A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Utólag is boldog Petra napot!! :)

Szilvi,
nem csodálom, hogy csak a csap alatt érezte jobban magát a kezecske... :(

Felícia, eddig nem adtam tanácsot, és ezután sem akarlak befolyásolni. Az internetes oldalakon valóban könnyebben találsz párt, de azért vigyázz nagyon, nehogy kihasználjanak! Bár gondolom, nem vagy elveszett lélek, tudsz magadra vigyázni! ;)

Zsófi,
sok hajrá doki és baba ügyben!!

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Köszönjük az érdeklődést, sajna nagyon nem jól. Sokáig gondolkoztunk hogy ma menjünk-e a Heim Pálba, de ugye egy hét múlva lesz pont egy éve, hogy ugyanígy hétvégén kerültünk be a kórházba és hát nem kívánom senkinek sem a hétvégi műszakot. :cry: Beszéltem a dokinkkal, ő is a hétfőt mondta. Ráadásul tegnap tudtuk meg, egyáltalán nem igaz, hogy akit egyszer pylorussal műtöttek, onnantól ilyen baja nem lehet, hegesedés, meg egy csomó szövődmény miatt bármi megeshet.
Szóval tegnap 15 darab kölesgolyó volt az egész napi kajánk és 2 dl víz, slusz. Amúgy semmi nem megy le a torkán, azonnal öklendezik, fullad a kicsi fiú. Már a víztől is, ha 20-30 ml-nél többet akarunk egyszerre.
Most félóránként itatgatjuk, persze pont most hétvégén jöttek unokatesók szétverni egy régi ólat a kert végében, így az udvar kb. csupa sitt. De ha most nem akkor csak tavasszal lehetett volna.
Én meg iszonyúan várom a hétfőt, és olyan kegyetlen lassan telik minden egyes rohadt perc. :cry: :cry: :cry:

Nos, velünk ez a helyzet.

Petrák, Isten éltessen Benneteket!

Barbi, nekem fogalmam sincs, miket kértek már, visszakeresni meg most nem tudok, csak 3 percet lopok magamnak, de ha marad vmi jó fa játék, akkor megkérlek, azt is küld el. Nekünk ha jól emlékszem a képeidre, olyan állatos fa kirakónk van. Ami egy fatábla és van rajta 6-8 állatfigura, amit bele lehet helyezni.
Az árat meg Te döntsd el, priviben megbeszéljük. Köszi

Szisz, tényleg csunyus Málna kezecskéje, remélem már javulóban!

Na, szaladnom kell, nyűglődünk.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, nagyon sajálom Levit, remélem nem lesz semmi komoly gond, és kihúzzátok hétfőig... Majd írj ha van valami fejlemény :!:

Zsófi, Neked is drukkolok, remélem a másik doki jobb lesz :wink:

Mi megvagyunk, Sziszkáék voltak nálunk tegnap, még egyszer köszi a látogatást :)

yuyu79

sziasztok!

nem olyan régen értünk haza! voltunk szomszédolni, meg játszón! aztán Beni ebédelni sem volt hajlandó, már olyan fáradt volt. gyors pelus csere, pár falat kaja, pár korty víz, aztán alvás! remélem, hogy kipiheni magát! ;)

amúgy nagyon csalóka az idő! meleg van a napon, de a szél kellemetlen tud lenni... szóval rétegesen kell öltözködni!

Dia, hát mi csak úgy 1 évre mennénk ki... szóval nem hinném, hogy azt annyira megszokná Beni! többre nem nagyon vállalkoznánk, vagyis férjem nem akar több évet külföldön tölteni!

Aproo, kitartást! :( francba, hogy ilyen rosszul van Levi! remélem, hogy nem a műtéthez van köze, és valami szövődmény... kívánom, hogy semmi komoly ne legyen!

Mecsi, Dia, én is a Szt. Imrében szültem, sajnos olyan nem fizetős dokit tudok csak, aki nem vállal szülést, én hozzá járok, ha mennem kell SZTK-ba, amúgy meg a másik doki, aki otthagyott a szarban a szüléskor, ő már nem rendel az SZTK-ban, csak magánban. Lei szült nála. úgyhogy sajna nem tudok ebben segíteni nektek! :(

nem tudom, hogy a délutáni programunk micsoda, majd még kiderül... mindenkinek szép napot és jó hétvégét!

sophie27

Megint nem találom a privijeimet, a fene se érti ezt. Dögrováson vagyok. :(
maass

Barbi én küldtem privit megint :wink:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Aproo, sajnálom szegény Levit, remélem hamar kiderül mi a gond és meggyógyul.

Sziszka, hát ez elég csúnya, remélem azóta már sokkal jobban néz ki Málnus keze.

Ági, milyen volt a skanzen? :)

Adri, nagyon jó lesz a házatok!

Barbi, nem semmi sztoriaid vannak, mind az iskoláról, mind az ott élő emberekről. Hogy bírod ezt a környezetet? Említetted, hogy sokfelé járkálunk, azt hiszem hozzád képest van még mit fejlődnöm :D

Zsombi egyedül ivott ma pohárból, nagyon ügyi volt!

