A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Szóval én vagyok itt a legvénebb :)

Ágikám, mi a mai program ? :)
Vendég

Sziasztok!
Andi !Mi szívesen csatlakozunk állatkertezéshez,de mi csak 3 ig érünk rá.Ha ugy adódik hogy délelőtt mentek csak szólj.
Ági! Nagyon édes Lili a fotókon,nagyon nagy lett mióta nem láttam.
Sziszka!Enikős képek is szuperek(mekkora már az Enikő haja!!)
Zsófi! Holnapra mennnek a drukkok!+++

És akit estleg érdekel:Holnap 10 től ringató (Böszörményi ut 28) első alkalom ingyenes
vera
l.veronika

Sziasztok!

Köszönjük a sok bíztató szót, nagyon jólesik ám!!! :oops: :roll:
Ma próbálunk túlesni a laborokon, aztán meg meglátjuk, várjuk a csütörtököt!

Lei Örülök, hogy Csabi jobban és nagyokat alszik!
Mentek börzézni Zsófival? Most lesz hétvégén?
Pont hordozós klub is lesz, pedig csatlakoztam volna.
Ha esetleg láttok meleg kantáros gatyót és vastag pulcsit (86) jó áron használtan, gondoljatok rám légyszi! Mert az hiánycikk nagyon.

JA és kedvcsináló a környékbelieknek: Campona, KUSZA családi napok és vasárnap ingyenes csiribiri torna azt hiszem 10től, csak be kell jelentkezni, utána meg 11től Halász Judit koncert. Azt hiszem neten lehet jegyet venni, de nem én intéztem. Szuper kis proginak ígérkezik!

Szisz, ha csak egy nap lenne, nem lenne gond, de tudod, azért Levi már 200 körülieket evett és ahhoz képest eléggé nagy visszaesés és már egy hete tart. Málnus meg még sokat szopizik és ugye soha nem eszik nagy adagokat, így nálatok ez ok, de nálunk nem annyira.
Hogy van a pici kezecske?
Gézt sztem csak akkor köss rá (tényleg levegősebb) ha már nem nedvedzik a seb, mert különben beleragadhat, főleg ha mozgatja.

Mecsi, most gondoltam bele, a kuglóf forma baromi nagy, 10 emberes adag. De tök jó ötlet az őzgerinc, sztem 3 emberre elég abba belepakolni. Akkor ezek szerint zöldséget nem tettél bele.
Jobbulást! Én nagyon hiszek a gyógynövényekbe, homeos cuccokban, de bizti elmennék dokihoz, mert baromi sok szövődmény lehet belőle, ha nem múlik és sokat kísérletezel. Szóval sztem ne kockáztass inkább!

Ha Mazskáéknak nem jó, Szisz lehet nálunk is a tali. MO Duna híd-tól 3 km, szóval hamarabb itt vagytok mintha Bp.-re mennétek!
ÉS persze lehet csatlakozni.

Boni tessék meggyógyulni gyorsan!

NA, szaladok a dokihoz.

Sziasztok!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vera, általában már 11 körül ott vagyunk, az már jó nektek? Péneteken lehet megyünk megint, csütörtökön is gondolkodtam, de lehet túl fáradt leszek.
Vendég

Hát lányok nekem lassan, de biztosan kihullik a hajam. A múlt héten volt ugye posta lehetöségem hazafelé. A srác nem akkor indult, mint az eredeti elgondolás szerint és mivel beiktatott egy kitéröt még Bécsben, jóval lassabban is ért haza. Két napig ment... Következésképpen az én kedves unokatesóm, akié a javarész (4 banánosdoboz), nem ment ki a megbeszélt helyre, mert nem olvasta már se a mailjeimet egy nappal korábbról, se a srác sms-ére nem reagált. Most se csomag, se srác, nem tudom elérni és fogalmam sincs, hogy a Balaton melyik csücskében tanyázik. Azt se tudom, hogy a motyó hogyan jut el a címzettekhez, mint a lökött rokon és Ágihoz!? Megáll az ész! Az unokatesóm tudta, hogy jön valaki és azt is, hogy készenlétben kell lennie. Hát ennyit erröl. Én marha meg még vaciláltam, hogy ne postával küldjem-e inkább, akkor senkinek nem kell nekünk szívességet tenni, menni, cipelni, várni, stb. Ez volt az utolsó kísérlet, mert ezt én nem bírom így tovább idegekkel. Mivel én vagyok a küldö, én kérek szívességet, nem nyaggathatom az embereket az ügyes bajos dolgaimmal. Másrészt ha rám bíz valaki valamit és nem érem el a címzettet, akkor addig próbálom elökeríteni, míg nem járok sikerrel, de hogy minden szó nélkül eltünök, mint szürke szamár a ködben, hát azt nem csinálnám. Persze lehet, hogy prózaiak a magyarázatok és a srác kialussza elöször magát a megeröltetö út miatt... Na majd lesz valahogy, csak most kissé sík ideg vagyok, mert baromi sok munkám van ebben a küldeményben.

Mentem is a mérgemet nyelni, aztán a gyerekekért.

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Dávid ma kapta meg a 15 hós oltásait. Egyet a lábába, egyet a karjába. Továbbra sem hízik semmit, viszont már 11 foga van.
Imád kint dekkolni a kutyaházban, belemászik, és ott elücsörög magában, dobol, meg ilyenek... :shock:
Férjem a rózsára abszolúte semmit sem reagált, pedig észrevette, mert mellé pakolt le, de a viselkedésében sem változott semmi, teljesen olyan volt, mintha észre sem vette volna...Magyarán ennyire hidegen hagyom, és szarik rá(m), már bocsánat.
Tegnap volt látogatni, el kellett vele menni sétálni, úgy néztünk ki külsőre, mint egy nagy és boldog család, apa, anya, gyerek+kutya. Pff... Magunkról most nem beszéltünk, nem is lenne már értelme.
Képzeljétek, túl vagyok a második netes randin. Előtte tök jót cseteltünk, utána telefonon is nagyon jól elbeszélgettünk, még a randin külsőre is jobb volt sokkal, mint az első, szóval minden klappolt volna, amíg el nem kezdett nyomulni. Tisztázni akartam vele a helyzetet, erre be is vallotta, hogy most úgy érzi, hogy tök fölöslegesen jött el, mert neki csak olyan nő kell, aki már az első randin lefekszik vele. Na, ide most nem találtam megfelelő szmájlit...

Kép
felicia

Andi!A péntek jó nekünk! :D
l.veronika

sziasztok!

én is vagyok, csak a héten dokitól-dokiig rohangálok! :(

nem Barbi a legrégebbi babanetes anyucink!? lehet, hogy tévedek!

Aproo, sikerült a labort elintézni!? börze okt. 17-én lesz az EXPO-n, oda még csatlakozhatsz ;) amúgy itt a sárga házban is lesz börze 10-én délelőtt!!! na!?

a KUSZA progit köszi! lehet, hogy bejátsszuk! meglesem a neten!

