Sziasztok!
Kata, apa szuszókál, úgyhogy most tudok írni
Kispocok: én is már sokszor elképzeltem, hogy harmincvalahány 5-6 hónapos baba anyukája ül a gép/laptop előtt, egyik kezével fej/gyereket tart, a másikkal gépel

Idilli családi kép

Apuka közben meg azt kérdezi, hogy nem írtak- e a többiek arról, hogy náluk is megállt-e a hízás?

Ez a 21. század

Meg hogy mivel jön ki könnyebben a kakifolt?
Távirányításos dologhelymeghatározás dettó

Tegnap épp sétálni voltunk, apa megígérte, hogy amíg én megsétáltatom a Babócát meg beugrunk a boltba, ő addig elmosogat. 20 perc múlva hív, hogy nem emlékszem- e, hogy hol van a bontatlan gumikesztyű, mert a maradék levest beleöntötte a klotyóba, és a fehérrépa darabok elakadtak, ki kellene venni

Szerencsére emlékeztem, hogy hova tettük a kesztyűt, nem kellett felforgatni a lakást
Nimród nagyon helyes kispasi

És ügyesen önellátó
Lilisgabi: még mindig eldobom az agyam miattad! Hogy lehet ennyi dolgot egyszerre csinálni?

Lehet, hogy felétek egy nap 40 óra?
Hugietetős kép nagyon jó! Szépek a kiscsajok
Teapával jó, hogy elkezdtétek megbeszélni a dolgokat. Nem szabad hallgatni, és elfolytani az érzéseket, gondolatokat. Folytassátok csak a beszélgetést, ezt a szép családot nem szabad veszni hagyni!
Bucus: jól bírtad az első éjszakai topicolást

A helyedben én nem bírtam volna ilyen sokáig, hogy ne jelentkezzek...
Jimbione: én mondjuk alvás elősegítésére vettem, de meghozta a kakit is a rooibos tea. Rossmannban vettem, olyan 500 ft körül van, afrikai vöröstea. Nem igazán volt oda az ízéért, ezért a lefejt tejbe raktam pér kiskanéllal, úgy lenyomta

Tegnap előtt kapott 3 kiskanállal, erre tegnap nap közben egyszer volt egy normál mennyiségű kaki, és vmikor az éjjel egy brutél mennyiség. Hajnal 1- kor hallottam, hogy ficereg az ágyában, bementem hozzá, láttam, hogy az ágya másik felén van, a forgó alatt. És büdi is van. Gondoltam, puki. Visszatettem ahelyére, egből elfordult. Na, mondom, megnézem mi a helyzet? Feltettema pelenkázóra mindenestől, nyitom ki a hálózsákot, hát már az tiszta fosi volt!

Úgyhogy teljes felszereléscsere, félhomályban hogy ne verjem ki teljesen a szeméből az álmot...

Utána nézem a fürdőben, sikerült hátközéptől combközépig összefosiznia magát

Persze popsitörlővel áttöröltem az egész gyereket, de ha mindez nappal történik, akkor tuti a fürdetés
Nem tudom, hogy a teától volt- e, de már rég produkált ekkora mennyiséget
Tike: teapa nagyon rendes

Vasalnivaló lenne nálunk is...
Turmix

Én már akkor, amikor még csak olyan 4 hónapos terhes lehettem, megvettem a botmixert

Ugyanis bedöglött a villanyos habverőm /nem tudom, mi a franc a neve: lehet vele habot verni meg tésztát kavargatni- egy madzagos ufó, amiből kiáll két habverő vagy két csavaros fém

/ Na és akkor kerestem helyette másikat, és láttam, hogy Tefalból van olyan, aminek az egyik felére rá lehet pattintani a botmixert. Meg is vettem, mert akkor már egyúttal az is megvan
Szisz: nálunk a szőnyegen is marha hangosan koppan a cumi
Evés közbeni elalvás
A fülbevalós esetet akartam még leírni:
Már elég régóta megvan az a füli, amit belőttek neki, úgyhogy lehet kicserélni. Azt akartam betenni neki, ami még az enyém volt az ő korában. Úgyhogy elsején miután apa megfürdette Katát, mondtam, hogy jöhet a nagy fülbevalócsere!

Ügyesen áttörölgettem alkoholos vattával, amikor láttam, hogy nem hátul, hanem elől záródik a szivecske fölött a fülbevaló- tehát kátulról kell betenni. Csakhogy nem lesz egyszerű, mert van benne egy kunkor. Tehát először vízszintesen tolom, majd felfelé, de akkor még nem látja az ember a végét, mert pici a vízsintes rész /talán érthető... ha nem, majd lefényképezem

/ Jjjja.... Kata már tiszta, ruci is rajta, lehet fülit cserélni.... Amikor apa kivette a belőttet, már eltört a mécses. Gyorsan kikapta a másikat is, én meg próbáltam berakni az újat. Persze nem ment, nem is láttam, mit csinálok

Apa is próbálta, neki sem ment

Újra én, de továbbra sem akart sikerülni

Közben forgattuk szegény Katát minden irányba, letettük, felvettük, ültettük, fektettük

szegény meg közben csak sírt torkaszakadtából. Hamar fel is adtuk a küzdelmet, és hogy be ne forrjon a füle, vissza kellett tenni a belőttet. De a másodiknál a hátsó rész kiesett a kezemből. Mweglett a lábam között, újra próba. Megint kiesett. Tiszta ideg voltam, de nem lett meg

Biztos beleesett Kata ruhájába. A második réteg alatt megtaláltuk.
Fél órás műsor volt, amit szegény kislányunk végigsírt, mi meg idegbetegek lettünk. Szóval pont semmi értelme nem volt
Akik már kicserélték a fülit, ti hogy csináltátok???

Persze lehet, hogy nem ilyen béna a fülbevaló, mint a mienk....

Levontam a következtetést: pár hét múlva vagy a védőnéni kicseréli, vagy veszünk neki egy hátulkapcsosat, amit ugye előről kell betenni
Kistesó téma: Előre szólok, ne tessék röhögni, ez komoly dolog!

Na szóval: én nem terveztem tesót Katának, anyagi megfontolásból főleg /meg már nem is vagyok mai csirke

/ Apa viszont mondogatja, hogy ő nem bánná... kezd is megpuhítani

Tehát eljött a Szilveszer, az év utolsó napja. Ilyenkor az ember összebújik a párjával, az idei utolsó együttlétre

Másnap meg az ember lánya az esti gyogyibevételnél rémülten látja, hogy tegnap mintha nem vette volna be a tablettát!

Gyorsan utánanéz a neten a használati utasításnak /mert a papírost már rég eldobta

/, ott azt írják, hogy vegye be a tegnapit is aztán vagy használ vagy nem

Úgyhogy..... De azért annyira nem aggódom, mert még nem jött meg a mensim, meg szopiztatok is.... de a Murphy azért csak Murphy....