A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok! Jobbulást minden betegnek!

Nálunk annyi van, hogy megjött ma az AFP-m és jó lett :) és csütörtökön megyek uh-ra... Most meg elsétálunk a védőnőhöz beiratni az AFP-t, mert ez a szabály, csak így lehet itt uh-ra menni, pedig a nőgyógyászatnak is megvan :evil:

Köszi a bókokat :oops:

yuyu79

Sziasztok!
Én is itt, Málnust felébresztette az alvásból a "kakilni kell" :) De most nagyon jól eljátszik egyedül, szóval van egy kis időm...

Lei, nagyon szuper lett a szoba, te csináltad? Hihetetlen vagány! Csabin pedig csak ámulok és bámulok, annyira nagy fiús, még nem sikerült megszoknom, ritkán teszel fel képet :) Remélem csak nagyon ritkán lesz részetek ebben!

Kata: meséld majd a fejleményeket!Az apóbetűs ügyben :)

Adri, karácsonyi, csak öcsémék megelőlegezték neki :D Tegnap érkezett, de nagyon imádja...sajnálom, hogy nem lett meg péntekre, akkor kipróbálhattátok volna.

Boni, jobban vagytok? Köszönjük a dícséreteket! Zsigi még nem biztos, hogy lecsúszott, majd 10 év múlva eldöntik maguk ;) Meggyógyultatok? Sárgaborsót én magunknak is csak nagyon ritkán...szóval mi nem....de a zöldet már szemezgetve is eszi :)

Barbi, ti most egészségesek vagytok? Hajrá tesó projekt!

Almáról várjuk a képeket!

Megyünk főzünk a babáknak :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Julcsi, nagyon örülök, hogy jó lett, mindenképpen mesélj, hogy mi volt a nődokinál! Annyira izgulunk már!

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Aproo - reszvetem az egesz csaladnak, ez rettenetes. :( Olyan igazsagtalan az elet...

Lei - jobbulast Csabinak - klassz lett a falfestmeny, csinaltattatok vagy ti festettetek?
Munka - sok sikert hozza! :) Hat nem mondom, hogy egyszeru,de meg lehet oldani. Laura most kezd atterni a napi egyszeri alvasra - igy ebed utan van 2-3 oram + amikor jatszik, vagy este ha lefekudt aludni. Van amikor jol el lehet tole dolgozni, van amikor viszont abszolut nem hagy. Ha rugalmas a munkaidot es magad oszthatod be, akkor szerintem menni fog, foleg ha van segitseged is. Nekem nincs, igy akkor vagyok gondba, ha telefonalni kell hosszabban. Ilyenkor van amikor beteszem a kisagyaba jatekokkal es ha eppen olyan kedve van, eljatszik, vagy elbujozik a macijaval. Van amikor valamilyen zenes CD-t / DVD-t teszek be, es az is lekoti egy ideig. Majd meselj, hogy neked hogy mukodik.

Hiszti - Laura neha az autoba szallasnal kezd el hisztizni, de nem veszek rola tudomast es nyugodt hangon mondom neki, hogy be kell szallni es hogy hova megyunk. Szerencsere gyorsan abba hagyja. A boltban ha ki akar szallni a bevasarlokocsibol, atolelem egy kicsit es adok neki valamit a kocsibol, hogy nezegesse, vagy veszek neki egy kiflit es azt elmajszolja amig en gyorsan bevasarolok. Altalaban azt nem szereti, ha egy helyen allunk sokaig, igy ha nyuglodik, utemesen elindulunk valamelyik masik polchoz es az eltereli a figyelmet - legfeljebb kesobb visszamegyek meg az elozo helyre. Szerintem is a legfontosabb, hogy nyugodt maradj es kovetkezetes.

Sziszka - ugy tunik, hogy nem lett semmi bajunk a kulancstol szerencsere :) A jatek edenyeket hol vettetek?

Dia - klasszak a kepek! :) Lehet, hogy a talit at kell tennunk a jovo hetre, mert a vegen beteltek a napjaink. Jovo het hetfohoz mitszolnatok? Katica, Andi, Agi?

Akarok csinalni Lauranak so-liszt gyurmabol gyumolcsoket, hogy lehessen oket pakolgatni - szerintetek milyen festekkel erdemes befesteni oket? Boni, mikor hozzuk ossze a kezmuves foglalkozast? :)

Kellemes delutant!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Julcsi - orulok, hogy minden rendben! :) Tenyleg kezd latszani a pocakod - szepek vagytok Enivel a kepen! :)

Es tenyleg jok a talis kepek - Sziszka, mikor jottok Pestre?

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

sziasztok!

mi is itt!

Julcsi, klassz hírek AFP ügyben!

Kata, fejleményekről aztán beszámolni... szintén a kisbetűsre gondolok! eddig sosem késett? vagy csak mikor már Kristóf a pocakban volt?

nem semmi, hogy Kristóf most ismerkedik a cipővel, elhiszem, hogy már megszokta a kis lába, hogy kényelmesen zokniban terpeszkednek a lábujjacskák! :)

gratula a sok járni tanuló babácskának!