Barbi, ne idegeskedj! persze csak a saját nevemben beszélek, nekem igazán ráér a motyó! nem gond, ha pár héttel később érkezik meg! de elhiszem, hogy sok melód volt benne! :( nem vagyunk egyformák! sajnos! már arra gondolok, hogy más nem úgy gondolkozik, mint te, vagy én, vagy legtöbbünk. fontossági sorrend, stb.

Ági, nagyon szép kiscsajszi Lili! és olyan szép ruháitok vannak! de tényleg!

Vera, köszi a drukkokat! fodrászom ajánlotta eredetileg a dokit. mondta, hogy hideg élelmet és italt vigyek magammal... kíváncsi leszek! ;)

Lei, persze! szeretnék menni börzére! apával már meg van beszélve, hogy megyünk együtt, aztán ők elvannak a törpivel, amíg anya költi a pénzt... :) Csabinak jobbulást! nálunk is van nagy szerelem... Bogi a kis hölgyemény! olyan cukik ők is!

vasárnap voltunk kint a sárkány centerben, vettünk Beninek kétrészes téli cuccot! ugye a kantáros gatyó, és a kabi! na, 98-s méretet vettünk, mondván, hogy alá tudjuk még öltöztetni szegényt, de persze nem volt jó rá! :( így tegnap visszavittük, hogy nagyobbra cseréljük, és végül, nem fogjátok elhinni, a 110-s méret lett a nyerő! :D okés, hogy kínai, na de azért 110-s... mindegy. nagyon cuki, meg minden, de azért egy ilyen téli ruhával szerintem nem húzzuk ki! :( holnap megint turis ruhaváltás... gondolkodom nagyon! de nem tudom, hogy megéri-e ott vásárolni, vagy inkább majd börzén!? ...

velünk amúgy minden okés! nem vagyunk betegek... kop-kop-kop, remélem, hogy nem is leszünk! anyukám most otthon van a derekával, így Benire ő vigyáz, ha nekem dokihoz kell mennem!

jaaaa, és a hét vicce. szedek ugye pajzsmirigyre gyógyszert, mert valami gyulladás van a szervezetemben, de konkrétumot még nem tudtunk, mert nem lettek meg az eredményeim! hétfőn, mikor mentem a kórházba, akkor az asszisztens nőci tök rendes volt, és előkerítette nekem az eredményeimet. a dokim (barom!), azt mondta, hogy a pajzsmirigynek, 1-2 között kell lennie, akkor vállalhatok gyereket... mivel szedem a gyógyszert, most 0,5 ez az érték, így mondta, hogy akkor vegyek belőle csak 3/4-t (én csak 1/2-t szedek), és 1 hónap múlva kontroll. a cukorra most nem is mondott semmit! kész vagyok tőle! szóval várom már a szerdát nagyon, hogy mit mondd ez a másik orvos, aki állítólag nagyon nagy szaktekintély!!!

Sziszka, nagyon jók a fotók! édes a két kis csajszli!

jó lenne találkozni a héten! nézzétek el nekem, de minden nap, kocsi hiányában (apa most azzal jár dolgozni), nem vállalom a bebuszozást, mert Beni iszonyat hisztis mostanában, ha egyhelyben kell ülnie, szóval, ha össze tudunk jönni jó sokan, akkor mi is bebuszoznánk! Mazskáék meg így kocsi nélkül, szinte a világ végén laknak! :( sajnálom!

nekünk a csütörtök néz ki eddig jónak! pénteken vendégek jönnek, takarítanom kell! meg védőnőhöz megyünk méreckedni, és ajándékcsomit átvenni! ja, tényeg, a múltkori anyatej világnapi rendezvényen volt olyan, hogy anyatej totó. tök egyszerű kérdések anyatejről, szoptatásról, és engem is kisorsoltak nyertesnek! nem tudom, hogy mit nyertem, de izgi... :)

kb. ezek vannak!

sophie27

CsengeAndi, mi is nagyon nagyon mennénk az állatkertbe, amíg még szép az idő!
Sajna pont pénteken van labor, de jövő héten egyenlőre a csütörtök kivételével úgy tűnik, okés a dolog.
Evés: naja, tudom, hogy nagy adag dac is van benne, de pont ezért szeretném kizárni a bajt, meg ugye ott a műtét, aztán ha minden negatív, akkor szépen koplalunk ameddig tart ez a korszak. Remélem....

Mai nap: reggel doki, ugye vizeletet egyedül szedjük le és vigyük pénteken, igenám, de a patikákban nincs kórházi vizeletes zacsi, eddig 3mat kérdeztem végig.... ZSófi, Ti honnan szerváltátok?
A hajamat tépem.
Széklet, 4 féle vizsgálat, ebből a területi labor egyre van feljogosítva, de főorvos mind a négyet itteni laborra írta. Házi dokink közölte, hogy 3 éve nincs erre joguk. Na mondom szép, akkor? Hívjam, a kórházat. Ott a nő közölte, hogy továbbképzésre küldjem a házidokinkat(hehe), mert hogy neki kell kideríteni hol mit csinálnak, benn a kórházban semmit (utóbb, 3 óra múlva kiderült, jót hazudott....no comment)
Nos, a házidokink asszisztense délig telefonálgatott, megtudta, hogy hova kell küldeni a 3 féle székletet, ebből egy ha negatív, akkor naponta kell ismételni 3-4 napig. Persze a kakis dobozra más cím van írva, mint a vizsgálatkérő lapra, de ez már csekély pluszpoén.
Ja és egy vizsgálatot kizárólag kórház végezhet.
Szóval elárasztunk két helyet kakival egy héten keresztül és jövő hét csütörtökön egy újabb adaggal megyek be hasi uh-ra a Heim Pálba (nem fognak ám hülyének nézni), de esküszöm addig ott strázsálok a kupacommal, ameddig nem veszik át.
Mindezt miért? Mert a kórházaktól most vonták meg az utolsó pénzforrást, így nincs tenyésztésre pénzük a laborjaiknak, kiszórják területre, viszont ott meg jogilag tilos egy csomó tenyésztés.
A hajamat tépem.
Látszik, hogy a fejesek csak magánba járnak, hogy egye meg őket a fene.
:evil: :cry:
Szóval most oké, nekem itthon van Peti most, ma 4 helyre szaladgáltam kideríteni, hol mit végeznek el. Szerencsére Levi nélkül. De ezt már egy gyerekkel is képtelenség végigzongorázni. Meg jó adag erőszakosság is kell, mert mindenhol csak lepattintanak. De könyörgöm, az én feladatom tudni, hol van a központi Ántsz vizsgáló (van belőle vagy 3 Bp-en) és hogy mi melyikhez tartozunk? És tényleg nekem kell pisit gyüjtenem? Ne legyen rajta pelus, mert az kinyomja a zacsiból, szóval fél napig 1 cm-re álldigáljak Levitől, hátha pisil? Meg olyan kaki kell, amihez nem ér pisi, naja pelusban, meg 5 helyről szedjem a pelusból, meg meg meg....tényleg itt kell ma tartanunk????
Bocsánat, de ez most annyira elkeserített......hogy embereknek ilyen körülmények között kell dolgozniuk ma itthon.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, nem semmi! ez nagyobb kihívás, mint nem is tudom mi! katasztrófa...

