A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

papillon, juj, ez nagyon durva.... :shock: szegények....de, ha a doki mondta, h mehet a szopi, akkor biztos lehet. biztos mérlegelte a szitut... :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Papillon jobbulást! Hát ez tényleg gáz hogy nincs olyan gyógyszer amit szedhetnél szoptatás alatt is :?

Gyöngyi mit mondott Lili, hogy érezte magát?

Karácsony: én is úgy döntöttem hogy saját készítésű ajándékokat kapnak a családtagok. Már hetek óta gyűjtöm az ötleteket, remélem mindenkinek ki tudok valamit találni. És idén csinálok végre adventi naptárat is a gyerekeknek, alapanyag meg van hozzá csak meg kéne csinálnom.
Katka nálunk is annyi játék van, szerintem is szörnyű hogy elhalmozzuk őket (meg főleg a rokonok) mindenféle játékkal aztán nem is játszanak velük. :? Mi már tavaly is próbáltuk úgy megoldani az ajándékozást karácsonykor hogy ne kapjanak annyi ajándékot inkább közösen vegyenek valamit a családtagok, esetleg valami nagyobbat amit amúgy nem veszünk meg de mondjuk nagyon szeretné megkapni a gyerkőc. De hát ugye nehéz megmagyarázni a rokonoknak ezt, mindenki akar valamit adni, a gyerek pedig nem is tud örülni annak a sok játéknak, azt sem tudja melyik játékhoz nyúljon, nem jó ez a bőség zavara. :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Papillon Ez tényleg nem könnyű! Lehet jól dönteni? Gyorsan gyógyulj meg!!!

Kép

Kép
rszg

na faxa, Lizi előbb köhögött, aztán sugárban mindent kihányt :? :? :? anyu szerint a torokfájás jele
köszi a biztatást. 5 orvossal történt konzultáció után találtunk egyet 8)
kari: nem tom mi lesz, már ma elfogyott a pénzünk, vaterázok, úgy próbálok pénzt keresni kajára meg a tanításból, de ebből még készítenivalóra sem futja :evil: :(

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

és akkor jövök néhány képpel, h eltereljem a gondolataimat és bakker, photoscappel egyszerre annyi képet lehet kicsinyíteni, amennyit akarunk :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép fogas
Kép fürdés utáni árnyjáték
Kép
Kép
Kép

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon:remélem megtalálod a megfelelő kezelést. Lizi is, hogy áll már :shock:

Lili elmodása szerint nagyon jól érezte magát. Felajánlottam neki, hogy legközelebb is ott alhat ha gondolja, erre kerek-perec rávágta,hogy nem akar. Szóval egyenlőre ennyi volt :roll:

kukliék valami IP címre várnak már csak :)

Katka: mi a másik oltás, amit 1 hét múlva kapnak a lányok? Én azt hittem, hogy ez csak egy szuri és kész :shock:

Kép

Kép
pgyöngyi

gyöngyi: KITALÁLTÁK, h gyerekeknek nem javallt egyszerre adni a sima és az új influt.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon: jobbulást! Reméljük Lizi nem lesz beteg!! Ha penicilin érzékeny vagy, akkor hogy kaphattál védőoltást? Az egyik rokonunk is az és ezért nem kaphat szurit. :roll: Nagyon aranyos Lizi!!

Eszti: itt is köszi. :wink:

banokla

abba nincs penicillin, tojásallergiások nem kaphatják, nem értem a rokony nem? és köszi :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

ja, szóval szezonális influ lesz a másik? Én 4 hetet tudok a két oltás között :shock: A teafaolaj vírus, baci és gombaölő, érdemes ezzel párologtatni esetleg. Meg ezüst kolloidos öblögetés esetleg, vagy grapefruit cseppel gargalizálni. Hirtelen ennyi ötletem van a megfázásra.