Néhány kép még, aztán mnennem kell, esti műszak, fektetés..
Voltunk az elmúlt napokban gyerekvasútazni, dédinél, megtörtént Zsombi beavatása :) az első bobozás, nagyon bejött neki, meg egy elmélyült gyurmázós kép.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Apróka, kitartást Nektek, és fel a fejjel!! Bár könnyű ezt mondani...:(

Csenge
, nagyon jók a képek, főleg az utolsó!! Nagyon jó tesók a fiúk! Aranyosak! :)

k.a.t.i.c.a

Csenge bobozás nagyon szupi lehetett élvezték a manók?

Megcsináltam a kuglófos csirkét de némi változtatással, még Áron is csak úgy zabálta , olyan jó ízűen ette. HÁt ezért érdemes főzni :D

kevés volt a hús ezért őzgerincbe sütöttem
a csirkét borsos mustáros pácba tettem
csemegekarajt és bacont is tettem bele és a végerdmény
így készült
Kép
ilyen lett
Kép
tálaltam :D
Kép

Barbi ismént ment egy privi :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Húúú, Mecsi, ügyes vagy! Nagyon étvágygerjesztő!! :) Megyek is reggelizni! :D

k.a.t.i.c.a

Mecsi basztikulár ilyen kép fogadjon korán reggel! :twisted: :lol: mikor főzől nekem? :wink:

Csenge jaj annyira nagy az összhang köztük :lol: imádni valóak.

Aproo juj szegény kicsi fiú! remélem hamar túllesztek rajta!

Névnaposoknak utólag is cupp!

Szép napot!
Vendég

Jó reggelt!

Mecsi,
Aztaaaa de jól nézz ki!! :D Mennyi csirkemell kellet hozzá? A húsok között is van karaj meg bacon vagy csak a tetején?

Csenge,
Tényleg nagyon aranyosak együtt a fiúk!! Jajjj de jó a bob-os kép is!!Ez melyik pálya?

Zsófi,
Szüleim is csak egy pár évre akartak kimenni, aztán lett belőle majdnem 20 év! :shock: :)

Köszi a dokis infót! Hát akkor úgy látszik a Szent Imrében csak nagypályás magánrendelős dokik vannak! :roll: Mégis kb mennyit kell fizetni egy vizsgálatért, pl egy ultrahangért vagy ctg-ért? Mondjuk én a klinikán is mindig adtam a dokinak valamennyit, de sosem többet mint 5ezer, de ő sosem mondta hogy kér de azért mindig elfogadta....

Kép
Kép
dia123

Mazska,
Akkor végül lesz tali nálatok a jövő héten? Csak mert az egyik volt kolléganőm szeretne eljönni hozzánk, már ő is otthon van mivel néhány hét múlva megszül, és pont a keddet mondta csak nem tudom hogy akkor lesz-e a tali. Ha igen, akkor vele inkább egy másik napot beszélünk meg. Köszi! :)

Kép
Kép
dia123

Mecsi, nyam-nyam :)

Nagyon tetszett Zsombinak a bobozás, ez a pálya az Egér út és a 7-es út találkozásánál van, egyszerű, de jó. És picurokat is felengednek, 3 éves korig fizetni sem kell.

Ma a vasúttörténeti parkban voltunk, nagyon szép idő volt és jó programok.
Holnap meg lehet, hogy megyünk megint állatkertbe, úgyis be kell mennünk a belvárosba (Zsombinak lesz kontrol hasi UH-ja). Zéti minden nap kérdi, hogy mikor megyünk már állatkertbe :) Van kedve valakinek csatlakozni hozzánk? 10-12 körül érkezünk, attól függően mennyit kell várni a klinikán... Zárásig ott szoktunk lenni.

Dia, nekem női magán nődokim van a Szent Imréből. Sajnos nem olcsó, de nekem sokat ér, hogy időre megyek, nem kell várni és odafigyel rám. Egy alkalom 8e, UH plusz 2.
Vendég

Sziasztok!

Apró, remélem nem azért nem jelentkezel, mert szegény Levi rosszabbodott, annyira aggódok értetek! Légyszi írj valamit...az is nagyon durva, hogy újra kiújulhat :(

Csenge: szuperek a képek, nekem a gyurmázós tetszett a legjobban :)

Mecsi, nagyon szuperül néz ki!

Julcsi, talán ma jönnek a képek, összekapom magam :)

Rólunk, ma lett volna az első nap, hogy levehetjük Málnus kezéről a kötést, azaz tegnap, de kudarcot vallottunk :( Este annyira megijedt a gondolattól, hogy semmi nem védi a kezét, hogy nem mert aludni, csak zokogott, és miután már 3/4 órája nem bírtuk megvigasztalni, bekötöttem...két perc múlva aludt.
Na, gondoltam, akkor majd reggel...most nem is esett annyira kétségbe, kicsi sírás után elindult játszani, viszont annyira erősen szorította ökölbe 3 órán keresztül, hogy amikor megnéztem, teljesen be volt fülledve a seb, és újra felpuhult az egész bőr, ami már egyébként egész szép kérges volt, szóval megijedtem, és délben újra bekötöttem :( most kicsit tanácstalan vagyok, egy helyen nagyon mély a seb, az még ma is gennyezik, a többi viszont szépen gyógyul...valaki kérdezte a száját, még egy hétig kell ecsetelnünk a förtelmes lilával, és bár most semmi nincs a szájában, azért kell mert eddig ahányszor abba hagytuk, újra kiújult, most ezerrel immunerősítünk, hátha elmúlik....