amúgy a vizeletgyűjtő zacsit a jóöreg Regina patikában vettem! ;) csörögj rájuk. van teló számod!? múltkor volt, mikor mi vettünk. oké, annak már vagy 1,5-2 hónapja... :S

amúgy tényleg csak beteg nem legyen az ember! de történetesen ez most az én esetemben sem helytálló, mert már az vagyok, mármint, értitek, szóval rohangálhatok egyik orvostól a másikig, egyik ezt mondja a másik tuti mást, és akkor döntsd el, hogy mi a jó! arról nem is beszélve, hogy ameddig mi a dokinál ücsörgünk, addig ki doltozik!? ...

sophie27

Zsófi, köszi, az Auchanba lehet venni, mármint a patikába. Most megyek is oda, meg postára feladni az első csomit. Halásztam eddig... :roll: :oops:

Ja, akartam még írni, hogy a dokik nem szeretik, ha egymásra szervezik őket, szóval nem vagy elfelejtve ám! Ha ez a mostani doki nem jön be, vagy nem vagy elégedett az eredménnyel akkor füstjelezz és telcsizek sógorkomának. A többit emílkében.....csak nem vagy chaten, ezért ide....mert elfelejtem.
A licitálást meg nagyon köszi!!!!

Börze: 17? Az még jó is lehet akár!
10 nem, tudod, hordozós klub Börsön. Megyünk kendőt szerválni sógornőmmel, mert nehezen bírja két gyerekkel, főleg, hogy Matyi extra pocakos, egész nap cipeli, Álmos meg legdurvább dackorszakban.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi!jól mondta a fodrászod!Vigyél magaddal pár könyvet is annak idején volt hogy 3 órát is vártam rá :shock:
110-es nadrág nem semmi(nem hasonlítottad össze egy másfajta gatyival?)
vera
l.veronika

Apró Zsófi!

Csomagolj és vándorolj ki mondjunk hozzánk (az angoloknak és az amerikaiaknak se éppen használható az eü. rendszerük), mert ez már fele se tréfa, amit ott egészségügynek hívnak!
Nagyon sajnálom az egész kis családodat a kálváriátok miatt. Itt mindent megcsinálnak, a gyerekdoki elküldi, a gyüjtendökhöz ad steril csomagolóanyagot, stb. A kórházban is mindent kitenyésztenek, ha valami extra izgi, akkor külsös labor kapja aban, régióban, de nem a páciensnek kell szaladgálni. Csak azt nem szoktam megérteni, hogy minek a felhajtás, ha a paciensek zöme még a laboreredmény megérkezése elött gyógyultnak nyílvánítva hazaküldetik. Akkor sok hühö semmiért, nem?
Holnap nekem is gyerekdokis napom lesz, oltások...
Tegnap kaptam egy nagy láda érett szilvát és attól nem lett puffadásunk, pedig annyit ettünk belöle, hogy csak na! Élén Döncivel, aki teljesen meg van érte vadulva. Aki hozta, azt mondta, hogy max. 2 kilo, de ha nincs 8-10, akkor egy se!
Sütöttem is este szilvás sütit, isteni lett! Szerintem ma este megint kell egy tepsivel csinálnom, mert nem tudom lefagyasztani és kár lenne érte. Annyi szilvás gombócot meg én nem eszek meg egyedül! :)
Tegnap linzert is sütöttem a gyerekekkel, de estére nem maradt még mutatóba se a 3 tepsinyiböl. :shock:
Itt volt tegnap du. a barátnöm a kisfiával és az esö eleredtével a szomszédasszony is befutott a Regövel egyidös kislányával. Ö olyan kis mokány fekete anyuka 8. hónapban, most jött vissza Szudánból ahol az anyukáját látogatta meg. Olyan vicces volt, mert szerinte Szudán olyan fejlett, mint Németo. és ott minden van, ami itt is, minden úgy is néz ki, nem is aggódott ott semmin, de amit itt a nögyógyásza felírt neki növényi alapanyagú altatót, mert alvászavarai vannak, nem veszi be, mert nehogy sérült gyereke szülessen. :)
A párom közben lereagálta magát a földgolyón, apró kicsi darabokra törte mérgében, mert Eni megint nem hajlandó együttmüködni. Minden nap megy a cirkusz a házi feladat megírása miatt, a nem akarok az iskolába menni, nem akarok tanulni, stb. Imi se egyszerü, mert ö meg újabban nem hajlandó semmit se megenni, akármit is teszek az asztalra. Ma reggel másfél órát ült a tányér mellett 3 falat miatt, amit ö kért... Kezdünk kicsit rámenni.
Mentem a dolgomra. Elviszem Imit tornázni, aztán meglátjuk. Eni mindenesetre itthon marad tanulni. Alighanem valamit nagyon rosszul csinálunk, mert mindenki más gyereke, még a leglinkebb szülöké is, elmondásuk szerint magától megcsinálja a leckéjét. Talán a jóindulatunk lesz a vesztünk.

Barbi
Vendég

Barbi, sajnálom hogy gond van a lányokkal, remélem csak átmeneti...

Aproo, de durva ez a pisi-kaki-gyűjtős történet :evil: El se hiszem, hogy ez ilyen bonyolult kell, hogy legyen...

Sziszka, nagyon köszi a képeket, itt is, meg mailen is :D

Felícia, hát ez a vakrandizás se egyszerű, milyen emberek vannak :roll: De szerintem, jó hogy próbálkozol... bár lehet hogy korai még??

Zsófi, majd írj, hogy mit mondott a másik doki...

Csenge, sajnálom.... Kinek a temetésére mész?

yuyu79

Köszi Julcsi. Nagybátyám, egyúttal keresztapum is :(
Vendég

Sziasztok!

Szilvi, Julcsi, Csenge, Ági, édesek a képek! :) Azt hiszem más nem tett fel, mióta nem olvastam.

Mazska, Dia és mini talisok, elnézést, ha ma volt tali, mi lemaradtunk róla...
Ma érkeztünk haza a Heim Pálból :( Tegnap pici babánk, miután végre megkapta az eddig elzárt szobácskáját, a szívbajt hozta ránk...egy dugalj elég laza volt a falban, beleraktam egy vakdugót, és utána az éjjeli fényt, hogy amíg apája meg nem érkezik, nem tud hozzányúlni, hát de... :( kifordította az éjjeliféyt dugaljjal együtt a falból és hozzáért, vagy a nyálas kezét közelítette felé, nem tudom pontosan, de megütötte az áram. :(:(:( Óriási üvöltés után memutatta mi bántotta, a dugaljra mutatott. Piros volt az ujjacskája vége és pici áramjegy volt rajta. Hívtam a párom, hogy siessen, meg az ügyeletet, akik nem voltak elérhetőek. Adtam 1 kanál szódabikarbónát addig is neki narancsszörppel, amíg be nem tudtunk menni a kórházba. Apa hazaért, utána tűz a Heim Pál, már vártak, előtte odaszóltam. EKG, vérnyomás, vizsgálatok hada, ekkor már este 8 volt. 9 körül lefeküdtünk, ott maradtam vele, fizettem egy ágyat. Végig ott aludt mellettem, mert nem mertem letenni a kiságyba, a tenyerem végig a pocakján és a hasán volt, hogy lélegzik-e. :( Hajnalban pisis zacsi, vérnyomás mérés, később EKG + kardiológiai vizsgálat. Minden rendben volt, így délután haza is engedtek bennünket. Hát senkinek nem kívánom, hogy része legyen benne. :(:( Hatalmas figyelmeztetés volt ez nekünk. És hálát adok a Jóistennek, hogy nem történt nagyobb baj. Nagyon vigyázzatok a picurkáitokra, apróságokból is óriási baj lehet. :( Szóval, Mazska a legközelebbi talira tényleg megyünk!

