A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Ez jó Katica és dei-tex, vagyis vízálló.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Köszi. :) Igen, ezért is vettük meg, mert vízálló. Meg azért mert nagyon kényelmesnek tűnik, és mert Mütyüri is beleszeretett. :)

k.a.t.i.c.a

massbarbi, ahogy elnézem a híradót ti már beizzítottátok a szánkoitokat, ugye?
Vendég

Csandikám!

Nálunk konkrétan ugyan még nem havazik, de így érzésre már nem sok hiányzik hozzá.

Ma hazaadták Eni elsö matek dolgozatát aláírásra. Hát baromi nagy kö esett le a szívemröl, amikor az eredményt megláttam: 23 pontból 22! Egyet azért vesztett, mert a számítást és a választ fordított sorrendben írta fel, de helyesnek helyes volt.
Ma megint nagyon sok volt a házi feladat. Ha így haladunk, nem sok idö jut más dolgokra!

Döncim is elkezdett újra köhögni, pedig már egész jól volt. Ráadásul piránnyásodik, vagyis fogzik, mert ömlik a nyála, megrág és szájba dug mindent és piros a popója is.

Mentem tentézni. Vagy még nem? Olyan jó kis képem van megint Regöröl, ahogy elaludt ma este. Mindjárt beszúrom. Ül a vasalnivaló tetején, a szekrénynek támaszkodik és durmol. Hihetetlen egy figura!

A képeket se dícsértem még meg. Sushy hol készült az a kép Emmáról? Nagyon tuti!
Beni is aztán jól be lett csomagolva, ha nem is tünt nagyon boldognak a szerelésben.

Én a hétvégi babaruhabörzéken kicsit ledermedtem, hogy mennyire nincsen kisfickóknak cucc. Talán majd most hétvégén több sikerem lesz.

Jó éjt!

Barbi
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Barbi naggyon jó ez az alvós kép :D
Zsófi!Tök jó ez az overall,nekünk is kéne egy.Most gyözködöm a Tamást hogy nézzünk ki mi is a börzére,lehet hogy összefutunk.
Mindent megtettem hogy a metro ujságban megnézhessem Benit de sajnos nem sikerült :( (mi nem járunk metroba igy nincs újságunk,kerestem a neten de ott csak vásárlói kóddal lehet megnézni,elkértem tesómék kódját amit minden lépésnél bekell ütni kb 23 számjegyű és a végén azt irta hogy nincs fenn az újság)ezek után biztos nem leszünk metro vásárlók :(
Sziszka merre jársz??remélem nem történt veletek semmi.
vera
l.veronika

Csajok cipö ügyben annyit, hogy nem minden, amire valami-tex van ráírva ténylegesen vízálló. Nem akarom a kedélyeket háborgatni, de pl. az out-tex az Aldi, a sumo-tex meg talán Lidl és egyik sem vízálló még nagyon sok jóindulattal sem. Nekünk több is volt belölük, de nem jók, csak max. olcsók. Ha meg ráadásul a gyerek nem kocsikázós, hanem saját talpán sokat közlekedös fajtájú, mint a mieink, akkor a talpa nem húzza ki a szezon végéig, kilukad a nagy használatban, mert a gumi elég puha. Tapasztalat. És egyik gyerekem se csoszog, mégis. Én a helyetekben vagy csak gore-text cipökre nyomulnék, vagy megnézném a Decatlonban a vízállók között. Nekem van onnan egy cipöm, nem is volt drága és szarrá ázhatok benne, mégse ázik át, pedig bör és szellözik is. Én még nem tudom, hogy hogy oldom meg idén a téli cipöket, de meglátjuk. Eninek vettem egy Naturino bakancsot alig használtan, szép bör, halványrózsaszín és magas szára is van. Ez az a kategória, amire újonnan biztos nem áldoznék, mert olyan 100 euro magasságában lenne... Regönek kaptam a játszó csoportunkból egy Elefant bakancsot, az meg olyan, mint amiröl ti is beszéltetek, alul mint a bélelt gumicsizma, aztán normálként megy felül tovább. Döncinek van több méretben is raktáron Elefanten bakancsom és börös-birkaszörös bakancsom is. Már csak Iminek kell kitalálnom valamit ill. alternatív megoldásokra bekészülni, ha valamelyikük alattomos módon pont télen növeszti meg a lábát, de még leárazás elött. Iminek majdnem vettem egy kívül bör, belül birka bakancsot, de olyan nehéz volt a talpa miatt, hogy otthagytam végül. Valamelyik nap be kéne sunnyognom a városba az egyik boltba, ahol már tavaly is az Outlet kiárúsításban vettem méreg drága cipöt 30 eurora leárazva (pl. Armani balancs 120ról 30-ra), mert megint hírdetik az Outletjüket és az csak egy hétig van nyitva, mert olyan hamar elkakpodják az emberek a cuccost. Iminek szülinapi ajándékot is kéne néznem, mert vasárnap megüljük az ö 5. évfordulóját is. :)
Az Outletben vettem tavaly pl. egy nagyon szuper dolgot: a babakocsi keresztpántjára lehet a kézmelegítöt rátépözárazni és a muffba bele tudja a kis fázós kezeit dugni a gyerköc. Téli lábzsákunk is van 3 euroért, arra a szerzeményemre nagyon büszke vagyok. :)

http://cgi.ebay.de/Heitmann-Eisbaerchen ... 286.c0.m14
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk anyóséktól csak gyors bejelentkezés :)

DIa ezt találtam neked ha még aktuális
http://teszvesz.hu/item776850825_eichor ... kocka.html

HOlnap olvasok és írok

Jó éjt mindenkinek

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Húú Barbi az a lábzsák jó szerzemény:D Ilyet láttam tavaly egy gyereken azóta ilyet szeretnék de sehol se kapni(nemhogy 3 euróért) :(
vera
l.veronika

Sziasztok!