Na megyek fürdetni :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, és Mecsi köszi :wink:

<
sziszka78
Tolna

Barbikám, most olvastam a leveled, igyekszem válaszolni ma :)

<
sziszka78
Tolna

Húúú csajok, voltam ma kangoo órán, hát nem volt semmi! Néhányszor azt hittem hogy vége, kész, meghalok, de aztán valahogyan csak végig csináltam! :D :D Így utólag jól is esett!

Sziszka,
Szegény Málnus! Hát akkor még néhány napig talán bekötve kell hagyni. Az is lehet hogy ahogyan hegesedik meg gyógyul a sebe, húzódik a bőr körülötte, ezért is szorította ökölbe meg kinyújtani kellemetlen, nem? Jobbulást neki!!

Aproo,
Tényleg jelentkezz, aggódunk ám Leviért!

Csenge,
Jaj tudom, ott laktunk nem messze régen, voltunk is párszor ott bobozni! :) Amúgy mi a Sz. Imrés dokid neve? És hozzá hogy kell bejutni?

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Koszonom a nevnapi koszonoteseket - nem voltunk itthon a hetvegen, azert nem jottem. Lementunk nagymamamhoz, Szegvarra - Laura nagyon elvezte, setaltunk a Tisza-parton, lattunk sok-sok allatot, kacsat, kakast, tyukokat - jol el is faradt. Mi meg el tudtunk menni egyet furodni, nagyon jol esett. :)

Aproo - jobbulast Levinek, remelem minden rendbe lesz!
Malnus kezenek is jobbulast!

Tali: igen, varlak benneteket - 12 utan johettek nyugodtan. Kik jonnek vegul es kb. mikor?

Barbi - koszi a jatekokat elore is - ami jut, az teljesen jo, ha csak egy darab is :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Megjöttünk a csavargásból, szombaton a skanzenben voltunk, idén már másodszor, mert annyira megtetszett, hatalmas és tényleg nagyon élethűen meg vannak csinálva a tájegységek jellegzetességei, olyan mintha visszarepültünk volna az időben, végre valami amit szépen megcsináltak és rendbe is tartanak!!! Teszek fel néhány képet kedvcsinálónak.
Vasárnap a barátainknál voltunk, ahol van egy fél évvel idősebb kislány. Istenien eljátszottak egész nap, ez volt az első olyan találkozásuk, hogy lefoglalták egymás. Nagyon élveztük, csak figyeltünk, hogy mit magyaráznak össze vissza egymásnak babanyelven. :)

Kép Kép Kép Kép

Annyira megnyugodtam a ciklusom miatt, hogy gyorsan meg is jött :D köszönöm a hozzászólásokat :D

KépKép
columbine

és akkor a reakció:

Dia, úgy tudom, te sem laksz messze, ha van kedved valamikor találkozni, szólj, délutánonként mi rendszerint ráérünk! Nagyon szívesen megismernélek személyesen is és a doki ügyről is beszélhetnénk, láttam, hogy Sz.Imrében gondolkozol. :)

Kata, örülök, hogy sikerült a munkahelyeddel így megegyezni, nagy szerencséd van, hogy visszavárnak!

Csandi, tali valamikor?

Zsófi, szerintem nagyon szuper ez az Anglia projekt, csak hasznotok származhat belőle!! Ha a Csanád nem menne olyan vad helyre, mi is mehetnénk...

Mecsi, privi ment! Csillivilli lett a konyha?

Barbi, nem írtál, nem jött össze a szombati turnus? Hogy vagytok? Remélem gyógyulóban!!!

Apró, remélem Levi jól van! Írj, ha tudsz!

Andi , szuperek a képek, Zsombi egyre szőkébb, fested a haját :D ?

Mecsi, nagyon ínycsiklandó a kaja!!

Mazska, én még sajnos nem tudom a holnapot, CsengeAndival kell egyeztetnem, ő autóval jön elvileg és akkor nem kéne bkvzni.

Sziszka, nagyon sajnálom a kis kezecskét, gyógypuszit küldünk rá!!!

KépKép
columbine

Sziasztok!

Képek a Julcsis minitaliról, annyira édesek voltak a csajok :) Málnusnak újdonság volt a járóka, persze ha lenne itthon, akkor tuti nem akarna belemenni. Eni pedig annyira élvezte a gyerektársaságot, hogy perceken keresztül hangosan kacagott Málnusnak, nagyon édes volt.

