A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

[quote="gabi1"]
írta:
gabi1Én pl nem szeretek úgy este lefeküdni hogy haragszunk egymásra. Sosem lehet tudni hogy mit hoz a holnap.

Bizony-bizony! :wink:

[quote="gabi1"]
írta:
gabi1Nórának hasmenése van:(

:( Hogy vagytok?

Kép
Kép
200907?

Bond

Infó gyűjtésben vagyok az MBT-vel kapcsolatban. A derekam egy rakás sz@r és pár ismerősöm,akik ilyen cipőt hordanak,esküsznek rá,hogy mennyit segít. Mielőtt kiadnék ennyi pénzt, informálódok.
Azért rendesen elrettent az ára :?
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Apameló:
Asszem mi rossz társaságba járunk :twisted: :lol: . Mifelénk nem divat besegíteni otthon :? . Ebben bezzeg baromira egyet tudnak érteni :twisted: . Mostanában magasan apa köztük a legháziasabb :shock: . Botond születése előtt soha (!) nem segített kérés nélkül, bár ha kértem azért nem nagyon mondott nemet. Mióta viszont megvan a baba egyre többször megcsinál ezt-azt :wink: . Tegnap este meséltem neki, hogy némelyikőtöknek milyen jó fej férje van ilyen téren, és ez baromira nem papucsság, hanem figyelmesség, és a szeretet egyik megnyilvánulási formája, hogy nem hagyom megszakadni a páromat. Ennek az ellenkezője pedig véletlenül sem húdeférfias :twisted: :lol: . Cseppet sem számonkérő voltam, hanem poénkodva montam neki, és ő is poénkodott vele, de úgy tűnik vette a lapot :D :D :D . Reggel 10-ig aludtam (nagyon sz@r éjszakánk volt), addigra ő kipakolta a mosogatógépet, elindított egy mosást, reggelit csinált, és rendezte a babát :shock: 8) 8) 8) :D :D :D . Nem győztem agyondícsérni :wink: . Tök aranyos volt :D . Aztán megnéztük a Transformers, és bizonyos dolgokban Megan Foxhoz hasonlított :shock: :D :D . Naaaagyon nem bánom, hogy ki mertem nyitni a szám, nem volt hiába :wink: !
Azt eddig is írtam, hogy a babával mindent megcsinál, szuper apuka, arra szavam sem lehet, sőt magasan várakozáson felüli :lol: . Egyetlen dolog van: éjszaka nem kel a babához. Egyrészt nem látom értelmét, mert Botond csak enni kel 1-2*, a cicimet meg ő nem tudja odavinni. Ráadásul ő baromi nehezen alszik vissza, én meg fel sem ébredek teljesen, csak zombiba megetetema bébit, és egy percen belül vissza is alszom. Ha meg nekem úgyis kelnem kell, akkor legalább egyikünk hagy aludjon :wink: . Cserébe a reggeli kaja után babázik, ha kell, hogy én alhassak tovább, ha nem pihentem ki magam (mint ma) :D .

Breki!

Az én expasim is a tenyrén hordozott (szavakban is), végül undorítóan bánt velem :evil: . Szóval nagyon is tudom, hogy ez nem minden. Csak apa tényleg nagyon tudja adni az itinert, szóval nekem annyi elég, ha csak azt kompenzálja. Mert tudom én, hogy nagyon szeret, és nem direkt csinálja, de mégsem túl üdítő, ha csak a negatívumot teszi szóvá :? . De pozitív vagyok: ez már a múlt :P :lol: :lol: .

Bertina!

Én is pocakot akarok idén :wink: . Azt sem bánnám, ha addigra már 4-en lennénk :D . Csak azért nem vagyok még terhes (bár nem védekezünk, de nem is vagyunk tudatosak), mert amíg van tejem, addig adni akarom Botondnak, és nem tudom a terhesség hogyan hatna erre (sőt, vlsz. teherbe sem esem, amíg szoptatok). Másrészt a fogaimban a töméseket tényleg ki kell cserélni, és még a következő baba előtt meg akarom csináltatni. Aztán belevágunk, úgyis ki tudja, mikor jön össze....

Boo!

Mi 2-2,5 évnél nem akarunk többet. Eleve azt akarom, hogy "együtt" nőjenek fel, másrészt épp az általad írt horoszkóp erősített meg ebben: Botond érzékeny személyiség, és sokat olvastam arról hogy az iylen típusú gyerekeket megviseli a kistesó érkezése. Minél később, annál jobban :? . Ha másfél-két év van köztük, sokkal könnyebben veszi majd (elvileg) a változást, és kevésbé hat ez ki az önértékelésére. Nekem ez nagyon fontos szempont, mert a tesómat 3,5 évesen nagyon megviselte az érkezésem! Nem rosszalkodott, pont, hogy befordult, és kicsit szorongó lett. ez meg is maradt! Nyilván erre hajlam kell, de Botondban megvan erre a hajlam azt hiszem. És lehet hogy kicsit nehezebb lesz kezdetben nekünk, de nekem az ő boldogsága mindennél fontosabb! Ráadásul nálunk apa is itthon van többnyire, így a pici mellett sem lesz elhanyagolva Bobó, ráadásul nem "egyedül" vállalom, így pláne bele merünk vágni :wink: . Ha apa sokat dolgozna, vagy Botond kizárólagos figyelmet igényelne, vagy "problémásabb" baba lenne, akkor egészen más lenne a helyzet persze!

...folyt :arrow: fürdök

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok,

végre úja itt - a gépem teljesen belassult, tegnap Apa megbuherálta, vírusirtó meg minden.... ma este 25 perc után feladtam hogy betölti a Babanetet :twisted:
Lenyúltam Apa gépét, ő meg most újrapróbálkozik az enyémmel :lol:

Bond,

köszi a választ készségfejlesztő témában :lol:
Háááát, igen, Kistörpém imádja nézni ahogy a víz ide-oda mozog az ásványvizes palackban, múltkor hosszú percekig elmélyülten csörgetett, szaggatott egy darab újságpapírt...

Soha nem rúgtál beeeeeeee :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:
Vagy nagyon nem iszol, vagy nagyon jól bírod... mondjuk én a borkóstolós alkoholmennyiségtől már tuti az asztal alatt lettem volna :?

Tempó: igyekszem, igyekszem, de nem fog ám mindíg sikerülni :oops:

Sokáig dolgozás: anyagi okok miatt, illetve mert a céges autót a szülési szabi után 6 hónapig tarthattam meg, így próbáltam minél jobban kihúzni a dolgot. (szerdán viszem vissza az autót, már most sírok mert úúúúúúúgy imádom... ráadásul nincs másik még
:evil: )
Azért annyira nem volt szörnyű a dolog, mert február végétől ( a stressz miatt görcsöltem) közöltem a főnökömmel hogy énaztánazonnal visszaveszek a tempóból, s lőn: nem túlóráztam, és heti két napot itthonról dolgoztam :lol: :lol:
(munkalkoholistaság terhesség előtt viszont sajna durván bejátszott)

Oroszlánság: széles baráti köröm sajna nincs, party-zni viszont nagyon szerettem Nimród előtt! Most viszont a céges karácsonyi bulira nem volt semmi de semmi kedvem és hangulatom elmenni, sokkal jobban vágytam arra, hogy itthon legyek a fiúkkal :lol:
Akkor most mi van velem???