Barbi: ez a kép!! Hihetetlen! Kezdem azt hinni, hogy Regő túlságosan jóban van az álom manókkal! :)

Én a helyedben csinálnék egy összeállítást belőlük és beküldeném valahova!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emesedora !

Ez nagyon vicces: te 2008-ban csatlakoztál és immár 2200 hozzászólásod van, régi felhasználó vagy, én meg 2002-ben csatlakoztam, ez az 500. hozzászólásom és középhaladó felhasználó vagyok... :)

Hát Regöröl aztán tényleg jó kis gyüjteményem van. Azt már felraktam, amikor a gurulós irodaszéken elaludt bogár tartásban, hason felhúzott lábakkal?

Ö olyan, mint az anyja. Bárhol, bármikor, még a leglehetetlenebb helyzetben is képes elaludni. Ez azért elöny is, mert így tényleg ki tudja magát kapcsolni az ember még akkor is, ha a körülmények nem a legkedvezöbbek.

Megyek a sok náthás nózit takarítani. :(

Barbi
Vendég

csak ennyi re futja :o( de mindenkit puszilok!

Vera tavaly lehetett kapni a Mária bababoltban, idén nem láttam.

de itt érdemes rákérdezni van e.

én tavaly egy négy évszakos vízlepergetős zsákot vettem szintén Heitmann imádjuk de most csak pirosban és világos kékben van.

http://www.ladotex.hu/index.php?main_pa ... 169ed76f07

http://www.ladotex.hu/index.php?main_pa ... 169ed76f07
Vendég

Nem baj Boni, jó hogy jöttél! :)

Barbi: kicsit megtévesztő ez.Mert igazából 2004. július 21.-én csatlakoztam, de akkor még másik felhasználó névvel. Tavaly új néven regisztráltam, hogy ne csak Emeseanyu legyek (ez volt a régi nevem), hisz van már Dórika. Ezért lettem Emesedora. Közben még nem tudtuk, hogy jön Bence, most meg már nem variálok a névvel.

A helyi topikban úgy is így hívnak: EDB Anyu! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gyerekek megint baj van! A mosógépem! Úgy döntött, hogy már csak balra tekeredik, jobbra csak zümmög, de nem fordul. Mondhatnánk, hogy teljesen becsavarodott, vagy csak balra szereti a tripla szaltót gyakorolni, nem tudom, de ha a program végén van, újrakezdi elölröl. Nagyon tiszta lesz a ruha, csak hogy szabadítom ki!? Már tegnap este óta mossa szorgalmasan balra tekeredve...
Ez úgy hiányzott! Hát most habzó fejjel (ha bejutna a mosógépbe már biztos nem habzana, mert lemosná öt is...) nekiállt a párom bütykölni, aztán meglátjuk milyen eredménnyel.
Mindenesetre néztem neten mosógépet, ha minden kötél szakad. Találtam is egy csomó leárazottat 5-600 euroról 270-re. Hát mondjuk az a 270 is húzós jelen helyzetünkben, de mosógép nélkül meg vagyunk löve. Vagy a gyerekeket beültetem a kádba meleg vízzel és ruhákkal, aztán mossák... :)

Barbi
Vendég

Boni! Köszi :D
l.veronika

Barbi, mosógépet sajnálom, de nagyon rötyögtem magamban, ahogy a leírásod alapján elképzeltem, hogy fél napja balra forogva mossa, csak mossa a ruhát :) azért remélem rendbejön még.

Rájöttem, hogy a biciklis album Gryllustól mégsincs meg, feltenné valaki nekem légyszi?

Zsombi már rendbe is jött szerencsére. Megyünk ma az Ikeába, kell vennem még egy támlás széket, mert mindig összevesznek azon, hogy ki üljön rajta. Sajnos piros, mint amilyen van nekünk már nincs a kínálatban (hogy miért???) így talán kéket veszünk, így majd lehet veszekedni azon, hogy ki ül a pirosra és ki a kékre :D Nagyon tudom ajánlani nektek a Mammut székekekt, asztalt az Ikeából, mi rengeteget használjuk őket, egész stabilok, Zsombi is fel tud már ülni egyedül rájuk és még engem is elbírnak :)
Vendég

Vendég

hello hallo ebben a cidris időben!

Kész őrület milyen hideg lett egy két nap alatt :(
Rövid beszámoló:
Nagyon jó volt anyóséknál sokat ettünk :( rengeteget aludtunk szóval mondhatnám szuper fitt mama vagyok ha épp nem ugrott volna fel az az egy kiló ha nem 2:D . Áron olyan brutál alvásokat hajtott végre, este 8tól reggel 9ig szunya volt ébredés nélkül. Volt hogy még előbb is lekellet rakni. Furcsa mód mostanában vissza tértünk a 2alvásra ki tudja miért.
Nagy hír van ám!!! MInt a fogatlansági verseny győztesei szeretném bejelenteni hogy megvan az első fogacskánk :D bal felső első!!!
TErmészetesen ez sem magától jött ki , mert ha Áron nem esik pénteken egy óriásit sztem még mindig nem jött volna ki. A pénteki esésekor megrepedt a fogánál az ínye, volt üvöltés ordítás anyához bújás , vasárnapra meg már tök szépen látszott a kis foga. Csak most kiváncsi leszek hogy beindul e a többi vagy most 1fogú lesz szegénykém??!!
Kutyával óriás szerelem , cézi mindenkit fellököt csak Áront óvata nyalogatta pfujjj gyereknek tiszta pötty is a szája bár sztem nem a kutya miatt.
Megtanultunk fürödni , megmossa a kezét, a pocakját és a kukiját is :) ezt magától kezdte el csinálni nem is tanítottam egyedül a kézmosást. Levette a mosakodókrémet és fürdött én meg bőgtem.
új szavaink vannak, butty, bittya , bucc, bigyabigya-csiga biga.
Most egy kicsit meghültünk talán erre nem is nagyon tudok mit adni , bár a köhögése nagyon nem tetszik majd meglátjuk.