Itt szeretném azt is elmondani, hogy Julcsi, nagyon szép kismama, és így 16 hetesen alig van pocakja, nagyon csinos :)

Kép Kép Kép

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Köszönjük az érdeklődést!

Ma reggel Heim Pál, mert még mindig max 100 milli megy le kajálásonként. De azért a szombati egész napos 15 kölesgolyót nem lehet überelni.:-(

Bélelzáródás nincs, kaptunk egy jó nagy adag sugárzást, de legalább ez kipipálva. Jól csinálhattunk vmit, mert átlag 7-8 óra a várakozási idő, mi meg 2 óra alatt végeztünk. (Pedig nem is mondtuk, hogy Peti doki!)

Szóval a főorvos azonnal behívott, megnézett mindent, akkut baj nincs egyenlőre, lezsírozott nekünk egy jövő csütörtöki hasi uh-t( átlag idő min. 1 hónap, szavunk sem lehet) és addig ezer vizsgálat itt Miklóson, vérvétel, vizelet, széklet. Közben jó kis kiütéseink lettek alhason, szóval még akár allergia is lehet.

Vagy egy nagy adag oroszlános hiszti, akkor meg nem tudom mi van. Pszichológushoz azért nem vinném, de ha ennyire nem megy másképp még az is lehet, vagy egy jó nevelési tanácsadó.

Mindenesetre be akartak fektetni a gasztróra, de ugyanezeket a vizsgálatokat végezték volna el, csak egy újabb trauma lett volna, így azt passzoltuk. Most várunk eredményeket. A fődoki kész volt, mert elképesztő akaratos durcit levágott az úrfi. Meg is jegyezte hogy elesettnek mindenesetre nem tűnik. Ja, mondtam, szombaton is a 15 kölesgolyóval végigasszisztálta az egész hátsó kert rombadöntését (csirkeólat bontunk) 4 órán keresztül meg nem állt. Ki érti ezt?

Szóval okosabbak nem lettünk, egyenlőre várunk és rágjuk a 10 körmünk. Már ami még maradt a hétvége után.

Mazska, sztem tuti nem fertőzünk, de minél előbb mennék a vizsgálatokra, így nagyon köszönjük a meghívást, de most passzoljuk. remélem egy másik alkalommal azért összejön!
Zsófi, Ti meg remélem meg tudjátok oldani a kocsit. Ugye??
Tényleg bocsi a teló miatt, de este nagyon későn értünk haza, reggel vettem csak észre. Ha túlvagyunk mindenen, jövök. Nem tudod véletlenül Gyártelepen csinálnak picúroknak vérvételt, vizeletet, széklettenyésztést? Jó lenne ha csak ide kéne átugrani!

Képek nagyon szuperek mindenkinél, mi is tervezünk egy nagy októberi napsütéses kirándulást, ha ezen túljutunk és nincs nagy baj. De jó lenne! :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hello mindenki!

Én ma nagyon nem jól vagyok napok óta fáj a hasam mintha le akarna szakadni a méhem, ma meg szédelgek, nyomást van a fejembe mint aki náthás lesz vagy nem tudom. Elakartam ma menni nődokihoz hát persze nem sikerül mert az uram ma későn jön haza gyerkőt meg nem tudom hova tenni. :(

Ma áron brutál alvást hajtott végre reggel f7kor kelt apája pelust cserélt megetette és utána f12ig szunnyantott . :shock: :shock:
aztán 2órát játszóztunk és most megint alszik a baba :D

Ági köszi az infot doki ügyben eddig csak te írtál ha kérhetném még a többiektől esetleg hogy írjanak lécci!
Nagyon édes Lilikisasszony, és nagyon szép helyen voltatok ,ezek a képek a skanzennél készültek?. Én imádom az ilyen házakat van egy sajátos hangulatuk :)
Konyháig sajnos nem jutottam el a hasam miatt :( de a szőnyegek tiszták és a szekrények is .

CSenge én gyűjtöm a dokis infókat az ár nem számít ha jó az orvos, amúgy nekem is váltanom kell. Ha kérhetnék nevet elérhetőséget lécci. köszönöm.

Boni főzök én neked bármikor de sokmindent sajnos nem tudok :(

csirkés kajcsi :
Örülök hogy ilyen nyálcsorgatósra sikerült az ebédem , én nem győztem betelni vele. Aki szeretné még a receptet küldjön nekem emailcímet mert sokaknak még nincs meg vagy még nem mentettem el azért ne tudtam elküldeni. :)
Dia én egy csirke melléből csináltam először kettévágtam lapjában és utánna csíkokra. a rétegelés: csirke-karaj-metélőhagyma-sajt-tojás-bacon- fűszerek-csirke-sajt-bacon

Sziszka én nem vagyok orvos de ha csak vékonyan gézzel bekötöd akkor szellőzik és védi is kicsit a kezét és talán neki is megnyugtató a tudat hogy rajta van. a lányok pedig nagyon édesek együtt!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Aproo jobbulást Levikének! Nagyon drukkolok hogy ne legyen semmi komoly :wink:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Mazska,
Jaj de jóóó, mi megyünk! Férjem hazaszalad majd ebédelni, aztán elvisz bennünket hozzátok aztán majd hazafelé elhoz. Sztem fél1-1 között ott leszünk. :D Elküldenéd majd a számot légyszi, mert nem találom, új telcsim van és egy csomó szám elveszett az átállásnál. Köszi! Ja, sajnos Kristi nem tud jönni.