k.a.t.i.c.a

Julcsi, miért gondolod azt, hogy korai? Azért, amit Ági mondott, vagy azért, mert szerinted még a volt párom meggondolhatja magát? Én abban reménykedek, hogy egy másik segít őt végleg elfelejteni, és már alig várom, hogy újra szerelmes legyek. A mostani férjem nekem már idegen, én őt nem ismerem és egyáltalán nem szeretem. Sőt! Én azt a férfit szerettem, szeretem nagyon, aki annak idején volt... ha értitek, mire gondolok.

Kép
felicia

Sziasztok!

Katica,
Aztaaaa, nem semmi! Nagyon sajnálom, szörnyű lehetett! De örülök hogy végül minden rendben van!!Hiányoltunk is a taliról, de nem gondoltuk volna hogy kórházban vagytok. :(

Aproo,
Benneteket is nagyon sajnállak, tényleg nem kéne hogy ilyen bonyolult legyen minden meg ilyen körülmények között keljen dolgozni embereknek. :roll: Kitartást nektek!!

Csenge,
Őszinte részvétem.

Barbi,
Akkor most nektek sem könnyű! Neked is kitartást! Szegény Eni, akkor még nem rendeződtek a suli gondok. Nem hinném hogy veletek szülőkkel lenne a baj. Szerintem így tiltakozik a benti tanárok ellen, vagy valaki piszkálja odabent és ezért dacból nem csinálja. Te biztosan nagyon jól csinálod a dolgokat, emiatt ne aggódj! Érdekes, pont nemrég kaptam a névnapomra a "Suttogó mindent megold" c. könyvet, és abban olvastam hogy két szülőtípus van: a szubjektív meg az objektív. A szubjektív szülő arra gondol ha a gyerek valamit csinál (főleg ha rosszat), hogy ez miatta mint szülő van, mert ő rontott el valamit, azonnal magába keresi a hibát. De persze legtöbb esetben ez nem igaz, a gyerek egy önálló kis lény akinek megvannak a maga érvei meg akaratai, és ezt a szülő nem mindig tudja befolyásolni, sőt. És legtöbb esetben nem a szülő miatt viselkedik így vagy úgy a gyerek ha amúgy jó példát mutat a szülő a mindennapokban. Egyszerűen ez a velük született akaratosság, amit lehet aztán szépen formálni meg jó irányban terelni. Szóval fel a fejjel, szerintem te itt példa anya vagy sokunk számára!! :wink:

Kép
Kép
dia123

Bocs, akkor lehet hogy tévedtem, csak arra gondoltam, hogy talán még nem vagy túl rajta, és így nem fogsz tudni másba beleszeretni. De ezt csak Te tudhatod, szóval nem akartam beleszólni :wink:

yuyu79

Katica, szuper hogy nem lett semmi baj :!: :D Jó nagy lehetett az ijedség :(

yuyu79

Sziasztok!

Katica - szerencse, hogy nagyobb baj nem tortent! Vigyazzatok magatokra - remelem, mostmar szerencsesebb napok jonnek. Ird meg, hogy nektek mikor lenne jo es talalkozunk - ugyis CsengeAndiek is mondtak, hogy eljonnek.

Aproo - kitartast, ez tenyleg elkeserito! Remelem hamar tul lesztek rajta es utana veletek is tudunk talalkozni.

Zsofi - remelem az uj doki tud mondani valami biztatot! Aprooval egyutt majd eljohetnetek ti is - igen, sajnos BKV-val eleg maceras.

Dia - koszonjuk a latogatast, jol ereztuk magunkat! :) Laura 6-ig aludt a nagy jatek utan. A ferjemnek meg nagyon tetszettek a macik, amiket sutottel. Gyertek majd maskor is.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Boni - Zsiga hogy van? Jo lenne veletek is talalkozni valamikor.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Es akkor nehany kep delutanrol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Hüha Katica ez nagyon komoly történet, a védöan(ya)gyal nagyon iparkodott, hogy ne legyen ebböl nagyobb baj. Örülök, hogy tényleg megúsztátok komoly gond nélkül! Phu! Én is parázok ilyesmitöl, de az itteni konektorok nem jönnek ki csak úgy a falból, azok nagyon rendesen, becsülettel be vannak oda építve és a modernebb házaknak van még egy vészbiztosítéka is, mondjuk a klasszikus baleseteket kivédendö: fürdökád és a hajszárító esete. Azonnal megszakad a kör, nincs áramütés! Azért a biztonság kedvéért nem próbálnám ki élöben, inkább bízok a hibátlan müködésben.
Akkor egy kis anekdóta is legyen még: engem kétszer nagyon megvágott a 220. Az öcsém kiszedegette ilyen Dönci idösen a falból az elosztón keresztül a vezetékeket, amik csak úgy módjával voltak leszigetelve. Én meg gyorsan el akartam hárítani a bajt és visszagyömöszöltem öket. Hát nem volt olyan nagyon jó ötlet, iszonyat nagyot vágott rajtam, a többire nem emlékszem. Mindenesetre botot mindig tartottam a közelembe, hogy ha az öcsém megint szerel és öt rázza az áram, el tudjam piszkálni öt onnan (biztosítékok nem a házban voltak anno)...
A másik történet meg az, hogy anyám az emeleten vasalót szerelt. Mivel lövése sincsen a technikáról, hát bekötötte a fázist a földelés helyére. Ebböl nem is lett volna tán még nagy gond, ha nem történetesen a kádba ülök és vizet engedek. Fogtam a csaptelepet és nem tudtam többet elengedni, amíg ö az emeleten ki nem húzta a vasalót. De volt olyan élményem is szintén a kádban ülve, hogy a fejem fölött kigyulladt a bojler és mivel nem volt már a legfrissebb darab, szivárgott a víz belöle és az az égö kábelek felé vette útját.
Szerintem nekem gyerekként évente volt új védöangyalom, mert mindegyik felmondott vagy nyugisabb meló után nézett... :)

Enivel a párom autogén tréninget csinált amíg odavoltam.
A csomagjaimról semmi hír, nagyon a hallgatásba burkolóznak az érintettek, nem tetszik ez nekem sehogysem.

A babanethez Enivel való terhességem alatt 2002-ben csatlakoztam, tehát vén róka vagyok itt is. Volt 4-5 topik, amikbe írtam, de sehol se éreztem magam olyan jól, mint itt! :) 8)

Na elballagok én is lefeküdni, mert megint mozgalmas éjszakánk volt. Dönci Regövel felváltva üvöltöttek, Eni meg mindig kipattant az ágyból, mert azt hitte kelnie kell, nehogy elkéssen az iskolából. Már majdnem groteszk volt a jelenet. Dönci üvöltött, mert éhes volt, Regö pedig mert fél a sötétben... Viccesek lesznek téli hónapok, ha a párom nem csinálja meg a nagy fényeket... :(

Eldugultam, mint a lefolyónk.