Voltunk lent is turiba és túrtunk egy Elmót :D :oops: :oops: énekel és tornázik, forog a lábán. Először tanakodtunk hogy megvegyük e, aztán vissza is tettük de gyorsan visszakerült a kosárba.

Anya feje meg újult, szép vörös ördög lett szőke melírral, már csak egy új arc kéne mostanában rügyezek mint a tavaszi gyümölcsfa. Pocakfájás nyoma sincs jót tett a kamilla tea dupla zokni.

csizmákat én is néztem teszen és vaterán nagyon szép újszerű állapotúakat láttam most tanakodom melyiket vegyem meg.

Dia turi itt most nagyon nulla volt , sajnos egyre kevesebb ruha van a mi méretünkben és most is rengeteg volt a picike meg hát 10után érkeztünk és már le volt fosztva. Viszont még a múltkor turiztam ilyen lábzsákot amit nézegettek :D

Apa ma csak fél napot van, így ma elnézünk az ázsia centerbe meg a decatlonba mert muszály lesz overállt venni ha ilyen hideg lesz mibe engedem le a gyereket. Most is rétegesen vastagon felöltöztettem mégis meghült.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi,
Gratula az első fogacskához! :wink:
Kérünk majd hajas képet rólad!! Biztos csini! Örülök hogy jól éreztétek magatokat anyóséknál!
Köszi a turis infót. Jó overall-ok se voltak? Hát akkor lehet hogy mégis csak kinézzünk most hétvégén az expoba. Ja és köszi a játékkocka linket is! Jó lenne, ha nem lenne karcos a rajztábla!Mondjuk 1ft-nál indul a licit, az is tény, de akkor is...Azért köszi, aranyos vagy, hogy gondoltál ránk!

Barbi,
Én is sajnálom a gépet! Férjed nem tudná megbütykölni? Hátha valami kisebb hiba....?
Nagyon jópofa az alvós kép! Hihetetlen, hogy így is tud aludni! :)

Csenge,
Örülök, hogy jobban vagytok! Igen, mi is néztük a mammut széket meg a kis asztalkát az Ikeaból. Sztem azt kap Virág, vagy névnapjára vagy Karira. :D

Kép
Kép
dia123

Kata gratu a vizsgákhoz!

BArbi mosógép kár hogy nem bírja már annyira a gyűrődést. REgő alváspozitúrái hihetetlenek!

Lei aranyos olajos történet még jó hogy nem vágódott el Csabi az olajon. Képeket megnéztem de nem tudnád emailba átküldeni:) nem lehet rendes méretben lementeni csak kicsinyítettbe , mert a picasa átméretezi ahogy felteszi.

Szilvi a leveskocka engem a régi melba kockára emléztet csomagolásilag, de pici lányodnak ez hogy lehet finom :P :P
Akkor a superfites bakancsok jók? Azt is néztem most 2őt is. Áronnak 21eset gondoltam mert most 19-20as cipőt hord. A deichmanba vettünk neki 2990ért egy nem bélelt bakancsot de két zoknival már nem fér bele a lába.
Én sem kapok sokszor választ vagy véleményt sajnos, de hát mit lehet csinálni ez van, én azért ha tudok jövök:)

Sziszka sajnálom a pihiszéket, javítást nem ajánlottak fel hogy megcsinálnák? A matracról lelógós alvós képetek nagyon édes!

Aproo örülök hogy Levinek nincsen komolyabb baja, bár egy vírus sem épp a legjobb. Remélem már jobban vagytok és te is kicsit megnyugodtál. Írtam olvastad?

Boni írj ha lesz kicsit időd , hogy vagytok mi újság veletek mostanság hogy viseli ZSigusz a bacika :(

Zsófi nekem úgy tűnik Beninek nem nagyon tetszik ez az overáll :wink:

CSandi mondtuk hogy nem lesz gond meglátod el fog tűnni a myoma.

Dia overállt sztem vegyél máshol ha látsz, voltak de csak kicsik , Áronra 1db volt az is kord anyagú és elég használt.

na itt ülök már fél órája most megyek ebédet készíteni amíg még alszik a törpöm!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok

gyors bekukk, mert sikerült átköltöznunk, bár közben Levi 3 napos lázas volt, férjemnek kiakadt a nyaka, apósomnak a dereka...és még sorolhatnám a cseepp a pohárban,h zuhogó esőben költöztünk és nem fizetik ki a házunkat teljesen.... :evil: :shock:

jah és láttam Benit az újságabn, annyira édes!!! cuppancs neki is.

még nem olvastam ,mert még mindent úgy kell vadászni (cuccost)meg összeszerelni.... és nem alszik a Levim éjszaka....

pusszancs Mindenkinek! vigyázzatok Magatokra, itt a tél :) :cry:
makadu

Hát erösen remélem, hogy meg tudja szerelni. Csak egy relé, de nem egyszerü sem kitalálni, hogy melyik és kicserélni sem, mert alig lehet hozzáférni. Már beszélt a Siemenstöl valami szakival. Az alkatrész annyiba kerülne, mint maga a mosógép... De a párom rettentöen ötletgazdag és valami majd csak eszébe fog jutni. Remélem.

Na mentem rendbe szedni magam, mindjárt indulnom kell a kölykökért.