Kép

Kép
pgyöngyi

papillon, sajnálom, hogy ennyire rosszul álltok, a betegséget meg méginkább :(
Nálunk a karácsony annyi lesz, hogy a gyerekek kapnak könyvet (a Zuram kultúrautalványait költjük el egy könyvesboltban), magunknak is az lesz, a többiekkel meg megbeszéltük, hogy semmi.
Persze nekem meg már vannak sk-ötleteim, még jó, hogy se pénzem anyagra, se időm karácsonyig, hogy kész legyek (varrtam azóta, hogy azt mondtam, megyek, hogy kész legyen ma a puff? Nem varrtam...)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

köszi a tippeket csajok, hát nálunk is asszem a nagy semmi lesz, de ma vót azuram állásinterjún, háááátha

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

majd varrsz holnap ilda :lol: átvarázsolod a lakást :o

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

egint jelen vagyok egy kicsit. Mire tényleg totál végig olvastalak titeket szépen eltelt az idő, de reagálni megint nem lesz időm valószínűleg.

Adryn még csak utazni készült most meg itthon :D otthon is van.
Nagyon jó képek szép hely Norvégia amit a képekből láttunk.

Papillon: Sajna a betegségekhez, tudom nem vigasztal, de majd átestek rajta.

Az újak hihi én mondom aki olyan itt mint a fehér holló köszöntlek titeket.

Zárttá válásról én aztán nme írok semmit és nem azért mert nincsvéleményme csak nem osztogatok észt :shock: amikor ritkán vagyok, viszont örülök, hogy bevettetek a listába. A moderátori dolgon gondolkoztam de Hannaapu mondta hogy ahhoz tényleg 24 órában kellene itt lennem, gondoltam ezzel kicsit többet lennék a jó társasággal.
na most lépek

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

[quote="nemlajos"]
írta:
nemlajosmasut: Eddig hogy volt hason a vízben? Vagy olyan pici vízben fürdött, hogy nem volt baj, ha letette a fejét?

Nemlajos, jó magasra tartja magát, nem teszi le a fejét. :) A vállát is elfedi a víz többnyire, vagy legalábbis majdnem, ilyen feltámaszkodott helyzetben.

Örülök, hogy jól sikerült az osztálytali. :)

Masut
masut

Banokla: Franklin Karácsonya! Szerintem nagyon-nagyon aranyos és 3 éves kortól már teljesen élvezhető, de még 7 éves Zsófit is elbűvöli.... :)

Pappilon: Gyógyuljál és vigyed Lizit orvoshoz! Ebből lehet, hogy neki is antibiotikum lesz.... :? Nekem mandulagyulladással szoktak leginkább hányni...

Kemse: Na nem ér így beköszönni és magatokról meg nem írni! Hanna hogy van? És te?

Megyek.... Vár a munka! :evil:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Papillon, gyógyulj meg mihamarabb! Lizinek is gyógypuszi, a hányás nem hangzott valami jól. Viszont nagyon édes a képeken. :)

Tegnap este én is fotóztam egy felhúzódzkodós-állósat, majd felteszem.

Masut
masut

Papillon
Én is penicillin érzékeny vagyok. Végül mit szedhetsz?
Jó tudni, hogy én sem lehetek beteg.......pedig ma alig vonszolom magam, remélem csak az időjárás. Vagy az oltástól? 1 hete oltottak....
Jobbulást!
Lizi nagyon édes, a járókás kép a kedvencem.

Bocsánat, most csak ennyire futja.
Jó éjt!

Joe

Joe

Kép

Kép
joe

no, túl vagyunk az elsőn...
Döme leesett a pelenkázóról. :?
Baja nem lett, csak egy pukli a homlokán (lábbal tompítottam).
Hjahj! :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, Anna tegnap esett le az ágyról.... :(
Szóval ezen tényleg átesik mindenki.
Vendég

Nemlajos, Lilla nálunk is már megvolt néhány hete az első esés :? kétszer is mindkettő Gáborral történt, hát igen aki nem bír több helyre figyelni :lol: Szerencsére csak egy kis sírás volt, na meg nem magas az ágy szerencsére.

