juhééééjjjj Milán ismét alszik!
Bari: ne aggódj, a hajhullás (tudomásom szerint) a szoptatással van összefüggésben, úgyhogy nem hinném hogy kopasz leszel.
csiri: nekem is ott. az a durva, hogy a férjem is ott kopaszodik. jól fogunk kinézni.

anyu azt mondta hogy neki is így hullott, aztán most olyan sok haja van ... alig elég rá egy doboz festék, pedig nem is hosszú. hát remélem hogy az enyém is bedúsul. eddig sem voltam egy dúshajú csaj, de most meg... minden héten 1el többször kell körbetekernem a copfomon a hajgumit.
Oszman: állítólag a kórházban is lehet kérni ilyen haskötőt(maguktól nem adnak), de én csak legyintettem, mert azt mondtam hogy ááááh, nekem hasam? sose... aztán tessék.

mondjuk mint mindenre, erre is van ellenvélemény: azt mondják hogy az a jó a hasfalnak és a méhnek, ha saját magától alakul vissza, a hasizmok erősödésével. csak nemtom ha itt ülök, attól erősödik-e a hasizmom.
6hetesen alma.. .jó ez megint ilyen hozzátáplálós vita-alap lehet. rövid történet (szóljatok ha untok mert akkor befogom mára

):
szóval Apa is és én is 2-3 hós korunkig szoptunk babakorunkban. a zuram utána alig tudott valamit megenni, mindenre kijött az allergiája, jóformán csak a gesztenye volt az, amit gond nélkül meg tudott enni. a mai napig allergiás (parlagfűre). anyunak azt mondta a gyerekorvos, hogy felejtse el a tápszert ha nem akar nagyfejű gyereket (?), inkább kezdjen el zöldséget és gyümit adni, meg tehéntejet. 2 hónaposan már barackot ettem, félévesen már napi 1 doboz krémtúrót, 10 hósan meg minden reggel egy nagy adag kakaóval (fúú cukor, tehéntej, stb ááááá)indítottam a napot, és lám: nem szoktam beteg lenni, allergiás sem vagyok semmire. na akkor most ilyenkor mi van? szerintme ez az allergiára való hajlam alkati kérdés, nem feltétlen attól függ, hogy ki mikor mit eszik. ha valaki hajlamos rá mert olyan alkat akkor az lesz, ha nem akkor meg nem. sokat tenni úgysem tudunk szerintem.
Milán egyébként eszik már almát, barackot, kóstoltattam vele banánt is, meg mézdinnyét, mindenért odavan, és semmitől nincs semmi baja. mondjuk tény, hogy óvatosan haladunk és nem szopi helyett, hanem 2 szopi között. mondtam a védőnőnek, hogy szerintem unja a tejet, és éhes marad szopi után, pedig lenne mit kajálnia mert érzem hogy még van benne. tehát 10 perc alatt végez a szopival (2 ciciből!) aztán elfordul! aztán kínálom a gyümölcsöt és ha elfogy akkor fel van háborodva. erre azt mondta a védőnő, hogy éhes gyerek nem hagyja abba a szopást csak úgy. most nem azért, de ha mi leülünk ebédelni, és megesszük pl a levest, utána már nem vagyunk éhesek, de még nem is laktunk jól, nem? mondjuk nyilván ebben is eltérőek a vélemények.