Jó éjt!

én
Vendég

Mazska,
Mi is jól éreztük magunkat, köszönjük szépen még egyszer a meghívást és vendéglátást! :) Képzeld, Virág meg nem aludt semmit sem a kocsiba sem itthon. Viszont 7kor már vittük fürcsizni mert már hisztimanó volt!!
Jók a képek, én is teszek fel néhányat, és majd emailben küldöm a többit a répasüti receptek együtt. :)
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
dia123

A kiscsajokat meg persze meg sem dícsértem!

Adrinak is akartam még írni, hogy tényleg nagyon szép lesz a ház, ha elkészül! :)
A linzersütö brigád:
Kép

Dönci is tud egyedül inni és a mai itthoni mázsálás szerint elérte a 10 kg-t.

Kép

Regö meg imád teázni. Tegnap tett egy kis cukrot a teájába, majd amikor nem figyeltünk oda, beborította a doboz maradékát a poharába. Megállt benne a kanál, olyan édes volt. Már a látványától is fogszúvasodást kaptam. :)
Vendég

Édesek ezek a picurkák! TÖk jó, hogy ilyen jól eljátszanak! Jó hogy ilyen szép kertetek, meg kerti játékaitok vannak, örülhet LAura!

Katica! Hú, még olvasni is durva volt! Jó, hogy nem történt nagyobb baj! Tényleg nagyon kell figyelni rájuk! RÉka is amint meglát egy dugaljat, próbálná bedugni egyből a konnektorba. Persze rászólok, és rázza a fejét, hogy nem szabad (mert ugye tudja), és akkor befejeződik a mutatvány. De én se esküdnék rá, hogy ha nem látom, akkor nem próbálkozik...

Felicia! Örülök, hogy kezded a saját életedet élni, és randizgatsz. Vhol el kell kezdeni, és szerintem az, hogy próbálkozol ismerkedni, már nagy lépés. Valószínű, hogy összeakadsz még egy-két férfival, mielőtt újra szerelmes leszel, de ez nem is baj, hiszen segít gyógítani a sebeket. Kívánom, hogy gyorsan rádtaláljon az új szerelem.
Férjed viselkedése meg eléggé tipikus férfiviselkedés: kicsit ott van a tűzközelben, hogy mindig képben legyen nálad, de igazán nem érzi azt hogy elveszített, így nem is fogja megindítani a vissszaszerzési hadjáratot! Én már nem építenék rá, mert pont azt nem adja meg, amire egy nőnek nagy szüksége van: az érzelmi stabilitást.
Mi a férjemmel voltunk 1,5 évig külön illetve olyan se veled se nélküled viszonyban. Az első felében én még szerelmes voltam, azért gabalyodtunk néha össze, a második felére felfogtam, hogy ez a kapcsolt ennyire elég. Aztán ahogy beleszerettem másba, egyből tudott teperni, mint még soha, és egyből el tudta dönteni, hogy kellek-e neki komolyan vagy sem. Kicsit ezt érzem a férjednél is, hogy ő is csak akkor értékelne igazán ha már tényleg elveszítene...
De igazán tanácsot adni nem tudok, csak annyi, hogy sztem legyél most Te a legfontosabb és DÁvid az életedben, hidd el akkor is tudtok teljes életet élni, ha apuka nem kísér el benneteket a játszótérre!!

panna1

Barbi! Remélem helyreáll nálatok a családi béke , főként a csajoknál! Kitartást, türelmet hozzá! És remélem a pakkod is előkerül vhonnan.

Apró! NEm semmi ez a kálvária! Remélem sikerül a pisi-kaki projekt!

Csajok! Kíváncsi lennék, hogy kinél most milyen játékok a nyerők! Vennék RÉkának néhány készségfejlesztőt, vagy egyéb klassz játékot, ami jól leköti. A rajzolás még mindig favorit meg a babakocsi-tologatás séta közben... Na meg ma hogy ki kellett mosnom az autósülés huzatát, és bent volt az ülés, folyamatosan beleült-kiszált, próbálta bekötni magát. Aztán este a Maci került sorra, majd megzabáltam, mert miután beleültette, elment a takaróért, és betakargatta a Macit!
Írtátok többen, hogy nálatok már gyurmáznak a gyerkők! Mindegy milyen gyurmát veszek, vagy van vmi speciális kisebbeknek is? Mi van ha megeszi? (Bár egyre inkább rávehető, hogy ne vegye a szájába a nem odavaló dolgokat. Mikor mondom neki, hogy nem ennivaló, nagy ívben elhajítja, amit épp a száj szájába készült tuszkolni... :lol: )
Férjem már nagyon r van izgulva a LEgózásra. Egy hónap múlva névnapozás, gondolkodok, hogy kap vmilyet. Tippek, hogy nálatok melyik jön be? Primo, vagy már jó a duplo is?

Télre mennyire vastag cipőt kerestek a lurkóknak? Bélelt csizmát, vagy ilyesmit?

NA jól rátok zúdítottam, de hátha kiokosítotok

:wink:

Réka még mindig takonypóc, holnap elviszem dokinénihez megnézetni. ezerrel megy az orrporszívózás, és szerintem sokat javult, nem úgy mint múltkor, amikor kint voltunk és nem tudtuk csak elemessel szívni a nózit.

Bilizés: RÉka esténként rendszeresen belepisil, míg a fürdővíz készül. Kakilás egy ideig most nem volt bilibe, de tegnap meg ma belekakilt. Tegnap persze amikor meglátta, megint halálra rémült tőle, és sírt, meg mászott-bújt hozzám. Ennek ellenére ma egyedül ráült ruhástól, és miután kiszabadítottam a popsiját, kis idő múlva kakilt is. Azért nem vennék rá mérget, hogy ez tudatos volt nála mármint hogy szólni akart, sztem egyszerűen csak játszott a bilivel. Ő is hurcolja meg tologatja egyébként mint Málnus. Gondolkozok a WC szűkítőn is egyébként, sztem az még jobban tetszene neki, mert akkor dobhat utána papírt a WCbe :D

panna1

Elég zavaros lesz nekem az elkövetkezendő 1,5 hét, próbálok majd netközlbe kerülni... Csütörtökön férjem keresztapját temetik Szegeden, így reggel indulunk családilag (szerintetek el merjek menni Rékával, legfeljebb elviszem sétálni?), mert amúgy is ott lennénk hétvégén. Vasárnap fel Bp-re, mert jönnek lakást nézni. Mi már ott maradunk csajszikámmal, apja visszajön Pécsre, mert jövő héten dolgozik. Ja, nekem ott hétközben az a reszortom, hogy kb napi kétszer ki kell menni Erdőkertesre, eligazítani az embereket az építkezésen, hogy mit csináljanak.
Jövő hét végén meg céges welnessparti Hőgyészen, mi BP-ről férjem Pécsről megy... Szóval elég össze-vissza leszünk.