Barbi
maass

mecsi, köszi :)
képes beszámolót is kérünk ám mindenről :wink:
gratula a fogacskához!!csengimnek a múlthéten volt egy kis arcra esése, mert négykézlábazva hasra csúszott, de ezalatt valahogy beverte a száját és az első örlőfogánál vért is láttam, de azóta a foga széle már kibújt pedig 3.hónapja növeszti.szóval nekünk is kellett egy löket :P
képzeljétek tegnap estére benáthásodtam :( még hőemelkedés sem volt, úgyhogy reményteljes...nem is aggódom, mert mindjárt a 12 hétben vagyunk :roll:
panna és terveztem volna veletek közös programot , de így sehova sem mehetek :(
Vendég

Barbi, kész vagyok Regőtől, hogy el tud aludni mindenhol... :shock: :lol:
Cipőcskékkel kapcsolatban igazad van, Lidl-s és Aldi-sról én sem halottam jókat. Remélem ezzel a Deichmann-ossal nem lesz gond, ajánlották.
Mosógépszereléshez hajrá!!

Csenge, jó ez a kisszék, amit belinkeltél. Aranyos. :)

Mecsi, gratula az első fogacskához!! :) Nem semmi, milyen sokáig bent maradt.

Makadu, fel a fejjel!! Kitartás!

Andi, jobbulást Neked!!

k.a.t.i.c.a

Képzeljétek a héten elkezdtük az igazi beszoktatást. Hétfőn 10-re mentünk, ki is lettem küldve egy időre, aztán mikor nagyon sírt, akkor behívtak, utána megebédeltettem és mentünk haza. Kedden 9-re mentünk, 9:15-kor kiküldtek és délig egyedül volt bent Mazsolám. Ebéd után hozták csak ki. Kb. 3-4 szer nagyon sírt, borzasztó rossz volt hallani. :(
Ma már 8-ra mentünk, reggelizett is, akkor még bent voltam vele, utána kiküldtek és azt mondták csak délben menjek vissza. :shock: Nagyon lassan telt az idő, kitakarítottam, varrtam, meg mindenféle ilyesmit, hogy gyorsan dél legyen. 3/4 12-kor már ott toporogtunk apával az ajtó előtt. És pici babánk mosolyogva jött ki. :) Azt mondták nem nagyon sírt, inkább csak nyűglődött, mert kezdett már álmos lenni. Holnap 8-ra megyünk és már megprbálják ebéd után ott altatni, ha nem megy behívnak. Szóval nagyon gyorsan haladnak, én nem így gondoltam a beszoktatást, kicsit lassabban, de hát ez van, sok a gyerek, kevés az idő. :( Nagyon megviseli a lelkemet ez a dolog...nem egyszerű.

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!
Jól vagyunk mi is, de a héten csak olvasásra futotta, persze közben már rég elfelejtettem mire akartam reagálni, este megpróbálom pótolni.
Küzdelmes hetünk volt, de mára kijelenthetem, hogy Málnus végre biztonsággal használja a jobb kezét is, bár még automatikusan a ballal nyúl mindenért. Egyébként nagyon gyönyörűen meggyógyult, amióta nincs bekötve azóta körömvirág krémmel kenegetjük, mert nagyon viszketett neki, de azt hiszem túl vagyunk rajta, már alig látszik valami.

Szilvi, szuperek a cipők, amiket találtál!

Áronnak nagy nagy gratula a fogacskához :) Pistikének az ügyes bölcsizéshez, Regőt imádtam!

Barbi, remélem a mosógépet meg tudjátok szerelni!

Vera, köszi a hiányolást, nektek sehogy sem jó az jövő hétvége? Vagy az az utáni? Egyik nap sem? :cry:

Este igyekszek jönni!

Mecsi, köszi a dícséretet :)

Puszi mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

Boni, tetszik ez a lábzsák, mennyiért vetted tavaly?

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Mi is eltűntünk, éppen 2 rágófogacskával kűzdünk, de már egy csücsök minimum kint van. Horror éjszakáink voltak hajnal 2-től 1/4 6-ig és hasonlók. Azt hittem hülyét kapok, mikor nekiállt játszani az éjszaka közepén az én kisgyermekem. :shock: :shock:

Úgy tűnik a napi egy alvás bejön, már magától elalszik ebéd után, van amikor fél órát, van mikor kettőt.
Esti műsorok megmaradtak, 9 előtt nem alszik. :?

Egyszer sikerült bilibe pottyantanunk egy kisebb adagot (bocsi a fogalmazásért) aztán lekéreckedett róla és 5 perc múlva teletette a pelust hihihi :lol: :lol:

Múlt héten még játszottunk, kint a földben...

Kép

Kép

Voltunk kutyakiállításon is, igaz sok kutyát nem láttunk, de elvoltunk

Kép

Kép

Barbi
Kép
manci79

Szilvi, örülök, hogy meggyógyult a kezecske. :) Kívánom, hogy soha többé ne legyen részetek még hasonlóban sem!!

Mancibarbi! Édes a legényke! A 3. kép nagyon vagány! :)

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Akkor próbálok bepótolni mindent ami elmaradt :)

Apró, nagyon örülök, hogy Levi jobban van!
Anna: nagyon édes Emma a rengetegben ;)
Dia, Virág nagyon édes a sámlival, Málnus is imád mindenre lecsücsülni :) A tapssal pedig volt egy édes sztorink, már használgatta a kezét, amikor elkezdtem bíztatni, hogy tapsoljon velem, először félénken, óvatosan összeütötte, aztán elvonult a fotel mögé "gyakorolni" :) hallottam, ahogy összeüti néhányszor, mintha azt próbálgatná, hogy tud-e még tapsolni, és csattan-e még a tenyere, aztán amikor rájött, hogy működik a dolog, előjött, és büszkán mutogatta, annyira édes volt :)

Felícia, érezzétek magatokat nagyon jól hétvégén!
Andikám, szervizt még nem kerestünk, először megnézi az öcsém, hátha csak valami apróság a baja, aztán meglátjuk hogyan tovább, de ha szükséges lesz, akkor körülnézünk, jól pórul jártunk :(
A Pesti úttal kapcsolatban sajnos még semmit nem tudunk, a bankra várunk, akkor jövünk, ha ő hív. (az igazsághoz hozzátartozik, hogy a baleset utáni hétfőn volt a férjem, de akkor még elég pocsékul volt Málnus, és nem akartam elindulni vele, na meg persze akkor még naponta jártunk kötözésre is)

Barbikám, mindig utáltam oroszt tanulni, és a vörös októberről sincs túl jó véleményem, nagyon sajnálom, és hajrá két hét múlva! A mi leendő kiscipőnk bundás és vízálló, vagy kell keresnem még ilyet?