Joe talán csak az időjárástól vagy bágyadt, én is ilyen voltam egész nap, semmire sem voltam alkalmas :?

Mese: Franklin nálunk is nagyon bejön :wink: már Bulcsút is kezdi érdekelni főleg ha esetleg autó vagy vonat is szerepel a sztoriban :) Ma este is épp ezt olvastunk Pannának. Könyvtárból kölcsönöztük ki. Ja és szokott lenni a minimaxon is.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka: köszi a mese ötlete. Nem ismerem(még :D )

Joe, papillon: jobbulást!!!

Nemlajos, Lilla: sajnálom az eséseket. Még jó, hogy nem esett nagyobb baj. Krisztián 4 hós volt,amikor leesett.

Gergő már jól van, de azért még ma nem ment oviba. Kitaláltuk, hogy postásat játszunk. Hát egész délelőtt azt játszotta.
Krisztián meg nagyon anyás lett. Ma este beszéltük apával, hogy amikor Gergő kicsi volt, akkor egész télen itthon volt velünk, és hogy mennyire apás lett. Komolyan mondom egészen idáig nem tudtam, hogy milyen ha a gyerek anyás. Úgy tűnik Krisztián pótol. Sokszor hagyom apával, és én kimegyek a szobából, elgyenek ketten.... Látom apán, hogy mennyire akar Krisztiánnal is úgy foglalkozni, mint Gergővel.

banokla

Sziasztok!

Papillon, jobbulást mielőbb mindkettőtöknek! Anyagiakat sajnálom, párodnak drukkolok az állásinterjúhoz. Balázs is megy holnap egy állásinterjúra, bár most épp úgy tűnik, hogy a cég, ahol dolgozik (és ahol szeret is dolgozni), mégsem szűnik meg. Most hirtelen legalábbis.

Nemlajos, Lilla, leeséseket sajnálom! Ezek elég kemény pillanatok, néhány ősz hajszálat tuti okoznak. Samu is leesett egyszer a pelenkázóról, szerencsére puhára (tök mázli) és nem igazán magasról (otthon voltunk és a pelenkázó melletti ágyra esett). Meg Kata is legurult már egy fotelról kb 4-5 hónapos korában, de ő is puhára, ez is szerencsés esés volt viszonylag.

Masut, mutasd azt a fotót! :)

Kemse, ez tényleg elég szűkszavú volt.

Katka, én is épp a minap raktam rendet a gyerekszobában, és találtam kibontatlan játékokat (pl. kártyajátékok, kirakók, kifestők)... Tragikus.

Vica, majd mesélj, miket kreatívkodsz. Nekem még nem nagyon állt össze a lista.
Jó éjt!
É

erpé

No, az ígért kép, aztán én is csatlakozok alvó családomhoz. :)
(Nem túl jó minőség... Márti szopi közben kiforgott az ölemből és belekapaszkodott az ágy szélébe és felhúzta magát. Gyorsan lekaptam a mobillal. :D )
Kép

Leesős sztorink nekünk is volt kb. 1 hete, nálunk a konyhában esett le az asztal melletti hordozóból. Egy pillanatra tettem le és fordultam el... szerencse, hogy egy zsák ruhakupac volt mellette, így arra esett, onnan már csak lecsúszott.

Ma kapta meeg a 2. Prevenar oltást. Hát, a rendelőben összeismerkedtünk egy kisfiúval, aki egyből akkora csókot lenyomott Mártinak, hogy apunak is csak félve vallottuk be. :oops: :lol:

Masut
masut

Papillon jobbulást még 1x!!!!Lizi nagyon cuki, főleg ahol kidugja a nyelvét :)

Hát nálunk esés még nem volt mert legtöbbször a földön van :)

Banokla tök jó fej párod lehet :) az enyém nem igazán tud a picivel mit kezdeni..