Nagyon remélem, hogy sikerül náhányatokkal összetalálkoznunk azért Bp-en. Asszem MEcsi, Ági, Sniky telefonszáma megvan, ha nem sikerül nethez jutnom, ha megengeditek veletek tartanám a kapcsolatot. Amúgy mi a III. kerületben vagyunk, nem tudom, van-e még vki aki valamerre erre lakik. Mondjuk kocsival leszünk, úgyhogy sztem egyszer-kétszer messzebbre is el tudunk menni, akár Gát, Margitsziget, Mom, vagy egyéb játszóház is szóba jöhet...

NA most eldugulok, holnap még biztos benézek azért.

Jó éjt mindenkinek!

panna1

Most néztem, Csandi és Boni száma is megvan :P
Enyém meg, hogy egyszerűbb legyen: 0630/239-0037

Na mentem...

panna1

Még valami! :oops:
Egyedül ivást pohárból hogy lehet megtanítani a babának? RÉka mindig a nyakába önti az egész pohárnyi löttyöt. Nyáron gyakorolgattunk, mmost meg a kádban, mert nem győzném átöltöztetni!

panna1

Dia! Nektek még jó a pedipedes cipi? Réka már kinőtte az M-est! :shock:

panna1

Indulnunk kellene, de anyumék még nem jöttek meg. Potyára keltem fel ötkor :( pedig szokás szerint óránként volt ébresztő egész éjjel.

Katica, szerencse, hogy nem történt baj Pistikével, jól megijjedhedtetetk.

Mazska, Dia, jók a fotók. Mazska, majd mondd, hogy mikor érsz rá jövő héten, nekünk még nincs programunk, csak a keddi :wink: Ágit is szívesen elviszem, ha sikerül elkérnem párom kocsiját, csak abba férünk be.

Barbi, fel a fejjel, lesz ez még így se :D persze amikor az ovival bajlódtunk én is idegesítettem magam, hogy mivel, kivel van a gond, most már könnyen beszélek :) Mert inkább itthon tartom most Zétit, annyit mérgelődtünk az ovik miatt. Hogy mi lesz még az iskolával??.... arra mos még inkább gondolni sem akarok.

Panna, próbálok pár kérdésre válaszolni: pohárból ivás megtanulása ahogy írtad a kádban megy a legeygszerűbben. Nálunk már beérett a tudás, de azért inkább fogom még, ne kelljen gyakran öltöztetni. Télre kelleni fog egy jó meleg csizma, lehetőleg vízálló, amivel lehet menni hóba, pocsolyába. Meg nem árt egy félcipő sem, ha például bentre mentek, vendégség, vásárlás, stb, hogy ne izzadjon be a lába. Gyurmából tapasztalataink szerint a Play-Doh a legjobb. Mivel Réka már elkezdte a szerepjátékokat (maci takargatása :) ) szerintem jó ötlet venni neki kiskonyhát, edényeket, kis asztalt, széket, babaházat, stb. Az Ikeában pl. nagyon aranyos lébasok vannak fedővel, meg gyurmázós készlet. Itthon leszünk jövő héten, szívesen találkozunk veletek (számom húsz-kilenc-nyolc-négy-kilenc-egy-négy-nyolc)

Vera, elgondolkodtam a pénteken... lehet, hogy utazunk délután és akkor nem bizots, hogy jó nekünk az állatkert :( de még nem tudom. Esetleg a csütörtök is jó lenne? Csak késő este jövök haza, így csak reggel fogok ide benézni, de addig írdd meg légyszi, hogy nektek jó lenne-e.
Vendég

TArtozás 1. Alma együttes albumok.

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... lbumok.rar

Mazska Dia jó lehetett tali, sajnálom,hogy nem tudtunk menni...

Zsófi orvosok .. én amin kiakadtam, hogy még a Kaáli intézetben se foglalkoznak fontosnak tartott dolgokkal...pedig meddőségi szakemberekkel van tele..szóval van ott is hiba a gépezetben...

Sajnos nem Zsiga beteg,m hanem mi szülők.Apát nagyon elkapta, én tartom magam, mondjuk én szedem már 2 hete a c vitamint, apa elsumákolta, most derült ki. , ZSiga kapja a cebion multit+cebion cseppeket, d vitamint és vasárnap megkapta első adag ocsicolloculum adagot. neki nincs baja kopkopkop . Vasárnaptól elkezdjük mi is

csak gyors átfutás volt, nem is tudok reagálni nagyon

Apró mi is gyógyszertárban vettük, hát lányok nem tudom hogy oldják meg ha nincs bili.. mert ugye a kisfiúknak a kukac csak bele van lógatva.. de lányoknál?

Barbi csak nem vitték el a cuccokat .. akkor most mégis küldted tricklit is?

:roll:
mi tudunk pohárból inni,bár volt jó sok átöltöztetés. aztán a végén mindig csak egy kortyot öntöttem bele és rájött.

most csak ennyi bocsánat!

ja Felicia én értem hogy érted az érzéseket, mert amikor férjem anno megváltozott, úgy de úgy utáltam az akkori énjét, de mégis mágnesként vonzott a régi énje.. no szerencsére visszatért a régi így most minden happy
:wink:
Vendég

Boni!zenét köszönjük!
Andi!nekünk sajnos a csütörtök nem jó!péntekre Niki is jelezte hogy jönne,de ha neked nem jó akkor legyen inkább jövő hét.
vera
l.veronika

Boni, de jó, hogy nálatok így alakult!
És Panna, neked is köszönöm a bíztató szavaidat! Ezek szerint 1,5 év után Ti is újra összejöttetek a férjeddel és azóta happy minden?
Közben neked vagy neki volt valakije?

Kép
felicia

Boni, nagyon köszi! Cukkancs! Jobbulást Nektek!

Zsófi, akartam még Neked, hogy mi is kaptunk egy állítólag 19-es cipőt. 24-25-ös siestának felel meg. Ezek a kínaiak picit sincsenek ám eltévedve. Keresztapum meg még vigyorgott, hogy dehát én 19est mondtam... :roll: NA, nem baj, majd oviban tudjuk hordani játszócipőnek talán.

Barbi, igen, ez jól működik nálatok, ezért irigyellek is picit....nem is, nagyon!
Csomagot sajnálom, de remélem még előkerül!
Eninek meg külön pusszok!

Katica, dúrva! Hála Istennek nem lett nagy baj! Melyik osztályon voltatok a Heim Pálban?

Szisz, hogy vagytok!

Mecsi, Te?

Csenge, részvétem! Nagy szó, hogy lemész így két pici nélkül!

Panna, tök ügyi Réki sztem. Mi még nem takargatunk Macikat, csak hozzábújunk és ráfekszünk, ráhajtjuk a fejünket. Ez a nagy szeretet jele. Annyira édes. Pohár meg még nálunk is kb olyan, hogy az egész megy a nyakába. :-)
Bilizés: mi tologatjuk, de ha ráültetem, azonnal leszáll. Mondjuk bilizéshez kéne az hogy 10mp-nél többet tudjon Levi egy helyben ülni.

