Sziasztok!
Látom Csajok nagyon beindultatok...

Bevallom, én nem tartok még itt, így munka mellett nem tudok még így készülni. De nagyon szép képeket raktatok ám fel.
Macsek: Gratulálok, üdvözlégy a fiús Anyukák táborában! Nem tudom, ki írta, de már régen megvan a focicsapat, még cserékre is futja.
Elif: És tényleg, hány gyerek és milyen korkülönbséggel?

Amúgy a férjemnek is vannak nagyravágyó tervei, az uh után azt mondta, hogy jól van, ezután jöhetnek a lányok...

Csak legyen, aki megszüli őket.
Zetibebi: Persze, hogy gondolok Rátok jóga közben is.

Ha lesz még valami jó gyakorlat, akkor leírom.
Erika: Te jobban? Mit mond az orvos?
Zsufi: én is láttam, hogy elmarad az óra, sajnálom, azutáni héten találkozunk remélem és személyesen is megismerkedhetünk.
Kangu: A csajok gyönyörűek! Én is szeretnék majd ilyet.
Zsu: Én sem hittem előtte, hogy létezik a fejfájásnak olyan szintje, amit terhesség alatt megtapasztaltam...

Szóval feltehetően Te is érzékenyebb lettél a frontokra, ilyesmire. Igazából sokszor semmi nem segít nekem, néha a pihenés, és (szégyenlősöktől elnézést) volt olyan, hogy egy jó kis szeretkezés elmulasztotta.
Tantum verdével kapcsolatban: akkor én nem tudom, mit higyjek, a használati utasítás szerint lehet terhesség alatt használni, orvos testvérem szerint is... Ti pedig azt írjátok, hogy nem. Mindegy, legközelebb valószínűleg mást választok, ha szükség lesz ilyesmire.
Ja, érdekes, nekem néha teljesen jók a tapasztalataim... Tegnap a metrón megint átadták a helyet, már nem először. Pedig egyáltalán nem voltam úgy öltözve, fiatal nő volt és megközelítőleg sincs olyan hasam, mint Dinának. Szóval szerintem az emberek hozzáállása nagyon változó ezzel kapcsolatban, néha nagyon helyesen reagálnak a várandós nő látványára.
Huhh, azután, hogy tegnap este írtam Nektek, Marcink egész kis táncórát tartott. Hihetetlen, hogy pár napja még aggódtam, hogy nem mozog, erre egyik napról a másikra így beindul.

Másfél órán keresztül gyakorlatozott, szerintem rúgta el magát egyik oldalról a másikra, vagy én nem is tudom, úgy mozgott és hullámzott a hasam kívülről láthatóan is, hogy az hihetetlen! Olyan nagyszerű érzés volt, csak mosolyogtam, mint a tejbetök.
Hopplá, bocs, kicsit hosszú voltam.
Szép délutánt és estét Nektek!