Katka Zsófi elsős vagy már másodikos? Ma rájöttem, hogy lehet hogy egy kicsit maximalista vagyok szegény Kornéllal, már két tudáspróbát "írtak"(ma hozta a 2.-at) és mindkettő nagyon gyenge lett. Kristóf szerint ne vegyem el a kedvét elsőben..de ha egyszer látom, hogy figyelmetlenség (is) !!!Elkezdi azt a feladatot amit nem is kellett volna, amit meg igen azt kihagyta :evil:
Te gyakorolsz Zsófival? Csak mert Kornél szerint én "gonosz" vagyok vele ha gyakoroltatom..

Betti
KépKép
queen-bee

Papillon
jaj, jobbulást mindenkinek! anyagiakat én is sajnálom...

leeséseket is... mi egyelőre még megúsztuk... nekem Fanni is 2,5 évesen esett le először a bárszékünkről... na akkor már nem őriztem...

megvolt az ovis beszélgetés. :) hát melldagadós szmájlit kéne raknom. csupa jót mondtak Fanniról, ügyes, önálló, részt vesz mindenben, figyel, és zökkenőmentesen beszokott. azt is mondta, hogy ő úgy gondolja, hogy központi figura lesz majd, ha nagyobb lesz. 8)
úgyhogy mondtam apának, hogy ha ez így megy tovább, verekedni fogunk azért, hogy ki menjen a fogadóórákra!

viszont én most kicsit aggódom, mert ugye szépen leszokott az ujjszopásról, de sajnos elkezdte most meg az egyik ujját kapirgálni, de annyira, hogy elég rondán ki is sebesedik néha... :? már ott tartok, hogy leragasztom neki... ötletek?

Masut
hű, de gyors ez a Márti baba, már áll is??? :shock:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, ez csak a látszat! :D
Csak magaslatról (pl. ölből kimászva) sikerül neki úgy megkapaszkodnia, hogy fel is húzza magát, máshogyan még nem. Pedig szeretné. És ma már kutyázott is, pedig csak tegnapelőtt este állt először négykézlábra! :D
Na jó, most már tényleg megyek aludni...

Masut
masut

(Fanniról eddig is tudtuk, hogy ügyes leány. :) )
masut

Két napig nem voltam jó sokat írtatok!
Bea quados kép nagyon szupi, nagyon csini vagy! :)
Vica a képek nagyon jók! Nimród olyan édes! Nagyon örülök, h rendeződtek a dolgaitok! :)
Rszg gratula Máté mászásához! :)
Adryn nagyon szuper lehetett! Én is úgy mennék! Képek nagyon jók és Te nagyon csini vagy! :)
Moncsi Livi annyira édes! :) Kristóf is így mondogatja baba-baba meg mámá mámmá. Jól látom nektek is micis habtapitok van? Örülök, h jól érezted magad a bulin! :)
Kata gyógyulást Ágicának! Lábujjad, h van?? (az enyém már egész jól) babyszitter megoldódott???
Erpé drukk, h sikerüljön megelőzni a megfázást. Tök jó lehetett a sátras szaunázás (jó ötlet!)
Nemlajos, Kisheli én is ültetem Kristófot, ő is nagyon élvezi! :oops: :roll: Én sem akartam de Anyukám elkezdte ültetni és nagyon élvezte most akár 1/2 órát is eljátszik ülve.
Nemlajos Örülök, h jól érezted magad az osztálytalin. :)
Himlők nekem is megvoltak a bárányhimőt én 22 évesen kaptam el, mikor elkezdtem kiütni aznap a barinőm esküvője volt, (mindenki doki a családban,szülök, testvér, sógor mindkét részről) megnéztek és azt mondták csalán kiütés másnapra már nagyon durva lett elmentem ügyeletre és akkor derült ki, h himlő. :roll:
Banloka nagyon rendes a férjed!
Betti nagyon jó ez a kép! Szépek vagytok! :)
Papillon jaj, ez nagyon nem hangzik jól. :( Remélem sikerül vmi megoldást találni. Gyógyuljatok minél hamarabb! Nagyon jók a képek és Lizi, h áll már!!!
Nemlajos, Lilla esést sajnálom. Jó, h nem lett nagyobb baj.
Joe drukk, h ne legyél beteg!
Adryn, Papillon hát a barátnőm szegény ....szombaton is meg vasárnap is voltunk nála, annyira próbál pozitívan hozzáállni, olyan erős lány! olyan rossz nézni, h szenved! pedig ha nem ismered meg nem mondanád, h vmi gond van vele. Mindig vidám mindenkihez van egy jó szava és még ő biztat másokat ha ici pici gondokért elvannak kenődve. Nagyon erős lány! Tüdejét műtik de áttét van a tüdőben, a primer tumor az a combján volt kb.4 éve de mire azt már kivették már volt áttét. :cry:
Azóta volt már legalább 6-7 kemoban része meg már az egyik tüdőből vettek ki kisebb gócokat. Most sajnos több is van mindkét tüdőben de az egyik kb.6-7 cm-es átmérőjű, az utolsó kemot kb.3 hete fejezte be ezek szerint nem nagyon hatott.

