Sziasztok!
Már megint eltűntem pár napra.
Hétvégén Bp-en voltunk ,de végigrohantuk az egészet, építkezéshez intézkedtünk leginkább. Ma jöttünk reggel korán, szegény Réka összehányta magát meg az ülést a Mecsek szerpentinjei után (persze, mert apja hajtott mint őrült megint, és picurkámnak meg ilyen kis vacak a gyomra mint nekem

)
Sikerült Bp-en megfáznia (azt hiszem éjszaka a panelben), úgyhogy éppen volt 2 nap amikor nem szívtuk az orrát most meg megint kezdhetjük elölről. Köhög is rendesen aludni sem bír, óránként felsír, néha nem is sikerül visszaaludnia. Szóval nem olyan rózsás most a helyzet nálunk....
Törpös kép odakint készüt Törökben, SIde-ben voltunk, az Alba Royal-ban. (Ha lesz egy kis időm, írok priviben részleteket annak, aki kéri). Van Dino Club hálózat, és ott annak a területén volt 3 törp.
Fotókat még mindig nem nyomattam fel picasara, de remélem a héten sikerül.
Szisz! jaj szegény Málnus! Csak gyógyuljon meg a pici kezecskéje gyorsan!
Apró! Remélem nem lesz semmi komolyabb gond Levivel. De mondjuk már nem ártana, ha legalább az okot megtalálnák, és lehetne kezelni.
Zsóf! Fel a fejjel! Jó, hogy dokit váltasz, én se maradnék a helyedben! Az szerintem is fontos, hogy figyelj oda magadra! ANe feledd, hogy a te egészséged is számíthat a baba egészségénél! Ketteskére meg nem görcsölni, és akkor hamarabb be is kopogtat a gólyabácsi!
Ági! Nagyon aranyos Lili a fotókon! Szerintem is olyan volt a kedvenc fotódon, mint egy játékbaba! Ügyes, hogy ő is lassan jár már! Babakocsit RÉki is imádja.
Csenge! Édesek a fiúk! NEkem Zsombi közelije tetszik nagyon!
GYED: Akkor asszem tavasszal nekünk is bele kell húznunk, hogy tutira beleférjünk.
Ciklus: Épp ma kapom be az utolsó cerazette-t, utána visszaállok a Marvelonra, mert ugye már nem szoptatok. Nekem gyogyi ellenére is elég össsze-vissza volt a ciklus, de elvileg cerazette-nél nem meglepő.
Lehet jövő héten Bp-en leszünk RÉpával végig, de még nem biztos
Mecsi! Irigylem Áron alvókáját, bár én se panaszkodhatok, mert mióta nem szopizik, RÉka is átalussza az éjjeleket (9-f8-8-ig) Kivéve ma.
Ja, és jbbulást neked!
Barbi! Asszem én visszaolvasáskor csak futólag láttam a játékos képeket, ha van esetleg még olyan amire nem érkezett jelentkező (és nem az állatos fatébla-berakós, mert olyan van), akkor küldj, nekünk is vmit lécci!
Adri! Örülök a jó hírnek! Nagyon édes Dorca a fotókon a göndör kis hajával! Építkezés ügyében átérzem a problémádat, mondjuk nekünk annyiból könnyeb, hogy nem ott helyben lakunk. Persze épp ezért nehezebb és lasabban is haladunk. Nem egyszerűígy se úgy se az tuti.
Na megyek, mert apja reklamál.... Jó éjt!