Nekünk ha még nem lenne elég a jóból, sikerült vmi takonykórt is összeszednünk valószínű ez együtt jár a kórházazással, komolyan már kínomban nem tudom mit csináljak. Ha nem 5 percenként törölgettem a kezét benn popsitörlővel, akkor egyszer sem. Levi vigyorog mint vadalma és mint a niagara, csurog a nózija. Az éjjel óránként riadót fújt, de nem látszik rajta. Csak alig kap levegőt.
Most már jöhetne vmi jó dolog is. :oops: :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró, jobbulást nektek!

Felícia, sajnálom, ha megbántottalak, tényleg nem akartam! Többet nem szólok bele a szívügyekbe azt hiszem, valahogy sose sül ki jó belőle.

Boni, nektek is gyógypuszi!!

Állatkertet beszéljük meg, mi is mennénk, igazából bármikor, úgyhogy szóljatok és ott leszünk!

Panna, nyugodtan hívj, ha itt vagytok! Nálunk a labda a favorit, de a tologatós babakocsi is nyerő! Imád belepakolni mindent, kavicsot, gesztenyét és akkor tologatja.

Mazska, nagyon édesek a képek, két kis szőkeség :) remélem mi is el tudunk majd menni!

Barbikám, nem jók a hírek :( tudok segíteni?

Katica, mekkora szerencsétek volt!!!:shock: :shock:

Zsófi, mi is megyünk börzézni pocakos barátnőmmel, remélem összefutunk!

KépKép
columbine

Ági, honnan veszed, hogy megbántottál!! Ne sértődjetek már meg ilyen hamar, soha senki nem bántott meg itt, és nem haragudtam, meg sértődtem meg azért, mert valaki elmondta a véleményét, sőt, minden tanácsért, gondolatért, hálás vagyok, többet ne feltételezzetek ilyet, mert akkor tényleg megsértődöm... :wink:

Kép
felicia

Amúgy ma jön anyósom meg apósom babalátogatni, már nem bírják tovább úgy látszik, hónapok óta nem látták a babát. Az a poén, hogy a fiuknak meg sem mondták, hogy jönnek hozzánk...
Ma hívott exem, de vissza sem hívtam, úgyis csak megszokásból hív vagy mert unatkozik, ha valami fontos lenne, visszahívott volna később...

Kép
felicia

Én nem vagyok sértődékeny :) nem is ezért írtam! Ugye, aki ismer, tudja, hogy fát lehet vágni a hátamon. Úgyhogy részemről nincs harag :D ha érdekel a véleményem, kérdezz majd és leírom. Nagy ölelés neked, és kitartás.

KépKép
columbine

Sziasztok!

Hú, annyit írtatok, hogy nem is tudom hol kezdjem :)

Katica, annyira együtt érzek veled! Örülök, hogy nem történt nagyobb baj! Puszit küldök Pistikének!

Panna :D Nem is írtad még, hogy Erdőkertesen építkeztek, vagy csak nekem kerülte el a figyelmemet!? Lakik ott egy nagyon jó barátunk a családjával :) Szuper kis hely!

Mazska, Dia, szuperek a fotók, édesek a csajok együtt :)

Mecsi, megjött a recept, köszönöm! Jobban vagy?

Boni, nektek jobbulást!

Lei, :) már épp hiányolni akartalak, erre itt vagy, telepátia? Viszont nagyon durva amit írtál, kicsit ijesztő, ne is hittem volna hogy ilyen is van!

Ági, a horoszkópban egyébként hiszek, persze nem a napilapokban találhatóakban...és a lányaink egyébként is nagyon jól megértették egymást mindig amikor találkoztunk, szóval elképzelhető, hogy ennek is betudható a hasonlóság...:wink:

Csenge, nagyon jók a képek megint, látom kihasználjátok az utolsó jó időket :)

Barbi, sajnálom ezt a kálváriát a csomagokkal :( Remélem ez csak valami átmeneti állapot a csajoknál! (ilyenkor nem mérlegeled, hogy tuti akarsz-e még egyet? Mert én néha a Málnus mellett is elgondolkodok rajta...)

Zsófi, Apró: nagyon megjártátok az egészségüggyel, nem tudom mikor lesz itt rend, és meddig szívunk még :( Levinek jobbulást!!!

Egyébként Málnus keze szépen javulgat, csak ijesztő, hogy semmire nem használja, nap közben le szoktuk venni a kötést néhány órára, de éjjelre még bekötjük neki, igaz már csak vékonyan. Már nem gennyezik, és mindenhol seb van, a kritikus részeken is. Csütörtökön megyünk kontrollra, remélem a dokinő is elégedett lesz!

Adri:
Hetek óta tervezgetem, hogy csinálunk egy talit itthon még amíg jó idő van, csak közbe jött ez a baleset, de most megbeszéltem a férjemmel, és a jövő hétvégénk még szabad, szóval egyeztethetnénk, hogy kinek mikor jó, és egyik nap csinálhatnánk egy talit :)

Julcsi, Csandi, Vera, Ági, Katica (nem tudom jártok-e még felénk) Panna, ti Pécsen lesztek ekkor már? Olyan jó lenne, ha tudnál csatlakozni! Dadomi, ha olvasod...nektek jó lenne?

Továbbá a fent említetteken kívül még bárkit szívesen látunk, akinek lenne kedve, egy hétvégi kiránduláshoz, nem vagyunk annyira messze Pesttől sem, persze minden nézőpont kérdése, kb.120 km. Pl, Csenge? Lenne kedvetek erre kirándulni?

Persze nem tudom milyen idő lesz, de nálunk akkor is elférünk, ha bent rekedünk a házban!

Végül, hol jártunk tegnap?

Kép

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Aproo köszi kicsit jobban kamilla csipkebogyó teázok és este meleg fürdő zokniba alvás eddig jó. Ma akartam a herbaházba lemenni megnézni az ajánlott boszorkányságokat :)

Köszönöm az orvosi tanácsadásokat Ági és Csenge, még kaptunk máshonnan is kicsit nehéz lesz a választás és igazából nem is tudom hogy lehetne eldönteni mondjuk 4-5 ajánlott orvosról hogy melyik lesz a jó. Mindegyikhez nem mehetek el csak úgy hogy jöttem pofavizitre hogy szimpi e a doki :shock: :wink: ???

Boni köszönjük a zenét pont a napokban kérdezte egy anyuka hogy nincs e nekem ilyen, de most majd jól meglephetem vele :)

Lei akkor CSabinak nem a fogzás miatt volt az orrfolyása?
Szegény bátyó története :(

CSenge szupi jó hírek éljen a haematóma mentesség!!!!!

Aproo : 3főre őzgerinc bőven elég mi 2napig ettük :) Orvosi ellátás katasztrófális.

Barbi motyó, nekem nagyon ráér csak persze kár a sok lelkiismeretes melóért :( remélem előkerül az embered
Eni nemelése és Imi éhségsztrájkja nem lehet könnyü. Az ilyen eseteket te hogy kezeled? Diával pedig teljesen egyet értek példa anya tekintetében.