Szilvi druszám, én mindig örülök ha hallok rólatok, ahogy mindenkiről, csak ahogy mások is írták, nem mindig van energiánk mindenre reagálni! Ettől még szeretünk! :) A receptet köszi, én is kimásoltam!
Lei, az olajon sztori nagyon édes, nagy Zsivány lesz Csabi is :) A babakocsis kép is nagyon aranyos!
Csenge: Zsombikánk hogy van? jobban?
CsutakJudit: néha azért jelentkezz, és képeket is hozz!
Zsófi, a bicajt, szerintem is érdemesebb elhalasztani, hacsak valami szuper akcióba nem futtok bele!
Boni, jobbulást nektek!

folyt köv!

<
sziszka78
Tolna

Szóval akkor gyerkőc vissza altatva, és végre újra babanetezhetek :)

Apró, nagyon bátor voltál ezzel a koncerttel, én biztos nem mertem volna elindulni :) De végül azért jól sült el, ahogy olvasom :D Kitartás a zsúfolt héthez! Mi lett az újbóli munkába állásoddal, azaz a jegyzővel?

Panna, mikor lesztek Pécsen?

Kata, Miksa Miksa kontra Gábor Gábor (Szomszédok), azért elég fantáziátlan nekem :)

Zsófi Beninek jobbulást, sajnálom a szobafogságot! Egyébként Málnus jól van, de az elmúlt néhány napban nekünk is elég fura éjszakáink voltak, többször is volt olyan, hogy felébredt,m szopizott, aztán másfél órán keresztül nem bírt visszaaludni, pedig próbált szegényke, eddig ilyen sosem volt....talán a front...Beni overálja vagány, a figyelem felhívást pedig igazán szívesen :D

Csandi, gratula a 43 mm-eshez :) A győz az oprimizmusod azt jelenti, hogy kislány???? Fotó van? Hogy van a nátha? Csak optimistán, forró tea mézzel, propolisz, hajrá! A fogasz sztori aranyos!

Cipőt eddig mi is úgy vettünk, hogy belebújt Málnus, és bizony volt, ami nagyon jónak tűnt, ő mégis utálta, most beneveztünk Barbi fölös bakancsára, remélem szeretni fogja, mi most 20-as méretnél tartunk, de szerintem mi is hamarosan kinőjük mint Julcsiék.

Vera, ha ez vigasztal, akkor pont az a kép van az újságban amit Zsófi is betett ide, ha eljutunk Pestre szívesen elhozom megmutatni :)

lei: szegény Csabikának is jobbulást!!!!

Mecsi, üdv újra itthon, most a te módszereddel olvasok vissza, nekem is bejött :)

Manci Barbi, üdv újra a csapatban, nekem is a 3.kép a kedvencem most, nekünk is ilyenek az éjszakáink, pedig nem látom hogy hamarosan bújna a fogacska...

és akkor a szüretelős képek:

Kép

Kép

Málnus a nagyágyban, ami időnként még így is kicsinek bizonyul (Mecsinek ajánlva)

Kép
Kép

Végül pedig egy mosoly nektek!

Kép

Na, azt hiszem ennyi elég is lesz belőlem mára, jó éjt mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szilvi!

De jó képeket hoztál, látszik a szüretelősökön, hogy Málnus nagyon élvezte, de ez az utolsó mindent visz! Az angyali mosoly! :lol: Csodaszép ez a kislány!

Kitti! Ti hova költöztetek? Ha unatkoztok bandázhatnánk, biztos ellene a 2 lurkó egymással?! :)

Szép álmokat mindenkinek! Most csak ennyire futotta, gyerkőc még mindig tombol. :shock:

Barbi
Kép
manci79

Szilvi, örülök, hogy ilyen jó már Málnus keze :-) Képek szuperek, már meglestem őket picasán is ;-) Eni is így szüretelt, csak ő vödörből ette a szőlőt... Múlt héten nem is egyeztettünk, bocsi, de nem is értünk volna rá (AFP, szülinapozás ). Most már akkor nem kell jönnötök többet dokihoz mostanában? Ha jöttök, szólj, de a járóka sajnos már átköltözött Anyuékhoz, így viszont kicsit több helyünk van ;-)

Ma akartunk menni zenebölcsire, de nem voltam jól, aztán egy kakis pelus hatására ki is dobtam a taccsot... De már jól vagyok ;-)

CsAndi, tök jó, hogy csökken a mióma mérete, csak így tovább!!!

Barbi, REgő hihetetlen :lol: Milyen ügyes Eni matekból! Mosógép miatt drukkolok!!

Gergő is aranyos :D

Katica, Pistike nagyon ügyes, hamar túllesztek ezen :wink: Szerintem Neked nehezebb lehet, mint neki :wink:

Áronnak gratu a foghoz, jó sokáig halogatta :D

Nekünk van örökölt, alig használt bundás bakancsunk meg hótaposónk 20-asban, csak szerintem azzal nem húzzuk ki a telet, 1-2 hónap, és vehetünk nagyobbat :roll:

Bocsi, most ennyi voltam, jó éjt!!

yuyu79

Még valami: Hogy van Zsigi és Levi???