Ági,
Jaj de jók a képek!! Nagyon szépnek tűnik ez a skanzen! Persze, szuper lenne talizni! Ti is erre laktok a 18 kerület környékén?? Oké, doki ügyben meg akkor majd még beszélünk, mert nagyon szeretnék a Szt Imrében találni valaki jót!

Mecsi,
Szegény! Jobbulást neked!
A receptet majd be is tehetnéd a 2008-as babavárók receptjei közé! :wink: Biztos megfogom csinálni hamarosan ezt a kajcsit!!

Sziszka,
Nagyon édesek a képek! Biztosan nagyon szép kismama Julcsi! :)

Aproo,
Szorítunk Leviért, remélem tényleg semmi komoly!!! Majd írd meg a fejleményeket!Addig is kitartást!!

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Apró, tudom, hogy ez nem vígasztal meg, de Málnus még soha életében nem evett meg semmiből 100 ml-nél többet, és gyönyörűen fejlődik, a Rotán kívül még megfázva sem volt...lassan ugyan, de a súlya is nő...remélem, hogy Levinek is csak ilyen napja volt, és rendben lesz minden!

Mecsi, neked akartam még írni, hogy én is úgy terveztem, hogy itthon leszek 3 évig, szóval akkor már ketten lennénk...bár amit Dia írt az most kicsit elkeserített...valamiért azt gondoltam, hogy ha letelik a 3 év, akkor újra ugyanannyit kaphatok, mint mint most, én naív... szóval most kicsit elgondolkodtunk, lehet, hogy kicsit előre hozzuk a kistesó projektet, ti tesót nem akartok?

Ági, szuperek a kedv csináló képek!!!!

mennem kell, sírás van....

<
sziszka78
Tolna

Aproo - jobbulast Levinek - remeljuk hamar tul lesztek rajta es utana osszehozunk majd egy talit!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska, most beszéltem az Andival, holnap nem tudnak menni, mert angol órája lesz Zétinek, így sajnos nincs akivel elmenjünk.

Dia, mi a 11. kerületben lakunk, valamiért azt hittem, ti is errefelé :) de sebaj, azért összehozhatnánk valamit!!!

Mecsi, jó nagyot aludt Áron!! Éjszaka is ilyen jól alszik? Mi még hadilábon állunk, az éjszaka egy nagy szopinak tűnik néha :D
A képek mind a skanzenből valók, én is imádtam nézegetni ezeket a házakat, mi biztos megyünk még oda sokszor. Remélem a pocakod jobban van!

Sziszka, nagyon édesek a csajok!! Gyógyul Málna keze? Puszi neki!!

Apró, jobbulást Levinek, örülök, hogy nincs nagy baj!!

KépKép
columbine

Agi, tudom, ezt mar beszeltuk az Andival. Majd vele egyeztetunk masik napot es akkor ti is csatlakozhatnatok hozzajuk :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska,
Ezen a héten gondoltad a talit Andiékal csak egy másik napon? Mert nekünk is jó egy másik nap, így egy napon menne mindenki és nem kellene külön-külön fogadni vendégeket, gondolom a munkád miatt ez nem mindegy. Szóval nekünk a holnap is jó de akár egy másik nap is, férjem itt dolgozik közel, eltud vinni ebéd után bármelyik nap :wink: Ahogyan neked jobb! :)

Kép
Kép
dia123

Ági,
Nem, már nem a 11 kerben lakunk, viszont 8 évig ott laktunk! Most anyumék laknak ott, az Etelén, de mielőtt hazaköltöztek volna Magyarországra addig mi laktunk ott. Nagyon szerettem a környéket, szép lombos meg minden ott volt a közelbe, piros 7-esel mindenhová el lehetett jutni hamar! :) Na persze, azért talizhatunk, összehozzuk! :D

Kép
Kép
dia123

Hát nem vagyok jobban pedig dupla zokniba vagyok, melegvizes pancsi, kamilla tea, remélem nem petefészek gyulladásom van :? itt a telepi anyukák már riogattak biztos jön a kistesó :wink: :wink: :shock: Na persze inkább most még ne.
De amúgy Sziszka kérdésedre válaszolva szeretnénk tesót de fogalmunk sincs, hogy biztos akarunk e. Szóval vagy lesz vagy se, és igen így Dia soraiból kifolyólag lehet előbb kell elgondolkodni ezen a tényezőn.
Gyedet azt meddig fogunk kapni? Ezek szerint addig kell terhesnek lenni amig ezt a nagyobb pénzt fogjuk még kapni?

Dia elküldtem mailba a husis recit mert pps formátumba kaptam és így nem tudom berakni a topikos receptekhez.