Pöttöm. mi a deichmann-ban vettünk téli bakit Beninek! 23-as kellett... :shock: fűzős típus, majd dobok képet neked! ;) hasonló, mint Katicájéké, csak fűzős kivitel!

Kitti, hiszti nálunk is megy! sajnos! sokszor nagyon sír, vagy elvágódik, ha füvön, vagy otthon a szőnyegen vagyunk, akkor hagyom, hogy kínlódjon, és nem foglalkozom vele, amúgy nem szoktam engedni! sajnos elég sokmindent ráhagyunk, így nem csodálkozom, hogy nálunk megy a hisztikézés... :(

Lei, nagyon szuper lett a szoba! most akkor melyik részét csinálta tesód, és mi az, amit vettél? hol? és ez mi? valamiféle matrica? hogyan kellett rögzíteni? a falatok csak egyszerűen festett, vagy tapétára ment a minta???

munkához sok sikert! milyen jó melóhely, hogy ilyesmit meg tudtok oldani! egyre több dolgozó anyucink van már... Mazska, Szuszu, Panna és Te. és megéri amúgy? bár, ha arra nem költesz, hogy bejárj, akkor csak többet kaptok, mint a gyed. tényleg, és a gyedet visszamondtátok gyesre? vagy hogy működik?

mi jól vagyunk! Beni ma még nem volt lázas szerencsére! nem tudom, hogy mi lehetett a gond tegnap, hogy mitől lehetett láza, de kicsit izgulok, hogy nehogy megint ott folytatódjon a nap, ahol a tegnap délelőtt zárult! :( nagyon rossz volt, hogy semmi nem volt jó, egyfolytában sírt csak krokodilkönnyekkel! :(

meg a másik, hogy szinte sosem lázas, max. oltások után... se az arcüreg gyulladásnál, se a középfül gyulladásnál nem volt láza!!!

még azt felejtettem el mesélni, hogy tesóm volt azon a spéci orrporszívózáson! említettem régebben, hogy van egy gyermek fül-orr-gégész dokinéni, aki vállal, persze magánrendelésen ilyesmit. tesóm is jár most kezelésekre. nagyon hatásosnak mondja, de nem kellemes, mint, ahogyan a sima orrporsizás sem! :S

sophie27

Dia, Sziszka, Lei, nagyon jók a fotók! annyira édik a gyerkőcök! :)

Dia, Te hogyan szerkeszted ezeket a fotókat? milyen progival? nagyon ügyi vagy!!![/b]

sophie27

Újra :)

Mazska, az edényeket anyukám vette néhány hete a Rossman-ba, pár száz forintért, és Málnus nagyon szereti! A só-liszt gyurmát a tempera biztos hogy megszínezi, csak azt nem annyira jó nyalogatni, a sógornőm szörppel szokott még színezni, az sokkal ehetőbb-nyalogathatóbb, de lényegesen halványabb a színe. Más ötletem nincs...

Zsófi, örülök, hogy Beni jobban van!

Mazska, ráhibáztál, holnap vagy holnap után megy a férjem a Pestre, ha holnap, akkor nem tudunk menni, MÁlnust oltásra kell vinna, ha szerda, akkor mi is vele tartunk, most próbálom meggyőzni :D

Jó lenne valakinek egy szerdai Tali, vagy ne erőlködjek? :) ez most derült ki :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Én is mindig olvaslak ám benneteket, ha nem is írok.

Aproo!
Sajnálom a történteket, fogadd részvétem! :(

A talis képek nagyon jók, az összes baba tünemény!

Julcsi, de szépen gömbölyödsz! Gratula az AFP-hez! Lassan megtudjátok a nemét is a kis maszatnak. Nevekkel hogy álltok? Megvannak már?

Lei!
Sajnálom ezt a KRUPP-os dolgot, biztosan nagyon megijedtél. Jobbulást, remélem kinövi Csabika!
A szoba nagyon édes lett, ügyesek vagytok! :)

Dia!
Szuper képeket hoztál te is Virágról és a családról :D

Pöttöm!
Nektek is jobbulást és gratula a járáshoz!
Gergőmnek is magas a lábfeje, nehéz is rá cipőt találni, most kerestünk csizmát, de ami jó is volt meg meleg, vízhatlan több, mint 13e Ft, kicsit sokallom. :? Nem tudják mit kérjenek, aztán pár hónapig lehet csak hordani.

Sziszka!
Nagyon édes Málnus, ahogy főzöcskél, igazi kiscsaj, nagy segítsége lesz anyának :D És a gyöngyszem tényleg gyöngyszem.

Kata!
14.fog? Húha, jól belehúztatok. :)
Kíváncsi leszek a fejleményekkel apróbetűs ügyben...

Boni!
Mi még nem adtunk sárgaborsót Gergőnek, de csak azért, mert mi sem nagyon eszünk. Szerintem simán mehet már, nem?