Amúgy Eni is fent volt múlt éjjel, nálunk is jönnek a rágók...

yuyu79

Sziszka,
Csaodaédes Malnus! :) Örülök, hogy jobban van a kezecskéje!! Nagyon édes lehetett amikor kipróbálta a tapsit a fotel mögött! Jót mosolyogtam rajta! :D

Manci,
Gergő is cukor cukorfalat, már egészen nagyfiús! :)

Katica,
Elhiszem, hogy ez most megvisel :( Engem is biztosan nagyon megfog majd. De sajna előbb-utóbb túl kell esni ezen. Kitartást neked!

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

De jó, hogy meggyógyult Málnus kezecskéje! És minden fénykép csodaszép, annyire helyesek tudnak lenni, a különböző alvóspozitúrák, meg felülmúlhatatlanok... :lol:
Dávid lába 21-es, a nyáron vett 20-as szandi 2 hónapig volt jó neki, aztán már kilógott belőle a nagylábujja, és 7 ezer Ft volt...
Már napok óta alig merészkedünk ki a lakásból, nem merem kivinni a levegőre, annyira rettenetes szél fúj és nagyon hideg is van... :cry:
Mit lehet ilyen szar (bocs) időben csinálni??
Na, jó éjszakát mindenkinek!

Kép
felicia

Ja ha valakit érdekel, ezt kaptam emailben, lehet, hogy ők is tudnak segíteni az aktuális gyed szabályzattal stb, de másban is bármelyikőnk számára hasznos lehet. Lehet, hogy én majd felhívom őket. Tehát:

Figyelmetekbe ajánlom a Nagycsaládosok Országos Egyesületének új, és minden bizonnyal egyedi közszolgáltatását, mely nem csak a nagycsaládosok, hanem minden ember számára kínálja a korrekt, és naprakész információkat. Kérem, segítsenek, hogy minél több emberhez eljusson a tájékoztatás ezen lehetősége!

Kérlek benneteket, hogy teszteljétek ezt a lehetőséget!

Ha bármi problémátok van, hívjátok bátran a NOE-FON-t!
Íme a felhívásunk!

Akár tetszik nekünk, akár nem - napjainkban életünket át meg átszövik a jogszabályok, előírások és az elektronikus világ. Olyan új dolgokkal találkozunk, mint a krízisalap, az elektronikus-közszolgáltatások, de sokszor olyan hétköznapi dolgok sem teljesen világosak, mint a gyes szabályai, vagy a tankönyvtámogatás, otthonteremtés, okmányok kiváltása, különféle szociális juttatások, külföldre utazás…

Ilyenkor jól jönne valami felvilágosítás, de ismerőseink sokszor ugyanúgy bajban vannak, mint mi, és nem biztos, hogy hiteles információjuk van; a különböző ügyfélszolgálatokra pedig az ember általában nem szívesen megy vagy telefonál, mert “emberi hanggal”, a kérdező sajátos helyzetére adott pontos információval, sajnos, nem sűrűn találkozhatunk.

A NOE-FON azért jött létre, hogy hiteles, naprakész tájékoztatást tudjon adni a jogszabályokról; illetve, hogy az egyedi, összetett problémák megoldásához is, ügyek elintézéséhez útba igazítson. És, ami a legfontosabb, hogy tegye ezt érthetően és emberi hangon.

A NOE-FON munkatársai minden hétköznap 8 órától 16 óráig állnak bárki rendelkezésére. 16 óra után és hétvégéken hangposta fogadja az Önök hívását.

Kék-szám: 06 40/200 943 (helyi tarifával hívható)
06 70/771-6565

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Jaj, nagyon édes képeket tettetek fel! Ez a csodás-pasis mosoly és ezek az alvós képek....

Zsófi, elfelejtettem kérdezni a nagy rohanásban, mi volt ma a dokinál?

Julcsi, nálatok még mindig titok a pocaklakó lábaközi helyzete?

Katica, ahogy meséled a bölcsit, én annyira, de annyira rettegek.:-(

Szisz, még nincs semmi, nem hívnak vissza. Ami egyfelől bántó, másfelől, tudod...ha határozott a munkaviszonyod és lejárt, de még egy napig státuszban vagy, akkor automatikusan határozatlanná válik. Mondjuk nem bizti, hogy meg merném játszani ezt.... :oops: :roll:

Barbi, grat a matekhoz.

Csajok, lassan megyek alukálni, csak még lámpázok, mert éjjel soha nem kapok levegőt. Amúgy azért lehet vmi a levegőben, Levi 3 napja napközben egész nap sír, de 25 perceknél nem alszik többet, ha benn vagyunk, ki akar menni, de kinn fél vagy nemtudom, de csak ölben és csak az enyémben van el....jó így lomtalanítani. :shock: És éjjel is vagy 5x kelünk, arra hogy mellettem ül és vígan ébresztget (hajtépés, orrbatúrás, pofozgatás, nyelvkeresgélés és egyéb kedvességek bevetésével) és esze ágában sincs visszaaludni.

Holnapra nagy drukkokat kérünk, mert megyünk 8.30ra hasi uh-ra Lecsónak és éhgyomorra kell menni. Remélem nem kell sokat várni, mert nem akarom nagyon megkínozni. És persze viszek be mintát is, mert egy széklettenyésztést nem sikerül elintézni, csak a kórház csinálhatja, de ott letagadták. Így holnap beviszem és addig dugdosom mindenki orra alá, amíg el nem veszik. Persze mindezt egyedül, mert Peti éjszakás és nem végez úgy, hogy velem jöhetne segíteni. :cry:

Szóval még sokat akartam, de a fele már elszáltt, én meg hulla vagyok!

Ja, Mecsi, köszi a tippeket, megkaptam, majd írok, ha túlleszünk a holnapi csatán.

Nos, az agyam felforrt, a lámpa már kezdi feladni, így én is elpályázom.