Ági igen Áron képes ilyen nagy alvásokra aztán éjszaka is szunya. MOndjuk lekopogom mi már elég régóta átalusszuk az éjszakát, de főleg azóta amióta bevezettük fürdés előtt a főzelékes vacsorát és fürdés után még tápi. Igaza volt a dokinőnknek aki azt mondta a babák úgy működnek ha tele van a hasuk akkor alszanak! Nálunk ez bejött.
Persze néha kis húsgombócnak látom a tökit de annyit mozog hogy nincs feleslegünk.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, nekem is elküldenéd!
tegzes.szilvia@gmail.com

Köszönöm...bárcsak nálunk is működne, hogy jól megtömöm, aztán szunya...talán egyszer ennek is eljön az ideje, de ehhez képest már csak max 3-szor szopizik éjszaka.
Mecsi, erre talán Dia tudna válaszolni, én is most halottam ezt tőle először...

Mazska, a héten talán mi is megyünk Pestre, ha másik nap lenne, akkor lehet, hogy mi is csatlakoznánk, de még nem tudjuk a pontos napot, csak a remény legyen, hogy még van esély :)

Kellemes éjszakát mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Aproo sikerült már beszerezni kismotort?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziszka ment a mail. :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, Sziszka,
Azt az infót az egyik barátnőm szerezte, mivel neki most aktuális volt nagyon. Én tulajdonképpen be copyztam ide ami ő írt, de elvileg ez a legfrissebb infó. De Zsófi is írta, hogy neki is van olyan doksi, ami aktuális és ránk vonatkozik, azért én még leellenőriznem azzal szemben amit a barátnőm írt, és ha egyezik akkor az a tuti. Viszont az mindenképpen tény és való (sajnos), hogy ha nem mész vissza dolgozni a két baba között, akkor csökkentett Gyed-et kapsz. :roll:

Mecsi,
Ha felfáztál vagy odalenn valami hasonlóféle bajra gyanakszol, próbáld ki a tőzegáfonyalevet (Cranberry Juice) vagy kapszullát (Cran-c). Csodákra képes! A levet a Tesco-ba (nagyobb Tescoba) lehet kapni, elég borsos ára, 400-valahány ft/l, de megéri! Kapszulát pedig bioboltokban meg talán patikában. Infó róla:
http://www.pharmafort.com/k%C3%A9sz%C3% ... _cranc.htm Jobbulást!!

Kép
Kép
dia123

Sziszka,
Az tök jó lenne ha jönnétek, remélem összejön végre a tali Mazskáéknál! Már úgy sajnálom hogy mindig közbejön valami! :(
Nekünk is jó bármely nap, kivéve a szerda mert Virágot vinnem kell Dévény tornára, reményeim szerint utoljára! :)

Kép
Kép
dia123

Mecsi,
Köszi a receptet!! Nyammm! :D

Kép
Kép
dia123

Dia köszi!

Ki amúgy itt a legrégibb topiklakó? Áginál láttam 2007es csatlakozást :shock:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Már megint eltűntem pár napra. :cry:
Hétvégén Bp-en voltunk ,de végigrohantuk az egészet, építkezéshez intézkedtünk leginkább. Ma jöttünk reggel korán, szegény Réka összehányta magát meg az ülést a Mecsek szerpentinjei után (persze, mert apja hajtott mint őrült megint, és picurkámnak meg ilyen kis vacak a gyomra mint nekem :cry: )
Sikerült Bp-en megfáznia (azt hiszem éjszaka a panelben), úgyhogy éppen volt 2 nap amikor nem szívtuk az orrát most meg megint kezdhetjük elölről. Köhög is rendesen aludni sem bír, óránként felsír, néha nem is sikerül visszaaludnia. Szóval nem olyan rózsás most a helyzet nálunk....

Törpös kép odakint készüt Törökben, SIde-ben voltunk, az Alba Royal-ban. (Ha lesz egy kis időm, írok priviben részleteket annak, aki kéri). Van Dino Club hálózat, és ott annak a területén volt 3 törp.
Fotókat még mindig nem nyomattam fel picasara, de remélem a héten sikerül.

Szisz! jaj szegény Málnus! Csak gyógyuljon meg a pici kezecskéje gyorsan!

Apró! Remélem nem lesz semmi komolyabb gond Levivel. De mondjuk már nem ártana, ha legalább az okot megtalálnák, és lehetne kezelni.

Zsóf! Fel a fejjel! Jó, hogy dokit váltasz, én se maradnék a helyedben! Az szerintem is fontos, hogy figyelj oda magadra! ANe feledd, hogy a te egészséged is számíthat a baba egészségénél! Ketteskére meg nem görcsölni, és akkor hamarabb be is kopogtat a gólyabácsi! :lol:

Ági! Nagyon aranyos Lili a fotókon! Szerintem is olyan volt a kedvenc fotódon, mint egy játékbaba! Ügyes, hogy ő is lassan jár már! Babakocsit RÉki is imádja.