Zsófi!
Örülök, hogy Beni ma már tünetmentes, nem lehet esetleg fogacska a ludas, amiért nyűgős meg sírdogálós?

Hiszti nálunk is van, ezt még Kittinek írom, múltkor Gergi is pont a Spar-ban döntött úgy, hogy nekiáll. Azt sem tudtam mit csináljak, így gyorsan kitoltam a kocsival együtt, szerencsére velünk volt nagyikat, így nem volt annyira kellemetlen. Egyébként toporzékol, ha valamit nem kap meg, fúú, nehéz kezelni és én nehezen is viselem. :oops:

Ti mikor és hogyan kezditek el bilire szoktatni a gyerkőcöket? Én párszor már ráültettem, de csak nevetgél, meg állandóan leszáll róla és futkos egy szál bodyban. :lol:

A héten kezdik a házunk színezését, kérek szépen drukkokat, mert 2 színből fog állni és nagyon félek, nehogy durva legyen, mert akkor azt nézzük pár 20 évig. :roll:

Barbi
Kép
manci79

sziasztok,
lei, nagyon jó lett csabi fali dekorációja!ügyes kezetek van!
jobbulást, sajnálom a kruppot:(
yuyu, szupi, hogy megnyugttó eredményeket kaptál :wink:

én ma adtam volna neki sárgaborsó levest, de nem kérte.mondjuk ma a rántott husi sem csúszott csak a rízs majd késöbb a banán.a rántotthusi is újdonság számára mert még azt sem evett.nagyon ritkán csinálunk olajban sült bármiket.ez egyébként sem egy szerencsés nap kisérletezésre, bár eddig nem volt válogatós sosem :(

hurrá sziszka!gyertek!gyertek!
Vendég

én szerdán egyébként is megyek pestre, ugyhogy eddig jó
nekünk is a tali
Vendég

Sziasztok!

Egy kalandos dédi látogatás durr defektel egybekötve...most értünk haza, közben a férjem persze itthon, jöhetett menteni :D De úgy tűnik, akkor szerdán jövünk!

Úgy nézem jó időt mond, mi legyen a program?

Barbi, MÁlnus is hurcolja a bilit, ruhában rá is ül, de ha leveszem a pelust, akkor nem hajlandó megülni rajta egy pillanatig sem :( Épp ma reggelt pisilt bili helyett az ölembe :(

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, nekünk nincs programunk szerdára, szívesen találkoznánk veletek.

Mazska, sajnos a hétfő sem tűnik jónak:( pedig más programunk a közeljövőben tényleg nincs, de hétfőn valószínűleg megyünk nagyira vigyázni, mert anyumék elutaznak. Még nem teljesen biztos, de valószínű.
Vendég

Sziszka, durdeffekt :(

Barbi, nevek még nincsenek... Bili: én kb 1 nap egyszer ráültetem, délután alvás után sokszor sikerül bele a pisi, kaki még sose volt bele...

CsAndi, Te mikor mész megint dokihoz?

Jól emlékszem, hogy az 1 alatti AFP azoknál volt általában, akinek kislánya van, 1 fölötti meg fiúnál? Nekem most 0,96 lett, meg asszem Eninél is hasonló volt. Kiváncsi vagyok, bejön-e a tendecia :roll:

yuyu79

Sziszka, a szerda nekunk valoszinuleg nem jo, akkor jon az eszt tanar, delutan meg dolgozom :(

CSenge, lehet masik nap is, a jovo het meg ures egyenlore.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

yuyu, szerintem forditva, de a zsófi a statisztika számontartója és az elmélet tulajdonosa :D
ha jól emlékszem, akkor 17-én megyek dokihoz és azon a héten lesz az afp is.ma meg ekg...
szisz, sajnálom a defektet:( nekünk is volt nemrég a nagy babakocsim hátsó nagy kereke kilukadt :shock: , de meglehet javítani pont mint egy bringáét csak apa szánná rá magát végre...

képzeljétek már vagy egy hete nem cicizik csengi és egyedül elalszik napközben is és este is :shock:
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat! :)
Zsóf, a Picassa-val szerkesztem a képeket. Az 'effektek' alatt lehet különleges szerkesztéseket végezni.

Mazska,
Sajna nem jó nekünk a hétfő, anyum 50. szülinapja van aznap és nálunk ünneplünk, sütök-főzök stb. Ja meg valamelyik nap sztem a jövő héten Virág megkapja a 15 hós oltást, még nem kértem időpontot de aszem csütörtökön mert akkor van egészséges tanácsadás. Majd még megírom amint tudom pontosan.

Pöttöm,
Gratula Nononak a járáshoz! :D Na most már lehet szaladgálni utánunk! :wink: Sajnálom, hogy betegek voltatok!!

Yuyu,
Húú de izgi, akkor lehet hogy ismét kislány lesz?? Átveszik a csajok az uralmat a házban! :wink: Na jó, még lehet fiú, vagy ha most nem akkor a harmadik?? :)

Aproo,
Mi újság, hogy vagytok azóta??