Zsófi dobj egy képet az overállról kiváncsi vagyok milyen. Pénteken megyek reggel a turkiba :D

Felícia vigyázz a randikkal el ne lopjanak sok hülye beteg ember is van ezeken az ismerkedős oldalakon de tényleg lehet párt találni faterom is ott ismerkedett, 4éve együtt vannak. Nem gondolod hogy azért korai az újra randizgatás, ismerkedés mert nem szeretsz egyedül lenni?Bár elég régóta vagy már ebben a rossz helyzetben, te tudod csak mi a jó neked.

Katica örülök hogy nincs komoly baj! Milyen okos Pistike hogy megmutatta mi történt.

Panna nálunk nem jött be a Primo gondolkodom az eladáson :?
nálunk most a favorit amit szülinapjára kapott levegőfujkodós kisasztal és egy fürdőjáték hajó amibe formákat lehet rakni és karikákat egymásra. na meg a kismotor.
Rajzolás nem érdekli, zenehalgatás és magnócsépelés annál inkább :(
Én bélelt téli csizmát vagy bakancsot fogok venni.
És ha Rékuci wc papírt is dobhat a wcbe utnna lehúzni is nagy öröm lehet :lol: :lol:
Olyan jó hogy mostanában így eltűnedezel aztán regényekkel jössz :D

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Az egyedül ivás nálunk is lehajtott fejjel megy és csak nyammogásnak nevezném. :lol:

Nálunk inkább az a kérdés hogy szoktassam le arról hogy mindent a szájába vesz még mindig??? Talán az is lehet még hogy a nulla foga miatt van de nem biztos.

Ma eladtam a pedipedes cipőnket amit alig hordtunk :?

Sziszka jó a nagy gumi homokozó Binyekéknél. Kezecske nem használása tudat alatti lehet még fél hogy fájni fog neki, majd egyszer csak elmúlik és észre se veszi hogy úgy használja a kezecskét mint régen

Pénteken megyek barátnőmmel turiba, szombat reggel indulunk anyósékhoz 4napig ott leszünk,vasárnap bucsu lesz a faluba :) megnézzük még én se voltam ilyenen, hétfőn elmegyek fodrászhoz végre festünk melirozunk vágunk full extra :)
22én megy párom vérvétel labor stb... aztán 23dikai hét után műtik végre a kezét és 2-3hétig itthon lesz. Már alig várom, remélem akkor minden rendeződik közöttünk. Mert a fő baj hogy alig látjuk mostanság annyit dolgozik.

Na a drága fiam 3órás alvása után most felkelt és hívvv annnnyaaa :lol: :lol:
mentem majd még jövök azért.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Zsófi mi volt a dokinál????

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Még gyorsan a veszélyekről
Nekünk üveg asztalunk van amit jól eltoltunk a radiátor elé a szekrény és a kanapé közé hogy ne legyen szem előtt de ma a drága kisfiam miközben én épp mosogattam odatolta elé a teknős puffot és felmászott az asztal tetejére. Mikor benéztem hogy mi ez a csönd hát majd el hültem és rohantam hogy lekapjam nehogy betörjön alatta. :shock: :shock:
Ennyi veszélyforrást ez szörnyű de nem lehetünk ott mindenhol és nem pakolhatunk el mindent :(

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Hú, csajok, jó nagy itt a pangás ma :(

<
sziszka78
Tolna

hahó hová tűnt itt ma mindenki csak én voltam ennyire aktív :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziszka hogy viseli Málnus amúgy a fürdést?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Köszönöm a sok választ, sokat segítettetek.
Csenge! Kisasztal kisszék kipipálva, ott szokott rajzolni :lol:
Kép Csak lazán
De köszi a javaslatokat!

Akinek még van ötlete az írjon bátran :wink: !
És nagyon örülök, hogy örültök nekem :D

Mecsi, BOni! JObbulást nektek!

Szisz! Fogalmam sincs,írtam-e Erdőkertest, lehet hoyg nem... A tali miatt meg megint bosszankodhatok, mert nyilván be vagyunk már táblázva: jövő7vége céges welness, azutánin (23-i) meg volt egyetemi haveri körrel megyünk Királyrétre persze már legtöbbünk családos, íg ylesz jó nagy duhajkodás a törpiknél.
Szval nem tudom, remélem lassan befejezzük ezt a sok jövés-menést, aztán lesznek szabadnapjaink is. Hétköznap lehet hogy egyszerűbb lesz, mondjuk jövő héten éppen nem, de utána...
Örülök, hogy Málnus keze szépen javul!

Felicia! Örülök, ha segítettem bármiben! Nálunk asszem a férjemnek is volt pár kapcsolata amolyan nem komolyabb fajtából. Nekem egy nem komoly, és egy komoly, ami igazán nagy szerelem lett. Jó nagy pofára eséssel zárult irányomban, mondhtani 3-4 hónapig csak néhány hímneműt voltam elviselni magam körül annyira nagy csalódás volt. Férjem agya nyilván ez alatt a nagy szerelem alatt tisztult le. Észnél volt,kivárt, türelmesen, stabilan, mindig ott volt ha épp szükségem volt rá, és tényleg csak engem szeretett.. Asszem ezért sikerült másodszor is beleszeretnem. És azóta hepi minden. Persze vannak hullámvölgyeink nekünk is, de időben beszélni kell róla, és akkor nem robban túl nagyot a bomba. És még talán csiszolni is sikerül a házasságunkat...
Még csak annyi, hogy ehhez az kellett, hogy én is el tudjam érzelmileg engedni előtte. Tedd meg te is bátran, Dáviddal és magaddal foglalkozz csak, és ne félj attól hogy soha többé nem leszel szerelmes. LEhet hogy másba, de az is lehet (ha ez van megírva nektek), a férjedbe fogsz ismételten beleszeretni.

Ma voltunk dokinéninél mert Répa elég csúnyán köhög. Mondjuk így, hogy előző nap vagy 10x volt orrporszi, elég sok trutyi kijött, javult a köhögés is. Bő egyórás várakozás megint, aztán DOkinéni meghallgatta (gyerekem megint elkápráztatott, mert nem ordított, és nagyra tátotta a száját :shock: . Dokinéni még sztem ennyre sose látott be a szájába), mondta hogy semmi különös, csak nátha megint. És még azt is, hogy erre számítani kell egész ősztő tavaszig, mert mindenfelé kavarognak már a gyerkők kezüket meg tuti szájukba dugják amikor nem kéne. Szóval immunerősítés aztán kész. Javasolta, hogy szedje a béres cseppet. Úgyhogy most azt is kap.
Sőt, miután eljátszottam, hogy a Macinak mennyire ízlik a málnás "szörp" vagyis a rinathiol köptető, azóta örömmel elszopogatja, és nem kell a szájába tuszkolni. Hurrá, egy gonddal kevesebb.
Innentől azt hiszem nem nagyon leszek netközelben, majd csörgök (de ti is ám :!: ha szerveződik vmi. ), ha alkalmas a tali.
Sztem nekünk ami tuti progi, hogy úgy 9-10 között és 3-4 körül megyün k a házhoz, ezen kívül meg még fogalmam sincs.

Na jó, most muszáj mennem, mert még csak Réka cuccát raktam össze, és holnap reggel 8-kor indulás SZegedre....

Pusz nektek! Remélem jövő héten tényleg sikerül taliznunk!

panna1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?