Sziasztok!
Akkor próbálok bepótolni mindent ami elmaradt
Apró, nagyon örülök, hogy Levi jobban van!
Anna: nagyon édes Emma a rengetegben
Dia, Virág nagyon édes a sámlival, Málnus is imád mindenre lecsücsülni

A tapssal pedig volt egy édes sztorink, már használgatta a kezét, amikor elkezdtem bíztatni, hogy tapsoljon velem, először félénken, óvatosan összeütötte, aztán elvonult a fotel mögé "gyakorolni"

hallottam, ahogy összeüti néhányszor, mintha azt próbálgatná, hogy tud-e még tapsolni, és csattan-e még a tenyere, aztán amikor rájött, hogy működik a dolog, előjött, és büszkán mutogatta, annyira édes volt
Felícia, érezzétek magatokat nagyon jól hétvégén!
Andikám, szervizt még nem kerestünk, először megnézi az öcsém, hátha csak valami apróság a baja, aztán meglátjuk hogyan tovább, de ha szükséges lesz, akkor körülnézünk, jól pórul jártunk
A Pesti úttal kapcsolatban sajnos még semmit nem tudunk, a bankra várunk, akkor jövünk, ha ő hív. (az igazsághoz hozzátartozik, hogy a baleset utáni hétfőn volt a férjem, de akkor még elég pocsékul volt Málnus, és nem akartam elindulni vele, na meg persze akkor még naponta jártunk kötözésre is)
Barbikám, mindig utáltam oroszt tanulni, és a vörös októberről sincs túl jó véleményem, nagyon sajnálom, és hajrá két hét múlva! A mi leendő kiscipőnk bundás és vízálló, vagy kell keresnem még ilyet?
Szilvi druszám, én mindig örülök ha hallok rólatok, ahogy mindenkiről, csak ahogy mások is írták, nem mindig van energiánk mindenre reagálni! Ettől még szeretünk!

A receptet köszi, én is kimásoltam!
Lei, az olajon sztori nagyon édes, nagy Zsivány lesz Csabi is

A babakocsis kép is nagyon aranyos!
Csenge: Zsombikánk hogy van? jobban?
CsutakJudit: néha azért jelentkezz, és képeket is hozz!
Zsófi, a bicajt, szerintem is érdemesebb elhalasztani, hacsak valami szuper akcióba nem futtok bele!
Boni, jobbulást nektek!
folyt köv!