Lei,
Tényleg nagyon helyes Csabika!! Hát kívánom, hogy ne jöjjön vissza ez a csúnya kruppos dolog, vagy legalább hamar kinője!!

Manci,
Mi még várunk a bilivel, szerintem még korai lenne. Talán jövő év elején vagy tavasszal kezdjük mi.

Kép
Kép
dia123

Sziasztok lányok:)

Jó rég nem voltam, most is csak gyorsan pár mondat erejéig tudok jönni, futólag tudtam csak visszaolvasni a hatalmas lemaradásomat...
Lent vagyun Szegeden péntek óta, Ferci külföldön, pénteken jön le utánunk és a 7végén már jövünk haza Bp-re.

Julcsi, Barnusnál 0,9 volt az AFP:) örülök, hogy minden rendben veletek!

Csabinak jobbulást kívánunk, hatalmasat nőtt és csodaszép a kis kuckója:)

Nagyon jók a talis képek és az összes többi is:)

Mi jól vagyunk, bár Barnus 1 hete szinte folyton a fenekemben, nem tudok két lépést tenni tőle, még WC-re is kockázatos elmenni.. remélem hamarosan kinövi;) evés ügyben szépen fejlődünk, ma reggel pl. töltött csirkecomb volt a menü és annyira megtetszett neki az asztalon levő szál kolbász, hoyg felkapta és beleharapott:) jót mosolyogtunkrajta nagynénémmel és le is fényképeztük, majd otthonról töltök pár képet:) ezen kívül rengeteget beszél, szinte mindent mond utánunk (ált. szavak elejét vagy végét) de pár napja már olyanokat is mond, hogy "szösz" nagyon szépen, tisztán:) na most mennem kell, mert ébredezik.....

és akkor a végére hagyom a legfontosabbat, bár még vértam volna vele, de úgysem bírom ki:)))) tegnap este pozitívat teszteltem:))) apa még nem tudja, mert telefonon nem akartam neki mondani, szóval türelmetlenül várom a pénteket, hogy megoszthassam vele a remek hírt:)

na puszi lányok, most mennem kell:)

sniky

bili kérdés: kb. másfél éves korára érik meg egy gyerkőc arra, hogy tudatosan jelezni tudja, ha pisilni, kakilni kell neki, így mi majd csak tavasszal, nyáron kezdünk bilizni. Annak értelmét nem látom, hogy trónoltassam rajta, bár anyósom szerint már rég rá kellene ültetnem, mert már ennyi idős és nem szobatiszta... ez szörnyű:)))

na tényleg rohanok, mert felébredt és éhes:)

sniky

sniki, nyithatsz 2010 júliusi topicot :D :D
gratulálunk!és ugyanahoz a dokihoz mész megint vagy más teveid vannak?
Vendég

Aztaaa! Babaesö! Niki drágám gratulálok! És megint csak eszembe jut, hogy nekem is!!!
Van nekem egy ovuláció idöpontját mutató kis mütyüröm. Gondoltam a biztonság kedvéért beüzemelem, hogy ne üresbe gyötörjem a párom, ha már beletörödött az 5. nekirúgaszkodásunkba. :) Na ez a kütyü nem mutat az ég egy adta világon semmit, mintha nem lenne peteérésem. Nem is tudom mit gondoljak, meg vagyok lepödve ill. le vagyok lombozva. Na de majd két hét múlva okosabbak leszünk, ha nem jönne meg... Pedig az utolsó sikertelen kísérlet óta nem sikerült újratárazni, mert a gyerekek állandóan bekavarnak. :( Hát nem tom.
Megyek teregetni, már nem tudok mással foglalkozni, csak magammal, ha nem csinálok valami hasznosat. Tegnap figyelemelterelö linzert sütöttem.

Barbi
Vendég

Na ne írtam regényt és nem küldi el?
:twisted:

Akkor a lényeg tali nekem is jó lenne szerda esetleg kopaszi?

Hú de mérges vagyok elszállt ez a szar.......ááááááááá

ritus

Kép
rituspoc

massbarbi aki terhes annak nincs is peteérése :D :D nemlehet??
Vendég

sziszka , nem konkretizálunk valamit?hozzánk jöhettek innen 15perces alacsonypadlós buszút+ séta a kopaszi...hmm?
Vendég

Niki, HURRÁ, HURRÁ!! Nagyon gratulálok! De jó lesz újra végigizgulni a babák születését veletek! :lol: :lol: :lol:

KépKép
columbine

Sziasztok anyucik és kismamák!

