Sziasztok!
Én is mindig olvaslak ám benneteket, ha nem is írok.
Aproo!
Sajnálom a történteket, fogadd részvétem!
A talis képek nagyon jók, az összes baba tünemény!
Julcsi, de szépen gömbölyödsz! Gratula az AFP-hez! Lassan megtudjátok a nemét is a kis maszatnak. Nevekkel hogy álltok? Megvannak már?
Lei!
Sajnálom ezt a KRUPP-os dolgot, biztosan nagyon megijedtél. Jobbulást, remélem kinövi Csabika!
A szoba nagyon édes lett, ügyesek vagytok!
Dia!
Szuper képeket hoztál te is Virágról és a családról
Pöttöm!
Nektek is jobbulást és gratula a járáshoz!
Gergőmnek is magas a lábfeje, nehéz is rá cipőt találni, most kerestünk csizmát, de ami jó is volt meg meleg, vízhatlan több, mint 13e Ft, kicsit sokallom.

Nem tudják mit kérjenek, aztán pár hónapig lehet csak hordani.
Sziszka!
Nagyon édes Málnus, ahogy főzöcskél, igazi kiscsaj, nagy segítsége lesz anyának

És a gyöngyszem tényleg gyöngyszem.
Kata!
14.fog? Húha, jól belehúztatok.
Kíváncsi leszek a fejleményekkel apróbetűs ügyben...
Boni!
Mi még nem adtunk sárgaborsót Gergőnek, de csak azért, mert mi sem nagyon eszünk. Szerintem simán mehet már, nem?
Zsófi!
Örülök, hogy Beni ma már tünetmentes, nem lehet esetleg fogacska a ludas, amiért nyűgős meg sírdogálós?
Hiszti nálunk is van, ezt még
Kittinek írom, múltkor Gergi is pont a Spar-ban döntött úgy, hogy nekiáll. Azt sem tudtam mit csináljak, így gyorsan kitoltam a kocsival együtt, szerencsére velünk volt nagyikat, így nem volt annyira kellemetlen. Egyébként toporzékol, ha valamit nem kap meg, fúú, nehéz kezelni és én nehezen is viselem.
Ti mikor és hogyan kezditek el bilire szoktatni a gyerkőcöket? Én párszor már ráültettem, de csak nevetgél, meg állandóan leszáll róla és futkos egy szál bodyban.
A héten kezdik a házunk színezését, kérek szépen drukkokat, mert 2 színből fog állni és nagyon félek, nehogy durva legyen, mert akkor azt nézzük pár 20 évig.