Két napig nem voltam jó sokat írtatok!
Bea quados kép nagyon szupi, nagyon csini vagy!
Vica a képek nagyon jók! Nimród olyan édes! Nagyon örülök, h rendeződtek a dolgaitok!
Rszg gratula Máté mászásához!
Adryn nagyon szuper lehetett! Én is úgy mennék! Képek nagyon jók és Te nagyon csini vagy!
Moncsi Livi annyira édes!

Kristóf is így mondogatja baba-baba meg mámá mámmá. Jól látom nektek is micis habtapitok van? Örülök, h jól érezted magad a bulin!
Kata gyógyulást Ágicának! Lábujjad, h van?? (az enyém már egész jól) babyszitter megoldódott???
Erpé drukk, h sikerüljön megelőzni a megfázást. Tök jó lehetett a sátras szaunázás (jó ötlet!)
Nemlajos, Kisheli én is ültetem Kristófot, ő is nagyon élvezi!

Én sem akartam de Anyukám elkezdte ültetni és nagyon élvezte most akár 1/2 órát is eljátszik ülve.
Nemlajos Örülök, h jól érezted magad az osztálytalin.
Himlők nekem is megvoltak a bárányhimőt én 22 évesen kaptam el, mikor elkezdtem kiütni aznap a barinőm esküvője volt, (mindenki doki a családban,szülök, testvér, sógor mindkét részről) megnéztek és azt mondták csalán kiütés másnapra már nagyon durva lett elmentem ügyeletre és akkor derült ki, h himlő.
Banloka nagyon rendes a férjed!
Betti nagyon jó ez a kép! Szépek vagytok!
Papillon jaj, ez nagyon nem hangzik jól.

Remélem sikerül vmi megoldást találni. Gyógyuljatok minél hamarabb! Nagyon jók a képek és Lizi, h áll már!!!
Nemlajos, Lilla esést sajnálom. Jó, h nem lett nagyobb baj.
Joe drukk, h ne legyél beteg!
Adryn, Papillon hát a barátnőm szegény ....szombaton is meg vasárnap is voltunk nála, annyira próbál pozitívan hozzáállni, olyan erős lány! olyan rossz nézni, h szenved! pedig ha nem ismered meg nem mondanád, h vmi gond van vele. Mindig vidám mindenkihez van egy jó szava és még ő biztat másokat ha ici pici gondokért elvannak kenődve. Nagyon erős lány! Tüdejét műtik de áttét van a tüdőben, a primer tumor az a combján volt kb.4 éve de mire azt már kivették már volt áttét.
Azóta volt már legalább 6-7 kemoban része meg már az egyik tüdőből vettek ki kisebb gócokat. Most sajnos több is van mindkét tüdőben de az egyik kb.6-7 cm-es átmérőjű, az utolsó kemot kb.3 hete fejezte be ezek szerint nem nagyon hatott.
Tegnap kicsit huzos napunk volt elmentünk vásárolni aztán a barátnőmhöz kb.9-re értünk haza, gyorsan megetettem Kristófot és lefektettem. Kb.fél óra alvás után elkezdett üvölteni és éjfélig nem hagyta abba. Nem tudom mi lehetett mert a tegnap egész nap jó kedvű volt mindenhol mindenkinek mosolygott mikor hazajöttünk még akkor is jókedvű volt, éjféltől aludt reggelig és ma rendben volt minden (kopp-kopp)
Ma este így aludt el
már egyedül eszik
Ja és a tegnap vásároltunk hűtőt meg mosógépet (az új házba) ma meg elkezdtem dobozolni a cuccost. Ha minden igaz hétvégén megkapjuk a kulcsokat. Annyira várom!

De uakkor félek is a költözéstől.
Kicsit sok voltam
Jó éjt!!!