Csak gyors bekukk mert nagyon nem volt időm visszaolvasgatni.
Áronnak jön a második foga felül, látni vélek ott valamit :D Most szerintem gőzerővel beindul neki mert ömlik a nyála mint egy bernáthegyinek és olyan hisztiket levág , hogy győzöm túlélni, enni is alig akar. Néha játék közbe jön enni velem de amikor eddig evett alig akar. Tápszert totál el kellett hagynunk mert nem fogadja el , viszont vettünk milupa junior 1+ italt na azt nyeli mint kacsa a nokedlit.
Hát nem könnyű minden olyan felborultnak látszik most eljött az én időm is szívok ezerrel vele. :D

Milupa tápszeresek van eladó Milupa Milumil 9+ hó tápszerem egy teljes doboz sima 2011ben jár le és egy fél gyümölcsösöm 2010ig, ha valakit érdekel szóljon. 2800ért eladó :D

Végre már jól vagyunk , még én köhögök kicsit.

Aproo részvétem nagyon sajnálom ez egy szörnyű tragédia :(

Julcsi jó hírek szupi!

Dia a képeitek egyszerűen művésziek!!! Egy fotós sem csinálna jobbat, persze a photoshop is csodákra képes de csak irigy-irigy! :D de csak azért mert rólam a gyerekkel nincs aki ilyen jó képet csináljon mert mindig én fotózok
:lol: :lol:

Lei sajnálom Csabit a krupp nem igazán jó de kinőhető, remélem nem lesz rohamotok figyelj rá nagyon!
Annyira jó lett a falfestmény de nem tudok rájönni melyik a matrica???

Rizsi Nagyon Boldog Születésnapot utólagosan is ! ( Még beleférek a napba) :oops:

Beni is jól van végre semmi tünet semmire szuper, nálatok is elfér már pár nyugodt nap.

Pöttöm Nonoka nagyon ügyes üdv a rohangálunk a gyerek után klubba! :D

Mindenkit megdicsérek nagyon szépek a képek és a babák is!

Nikianyu Kép !
Remélem továbbra is megosztjátok velünk a kismamás ügyes bajos dolgokat is :)Nem ám átlógni másik topikba!!!

Bili még nincs nekünk nem tudok nyilatkozni majd tavasszal próbálkozunk addig nem akarom

Na gyorsban ennyi bocsánat ha nem szóltam mindenhez mi újság a szerdai talival az most szerda mármint holnap vagy jövőhét????

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziszkáék HOLNAP kb. 10körül érnek föl pestre.
a kérdés, hogy jó-e neketek akik jönnétek a kopaszira ha 10-körül találkozunk vagy legyen inkább késöbbi időpont?
Vendég

Sziasztok!

Végre megszervizelték a gépet, tegnap este behányt....de villám gyorsak a fiúk, izgultam, hogy nem lesz kész, főleg a tali miatt :D :D :D

Sniky: hatalmas gratuláció nektek, annyira örülök!!!!!

Szóval, tali, 8 körül tervezzük az indulást, persze ez attól is függ, hogy mikor ébred a hercegnőnk, másfél -két ra az út, de ez nektek még korai, akkor Csandikán felajánlotta, hogy addig húzzuk meg nálunk magukat, szóval az sem probléma :D

Julcsi, nekem nagyon rossz lett az AFP szóval nálunk ez nem mérvadó, túl korán csinálták meg.

Ritus, holnap elmondod szóban ;)

Barbikám, fel a fejjel, biztos van valami elfogadható magyarázat..és a ciklusod is gyanúsan rövid volt, lehet, hogy Csandinak igaza lesz! ;)

Nagyon várom a holnapi napot, megyek is betárazom a pelenkázó táskát minden jóval :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Julcsi, neked akartam még írni, hogy eddig nem tudtam feltölteni a képeket, mert nagyon oda volt a gép, de ma vagy holnap pótolom!

<
sziszka78
Tolna

hahó :)

Niki!!! De jó, GRATULÁLOK, remélem apa is örülni fog nagyon, meg majd Barnus is a tesókának :) Amúgy Ti terveztétek most a következő babát?

mazska: remélem bírok majd melózni, majd ha elkezdem, beszámolok a fejleményekről. mondjuk nekem telefonálni egyelőre nem kell majd, hanem csak weben keresztül néhány dolgot intézni.

falfestmény: írtam, de elsikkadt ezek szerint, hogy a bátyám festette a szigetet, a pálmafát, a vizet, és a kincsesládát. A halakkat levágtam egy régi zenélő-forgó játékról és tépőzárral raktam fel meg ragasztóval, a delfin, polip és a hajó, meg a kalóz plüssből vannak és ragaszthatók. A RÉGIÓ játékboltban vettem ezeket a matricákat. A fal amúgy sima festett, nincs rajta tapéta.

Mennék a talira holnap, de nem merem társaságba vinni inkább Csabit, nehogy fertőzzön. Szóval mi majd legközelebb csatlakozunk, ha már Csabi meggyógyult.
Egyébként holnap hívom a Barlanterápát, mert kaptunk beutalót és mehetünk majd. Egy órát kell egy alkalommal bent lenni és két hetes a kúra. Lehet, az én köhögésemnek is jót tesz majd a barlangi levegő.
lei

lei, gondoltam rátok, de most csak a gyógyulásra koncentráljatok!!remélem hamar rendbe jöttök és biztosan kinövi csabi és nem lesz vele gondotok!!jó nagyot nőtt, nagyon helyes kispasika!!
Vendég

Na idejutottama géphez és csináltam pocakfotót is, felrakom, de elég furi lett, kicsit emlékeztet a Junior film béli műhasra :) De ez igazi

Holnap jó, de Zorkától függ mikor, ha nem is pontossan 10-re, de akkörül jó lesz.