Kishugi: a "hol" és a "hogy"-ot tényleg meg kellene válaszolnom? :lol: :lol: A mikor-t még nem tudjuk, de jó lenne a kicsi korkülönbség, és jómagam sem nagyon érek már rá a magam betöltött 35 évével... viszont a porckorongsérvemre a gerincdoki azt mondta, azért várjam ki hogy 6-8 hónapig tünetmentes legyek.

KépKép

KépKép
kispocok13

Apa és a háztartás téma:

én is lapítottam, mint Czigka...
Nálunk Apa szívesen segít mindenben, persze csak ha megkérem rá, magától ritkábban jut eszébe. Ez sztem azért van, mert tudja, hogy én úgyis meg fogom csinálni. Lehet hogy nem kellene? :idea:
De tényleg, le a kalappal előtte: amikor beállt a derekam és egy hétig feküdtem, ő látta el Nimródot, a háztartást, és engem is. Mondjuk egy hét után már nagyon közel volt az idegösszeroppanáshoz, azt mondta, Nimród és a háztartás sima ügy, csak én ne lennék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bertina, Boo,

hogy bírtam ilyen sokáig?

Kényelmes voltam... :oops:
Júniusig ugye dolgoztam, májusban költöztünk tehát utána a lakás csinosítgatása, stb.
Július elejéig mentem mint a veszett fene keresztül-kasul a városon, végre volt egy hónapom, hogy nem dolgoztam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: intézkedtem, barátokkal találkoztam, sok-sok dolgom volt :wink:

de most komolyan: annyira sokat írtatok és írtok még mindíg hogy féltem, nem tudom tartani a tempót, annak meg semmi értelme hogy havonta írjak egy helyzetjelentést magunkról.

Inkább olyanok voltatok nekem, mint egy folytatásos szappanopera :D

KépKép

KépKép
kispocok13

Breki!
Azért annyira csak nem vagy véncsoroszlya, ne viccelj már!

Háztartás-apa:
Nálunk szerencsére (v. sajnos, mindenki döntse el) apának nincsenek elvárásai, sőt! Én szoktam kiakadni, hogy mekkora kupit hagynak maguk után hétfőre (mert nálunk hétvégén elszabadul a pokol, amikor hirtelen "négy gyerekem" lesz). Szó nélkül elmosogat v. bepakol a mosogtógépbe. Teregetni csak azért nem szokott, mert utálom, ha más csinálja (bár néha amikor extrém nagyot mosok, akkor anyósnál landolnak a vizes ruhák, de azt nem látom, így nem zavar, ha máshogy teregeti). A porszívózást szeretem én csinálni, mert attól is meg tudok őrülni, ha más csinálja és itt-ott marad egy kis szöszmösz.
Már gondolkoztam rajta, hogy nem vagyok-e Monk rokona szegrőlvégről.
Ja! nálunk a vasaló akkor van elővéve, ha Szonjira rájön a vasalhatnék és olyankor "kivasalja" a szőnyeget.

MBT cipő: nem tudom eldönteni, hogy hogyan érezzek iránta. Egyelőre nem sikerült rájönnöm, hogy miért oly' q..a drága?! Egyszer beszabadulok egy ilyen bolta (úgyis mindig kong az ürességtől) és felpróbálok egyet, hátha nem esek benne pofára ott helyben.

Válás: Én is szoktam néha pedzegetni apának, amikor rossz passzban vagyok, olyankor meg is ijed csórikám, hogy ugye nem gondolom komolyan, de persze, hogy nem. Vannak kisebb-nagyobb viták (általában sajnos a gyerekek miatt), de nem terem minden bokorban csak úgy az ilyen áldottjóember, mint enyémapa (nincs extra igény, viszont segít ahol csak tud, pénzt sem veri semmilyéhez és még a szex is jó vele)

Bucus!
Bár én mostanában nem vagyok vmi akív, de azért üdv köztünk.
Én sem bírtam volna ki, hogy a terhesség alatt ne írjak. Te, hogy bírtad?
Lotti kis tündérvidám pocok.
Ez a 9 hónap nagyon brutál dolog. Én mindig kiakadok, amikor a külföldi idióta törvényekről hallok (így gyerek témában). Komolyan gondolják, hogy az ember azért szül, hogy utána vmi idegen dadus v. ovónő v. mittoménki legyen a babával egész nap? És akkor mi van a kötődéssel, az anya-gyerek kapcsolattal, stb.?
A tápszert én kigynám a helyedben. Nem hiszem, hogy az számít, hogy mi van az üvegben, egyszerűen csak "cumifóbiája" van.

H.Gabi!
Mosőgépet nálunk Marcifiam kezeli. Már mondtam is apának, hogy ha velem történik vmi, akkor a mosással nem lesz gond

Sillia!
Köszi a tablót.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Bucus,

Hurrá, hurrá, hurrá!!!!!!!
Ha egyedül lettem volna, biztos nem bírtam volna egy évig hogy csak olvassak, Te egy hőőőőőőőőős vagy!
Nálunk is ez van, Apa állanóan mondogatta, hogy írjak is, ne csak zugolvassak, most meg két napja ez megy: "mit csinálsz?" "mit írsz?" "még mindíg fórumozol?" :shock: :shock: :shock: :shock:
Mondjuk szerencsére nekem van egy saját kis gépem :lol:

Hókuszpók :D :D :D :D :D :D :D :D

9 hónap? Nem irigyellek :( viszont a keresztszülős dolog nagyon jól hangzik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is próbálnék minél tovább maradni.
Én azt ígértem a melóhelyen, hogy 1 évig leszek itthon kb. Annak a fele meg már letelt, és még csak most született Nimród... nincs kedvem, nem akarok visszamenni dolgozni, olyan pici még... de ha Hugi jönne, megoldódna a kérdés.
Csak az anyagiakat kellene durván újragondolnunk...

Gabi,
hogy van Nóra pocakja?

Ronmay,
és Roló pöttyei?

Silia,
annnyira jó ez a tabló!

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok,Bucus üdv. köztünk! :D
Vendég

Kipróbáltam felismerem-e a babákat segítség nélkül, és hogy mindegyikük nevét tudom-e. Sztem egész jól vizsgáztam: két babát nem ismertem fel azonnal 36-ból :wink: . Igaz, hogy Jázmint és Lilit összekevertem, jobban mondva Jázminra Lilit hittem elsőre :oops: .

Katy!

A karácsonyi képeknél akartam írni, hogy Petra elbűvölő :D . Mikor őt nézem, nem az jut hirtelen eszembe, hogy milyen szép, hanem, hogy a jó szó rá a magával ragadó, elbűvölő! Részemről még mindig rá voksolok, megtartalak menyjelöltnek :wink: :lol: .

Bucus!