Tegnap kicsit huzos napunk volt elmentünk vásárolni aztán a barátnőmhöz kb.9-re értünk haza, gyorsan megetettem Kristófot és lefektettem. Kb.fél óra alvás után elkezdett üvölteni és éjfélig nem hagyta abba. Nem tudom mi lehetett mert a tegnap egész nap jó kedvű volt mindenhol mindenkinek mosolygott mikor hazajöttünk még akkor is jókedvű volt, éjféltől aludt reggelig és ma rendben volt minden (kopp-kopp)

Ma este így aludt el
Kép
már egyedül eszik :roll:

Ja és a tegnap vásároltunk hűtőt meg mosógépet (az új házba) ma meg elkezdtem dobozolni a cuccost. Ha minden igaz hétvégén megkapjuk a kulcsokat. Annyira várom! :) De uakkor félek is a költözéstől.
Kicsit sok voltam
Jó éjt!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

ahh, azért kicsit irigylem azokat, akiknek a babájuk már egyedül is elalszik.
Nálunk még mindig többkezes meló...
De majd csak menni fog másként is :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

no jó éjt! :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bababi: Barátnődet nagyon sajnálom... :( Alternatív gyógymódokkal próbálkozott már? Kineziológia, akupunktúra? Ahová én szoktam akupunktúrára járni ott szoktam gyógyult rákosokkal találkozni :shock: :P , akikre a nyugati orvosok azt mondták, hogy reménytelen. Persze ez Pesten van, de priviben tudok elérhetőséget adni....

Én teljesen kivagyok. Peti alvása egyre rosszabb. Tegnap este csavarogtam és arra jöttem haza éjfélkor, hogy Peti már háromnegyed órája üvölt és nem lehet megnyugtatni (mindezt Petiapu sértetten, majd a kezembe nyomta a Petit és elvonult aludni (megjegyzem én is dolgozom ma!)). 1/2 2-kor sikerült lenyugtatnom, addig semmi nem segített. És így sír mintha nyúznám. Azaz lecsendesedik, már majdnem elalszik és akkor kezdi újra az ordítást. Akkor végre sikerült 3 órát aludnia, csak néha kellett megsimogatni, aztán ordítás újra, de szopira visszaaludt még 1 órát, aztán fél óra bömbi apával (de ilyenkor apja nem jó), szóval feladtam felkeltünk, megszoptattam és azóta ébren van és teljesen jól van... :shock: Ötletem sincs, hogy mi ez, de már 2 hete megy ez a cirkusz, minden éjszaka. És nem tudom, hogy mi a baja és miért csak éjszaka?????????? :?

Katka

katka22

csibb, én is kapirgálom az ujjamat. állítólag akkor kezdtem, mikor suliba kerültem. és még most is néha...azt észrevettem, ha unatkozom, akkor elkezdem. de azt mondták, lehet pszichológia is a háttérben. :roll:

katka, nem semmi éjszakák :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Katka Nem alszik sokat napközben Peti? Nem lehet az a baj, hogy nem elég fáradt az alváshoz éjszaka?