Mi lehet kicsit nyűgösen megyünk, mert ma kapta az oltást és nemtudom milyen következményei lesznek.

Na eldugullok, mert apa nem bír a csajjal, akkor íme a fotó
Kép
Kép

Kép
rituspoc

sziasztok!

én is csak gyorsban! a holnap nekünk is jó lehet! apát még megpróbálom megfűzni, mert mi csak együtt tudunk menni, mert itthon van még mindig (pici szabi miegymás! :)). szóval, ha nem gond... ;)

Niki, gratula! szívből kívánom, hogy apa is annyira örüljön, mint mi! :)

Barbi, lehet, hogy tényleg Te is babát vársz ám. minden megeshet! ;) hajrá kistesó!

sophie27

Sziasztok!

Ha sikerul, del korul mi is megprobalunk kinezni - elotte racsorgok majd Sziszkaekra, az lesz a biztos.

Niki - gratulalok, tok jo! :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

köszönöm lányok a sok-sok kedves gratulációt, igazán jól esett, aranyosak vagytok!

apa már sejti, hogy mi a helyzet, mert beszéltük 2 napja telefonon, hogy nem jött meg a menzeszem és olyan kedves, várakozással teli volt a hangja:)) igen, terveztük, bár Ferci még várt volna vele, de én nem nagyon akartam tovább várni, meg beleesni a gyesbe, így meg pont jó lesz;) izgatott vagyok, bár még nem igazán fogom fel, hogy újraélhetem azt a csodás 9 hónapot;) reméljük kevesebb +kilókkal a végén;)) (a fele pont elég lenne)

Ritus, olyan gyönyörű szép a pocakod, hogy csak na;))

irígykedem a holnapi találka miatt, de reméljük, hogy tudjuk még pótolni máskor...

Barbi, reménykedem, hátha a Te pocidban is ott lapul a lurkó, csak nem tudsz még róla?! miért nem csinálsz egy tesztet ?!

na megyek hányingert űzni, mert az van sajnos:( bár egyelőre édes szenvedésnek tűnik, reméljük nem durvul el;)

jó éjt lányok!

sniky

Sniky,
GRATULÁLOK én is!! :D :D Olyan jó, hogy már ennyien ismét babázni fogtok! Na majd egy év múlva sztem legalább a fele topikunk terhes lesz, úgy meghozzátok a kedvet hozzá! :wink:

Ritus,
Nagyon szép ám a pocid! Sztem nem is nézz ki műnek! :) Tényleg nevet választottatok?

Lei,
Nagyon édes a kisszoba!!

Mecsi,
Köszi a bókokat! Nagyon szeretek fotózni, néha a férjemet őrületbe kergetem vele mert mindent leakarok fényképezni és mindenről kb 10 változatot. :wink: De te is nagyon jól fényképezel ám! Össze kéne fognunk és ezzel businesselnünk! 8) :wink:

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Jaj, előre veszem Nikit, mert én is nagyon örülök, hogy kisbabád lesz! Szóval hatalmas gratula!!!

Sajnálom a holnapi talit...annyira mennénk mi is, már jól vagyunk, de sajna holnap kötik anyósoméknál a netet, így mennünk kell hozzájuk. :cry:

Sziszka, mi 11,5 kg-ot még nem haladtuk meg (hetek óta nem mértem huligánt), de pontos mérés nem volt, mert elmaradt az oltás a betegség miatt hétfőn. Kellene is kérnem új időpontot.

Amúgy köszönjük a gratokat a járáshoz, ideje volt már, hogy elinduljon Mr. Akarat :D
Na ma is volt részünk benne a játszón, hát fogtam magam és otthagytam :lol:

Ritus, annyira szép, szabályos a pocid, hogy hihetetlen. Írigy vagyok én is!!!

Lei, nagyon szép a szoba, és drukk a krupp miatt.

Nem tudom mit is akartam... :oops:

pöttömpanni

ritus,te pontosan mikorra vagy kiírva?és nem csinálsz öcsikének is vonalzót?szerintem nagyon csini a pocakod és megnyugtató, hogy nemsokára az enyém is ilyen lesz.most a napokban nagyon beindult és szerintem vetekszik yuyu pockójával pedig ő vagy 4héttel elöttem jár :shock: :shock: nekem most sokkal jobban nő a hasam :roll:
Vendég

Apa műtétje tolódott péntekre addig hazaengedték. Őrültek háza van a kórházba és nem lett időpont az ő kezére hmmm :( pedig szegényem már nagyon felkészült rá. Csürtörtökön vonul vissza.
na reggel feljövök megnézni mikor lesz kint a tali végül . 10után nekünk is jó lenne vagy 3után de az Sziszkáéknak már biztos késő :?
Mi apájával megyünk mert megkértem hogy dobjon ki minket ha jó lesz nekünk is az időpont.