Csenge! Édesek a fiúk! NEkem Zsombi közelije tetszik nagyon!

GYED: Akkor asszem tavasszal nekünk is bele kell húznunk, hogy tutira beleférjünk.

Ciklus: Épp ma kapom be az utolsó cerazette-t, utána visszaállok a Marvelonra, mert ugye már nem szoptatok. Nekem gyogyi ellenére is elég össsze-vissza volt a ciklus, de elvileg cerazette-nél nem meglepő.

Lehet jövő héten Bp-en leszünk RÉpával végig, de még nem biztos :lol:

Mecsi! Irigylem Áron alvókáját, bár én se panaszkodhatok, mert mióta nem szopizik, RÉka is átalussza az éjjeleket (9-f8-8-ig) Kivéve ma. :cry:
Ja, és jbbulást neked!

Barbi! Asszem én visszaolvasáskor csak futólag láttam a játékos képeket, ha van esetleg még olyan amire nem érkezett jelentkező (és nem az állatos fatébla-berakós, mert olyan van), akkor küldj, nekünk is vmit lécci! :wink:

Adri! Örülök a jó hírnek! Nagyon édes Dorca a fotókon a göndör kis hajával! Építkezés ügyében átérzem a problémádat, mondjuk nekünk annyiból könnyeb, hogy nem ott helyben lakunk. Persze épp ezért nehezebb és lasabban is haladunk. Nem egyszerűígy se úgy se az tuti.

Na megyek, mert apja reklamál.... Jó éjt!

panna1

Panna!

Te is tehetnél fel egy-két képet, hogy álltok az építkezéssel!
Rékénak mielőbbi gyógyulást, inkább ő izguljon a lukas póló miatt :lol:

Sziszka!

Annyira sajnálom azt a kis kezecskét! szerintem a millió puszi, amit kap rá gyorsítja a gyógyulást! Én is dobok egyet: Pusz Nagyon édik a minitalis képek! ÚÚÚÚgy taliznék én is veletek! Talán ha egyszer Tolnán taliznátok????

Ági!

A saját házunkhoz építünk hozzá anyumnak, kicsit irigy is vagyok rá, de azért ez félig a miénk is. Már most imádom, csak lenne már kész! Lilikéd naaagyon édia lila ruciban! Imádoma kislányokat ruhácskában! nekünk is sok van!
Skanzen szupeeeer! De jó, hogy raktok fel képeket, legalább virtuálisan eljutok néhány helyre!

Csenge!

Továbbra is nagyon jók a programjaitok, lám hazánkban is vannak még felfedezhető szórakozások!

Aproo!!!

mi ez megint Leviviel? Neeee legyen most már semmi gond! De talán, ha jókedvű, eleven, nem lehet különösebb bej, nem? Én mindenestre nagyon szorítok a jó eredményekért!

Minden betegeskedő babának és anyucinak jobbulást!

KépKép
koadri

Sziasztok!

Dia, Katica es aki meg raer: gyertek nyugodtan ma at, mert mar ugy inteztem, hogy delutan ne legyen ertekezletem. Aztan ha Sziszkaek jonnek, osszehozhatunk meg valamit, bar nem tudom meg en se, hogy a het tobbi resze hogy alakul, mert hetvegen a ferjemnek van szulinapja, jovo heten meg 3 napra Genf-be kell mennem.

Csenge, Agi - veletek meg majd egyeztetunk, hogy mikor jo.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska betegek vagyunk.. :cry: torokfájás, nátha láz nincs .

majd még jövök

pusssz
Vendég

mecsi, ha fölfáztál akkor az urogin(gyógynövényegyveleg)csodákra képes, de ha nem fölfázás, hanem valami más ami nem múlik akkor a mezeizsurlófüvet vegyél patikában.főzetet kell belőle készíteni(5 percig forralni)és naponta 1litert meginni.(ezt elöre elkészítheted reggel)bármivel lehet ízesíteni, de magában is iható.kb.1hétig inni és ezalatt ha nem múlik tuti orvos.bár ha fölfázás szerű akkor biztos hatni fog!!!!
engem nagyon rendbe tett amikor kellett.nagyon szépen átmossa a veséket meg az egész útvonalat ezért hatásos.
remélem neked is segít :wink:
Vendég

sziasztok!

mi is megvagyunk. Csabinak múlik most már az orrfolyása, már nem dugul éjjel az orra.
Két napja pedig olyan jól alszik éjjel, hogy csodálkozom, mitől lehet. De inkább nem kiabálom el, mert már volt ilyen pár napig, aztán megint rosszabb lett. úgyhogy csak csendben örülök. :)

Ági, Dia! Jó lenne végre egy tali itt a környéken. SZóljatok, ha kitaláltok valamit.

Zsófi: a bababörze még áll? Jössz?

Aproo: drukkolok, hogy Levinek ne legyen semmi komoly baja!!

