találtam a hűtőben jó négy marék ribizlit, jó még, de már kezd fonnyadni, úgyhogy gyorsan megsütöm. :)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Wera: Nori nagyon kis edes pofi! Ugyik vagytok a szopival! Nekunk is van i=olyan feher pokrocunk amin ultok:)Ugy szeretem olyan puha!
Vendég

nincs nagyon erőm írni,mert elég gázul vagyok. Mint kiderült nagyon vérszegény lettem a műtét következtében, nem tudom hogy mi lehetett, csoda hogy nem kaptam vérátömlesztést.... na nekem egy jó néhány évre ez elég volt......
Képet apa majd rak fel, tejcsi nincs még. De majd leszek még és akkor részletesebben írok.
Puszi mindenkinek
magdolnam

OOOOOOOOO a vargabelest nagyon szeretem, tanyleg ha nem fogy el ma minden retesteszta csinalok is majd a heten!
Ribizlit iden meg csak egyszer ettem , mert okyan maceras tisztitani, enni....pedig fincsi!

JA a labammal tegnap elbotorkaltam a palyara, de utana mar nem setaltunk cak uldogeltunk a jatszoteren egy padon. MAra meg mar nem faj egyaltalan bar a bedagadt meg egyre jobban. Mar komolyan azon gondolkodtam, fel tud e robbanni? :oops:
Vendég

Magdi: en megertelek, ezek utan nem tudom mikor jonne belem ujra lelek, azert egy angyalka nagyon vigyazott RAtok, hogy ilyen "szerencsesen megusztatok" a leirtak alapjan.
gyors felepulest kivanok! Es mihamarabbi tejcsit!

Egy ismeros kismama is igy jart 2 hete hogy annyira verszegeny lett a mutet utan, hogy majdnem veratolesztest kapott. Probalj meg taplalo eteleket enni, amiben van sok vitamin, meg tan nem artana valami erosito is.....Nem semmi lehet ilyen allapotban ellatni egy ujszulottet! VAn kello segitseged?
A fotokat varjuk nagyon!
Vendég

Tudom mar nagyon menni akartam, de sikerult annyi dinyet megennem, hogy moccanni sem birok:)
Vendég

jajj, azt hiszem nekem nagyon nem kene a neten keresgelnem...most is tok veletlen( a mehlepenyrol kerestem ,mert tagnap kiderult este beszelgetes kozben, hogy egyikunknek sincs fogalma hog yis nez ki, hogy is helyezkedik el.... a lepeny) sikerult eg olyan cikkre bukkannom, ami leirja mekkora veszellyel jar, ha keves a mgzatviz, meg hogy honnan lehet tudni a szivhnag alapjan ha keves- ha 80 ra vag yaz ala csokken a szivhang-( miert is ne nekem ilyen a ctgmen masodik alkalommal volt :( )AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Most ismet van mit kiverni a feljembol, hogy ne agyaljak ezen ! Hulye vagyok! Miert nem tudok megulni a seggemen arra gondolva hogy minden rendben lesz?
Vendég

Na inkabb jobb ha megyek! mert kulonben bepanikolok itt nagy maganyomban!
Vendég

Muffin

Nagyon sokat gondolok Ratok es szoritok, szoritok, szoritok...!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!
Ujra itt.... fél 7-kor sikerült visszaaludnom még fél 11-ig. Utána lesétáltunk a városba, mert kajapiac volt. (amugy rendes piac minden hónap első szerdáján van csak). de most kaptuk az infót, hogy lesz megint fornetti. Éééééés sikerlt végre valami meggyes dolgot ennem... meggyes fornettit! :) Isteni finom volt!
De odakint állati meleg van!! Már alig bírtam hazasétálni! Elég is volt az a pár darab fornetti, nem is kívánok enni!! Bár a párom most kezdett még csak el főzni, ugyhogy ugyis csak délutánra (4-5 körül) fogunk enni!!

Magdolnam!
Hát nem volt a legjobb ezt olvasni, ami veled történt, de örülök, hogy most minden rendben lett!! Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, és esetleg vastablettát is, ha van otthon!!
Amugy babóka tud szopizni? Majd várjuk a képeket!!

