nálam a magas vérnyomás az idegbajtól jött ki, mert megkaptam az OEP-től a tgyás igényléséhez küldendő kis listát... úgyhogy este is 140 volt a vérnyomesz, reggel alvás után meg 149, bőgtem a Zolinak egy sort
ez sokat segített, mert nagyon megértő volt, és azt mondta, hogy indulhatunk azonnal a kórházba, de ha gondolom, itthon marad és bármikor bemehetünk, úgyhogy aludtam még két órát,
és utána is 141 volt,
úgyhogy maradt a kórház.
Ott már alacsonyabb volt állítólag, meg a vizelet is rendben volt, csináltak ctg-t is, semmi fájás, csak hihetetlen energikus kiscsávó van a hasamban, tiszta zizi lett a szívhangja, egy percig nem maradt egy helyben.
Utána meg csak örültünk a közös napnak, elmentünk hármasban játszótérre, Szonjácska nagyon élvezte! Utána Baumax (keretsünk klórtablettát a medencéhez
Imádja a babaúszást, és sajnos amióta terhes vagyok, nem tudtam elvinni, a Zoli meg olyan ritkán ér haza úszásra, hogy sosem jutottunk el. Szonja nyekergett is érte, na most elmentünk, és hihetetlenül jó volt, másfél órát úszott, jó, volt benne viháncolás is, persze, de nagyon akarta ezt az úszás dolgot! Este úgy elaludt, mint akit kupán vágtak... jól elfáradt, érdemes volt menni.
Zoli meg mondta, hogy mennyivel nyugodtabb, hogy itthon volt egy napot, hát igen... ma azért megy már dolgozni, nehogy kiessen az idegességből
Amúgy a tgyásos papírt végül egy évvel utólag kiállítottuk, telefonon azt mondták, elfogadják (de ezt már ígérték korábban is, úgyhogy majd meglátjuk...), ha nem fogadják el, elbuktam a tgyást, marad a gyes. Nem akarooooooom még egyszer! Mi két évig csak a gyesből voltunk itthon, hát ez most nagyon nem menne, akkor muszáj lenne mielőbb dolgoznom valamit, sajnos. Katasztrófaállapot lenne mindannyiunknak.
Úgyhogy ezen idegesítettem fel magam tegnapelőtt, nem csoda, ha magas lett a vérnyomásom.

ekkora forgója van!
Így aludtam el az este