Ritus mekkora pocó de szép!!! :) várandós vonalzó nem készül hozzá?

Dia csináljunk fotóstúdiót :) csak ne gyerekeket fotózzunk :lol: :lol: :lol:

jó éjt mindenkinek!
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Na, vagyok megint...

Úgy néz ki, ki tudnánk anyósék előtt szökni mi is egy kicsit a gátra.
Ki mikor lesz ott?
Férjemet el kell vinnem a lurdy-ba, 10kor nyit az okmányiroda, szóval fél 11 felé mi arra járnánk.
Jó lenne ha vki lenne már ott, írjatok csajok, reggel még bekukkantok.

Én viszont csak az Ági és Zsófi számát tudom... :oops:
Na, majd csak megtaláljuk egymást, csak kellene időpont, mert akkor addig beviszem huligánt a játszóházba, ha nem lesz kint senki olyan korán...

Mecsi!

Kitartást kispasidhoz...enyém szintén nyafog evéskor mostanában...ez a fogzás igen hülyén lett kitalálva.

Zsófi!

Végül mi is a fűzőset vettük meg a deichmannban, sokkal jobban belement a lába Noelnek, mint a tépőzárasba. Köszi a tippet. Igaz, h mi 22est vettünk.

Képeket majd én is dobok, csak a fenti gépre lettek felpakolva.

Na szép álmokat mindnekinek. :wink:

pöttömpanni

Sziasztok!

Hú, de jó, hogy ilyen sokan leszünk!

Ritus, nagyon tetszik a pocakod, én is pont arra gondoltam, amire Dia, hogy ezekkel a pocakokkal meghozzátok a mi kedvünket is, pedig én is várni akartam még vele....

Pöttöm, mi szinte biztos, hogy ott leszünk, de reggel mindenképpen írok, hogy mikor tudtunk elindulni, és onnan forgalomtól függően másfél-két óra.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Snicky de jó ! :lol:

Én biztos nem leszek babás egy év múlva sem :evil: :cry: :( de van egy dönörű fiam aki 3 gyereket tesz ki!

:lol:

Jó talit. mi még nem megyünk semerre, csak közelbe, még van lerakódás, de már szakadozik fel..

Pöttöm hogy sűrűbben jössz :lol: Nononak grt a járáshoz!
Vendég

Csajok, most indulunk!

<
sziszka78
Tolna

Jó reggelt!

Hát ez a kis kütyü mégiscsak müködni látszik és a jelek szerint a peteérésem egy petefészekkel késöbbre tolódott, mint szokott volt lenni, mert a mai nézet szerint elkezdett pálmalevelezni, tehát izzítani kell a kazánt. :)
Szegény párom... Nekem meg már teljesen elborították a hormonok az agyam. :) A párom is azt hajtogatja, hogy istenem lennél már terhes, végre boldog lennél és kiegyensúlyozott... :)

Mentem dolgomra, abból is van történetesen éppen elég.

Ritus meseszép a pocakod! Öröm nézni! :)

Barbi
Vendég

sziasztok!

férjem elment gumit cseréltetni! aztán indulunk mi is! ;)

majd értekezünk! ki merre!

puszi!

sophie27

Sziasztok!

Niki, veled örülök és nagy szeretettel gratulálok! Remélem találkozunk is már valamikor, kár, hogy már nem jártok ide ringatóra. De szólj, ha van valami jó programotok felétek, egyszer elmennénk mi is.

Szép idő van, hurrá. Kimegyünk mi is a gátra, 10 után valamikor.

Mazska, jövő héten szerdától péntekig még nincs semmi programunk.

Sajnos sosincs időm írni, két eleven gyerek mellett nem megy, így nézzétek el nekem, hogy nem tudok reagálni a hozzászólásokra. Ezt is több részletben sikerült.....

Kismamáink figyelmébe ajánlom a családinet felhívását :wink: Nikinek még talán korai, de ha egy kicsit düllesztesz :D Jelentkezzetek és mi majd szavazunk rátok!

"Most vagy kismama?! Ezt a mázlit!
Ha szerinted is minden nőt megszépít a várandósság, és Te is szívesen megmutatnád milyen szép kismama vagy, ne habozz, jelentkezz! Később úgyis mindenki a babára figyel majd, használd ki, hogy most körülötted forog a világ!
A CsaládiNet szépségversenyt rendez az ország legszebb kismamái között. Nem számít melyik trimeszterben vagy, a lényeg, hogy babát várj és látszódjon már a pocakod!

Regisztrálj és küldd be a fotód* 2009. november 18-ig az itt található űrlap segítségével!

Utána nincs más dolgod, mint figyelni a szavazatok alakulását, de szólhatsz is az ismerőseidnek, hogy szavazatukkal bizonyíthassák: Nekik Te vagy a legszebb kismama!

