sziasztok!
én is vagyok, csak a héten dokitól-dokiig rohangálok!
nem Barbi a legrégebbi babanetes anyucink!? lehet, hogy tévedek!
Aproo, sikerült a labort elintézni!? börze okt. 17-én lesz az EXPO-n, oda még csatlakozhatsz

amúgy itt a sárga házban is lesz börze 10-én délelőtt!!! na!?
a KUSZA progit köszi! lehet, hogy bejátsszuk! meglesem a neten!
Barbi, ne idegeskedj! persze csak a saját nevemben beszélek, nekem igazán ráér a motyó! nem gond, ha pár héttel később érkezik meg! de elhiszem, hogy sok melód volt benne!

nem vagyunk egyformák! sajnos! már arra gondolok, hogy más nem úgy gondolkozik, mint te, vagy én, vagy legtöbbünk. fontossági sorrend, stb.
Ági, nagyon szép kiscsajszi Lili! és olyan szép ruháitok vannak! de tényleg!
Vera, köszi a drukkokat! fodrászom ajánlotta eredetileg a dokit. mondta, hogy hideg élelmet és italt vigyek magammal... kíváncsi leszek!
Lei, persze! szeretnék menni börzére! apával már meg van beszélve, hogy megyünk együtt, aztán ők elvannak a törpivel, amíg anya költi a pénzt...

Csabinak jobbulást! nálunk is van nagy szerelem... Bogi a kis hölgyemény! olyan cukik ők is!
vasárnap voltunk kint a sárkány centerben, vettünk Beninek kétrészes téli cuccot! ugye a kantáros gatyó, és a kabi! na, 98-s méretet vettünk, mondván, hogy alá tudjuk még öltöztetni szegényt, de persze nem volt jó rá!

így tegnap visszavittük, hogy nagyobbra cseréljük, és végül, nem fogjátok elhinni, a 110-s méret lett a nyerő!

okés, hogy kínai, na de azért 110-s... mindegy. nagyon cuki, meg minden, de azért egy ilyen téli ruhával szerintem nem húzzuk ki!

holnap megint turis ruhaváltás... gondolkodom nagyon! de nem tudom, hogy megéri-e ott vásárolni, vagy inkább majd börzén!? ...
velünk amúgy minden okés! nem vagyunk betegek... kop-kop-kop, remélem, hogy nem is leszünk! anyukám most otthon van a derekával, így Benire ő vigyáz, ha nekem dokihoz kell mennem!
jaaaa, és a hét vicce. szedek ugye pajzsmirigyre gyógyszert, mert valami gyulladás van a szervezetemben, de konkrétumot még nem tudtunk, mert nem lettek meg az eredményeim! hétfőn, mikor mentem a kórházba, akkor az asszisztens nőci tök rendes volt, és előkerítette nekem az eredményeimet. a dokim (barom!), azt mondta, hogy a pajzsmirigynek, 1-2 között kell lennie, akkor vállalhatok gyereket... mivel szedem a gyógyszert, most 0,5 ez az érték, így mondta, hogy akkor vegyek belőle csak 3/4-t (én csak 1/2-t szedek), és 1 hónap múlva kontroll. a cukorra most nem is mondott semmit! kész vagyok tőle! szóval várom már a szerdát nagyon, hogy mit mondd ez a másik orvos, aki állítólag nagyon nagy szaktekintély!!!
Sziszka, nagyon jók a fotók! édes a két kis csajszli!
jó lenne találkozni a héten! nézzétek el nekem, de minden nap, kocsi hiányában (apa most azzal jár dolgozni), nem vállalom a bebuszozást, mert Beni iszonyat hisztis mostanában, ha egyhelyben kell ülnie, szóval, ha össze tudunk jönni jó sokan, akkor mi is bebuszoznánk! Mazskáék meg így kocsi nélkül, szinte a világ végén laknak!

sajnálom!
nekünk a csütörtök néz ki eddig jónak! pénteken vendégek jönnek, takarítanom kell! meg védőnőhöz megyünk méreckedni, és ajándékcsomit átvenni! ja, tényeg, a múltkori anyatej világnapi rendezvényen volt olyan, hogy anyatej totó. tök egyszerű kérdések anyatejről, szoptatásról, és engem is kisorsoltak nyertesnek! nem tudom, hogy mit nyertem, de izgi...
kb. ezek vannak!