Sziszka: annyira sajnálom Málnust! Tudom milyen lehet, mert nekem baba koromban háromszor tört el a karom, és egyszer meg leforrázta anyukám olajjal. szóval tudom milyen, amikor be van kötve a kis kéz. :( gyógyuljon ő is hamar!
Bátyám két évesen magára öntötte a tűzhelyen hagyott forró teát. Az egész mellkasa leégett, másodfokú égéssel. Olyan sokkot kapott szegényke, hogy megállt a szervezetében a növekedési hormon termelése. 15 éves koráig minden este növekedési hormon injekciókat kellett kapnia. Viszont utána úgy megnőtt, hogy most meg igazi nagy langaléta férfi. Már csak a régi elhalványult hegek emlékeztetnek a múltra. szóval nagyon kell vigyázni a mütyűrökre, mert annyi veszélyforrás van egy lakásban.
lei

Niki! Te is melítetted, hogy kéne talizni! Gondolom Ringatóra nem jöttök mostanában,mert az messze van nektek. De azért valamit veletek is össze kéne hozni!! Majd hívlak!

Képzeljétek!Csabi a játszótéren nagy szerelemben van egy Panka nevű kislánnyal. Állandóan ölelgetik egymást meg puszizkodnak! olyan édesek együtt!megzabálom mikor ezt csinálja. Most egyébként mindenkit ölelget és minden kisgyerekre azt mondja: Baba!

Ma reggel kimondta azt is, hogy APA. Persze apája elolvadt tőle :)
lei

Mazska, rendben!

Adri, én is nagyon szeretem szoknyába öltöztetni, és most, hogy már jár, lehet is jobban, nem kényelmetlen neki. A kedvedért mutatok egy farmerszoknyás képet, nekem ez a kedvencem :) Kép

Mecsi, az Urogin nekem is bejött a felfázásra. A legrégebbi talán CsengeAndi, azt hiszem ő már Zétivel is volt. Huh, mázlid van az alvással, én is megpróbálom tömni Lilit, de nem eszik valami sokat egyszerre.

Sziszka, ahogy írsz Málnusról, tisztára olyan mint Lili, ugyan így nem eszik rendesen, szopizik éjjel egy csomót. Azt hiszem ők eléggé közel születtek egymáshoz, lehet hogy mégiscsak van valami ebbe a horoszkópban? :) Ha jöttök a héten, én is szeretnélek látni!!!

Boni, gyógyuljon a kis Csiga!! Vagy te is beteg vagy?

Panna, majd ha fönt vagytok Pesten, szólj, nagyon régen láttalak már titeket!! Még talán tavaly ősszel, ugye? Megnéztem az emlegetett törpös képet, nagyon cuki!!

Lili tegnap tanult meg igazi cuppanós puszit adni, annyira édes, ahogy csücsöríti a csöpp száját :)

Dia, ha anyukádéknál jársz, és van kedved játszózni, szólj és talizzunk! :)

KépKép
columbine

OK Mazska, beszélünk :)

Holnap sajnos temetésre kell utaznom, jó messze kb 650 km lesz oda-vissza az út, most keszülődök. A gyerekeket nem akarjuk ennyit utaztatni, így egyedül megyek vagy a szüleimmel, majd meglátjuk.

Adri, sajnálom, hogy szegény Dorcával nem tudtok úgy programokat csinálni, meg persze itt Budapesten sokkal több a lehetőség. Én viszont sokat adnék egy kertes házért, meg jó levegőért a gyerekeknek. Az meg itt nincs, legálábbis nem lehet megfizetni...

Tegnap voltunk az állatkertbe (senki nem akar csatlakozni, amikor megyünk :( pedig gyönyörű idő volt tegnap is) Egész héten az állatok napja alkalmából rendezvények vannak, érdemes menni, most van állatbemutató, delfinshow, meg állatetetések is, amik hétköznap már nincsenek. Meg volt vetélkedő is gyerekeknek, Zéti nagyon élvezte, kapott több kis ajándékot is. Tegnap zsiráfot etettünk, a változatosság kedvéért :)

Szent Imre doki: Dr. Kocsis Éva, a Szent Teréz magánrendelőben rendel, XI. Fegyvernek u. 52, tel: 2036797, itt kell időpontot kérni.

Aproo, Zsombi sem eszik valami sokat mostanában, néha egész nap csak pár falat ez, pár falat az. Csinálok főzeléket, mindefélét, azután dobhatom ki. Inkább a mi kajánkból csipeget, de nem mennyiséget. Elég idegesítő, de3 remélem javul majd idővel a helyzet. Remélem, hogy Levinek sincs semmi komoly baja, csak ő is sztrájkol, van ilyen. Írj, hogy mi van vele.

Tegnap kaptunk végre egy nagyon jó hírt is, Zsombinak a májából teljesen eltüntek a foltok! Vagyis felszívódtak a haematómák, ngaoyn örülök! (Meg annak is, hogy nem kell többet a gyerekklinikára járnunk, mert katasztrófa, időpont ellenére mindig legalább 3 órát vártunk, tegnap is nagyon kikészültek a srácok, mire végeztünk.)

Teszek fel még pár képet a vasúttörténeti parkról meg az állatkertről.
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: