A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:53-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:53-kor.
pironya

Tudjátok mi a gáz???Hogy én ott kezdek kopaszodni,ahol a férfiak!Tudjátok ott kétoldalt a halántéknál.... :shock: Nem lehet,hogy összezavarodott a szervezetem és most férfhormont termel? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elöttem a kép::::hosszú vörös,göndör haj és minez csak a tarkómon,mert a többi kihullott!!!vagy majd ahogy szokták,farzsebbe nyomok egy fésűt és mindig felfésülöm a fejem tetejére,mintha nem hullott volna ki... :roll: :idea:
Vendég

piri:láttad volna egy hónapja ...akkor még totál ugy nézett ki dávid mint egy pank :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hajhullás:nekem nem hullik...de valószínűleg most elkiabáltam és holnaputánra kopasz leszek

rucik:nagyon tetszenek..mint tudjuk én is szeretem a rózsaszínt,nem hiába,lányt akartunk.szilvikét :lol:

zoé név nekem is nagyon tetszik,barinőmé is az lett volna dehát neki is pöcse van :lol:
Vendég

ha artikulátlan ordítás hallatszik a gyerekszobából akkor tudom,dávid elakadt féluton..álltalában így

Kép
Vendég

Kép LÁNYOK!!!!!

Engem a barinőim ugy lebasztak valamelyik nap,hogy miért nem kötöttem le a hasam szűlés után.Igen le kellett volna,mert nem lenne ekkora hasam akkor.
Dehát nem tudtam mivel lekötni. Tudom lehet kapni,ilyen,olyan okosságokat. De nem vettem.
Igen,le kell tornázni,és kész.

Egyébként azt mondták még hogy anno 14 évvel ez elött 6 hetes korba már adtak almát a babáknak.
:lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

igen kata ez így van amikor a lányom született akkor még mindent lehetett adni...még a nagyfiamnál is(pedig az csak 7 éve volt),most meg semmit...nekem is minden gyerekemnél újra kell tanulnom mindent!!

én mondtam a lányomnak,hogy készüljön föl rá mire neki születik gyereke csak 5 évesen lehet majd bevezetni a gyümölcsöt,és 1 éves koráig egy erre a célra kifejlesztett steril búrában kell majd tartania a gyereket...óóóó most nyilvánosságra hoztam az ötletemet,pedig ebből akartam meggazdagodni
Vendég

amúgy már olyat is hallottam,hogy 18 hós koráig nem igen szabad semmilyen tejterméket ennie,úgyhogy majd a túrórudival meg a joghurttal bezárkózunk a wc-be,hogy dávidka ne lássa és ne kérjen belőle :lol: :lol:
Vendég

juhééééjjjj Milán ismét alszik! :D

Bari: ne aggódj, a hajhullás (tudomásom szerint) a szoptatással van összefüggésben, úgyhogy nem hinném hogy kopasz leszel.

csiri: nekem is ott. az a durva, hogy a férjem is ott kopaszodik. jól fogunk kinézni. :D anyu azt mondta hogy neki is így hullott, aztán most olyan sok haja van ... alig elég rá egy doboz festék, pedig nem is hosszú. hát remélem hogy az enyém is bedúsul. eddig sem voltam egy dúshajú csaj, de most meg... minden héten 1el többször kell körbetekernem a copfomon a hajgumit. :roll:

Oszman: állítólag a kórházban is lehet kérni ilyen haskötőt(maguktól nem adnak), de én csak legyintettem, mert azt mondtam hogy ááááh, nekem hasam? sose... aztán tessék. :twisted: mondjuk mint mindenre, erre is van ellenvélemény: azt mondják hogy az a jó a hasfalnak és a méhnek, ha saját magától alakul vissza, a hasizmok erősödésével. csak nemtom ha itt ülök, attól erősödik-e a hasizmom. :lol:

6hetesen alma.. .jó ez megint ilyen hozzátáplálós vita-alap lehet. rövid történet (szóljatok ha untok mert akkor befogom mára :D):
szóval Apa is és én is 2-3 hós korunkig szoptunk babakorunkban. a zuram utána alig tudott valamit megenni, mindenre kijött az allergiája, jóformán csak a gesztenye volt az, amit gond nélkül meg tudott enni. a mai napig allergiás (parlagfűre). anyunak azt mondta a gyerekorvos, hogy felejtse el a tápszert ha nem akar nagyfejű gyereket (?), inkább kezdjen el zöldséget és gyümit adni, meg tehéntejet. 2 hónaposan már barackot ettem, félévesen már napi 1 doboz krémtúrót, 10 hósan meg minden reggel egy nagy adag kakaóval (fúú cukor, tehéntej, stb ááááá)indítottam a napot, és lám: nem szoktam beteg lenni, allergiás sem vagyok semmire. na akkor most ilyenkor mi van? szerintme ez az allergiára való hajlam alkati kérdés, nem feltétlen attól függ, hogy ki mikor mit eszik. ha valaki hajlamos rá mert olyan alkat akkor az lesz, ha nem akkor meg nem. sokat tenni úgysem tudunk szerintem.

Milán egyébként eszik már almát, barackot, kóstoltattam vele banánt is, meg mézdinnyét, mindenért odavan, és semmitől nincs semmi baja. mondjuk tény, hogy óvatosan haladunk és nem szopi helyett, hanem 2 szopi között. mondtam a védőnőnek, hogy szerintem unja a tejet, és éhes marad szopi után, pedig lenne mit kajálnia mert érzem hogy még van benne. tehát 10 perc alatt végez a szopival (2 ciciből!) aztán elfordul! aztán kínálom a gyümölcsöt és ha elfogy akkor fel van háborodva. erre azt mondta a védőnő, hogy éhes gyerek nem hagyja abba a szopást csak úgy. most nem azért, de ha mi leülünk ebédelni, és megesszük pl a levest, utána már nem vagyunk éhesek, de még nem is laktunk jól, nem? mondjuk nyilván ebben is eltérőek a vélemények.

mia_snow

ja Bari lehet hogy már említettem: sógornőm minden "előírást" betartott: 6 hós korig csak anyatej, stb... mégis ekcémás a fia. amire azt mondják hogy akkor lesz, ha idő előtt kap dolgokat. hát az ő fia inkább később kapott mindent, mint előbb, mégis ekcémás lett. erre mondom én hogy alkati kérdés. persze mindenki azt ad, amit szeretne, én szívem szerint mindent adnék neki (főleg hogy általában kinézi a szánkból a kajákat!) de próbálom az arany középutat választani.

mia_snow

Milán most kinek dumál alvás helyett a teraszon, nem tudjátok? :twisted:

mia_snow

mia az én történetem hasonló...és én sem vagyok allergiás semmire!
amúgy dávidkának még nincs nagy búrája a táptól :lol: :lol:

de,hogy utálja az tuti,és szerintem igen is meg lehet unni az egyforma semmilyen ízt,főleg ha megtapasztalta,hogy vannak izesebb dolgok is a világon..
én pl ha nem vagyok éhes akkor is nagykanállal nyalom a nutellát,ha kell egy üveggel egyszerre :lol: mert imádom :lol:
Vendég

hű Bari a nutelláról jut eszembe, a görögöktől szoktunk hozni 1 kilós nutella-szerű krémet. olyasmi mint a nutella, de nem olyan édes, és kicsit csokisabb. kurvafinom. már bocs a kifejezésért, de nincs rá jobb szó. :D

mia_snow

mi is voltunk sétálni, nagyon szép idő van.dédinél voltunk. hazafelé 3 utcát végigordított.éhes nem volt.még az a szerencse tesóm is velem volt, nem egyedül égtem.még ki is kellett vennem közben.aztán a mi utcánkban elaludt.megint csak a fog a tippem

NEKEM IS HULLIK A HAJAM!nagyon.hajmosáskor a mosdóba gyűjtöm, aztán marokszám megy a kukába, az amúgy is kevés hajam

Kép
Kép
eyi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:14-kor.
hékás

Sziasztok!

Mi is sétáltunk egy nagyot.Szupi idő van!

Mia:nekem is rettenetesen hullik a hajam!Most akartam venni a Merz tablettát,amit már tavaly is szedtem,nagyon jó volt nekem (haj,bőr,köröm erősítő),de sehol nem lehet kapni.

Gyönyörűek a babák!!!

Én használtam haskötőt.Szerintem jó volt,de én sem tudom milyen lenne nélküle a hasam. :lol:

Vettem Máténak egy harisnyát.A múltkor vásárolt kettőt már "kibolyhozta". :shock:
És egy újabb előkét.Van már kb. 8,de a bukások és az alma,barack evés miatt kevésnek tűnik.Inkább azt cserélem és mosom,mint a ruháit. :wink:

Kép
melike

Ja,és ma letettem oldalra,5 perc múlva bementem és... Kép

Kép
melike

Nem maradt maga alatt a keze!És a fejét is olyan magasra emelte.Olyan ügyi volt.

Kép
melike

na a mai kajálásunk ma 1
reggel óta semmi...inkább kiülök ide a géphez,hogy ne lássa rajtam a gyerek hogy szétvet az ideg :twisted: :twisted:
ja de a legszebb,hogy nem is iszik...hát nem lesz külömb mint a másik kettő :twisted: :twisted: azokra is mindenki kérdezi,hogy éheztetem-e őket.
de hogy inni sem akar????
most mondogatom magamnak:azért sem érdekel azért sem érdekel azért sem érdekel...gyerek éhen nem halasztja magát,gyerek éhen nem halasztja magát..hát így nyugtatom borzolt idegrendszeremet :x :x
Vendég

UHHH,én az anyósnak meg sem merem mondani hogy Milán már miket eszik. Barack,alma,tejpép. Majd lassan mondani fogja ő hogy mosmár adhatom neki ezt azt,
na majd akkor elárulom neki. Amugy jo anyós,mint irtem már rég.
:lol: :lol: :lol:
Pont tegnap kérdeztem meg sogornőmet hogy a fia fütyijét huzogatja-e,1éves amugy.
Hát nem. :shock: :shock: :shock:
Én meg eldicsekedtem hogy az uram minden este fürcsikor,huzogatja,és már gyönyörüen feljön neki. Ténleg nagyon ügyi. :D
Doktornő a multkor megmutatta hogy kell,és minig csináljuk ám. Én meg mondtam neki,de ennyire??? Igen. Én meg verem a párom kezét mikor csinálja hogy jol van már. Nem kell azt még.

De bizony ám lkell.

TI FIUS ANYUKÁK HOGY ÁLLTOK EZZEL???

Hajhullás,nincs,mért is lenne. Nem szoptattam sokáig.
Aki sokáig szoptat azoknál fordul elő.
Hu hogy is hivják azt,köröm és haj erősitő. Azt kellene szednetek. Élesztő tabletta,csokis is van. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Bari!!! A gyümis tejpép sem megy,?
Nyomassad a folyadékot bele,ki ne száradjon. :o :o
Kicsitt tornáztasd,bicikli,had mozogjon a bele. Lehet kakilnia kell,és fáj a hasikája.
Tessék tornáztatni.

Kata&Milán

oszman777

osszmann a mi doktornénink azt mondja nem kell huzogatni csak 1 éves korában,na nem mintha annyira halgatnék rá mindenben..de nem huzogatom...régen kelett...biztos már megváltozott nem csak a "gyomra" de a fülyije is a gyerekeknek :lol:
Vendég

na figyu.
Nem a doktor néni fog mellette állni az urologián mikor ordit a gyerek és felrántják.
Majd figyeld meg!!! Igazam lesz.
Hanem te!!!! :shock:
De ez mindenkinek szol,aki nem huzogatja.

Kata&Milán

oszman777

Kérem majd a jelentést!!!! Mi van Dávidkával.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Ezt már szeretem. Bari elment Dávidkával foglalkozni. :wink: :wink: :wink:
Legalábbis REMÉLEM.
Nincs itt senki,csajok?

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Megvolt a keresztelő, majd teszek képeket. Dorci végig egy angyal volt.

Ma ő sem nagyon eszik, ráadásul kb. másfél hete éjszaka két óránként kel. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZT MÉG KÉT HETESEN SE CSINÁLTA!:(

Nem tudom, mi lehet vele. Én a fogára gyanakszom..

hajam nagyon durván hulli, igaz én szoptatok.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:54-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:54-kor.
pironya

Köszi Pironya, de van párásítónk és megy egész éjjel.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Foga is jöhet. Milán is gyanus.
Bár éjszaka alszik.
MÉGGGGGGG. :wink:

Kata&Milán

oszman777

pironya,mi is itt tartunk kb.

félkezes vagyok,bocsi
:wink:
ja tescos pelus,29ft,csütörtökig.
persze akit érdekel.
nagyon jo amugy,mint már irtam. :lol: :lol: :lol:
megyek most veszek is.
betárazom. :wink: :wink: :wink:

Kata&Milán

oszman777

bari,remélem etet. 8) 8) 8)

Kata&Milán

oszman777

áááá nálunk még mindíg ugyan az a helyzet nem eszik és nem is iszik pedig fini gyümölcslével kínáltam :twisted: :twisted:

most félálomban cumikázza az ujját...már az is valami ...legalább alszik :? :?

majd meglátjuk holnap...pozítív hozzáállás...majd holnap eszik :?
na ez ami nekem kevés van..optimizmus
Vendég

Bari!!!
Nem mondod hogy az a gyerek ma még egyetlen egyszer evett még?????????????????????????????????????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kata&Milán

oszman777

pironya nem mondasz hüjeséget, mióta bennthagyom a kiskádat éjszakára (2 napja)nem kel(előtte már 1,5 hós korától nem kelt)Pedig nekünk is van légtisztítónk, jó sok víz megy bele, dehát azt nem akarom egész éjjel járatni.

a babám fél kettőtől negyed hétig aludt, közben egyszer felkelt szopizni-ki érti ezt, előtte üvöltött altatásnál-lehet front jön?ha nem a foga...

Kép
Kép
eyi

kata pedig tényleg egyszer evett és nem is iszik pedig kb30x kínáltam...de szerintem már idegesíti,hogy zaklatom az üveggel....

remélem tényleg csak frontos vagy valami ilyesmi...amúgy olyan már volt a napokban,hogy 3x evett..majd még este is megpróbálom..ha nem megy akkor reggel :roll: :roll:

lehet,hogy dávid is a levegő miatt nem alszik...hát van hidegpárásítóm de tavaly óta "rohad "benne a víz :oops: nem is tudom,hogy kimossam vagy kidobjam...pedig lehet,hogy szilvinek is kelleni fog mert nagyon üveghangon kezd köhögni...ebből lesz a fasza kis krupp :twisted: na azt imádom nagyon :x
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:27-kor.
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:27-kor.
Vendég

Sziasztok!

Tudom, nagyon eltűntem :oops: :oops: :oops: Bocsi :cry:

Kérdés: Most fogyott el az a fogamzásgátlóm, amit szoptatás mellett is lehet ugye szedni. Folyamatosan kellett, nem volt egyetlen nap szünet sem. Nos, most felírattam a normális fogamzásgátlót, de elfelejtettem megkérdezni, hogy hogy kell elkezdeni a szedését. Folytassam tovább, ne hagyjak ki szünetet, amikor elfogy a másik???? Vagy meg kellene várnom, az első menstruációt???? Nagyon tompa voltam a dokinál, elfelejtettem megkérdezni a dokit. Véleményem szerint, folytatnom kellene simán a szedést, és nem kellene kihagynom szünetet. Szerintetek???

Kriszta: lehet, hogy írtad, akkor bocsi. De mit dolgozol? Hogy egy hétre is visszamehetsz??? Az tük jó :lol: Gondolom anyagilag meg méginkább :wink:

Nagyon szépek a babók, és vékonykák az anyucik :lol: Gratula nektek :wink: Tőlem nem kaptok képet :twisted:

Hékás: nem Apától vagyok - lettem depis, hanem az időtől . Útálom a hideget!!!!!! Mi van az oldalunkal??? Alakúl??? Sokan nem küldték még el a cuccost?

Bari: ha holnap sem fog Dávid inni, enni, elviszed dokihoz??? :roll: Én tényleg nagyon sajnállak most :cry: Kitartás. Kristóf is érdekesen eszik. Hol töménytelen mennyiséget eszik, hol meg csak beleszív, aztán kiköpi majd a következő etetésnél valamivel többet tüntet el :shock:
bluebox

Márti: én most elolvastam a cerazette papírját, de abban erre nem tér ki. elolvastam a régi fog.gátló gyógyszerem papírját, rohadjon meg, az sem írja pont ezt a verzió. Minden mást igen!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Én is szedném kihagyás nélkül, de ha van rá lehetőséged telón kérdezd meg a dokit, ha tudod.
bszilvi25

Köszi Szilvi :wink: Én is eddig jutottam, mint Te :wink: Telefon lesz belőle :cry: tiszta ciki :oops:
bluebox

NEM AZ!!!!!!
bszilvi25

blue:már éppen hiányolni akartalak..komolyan!!!

vacsi sem sikerült én nem értem..ott állnak a hűtőben a finom üditők,csak bontogatom..a tápszert öntögetem a lefolyóba..hogy szokta csiri
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ így ugye?

nem tudom,hogy elviszem-e dokihoz,fogalmam sincs .uram mondta,hogy hívhatom bármikor hazajön ha kell.
olyan jó lenne egy olyan hely ahova nem kell egyből befeküdni hanem "járóbetegként" vizsgálják...merthogy biztos van ilyen,őszintén.. születése óta a hideg ráz,hogy be kell feküdnöm vele a madarászba..hát most megint táncolunk a pengeélen

nem is tudtunk még igazán felhőtlenül babázni,volt hasfájás ,sírás ,nem alvás,nem evés,orrszívás nátha...
jó tudom,hogy ezek apróságnak hangzanak de ki lehet készülni.
na panaszáradat kijött...lehet a nyáriba kelett volna leírnom..nekik valahogy vannak gondjaik..csomót panaszkodnak...ez nem azt jelenti,hogy mert nekem problémám van örülök ha másnak is van...csak olyan sorstárs dolog :? :? :?
Vendég

Halihó!

Bari:mi van Dáviddal?Az elég gáz,hogy egész nap nem evett!

Oszman:nekünk is azt mondta a doki néni,hogy még ne nyúljunk a kukihoz,majd ő szól!

Nekem össze-vissza kel Máté éjszaka.Van,hogy 2kor,van hogy fél 5kor.De szerencsére csak egyszer.

Márti:nem mondom,hogy nincs hideg,de legalább a napocskának örülj!

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:55-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:55-kor.
pironya

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÉN IS BETEG LETTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez beszarás! Eddig semmi bajom nem volt. Tegnap ideűltem a gép elé, ellátogattam Hozzátok, erre tessék, ma már nem tudok nyelni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Hát így is lehet már fertőzni?????? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :lol:
Mintha millió darabka gombostűt nyeltem volna le. Kristóf is próbálgatja a köhögést, hála még annyira nem megy neki :wink: :lol: Csütörtökön mennénk oltásra :shock:
bluebox

JÓ REGGELT LÁNYOK és BABÁK!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Kata&Milán

oszman777

Ejnye-bejnye Márti! :twisted: :twisted:
Jol el tüntél. :lol:
Mentem,mert jön az anyos megyünk bevásárolni.
Mi egyébként nagyon tudunk.(ketten) :lol:

Kata&Milán

oszman777

Jó vásárlást :wink:
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?