üdv neked is :D :D :D ! Én ha magamban tartottam volna azt a rengeteg hozzászólást, amit itt leírtam,vlsz. mostanra felrobbantam volna :roll: :lol: :lol: :lol: . Kár, hogy csak most írtál, biztos sz@r lehetett kint "egyedül". Mondjuk te terhesen sem unatkoztál :? .
Ari vagy, hogy említed a fogyásomat, de tényleg nem nagy ügy. Nem csak az én érdemem. Tényleg a szoptatástól fogytam le, bármilyen diéta nélkül. Annyiban járultam én ehhez hozzá, hogy a terhességem allatt mondjuk nagyon figyeltem, hogy ne hízzak el, odafigyeltem mit eszek, mert tudtam, hogy csak magammal cseszek ki! Nekem hála Istennek a hormonok sem zavartak be, "csak" borzalmasan bevizesedtem, így végül 23 kiló plusszal mentem szülni :? . Most -5 kiló vagyok a tehesség előtthöz képest. Mindent eszek, de módjával, krumplit fényévente, meg kevés kenyeret, mert ezek szülés óta nem csúsznak :shock: . Ahogy a gyümik sem sajnos, bezzeg az édesség :oops: .
Tényleg, nektek változott valamit az ízlésetek szülés óta? Mert nekem egyértelműen!

Kispiskóta, Bertina!

Nagyon szépek a fiúcskák :D ! És milyen nagyok :shock: !
Tudom, az én fiam se kicsi: kb. 7800 g, és 74 cm, de őt mindig látom, nála nem tűnik úgy fel milyen gyorsan nő...

Kispiskóta!

Nagyon csini vagy :wink: !

Czigka!

Bende nagyon ügyes! Botond összesen kb. 20* evett cumisüvegből, de ma kipróbáltam, mit csinál, ha próbálom rávezetni...: jóóó messzire hajítja, majd nagyokat röhög :lol: . Viszont kanállal már nagyon próbálkozna egyedül, ezért elég nagy harcokat vívunk evés közben, hogy végül ne ő etessen meg engem :lol: .

Bucus!

NYugodtan adhatod neki éjszakára, ha a "próbán" beválik a tejpép. Botond kb. egy hónapja kapja már, és imádja :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Gabi1:Nórának jobbulást.

HGabi:Kitartás...(én elkezdtem elsején,és te?azért van?)

Bond:20 évesen egyszer ittam,2 pohár pezsgőt,cigiket szívtam,majd 3 napig 39 fokos lázzal feküdtem(nyár volt),és hánytam rendesen,így azóta nem voltam "részeg".Nem is leszek,nemrég vettem 1 tojáslikőrt,egyszer már beleköstoltam,ici-picit,rettenet. :lol:

Conversano:Cipőn én is sokat töprengek,a hátam fájdalma miatt. :roll:

Sillia:Tablót köszönöm. :D

Szisz:Jó látni,annyira emlékszem rád,és a pici fiadra,aki micsoda nagyfiú már.

Dodi:Képek jók.

És minden kép jó.

Mi jól vagyunk.Illetve Lotti még mindig szörcsög,ma voltunk dokinál,gégészhez kell vinnem,de nem komoly,jövő kedden rota második adagja,Lilinek meg H1N1 oltás.1 hónap múlva meg Meningococcus oltás mindkettőnek. :?

Sziasztok!
Vendég

Sillia

juj de jooo, juuuj de jooo! picilanyom a baba tabloba kerult! Nagyon szepen koszonom Sillia :D Nem gondoltam volna hogy 1x eljutok idaig.

Kispocok

Mi is majusban koltoztunk uj hazba es en is juniusig dolgoztam. Jo duma a "folytatasos szappanopera" es milyen igaz. :roll: :D :D :D

Dodi

Bar meg nem udvozoltuk egymast ( majd most:szia Dodi) de szeretnem elmondani hogy nagyon szep csalad vagytok es biztos vagyok benne hogy a Ti hazassagotok orokke fog tartani. Latszik hogy a kapcsolatotok a bizalmon alapszik es nagyon jo tarsai vagytok egymasnak es szuper szulei a kisfiatoknak.
A gyerekek kozti korkulombsegben egyet ertek. En is pont ezert szeretnek csak 2 evet, meg persze en se leszek mar fiatalabb.

Szonibaba

Tudom hogy nem jossz gyakran de Neked is koszonom az udvozlest. Sajnos tenyleg ugy nez ki hogy cumifobiaja van a dragamnak,mert soha meg a cumit se fogadta el. a csoros tanulo poharat is csak ragcsalja meg morog neki de nem eszik belole. Illetve amit kisziv belole az a ruhajan landol. Pedig anyatejcivel probalkozok. A tapszeres keveres csak egy kosza, hulye otlet volt,mert ugy gondoltam, hogy probaljuk meg hatha. ugy egyszerubb lett volna egy-ket alkalommal megoldani az etetest most hogy haza megyunk. De a kukaban landolt. Kulonben ilyen kis dobozos uditos megoldassal lehet itt ilyet venni, mint otthon a kisoszile szivoszallal. Na sebaj. Ugy se tapszeres Lottika.

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok! :D

Csak gyorsban, mert olvasni volt csak időm, írni már nem nagyon maradt :roll: :(

Bucus: üdv neked is közöttünk! :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy a titoktopiclakók is bejelentkeznek :lol: :lol:

Pénz: közös a kassza a kezdetektől fogva. Ami úgy néz ki nálunk, hogy mindketten a fizunk egy nagyobb részét kivesszük kp- ban, az be a közös kasszába, amit természetesen én kezelek :twisted: :twisted: Abból fizetek albit, rezsit, számlákat, kaját. Általában simán elég hó végéig :) De néha persze vannak extra kiadások, arra veszünk még le lóvét. Legtöbbször én, mert ami esetleg marad apa számláján, azt idővel lekötjük :) Sajnos, mostanság kevés a lekötni való :( Na meg ha lejár a tgyás, és kapom a rohadt sok gyedet, akkor úgy számoltam, hogy nem is marad tartalék :( Úgyhogy spórolni kell majd :roll: De azért nem panaszkodom, vannak sajnos nálunk rosszab helyzetben levők is.

Apa+ házimunka: ha szólok, szívesen segít. Sőt, mostanában hétvégente ő porszívóz, meg övé a wc- fürdő takarítása- ezt ő ajánlotta fel, amióta ideköltöztünk :) Babázásban is egyre több mindenben kiveszi a részét, úgyhogy nem rossz a helyzet :lol: De persze néha idegbajt kapok, ha valami nem egyértelmű neki: pl. tele a konyha mosogatnivalóval, a szennyestartóból folyik ki a sok mosnivaló, közben a kaja odaég, és akkor megkérdezi: mit segítsek? :roll: Ki kéne tapétázni, mit?? :twisted: Bár szerencsére mint mondtam, mostanában már eléggé fejlődőképes :D

MBT: nekem is megfordult a fejemben, de először lefogyok, hátha elmúlik a talpfájásom :lol: :lol: Egyébként tényleg rohadt drága :roll:

Egyelőre ennyi, legközelebb ne felejtsem el leírni a fülbevalós sztorit! :D

Kép
agi125r

Kispocok!

Többször felnevettem a hsz-eden, pedig apa itt szunyál mellettem :oops: . Kicsit felhorkantott, de visszasimiztem 8) :lol: :lol: .
(Ja, mióta nem cigizik - pont egy éve- azóta nem is horkol! Juhuuu-juhuuu :D )

Bucus!

4 óra nem olyan horror :wink: .Fogd fel úgy, hogy te kicsit "kikapcsolódsz", kizökkensz a gügyögésből, közben a pindurkád meg mééég okosabbügyesebb lesz a mástól érkező impulzusoktól! Nekem -tudom fura- de jól esik vizsgázni menni (tanulni nem :roll: :lol: ), mert sikerémlényem van (remélem), és érezhetem, hogy másban is helyt tudok állni! 5 napot kell dolgoznod? Közel van a mhelyed?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

tök jó hogy Teapa ennyire fogékony a kritikára! (Enyém élből mindent visszanyom, aztán 2-3 napig átgondolja, majd utána közli, hogy igazam volt... köszi :shock: )

Hugiproject
sokan vagyunk, lehet, hogy ez egy maratoni topic lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ízlésváltozás
hát, sajna igen. Szülés előtt egy Cézársalival bőven elvoltam, most meg szénhidrátot kívánok minden mennyiségben :( kenyér, csokis keksz, tészta, fagyi, és bármi ami nem annyira egészséges...
Szülés után hamar ledobtam azt a plusz 11 kg-t, amivel mentem szülni, aztán én is lementem mínuszba, de most elkezdett visszajönni pár kiló, megint "hasasodok" :arrow: persze, mert a hülye derekam miatt nem tudok semmit mozogni :(

Tényleg, jár(t) valaki közületek baba-mama jógára?
Rendszeresen jártam jógázni Nimród előtt, és nagyon hiányzik, mennék megint, kíváncsi vagyok milyen lehet bébivel....

KépKép

KépKép
kispocok13

Bucus!

Köszönöm a szép szavakat :D ! Remélem igazad lesz, Ámen :wink: !!!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok

Valojaban nem tudom megmagyarazni ,hogy miert nem irtam ide elobb. Talan mert en is ugy gondoltam, hogy ugy sem tudnam tartani a tempot es az ido haladtaval mar ugy voltam vele hogy ha eddig nem jelentkeztem akkor most mar minek. De azert mindig ott motoszkalt bennem hogy de jo lenne ha tudnak a lanyok, hogy en ki vagyok. Mar nem birtam tovabb varni. Leginkabb akkor szorult el a szivem,mikor Conversano felrakta a babas videot karacsonykor es a Lottikam nem volt benne. Akkor meg picsogtam is.

Lilisgabi

Szia! Nekem is van egy gyonyoru Lottim! :D Hogy vagytok? Remelem mar minden rendben veletek.

Dodi

Nagyon irigyellek a fogyasod miatt. Sajna en most kozel 20 kiloval vagyok nehezebb mint a terhesseg elott. Mindig nagy problemam volt a sulyom, de 4 eve mikor ide kijottem angliaba, sikerult lefogynom 20 kilot. Azt is csak azert mert olyan melom volt hogy allandoan rohangaltam, intezkedtem, cipekedtem. Igy vegulis par honap alatt leroppentek rolam a kilok. Tok jol ereztem ugy magam es most is feltett szandekom hogy visszafogyjak. Csak hogy hiaba nem eszem en sem kenyeret meg tesztat ,ugy ha nem mozgok eleget soha az eletben nem fognak a kilok eltunni. Mar elkezdtem tornazni de karacsony ota semmit nem mozogtam.
En nem vettem eszre hogy valtozott volna az izlesem szules ota.

Kép
Kép
bucus80

Lilisgabi,
köszi!
Jó hogy semmi komoly baj nincs!

Dodi,
mi volt a nyertes beszólás? :D visszasimizés :D
én is mindíg kacagok hangosan, aztán Apa megkérdezi, mi van, és el kell mesélnem az összes poént... (mondjuk most ő is kacag hangosan, a "Csak semmi pánik"-ot nézi)
Vizuális típus vagyok: elképzeltem országszerte a kismamákat a kanapén/hálószobában felhúzott lábakkal kucorogva kopácsolni és félhangosan kacarászni a félhomályban szunyókáló apukák mellett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de banyek, nem lehet innen elszabadulni, mert mire elküldök egy hsz-t, valaki megint ír valamit.... báááááááááááááááááá

Ági,
"titoktopiklakók" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tapétázás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dettó ugyanez (hangosan röhögve olvastam fel Enyémapának, egy hümmögéssel nyugtázta). Ennél már csak az jobb, amikor a konyhában állva megkérdezik, hogy valami hol van. Ez a dolog általában ott van az orruk előtt közvetlenül, csak nem látják. Ilyenkor Anya a nappaliból/gyerekszobából/fürdőből (kívánt rész aláhúzandó) remote elmondja hogy melyik szekrény, melyik polcán és melyik oldalon leledzik az adott tárgy, amit Apa hosszas turkálás és keresgélés után nagy nehézségek árán meg is talál...
:wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

czigka:
Köszi az infót, feltétlenül kell nekünk is a fogó. Igen, én is néztem, hogy mi kerülhet ennyibe :shock: , mikor nincs is aranyból. Az Avent nevet kell megfizetni és úgy is tudják, hogy bolond anyuka megveszi. 8)
Mi is már nevén nevezzük a kistesót. Úgy sincs olyam szerencsénk…. :roll:
Nálunk is így van, hogy apa házias lett mellettem, mert én is úgy szoktam meg, hogy otthon mindenki mindent csinál. A saját családomban is bevezettem. :wink:

Dodi:
Mi meg csak max. tavasszal kezdünk, mert augusztusban fontos lagzi lesz a családban. :oops: :oops: Égő leírni, de tényleg így van :D :D . 7-8 hónapos terhesen nincs kedvem 300-400 km-eket utazni stb.

bucus80
Szerintem itt én vagyok az egyetlen, aki a szülés óta hízott. Nem is keveset. :oops: :( Terhesség alatt nem volt rá alkalmam, mert magas volt a cukim és diétázni kellett. +8 kg-mal mentem szülni és 5kg-mal kevesebb voltam utána, mint ahogyan elkezdtem a terhességet. Aztán tejláz, sírós baba, hasfájós baba stb. stressz….és ez engem nagyon hízlalt. Januártól meg szívok a fogyókúrával.
:D :D :D

bertina

Lilisgabi

Most olvasom hogy mar jobban vagytok. Nagyon orulok neki, csk igy tovabb a teljes gyogyulas fele. :wink:

Dodi

Kezdem en is igy latni, hogy az a 4 ora nem olyan sok es legalabb kozossegbe menne es jokat jatszhatna (igy kell irni?olyan hulyen nez ki leirva) a tobbi gyerkoccel ,meg persze a nyelv tanulasban is sokat szamitana. De en mindig is ugy voltam vele hogy ha gyerekem lesz akkor otthon leszek vele 3 evig ,kozben osszehozzuk a kistesot es meg 3 ev... de itt ez megvalosithatatlan. Akkor meg nem tudtam, hogy itt fogok elni es gyereket szulni.
Igen heti 5 napot kell dolgozni es a munkahelyem kb 30 perc setara van. (nincs jogsim :cry: :oops: )

Kép
Kép
bucus80

Bertina

Sajnalom, hogy ennyi baj volt a kisfiaddal es veled. Ne aggodj azok kilok hamar le fognak menni ha teszel erte. Azert gondolom nem 20 kg-tol kell megszabadulnod mint nekem. De mar en is vissza allok a fogyokurara es a tornara es akkor jajj nektek kilok! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bucus80

HGabi:Asszem te kérdezted,én tervezem a továbbtanulást.Holnap megveszem a mesterképzéses tov. tan.-i könyvet,éjjel majd átnyálazom,mert pár hét múlva be kell adni a jelentkezést.

Bucus:Lili meggyógyult teljesen,Lotti még gyógyszert kap,én is antibiotikumot szedek még 3 napig.Ez már siker nálunk,no de nem voltunk betegek,csak ez az ovi betette a kaput.Eddig megúszta a Lili évi 2 náthával,ami átment kruppba,de azt tudjuk kezelni,most meg szeptember óta beteg szinte egyfolytában.Így nem megy oviba március közepéig.Hurrááááááááááááá!!!!!!!!!! :lol:
Én is Lottusnak hívom,júli 13-ai,te mikor szültél,nem látom a vonalzón.14-én? :roll:

Gabi1:Szépek vagytok a képeken,nagyon tetszik a szoba színe(bordó?)És jó sok aji volt a fa alatt,jó nézni a nagy családotokat. :D

Dodi:Nekem csak 2 éves kora után esett jól a vizsgázás,mondjuk én Sopronba jártam,ha mennem kellett,akkor az azt jelentette,h a 6.10-es IC-n rajta kellett lennem,és örültem,ha a 18.10-essel haza tudtam indulni,tehát még-már aludt,mire elindultam/hazaértem.Nem volt nagy buli,folyton az eszemben járt,ingyen telefonálunk,így óránként csörögtem.2 éves koráig jöttek velem apával,mert 3 nap volt a konzultáció minden hónapban,a vizsgázást igyekeztem összevonni,volt olyan napom,amikor 4 vizsgám volt egymás után. :? Az brutál volt...De jó volt,hiányzik... :roll: Lottitól nyugodtan tudok tanulni ősztől,Lili már nagy,így folytatom.Addig gyújtök rá pénzt. :twisted: Lili mellett viszont nagyon nehéz volt,sosem felejtem el. :( De sikerült,nem is rosszul. :) A legbrutálabb félévemben 19 tárgyam volt. :twisted: Néha el sem hiszem,155 tárgyat csináltam 8 félév alatt,mondjuk ebben van specializáció is.
Vendég

Bucus:nekem 15-től kéne megszabadulnom...most kezdtem 1-jén
Vendég

Bucus,
na, ugyanez. Nekem is asszem a video volt az utsó csepp.

Hoztam pár képet:

Kép vacsi, mikor Anya nincs itthon

Kép kispasi nagy székben

Kép indulás előtt

Na, megyek (pasim lázad, hogy már három órája a gép előtt ülök), jóéjt mindenkinek!
(még fejnem is kell, de unom már)

KépKép

KépKép
kispocok13

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Lilisgabi,

nem semmi amit a tanulással csináltal, le a kalappal! Én meló mellett diplomáztam, az kispiskőta ( :lol: ) volt ehhez képest...

Jó hogy már jól vagytok!
Krupp: én is kruppos voltam kiskoromban, de szerencsére kinőttem. Semmire nem emlékszem a parákból, csak a családi legendákból ismerem a sztorikat. Két dolog maradt meg: 1) kb 10 éves koromig nem ehettem normál fagyit, nehogy megfázzak és fulladjak (vérciki volt a tejszínhab meg a "téli fagyi"), 2) ha beteg voltam, a szüleim ágyán lepedőből sátrat építettek Anyuék, be kellett másznom, és gőzölgő kamillás fazék fölött kellett lélegezni (szegény anyukám meg mutatta a jó példát)....
De látom, szerencsére nem vagy ráparázva, irigyellek hogy ilyen lazán tudod venni, bár biztos volt pár átvirrasztott éjszakátok :(

Na, tényleg abbahagyom mára,
sziasztok!

KépKép

KépKép
kispocok13

Nimród is helyes kispasi. :wink: És jó hosszú,nekünk még nem lóg túl a fejünk a hordozón. :lol: És ugyanolyan cipőnk van,még a Lilié volt. :wink:
Vendég

Imádom a tesóetetős képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Lilisgabi

Az en Lottim julius 12-en szuletett. O idosebb 1 nappal! :lol: :lol:
A 15 kilo se keves :evil: Van valami tuti fogyokuras tipped?
En csak ugy probalkozok hogy nem eszek kenyeret,tesztat rizst es edesseget, meg tornazok heti 4x 25 percet (cardio) Nem tudom, hogy ez segit e majd a kilok tavozasaban.
Hurraaaa, nics ovi marciusig! Jo hogy jobban vagytok, remeljuk mar nem is lesztek betegek ha nem lesz a "veszely forras". :wink:

Kép
Kép
bucus80

Kispocok (akkor holnapra):Én is kruppos voltam,ezért tudom,mit kell tenni. :? Ma már más gyógymódok vannak,amik hatásosabbak,de azért egy-egy megfázásos-fulladós betegségnél én sem vagyok túl vidám(lásd,még apával is simán összeveszek).Nehéz ez,látni,ahogy a gyerek nem kap levegőt,fújod a sprét neki,telnek a percek,mikor hat már,közben ő bepánik,kapkod a levegőért,sír,mert megijed,persze mindez késő este,vagy éjjel,amire a másik is felsír,de most nem tudod kivenni,a pici sír utánam,a picit nagyobb sír,én meg tiszta ideg vagyok,de nem mutathatom,eg kell nyugtatni,közben észrevétlenül felöltözni,hogy ,ha kell,azonnal indulhassunk a kórházba.Rettenetes,remélem itt senkinek a babáján nem fog kijönni! :evil:

Apa dolgozik,én meg filmet nézek/hallgatok fél szemmel/füllel.Sztem nagyon jó filmek voltak az ünnepek alatt,én élveztem,és késő éjjel is jók mentek.A 3 ingyenes adónk van,de alig győztem nézni.Most rtlezek. :wink:

Már jobb a kedvem,de nem a régi,azért nem írtam mostanában.Sokmindent megbeszéltünk,volt,amiben meg is egyeztünk,már a szerint cselekszünk,de lenne még mit megbeszélni,a lányok most gyógyulnak,illetve most keddig nem lehetnek betegek,mert oltás jön,így nem lehet áthívni a mamát,hogy mi elmehessünk dumálni.De jövő 7végén egy pár órára elmegyünk vhova,ahol lehet sétálni,dumálni,mert 4 éve nem voltunk kettesben! :shock: És 2 hétre el fog menni apa itthonról,jó lenne,ha addigra mindent megbeszélnénk,és az idő alatt tudnánk gondolkozni rajta,míg külön leszünk.Jön majd anyukám 3 napra,aztán anyósom 1-2 napra,a többit bírom,illetve bírnám az egészet,de annyira akarnak jönni... :D
Már 11 éve nem voltam anyukámmal együtt,csak látogatóban voltunk egymásnál,de együtt csak lakni vele 11 év után,mikor 19 évig sem ment jól,nem tudom? :oops: :roll: De alig várom,legalább megtudom,hogy változtam-e?Toleránsabb lettem-e?Most tényleg várom,de nem fogok engedni változatásokat a napirendünkben.Lili nagyon szereti anyukámat,nekem meg el kéne már felejtenem a múltam,ez jó alkalom lesz! :D Az tuti,h anyukám finomakat főz,már tudom is,h borsólevest,meg parikáskrumplit fogok vele készíttetni,azt imádom,ahogy ő másképp főzi,mint én.

Jaj,de éhes vagyok....

jó éjt
Vendég

Lilisgabi

Olyan edesek a lanyaid! A kedvencem nekem is a teso etetos kep. Rajtad nem is latszik hogy 15 kilo felesleged van:!: :!: :!:
Te joooo eeeg! Hogy birtal ennyi mindent tanulni egy gyerek mellett?

Kispocok

Nagyon helyes kispasid van es Te is nagyon csinos vagy!

Azt hiszem megyek en is alukalni. Ha van meg fent valaki akkor jo ejszakat!
Nagyon jo volt az elso Veletek toltott nap!

Kép
Kép
bucus80

Kispocok:Lili képes megetetni,bepelusozni a kishugiját,sőt az ágyra fel-le teszi,cipeli,levetkőzteti tök pucérra,felöltöztetni még nem megy neki,a feje miatt,de rajta van az ügyön. :lol: Imádják egymást,úgy nevetnek,hogy öröm hallgatni.Akkor mindig boldog vagyok.Azért van ám hajhúzás is néha... :lol:

Bucus:Te simán szültél?Én császárral,de 12-én már javában vajúdtam. :P Csak szabin volt a dokim,és meg akartuk várni,így csak vártunk-vártunk,míg 3 perces fájásokkal betoltak végül a műtőbe. :lol:

Én küldtem egy sms-t a dokimnak karácsonyra,és ő is írt nekünk,majd mms-t küldtem neki,amin a csajokkal vagyok ünneplőben,és arra hosszan írt vissza,nagyon szeretem őt,és ő is kedvel minket,úgy gondolom,örült nekünk,illetve írta is,és olyan szépen írta,hogy Lottika. :D Mi nem nagyon hívjuk így,de tetszik. :D
Vendég

Így van Kispocok nagyon csinos. :D

Jó éjt Bucus,akkor én is megyek,már senki sem maradt bejelentkezve!
Vendég

Sziasztok!
Lilisgabi! Én még itt vagyok, csak stikában olvasok! :twisted: :twisted: :twisted:

Hendegabi!
Igen láttam hogy hiányoltál, nagyon aranyos vagy! Már nekem is rettentően hiányoztatok!
Jelentkezem, én szeretnék felsőoktatáson részt venni, de még nem tudom milyen irányban. :?

Dodi!
Én is azt lestem, hogy nem nézek ki a képeken 20-nak se!!! pfff mik vannak?!?!?! :? :? :? De nem baj, nem is célom, hogy 40-nek nézzenek, mert anya vagyok.
Egyébként anyukám tök ugyan így nézett ki, amikor tesómat szülte, akkor 21 volt.

Conversano!
"Attila pont olyan nyakláncokat tud elővarázsolni a szájából,mint Marci":D:D:D:D:D:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bertina!
"Basszus, te úgy nézel ki, mint egy kislány." Ezt most bóknak veszem!!!:D:lol: :lol: :lol: :lol:

Bucus!
Üdv köztünk! Igazán jöhettél volna hamarabb is!! És a többi zugolvasó is csatlakozhatna!!:wink: :wink: :wink:

Jimbone!
Mi amikor Törpi nem tudott kakilni, akkor hőmérőztünk. Brutálnak hangzik, de valójában nem az. Popsiba a hőmérő, mint ha lázat mérnél, és nagyon nagyon finom körkörös mozdulatokkal ingerled kakilásra, ez olyan 60%ban bejön(Nálunk mindíg bejött).
Ja és az édesköméyn/ánizs teának is van minimális puki,és kaki segítő hatása(ezt nem tudnám szakszerűen megfogalmazni :D)

Bucus!
Loti nagyon aranyos, szép baba! Ez a séró tényleg klassz!!:wink:

Lilisgabi!
Már pont akartam kérdezni, hogy merre jársz? De látom hála ég nem vesztél el!:wink: Én is pontosan amlékszem a kis gombócodra :D Azt hiszem a Te szobádban volt egy genetikailaghiperpigmentált csaj, na az volt az igazán lányos anya!!! Emlékszel? De lehet hogy másik szobában volt, de biztos láttad. Na az a csaj még engem is túlszárnyal, sztem még 18 is alig múlt.
Lottinak jobbulást! Oltások :cry: :cry: :cry:
Nagyon szépek vagytok a képeken!
(Milyen fogyit csinálsz? Vagy csak diéta?)

Kép
szisz89

Mostanában Törpikém egyre később alszik el, és egyre korábban kel. Ezt értsétek úgy, hogy a megszokott 7kor fekvés, 6kor kelés helyett, most 9-10 körül fekvés, fél3-3 körül kelés. Nem is tudom hogy érdemes-e már lefeküdnöm, úgyis mindjár kel. :? :? Valószínüleg a foga miattvan, ezzel tisztában vagyok, mert nekünk is vannak olyan sírások, amik egyik pillanatról a másikra pattannak ki, és vígasztalhatatlanok.

Valamit még akartam mesélni, de nem jut az eszembe. Na mindegy is. Jóccakát,szép álmokat!! Puszi :wink:

Kép
szisz89

hihi, ágyból, telefonról zugolvastam, persze nem bírom ki...

Lilisgabi,

ez durván hangzik, remélem, hamar túl lesztek rajta!
És jó hallani, hogy otthon rendeződni látszanak a dolgok, rossz volt olvasni amit írtál.
Ez a tesószeretet nagyon jó, olyan klassz lehet ezt megélni! (nekem nincs testvérem sajnos, de Nimródnak mindenképp szeretnék!

Köszönjük a bókokat :-)
jóéjt így harmadszor is!

KépKép

KépKép
kispocok13

Hédi egy 6-os kelés után nagy nehezen visszaaludt és még most is alszik :shock: Új év új szokások :D :D

Apa-házimunka: nálunk kezdetben nagyok voltak az elvárások, de mostanában nem lehet egy szavam se, mindenben segít apa. Nálam a vasalás a mumus, bár Bond egyszer írta, hogy vannak vasalónők, csak sajna felénk egysenincsen :twisted: De apa tegnap elvasalta :shock: azt a kisebb hegynyi ruhát amit felhalmoztam és csak annyit kért, hogy ok most segített, de ha folyamatosan csinálnám nem lenne erre szükség :roll:

Kistesó kérdés:mi is hamar szeretnénk, csak sajnos az anyagiak is közrejátszanak, így erősen át kell gondolnunk, hogy hogy legyen. Bár remélem visszavárnak a munkahelyemre, amikor bemegyek ezt-azt intézni mindig nagyon kedvesek, meg Hédi születése előtt is nagyon együttműködő volt a főnököm. Bár most tudtam meg, hogy volt céges karácsonyi buli, amire nem hívtak meg :cry: :cry:

Kaptunk karácsonyra hiper-szuper botmixeres turmixgépet. Tegnap kipróbáltam, almát csináltam, nemsokára Hédi is kap majd úgyis. Ma vihetjük cseréltetni a turmixot :twisted: :twisted: Egy darab műanyag beleolvadt az almába, meg eléggé melegedett a nyele is...

Asszem Hédi felébredt, legalábbis a cumi a parkettán koppant az előbb :arrow:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Szia Tike,

Hédi tartsa meg jó szokását :lol:

botmixer: nekem Braun-om van, és nagyon jónak tartom, csak alánlani tudom (nem reklám, bár volt valami közöm a márkához)

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:57-kor.
Vendég

sziasztok!

Tike!
Neked nem áll fel a hátadon a szőr amikor koppan a parkettán a cumi???? Én nagyon utáltam, de már megoldott a dolog, kaptunk karácsonyra szőnyegeket. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Botmixer: Én egy Moulinexet kaptam még évekkel ezelőtt,amikor nagy krémleves mániám volt. Azóta is műkszik, köszöni jól van, most azzal csinálom a főziket.

[/quote]

Kép
szisz89

Eszembe jutott mit akartam mesélni!!!! Itt játszik mellettem a Törpi és róla jutott eszembe.

Tegnap voltak itt rokonok babanézőben, ígyhát Törpinek minden érdekesebb volt, mint az alvás. Délre már olyan fáradt volt, hogy csak kézben volt hajlandó megmaradni. Délben eljött a flamó ideje, csináltam főzit, és azt ette. (most jön a lényeg) Etetem-etetem, egyszer csak a gyerek feje oldalra, és elaludt. Olyan édes volt, majd megzabáltam!! Csináltunk róla videót is. Megmutiznám, de nem tudom, hogy hova lehetne felrani.
Boo! Te hova raktad fel a videót?

Kép
szisz89

Szisz: Cumi koppanás: engem nem zavar, nálunk két rongyszőnyeg van a gyerekszobába, nem is akarok egyenlőre másikat. Anyám erőltette a szőnyeget, de nem bántam meg hogy nem lett.Nem tudom, hogy van-e még baba aki képes a pelenkázóról 40 cm-re lef@sni a szőnyeget :D :twisted: :D :twisted: :D :twisted: Így ezt csak bedobom a mosógépbe és kész

Botmixer: philips-et kaptunk, hát elég hamar bemondta az unalmast. Pedig nem hiszem, hogy az alma olyan nagy feladat lenne egy mixernek :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok! :lol:

Kata, apa szuszókál, úgyhogy most tudok írni :D

Kispocok: én is már sokszor elképzeltem, hogy harmincvalahány 5-6 hónapos baba anyukája ül a gép/laptop előtt, egyik kezével fej/gyereket tart, a másikkal gépel :lol: Idilli családi kép :lol: :lol: Apuka közben meg azt kérdezi, hogy nem írtak- e a többiek arról, hogy náluk is megállt-e a hízás? :D Ez a 21. század :lol: Meg hogy mivel jön ki könnyebben a kakifolt? :lol: :lol:
Távirányításos dologhelymeghatározás dettó :lol: :lol: Tegnap épp sétálni voltunk, apa megígérte, hogy amíg én megsétáltatom a Babócát meg beugrunk a boltba, ő addig elmosogat. 20 perc múlva hív, hogy nem emlékszem- e, hogy hol van a bontatlan gumikesztyű, mert a maradék levest beleöntötte a klotyóba, és a fehérrépa darabok elakadtak, ki kellene venni :roll: :twisted: Szerencsére emlékeztem, hogy hova tettük a kesztyűt, nem kellett felforgatni a lakást :D
Nimród nagyon helyes kispasi :lol: :lol: És ügyesen önellátó :lol:

Lilisgabi: még mindig eldobom az agyam miattad! Hogy lehet ennyi dolgot egyszerre csinálni? :shock: Lehet, hogy felétek egy nap 40 óra? :D
Hugietetős kép nagyon jó! Szépek a kiscsajok :D :D
Teapával jó, hogy elkezdtétek megbeszélni a dolgokat. Nem szabad hallgatni, és elfolytani az érzéseket, gondolatokat. Folytassátok csak a beszélgetést, ezt a szép családot nem szabad veszni hagyni! :D

Bucus: jól bírtad az első éjszakai topicolást :lol: :lol: A helyedben én nem bírtam volna ilyen sokáig, hogy ne jelentkezzek... :lol:

Jimbione: én mondjuk alvás elősegítésére vettem, de meghozta a kakit is a rooibos tea. Rossmannban vettem, olyan 500 ft körül van, afrikai vöröstea. Nem igazán volt oda az ízéért, ezért a lefejt tejbe raktam pér kiskanéllal, úgy lenyomta :lol: Tegnap előtt kapott 3 kiskanállal, erre tegnap nap közben egyszer volt egy normál mennyiségű kaki, és vmikor az éjjel egy brutél mennyiség. Hajnal 1- kor hallottam, hogy ficereg az ágyában, bementem hozzá, láttam, hogy az ágya másik felén van, a forgó alatt. És büdi is van. Gondoltam, puki. Visszatettem ahelyére, egből elfordult. Na, mondom, megnézem mi a helyzet? Feltettema pelenkázóra mindenestől, nyitom ki a hálózsákot, hát már az tiszta fosi volt! :roll: Úgyhogy teljes felszereléscsere, félhomályban hogy ne verjem ki teljesen a szeméből az álmot... :P Utána nézem a fürdőben, sikerült hátközéptől combközépig összefosiznia magát :twisted: Persze popsitörlővel áttöröltem az egész gyereket, de ha mindez nappal történik, akkor tuti a fürdetés :lol:
Nem tudom, hogy a teától volt- e, de már rég produkált ekkora mennyiséget :lol:

Tike: teapa nagyon rendes :lol: :lol: Vasalnivaló lenne nálunk is... :lol:
Turmix :evil: Én már akkor, amikor még csak olyan 4 hónapos terhes lehettem, megvettem a botmixert :lol: Ugyanis bedöglött a villanyos habverőm /nem tudom, mi a franc a neve: lehet vele habot verni meg tésztát kavargatni- egy madzagos ufó, amiből kiáll két habverő vagy két csavaros fém :lol: / Na és akkor kerestem helyette másikat, és láttam, hogy Tefalból van olyan, aminek az egyik felére rá lehet pattintani a botmixert. Meg is vettem, mert akkor már egyúttal az is megvan :lol:

Szisz: nálunk a szőnyegen is marha hangosan koppan a cumi :lol:
Evés közbeni elalvás :lol: :lol:

A fülbevalós esetet akartam még leírni:
Már elég régóta megvan az a füli, amit belőttek neki, úgyhogy lehet kicserélni. Azt akartam betenni neki, ami még az enyém volt az ő korában. Úgyhogy elsején miután apa megfürdette Katát, mondtam, hogy jöhet a nagy fülbevalócsere! :D Ügyesen áttörölgettem alkoholos vattával, amikor láttam, hogy nem hátul, hanem elől záródik a szivecske fölött a fülbevaló- tehát kátulról kell betenni. Csakhogy nem lesz egyszerű, mert van benne egy kunkor. Tehát először vízszintesen tolom, majd felfelé, de akkor még nem látja az ember a végét, mert pici a vízsintes rész /talán érthető... ha nem, majd lefényképezem :lol: / Jjjja.... Kata már tiszta, ruci is rajta, lehet fülit cserélni.... Amikor apa kivette a belőttet, már eltört a mécses. Gyorsan kikapta a másikat is, én meg próbáltam berakni az újat. Persze nem ment, nem is láttam, mit csinálok :roll: Apa is próbálta, neki sem ment :roll: Újra én, de továbbra sem akart sikerülni :roll: :( Közben forgattuk szegény Katát minden irányba, letettük, felvettük, ültettük, fektettük :roll: szegény meg közben csak sírt torkaszakadtából. Hamar fel is adtuk a küzdelmet, és hogy be ne forrjon a füle, vissza kellett tenni a belőttet. De a másodiknál a hátsó rész kiesett a kezemből. Mweglett a lábam között, újra próba. Megint kiesett. Tiszta ideg voltam, de nem lett meg :roll: Biztos beleesett Kata ruhájába. A második réteg alatt megtaláltuk.
Fél órás műsor volt, amit szegény kislányunk végigsírt, mi meg idegbetegek lettünk. Szóval pont semmi értelme nem volt :evil:
Akik már kicserélték a fülit, ti hogy csináltátok??? :shock: Persze lehet, hogy nem ilyen béna a fülbevaló, mint a mienk.... :roll: :D Levontam a következtetést: pár hét múlva vagy a védőnéni kicseréli, vagy veszünk neki egy hátulkapcsosat, amit ugye előről kell betenni :lol: :lol:

Kistesó téma: Előre szólok, ne tessék röhögni, ez komoly dolog! :twisted: Na szóval: én nem terveztem tesót Katának, anyagi megfontolásból főleg /meg már nem is vagyok mai csirke :P / Apa viszont mondogatja, hogy ő nem bánná... kezd is megpuhítani :roll: :D Tehát eljött a Szilveszer, az év utolsó napja. Ilyenkor az ember összebújik a párjával, az idei utolsó együttlétre :lol: :lol: Másnap meg az ember lánya az esti gyogyibevételnél rémülten látja, hogy tegnap mintha nem vette volna be a tablettát! :roll: Gyorsan utánanéz a neten a használati utasításnak /mert a papírost már rég eldobta :roll: /, ott azt írják, hogy vegye be a tegnapit is aztán vagy használ vagy nem :roll: :lol: Úgyhogy..... De azért annyira nem aggódom, mert még nem jött meg a mensim, meg szopiztatok is.... de a Murphy azért csak Murphy.... :roll: :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok!

Barátnőm reggel pici vérzéssel kelt, be kell mennie a kórházba, hogy megskubizzák. Valószínüleg semmi extra, de 37. héten van, szóval már bármi lehet. A férje dolgozik, úgyhogy mi visszük be. Azért gondoljatok rá, ha lehet :roll: ! Köszi :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi: szurkolok a barátnődnek! :D

Bond: még neked akartam a klaviatúráról írni: Én ezt vettem: http://images.google.hu/images?hl=hu&so ... CBAQsAQwAA
Nem rossz, csak néha félreütök, mert az előző az angol volt, de azért tudtam az ékezetes b etűk helyét, itt meg mintha máshol lenne- pedig ez elvileg magyar :D Egyébként nagy találmány, hogy világít :D szamurájkard biztonsági okokból másik helyiségben :lol: :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok!

Láttam beszélgettetek a kis tesóról..
Én most az igazat megvallva be voltam rezelve,mert azt hittem jön a kis tesó.Szeretnénk két éven belül mi is,de még korainak tartom,főleg így h még apát is meg kell nevelnem! :lol:
Ennyi segítséggel nehéz lenne türelmesen mindent beleadva nevelni két kicsi gyereket.Ki akarom élvezni minden pillanatát míg ilyen kicsik!
Arról nem is beszélve amit átéltem ebben a #@^˘ kórházban,hogy veszélybe voltunk mindketten.
Igazából nem tudom egyébként sem h császár után mennyit kell várni.

Erről jut eszembe:Az egyik csatornán megy egy műsor ami arról szól h vannak várandósok akik az egész kilenc hónapon át nem is sejtik h babát várnak.Az mekkora:bekerülnek a kórházba nagy görcsökkel és ott bejelentik neki h Ön szülni fog!
Erre (ahány részt láttam szinte mindig ez volt a válasz):de hát én nem is vagyok terhes!Tök érdekes.Én a végén már nagyon éreztem h nagy babánk lesz.

Na ha ezt tudom h ennyien fent voltatok!Vagy éjjel egyig bámultam a TV-t nem mintha lett volna benne vmi,nem tudtam aludni.Nevetni fogtok,de ha telihold van,akkor n általában nem alszom.De nem változom át és nem vonyítok!:)

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sziasztok!

Lilisgabi:
En siman szultem de sajnos nem volt egy egyszeru mutatvany. Azota sincs rendben minden odalent.
Biztos nagyon orult a dokid hogy gondoltal ra. Azert ez szep gesztus toled. :)
Mi inkabb Lottikanak hivjuk a kiscsajt,meg en 100 fele keppen.

Szisz:
Koszonom szepen az udvozlest is meg a baba es sero dicseretet is.:)
Lotti estenkent kb 10 korul alszik el de meg fel 12 korul felkek egy szopira, utana pedig valtozo. Volt hogy csak 5 korul de mostanaban 2 tajban is felkel. O meg minden alkalommal igenyli a szopit is.

Tike:
Nekunk is Braun turmixunk van amihez van dagaszto, aprito es botmixer is. Mar evek ota hasznalom es nagyon szeretem.

agi125r:
Koszi,tenyleg jol birtam. :lol: :lol: :lol: Bar en soha nem megyek ejfelnel hamarabb aludni, ami ugye nalatok 1 ora. Ja es apa is dolgozott ejszaka. :(
Egyebkent hajra motorosok! Mert a motorosok jo emberek! Apa is nagy motoros. De most szegenykem mar tobb mint 1 eve nem ult a motorjan ,mert ide nem hozta meg ki. Ugy sajnalom, tok hianyzik neki.
Szegeny Kata biztos nem vette jo neven a fulbevalo mizeriat. Mi meg nem lovettuk ki a Lottika fulet es nem is akarom meg egy darabig. :roll:

Kép
Kép
bucus80

agi125r:
Elfelejtettem irni: hajra kisteso project!!!

kicsidodi:
megy a drukk a baratnodnek!
(lehet hogy az en baratnom is most szul vagy mar meg is szult tegnap. Mara volt kiirva. Sajna nem vagyok napra kesz,mert csak e-mailben szoktunk beszelni es mar par napja nem valaszolt. :)

timea83:
Szia! En is ereztem hogy nagy babam lesz de nem csak a vegen. Nekem amugy hatalmas pocakom volt ,szoval nem ert meglepeteskent.
Azt mondja meg nekem valaki,hogy nem tud rola valaki ha terhes? Az oke hogy egy par honapig nem tudja, mert esetleg meg van mensije. De 9 honapig? Es mar a szulesnel derul ki? Szerintem ilyen nincs :!: :!: :!:
Jo hogy nem valtozol at es nem vonyitasz teliholdkor! :lol: :lol:

Kép
Kép
bucus80

Tike!
[quote]N írta:em tudom, hogy van-e még baba aki képes a pelenkázóról 40 cm-re lef@sni a szőnyeget

na ez már művészet!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Dodi!
Barátnődnek megy a drukk!!++++++++++++++

Timi!
[quote]D írta:e nem változom át és nem vonyítok!

:lol: :lol: :lol: :lol: Reméljük!!!

Kép
szisz89

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?