Kép

Kép
rszg

Katka kemény éjszakák..gondolom "hulla" vagy és még dolgozni is kell, kitartás!

Bababi Kristóf ügyi!:) Fekve eszik, nem megy félre neki a kaja?
Szegény barátnőd, hány éves (gondolom fiatal még...)?

Betti
KépKép
queen-bee

Joe: sok fajta van, csak ha szoptatsz ne legyél beteg, megnézem majd neked, csak az emeleten van és én most itt lent reggelizek :-D (Joe, mért vagy te Joe?) Most már nem lehet sztem az oltástól, max 1 hétig lehetsz szarul tőle. Köszi a lizdicséretet.

Jesszus nemlajos: Milyen magas a pelenkázó? Sajnálom, borzasztó. Még jó, h nem kőre esett.

Erpé: drukk, h maradjon a régi állás párodnak.

Masut: nagyon ügyes Márti is! Óh, ellenállhatatlan a lányod, reméljük nem volt beteg a lovagja

queen-bee: köszi, amúgy állandóan kint a nyelve, olyan cuki. Nem értek hozzá, de vhogy játékosan kellene a figyelmét felkelteni…

csibb: gratula a nagyszerű lányodhoz!! Milyen jegyben született? Kínai és európai szerint is. Én csúnyán rágtam a bőrt a körmöm mellett, amint rájöttem, h nagyon csúnyán nézek ki így, abbahagytam 

bababi: annyira sajnálom a barátnőd, szörnyű, felfoghatatlan, de az nagyon nagyon jó, h pozitív. Családja, gyerekei vannak? Kristófkával meg nem tom mi lehetett, vagy puki vagy fog, de azért nézd meg a fülét, h nem fájlalja-e. Nem voltál és sok és gratula a gyors költözéshez.

Katka: hűűűűűűűűűűűű, ez nagyon kemény, majd megkérdem anyut mi lehet. Nurofennel is sír?

Lizi továbbra is náthás, a porszívót továbbra is utálja, én továbbra is szarul vok, de mintha oldaná a cuccokat, mert dva dolgok távoznak a fejemből :-D

Leeséseket sajnálom, Lizi állásból zakózik kb 2 naponta, amikor 2 kézzel akar vmit megfogni :-D

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon: 90cm... :shock: :?

Katka: nagyon sajnálom az éjszakát! :(
Lehet, hogy ez egy ilyen korszak, én egyre nehezebben bírom, hogy nincs egy végigaludt éjszaka sem, 2 óra körül mostanában rendszeresen fent van egy órát, akár magunk mellé veszem, akár a kanapén szoptatom, és visszateszem, szóval ha fejen állok, akkor is :?
Aztán meg fél 6-kor jön a teljes riadó, nyűglődés egészen 7-ig, amikor újabban visszaalszik (máskor akkor ébredt...).

Tudom, hogy csak én tehetek róla, de én ugye 1-ig fent szoktam lenni, úgyhogy kb. egy óra alvás után egy óra fent lét, aztán két és fél óra alvás, másfél óra fent lét, és aztán még másfél óra alvás...
Jé, ez összesen öt óra, részletekben! Hát így leírva nem is csodálom, hogy nyűgös vagyok! 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Bababi, nagyon szomorú, ami a barátnőddel történik, drukkolok, h sikerüljön a műtét és valamiképp megállítható legyen a folyamat.
kristóf nagyon ügyes, h már egyedül eszik. :D Vigyázz, nemsokára a hűtő előtt találod, amint épp levadássza a kedvenc csemegéit.
Hú, mindjárt költöztök, nagyon izgi!

Katka, ez tényleg elég ócska éjszakának hangzik... Nekem Samuval vannak ilyen emlékeim, egyszerűen tragikusan rosszul aludt időnként és tök nehezen tudtuk mindig visszaaltatni. Közben rengeteget sírt. Egyébként épp ez a 6-10 hós korszaka volt nagyon rossz az alvások szempontjából. Ez csak annyiból volt jobb, hogy előtte hónapokban ő nappal is sokat sírt...
Nem próbáltál valami homeos szert? Fogzási fájdalomtól pl lehet ennyire nyugtalan, feszült éjszaka Peti.

Nemlajos, nálunk most Katalány csinál Dömédhez hasonló éjszakákat. Egyszer tuti felébred éjfél-1 között, ilyenkor sajnos gyakran éber is marad, aztán van egy hajnali szopi 5-6 között, ebbe általában még visszalszik. 7-ig, max 8-ig.

Csibb, passzolom az ujjkaparászást, nekem nem volt ilyen... De jó ötlet, szerintem próbáljad ki, h leragasztod. Samunak volt tavaly télen egy seb a homlokán, örökké azt kaparászta (alvás közben, félálomban), kb 3 hónapig tartott mire rendbe jött emiatt. A végén én leragasztottam és úgy gyógyult be. meg sokszor megbeszéltük, h nem szabad kapargatni.
és gratulálok Fanni értékeléséhez, nagyon ügyes a lányod!

Masut, ügyes Mártibaba!

Nem is meséltem: tegnap kibújt Kata foga! Kettő jön egyszerre, az alsó középsők, és a bal oldali áttört tegnap, és a jobb oldali is már nagyon ott van. Tök érdekes, h sokáig csak a jobb oldali látszott.
Gabkáéknál voltunk épp, beszéltünk homeoorvos anyósával Samuról, és ott vettem észre. Ja és kata nagyon-nagyon nyűgös volt, csak kézben akart lenni, ami aztán nagyon nem jellemző rá egyébként.

erpé

erpé gratula a fogacskához!!

csibb Neked meg a leányzódhoz!!! ujjkaparászás nekem is új, ilyen nem volt..én a bőrt rágom néha a körmöm mellett :oops: mint papillon anno.

Betti
KépKép
queen-bee

Rossz éjszakákat sajnálom mindenkinél. Nekem egy szavam sem lehet.... :oops:

Leeséseket télleg nem lehet megúszni, sztem nincs olyan gyerek, aki ne esett volna le. Előbb utóbb, mindenki esik... :evil:

Erpé, gratula fogacskákhoz!!!! ÉS mit mondott Gabka anyós???? Bejelöltelek iwiwen. Megtaláltalak téged is! :wink:

Bababi, bnődet annyira sajnálom...olyan szörnyűek ezek a dolgok.... :cry:

Mi megyünk ma korizni!!!!!!!!!!!! Remélem lesz jég ebben a tavaszi időben!!! :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

hát azt meg nem is mondom, hogy Döme legújabb képessége az "r" hang, hosszan ropogtatva?! :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Akkor nem kell majd logopédus!!! :lol:

Szonja tegnap óta ezeket ismétli: "baba, bebe, bab" Felváltva, és közben kidugja a nyelvét....nagyon édi! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Húúúú, hát a fájdalomcsillapítóktól sem változik a helyzet. Már mindent próbáltam.... Rajtam túlnőtt ez a dolog, szóval úgy döntöttem jöjjön az alternatív vonal. Ma megyek kineziológushoz. Remélem estére bölcsebb leszek.... :? :?

Minden babónak nagy gratula! Nagyon ügyesek!

Csibb: Örülök, hogy csupa jót hallottál és szerintem nem meglepő, hogy Fanni az óvónéniknek (is) a kedvence! ;) :P

Peti 3 órája babysitterrel van és minden rendben... Legalábbis azt hallottam a telefonban... :roll: Most megyek haza! 8) Nagyon aranyos a pótnagyi!