Muffin!
Továbbra is csak azt udom mondani, hogy kitartás nektek!!! Tejcsit szorgalmasan gyüjtsed, és vidd a kis Eliotnak...jót fog tenni neki, megerősödik! Sokat gondolok rátok!!

d.dodó

Anyjuk
! Ha a pulzus 80 alá ment a CTG-n, az tuti, hogy nem a gyereké, hanem a tied. Néha előfordul, hogy mocorog a babó és hirtelen nem az ő szívhangját veszi a monitor, hanem a Tied. Ettől ne félj! És a kevesebb magzatvíz tényleg teljesen normális a várandósság végén.

VKata! Úgy örülök, hogy jól vagy! Akkor reméljük lassan Dóri baba is kifelé kacsingat...

Én igazából most a hétfői kettes fronthatásban bízom...Valamiben kell....Ráadásul a mi terminusunk az...

Kép
andkata

Anyjuk
! Ha a pulzus 80 alá ment a CTG-n, az tuti, hogy nem a gyereké, hanem a tied. Néha előfordul, hogy mocorog a babó és hirtelen nem az ő szívhangját veszi a monitor, hanem a Tied. Ettől ne félj! És a kevesebb magzatvíz tényleg teljesen normális a várandósság végén.

VKata! Úgy örülök, hogy jól vagy! Akkor reméljük lassan Dóri baba is kifelé kacsingat...

Magdi
! Én úgy örülök, hogy otthon vagytok már...Ideje ezeket a borzalmakat elfelejteni...

Én igazából most a hétfői kettes fronthatásban bízom...Valamiben kell....Ráadásul a mi terminusunk az...

Kép
andkata

Sziaszok!

Hát akik már betöltötték a 40 hetet, vagy közelednek,azoknak nagyon szorítok hogy mostmár történjen valami. Én is már nagyon várom és már mennék szülni,de akkor én még ne szóljak semmit.

Magdolnam hát nem lehetett egyszerű amin átmentél,de most már vége, és ott van neked az a drága kis csöpség.

Muffin örülök hogy jelentkeztél és jól vagy, én is csak annyit tudok mondani hogy szorítok nektek,sok sok erőt és kitartást. Hidd el eljön még az az idő mikor úgy tekintesz erre a helyzetre mint egy rossz álomra, és akkor már csak a szép dolgok lesznek.Bár tudom hogy ezt most nehéz elképzelni.

Kép
linda24

Tappancs! Te otthon vagy, nem szülsz véletlenül? Ma még nem írtál! Hajrá, hajrá ha igen!!!

Kép
andkata

Végre napok óta először tudtam aludni egy órácskát,bár ez is elég necce volt,hogy hagy-e a Picuri.Megint elkezdett annyira rugdalni,hogy fájt,amit csinált,akkor elkezdtem ringatózni az ágyban,na akkolr megnyugodott,de mikor abbahagytam,ismét elkezdte.Azért győzött nagy nehezen a fáradság,és elaludtam,bár csak egy órát,de ez nagyon kellett már.
Most meg megint annyira mocorog fogy fáj ahogyan csinálja. :roll: hát megmondom neki a magamét,ha végre előbúlyik onnan :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Mosogatást elhanyagoltam,majd holnap megcsinálom,úgyse nyajják el egymást az edények,meg el sem futnak sehova :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Na..itt tök befelhősödött.... lehet mégis hidegfront jön?? :roll:

d.dodó

Hát mire kiválogattam és megpucoltam a ribizlit, befontam a hajam. Már nem is kívánom annyira azt a sütit. Ha ezt tudom előre, hozzá sem fogok, úgyis megyünk palacsintázni, ha Apa egyszer hazaér...
De legalább felhívott, hogy hol van és kivel és ne aggódjak, mert siet. Bár ez utóbbit nem veszem be, akkor is örülök, hogy hatottam rá este!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Tényleg! Tappancs már rég volt! Remélem azért....... :D :D :D

Ami - éjszaka Nóri is folyton felébred nyöszögve pukizni! :lol: :lol: Akkorákat szokott rottyantani, hogy Apával dőlünk a röhögéstől! :lol: És már alszik is tovább...
Ma megint nem nagyon akar aludni. Bár a tegnapinál azért jobb a helyzet, nem annyira hisztis, meg hát Apuja is itthon van és rázza ő is a kis pelenkás popót.