Szavazni 2009. december 5-ig lehet, ekkor zárjuk a versenyt.

Hogy a verseny tisztaságát megőrizzük, a nyerteseket 3 tagból álló zsűri fogja elbírálni; egyik "tag" a szavazatok száma, második a Családinet szerkesztői, harmadik pedig a fődíj szponzora, Pintácsi Viki, illetve a különdíjak esetében azok felajánlói lesznek.

PÁLYÁZAT BEKÜLDÉSE

Minden versenyző ajándékot kap!**

Minden nevező 2000 Ft kedvezményt kap 1 alkalommal 4D-s ultrahang vizsgálatra a Hepinet Kft-hez
és egy alkalmas pocakostornára szóló belépőt a BBGo Női Fitness és Mozgás Stúdióba

Garantált nyeremények a leggyorsabbaknak!

Az első 10 nevező kismama ingyenes belépőt nyer a IV. BabaMama Expo-ra, mely 2009.11.6-8-ig kerül megrendezésre a budapesti Papp László Sportarénában
a következő 10 nevező ingyenes részvételt nyer Mészáros Anikó hordozókendő-tanfolyamára,
újabb 10 kismama ingyenes részvételt nyer Bodainé Grosz Erzsébet 12 órás intimtorna tanfolyamára
és még 10 szerencsés és gyors kismama víztisztító zuhanyszűrő berendezést nyer a Kisváros Kft. felajánlásának köszönhetően, hogy a születendő baba egészségét még a klórtól is óvhassa!

PÁLYÁZAT BEKÜLDÉSE

A dobogósoknak járó díjak:

1. helyezett:

- 70.000 Ft értékű kismama-fotózás profi műteremben, hogy a fa alá tehesd a legszebb képeid
- 10.000 Ft Mammystic kismamaruha utalvány, hogy igazán csinos kismama lehess
- 1 alkalom 4D-s ultrahang vizsgálat a Hepinetnél - hogy a babádról is legyen egy igazán jó kép

2. helyezett:

- 2 személyes hétvége a ráckevei Kék Duna Wellness Hotelben, hogy pároddal még elbújhassatok egy kicsit mielőtt megjön a csöppség
- 50% kedvezmény 1 alkalommal 4D-s ultrahang vizsgálaton a Hepinetnél

3. helyezett:

- Elintézzük.hu babakártya (segítségével a kismamának nem kell a baba papírjai (anyakönyvi, lakcímkártya, TAJ kártya ügyintézés) után szaladgálnia)
- 2.000 Ft kedvezmény 1 alkalommal 4D-s ultrahang vizsgálaton a Hepinetnél

PÁLYÁZAT BEKÜLDÉSE

És ez még mindig nem minden!

1. Különdíj:
Egy 15x15 cm-es Minimanó fotókönyv

Még egy különdíj:
Személyes, részletes baba-mama születési horoszkóp a Harmonet.hu jóvoltából

És még egy különdíj:

Egyhavi pocakostornára szóló bérlet a BBGo Női Fitness és Mozgás Stúdióba"
Vendég

Mi még alszunk de sztem 11körül megyünk mi is :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nekünk sajna nem sikerült elindulni...:(
Vendég

Hoztam pár képet a taliról bár nem sokat mert most nem nagyon fotóztam, mert akkor aztán ennyit se tudtunk volna beszélgetni. Természetesen Áron kidőlt a sorból Benivel együtt befáradtak pik-pak bár nem csodálom amennyi energiával ott küzdöttek. Mindenki nagyon helyes és aranyos, jó volt látni titeket .
Sziszka neked nagyon örültem,olyan vidám és jókedvű vagy és tök csinire lefogytál :)Málnus annyira más a fotókon sokkal nagyobbnak néz ki. A kezével már nem is nagyon törődik jól láttam?
Ritus te is nagyon szép kismama vagy talán most nem hizol annyira nem? Zorkának köszi a pusziért :D
Beni óriásit nőtt sztem, kis energiabomba pörög ő is ezerrel Zsófi neked se lehet könnyű átérzem a helyzetet.
Noel csuda helyes kispasi nagyon belehúzott a járásba ügyes.
Csengi drága szépen csendesen üldögélt és bírált mindenkit.
Többiek később jöttek Ági, Csenge, sajnos nekünk már el kellett jönni.
Hazaértünk Áron evett és durmol is ,és kimondta a gesztenye szót- etszene :D

Halásztelkis lányok apája 15dikéig itthon van 10én jövünk haza anyóséktól utánna lehetne egy tali Szilvi barátnőmnél ha jó nektek is. Szilvikém mondta hogy nagyon szívesen lát mindenkit jó nagy ház van elférünk :)

Na akkor a képek
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

a képeket feltöltöttem nem válogattam majd ti kiválogatjátok most nem volt kedvem bocsi, a kicsinyitetteket is benne hagytam
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... i10.28.zip

Barbi megkaptuk a csomit Ágival lerendeztük :oops: :oops:
Ági ígérem ledolgozzuk a hátralékot :D :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?