Katka

katka22

Katka, örülök, ha beválik az új bébiszitter! És remélem, a kineziológus segít!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka: ez tök jó akor nem is bébiszitteretek van hanem nagymamátok... :) Már én is gondolkodom ilyenben. Ugyanis anyuék 70 fölött vannak már és a tesóméknak 2000-től annyit segítetek, hogy a fényképeket is nézve látom mennyire megőszültek és megfáradtak. A Norbi anyukájának meg csak az az unoka létezik akivel együtt lakik. Én nem ismertem a nagyszüleimet és ez nekem mindig hiányzott sosem tudtam azzal az infoval mit kezdeni amikor valaki azt mondta, hogy az egész nyarat a nagyszülőknél töltötte. Anno, mert most meg már dolgozniuk kell...

De azért ugye Csibb valamennyire hitelesen hangzik, hogy részvétem a nagymamád miatt. Apukádnak meg kitartás.

Nekem egy barátnőmnek volt 31 évesen mellrákja és levágták a mellét, közben a barátja otthagyta, a nagyapja meghalt és még a munkahelyén is bírósági per volt ellene is mert a főnőke lelépett és az egész cég gyanuba keveredett. Ennek ellenére bizakodó volt és azt mondta, TÖK jó ugyis béna LÓGÓ melleim voltak most lesz egy szép plasztikázott melle. Most meg már "hivatalosan" papírja van arról hogy egészséges.

Én abban hiszek, hogy minden valamiért történik és tanuljuk belőle, erősödjünk tőle.

Gapka: neked le a kalappal amit nagyapáddal végigcsináltál én ettől félek a legjobban.
A TÚRÓTORTA "álpiskótával" nagyon finom volt. Tudod azt hittem hogy a csokis része piskóta.

Erpé időnként azért vagyok tömör, mert kevésszer vagyok fent és akkor vagy éppen rossz a téma és én örömködöm vagy éppen nem olvassák addig vissza amit írtam és akkor nem reagálnak rá és akkor előjön az "üldözési" mániám hát ezeket itt nem is érdeklem vagy nem hiányolnak. Oroszlán aszcendesel csak tudnám kinek van üldözési mániája. Láttatok már olyat hogy oroszlán menekül

Hanna ügyesen fejlődik 4kézlábas ragadozó lett belőle. Gázol a lakáson keresztül kasul de a felállás még várat magára.
Fog még csak méylen az ínyek alatt és a csőrős poharat ugy néz ki megtanulta használni...

Emese

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Kemse, ha ez megnyugtat, én mingid nagyon várlak ám! :wink: Remélem, tavasztól megint tudunk talizni a szabad ég alatt!

Masut
masut

Katka örülök, hogy bevált a bébysitter!!

Tehuti jó korizást!!

nemlajos Karcsi "berreg" és "kattog", azaz vhogy csettinget a nyelvével :)

Betti
KépKép
queen-bee

Most meséli sógornőm(óvodavezető), hogy bezárták az ovinkat ma :shock: Az orvos 5 gyerektől vesz vérmintát
mindjárt visszaolvasok csak ezt most gyorsan leírtam

Kép

Kép
pgyöngyi

Eszti meg a fogát ropogtatja :shock: holt idegesítő

Katka:sötétben alszotok? Csak egy ötlet....
Kinezológusról számolj be mindenképpen, tudod mennyire kíváncsi vagyok:)

csibb:és ha a kezébe adnál valamit, amit mütyizhet mondjuk? Figyu, holnap fél 11 decatlon? küldj egy sms-t, hogy jó-e

karácsonyi mesének nekem is a pollar expressz jutott az eszembe

Kép

Kép
pgyöngyi

joe: sumamed az antibio
nl: 90 cm nem is sok, a mi pelenkázónk magasabb, mondjuk akkor ügyesen tud esni.
lizivel most jöttünk haza a játsziról, akkorát hintázott, magát hajtotta :shock: ez vmi hintázó ösztön lehet :lol: :lol: :lol: aztán lillával hintázott a laposba, amiben Zita Julcsija is, tényleg, ő is régen írt, nem :?: :roll:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?