Jó éjt!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Jaj, most azért mérgelődök, mert végre itt vagyunk,ráérnénk és mindenki lebetegszik. Úgy látszik ez a találka nekünk nincs megírva a sorsunkban. Azért köszi Csandi a szándékot. Persze a többieknek is.
Réka már épp kifelé megy a náthából szerencsére. Holnap már egyáltalán nem kell orrot szívni sem.

Köszönöm a hálózsákos infókat, nem mentem arra a részre végül, hanem a minimanóban vettem kettőt. AZ egyik nagyon nagy lett, azt holnap visszacserélem. 3100- volt darabja, és jó vastag. Tegnap óta abban alszik törpim, mert baromi hideg van itt a panelban. Kb 20fok. Mi meg a 22-höz vagyunk szokva. Most is majd lefagyok..

Mecsi! Asszem te írtad a klöhögést: nekünk Rinathiol köptetőt javasolt a doki. Az kapja RÉka. Ja, és nagy gratu az első fogacskához!

Szisz! Képeid nekem vmiért nem jönnek be. Biztos ez a nyamvadt mobilnet.... Örülök, hogy Málnus keze rendbejött. Édes a tapsis sztori. Pécsen jövő héttől leszünk, hétvégék kivételével.

Katica! Kitartást! ELhiszem hogy nehéz lehet. De tényleg főként nekünk. Apósomék szerint ezek a gyerkők annyi mindent kibírnak, csak milihegjük túl a dolgot. LEhet hogy van benne vmi, de én is nehezen hagyom ott Rékát még pár órára is.

Gergő nagyon cukkancs a fotókon!

Regő meg tényleg hihetetlen hogy tud aludni! Mosógéphez mennek a drukkok!

Dia! AMit írtál, ott érdemes érdeklődni erről a gyed-ről is.Mármint hogy ketteske után hogy kapjuk majd?

Ja, és számunkra a mai nap híre, hogy sikerült eladni a lakást. Úgy néz ki, december közepéig kell kiköltöznünk. Ez jó, mert akkor már áll majd úgy a ház, hogy 2 szobába be tudunk majd pakolni.. Aztán áprilisig csak sikerül elkészülni vele teljesen...

Na megyek én is hunyni, mert mondjuk ma is korán akartam feküdni, csak vhogy nem sikerült.

Mg vmi: tudtok jó játszóházat É- Budapesten?

panna1

szisz, a myomának szólt az optimizmusom,mármint, hogy nem növekedhet, mert nem engedem neki és úgytűnik jól csináltam.
édes nagyon a mosolygós meztelenke!!nagyon szép a mosolya, bár élőben nem osztogatja könnyen én legalábbis kevésszer láthattam.
rdukk a pihenőszék szereléséhez!

gyedes témához , mindjárt bescannelek egy oldalt az anyák lapjából...
Vendég

Sziszka, Zsombi már jól van, mint írtam :wink: örülök, hogy Málnus is. Nagyon jók a képek, gyönyörű kislányod van!

Barbi, Gergő képei is tündériek :)

Én is dobok két képet, lehet írni most nem is lesz időm. Mi sem nagyon voltunk kint az elmúlt napokban és nem könnyű a két örökmozgómat lekötni.

tegnapi ikeázás szerzeményei az első képen, mondjuk csak a kék szék, az alátét és a villák újak:

Kép

és az újrafelhasznált komp :) a kép csalóka, Zsombi valójában nagyon is élvezi, most is azzal játszik, ezért van pár percem írni:
Kép
Vendég

Kép
Vendég

Szilvi, a tapsolós sztori nagyon tetszett. :) Ebből is látszik milyen okosak már ilyen picurka korukban is. :) A képek nagyon jók, a rekeszből evés és az utolsó mosolygós nálam a favorit. :D

Julcsi, igazad van, engem jobban megvisel, mint Őt. Első nap mikor mentünk haza a bölcsiből, el is bőgtem magam. Páromnak mondtam, hogy ez nekem nehezebb mint gondoltam, Ő meg mondta, hogy sejtette, hogy így lesz. Hát ilyenek az anyukák. :)
Köszönöm a bíztatást Mindenkinek! Aranyosak vagytok! :)

Apróka, mennek a drukkok a vizsgálathoz. Éjjelente nálunk is hasonló a helyzet. Eddig az ágyában aludt, de most sokszor átjön hozzánk és alig alszik el, állandóan forgolódik és az általad említett műveleteket hajtja végre. :D Mi most engedékenyebbek vagyunk vele sokkal, mert szerintem az egyedülléttől fél, meg attól hogy otthagyjuk… :( Nem egyszerű ez a bölcsizés, de állítólag jobban viselik kisebb korban, mint később, hát remélem, hogy neki nem olyan rossz, mint nekem. Délutánonként igyekszem minden időm vele tölteni, hogy kárpótoljam.

Panna,
biztos van abban valami, amit mondanak Apósodék, csak hát…mi ilyenek vagyunk. :)
Meddig vagytok még Pesten és Veletek hol lehet összefutni? Mi nem vagyunk betegek, akár tudnánk is találkozni valahol, bár apával még nem beszéltem róla.

Mazska, Dia és Többiek, Nektek is ígértem, ha van időtők, szóljatok nyugodtan, megpróbálom úgy szervezni, hogy most sikerüljön a találka.

Csenge,
édesek a képek. :) Az ikeás szerzemények nagyon jók. :)

k.a.t.i.c.a

Hát lányok mi is lerottyantunk, Áron egyre csúnyábban köhög, nekem meg fáj a torkom meg a fülem is kicsit :( az idő is pocsék. Most ki kéne találnom mit szedjünk :? Holnap tudunk csak dokinénihez menni.
Törpöm is húzza a lóbört, azaz most meg is szólalt mentem is.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Andi, köszönjük az oldalt, elég szépen megszigorították. :(

k.a.t.i.c.a

sziasztok lányok!

szuperek a fotók ismét!

Andi, gratula a pozitív változáshoz, na meg a kis 43mm-hez! aki már nem is olyan kicsi! ;) és jobbulást a náthádnak!

mi jobban vagyunk, bár az esti alvás már második napja olyan 1/2 11-re tevődik, amitől ki vagyok! ráadásul reggel úgy ébred 7-1/2 8 körül, mintha muszáj lenne... :( fáradt vagyok, de ő is! most megint visszaaludt, vagyis én altattam el 10 körül, csak így meg a délutáni szunya fog kimaradni! áhh. nehéz ügy!

vettünk mi is tegnap bakancsot! Katica félét, vagyis mi a fűzőset, de ezt a típusút! ;) nagyon klassz! köszi a tippet!

Mecsi, nektek is jobbulást! én "csak" c vitamint, nasivint és multikidet adtam neki. szerencsére köhögni sem köhögött! arra valami köptetőt adj, ha van otthon! valami gyógynövényest! pl. prospan! mi azt szedtük legutóbb...

Sziszka, édes Málnuska! ez az elvási póz. először nem is vettem észre! de tényleg! :) azt hittem, csak az ágyat kell nézni, hogy milyen jó kis helye van Málnusnak, aztán tűnt fel a popója a sarokban! :)

Aproo. drukkoltam! mi volt a dokinál!? kis csomagot elvették? :)

amúgy dokinál volt egy kis para... most mégis láttak valamit az uh-n, ami pco-ra utal, de azt mondta a dokibácsi, hogy nem a klasszikus fajtából való vagyok... szóval továbbra is odafigyelni a kajára, meg fogyni (ez mindennek a kulcsa!), ha jön a baba, akkor had jöjjön, de lehet, hogy nem kellene erőltetni, ameddig nincsenek meg az ideális feltételek... nem tudom! nehéz! most megint úgy gondolom, hogy nem kellene erőletetni, és vissza kellene mennem dolgozóba... kicsit anyagilag is helyrejönnénk! :( kellene beszélnem valakivel, hogy mi van, ha visszamegyek, és hamarosan teherbe esem!? akkor hogy jönnénk ki. mivel a gyes/gyed is biztosított időnek számít! szóval a 365 nap, vagy mennyi, az meglenne!

Katica, ügyesek vagytok és kitartást! lehet, hogy nekem is lesz gondom ezzel a közeljövőben!? :( kész leszek a beszoktatástól... jááááj!

Barbi, Gergőd iszonyat édes! na és a két jó tesó is! az új szerzeményen! de látom, Zéti győzött és övé a kék szék! :)

Kitti, gratula a költözéshez! nem irigykedem mert utáltam dobozolni... :( kitartást nektek!

az éjjelek nálunk is nagyon rosszak! nem tudom visszaaltatni, csak közöttünk nyugszik meg!

Panna! sajnálom a heteteket! lakáseladáshoz gratula! játszóház szinte minden plázában van... ti most merre vagytok albiban? a III. ker.-ben? biztosan van a neten ilyen jellegű kereső... hátha! amúgy én annyira nem vagyok oda érte. most már fizetős is, és Beni mindig játszóház után lett beteg. szóval én már kicsit félek tőle...

hát kb. ezeket szerettem volna... :roll: asszem! ;)

sophie27

Bocsánat még mindig csak helyzetjelentés

ma reggel apa engem is orvoshoz vitt, mert leszakadt a hátam, égette a mellkasom szerencsére nem tüdőgyuszi, csak csúnya gyulladás.. Zsigikém látszatra már jobban, de holnap majd drnéni meghallgatja.

mindenkinek puszi
Vendég

Boni!Jobbulást :) :)
l.veronika

Hahó!

Csabi jobban van szerencsére, nem volt se hányás, se hasmenés. Csak én voltam hülye, mert tegnap adtam neki egy kicsi frankfurti levest, és szegényke egész éjjel nem aludt, óránként felsírt és nyűglődött, aztán meg behergelte magát és hisztizett, mert puffadt a hasa és nyomta folyamatosan a pukikat. Úgy bántam hogy ilyen bolond voltam.... :( ma már jobban van, nem is evett még csak sima zsemlét, meg háztartási kekszet.
Napok óta nyűgös egyébként, szerintem a gyerekek kikészülnek ettől az időtől teljesen. :(

mecsi: ha lesz időm, megpróbálom átküldeni a képeket!
amúgy bennem is bújkált a betegség, mert ma reggel már kapart a torkom és dugult az orrom. De párom összeütött egy jó kis népi gyógymódot nekem: nagy kanál mézbe bele kell rakni egy gerezd fokhagymát széttörve és ezt elnyammogni. Iszonyat íze van, nekem a fokhagyma égette a torkomat, de viszont teljesen helyre tett, tök jól vagyok már. Párom is ezt ette pár napja mikor szarul volt és most ő is teljesen "meggyógyult". :)

sziszka: Málnus nagyon édi a szüretes képeken :)

csenge: A két fiad is nagyon tündér a kisszékeken ülve. Milyen fegyelmezetten esznek. Vagy csak a képen látszik így?

makadu: Levi hogy nem alszik éjjel? Nem alszik el, vagy sokszor ébred? szopik még?

Ti szoktatok aludni napközben a gyerkőcökkel amúgy?
lei

Panna, bocs, nem olvastam vissza, de Pesten lesztek? Az állatkertben van állítólag szuper játszóház, 1 óra 1000 ft, de belépővel vagy bérlettel csak 500. És mi nem vagyunk betegek. Ha ilyen szutyok idő lesz, itthon leszünk, és szívesen talizunk.

Mecsi, nagy gratula a foghoz, és az első helyezéshez a fogversenyben!

Babaképek nagyon jók megint, Sziszka az utolsó Málnusról tüneményes!

sushy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?