Andkata - köszi, akkor nem hintőporozok. De elég nehéz megállni hogy ne csináljak vele semmit, olyan csúnya szegénykének... oké, megpróbálom felfogni hogy az a legjobb neki ha így hagyom... :twisted: :wink:

Magdi - basszus! :evil: Ez brutál szörnyű lehet! Ezért simán be lehetne perelni a dokidat, azt tudod :?: Jó, sejtem hogy most kisebb gondod is nagyobb ennél... Tiszta szerencse hogy egyikőtöknek se lett maradandó baja! Egyél-igyál sokat, hogy gyorsan fölerősödj! És gratulálok a csöppséghez, remélem hamarosan fotót is láthatunk róla! :wink:
És természetesen várjuk a történet folytatását!

Vidokata - látod, mondtuk mi hogy a tegnapi vérzés nem volt normális! Ne félj utána járni! Jobb potyára bemenni mint 1x nem, ha baj van! Azért örülök hogy mára már csillapodott, remélhetőleg el is múlik hamarosan! Különben meg 40+1 ?! DÓRA! TESSÉK ELŐBÚJNI :!: :!: :!: :D

Kike - Szóval akkor ezért nem akar jönni az a kiskrapek, mert Te mondod neki hogy maradjon még bent?!?!? :lol: De amúgy tényleg csökkenthetnéd már az 1 napra jutó házimunkát! Hogy marad így erőd szülni?!? Mert hát előbb-utóbb mégiscsak muszáj lesz!!! :twisted:

Anyjuk - szerintem is maradj csak itt a fórumon belül, ne kalandozz el mindenféle rémtörténetek felé, irgumburgum!! Egyébként meg ilyenekkel mi is tudunk szolgálni időnként neked, ha arról van szó... :lol: :wink:

Nah, megyek éhes szájat betömni...
Vendég

Kata: persze lassan kibújik Dórika (mert szerdán vagy csütörtökön "kihajtják" de én úgy szerettem volna ha magától jön! Ma sem biztatott a szülésznőm, hogy van esély a közeljövőben szülni!
De hajrá hétfői kettős front! Hajrá Adél és Dominik!
Vendég

Nóri is és Gergő is csodaszép!!! És ezer bocs hogy nem írtam!!!! De akartam!!!
Vendég

Kriszta!
Tök jó, hogy legalább felhívott a párod.. :)

Nálunk párom ma nagyon kis szorgalmas... megfőzött (még nem tudom mien lett, mert még csak most fogunk majd enni, de az illata jó)...valami rakott zöldséges valami (saját kitalálmánya). és most éppen meg mosogat! :)

d.dodó

na a felhősödésből nem lett semmi.... most ugyanugy tűz a nap. Előbb voltam az erkélyen az egyik virágomat átültetni, de tök égetett a nap!!

d.dodó

Vidokata:megy drukk hogy szerdáig magátol kibujjon Dóri baba.Nekem 14-ég várnak az indítással,mondjuk igaz hogy rá is kérdezett a doki hogy az első kettő mennyit húzott rá.

Vera:csökkenteném én a házimunkát,mert tényleg belefáradok,és nem marad erőm megszülni a Picurimat,de hát nem olyan egyszerű-ráadásul most a kölköket is naponta kétszer kell megfürdetnem,és becipelnem a szobába,mert mivel a melléképületet csinálják a kőművesek,Kristi egész nap szinte ott tüsténkedik velük,meg a Vercsi is,így déli alvás előtt fürdés,esti alvás előtt is fürdés. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Na, jön már haza Apa, előbb hívott. Ha tényleg ott jár már ahol mondta, akkor tíz perc.
Süti most lett kész. Aki kér, nyissa az ablakot! :wink:

Fú, most egy nagy randa felhő van felettünk. Remélem nem lesz eső, mert megyünk sétálni. Essen éjjel!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

kike: ezzel en is igy vagyok hogy faj amit lerendez odabenn! PArom szerint meg kene nevelnem mar odabenn, az a teoriaja ha nyomo mvisszafele a sarkat, akkor majd nem fog ugy rugni....aha jo is lenne, ez ilyen egyszeruen kezelheto lenne. HA egy helyen benyomom a srakat kidugja mashol, vagy ami rosszabb feszit a hataval...akkor megiscsak inkabb a sarok:)
A ringatozast en is be szoktam vetni, muszaly ha nyugton akarok fekudni kis idot:)Pedig elvileg nekunk lanyunk lesz....

Wera: igerem nem olvasgatok mindenfele "okossagokat" kulonben megzakkanok a maradek 8 ( vagy ki tudja hany) nap alatt.

remelm itt most egyenlore nem lesz eso, mert este tervezzuk hogy kimegyunk PAlya Bea koncertre...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?